8.687 job matcher din søgning 8.687 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Sundhedssikring
Økonomiassistent til økonomiteam i udvikling

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Som økonomiassistent bliver din vigtigste opgave at sikre afregningen af vores mæglervederlag til vores samarbejdspartnere samt varetage regnskabsfunktionen for Dansk Sundhedssikring og vores svenske selskab, DSS Hälsa. Dansk Sundhedssikring

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvar for afregning af mæglervederlag til vores samarbejdspartnere
 • Deltage i alle almindeligt forekommende opgaver i økonomiafdelingen og være afløser på debitorfunktionen
 • Ansvar for registrering af købsfakturaer og øvrige bilag i Danske Sundhedssikring
Dansk Sundhedssikring
Livepro ApS
Digital marketing-haj

Livepro ApS, Ballerup

Kunne du tænke dig at arbejde med SoMe, indhold og kurser i en virksomhed med fuld fart på?

Vi søger en marketing-medarbejder på deltid, der kan bidrage til at udvikle, producere og eksekvere indhold og kampagner til vores digitale platforme. Vi ønsker, at du kan medvirke til at producere indhold og udvikle fortællinger, der understøtter vores position som et af Danmarks førende produktionsselskaber inden for professionel livestreaming.

Som marketingmedarbejder bliver du ansvarlig for at drive og udvikle LivePro’s digitale tilstedeværelse - herunder SoMe, nyhedsbrev, hjemmeside, Google Ads m.m. Vi søger dig, der har en stor interesse for alt, hvad der rører sig digitalt, er god til at fange nye tendenser og omsætte dem til værdi. Det vil desuden være et stort plus, hvis du kan lave grafisk arbejde samt redigere video i Final Cut Pro.

Livepro ApS
Furesø KommuneSundhedsfaglig koordinator

Furesø Kommune

Har du lyst til at være med til at understøtte, at borgerne i Furesø Kommune lever et sundt, aktivt og selvstændigt liv – hele livet? Så bliv en del af en spændende arbejdsplads med rig mulighed for at præge forebyggelsesområdet.

I Center for Sundhed og Seniorliv (CSS) leder vi efter en sundhedsfaglig koordinator, som vil være med til at løse både drifts- og udviklingsopgaver. Du vil blive en nøglemedarbejder i vores nyetablerede Team Sundhed, som udgøres af dygtige og initiativrige kolleger.

Du vil have opgaver indenfor både den patientrettede og borgerrettede forebyggelse og kan se frem til spændende udviklingsopgaver og allerede etablerede samarbejdsrelationer og projekter.

Livepro ApSTekniker/producer til livestreaming

Livepro ApS, Ballerup

Kunne du tænke dig at producere livestreams for nogle af Danmarks største virksomheder og brands?

Vi søger en livestream-tekniker, der kan bidrage til at udvikle, producere og eksekvere professionelle livestreaming-produktioner i tæt samarbejde med vores kunder. Vi ønsker at du kan tage det tekniske ansvar - fra planlægning med kunden til endelig eksekvering.

Som livestream-tekniker bliver du ansvarlig for at køre vores kunders liveproduktioner sikkert i mål. Du får også stor indflydelse på fremtidige investeringer, når der skal købes nyt udstyr.

Vi søger dig, der har en stor interesse for alt, hvad der rører sig inden for kameraer, lyd, lys og livestream-gear, er en god teamplayer samt besidder gode kommunikationsevner. Det er et stort plus hvis du allerede har indgående kendskab til vMix, NDI, Black Magic's produkter og PTZ-kameraer (BirdDog og Panasonic).

Hovedstadens BeredskabPraktikanter til udvikling af koncept for innovativt lærings- og aktivitetscenter

Hovedstadens Beredskab

Søger du et fagligt udfordrende praktikforløb? Kan du arbejde målrettet, struktureret og med høje forventninger til at levere et konkret resultat, der skal gøre en forskel for vores 1 mio. borgere og være med til at redde liv og forebygge brande?

Vi forestiller os, at du er kandidatstuderende på en videregående uddannelse eller er i sidste del af en erhvervsakademisk uddannelse. Uanset din faglighed er det vigtigste, at du er engagereret og har lyst til at bidrage med dine idéer, kan varetage selvstændige opgaver og er god til at samarbejde i et team.

Eksempler på opgaver kan være:

 • Udarbejde markedsanalyser og en forretningsplan
 • Beskrive en forandringsteori
 • Lave risiko- og sårbarhedsanalyser
& friendsGrafisk ildsjæl søges til kommunikationsafdelingen i C WorldWide

& friends søger for C WorldWide i København

C WorldWide vil være blandt de bedste og mest respekterede kapitalforvaltere i verden og søger derfor en kommunikationsmedarbejder, som vil være en del af deres stabile team af ambitiøse og erfarne medarbejdere.

Med din ansættelse vil kommunikationsafdelingen bestå af fem fuldtidsansatte. En af dine primære opgaver vil være grafisk produktion af deres content samt være med til at sikre bedst mulig udnyttelse af denne content i deres globale organisation og på tværs af medier og platforme.

Dine primære opgaver:

 • Opsætning af publikationer og kvartalsrapporter mv. i InDesign
 • Håndtering af korrekturer
 • Billedresearch
 • Produktion af grafer i Illustrator
Lenus eHealth ApS
Dansktalende Social Media Ekspert

Lenus eHealth ApS, København

Har du nogensinde drømt om at blive en del af et dynamisk team, der hjælper og guider de største online coaches med at skabe en solid forretning samt skabe kvalificerede leads?

I Lenus brænder vi for mennesker og fitness. Vi er den anden hurtigst voksende health tech i Danmark, men vi vil egentligt hellere introducere os selv som en gruppe af kreative og strategiske entusiaster, der lever og ånder for det, vi gør.

Vi leder lige nu efter en Social Medie Ekspert, som skal hjælpe vores coaches og Key Account Managers med effektive marketingstrategier.

Vi leder efter en talentfuld, struktureret og kreativ kandidat, der har en dyb forståelse for online marketing og herunder sociale medier.

Lenus eHealth ApS
Lenus eHealth ApS
Performance Marketing Specialist (Dansktalende)

Lenus eHealth ApS, København

Lenus eHealth er klar til at tilføje to Performance Marketing specialister til vores team, som lige nu består af 6 dedikerede growth-specialister, der er geniale inden for annoncering.

Betegner du også dig selv som en digital marketing-nørd med speciale indenfor annoncering?

Vi leder efter en Performance Marketing-haj med 1-3 års erfaring, som ikke bare kender termerne, men forstår at arbejde med og bruge dem i praksis.

Du kender Facebook Business Manager som dine egne underbukser. Du lever og ånder for at skabe den næste nye top-kampagne, mens dit behov for at splitteste er ustoppelig. Måske har du også allerede snuset til andre platforme så som LinkedIn, TikTok og Google Ads.

Lenus eHealth ApS
Sanzi BeautyMarketingassistent

Sanzi Beauty, Kastrup

Hos Sanzi Beauty leder vi lige nu efter en marketingsassistent, som har lyst til at prøve kræfter med marketingsopgaver i en virksomhed med masser af fart på.

Du skal være vild med digital marketing – og være skarp i at skrive tekster. En naturlig interesse for skønhedsprodukter er naturligvis et plus! Du vil arbejde sammen med marketing manager, Johanne – så her er gode muligheder for at skabe dit eget arbejde med masser af ansvar!

Dine opgaver kommer bl.a. til at bestå af:

 • Planlægning og styring af vores sociale medier (Facebook, Instagram og Pinterest)
 • Produktion af tekster til sociale medier, nyhedsbreve og blogindlæg
 • Planlægning og kontakt til influenter
 • Samt lignende opgaver indenfor marketing
People In Action ApSMekanisk Designer til udvikling af finmekaniske produkter

People In Action ApS søger for G.R.A.S Sound & Vibration i Holte

Vil du med på en spændende rejse sammen med 120+ dedikerede kolleger indenfor målemikrofoner og andet akustisk udstyr? Vil du være en del af et team, som arbejder ud fra devisen, at ”intet er umuligt”, så kunne dette job være interessant for dig.

For vor kunde, G.R.A.S Sound & Vibration ApS søger vi en ny mekanik udvikler, som har en solid erfaring indenfor faget – især materialeviden indenfor metaller og plast i forhold til skærende processer, men også gerne sprøjtestøbning & mulighed for anvendelse af 3D printning til prototyper, produktionsprocesser og færdige produkter. Det er et plus, hvis du kender til branchen og har erfaring med udvikling af akustiske produkter, herunder mikrofoner, høreapparater eller anden produktudvikling af skærende bearbejdede finmekaniske emner.

Spares ApSChauffør

Spares ApS, Taastrup

Vi har nu flere åbne stillinger i Danica Transport og søger derfor dig! Vi har lige startet et samarbejde op med COOP hvor man mandag til fredag skal køre ud med mad til hr. og fru Danmark. Vi har selv lige investeret i 5 nye varebiler og kan tage flere medarbejdere ind.

Optræning er 2 dage, og så er man selvkørende. Kørsel er på Sjælland, men primært København.

Vi går og leder efter en frisk udadvendt medarbejder som har kørekort og som er klar til at arbejde.

Vores fremtidige medarbejder kan forvente at komme ind i et firma med fart over feltet, godt sammenhold og arbejdsgejst.

Officeguru A/SServiceleder

Officeguru A/S, København

Her er en glimrende mulighed for at forbedre din karriere i en spændende servicevirksomhed, som er i vækst. Som serviceleder har du passion for høje servicestandarder og kvalitet, som kommer vores kunder til gavn.

Du vil få en alsidig hverdag, da jobbet er en kombineret stilling af diverse rengøringsopgaver og tilsynsopgaver, som blandt andet inkluderer kvalitetsopfølgning, koordinering med kunder og medarbejdere samt administrative opgaver.

Du vil få ansvaret for 25-35 medarbejder, som arbejder primært i aftentimerne. Da teamet består af både dansk- og engelsktalende assistenter, er det vigtigt, at du finder det naturligt at snakke begge sprog.

Jobbet kræver, at du er i stand til at hjælpe, vejlede og instruere medarbejdere. Du skal som serviceleder brænde for at gå forrest og vise det gode eksempel og trives med at tage ansvar.

La OficinaAssistant Manager med værtskabsgen søges til kontorfællesskab på Frederiksberg

La Oficina

Til vores hyggelige kontorfællesskab og konferencehus på Frederiksberg søger vi en Assistant Manager med værtskabsgen og interesse for mad.

La Oficina er et kontorfællesskab, men ikke som de fleste, vi er et kontorfællesskab, konferencehus og en café. Hos os forenes den skandinaviske professionalisme med den sydeuropæiske måde at mødes på og skabe netværk!

Teamet bag La Oficina spiller en vigtig rolle i dagligdagen for vores kunder og gæster. For os er det ikke vigtigt hvad du er, men hvem du er - din personlighed og erfaring vejer højere end din uddannelse. Det er vigtigere at du har hands-on erfaring end at du kan tranchere en appelsin.

Opgaven består i:

 • Koordinere og assistere i ledelsen af et ungt team på 4-5 medarbejdere
 • Madlavning og sammensætning af sortiment
 • Servicere kursuskunder og medlemmer i kontorfællesskabet
European Sperm BankEuropean Sperm Bank i København søger læge med bred klinisk baggrund

European Sperm Bank

Hos European Sperm Bank hjælper vi barnløse over hele verden med at få deres ønskebørn. Vi er kendt for vores høje kvalitet som først og fremmest afhænger af en grundig udvælgelse og løbende udredning af vores sæddonorers egnethed og til dette har vi brug for yderligere en læge.

Rollen er en fuldtidsansættelse, hvor du får et nært samarbejde med vores donorkoordinatorer og refererer til vores Medical Director, der er speciallæge i klinisk genetik.

De klinisk medicinske opgaver består af kvalificering af donorer på baggrund af stamtræsanalyse, biokemiske- og infektionsparametre, samt genetiske analyser. Ligeledes vil der være en løbende udredning af donorernes egnethed ift. interkurrente sygdomme.

Inco CC København A/SAssistenter (deltid) til weekendarbejde i kassen i inco Cash & Carry København

Inco CC København A/S

Kan du smile og scanne varer på samme tid?

Inco Cash & Carry er et professionelt business-to-business (b-t-b) varehus med fokus på de gode råvarer og relaterede produkter. Vi dækker både bredt og dybt med mere end 33.000 varenumre i fast sortiment – og ønsker kunden en vare, vi ikke har, så skaffer vi den. Vores kunder tæller blandt andet restauranter, kantiner, slagtere, cafeer og take away, og de elsker at arbejde med mad. Det gør vi også.

Vi ønsker at yde god, gammeldags service over for alle vores kunder – også selv om både de og vi til tider har travlt. Det betyder, at vi sætter en ære i at hilse ordentligt på alle, rådgive dem i vores produkter, når der er brug for det, og vi viser dem naturligvis hen til de varer, de efterspørger. Populært sagt går vi gerne den ekstra mil for at gøre vores kunder tilfredse.

Sanse Motorik ApSBliv franchisetager i et stærkt koncept – vi søger til etablering af vores nye klinikker hhv. i Aarhus og på Sjælland/Vest for København

Sanse Motorik ApS

Vil du arbejde med børn og unge, der er motorisk udfordrede og samtidig blive en del af et stærkt koncept?

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med sansemotoriske vanskeligheder, så har du muligheden for at skabe din egen klinik som franchisetager i et landsdækkende og stærkt koncept. Din succes afhænger i høj grad af din egen motivation og drivkraft, og kun dine egne ambitioner bestemmer, hvor stor din succes skal være.

Hvem er du?

 • Du er uddannet ergoterapeut, sundhedsplejerske, fysioterapeut, psykomotorisk terapeut, lærer eller pædagog.
 • Du har muligvis allerede en uddannelse inden for det sansemotoriske område.
 • Vi forventer, at du har indgående viden om børn og unges motoriske udvikling.
Geismars Væverier A/SAllround butiksmedarbejder til high-end livstilsbrand

Geismars Væverier A/S, København

Værdsætter du dansk design og materialer i højeste kvalitet, og sætter du en ære i at yde en ekstraordinær service? Er du samtidig passioneret omkring dit arbejde og har du en sans for detaljer og en ’can-do’-attitude? Så kunne det være dig, vi leder efter.

Vi udvider teamet og søger en ny dedikeret kollega med gåpåmod og ønske om at indgå i et lille team med mange forskellige opgaver og muligheder.

Som butiksassistent vil du blive en del af en spændende og traditionsrig virksomhed, hvor der er stor mulighed for personlig og faglig udvikling. Der er intet krav om direkte produktkendskab – det skal du nok få her, for vi deler glædeligt ud af vores viden og erfaring.

Parasport FrederiksbergKompetent træner til vores FrameRunning-atleter med start snarest muligt

Parasport Frederiksberg

Parasport Frederiksberg søger træner til vores unge og voksne FrameRunning-atleter. Holdet består af i alt 26 løbere, der niveaumæssigt spænder fra nybegyndere henover motionister til landsholdsløbere. Vi har i dag et trænerteam på to trænere, men vi ønsker at tilknytte endnu en træner, der kan indgå i teamet i en turnusordning, så der altid vil være to trænere til stede ved træningen.

Vi forestiller os, at vores kommende trænere har en idrætslig baggrund samt undervisningserfaring. Du er måske fysioterapeut- eller idrætsuddannet – eller under uddannelse inden for et af de to fag. Det er vigtigt at vores trænere har et solidt kendskab til træning, træningsplanlægning samt kroppen reaktionsmønster i forbindelse med træning. Det vil være en fordel, hvis du/I har kendskab til at arbejde med handicappede – dette er dog ikke et krav.

Fitness & Healthcare Group
Chauffør til levering og installation af fitnessudstyr og maskiner

Fitness & Healthcare Group, Ballerup

Vi søger en dygtig serviceminded kollega til vores serviceteam i Ballerup.

Du skal levere fitnessudstyr på Sjælland, Fyn, Jylland og øerne, og du vil være i daglig kontakt med installationsteams og vores mange kunder.

Lyder det spændende? Så har du mulighed for at blive en del af vores serviceafdeling, hvor vi søger en ny kollega til vores afdeling i Ballerup.

Som en del af Fitness & Healthcare Group tilbyder vi fitness- og behandlingsudstyr til professionelle og private kunder i hele Danmark. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsmaskiner og behandlerudstyr fra førende producenter, som vi sælger via egen salgsafdeling, vores webshops og igennem samarbejdspartnere i detailbranchen.

Fitness & Healthcare Group
GlobalConnect A/S
Datacenter Manager, Outsourcing

GlobalConnect A/S, Taastrup

Er du en kvalitetsbevidst hardware ekspert, med fokus på høj oppetid og standarder i et datacenter? Har du lyst til en helt unik mulighed i outsourcing branchen og har du lyst til at implementere nyeste serverteknologi?

Vi er på jagt efter en Datacenter Manager, som vil blive ansvarlig for installation af servere, netværksenheder, kabling og andet udstyr i datacentrene.

Som Datacenter Manager vil dine kerneansvarsområder være at sikre kvaliteten af hardware installationer i vores datacenter, installation og kabling af nyt udstyr, nedtagning af gammelt udstyr. Herudover vil der også være mere projektorienterede opgaver, som udbygning/etablering af datacenter, etablering af strøm, beslutninger om nye hardwareleverandører med mere.

GlobalConnect A/S