6.016 job matcher din søgning 6.016 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Økonomiafdelingen i Ikast-Brande Kommune søger 2 specialister

Ikast-Brande Kommune

Har du lyst til at indgå i et praksisfællesskab og være med til at fortsætte den spændende udvikling og optimering af budget og regnskabsprocesserne? Har du styr på konteringsreglerne? Er du momsekspert – både momsudligning og toldmoms? Er du både talstærk og har et solidt kendskab til økonomisystemer og andre økonomiværktøjer?

Primære ansvarsområder/arbejdsopgaver:

 • Regnskab, budgetopfølgning og budgettering på de finansielle poster på konto 7, 8 og 9
 • Kontrol og afstemning af momsudligning og toldmoms
 • Lånerammeopgørelse, hjemtagelse af lån og deponering
Favrskov KommuneFerieafløsere til Plejecenter Møllegården i Hadsten

Favrskov Kommune, Hadtsen

Plejecenter Møllegården mangler afløsere til sommerferien!

Er du frisk og energisk og har lyst til at arbejde som tilkaldevikar, så er det lige dig, vi mangler.

Vi har brug for afløsere, der er fleksible i forhold til arbejdet og har en positiv tilgang til hverdagens opgaver.

Vi arbejder efter leve-bo-miljø-principperne, og der tages udgangspunkt i beboernes dagligliv. Du skal have lyst til, ud over pleje og praktiske opgaver, at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere. Du skal kunne komme i en sammenhængende oplæring i juni og arbejde i juli og august.

Verdo
Digital praktikant til SoMe, video og web

Verdo, Randers

Er SoMe, webudvikling og SEO-optimering lige dig? Og har du samtidig lyst til at være med til at videreudvikle vores videoprocesser?

Verdo A/S

Så har du nu chancen for at blive en del af kommunikations- og marketingafdelingen i et af Danmarks grønneste energiselskaber. Afdelingen består udover dig af to kommunikationsspecialister, en marketingspecialist, en visuel designer/grafiker og en kommunikations- og marketingchef.

Teamet fungerer som strategisk, kommerciel og udførende partner for hele Verdo inden for blandt andet content, presse, markedsføring, branding, events, sponsorater, sociale medier og grafiske opgaver.

I Kommunikation og marketing er vi gode til at samarbejde på kryds og tværs og hjælpe hinanden med kollegial og faglig sparring. Tonen i teamet er uhøjtidelig, og vi er gode til at grine sammen – også når vi har travlt.

Verdo
Verdo
Praktikant til intern kommunikation, employer branding og events

Verdo, Randers

Verdo A/S

Verdo er et af Danmarks grønneste energiselskaber, og vi søger nu en kommunikationspraktikant med lyst til at skabe intern kommunikation og employer branding, der gør en forskel!

Du kommer også til at prøve kræfter med planlægning og udførelse af events samt aktivering af sponsorater.

Du bliver en del af Verdo’s kommunikations- og marketingafdeling, der udover dig består af to kommunikationsspecialister, en marketingspecialist, en visuel designer/grafiker og en kommunikations- og marketingchef. Teamet fungerer som strategisk, kommerciel og udførende partner for hele Verdo inden for blandt andet content, presse, markedsføring, branding, events, sponsorater, sociale medier og grafiske opgaver.

Verdo
& friendsIndkøber til Riisfort A/S

& friends søger for Riisfort i Brabrand

Riisfort har meget travlt, og har i en årrække oplevet en særdeles positiv udvikling, som ses fortsætte. Virksomheden ønsker derfor, at styrke teamet i indkøbsafdelingen ved, at ansætte endnu en dygtig, handlekraftig operationel indkøber.

I denne stilling, som er nyoprettet, kommer du til at referere til afdelingslederen i indkøb, hvor afdelingen består af et fagligt kompetent team på 6 medarbejdere.

Gennem rettidig omhu skal du medvirke til, at indkøbsafdelingen kontinuerligt kan sikre et optimalt vareflow og foretage indkøb og disponering gennem rette priser, kvalitet, levering- primært indenfor Europa.

Du kommer til at få en dynamisk hverdag, hvor du bl.a. har et tæt samarbejde med både lager- og salgsafdelingen, hvor du skal informere, rådgive og servicere med produktmæssige informationer.

OK-Fonden
Hansted Kloster - Miljøterapeuter (midlertidige stillinger)

OK-Fonden

Vi søger en kollega til Hansted Kloster, som er et bo- og behandlingssted for voksne med diverse psykiatriske sårbarheder. Ønsker du at arbejde et sted, hvor vi styrker den enkelte beboer og deres recoveryproces, og altid tager afsæt i beboernes egne drømme og håb for livet, så send os en ansøgning.

Hansted Kloster er en afdeling under OK-Fonden Enghaven med 23 beboere, beliggende i naturskønne og æstetiske omgivelser. På Hansted Kloster er det muligt at leve en selvstændig tilværelse med individuelt tilpasset støtte. Inden for den miljøterapeutiske ramme tilgodeses den enkeltes ønsker og behov. Vi er en støtte og hjælp til at skabe og strukturere en hverdag med aktiviteter, beskæftigelse og socialt fællesskab. Det er vores opgave at bidrage til, at den enkelte beboer bliver så selvhjulpen som muligt ved at tage ansvar i eget liv og dermed kommer videre i livet.

OK-Fonden
Læs lige med her – måske er du OK-Fonden Egå´s nye sygeplejerske

OK-Fonden

Vi søger en sygeplejerske til aftenvagt eller dag- og aftenvagt

Vil du arbejde et sted, hvor du og dine kære selv har lyst til at bo en dag?

OK-Fonden Egå er et hjem for 72 beboere, hvor Livet leves – hele livet. Vi er kendt for at være et hjem med livskvalitet og en meningsfuld og aktiv hverdag, hvor respekten for menneskets egne ønsker og behov står forrest. Det lykkes vi kun med fordi arbejdsmiljøet, trivslen og fagligheden er i top. Det samme er de fysiske rammer. Vi bor i et lyst og indbydende hus med moderne faciliteter omgivet af grønne områder. Som ny kollega hos os, får du en mulighed for at få en stilling, hvor du vil glæde dig til at komme på job.

Lemvig KommuneGEOLOG med formidlingskompetencer

Lemvig Kommune

Vær med til at udvikle Danmarks største og nyeste UNESCO Globale Geopark

Geopark Vestjylland er etableret af Lemvig, Struer og Holstebro kommuner i samarbejde med en bred kreds af samarbejdspartnere. Geoparken omfatter hele arealet af de tre kommuner, en stor del af den vestlige Limfjord samt dele af Nordsøen ud til Jyske Rev – et samlet areal på 4.759 km2. Geoparken formidler istidslandskabet og den kulturhistorie og natur, der knytter sig til det. Samtidig bidrager geoparken til udvikling, undervisning og forskning.

I april 2021 blev Geopark Vestjylland godkendt som UNESCO Global Geopark og er dermed en del af et globalt netværk på 169 UNESCO Globale Geoparker i 44 lande. Netværket udvides hvert år med nye geoparker.

VIA University College
Ingeniør til undervisning inden for konstruktion

VIA University College, Horsens

Vær med til at uddanne fremtidens ingeniører
Vi søger en ingeniør med lyst til at undervise og vejlede de studerende inden for fagområdet konstruktion på VIAs ingeniøruddannelse inden for Byggeri og Anlæg.

Vi er i færd med at udvikle uddannelsen, så du får god mulighed for at sætte din præg på undervisningens indhold og dermed næste generation af bygningsingeniører.

Undervisning og udvikling foregår i tæt samarbejde med de andre undervisere inden for fagområdet og uddannelsen. Vi arbejder sammen i teams, og der er stor frihedsgrad og fleksibilitet i planlægning og gennemførelse af undervisningen og de øvrige opgaver.

VIA University College
Jysk DisplayDesigner/arkitekt til innovative messe- og indretningsopgaver

Jysk Display, Viborg

Vi designer, producerer og monterer både messestande, showrooms og domicilindretning for vores kunder fra både livsstil, design, og industrisektoren.

Du vil få en alsidig hverdag med mange skiftende opgaver, fra store flerårige messekoncepter til kontorindretning, showrooms og udvikling af specialinventar. Hver dag ligner sjældent den næste, og kun din kreativitet sætter grænsen for de designs, du vil få ud at flyve.

Dine primære opgaver er:

 • Design af innovative indretninger og inventar til messestande, domicil og showrooms
 • Sparringspartner internt for både produktion og salg
 • Kundemøder og præsentationer både hos os og ude hos kunden
Jysk DisplayProjektberegner/tilbudsberegner

Jysk Display, Viborg

Jysk Display er en kombineret design-, projekt- og produktionsvirksomhed etableret i 1970, med fokus på gode langvarende partnerskaber med vores kunder.

Arbejdsopgaverne spænder vidt. Fra tilbud på mindre enkeltstående opgaver, til større og længerevarende, flerårige kontraktaftaler med vores kunder, hvor du bliver udfordret på både kreativitet og overblik.

Du vil stå for beregning og udfærdigelse af tilbud på skræddersyede, kundetilpassede løsninger indenfor en bred vifte af messe og -indretningsopgaver. Du vil stå for indhentning af tilbud via underleverandører, indtastning og kalkulation i ERP-system. Som en del af udfærdigelsen af vores tilbud, vil du også stå for dækningsgradsberegninger, formulering og beskrivelse af elementer, som indgår i tilbuddene.

AffaldVarme Aarhus
Backoffice medarbejder - barselsvikariat

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Brænder du for at sikre stabil drift i vores system til kundeafregning og sørge for et velfungerende samarbejde mellem leverandører og brugere?

Din primære opgave er at sikre, at vores kundeservice kan levere en professionel og kvalificeret kundeservice. Du løser systemrelaterede opgaver i forbindelse med kundeafregning samt bidrager til, at der sker koordinering og samarbejde mellem drift af vores system KMD EASY, vores CRM system AROSia og et fjernaflæsningssystem.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte:

 • Overvåge, kontrollere og udføre driftsopgaver i vores CRM system AROSia og KMD EASY for at sikre korrekt afregning af affalds- og varmekunder.
 • Løse systemmæssige udfordringer bl.a. sammen med eksterne leverandører – og kommunikere nye ændringer ud til brugerne.
AffaldVarme Aarhus
Danhydra A/SService Engineer – Global Service

Danhydra A/S, Herning

Experienced Engineer with service know-how and urge to set the bar for our service strategy

To ensure continuous success and customer satisfaction with our tooling portfolio and services, we are looking for an experienced and ambitious service engineer. Together with our development engineers and our service leads, You will get a key role ensuring the most service friendly tool designs, and global best practices across amongst our service and tooling warehouses.

You have a relevant background, preferably as Marine Engineer, Service Engineer or Mechanical Engineer, but most importantly, you have experience with service of Electrical, Hydraulic and Mechanical machinery.

Dansk Maskincenter A/S
SERVICE- OG SALGSMINDED TEKNIKER TIL HAVEPARK MASKINER SØGES

Dansk Maskincenter A/S, Odder

I vores afdeling for HavePark i Odder har vi travlt, og vi leder efter endnu en kollega, som er Havepark-medarbejder til fingerspidserne.

Jobbet er en fuldtidsstilling som service- og salgsminded mekaniker på vores nyrenoverede og toptunede Have-Park værksted. Du bliver ”Herre i eget hus” og får bl.a. ansvaret for både indskrivning af kunder, reparation af maskiner, fakturering, salg af nye produkter og reservedele mv. Du skal selvstændigt planlægge din arbejdstid og kunne lide det! Du har selvfølgelig stor hjælp og sparring fra vores tre andre afdelinger. Der er desuden hjælp fra vores lager og værksted i travle perioder.

Vi søger efter en kollega, der kan bidrage til et højt fagligt niveau, super kundeservice, et godt sammenhold og et dejligt arbejdsklima. Det er helt sikkert en fordel, at du er bosat rimelig lokalt.

Ikast-Brande Kommune
Servicemedarbejder til Blåhøj Skole

Ikast-Brande Kommune

Servicemedarbejder på Blåhøj Skole - med nogle timer på Dalgasskolen

En fuldtidsstilling som servicemedarbejder (tidligere kaldet pedel) er ledig til besættelse snarest muligt. Stillingen er delt mellem Blåhøj Skole og Dalgasskolen med hovedparten af timerne på Blåhøj Skole. På Blåhøj Skole vil du være alene om at passe jobbet, mens der på Dalgasskolen også er en fuldtidsansat serviceleder. De 2 skoler har fælles ledelse, fælles bestyrelse osv.

Du skal selv have bil til rådighed, men får kørepenge jævnfør statens takster.

Lægerne MøllegadeLægesekretær 30-35 timer ugentlig, tiltrædelse snarest muligt

Lægerne Møllegade, Silkeborg

Vores ene sekretær har sagt op, og derfor søger Lægerne Møllegade en ny medarbejder, som skal indgå i vores medarbejderstab, der i forvejen består af 2 sygeplejersker på 30 timer og en sekretær på 8 timer.

Du kan være sekretær, sosu-assistent eller andet – vigtigst er, at du:

 • Har lyst til og evne for visitation af patienter telefonisk og ved fremmøde
 • Er serviceminded, venlig, rolig og effektiv
 • Er god til IT og til at have overblik over klinikkens hverdag
 • Flair for regnskab er ingen ulempe

Lægerne Møllegade er en 2-mandspraksis, herudover uddannelseslæger og fast vikar. Vi vægter en dagligdag præget af godt samarbejde, højt fagligt niveau, humor og mulighed for sparring.

JD – Ingildsen Elevator A/S
Projektleder

JD – Ingildsen Elevator A/S, Lystrup

Vi søger projektleder til nymontageafdelingen, der skal stå for processen fra projekteringen med kunden, til elevatorerne er i drift.

Vi tilbyder en spændende karrierevej som projektleder, hvor du i starten vil fungere som projektassistent og hurtigt få mere ansvar.

Jobbet:

 • Projektering og kommunikation med kunder
 • Tilbudsgivning og salg
 • Indkøb og kommunikation med såvel danske som udenlandske leverandører
 • Procesoptimering
 • Gennemgang af sikkerhedsprocedurer
 • Evt. montage af elevator i kort periode, for at opnå større produktkendskab
ECIT Solutions A/SAmbitiøs fodboldjournalist

ECIT Solutions A/S, Aarhus

Hvis du synes, mesterskabsspillet i Superligaen i den forgangne sæson var nervepirrende, og placerer du alle dine aftaler denne sommer, så det passer til hele kampprogrammet for Europamesterskabet i fodbold, er det her job måske noget for dig.

I så fald kan du også færdiggøre dette citat fra den legendariske fodboldmanager, Bill Shankly: ”Some people think football is a matter of life and death. I assure you, ....”

Til et ambitiøst fodboldprojekt i efteråret søger ECIT for en kunde en dygtig sportsjournalist, der har et passioneret forhold til fodbold. Du behøver ikke være nørden, der kan huske detaljer fra en pokalfinale i 1974, hvor du måske ikke engang var født, men du skal have dansk og international fodbold dybt under huden. Du skal have øjne på bolden og brænde for at fortælle gode og relevante historier, der gør læseren klogere!

HB Products A/S
Vil du arbejde i kernen af en udviklingsorienteret virksomhed? - Så bliv en del af vores produktionsteam

HB Products A/S, Hasselager

Er du skarp indenfor elektronik og mekanisk montage? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv medspiller i vores produktionsteam? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet som produktionsmedarbejder.

Vi er en udviklingsorienteret virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og produktion af sensorer til industrielle køleanlæg. Ud over ekspertise indenfor olie- og kølemiddelregulering, har vi stor knowhow omkring design og optimering af industrielle køleanlæg. En viden, der gør os i stand til at udvikle og producere de bedste sensorer!

Sanse Motorik ApSBliv franchisetager i et stærkt koncept – vi søger til etablering af vores nye klinikker hhv. i Aarhus og på Sjælland/Vest for København

Sanse Motorik ApS

Vil du arbejde med børn og unge, der er motorisk udfordrede og samtidig blive en del af et stærkt koncept?

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med sansemotoriske vanskeligheder, så har du muligheden for at skabe din egen klinik som franchisetager i et landsdækkende og stærkt koncept. Din succes afhænger i høj grad af din egen motivation og drivkraft, og kun dine egne ambitioner bestemmer, hvor stor din succes skal være.

Hvem er du?

 • Du er uddannet ergoterapeut, sundhedsplejerske, fysioterapeut, psykomotorisk terapeut, lærer eller pædagog.
 • Du har muligvis allerede en uddannelse inden for det sansemotoriske område.
 • Vi forventer, at du har indgående viden om børn og unges motoriske udvikling.