2.235 job matcher din søgning 2.235 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Halsnæs KommunePædagog til mini-SFO samt børnehaveklasse og SFO på Frederiksværk skole

Halsnæs Kommune

I Halsnæs Kommune har vi besluttet at styrke overgangen mellem livet i børnehaven og skolestart,ved at starte mini-SFO og ved at tilføre flere ressourcer til 0. klasse og indskolingen generelt.

Indholdet i mini-SFO vil tage afsæt i legen og have fokus på, hvad der skal til for at give børnene oplevelse af mestring og følelsen af at høre til. Vi har særligt fokus på at følge børnenes spor.

Vi mener, at skolestarten er særlig vigtig, og at vi kan skabe mere homogene klasser og bedre trivsel ved at styrke den tidlige skolestart. Kan du se dig selv i den vision?

Halsnæs KommuneBarselsvikariat: Teamleder til de midlertidige døgnpladser

Halsnæs Kommune

Vores teamleder går på barsel – derfor søger vi dig, som vil prøve kræfter med teamlederrollen i et et-årigt barselsvikariat på de midlertidige døgnpladser (MDP) i Halsnæs Kommune.

Velkommen til MDP - en afdeling med et stort patientflow i en bred vifte af specialer, hvilket er med til at give en spændende og fagligt udfordrende hverdag. Vil du være med til at sætte fagligheden i højsæde og sikre, at kompetencerne matcher opgaven? Så læs videre her.

Vi er et tværfagligt team med høj faglighed, der brænder for, at vores borgere får de bedste forløb under deres ophold på MDP. Vi arbejder både med planlagte forløb, men modtager også akutborgere hele døgnet. Som teamleder skal du derfor have en god forståelse for triagering, koordinering og sektorovergangene.

Halsnæs KommuneProjektleder og bygherrerådgiver

Halsnæs Kommune

Har du lyst til at arbejde med at understøtte Halsnæs Kommunes velfærd til borgere og brugere ved at sikre gode fysiske rammer i de kommunale ejendomme? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du skal samarbejde med en lang række aktører på tværs af afdelinger for at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommunes bygningsafdeling i Område for Ejendomme, Faciliteter og Arealer.

Vi søger netop nu to projektledere/bygherrerådgivere til Bygningsafdelingen i Område for Ejendomme, hvor vi bl.a. skal sikre, at kommunens mange ejendomme fortsat kan leve op til de funktioner, de skal rumme. Afdelingen har rygende travlt, og vi har derfor brug for flere hænder til at løfte disse opgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver projektledelse af renoverings-, vedligeholdelses-, ombygnings- og nybygningsopgaver.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælper til hjemmeplejen i Melby

Halsnæs Kommune

Er du interesseret i et selvstændigt arbejde med fokus på borgeren og på at gøre en forskel? Går du op i rehabilitering og arbejdet med at støtte borgeren i at bevare og, om muligt, forbedre sit funktionsniveau? Så har vi en ledig stilling til en dygtig social- og sundhedshjælper i Halsnæs Kommunes hjemmepleje, Melby gruppe.

Stillingen er primært dagvagt med enkelte aftenvagter en sjælden gang i mellem, ingen nattevagter. I forhold til weekender kan du vælge mellem at arbejde hver anden eller hver tredje weekend, alt efter ønske.

Du får ansættelse i en hjemmepleje, der er i rivende udvikling samt arbejde med velfærdsteknologi, hvor vi blandt andet har borgere, der får hjælp via virtuelle skærmbesøg.

Vi forventer, at du vil være med til at skabe et godt hverdagsliv for den enkelte borger med udgangspunkt i borgerens ressourcer, behov og interesser.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistent til hjemmeplejen i Melby

Halsnæs Kommune

Ønsker du udfordringer med sygeplejeopgaver, samtidig med at du har borgere, hvor du er kontaktpersonen, der har styr på borgerens forløb? Ønsker du høj indflydelse på dine opgaver og opgavetilrettelæggelsen?

Vi får uddelegeret flere sundhedslovsopgaver fra sygeplejen til hjemmeplejegrupperne og flere visiterede opgaver. Derfor søger vi en dygtig social- og sundhedsassistent til Melby gruppe, hvor vi er 38 kollegaer fordelt på 8 SSA og 29 SSH og 1 rengøringsmedarbejder.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med helhedspleje hos komplekse borgere, og stillingen indebærer primært dagvagt, weekendvagt hver 3. weekend samt enkelte aftenvagter en sjælden gang i mellem. Der er ingen nattevagter.

Dine fremtidige kollegaer sætter pris på godt humør, fleksibilitet og godt samarbejde.

Halsnæs KommuneDansk- og engelsklærer til Melby Skole pr. 1. august

Halsnæs Kommune

Vi søger en aktiv, fleksibel og engageret lærer til vores mellemtrin, der både kan undervise i dansk og engelsk - samt i engelsk på 7. årgang. Vi er i gang med at implementere co-teaching på alle skolens årgange, hvilket du forventes at indgå i.

Som vores nye lærer forventer vi blandt andet, at:

 • du er læreruddannet eller er under uddannelse.
 • du har linjefag i enten dansk eller engelsk.
 • dine relationskompetencer er gode.

Melby Skole ligger i et naturskønt område midt i Halsnæs, hvilket flittigt bliver benyttet i elevernes undervisning. Der er gode offentlige transportmuligheder bl.a. med direkte togforbindelse til Hillerød.

Furesø KommuneSundhedsfaglig koordinator

Furesø Kommune

Har du lyst til at være med til at understøtte, at borgerne i Furesø Kommune lever et sundt, aktivt og selvstændigt liv – hele livet? Så bliv en del af en spændende arbejdsplads med rig mulighed for at præge forebyggelsesområdet.

I Center for Sundhed og Seniorliv (CSS) leder vi efter en sundhedsfaglig koordinator, som vil være med til at løse både drifts- og udviklingsopgaver. Du vil blive en nøglemedarbejder i vores nyetablerede Team Sundhed, som udgøres af dygtige og initiativrige kolleger.

Du vil have opgaver indenfor både den patientrettede og borgerrettede forebyggelse og kan se frem til spændende udviklingsopgaver og allerede etablerede samarbejdsrelationer og projekter.

PlusIce ApSProduktionsmedarbejder/operatør til aftenhold

PlusIce ApS, Lynge

Plusice driver Danmarks største produktion af isterninger. Vi producerer til en lang række events, festivaler, samt store detailkæder. Vi har udvidet vores produktion og søger en dygtig medarbejder til at holde driften i gang.

Brænder du for produktion og automatisk maskineri, så kunne det være det rigtige match.

Til vores produktionsfaciliteter i 3540 Lynge, søger vi en fuldtidsansat til vores aftenhold kl. 15-22.30 og hver anden lørdag i dagstimerne.

Der er tale om en fuldtidsstilling med varierende arbejdstimer og det forventes, at der kan forekomme overarbejde i spidsperioder.

Jobindex A/S
Servicetekniker med el-teknisk baggrund

Jobindex A/S søger for DOMS

Brug din el-tekniske baggrund i en velkonsolideret virksomhed, hvor du i en alsidig hverdag både arbejder med forefaldende el-opgaver hos vores erhvervskunder og serviceopgaver på fx brændstofstandere, ladestandere, lysskilte og butikssystemer på servicestationer.

Du bliver en del af et hold erfarne teknikere, som står klar til at lære dig en masse. For vi arbejder i et specialiseret felt, hvor vi er markedsledende.

 • Du bor nord for København og er således tæt på vores kunder.
 • Du har en el-teknisk uddannelse eller beslægtet, som har givet dig god el-forståelse.
 • Du trives med at finde løsninger på kundens problemer – når du forlader kunden, har du kontrolleret dit arbejde, så du ved, at alt virker.
Jobindex A/S
Fredensborg Kommune
Farmakonom

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Skovgården i Humlebæk søger dig der vil være med til at sætte dit præg på denne nye og vigtige funktion

Skovgården i Humlebæk er et nyopført center som består af Rehabiliteringsafsnit, Plejeafsnit, Ambulant træning, Café og Sundhedscenter/lægehus. Vi tog huset i brug september 2020 og nyder dagligt de smukke og moderne rammer, vi har fået.

Skovgården Rehabilitering er en arbejdsplads, hvor der er brug for en; hvor faglighed, omsorg og respekt er kerneværdier, hvor dine kompetencer bliver sat i spil - et sted hvor man aktivt vælger samarbejde, faglighed og læring sammen med kollegaer, borger og pårørende til.

Fredensborg Kommune
Sygeplejerske

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Vil du indgå i tværfagligt samarbejde omkring multisyge borgere? Og har du det bedst, når du har den helt tætte borgerkontakt, og du kan mærke, at det er afgørende, at du går på arbejde?

Du kommer til at håndtere mange forskellige og komplekse sygdomsforløb. Og du vil helt sikkert få stor indflydelse og udvikle din faglighed sammen med os,” fortæller din nye kollega Sygeplejerske Nikoline

Din arbejdsplads bliver vores nye pleje- og rehabiliteringscenter Skovgården i Humlebæk. Her bliver du tilknyttet vores afdeling for midlertidige pladser og rehabilitering med 26 pladser, hvor af de 2 er akutpladser . Vi forventer at udvide til 40 pladser i løbet af de næste år.

Skovgården Rehabilitering er en arbejdsplads, hvor der er brug for en, hvor omsorg og respekt er en kerneværdi, hvor ens faglige interesser bliver sat i spil - et sted hvor man aktivt vælger samarbejde, faglighed og læring sammen med kollegaer, borger og pårørende til.

Egedal Kommune
Dygtig matematiklærer til indskolingen på Bækkegårdsskolen, Distriktsskole Stenløse

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at indgå i et dynamisk teamsamarbejde på 2. årgang? Vi søger en dygtig matematiklærer med mulighed for vejledningstimer i matematik i en fast stilling til indskolingen pr.1. august 2021.

Du kommer til at indgå i teamsamarbejde, hvor ansvarlighed, engagement og faglighed er nøgleord. Vi forventer, at du har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kolleger, og at du tager udgangspunkt i børns ressourcer samt arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng det indgår i. Vi har fokus på udvikling af inkluderende læringsmiljøer i en systemisk ramme samt udvikling af ressourcecenter og læringscenter. Skemaet indeholder timer på 2. årgang i fagene: matematik, natur og teknik samt vejlednings- og ressourcetimer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vær med til at styrke børnenes selvværd – vi søger en pædagog på fuldtid til lille børnehus

Egedal Kommune, Smørum

Hverdagspædagogik, selvhjulpenhed og robusthed er vores pædagogiske fundament, og vi arbejder ud fra, at de daglige gøremål har masser af potentiale for læring og udvikling for vores børn, som vi skal gøre aktivt brug af.

Åkandehaven er et lille børnehus med ca. 60 børn fordelt på en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper – din base bliver i vores skønne vuggestuegruppen.

Vi er et hus, der prioriterer pædagogisk udvikling, godt samarbejde, samt tid til ro og nærvær.

Vi søger en pædagog, der

 • Ser hverdagspædagogik / rutiner som et mulighedsrum for vigtig læring og kompetenceudvikling, hvor børnenes deltagelse sættes i spil mest muligt.
 • Kan gribe antagelsen om, at selvhjulpenhed er alfa og omega for udviklingen af børns selvværd.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Læsevejleder til Kompetencecenter Stenløse, Læsekompetenceenheden

Egedal Kommune

Brænder du for undervisning af elever i ordblindevanskeligheder? Vil du være med til at bygge bro mellem systematisk ordblindeundervisning og inklusion i almenskolen? Er du klar til at samarbejde med specialiserede kollegaer i særklasse? Vil du være med i udviklingen af kommunens kompetenceenhed?

Vi søger en engageret og dygtig lærer og læsevejleder, der har lyst og energi til at arbejde med elever i ordblindevanskeligheder. Du har kompetencer til at tilrettelægge og udføre solid skriftsprogsundervisning og har kendskab til og kan undervise i læse- og skriveteknologier.

Du er åben, fleksibel, positiv og samarbejdsorienteret i alle professionelle forhold og har faglig viden inden for didaktisk tilrettelæggelse af ordblindeundervisning, som vil udgøre hovedparten af arbejdsfunktionen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Medhjælpere søges til Eventyrhusets Børnehave og Vuggestue samt Børnehuset Boelholms Børnehave

Egedal Kommune, Ølstykke og Stenløse

Vil du være en del af et varmt og udviklende børnehus, der arbejder systematisk med voksenorden, rammer og retning omkring det pædagogiske arbejde og har fokus på inkluderende fællesskaber, så læs videre.

Vi søger 2 anerkendende, inkluderende, nærværende og kreativ medhjælpere til Eventyrhuset og 1 medhjælper til Boelholm, der arbejder omsorgsfuldt og empatisk ud fra et positivt menneskesyn.

Medhjælperstillingerne er på 10 timer om ugen med mulighed for ekstra timer. Stillingerne er med start 1. juli eller 1. august 2021

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Stjernehuset mangler pædagoger til vuggestue

Egedal Kommune, Stenløse

Vi får flere børn og det betyder vi skal udvide, vi har brug for dig til lave flere vuggestuegrupper. Timeantallet kan du være med til at bestemme. I den lille landsby kaldet Slagslunde, ligger der er en integreret institution, som hedder Stjernehuset. Her vil du møde 83 glade børn og 21 engagerede medarbejdere.

Tænker du, at relation er noget af det vigtigste for at skabe læring og trivsel for børn, så er du kommet til det rigtige hus. Vi arbejder med ICDP, som sætter fokus på en ressourceorienteret og relationsopbyggende tilgang til barnet.

Vi søger pædagoger, som kan være med til støtte og udvikle det pædagogiske arbejde. Vi bor op til en lille skov og bruger, i arbejdet med børnene, nærmiljøet meget. Vi er en del af området Ganløse/Slagslunde, hvor vi har et tæt samarbejde med de andre børnehuse. Du vil blive en del af børnehaven, hvor børnene er fordelt i tre børnegrupper.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Ungekonsulenter til Socialpædagogisk Center Tofteparken

Egedal Kommune, Ølstykke

Synes du det er spændende at arbejde med unge mennesker - så er du måske vores en af vores nye ungekonsulenter. Socialpædagogisk Center Tofteparken søger en ungekonsulent til en fast stilling og en til et barselsvikariat.

Vi er en del af Center for Social Service og Myndighed, der arbejder for og med børn, unge, familier og voksne i udsatte positioner. Centeret består af ca. 400 medarbejdere fordelt på både myndigheds -og udførerområdet. Vores vision er, at vi aldrig arbejder om borgeren uden borgeren, og vi altid arbejder for, at borgeren kan leve sit liv så tæt på det gode hverdagsliv som muligt.

Som ungekonsulent vil din primære opgave være kontaktpersonopgaver. Formålet er at sikre udvikling og trivsel ved at skabe stabilitet på netop de områder af den unges liv, hvor det måtte være hensigtsmæssigt og nødvendigt i forhold til de problemstillinger, familien og den unge står i her og nu.

Egedal Kommune
People In Action ApSMekanisk Designer til udvikling af finmekaniske produkter

People In Action ApS søger for G.R.A.S Sound & Vibration i Holte

Vil du med på en spændende rejse sammen med 120+ dedikerede kolleger indenfor målemikrofoner og andet akustisk udstyr? Vil du være en del af et team, som arbejder ud fra devisen, at ”intet er umuligt”, så kunne dette job være interessant for dig.

For vor kunde, G.R.A.S Sound & Vibration ApS søger vi en ny mekanik udvikler, som har en solid erfaring indenfor faget – især materialeviden indenfor metaller og plast i forhold til skærende processer, men også gerne sprøjtestøbning & mulighed for anvendelse af 3D printning til prototyper, produktionsprocesser og færdige produkter. Det er et plus, hvis du kender til branchen og har erfaring med udvikling af akustiske produkter, herunder mikrofoner, høreapparater eller anden produktudvikling af skærende bearbejdede finmekaniske emner.

LindevangAfløser til Lindevangs køkken

Lindevang, Helsingør

Vi er et selvejende socialpsykiatrisk botilbud, som søger en afløser til vores køkkenteam. Arbejdet vil være i tidsrummet mellem 6.30 og 19.00 på hverdage, samt weekender i tidsrummet 6.30-14. Særligt i forbindelse med ferieafholdelse vil der være mulighed for faste dage.

Du bliver en del af et køkkenteam på fem, som dagligt betjener 56 beboere samt ca. 40 medarbejdere. Måltider serveres både i vores cafe samt i boenheder, hvor vi samles om måltidet.

Vi har beboere i beskæftigelse i køkkenet og vægter beboerinddragelse i kostproduktionen meget højt.

Sanse Motorik ApSBliv franchisetager i et stærkt koncept – vi søger til etablering af vores nye klinikker hhv. i Aarhus og på Sjælland/Vest for København

Sanse Motorik ApS

Vil du arbejde med børn og unge, der er motorisk udfordrede og samtidig blive en del af et stærkt koncept?

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med sansemotoriske vanskeligheder, så har du muligheden for at skabe din egen klinik som franchisetager i et landsdækkende og stærkt koncept. Din succes afhænger i høj grad af din egen motivation og drivkraft, og kun dine egne ambitioner bestemmer, hvor stor din succes skal være.

Hvem er du?

 • Du er uddannet ergoterapeut, sundhedsplejerske, fysioterapeut, psykomotorisk terapeut, lærer eller pædagog.
 • Du har muligvis allerede en uddannelse inden for det sansemotoriske område.
 • Vi forventer, at du har indgående viden om børn og unges motoriske udvikling.