24.560 job matcher din søgning 24.560 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg KommuneRelationskompetent vuggestuepædagog til specialpædagogisk arbejde søges

Vordingborg Kommune

Vi søger en ny kollega i Kalvehave Skole & Børnehus med viden om og interesse for specialpædagogikken.

Stillingen er til vores Børnehus (0-6 år). pt til vuggestuegruppen.

Vi arbejder sammen på tværs af de fire grupper i børnehuset og på tværs af børnehave og skole. Vi er spændte på hvem du er, dine kompetencer og profil, som du bedes beskrive i ansøgningen.

Da vi er en stor arbejdsplads med pt. 35 børn i Børnehuset, 80 børn i Kalvehave Skole og 75 ansatte og studerende i børnehave, skole og administration, så sker der altid noget spændende!

Vordingborg KommuneSSA og SSH til aftenvagt på Vintersbølle Plejecenter

Vordingborg Kommune

Vi søger 2 aftenvagter til fastansættelse pr. 1. august 2021 med i gennemsnit 28 timer om ugen og vagt hver 2. weekend.

 1. Fast aftenvagt, der tilknyttes et team med 26 beboere i almene plejeboliger fordelt på to afdelinger.
 2. Fast aftenvagt, der får funktion som springer på plejecentret.

Hos os får du:

 • En arbejdsplads med godt humør, hvor høj faglighed og godt arbejdsmiljø har høj prioritet.
 • Engagerede og hjælpsomme kolleger, der gerne deler ud af viden og erfaring.
 • Stor medindflydelse på arbejdet og medansvar for den daglige planlægning.
 • God introduktion, med udgangspunkt i dine kompetencer.
Halsnæs KommunePædagog til mini-SFO samt børnehaveklasse og SFO på Frederiksværk skole

Halsnæs Kommune

I Halsnæs Kommune har vi besluttet at styrke overgangen mellem livet i børnehaven og skolestart,ved at starte mini-SFO og ved at tilføre flere ressourcer til 0. klasse og indskolingen generelt.

Indholdet i mini-SFO vil tage afsæt i legen og have fokus på, hvad der skal til for at give børnene oplevelse af mestring og følelsen af at høre til. Vi har særligt fokus på at følge børnenes spor.

Vi mener, at skolestarten er særlig vigtig, og at vi kan skabe mere homogene klasser og bedre trivsel ved at styrke den tidlige skolestart. Kan du se dig selv i den vision?

Halsnæs KommuneBarselsvikariat: Teamleder til de midlertidige døgnpladser

Halsnæs Kommune

Vores teamleder går på barsel – derfor søger vi dig, som vil prøve kræfter med teamlederrollen i et et-årigt barselsvikariat på de midlertidige døgnpladser (MDP) i Halsnæs Kommune.

Velkommen til MDP - en afdeling med et stort patientflow i en bred vifte af specialer, hvilket er med til at give en spændende og fagligt udfordrende hverdag. Vil du være med til at sætte fagligheden i højsæde og sikre, at kompetencerne matcher opgaven? Så læs videre her.

Vi er et tværfagligt team med høj faglighed, der brænder for, at vores borgere får de bedste forløb under deres ophold på MDP. Vi arbejder både med planlagte forløb, men modtager også akutborgere hele døgnet. Som teamleder skal du derfor have en god forståelse for triagering, koordinering og sektorovergangene.

Halsnæs KommuneProjektleder og bygherrerådgiver

Halsnæs Kommune

Har du lyst til at arbejde med at understøtte Halsnæs Kommunes velfærd til borgere og brugere ved at sikre gode fysiske rammer i de kommunale ejendomme? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du skal samarbejde med en lang række aktører på tværs af afdelinger for at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommunes bygningsafdeling i Område for Ejendomme, Faciliteter og Arealer.

Vi søger netop nu to projektledere/bygherrerådgivere til Bygningsafdelingen i Område for Ejendomme, hvor vi bl.a. skal sikre, at kommunens mange ejendomme fortsat kan leve op til de funktioner, de skal rumme. Afdelingen har rygende travlt, og vi har derfor brug for flere hænder til at løfte disse opgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver projektledelse af renoverings-, vedligeholdelses-, ombygnings- og nybygningsopgaver.

Verdo
Digital praktikant til SoMe, video og web

Verdo, Randers

Er SoMe, webudvikling og SEO-optimering lige dig? Og har du samtidig lyst til at være med til at videreudvikle vores videoprocesser?

Verdo A/S

Så har du nu chancen for at blive en del af kommunikations- og marketingafdelingen i et af Danmarks grønneste energiselskaber. Afdelingen består udover dig af to kommunikationsspecialister, en marketingspecialist, en visuel designer/grafiker og en kommunikations- og marketingchef.

Teamet fungerer som strategisk, kommerciel og udførende partner for hele Verdo inden for blandt andet content, presse, markedsføring, branding, events, sponsorater, sociale medier og grafiske opgaver.

I Kommunikation og marketing er vi gode til at samarbejde på kryds og tværs og hjælpe hinanden med kollegial og faglig sparring. Tonen i teamet er uhøjtidelig, og vi er gode til at grine sammen – også når vi har travlt.

Verdo
Verdo
Praktikant til intern kommunikation, employer branding og events

Verdo, Randers

Verdo A/S

Verdo er et af Danmarks grønneste energiselskaber, og vi søger nu en kommunikationspraktikant med lyst til at skabe intern kommunikation og employer branding, der gør en forskel!

Du kommer også til at prøve kræfter med planlægning og udførelse af events samt aktivering af sponsorater.

Du bliver en del af Verdo’s kommunikations- og marketingafdeling, der udover dig består af to kommunikationsspecialister, en marketingspecialist, en visuel designer/grafiker og en kommunikations- og marketingchef. Teamet fungerer som strategisk, kommerciel og udførende partner for hele Verdo inden for blandt andet content, presse, markedsføring, branding, events, sponsorater, sociale medier og grafiske opgaver.

Verdo
& friendsIndkøber til Riisfort A/S

& friends søger for Riisfort i Brabrand

Riisfort har meget travlt, og har i en årrække oplevet en særdeles positiv udvikling, som ses fortsætte. Virksomheden ønsker derfor, at styrke teamet i indkøbsafdelingen ved, at ansætte endnu en dygtig, handlekraftig operationel indkøber.

I denne stilling, som er nyoprettet, kommer du til at referere til afdelingslederen i indkøb, hvor afdelingen består af et fagligt kompetent team på 6 medarbejdere.

Gennem rettidig omhu skal du medvirke til, at indkøbsafdelingen kontinuerligt kan sikre et optimalt vareflow og foretage indkøb og disponering gennem rette priser, kvalitet, levering- primært indenfor Europa.

Du kommer til at få en dynamisk hverdag, hvor du bl.a. har et tæt samarbejde med både lager- og salgsafdelingen, hvor du skal informere, rådgive og servicere med produktmæssige informationer.

OK-Fonden
Hansted Kloster - Miljøterapeuter (midlertidige stillinger)

OK-Fonden

Vi søger en kollega til Hansted Kloster, som er et bo- og behandlingssted for voksne med diverse psykiatriske sårbarheder. Ønsker du at arbejde et sted, hvor vi styrker den enkelte beboer og deres recoveryproces, og altid tager afsæt i beboernes egne drømme og håb for livet, så send os en ansøgning.

Hansted Kloster er en afdeling under OK-Fonden Enghaven med 23 beboere, beliggende i naturskønne og æstetiske omgivelser. På Hansted Kloster er det muligt at leve en selvstændig tilværelse med individuelt tilpasset støtte. Inden for den miljøterapeutiske ramme tilgodeses den enkeltes ønsker og behov. Vi er en støtte og hjælp til at skabe og strukturere en hverdag med aktiviteter, beskæftigelse og socialt fællesskab. Det er vores opgave at bidrage til, at den enkelte beboer bliver så selvhjulpen som muligt ved at tage ansvar i eget liv og dermed kommer videre i livet.

OK-Fonden
Læs lige med her – måske er du OK-Fonden Egå´s nye sygeplejerske

OK-Fonden

Vi søger en sygeplejerske til aftenvagt eller dag- og aftenvagt

Vil du arbejde et sted, hvor du og dine kære selv har lyst til at bo en dag?

OK-Fonden Egå er et hjem for 72 beboere, hvor Livet leves – hele livet. Vi er kendt for at være et hjem med livskvalitet og en meningsfuld og aktiv hverdag, hvor respekten for menneskets egne ønsker og behov står forrest. Det lykkes vi kun med fordi arbejdsmiljøet, trivslen og fagligheden er i top. Det samme er de fysiske rammer. Vi bor i et lyst og indbydende hus med moderne faciliteter omgivet af grønne områder. Som ny kollega hos os, får du en mulighed for at få en stilling, hvor du vil glæde dig til at komme på job.

Lemvig KommuneGEOLOG med formidlingskompetencer

Lemvig Kommune

Vær med til at udvikle Danmarks største og nyeste UNESCO Globale Geopark

Geopark Vestjylland er etableret af Lemvig, Struer og Holstebro kommuner i samarbejde med en bred kreds af samarbejdspartnere. Geoparken omfatter hele arealet af de tre kommuner, en stor del af den vestlige Limfjord samt dele af Nordsøen ud til Jyske Rev – et samlet areal på 4.759 km2. Geoparken formidler istidslandskabet og den kulturhistorie og natur, der knytter sig til det. Samtidig bidrager geoparken til udvikling, undervisning og forskning.

I april 2021 blev Geopark Vestjylland godkendt som UNESCO Global Geopark og er dermed en del af et globalt netværk på 169 UNESCO Globale Geoparker i 44 lande. Netværket udvides hvert år med nye geoparker.

Frederikshavn KommuneNattevagt i hjemmeplejen - er det lige dig vi mangler?

Frederikshavn Kommune

Er du klar til nye udfordringer og vil du være en del af vores natgruppe i hjemmeplejen?

Vi har brug for mere fast personale i fortrinsvis nattevagt, så hvis …

 • Du er uddannet SSH eller SSA
 • Du er engageret, fagligt velfunderet, har godt humør og er fuld af energi
 • Du tager ansvar og arbejder ud fra borgernes behov og værdier
 • Du vægter et godt tværfagligt samarbejde og godt arbejdsmiljø
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du har kørekort og kan fremvise straffeattest ved ansættelsen

Så er det måske lige dig vi mangler...

Restaurant ØTjener til helårsstilling

Restaurant Ø, Rømø

Er du vores nye kollega?

Vi søger en tjener til vores team, så hvis nedenstående passer på dig, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Du er:

 • Ikke nødvendigvis uddannet, men brancheerfaring ville være en fordel.
 • En der kan holde hovedet koldt i travle situationer.
 • En holdspiller.

Vi tilbyder:

 • Et engageret team, både kokke og tjenere der hjælper hinanden.
 • En fleksibel vagtplan.
 • En alsidig hverdag.
Dansk Sundhedssikring
Økonomiassistent til økonomiteam i udvikling

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Som økonomiassistent bliver din vigtigste opgave at sikre afregningen af vores mæglervederlag til vores samarbejdspartnere samt varetage regnskabsfunktionen for Dansk Sundhedssikring og vores svenske selskab, DSS Hälsa. Dansk Sundhedssikring

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvar for afregning af mæglervederlag til vores samarbejdspartnere
 • Deltage i alle almindeligt forekommende opgaver i økonomiafdelingen og være afløser på debitorfunktionen
 • Ansvar for registrering af købsfakturaer og øvrige bilag i Danske Sundhedssikring
Dansk Sundhedssikring
Frederikshavn KommuneHjemmesygeplejerske

Frederikshavn Kommune

Er du sygeplejerske, og vil du bidrage til at skabe fortsat udvikling og sikre den faglige kvalitet i en velfungerende sygeplejegruppe? Vi søger en sygeplejerske, som har en koordinerende rolle og et særligt flair for et helheldsoverblik gældende for hele sygeplejegruppen.

Det er blandt andet vigtigt, at du:

 • Altid har kerneopgaven i centrum og er den, der ”samler trådene” i forhold til opgaver vedr. borgere og personale.
 • Kan og har lyst til at forestå vidensdeling samt implementering af ny viden og projekter.
 • Medvirker til at sikre den rette dokumentation samt løbende kvalitetskontrol/audit af denne.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt engagerede medarbejdere, som selvstændigt træffer beslutninger.

Stevns KommuneStruktureret tekniker til Stevns Ejendomme

Stevns Kommune

Interesserer du dig for at planlægge og styre vedligehold af bygninger, og har du lyst til at arbejde i en lille kommune, hvor du får lov til at prøve kræfter med alle mulige former for sager inden for bygningsdrift?

Som medarbejder i Stevns Ejendomme bliver du en del af drifts- og vedligeholdelsesteamet, der består af 4 engagerede og kompetente medarbejdere. Teamet står for byggeanlægssager samt større og mindre vedligeholdelsessager på kommunens bygninger.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

 • Vedligehold af data i FM-system
 • Styring af servicekontrakter
 • Vedligehold af legepladser

Er du nyuddannet, vil dette være en stilling, hvor du virkelig vil kunne prøve kræfter med mange aspekter af bygningsdrift og -udvikling.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælper til hjemmeplejen i Melby

Halsnæs Kommune

Er du interesseret i et selvstændigt arbejde med fokus på borgeren og på at gøre en forskel? Går du op i rehabilitering og arbejdet med at støtte borgeren i at bevare og, om muligt, forbedre sit funktionsniveau? Så har vi en ledig stilling til en dygtig social- og sundhedshjælper i Halsnæs Kommunes hjemmepleje, Melby gruppe.

Stillingen er primært dagvagt med enkelte aftenvagter en sjælden gang i mellem, ingen nattevagter. I forhold til weekender kan du vælge mellem at arbejde hver anden eller hver tredje weekend, alt efter ønske.

Du får ansættelse i en hjemmepleje, der er i rivende udvikling samt arbejde med velfærdsteknologi, hvor vi blandt andet har borgere, der får hjælp via virtuelle skærmbesøg.

Vi forventer, at du vil være med til at skabe et godt hverdagsliv for den enkelte borger med udgangspunkt i borgerens ressourcer, behov og interesser.

Selvejende Institution Køge Nord Sport CenterAnsvarsbevidst servicemedarbejdere

Selvejende Institution Køge Nord Sport Center

Køge Nord Sport Center søger 2 servicemedarbejdere til effektiv styrkelse af vores facilitets service team. Som servicemedarbejder kommer du blandt andet til at arbejde med rengøring, tilsyn og mindre vedligeholdelsesopgaver.

Som servicemedarbejder indgår du i husets seks personer store personalegruppe med daglig reference til Køge Nord Sport Centers facilitetskoordinator. Vores nye servicemedarbejdere skal se sig selv, som en del af et hus i rivende udvikling og hvor det forventes at alle bidrager til modernisering af driften.

Den primær arbejdsopgave drejer sig om at renholde faciliteterne indendørs som udendørs. Dette forventes at vil fylde 70% af arbejdstiden, derudover vil der være klargøring af huset til forskellige aktiviteter samt mindre vedligeholdelsesopgaver.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistent til hjemmeplejen i Melby

Halsnæs Kommune

Ønsker du udfordringer med sygeplejeopgaver, samtidig med at du har borgere, hvor du er kontaktpersonen, der har styr på borgerens forløb? Ønsker du høj indflydelse på dine opgaver og opgavetilrettelæggelsen?

Vi får uddelegeret flere sundhedslovsopgaver fra sygeplejen til hjemmeplejegrupperne og flere visiterede opgaver. Derfor søger vi en dygtig social- og sundhedsassistent til Melby gruppe, hvor vi er 38 kollegaer fordelt på 8 SSA og 29 SSH og 1 rengøringsmedarbejder.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med helhedspleje hos komplekse borgere, og stillingen indebærer primært dagvagt, weekendvagt hver 3. weekend samt enkelte aftenvagter en sjælden gang i mellem. Der er ingen nattevagter.

Dine fremtidige kollegaer sætter pris på godt humør, fleksibilitet og godt samarbejde.

Halsnæs KommuneDansk- og engelsklærer til Melby Skole pr. 1. august

Halsnæs Kommune

Vi søger en aktiv, fleksibel og engageret lærer til vores mellemtrin, der både kan undervise i dansk og engelsk - samt i engelsk på 7. årgang. Vi er i gang med at implementere co-teaching på alle skolens årgange, hvilket du forventes at indgå i.

Som vores nye lærer forventer vi blandt andet, at:

 • du er læreruddannet eller er under uddannelse.
 • du har linjefag i enten dansk eller engelsk.
 • dine relationskompetencer er gode.

Melby Skole ligger i et naturskønt område midt i Halsnæs, hvilket flittigt bliver benyttet i elevernes undervisning. Der er gode offentlige transportmuligheder bl.a. med direkte togforbindelse til Hillerød.