2.674 job matcher din søgning 2.674 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Haslev LægecenterKonsultationssygeplejerske til Sjællands største kompagniskabspraksis

Haslev Lægecenter, Haslev

Vi søger en sygeplejerske, som har fokus på tillid, faglighed og menneskelighed. En sygeplejerske med bred erfaring i rygsækken fra hospitalsregi eller primærsektor med fokus på det medicinske speciale.

Du bliver en del af en arbejdsplads med fokus på samarbejde, medbestemmelse, kvalitet og faglighed samt med kontinuerlig kompetenceudvikling og faglig sparring, som er individuelt tilpasset.

Derudover er du nysgerrig og opsøgende på nyeste viden omkring dit felt, og på baggrund af dette implementerer og følger du op på igangsatte projekter og tiltag. Det betyder blandt andet:

 • Selvstændige konsultationer inden for dine kompetencer og medhjælper ved enkelte af lægernes konsultationer.
 • Telefonvisitation og booking af konsultationer.
 • Medansvarlig for vores kronikerbehandling.
Wunderwear A/S
Fordi… du brænder for at sælge eksklusivt lingeri!

Wunderwear A/S, Næstved

Wunderwear søger lige nu initiativrige Sælgere til vores butikker i Næstved Storcenter. Som Sælger hos os kan du se frem til gode muligheder for personlig udvikling. Du vil som Sælger indgå i et dynamisk team, hvor professionel service og godt humør er en vigtig del af hverdagen.

Du vil igennem din ansættelse få lov til at prøve kræfter med en lang række opgaver inden for salg og service samt grundlæggende butiksdrift.

Vi tilbyder dig:

 • En stilling med ca. 15 ugentlige arbejdstimer med mulighed for flere timer i ferieperioder
 • Et spændende job, hvor du kommer til at arbejde med mode og eksklusive mærker inden for lingeri, nattøj, badetøj og strømper
 • Afvekslende opgaver af både salgs- og driftsmæssig karakter, herunder selvstændigt ansvar for en eller flere produktgrupper
 • Attraktive personalegoder
Wunderwear A/S
Cobot Lift ApSJunior Sales Manager for Exciting Cobot Solutions

Cobot Lift ApS, Slagelse

At Cobot Lift in Slagelse, we are expanding the core team to go truly global with sales of our robotic lift solutions. Are you a young self-starter sales person with a dedicated vision to sell to global customers and willing to travel, then you might be our new team member?

Cobot Lift is a small startup company, which has success in selling cobot solutions for elimination of various heavy lifts for items up to 45 kg.

After an introduction of our product portfolio then your core tasks will be:

 • Host online webinar demonstration to potential customers, which still is very active sales tool due to covid-19, but has been quite successful. Therefore, Cobot Lift expects to continue use as part of customer awareness campaigns, but also for online training purposes.
 • Sales visits in Scandinavia and globally
 • Daily coordination internally, and follow up with our distribution network to close the sales programs.
Pictura A/SSalgskoordinator

Pictura A/S, Roskilde

Vil du tage det næste skridt i din karriere og udvikle dit talent for salg, samtidig med at du bidrager til vores forsatte vækst. Så har du muligheden for at blive vores nye salgskoordinator.

Du skal være med til at sikre, at Pictura er den foretrukne samarbejdspartner inden for vores kategorier hos vores eksisterende kunder, samtidig med vi udvikler nye.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Daglig drift og udvikling af egen kundeportefølje, hovedsageligt i Danmark
 • Ansvarlig for præsentationer til kunde-, status- og årsmøder
 • Ansvarlig for salgsfremmende kampagner og aktiviteter med udvalgte kunder
DECO GROUP ASKundeservicemedarbejdere

DECO GROUP AS, Randers/Greve

Vil du være med til at flytte Skandinaviens mest spændende koncept inden for solafskærmning? Og er du en engageret ildsjæl med ”can do” resultater?

Har du solid erfaring med kundesupport, evt. fra kundecenter eller en anden support-afdeling, så er det måske dig der er vores nye kundeservicemedarbejder.

Vi varetager mange opgaver, typisk fordelt på forskellige kolleger, såsom:

 • Support til b2b/ b2C altså til vore forhandlere, gardinbusser og ”deres kunder”
 • Ordre- og reklamationsbehandling
 • Ruteplanlægning for vore udekørende kolleger
 • Produktvejledning
 • Mail- og telefon-support
SKORINGENSkoringen Waves søger Salgsassistent

SKORINGEN, Greve

Skoringen Waves søger Salgsassistent 30 - 37 timer om ugen, der elsker sko.

Dine arbejdsopgaver:

 • Service og salg til kunderne
 • Indflydelse på butikkens daglige drift
 • Merchandising
 • Opfyldning af varer/lagerarbejde
 • Lettere rengøring

Stillingen byder på dage med arbejde til kl. 19, og man skal være indstillet på at arbejde hver anden weekend (lørdag og søndag). Det er et job med masser af udfordringer og en hektisk, men sjov hverdag, hvor dagene aldrig er ens. Du vil komme ind i et team, som har et sjovt og uformelt miljø.

Mandecentret Botilbud ApS
Socialrådgiver med relevant erfaring søges til Mandecentret Slagelse

Mandecentret Botilbud ApS

Vil du være med til at op starte en helt ny afdeling af Mandecentret. Påvirke og udvikle arbejdet med mænd i krise? Vil du være en del af et dynamisk, innovativt og tæt kollegateam, hvor der både er plads til udvikling og udfoldelse. Så har du muligheden nu!

Vi søger en erfaren socialrådgiver med et solidt fagligt grundlag og gerne med erfaring fra det kommunale område, eller myndighed. Du har kendskab og erfaring med lovgivning indenfor det sociale område.

Dit arbejdsfelt indebærer blandt andet:

 • Visitationssamtaler
 • Kontaktperson for beboere
 • Ind- og udflytning af beboere
Mandecentret Botilbud ApS
Manova A/SVi søger en økonomichef

Manova A/S, København og Rønnede

I Manova søger vi en økonomichef, som skal varetage ansvaret for vores fællesadministration – der indbefatter Manova, Skovtårnet og Camp Adventure.

Du kommer til at være ansvarlig for den daglige drift af administrationen, procedurehåndtering og generelt administrationsudvikling af den samlede koncern for alle tre selskaber.

Du skal have erfaring og gode kvalifikationer indenfor regnskab og er rutineret bruger af økonomisystemer (E-conomic/Dataløn) og Excel. Det er desuden vigtigt, at du er omhyggelig, har fokus på kvalitet og er initiativrig.

UNIGgardin A/S
Salgskonsulenter til Danmarks største gardinshop, Sjælland/København

UNIGgardin A/S

Har du også altid fokus på kundens behov og godt købmandskab? Og er du en skarp afslutter?

Som salgskonsulent hos UNIGgardin A/S indgår du i vores salgs- og serviceteam i Danmark. Dine kunder har selv bestilt tid til et besøg, og din salgskoordinatorkollega sørger for, at du aldrig kører forgæves. Derfor er næsten alle kundebesøg et sikkert salg, hvor din opgave er at rådgive og hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige løsning inden for vores gardin- og solafskærmningsløsninger.

Du kommer til at arbejde med et bredt udvalg af produkter i markedets bedste kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Din firmabil er dit kontor, og du har cirka 3-5 kundemøder pr. dag i dit distrikt – fx Nordjylland eller Storkøbenhavn, alt efter din bopæl.

UNIGgardin A/S
Eltel Networks A/S
Erfarne forsyningsmontører til Power

Eltel Networks A/S

Vi leder lige nu efter dygtige og engagerede forsyningsmontører inden for 0,4-10 kV, der vil med på vores rejse i Power – et forretningsområde, hvor vi både etablerer, forstærker og vedligeholder private og offentlige elforsyningsnet i Danmark. Hvis du vil være med til at sikre, at samfundet får leveret strøm i stikkontakterne døgnet rundt så læs med her.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Eltel
 • Opbygning og montage af 0,4 – 10 kV-anlæg, herunder kabelskabe, netstationer og kabelanlæg
 • Service og vedligehold af 0,4 – 10 kV-anlæg
 • Varetagelse af rollen som holdleder og koblingsperson
Eltel Networks A/S
Dagrofa Foodservice
Salgsassistent til køl og kolonial

Dagrofa Foodservice, Slagelse

Dagrofa Foodservice Slagelse har med catering og foodservice kunder at gøre og du vil i din rolle opnå en tæt relation og et godt kendskab til vores kunder.

Som kollega i Dagrofa Foodservice Slagelse kommer du til at tage del i de mange og forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag – med alt fra varebestilling, opfyldning, kundebetjening og kassebetjening. Du vil i rollen skulle hjælpe til i Køl og kolonial.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen og kan blandt andet tilbyde:

 • Et herligt job i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver
 • At blive en del af et team med engagerede kolleger
 • En grundig oplæring i alle relevante arbejdsopgaver
NettoSupply Chain Manager

Netto, Køge

Kan du gå forrest og være med til at sætte retningen? Kan du sikre, at det høje niveau opretholdes og udvikles for alle vores dygtige medarbejdere? Kan du lide at arbejde i et travlt miljø? Kan du sikre, at vi har rette mængder på rette sted til rette tid i vores mere end 500 butikker?

Hos os får du en spændende hverdag, hvor du kommer ind over forskellige opgaver på tværs af hele forsyningskæden. Din afdelings vigtigste opgave er at sikre, at varen er til rådighed for vores kunder. Det er vigtigt, at du kan sikre en struktureret og effektivt arbejdsgang, samt sikre, at fastlagte KPI’er efterleves. Du skal kunne trives i en omskiftelig og travl hverdag, hvor kravene er høje til kvalitet og overholdelse af deadlines.

Som leder har du en åben, ærlig og konstruktiv kommunikationsstil. Du er en synlig leder, som formår at skabe de tætte relationer til dine medarbejdere, samt gå forrest i samarbejdet med stakeholders, både internt og eksternt.

BEC
Enterprise Risk Manager

BEC, Roskilde

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you. Are you a senior executive with 10+ years of experience in risk management?

You will be responsible for advising, guiding, supporting and reporting in relation to the risk policies, processes and other requirements and will have the opportunity to influence management information and security in BEC - then this is the job for you.

In the position as ERM Manager, your primary tasks will consist of

 • Organize and motivate others, who in many cases may be in a more senior position.
 • Work with all level of management.
 • Strong presence and can interact with senior management.
BEC
BOXITKranchauffører og/eller selvkørende vognmænd

BOXIT

BOXIT er i god vækst og vi udvider vores flåde af lastbiler. Derfor søger vi dygtige kranchauffører og/eller selvkørende vognmænd til kørsel af skibscontainere i hele Danmark.

Vi tilbyder blandt andet:

 • God løn og meget fordelagtigt udetillæg, samt gode arbejdsvilkår.
 • Meget flot og velholdt lastbil, passes efter alle kunstens regler af vores servicefolk.
 • Job i en anerkendt virksomhed i vækst.

Vil du gerne stå på egne ben som selvkørende vognmand eller er du allerede selvkørende vognmand – så kan et samarbejde med os være vejen frem. Der er mange gode grunde til at vælge et samarbejde med os, når du vil være selvstændig. Du er måske ikke klar til på egen hånd at skabe en ny virksomhed eller du foretrækker trygge rammer. Måske erkender du, at arbejdet med et gennemprøvet koncept giver dig langt større mulighed for succes, end du ellers ville have.

BEC
Cloud security BISO

BEC, Roskilde

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

In the position as cloud security BISO, you will work closely with Cloud Center of Excellence (CCoE team members, customers and our Security and Compliance department. Your primary tasks and responsibilities will include:

 • Secure IT operations influence and direction in CCoE cooperation’s
 • Looking ahead to become in widest possible extend proactive before, during and after implementation of defined architectural direction
 • Stakeholder alignment within and outside CCoE
BEC
JKSServicetekniker søges til STYREG, Karlslunde

JKS søger for STYREG ApS

Er du teknikeren, der kan omsætte teori til praksis? Har du en baggrund som servicetekniker, elektriker eller maskinmester?

Som udekørende servicetekniker skal du servicere STYREGs forskellige kunder og samarbejdspartnere. Du bliver en del af et team på seks teknikere med en bred erfaring og forskellige kompetencer, der favner bredt.

Du kører ud alene i din servicevogn 4-5 dage om ugen og bruger, hvad der svarer til ca. en dag på kontoret til at samle op på de tekniske rapporter/administrative opgaver. Du kommer til at dække Sjælland og har base i Karlslunde.

KvicklyKundechef, Kvickly Slagelse

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed:
Du vil som kundechef i samarbejde med varehuschefen arbejde for Kvickly-kulturen/servicekulturen.

Du får mulighed for at:

 • bruge din viden inden for kundeservice og salg og samtidig være en del af den daglige ledelse
 • drive din afdeling med stor passion med KUNDEN I FOKUS
 • blive en del af ledergruppen i varehuset

Som kundechef refererer du til varehuschefen og indgår i ledergruppen. Stemningssætter i varehuset og ikke mindst i forområdet. Arbejde ud fra glæden ved at glæde andre.

Det er først og fremmest din opgave at:

 • være rollemodel i forområdet, kunne vise vejen og være en del af arbejdsplanen
 • sørge for, at der altid er en høj standard i kasse, kiosk og bagerdisk
 • sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling indenfor området
Boligselskabet SjællandUdlejningsmedarbejder med drive

Boligselskabet Sjælland, Roskilde

Har du erfaring med arbejdsgangene for udlejning af boliger, har du blik for optimering af workflow og energien til at se muligheder for udvikling? Holder du kunden i fokus og bevarer overblikket trods travlhed? Så er der gode chancer for, at det er dig, vi er på jagt efter.

Du vil sammen med de øvrige udlejningsmedarbejdere få det fulde ansvar for:

 • Udarbejdelse og administration af opsigelser, tilbud og lejekontrakter
 • Udlejning og fremvisning af nybyggede boliger
 • Behandling af opsigelser af dødsboer
 • Daglig kontakt med boligsøgende, beboere og myndigheder – altid med fokus på den gode oplevelse
Boligselskabet Sjælland
KvicklyKonditor, Kvickly Slagelse

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 100 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet
PwC
Regnskabsmedarbejder med digitale kompetencer

PwC, Ringsted

I PwC One Business Center søger vi en kollega til vores regnskabsteam. Dine primære opgaver vil bestå af at opstille regnskaber både i CaseWare samt i vores nye rapporteringsplatform Silverfin.

Hos PwC One Business Center arbejder vi standardiseret med digitale værktøjer. For at komme i betragtning til jobbet, skal du trives med digitalisering, og synes, at det er sjovt at være med til både at udvikle digitale værktøjer, samt at sikre best practice i brugen af digitale værktøjer på tværs af organisationen.

Dine arbejdsopgaver vil særligt bestå af:

 • Opstilling af regnskaber i Silverfin og CaseWare
 • Supportere implementeringen af Silverfin på tværs af PwC One Business Center
 • Bidrage til udviklingen af skabeloner i Silverfin
PwC