3.124 job matcher din søgning 3.124 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Restaurant ØTjener til helårsstilling

Restaurant Ø, Rømø

Er du vores nye kollega?

Vi søger en tjener til vores team, så hvis nedenstående passer på dig, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Du er:

 • Ikke nødvendigvis uddannet, men brancheerfaring ville være en fordel.
 • En der kan holde hovedet koldt i travle situationer.
 • En holdspiller.

Vi tilbyder:

 • Et engageret team, både kokke og tjenere der hjælper hinanden.
 • En fleksibel vagtplan.
 • En alsidig hverdag.
Esbjerg Kommune
Pædagog Voksenstøtte Ribe, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune

Fantastisk mulighed for at afprøve dine pædagogiske evner i en af de bedste afdelinger og centre i Esbjerg Kommune.

I Voksenstøtten Ribe søger vi en pædagog til et års vikariat på 30 timer pr. uge fra 1. september 2021. Der er evt. mulighed for forlængelse.

I Udviklingscenter Vest driver vi 24 botilbud og ni aktivitets- og beskæftigelsestilbud. Desuden sørger vi for støtte til borgere i egen bolig. Vi er ca. 520 engagerede medarbejdere, og i vores bo- og dagtilbud støtter vi i alt ca. 700 borgere.

Det er vigtigt for os i Udviklingscenter Vest, at alle medarbejdere kan være stolte af at være med til at yde en vigtig indsats. Hvis du bliver ansat hos os, vil du blive mødt med tillid til, at du arbejder professionelt, men vi tager selvfølgelig ansvar for at hjælpe dig godt i gang. Vi løfter i flok, og du vil samarbejde tæt med både de nærmeste kolleger og med andre i resten af organisationen.

Blue Water Shipping A/S
Disponent til Sydeuropa trafik i Taulov

Blue Water Shipping A/S

Brænder du for vejtransport, udfordringer, ansvar og går gerne den ekstra mil for den bedste løsning, så er du lige den disponent vi står og mangler til Frankrigstrafikken.

Blue Water Shipping A/S

Du bliver en del af vores Sydeuropa afdeling, et ungt team med højt til loftet og super godt sammenhold. Her kommer du primært til at arbejde med eksport til Frankrig. I afdelingen arbejder vi hver dag henimod at styrke og forbedre vores forretning og kundeservice. Som vores nye kollega forventer vi, at du bidrager med et drive og en lyst til at tage del i vores daglige arbejde for at optimere og disponere vores biler bedst muligt, samt finde de bedste løsninger for vores kunder.

Blue Water Shipping A/S
Matas A/SHelserådgiver søges til Matas Ribe

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af helseprodukter, vitaminer, men også beauty? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en helserådgiver med erfaring med salg af helseprodukter til vores butik Matas Ribe.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer, kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder med stort fokus på rådgivning og mersalg indenfor især helseprodukter
 • Planlægning af salgsaktiviteter i helseafdelingen i samarbejde med butikschefen
 • Opfyldning og omrokering af varer i butikken

Generelt for alle vores butikker er, at alle i teamet hjælper hinanden med de daglige gøremål og det gør sig til, at det er sjovt at gå på arbejde.

MiljøministerietDirektionssekretær (AC) til Naturstyrelsen

Miljøministeriet

Kunne du tænke dig at skærpe dine evner som embedsmand og vil du arbejde tæt på direktionen, departementet og det politiske system? Har du overblik samt flair for struktur, proces og for at finde løsninger?

I Direktionssekretariatet i Naturstyrelsen søger vi en ny kollega, der har interesse i at udvikle sig fagligt og som gerne vil have en stor kontaktflade med mange gode kolleger. Du får fagligt spændende opgaver, der går på tværs af hele Naturstyrelsen.

Du bliver en del af Direktionssekretariat, der består af syv medarbejdere og en teamleder. Direktionssekretariatet i Naturstyrelsen har ansvaret for at sikre rettidig levering og kvalitetssikring af sager til ministeren, departementet og direktionen, herunder koordinering med departementet. Derudover står vi også for at koordinere og afvikle ledelsesmøder samt øvrig direktionsbetjening.

Syddansk Erhvervsskole
Inspirerende elektriker med mod på at blive underviser

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Er du elektriker og har du efter flere år som dygtig håndværker, mod på at bruge dine erfaringer og prøve kræfter med formidling af dit fag?

Så læs videre om muligheden for at blive underviser!

I El & Automatik på Syddansk Erhvervsskole i Vejle øger vi vores aktiviteter og søger derfor en ny kollega som underviser på elektrikeruddannelsen.

Vi er på udkig efter en inspirerende og fagligt dygtig elektriker med et stort engagement, en bred el-teknisk erfaring og i særdeleshed lysten til at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den kommende generation af Danmarks dygtigste elektrikere.

Abena
Sales Manager Assistant med en Junior Key Account Manager i maven

Abena, Aabenraa

Du supporterer på fornemste vis vores Area Sales Manager og værdsætter den personlige relation til vores kunder og servicerer dem til topkarakter. Du drømmer om på sigt at få en mere sælgende rolle med din egen kundeportefølje.

Aktuelt leder vi efter en Sales Manager Assistant til vores team. Du vil i samarbejde med teamet være vores kunders trygge klippe, som proaktivt søger dialogen og ved, hvad god kundeservice er. Vi arbejder hen imod, at du i jobbet med tiden udvikler dig til Junior Key Account Manager med dine egne kunder, når du har den energi og den ballast, der skal til.

Du løser opgaver, hvor du blandt andet…

 • assisterer ASM med diverse opgaver, f.eks. forsendelse af vareprøver, udarbejdelse af statistikker og planlægning af kundebesøg i huset
 • afstemmer kundehenvendelser med ASM og efterfølgende følger dem til dørs
 • supporterer kunder med viden, priser etc., når de skal deltage i udbud.
Abena
SuperBrugsen
Slagterelev, SuperBrugsen Midtbyen, Kolding

SuperBrugsen

Få det sjovt med andre elever på din egen alder. Lær alt om at skære og tilberede kød. Og få penge for at være eksperten, der sørger for god mad til kunderne.

I SuperBrugsen kommer de lokale hurtigt til at kende dig som eksperten. Og du kommer til at kende dem.

Samtidig bliver du en del af et stærkt fællesskab i et team, hvor vi lærer dig et håndværk fra bunden.

 • Du lærer at lave lækre grillretter, slowfood og stegeretter og at anrette dem i butikken.
 • Du lærer at hjælpe vores kunder, så de får en god madoplevelse.

Når du starter, får du en målrettet plan for din elevtid. Du kommer også på korte, fede skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter. Det giver dig nye venner for livet.

SuperBrugsen
Convision A/SAzure Automation Specialist

Convision A/S søger for MB Solutions A/S i Vejle

Er du vores nye Azure Automation Specialist, der brænder for at arbejde med udvikling, implementering og drift af innovative løsninger baseret på Microsoft Azure og Power-platformen.

I MB Solutions er vi på forkant med implementering og drift af IT-infrastruktur baseret på Azure, og vi arbejder hele tiden på at udnytte de mange nye produkter og services fra Microsoft til at implementere nye løsninger, der understøtter en fortsat digitalisering hos vores kunder.

Vi oplever stor vækst både hos eksisterende og nye kunder, og skal derfor udvide vores centrale platformsafdeling.

Du vil indgå i et team af kompetente og erfarne medarbejdere, og du vil desuden i projekter arbejde tæt sammen med kunder, kollegaer i konsulentafdelingen og Servicedesk.

Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier i Azure, og du vil have gode muligheder for at udvikle dine tekniske og menneskelige kompetencer.

Aunsbjerg Kolding A/SØkonomimedarbejder

Aunsbjerg Kolding A/S

Til vores administrationsteam søger vi en ny kollega med en god portion gåpåmod, som er nysgerrig og initiativrig. En person der kan holde overblikket i en presset hverdag og ikke er bange for at arbejde selvstændigt.

Du kommer til at arbejde med vores serviceaftalekontrakter herunder oprettelse, opkrævning, PBS, opsigelser, samt kontakt med kunder. Derudover vil der være lettere bogholderimæssige opgaver og håndtering af debitor.

Som økonomimedarbejder vil dine primære arbejdsopgaver omfatte:

 • Kontrakthåndtering
 • Debitorstyring – herunder fakturering, rykkerprocedure og bogføring
 • Bogføring af kasse og betalinger
 • Arkivering
 • Div. administrative opgaver
Aunsbjerg Kolding A/SAunsbjerg Kolding søger erfaren salgstalent eller elev

Aunsbjerg Kolding A/S

Mazda / Suzuki - Aunsbjerg Kolding søger et stærkt salgstalent eller elev, gerne med stærke resultater fra bilsalg men evt. også elektronik-, tøjbranchen eller lignende, hvor mersalg også er vigtigt for succes.

Har du et højt energiniveau og flair for tal, du ikke føler bliver belønnet nu, så er det netop dig, der kan få muligheden for at arbejde hos Aunsbjerg i en spændende branche og i en resultatorienteret kultur, hvor ”the sky is the limit” for de flittige og dygtige. Hos Aunsbjerg Kolding sælger vi Mazda / Suzuki samt de mest efterspurgte biler på markedet og har eget tilknyttet serviceværksted.

Vi er et team af engagerede medarbejdere med højt energiniveau og godt humør. Du skal derfor have lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor der allerede er fart på et salgskoncept, vi konstant udvikler på.

Dagrofa Foodservice
Souschef med ambitioner

Dagrofa Foodservice, Esbjerg

Da vores nuværende souschef er blevet forfremmet til butikschef internt i organisation, søger vi en ny souschef. Som vores kommende souschef, vil der følge et medansvar til ledelse og driften i butikken, hvor du vil være butikkens både højre og venstre hånd. Det er derfor vigtigt, at vores souschef har drive, engagement, overblik og er handlekraftig således, at vedkommende bidrager positivt til at butikken fortsat udvikler sig i den rigtige retning.

Arbejdsopgaver:

 • Engageret leder til butikkens kollegaer
 • Ansvar for, at butikken er indbydende og inspirerende i tråd med opsatte mål.
 • Fokus på daglige rutiner med opfyldning, bestilling af varer, kampagneskift m.m.

Vi tilbyder:

 • Glade kunder
 • Lærenemme kollegaer
 • Medansvar i det daglige
Vardeegnens Gymnasieforberedende EfterskoleKøkkenleder og køkkenassistent

Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole

Brænder du for sund mad, økologi og unge mennesker? Så skal du læse videre! Vi søger en køkkenleder og en køkkenassistent til Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole(VGE).

Køkkenteamet består af en leder og tre assistenter, der sammen står for den daglige madlavning til vores 117 elever samt personalegruppen. Vi laver sund og inspirerende mad fra bunden, og vores menuer bygger på de officielle kostråd. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder på at opnå sølvmærket.

Vi går også højt op i hele tiden at udvikle nye opskrifter, som både tilgodeser de ”almindeligt” spisende elever, vegetarer samt dem med forskellige intolerancer.

Confidence Search ApSBygningskonstruktør – Arkitektfirma

Confidence Search ApS søger for Sand & Lundgaard Arkitektfirma ApS i Grindsted

For vores kunde – Sand & Lundgaard Arkitektfirma i Grindsted – søges en projekterende bygningskonstruktør, som sætter pris på stor alsidighed i opgaverne, fokus på god kvalitet og langvarige relationer til kunder og samarbejdspartnere.

Som projekterende konstruktør vil du blive en del af et erfarent team, som spænder over en række kompetencer. Organisationen er uformel og det er naturligt at alle hjælper alle, og fleksibilitet og alsidighed er derfor af stor værdi.

De væsentligste ansvarsområder vil således være:

 • Konstruktion af modulære og individuelle løsninger
 • Support og rådgivning til kunder og samarbejdspartnere
 • Kvalitetssikring af projekterne i henhold til byggelovgivning og gældende normer
 • Kvalitetssikring af at projektmaterialet laves i henhold til aftalte interne processer
FSG Foods ApSFresh Fish Coordinator til førende sushi-leverandør

FSG Foods ApS, Taulov

Er du struktureret, robust og bevarer overblikket i en travl hverdag? Så er du måske netop den kollega, vi søger til vores dynamiske salgs-/indkøbsteam i Taulov.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores Supply Chain Manager.

Du vil få ansvaret for koordineringen af fersk fisk og logistikken bag, på tværs af vores organisation, samt andre opgaver, hvorfor det er en forudsætning, at du kan arbejde både selvstændigt og struktureret. Du vil få en bred kontaktflade til leverandører, kollegaer i Salg og øvrige afdelinger. Vi ser gerne, at du udover at beherske dansk og engelsk flydende, også har indkøbs-/salgsforståelse og kendskab til fødevarebranchen. Men vigtigst af alt er, at du er god til at holde hovedet koldt og mange bolde i luften.

SuperBrugsenSlagter Mestersvend søges til SuperBrugsen, Bramming

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 55 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af hjemmelavet varer
 • Produktion af conveniencevarer
SMART Rekruttering
Servicetekniker til højteknologiske maskiner

SMART Rekruttering søger for Prima Power

Kan du levere verdensklasse service på markedets bedste og mest avancerede pladebearbejdningsmaskiner?

Siden Prima Power etablerede datterselskab i Danmark for 2 år siden, har der været fuld fart på, og med en særdeles stærk markedsposition er der brug for flere tekniske hænder. Derfor søger virksomheden endnu en selvkørende servicetekniker, der med udgangspunkt fra egen bopæl kan sikre, at kundernes maskiner altid er kørende og fuldt servicerede.

Som servicetekniker hos Prima Power tilbydes du en spændende, selvstændig og udfordrende hverdag med alsidige opgaver og rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Søg stillingen på kun 15 minutter via søgeformular. Skriftlig ansøgning ikke påkrævet.

N1 A/SBrænder du for udarbejdelsen af tekniske arbejdstegninger og as built-dokumentation?

N1 A/S, Esbjerg

Vil du være en del af noget større? N1 er nemlig et af Danmarks største elforsyningsselskaber, hvor dokumentation og kvalitetssikring af vores komponenter er afgørende. Vi ønsker at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber og har brug for en Teknisk Designer til dokumentation af vores 60/10 kV-transformerstationer og -ledningsnet. Et spændende job – fyldt med udfordringer!

Dine opgaver er følgende:

 • Dokumentation af as built på nyanlæg samt renovering og ændringer i eksisterende anlæg
 • Udarbejde arbejdstegninger ifm. projekter på 60/10 kV-stationer i samarbejde med projektlederne
 • Udarbejdelse og opdatering af ledningsskemaer og kabelplaner
 • Arkiveringsopgaver
N1 A/S
KvicklySalgsassistent, bageriudsalg, Kvickly, Varde Centret

Kvickly

Vi har travlt og søger derfor endnu en dygtig medarbejder til Kvicklys bageriudsalg i Varde Centret.

Vi tilbyder:

 • Et job på 25 timer pr. uge i BrødCooporativet i Varde Centret med start hurtigst muligt og senest den 1. juli 2021
 • Mulighed for flere timer i ferieperioder, samt afløsning i Brødudsalget i Kvickly Varde.
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Medvirkende til at bageriudsalget altid fremstår indbydende og inspirerende
 • Pakning af brød og kager
N1 A/STeknisk dokumentation og kvalitetssikring – er det lige dig?

N1 A/S, Esbjerg

Vil du være en del af noget større? N1 er nemlig et af Danmarks største elforsyningsselskaber, hvor dokumentation og kvalitetssikring af vores komponenter er afgørende. Vi ønsker at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber og har brug for en medarbejder til teknisk dokumentation af vores 20-0,4-ledningsnet. Et spændende job – fyldt med udfordringer!

Dine opgaver:

 • Dokumentation af nyanlæg og ændringer i eksisterende anlæg
 • Dokumentation af kabelskabs- og stationseftersyn
 • Dokumentation af ændringer i forbindelse med driftsfejl og manglende tilkoblede abonnenter
 • Kommunikation og sparring med vores projektledere, teknikere og planlæggere
N1 A/S