1.993 job matcher din søgning 1.993 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Deck1 A/S
Junior Sales Manager for DECK1 – future offshore transport marketplace

Deck1 A/S, Aalborg

We are looking for a junior sales person who, together with the CEO, can follow a newly defined sales and go to-market strategy to make DECK1 the leading marketplace for offshore professionals.

After an introduction of our product portfolio then your core tasks will be:

 • Hosting seminars & online webinars demonstrating DECK1 to potential customers. DECK1 is aiming for global reach, and with expected travel restrictions we expect to use online tools as part of customer awareness campaigns and online training purposes
 • Travels in Europe initially, and moving to global travels as we expand the marketplace
 • Daily coordination internally, and follow up with our partners and network to ensure customer satisfaction and success
Deck1 A/S
FGU VendsysselUnderviser til vores værksted Byg, Bolig og Anlæg på skolen i Hjørring

FGU Vendsyssel

Lyder det som en spændende opgave at stå i spidsen for et hold af unge mennesker? Begejstres du selv af at bygge, lave haveanlæg eller udføre god ejendomsservice? Brænder du for at gøre en afgørende forskel for unge mennesker?

FGU Vendsyssel er en institution, der udbyder forberedende grunduddannelse (FGU) til unge mennesker mellem 16 og 25 år på tre forskellige spor: Almen grunduddannelse, erhvervsgrunduddannelsen og produktionsgrunduddannelse. Undervisningen foregår både på værksteder, i undervisningslokaler og i form af virksomhedspraktik.

Din opgave vil være på vores værksted på Skolen i Hjørring. Du vil have et hold af elever, der er tilknyttet linjen Byg, Bolig og Anlæg. Sammen med holdet vil du arbejde med byggeri i form af murerfaget, etablering af anlæg og arbejdsopgaver indenfor ejendomsserviceområdet.

HumanTrust A/S
Projektudviklingschef

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet

Er du den nye projektudviklingschef til Nordens største husbyggerfirma, HusCompagniet? Hvis du vil med på en vækstrejse, hvor du står for identifikation og indkøb af arealer til byggeri samt udvikling/ byggemodning af udstykninger, så skal du helt sikkert læse med her…

HusCompagniet er Danmarks og Nordens største husbyggerfirma, der er specialister i moderne parcelhuse og rækkehuse til private købere og professionelle investorer.

Den sunde vækst har ført en række nyoprettede stillinger med sig, heriblandt stillingen som projektudviklingschef Jylland/Fyn. I denne rolle bliver dine vigtigste ansvarsområder at identificere, indkøbe og udvikle udstykninger til række- og parcelhuse beliggende i Jylland og på Fyn samt at byggemodne udvalgte områder inkl. budgetansvar.

HumanTrust A/S
DSBSalgsassistent til Aalborg Station DSB 7-Eleven (8 timer pr. uge)

DSB

Vil du være en del af en virksomhed, hvor DU kan gøre en forskel sammen med dedikerede kollegaer, som støtter og motiverer hinanden, samtidig med at vi har det sjovt – så er dette jobbet for dig!

Din hverdag består bl.a. af at byde kunderne velkommen og sørge for en flot og præsentabel butik. Du vil i løbet af dagen få lov til at udføre mange forskellige opgaver såsom bagning, rengøring, trimning og tilberedning af mad.

I DSB 7-Eleven:

 • Har vi plads til mangfoldighed samt giver hinanden ros & anerkendelse.
 • Skaber vi positive oplevelser sammen med kunderne.
 • Har vi engagement & opfordrer hinanden til at være den bedste version af sig selv.
DSB
JELD-WEN Danmark A/S
Produktionsmedarbejder til fabrikken i Løgstør

JELD-WEN Danmark A/S

Vil du være en del af et stærkt og fleksibelt team, der beskæftiger sig med produktion af døre til arkitekter, håndværkere og boligejere? Og kan du navigere i en travl hverdag og stadig bevare fokus på kvalitet og godt håndværk?

Så får du nu muligheden for at prøve kræfter med en spændende stilling som produktionsmedarbejder til vores fabrik i Løgstør.

Dine primære opgaver er:

 • Maskinoperatør
 • Pakning af karme og døre
 • Forskellige montageopgaver

Vi tilbyder et job i et godt arbejdsmiljø, hvor du får en spændende og dynamisk hverdag med en frisk omgangstone. Vi har arbejdstøj og værnemidler til alle, en god kantine, sundhedsforsikring og en aktiv personaleklub på fabrikken.

JELD-WEN Danmark A/S
Danske BankContinuous Improvement Lead for DK, KYC Natural Persons

Danske Bank, Høje Taastrup, Aalborg, Vejle or Aarhus

Do you want to play a critical role in Financial Crime Prevention, KYC Natural Persons in Danske Bank? Are you motivated by problem-solving, root cause analysis, continuous improvements, management sparring, speaking up and working with lean in an ever changing environment?

Your responsibility will be ranging widely

 • Sparring partner to and supporting the Head of Area (HoA) in Denmark on the continuous improvement journey for the market area
 • Driving centralised continuous improvements and projects along with SMEs from the production and team members
 • Being the lead of the continuous improvement group consisting of five CI-, System- and Data- leads. This includes internal sparring and coaching
Tican Fresh Meat A/S
Tekniker

Tican Fresh Meat A/S, Thisted

Til Tican Fresh Meat A/S i Thisted søger vi en dygtig og engageret tekniker eller lignende, som kan stå for drift af palletering i vores frysehus samt drift af produktionslinjer. Som tekniker bliver du en del af vores tekniske afdeling, der har det el-tekniske og mekaniske ansvar for fabrikken i Thisted. Vi udfører alle former for reparations- og optimeringsopgaver.

Arbejdsopgaver

 • Drift af palletering og frysehus samt drift af produktionslinjer
 • Vedligehold, fejlfinding og reparation af maskinparken elektrisk og mekanisk
 • Optimeringsarbejde på maskiner og produktionsanlæg, herunder omstilling af maskiner

Vi kan tilbyde frihed under ansvar i en organisation med en uformel omgangstone og gode kolleger.

Tican Fresh Meat A/S
THISTED KOMMUNE
Lærer med dansk og matematik til overbygningen på Snedsted Skole

THISTED KOMMUNE

Er du vild med unge mennesker? – vil du gerne i et stærkt team? – er samarbejde og fælles ansvar lige dig? – og kan du undervise i matematik og dansk? – så har vi et godt tilbud til dig!

THISTED KOMMUNE

Vi har brug for en lærer, der har linjefag eller tilsvarende kompetencer i dansk og matematik. Du kommer til at have størstedelen af dine timer i vores overbygning, hvor der også ligger en delt klasselærerfunktion. Du skal have matematik på vores erhvervslinje – en klasse med maks. 10 elever, der har begrænset fagrække og stærkt fokus på at få indsigt og erfaringer via samarbejde med erhvervslivet.

Marel A/S

Configuration Specialist

Marel A/S, Støvring, Aarhus, Germany, Iceland or Netherlands

Do you have an interest for the structural part of machine configuration? Are you good at understanding different ERP-systems and being the link between Innovation and Sales?

As a Configuration Specialist, you are part of the Global modelling community in Marel as well as being part of the Global Sales Operations team aligning and defining global standards, guidelines, policies and processes. You structure and secure global alignment on Configuration modelling as well as future quotation tools.

Some of your tasks:

 • Pro-actively steering the creation and maintenance process for configuration models
 • Driving successfully implementation of configuration models in collaboration with Innovation and Supply Chain
 • Driving creation and maintaining configuration models in the designated Marel tool
Marel A/S
TEE JAYS A/S
Engageret sælger

TEE JAYS A/S, Svenstrup

Som sælger i Export Teamet i TEE JAYS A/S bliver du en del af en stærk, erfaren salgsorganisation. Du får ansvaret for at realisere virksomhedens ambitiøse vækststrategi i Europa i et tæt samarbejde med vores to andre medarbejdere i Export Teamet.

Dine opgaver bliver blandt andet at sikre den fortsatte vækst med eksisterende forhandlere samt at udvikle nye forretningsrelationer. Arbejdsopgaverne inkluderer blandt andet:

 • Daglig kundekontakt og ordrebehandling fra hovedkontoret med forhandlere i Europa.
 • Effektiv og struktureret planlægning af fysiske og værdiskabende forhandlerbesøg.
 • Udvikling af eksisterende forhandlere og vedligeholdelse og supportering af TEE JAYS Ambassadører.
TEE JAYS A/S
Carsoe A/SWarranty Specialist

Carsoe A/S, Aalborg

Er du resultatorienteret og trives i en hverdag med stor frihed til at planlægge og eksekvere projekter, mens du samtidig skal have meget kundekontakt?

Til vores After Sales-afdeling søger vi en Warranty Specialist, som vil få ansvaret for garanti- og reklamationssager på større projekter i hele verden.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Forhandling med kunder og leverandører
 • Overordnet ansvar, koordinering og egen deltagelse i udbedring af reklamationer
 • Kvalitetssikring

Vi forestiller os, at du bl.a. har en baggrund som konstruktør, og måske senere projektleder, og er vant til at arbejde og forstå store og komplekse projekter.

Carsoe A/S
BOXITKranchauffører og/eller selvkørende vognmænd

BOXIT

BOXIT er i god vækst og vi udvider vores flåde af lastbiler. Derfor søger vi dygtige kranchauffører og/eller selvkørende vognmænd til kørsel af skibscontainere i hele Danmark.

Vi tilbyder blandt andet:

 • God løn og meget fordelagtigt udetillæg, samt gode arbejdsvilkår.
 • Meget flot og velholdt lastbil, passes efter alle kunstens regler af vores servicefolk.
 • Job i en anerkendt virksomhed i vækst.

Vil du gerne stå på egne ben som selvkørende vognmand eller er du allerede selvkørende vognmand – så kan et samarbejde med os være vejen frem. Der er mange gode grunde til at vælge et samarbejde med os, når du vil være selvstændig. Du er måske ikke klar til på egen hånd at skabe en ny virksomhed eller du foretrækker trygge rammer. Måske erkender du, at arbejdet med et gennemprøvet koncept giver dig langt større mulighed for succes, end du ellers ville have.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Aalborg - Fagligt stærk controller med digitalt mindset og lyst til at vokse

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Er du fremtidens controller med øje for det digitale, så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Som kompetent controller bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos dine kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Du er nemlig med til at optimere og digitalisere bogføringsprocesser og -arbejdsgange hos kunderne samtidigt med, at du benytter dig af de mest optimale processer til dine analyser og afstemninger i kundernes bogholderi. Du skaber effektive løsninger, når du spotter kundernes behov, og du bliver ekspert i Beierholms egen unikke bogføringsplatform BeJour.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
DHL Freight
Speditør

DHL Freight, Aalborg

Det går godt, og vi udvider vores team.

Vil du være med til at sikre de bedste services til vores kunder? Motiveres du af at sikre, at der er styr på detaljerne? Og er du uddannet speditør, så er det dig, vi søger.

I DHL Freight søger vi en selvstændig, samarbejdsorienteret og ansvarsbevidst speditør, som har lyst til at indgå i et effektivt og kvalitetsorienteret team. Du bliver en vigtigt del af hverdagen omkring vores nordiske trafikker i DHL Freight, Danmark. Det vigtigste for at få succes i stillingen er din dedikation, evne til at strukturere samt vilje til at gøre en forskel.

DHL Freight
DHL Freight
Disponenter

DHL Freight, Aalborg

Det går godt, og vi udvider vores disponeringsteam.

Kan du holde hovedet koldt? Er du frisk på at ”flytte verden”? Vil du være med til at sikre de bedste services til vores kunder? Og er du uddannet speditør, så er det dig, vi søger.

I DHL Freight søger vi en selvstændig og ansvarsbevidst disponent, som har lyst til at indgå i et dedikeret team, der håndterer vores nordiske trafikker i DHL Freight, Danmark. Det vigtigste for at få succes i stillingen er din dedikation og vilje til at gøre en forskel som disponent, og at du motiveres af godt købmandskab.

DHL Freight
SBS Automotive A/S
Product Manager

SBS Automotive A/S, Støvring

SBS Automotive A/S is looking for a new colleague who is passionate about working with product management. You will be responsible for your own product groups in terms of all aspects around your product groups.

Scandinavian Brake Systems A/S

Some of your assignments:

 • Based on carpark data we need frequent analysis matching product range and sales statistics with car park in different countries
 • Analysis of current product range and how we can develop (GAP analysis), based on actual car park data and supplier ranges
 • Participation in exhibitions world wide and sales meetings
 • Product and data validation as well as data upload to PIM system

The position is open for occupation as soon as possible.

SBS Automotive A/S
NCC Danmark
Maskinfører til specialbygget rabathøvl og gummiged

NCC Danmark

Terranor (tidl. NCC) Afvanding - Jylland/Fyn søger en ny medarbejder

Vores primære opgaver består i vedligeholdelse af vejrabatter og grusveje for bl.a. grundejerforeninger, kommuner og for staten.

Din bopæl er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du bor i det Midtjyske, måske i Trekantområdet.

Vi tilbyder

 • et meget selvstændigt job
 • mulighed for afvekslende arbejde
NCC Danmark
Redmark
Regnskabsassistent som vil noget mere

Redmark, Aalborg

Brænder du for tal, kvalitet og kundeservice - og har du lyst til at være en del af en moderne revisionsvirksomhed med ansvar for egne opgaver og kundeportefølje? Er svaret ja, så er det måske dig, vi søger til et attraktivt job i en dynamisk og værksorienteret virksomhed med gode muligheder for udvikling.

Dine opgaver og ansvarsområder:

 • Opstilling af årsregnskaber og beregning af skat
 • Bogføring af finansbilag, kreditor- og debitorstyrring
 • Afstemninger
Redmark
DHL Freight
Speditør med speciale i told

DHL Freight, Aalborg

Det går godt, og vi udvider vores team.

Vil du være med til at sikre de bedste services til vores kunder? Motiveres du af at sikre, at der er styr på detaljerne? Og har du erfaring med udarbejdelse af tolddokumenter, så er det dig, vi søger.

I DHL Freight søger vi en selvstændig og ansvarsbevidst speditør til vores told-team, som har lyst til at indgå i et effektivt og kvalitetsorienteret team, som varetager opgaver for hele DHL Freight Danmark. Du bliver en vigtig del af hverdagen, der vil have sit udgangspunkt i vores nye toldsystem EMMA. Det vigtigste for at få succes i stillingen er din positive tilgang kombineret med evnen til at strukturere din hverdag.

DHL Freight
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Aalborg - Faglig stærk lønkonsulent med drive og lyst til at præge løsningerne

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Er du fremtidens lønkonsulent med øje for det digitale, så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Som kompetent lønkonsulent bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos dine kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Kundernes forretning har gavn af dig, og vi får gavn af hinanden som kolleger, når vi skal rådgive og servicere vores kunder.

Som lønkonsulent hos Beierholm rummer de udviklende rammer alle muligheder for at blive endnu bedre til dit fag og være endnu mere for dine kunder. Rammerne omfatter nogle af landets bedste revisorer og andre kompetente kolleger, som altid er klar til at støtte op og sparre med dig.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab