1.696 job matcher din søgning 1.696 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

alles Lægehus A/S
Kompetente konsultationssygeplejersker søges til almen lægepraksis

alles Lægehus A/S, Faaborg

Til lægepraksis i Faaborg søger vi en erfaren sygeplejerske til opstart 01.08.21.

Som sygeplejerske i almen praksis vil du kunne arbejde med høj grad af selvstændighed i de daglige opgaver, men du vil også indgå i et fagligt samarbejde, samt have kontinuerlig sparring med dine kolleger i lægehuset.

Vi ønsker en sygeplejerske, der på stedet tager del i den faglige udvikling, hvor der bl.a. er stor fokus på opgavefordeling og kompetenceudvikling. Vi arbejder meget målrettet mod, at vores lægehuse skal være et rart og trygt sted for både vores patienter og medarbejdere, som vores nye sygeplejerske vil du bidrage til denne målsætning.

alles Lægehus A/S
føtexSalgsassistentelev til Frugt og Grønt - Middelfart

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

PP professional paint A/SButiksassistent

PP professional paint A/S, Odense

Motiveres du af at sælge, skabe og vedligeholde relationer, og nyder du at rådgive og inspirere kunder?

Hos PP Professional Paint vil du sammen med butikschefen i Odense være ansvarlig for at udvikle butikken, sikre en høj grad af service samt opsøge nye kunder. Det er vigtigt for os, at kunderne altid får en god oplevelse og føler sig velkomne, når de besøger os. Vi lægger stor vægt på altid at kunne give god og brugbar vejledning samt rådgivning i forhold til kundernes malerprojekter.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Deltage i salgsfremmende aktiviteter i lokalområdet
 • Følge op på butikskunderne inkl. opsøgende salg
 • Analysere behov og give professionel rådgivning

Vi tilbyder et godt og uformelt arbejdsmiljø i et professionelt og konceptorienteret selskab med fokus på oplæring og udvikling af medarbejderne. Du vil have rigelige muligheder for professionel og personlig succes.

PeopleLinkProjektkoordinator

PeopleLink søger for Vand og Affald i Svendborg

Du øger genanvendelse og direkte genbrug af affald ved at projekterne forankres internt.

VA er godt i gang med at implementere affaldsløsninger i Svendborg Kommune, der skal øge genanvendelse og direkte genbrug af affald. Omlægningen af dagrenovation og indsamling af genbrugsmaterialer og haveaffald er de første store projekter, og der er flere på vej.

Din opgave bliver i tæt samarbejde med VA’s projektansvarlige at sikre, at alle projekter bliver godt forankret internt i organisationen. Projekterne spænder konkret fra at implementere tekniske anlæg over indkøbsprojekter til serviceløsninger til borgerne.

Du er ofte med fra start til slut, og dit fokus er, at projekterne planlægges og gennemføres med en helhedsorienteret og involverende tilgang. Du er derfor i lige så høj grad facilitator, som Projektkoordinator.

SKAKO Concrete A/S
Produktionsteknolog maskiningeniør

SKAKO Concrete A/S, Faaborg

Vores projektafdeling udvikler sig løbende i takt med SKAKO’s fortsatte vækst, og vi søger nu endnu en produktionsteknolog/maskiningeniør til et kompetent og imødekommende team. Ønsker du at blive en del af en sund, international virksomhed med en handlings- og teamorienteret kultur? Så er du måske vores nye kollega?

Opgaverne:

 • Teknisk afklaring og kravspecificering af anlæg og udstyr sammen med sælgere og projektledere
 • Udfærdigelse af projektlayout
 • Udvikling og konstruktion af udstyr og anlæg

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en spændende og fremtidsorienteret virksomhed med en mangeårig historik og gode, dygtige kolleger.

SKAKO Concrete A/S
PeopleLinkIndkøber

PeopleLink søger for Haarslev Industries A/S i Hårslev?

Kategoriansvar fra leverandørvurdering og -forhandling til operationel opfølgning

Indkøbsteamet på seks dygtige medarbejdere har behov for en ny kollega, der i en travl hverdag kan bidrage med en blanding af operationelle indkøbsopgaver og strategisk arbejde med udvalgte leverandører.

Med reference til afdelingslederen får du dit eget kategoriansvar, som består af tekniske komponenter og stål til produktionen i Danmark, hvor du har det fulde ansvar for at udvælge leverandørerne til at disponere på daglig basis. Herunder får du en opgave i at optimere samarbejdet med leverandørerne i forhold til alle indkøbsparametre og selve indkøbsaftalerne. Sammensætning af kategorien aftales nærmere med afsæt i din baggrund.

Snushanen ApSDigital Development Coordinator

Snushanen ApS, Odense

Snushanen ApS har hovedkontor, webshop og lager i Odense NV. Vi sælger nikotinposer, tyggetobak og andre nikotinprodukter til brug ved rygestop. Vi blev grundagt i 2018, hvor vi sidenhen har haft rivende travlt, i takt med de nye og spændende produkter i konstant forandrende branche. Du kan gå på opdagelse i vores univers på vores hjemmeside.

Er du en erfaren projektkoordinator med et digitalt mindset, der brænder for at skabe fremdrift og optimere processer? Har du erfaring med at drive spændende IT-projekter, og motiveres du af at skabe resultater med og gennem andre?

Du vil som Digital Development Coordinator få en nøglerolle i de kommende års digitale strategiske projekter, hvor du i vidt omfang vil være med til at sætte præg på rejsen og de tiltag, der skal gøres samt være med til at sætte rammerne for den videre udvikling og retning.

Writereader ApSErfaren backend- og API-udvikler

Writereader ApS, København eller Odense

Vil du være en del af en startup med stor succes, der hjælper børn og unge med at læse og skrive?

Som udvikler får du hovedansvar for at udvikle API'er til nye funktioner på vores platform samt at integrere dem med vores database og eksterne tjenester som loginudbydere, billedsøgning, talesyntese, etc. Derudover vedligeholder og videreudvikler du backend-delen af vores build-/deploy-setup og sikrer skalerbarhed.

En del af din rolle er også inden for machine learning, da vores platform i endnu højere grad skal kunne opsamle og genkende sammenhænge og mønstre, som blandt andet lærerne kan have gavn af.

Du er en dygtig backend-udvikler med en solid faglig ballast, der – ligesom os – gerne vil have det sjovt, mens vi ændrer den måde, vores næste generation lærer på.

SDK Shipping A/SShippingassistent til vores kontorer på Fyn (Nyborg/Lindø)

SDK Shipping A/S

Brænder du for den maritime verden, og er du passioneret indenfor skibsfart? Kan du begå dig i både havne- og skibsmiljøet samt kontormiljøet, er dette lige en stilling for dig.

SDK Shipping søger en ambitiøs og selvstændig shippingassistent til vores afdelinger på Fyn. Vi tilbyder en travl hverdag i shipping- og logistikbranchen med mange spændende udfordringer.

Din primære arbejdsplads vil være på kontorerne hhv. på Lindø og Nyborg havn, hvor du vil indgå i et team med dedikerede kolleger som servicerer skibe i fortrinsvis Nyborg, Lindø samt Odense.

Som vores nye shippingassistent bliver du en del af teamet, og du vil indgå i et energisk miljø som kontaktpunkt og koordinator for alle interessenter til skibet og dets last. Du vil blive en del af vores vagthavende personale og skal assistere, hvor du ser behovet.

SDK Shipping A/S
Care1Vi har rygende travlt – vi har brug for dig...!

Care1, Odense

Er du vores kommende tekniker, hvor unikke kundeoplevelser, kvalitet og professionalisme er omdrejningspunktet?

Så kom med på holdet – vi har lige nu 1 stilling i Odense.

Care1 servicerer premium produkter, og derfor skal vores kunder kunne forvente en premium oplevelse/service. Du bliver en del af et team med ansvar for at skabe denne oplevelse og være med til at sikre, at Care1 forbliver kundens foretrukne serviceværksted.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Diagnose & reparation af Apple produkter, Mac, iMac, iPhone, iPad og iPod.
 • Diagnose & reparation af Android produkter – herunder bl.a Samsung & Huawei
 • Kontakt med producenternes tekniske support
Jobindex A/S
Serviceteknikere til service og reparation i Jylland og på Fyn/Trekantområdet

Jobindex A/S søger for KIBO Sikring A/S

”Du får et supergodt job med indflydelse på egen hverdag. Du kommer til at arbejde i den friske luft og bruge både din krop og dit hoved,” fortæller servicechef Martin Ludvigsen.

En hverdag på farten
Som servicetekniker starter du typisk dagen hjemmefra for at køre ud til vores erhvervskunder samt i enkelte tilfælde også privatkunder og udføre service, reparation og montage på porte, bomme og andre af vores automatiske produkter. Opgaverne kan være alt fra porte, der ikke vil åbne eller lukke, til almindeligt serviceeftersyn og udskiftning af dele og komponenter.

Mange veje til vores porte og bomme

 • Der er flere indgange til rollen, og vi forestiller os, at du har en mekanisk baggrund med el-erfaring eller en el-teknisk baggrund.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Jobindex A/S
RA og QA specialist

Jobindex A/S søger for PentaBase i Odense

Er det dig, der skal klæde os på og få vores produktion af førende PCR-platforme godt gennem overgangen til IVDR 2017/746? I denne rolle bliver du en vigtig del af vores udvikling af in vitro diagnostiske tests til cancer- og infektionssygdomme.

Det vil bl.a. være dig, der:

 • har overblikket over vores QA og RA
 • lægger planen for, projektleder og implementerer IVDR 2017/746.

”Vores tests er et afgørende våben i kampen mod COVID-19 her i Danmark. Nu skal vores produkter ud i verden og hjælpe, hvor der er mest brug for dem,” fortæller COO Claus Pedersen Blicher.

Læs mere om rollen og søg jobbet her.
Jobindex A/S
Privat Psykiatrisk Center ApS
Speciallæge i psykiatri - Vil du være en del af en faglig og fælles succes?

Privat Psykiatrisk Center ApS, Taastrup, Kgs. Lyngby, Vejby, Ringsted, Odense, Aalborg, Aarhus og Silkeborg

Har du lyst til at indgå i et tæt team af dygtige psykiatere, og drømmer du om at udføre dit virke som læge og psykiater under forhold, hvor rammerne og fagligheden hænger sammen, så vi kan levere en topkvalitet?

Du er uddannet speciallæge i psykiatri og har en klinisk alsidighed fra enten hospitals- eller praksissektoren, der gør dig velbevandret i ICD-10, men du er stadig drevet af en lyst til at dygtiggøre dig og skabe varige resultater for en stadigt større patientgruppe. Du har været vant til at tage ansvar og været selvkørende, fx som afdelings/overlæge eller haft egen praksis, men du savner måske at være en del af et større fagligt og kollegialt fællesskab.

Privat Psykiatrisk Center ApS
Skolerne i Oure - Sport & Performing ArtsSkuespillærer

Skolerne i Oure - Sport & Performing Arts

Oure Kostgymnasium søger en skuespillærer pr. 1.august til at varetage undervisningen på gymnasiets skuespillinje samt til at fastholde og udvikle skolens stærke skuespilprofil.

Som skuespillærer på kostgymnasiet bliver du del af Oure Skuespil Akademi med god mulighed for udvikling og faglig sparring. Du vil desuden komme til at indgå i lærergruppen på kostgymnasiet, som spænder vidt i faglighed og interesser, men som har det samme mål: at lave en skole, hvor eleverne udvikler sig, dygtiggør sig og trives i et skolefællesskab.

Skuespillinjen udbydes i samarbejde med BaggårdTeatret i Svendborg under den fælles overskrift Svendborg Scenekunstakademi, hvilket giver en række berøringsflader og samarbejdsmuligheder med den professionelle scenekunst.

SALGSASSISTENT (25TIMER) - ROSENGÅRDCENTRET ODENSE SØ - HERRE AFD.

NIELSENs

Vi søger en salgsassistent 25 timer pr. uge til NIELSENs Herre-afdeling i Rosengårdcentret Odense. Du har tjek på moden og interesserer dig for de nye trends. Du er frisk, udadvendt og parat til at yde den optimale service overfor vores kunder.

VI FORVENTER

 • Du er faglært og har erfaring fra detail og mode
 • Du er kreativ og en dygtig sælger
 • Du er serviceminded, fleksibel og initiativrig

Vi TILBYDER

 • Et spændende job med udviklingsmuligheder
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Ansættelse i et firma i vækst
NIELSENs
 XL-BYG,
Detailelev til XL-Centerbyg, Odense

XL-BYG

Drømmer du om et job med frihed til at forme din arbejdsdag, hvor du sammen med et team af gode kollegaer får hjælp til at udleve dit fulde potentiale? XL-Centerbyg i Odense søger en frisk og engageret elev, der ønsker en karriere inden for salg til private.

XL-BYG

Har du en afsluttet EUX eller anden studentereksamen er det en klar fordel, men ikke et krav.

Du behøver ikke vide noget om vores produkter når du starter, så længe du arbejder målrettet, er en teamplayer og er frisk på at lære alt om de nyeste trends inden for boligløsninger, haver, el-værktøj, farver, belysning, beklædning etc. Til gengæld får du en elevplads med stor variation og afveksling i arbejdsopgaverne og muligheden for hurtigt at få dine egne ansvarsområder i takt med, at du bliver dygtigere.

XL-BYG
Orifarm
Student Assistant - Corporate Finance

Orifarm, Odense

Do you want to use your theoretical knowledge in practice in an ambitious, international and dynamic organization? If you are skilled at handling data as well as doing financial analysis, we have an intriguing opportunity for you.

As our student assistant in Corporate Finance at Orifarm, you will join our Financial Controller team and work closely with them in order to provide them with the needed support. You will be responsible for a variety of tasks, including extracting and handling data for our CSR reporting amongst others. Additionally, you will play an important role in supporting finance and CSR including data collection as well as analysis on sustainable projects.

In this job, you will get extensive and relevant experience in an international setting.

Orifarm
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Popermo Forsikring GS
Bogholder

Popermo Forsikring GS, Odense

Vi søger en bogholder, som med reference til regnskabschefen får ansvaret for de daglige opgaver i bogholderiet.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Bogføring af bilag
 • Behandling af betalinger og bevægelser i banken
 • Afstemning af banken

Du holder af rutineprægede opgaver, og du går gerne i dybden med data, hvis der er afvigelser fra normalen. Du er derudover grundig med dit arbejde samt udadvendt og serviceminded.

Vi tilbyder en arbejdsuge på 20 t/uge, hvor vi ønsker fremmøde om formiddagen.

Svane Køkkenet Odense A/SNyt job? SVANE KØKKENET ODENSE SØGER BEREGNER TIL ERHVERVSAFDELINGEN

Svane Køkkenet Odense A/S

Kan du regne den ud, holde styr på alle trådene, jonglere mellem opgaver i en kreativ og hektisk hverdag – og kan du gøre det med et smil?

Hos Svane Køkkenet Odense går det stærkt. Vi har travlt og efterspørgslen på vores spændende inventarløsninger er fortsat stigende.

Derfor mangler vi en beregner på holdet, der har lyst til at arbejde med både regneark og tegneprogram.

Dine arbejdsopgaver vil typisk være

 • Tegne indretningsforslag i Winner
 • Udarbejde tilbud og beregne større entrepriser
 • Undersøge indkomne projekter
 • Forhandling med leverandører
 • Alt sammen i samarbejde med salgsgruppen.