5.679 job matcher din søgning 5.679 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Sommerferieafløsere/afløsere

Ikast-Brande Kommune

Hjemmeplejen Syd søger nye kollegaer til afløsning i feri perioder eller ansøgere med interesse for omsorgsfaget

Vi søger kollegaer fortrinsvis dagvagt 30-37 timer om ugen med weekendarbejde hver anden weekend. Timetallet ud fra dit behov.

Vores kerneopgave er at yde pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem. Vi arbejder målrettet med personcentreret omsorg, rehabilitering og har fokus på at udvikle vores faglighed og kompetencer. Det er medarbejderne der selv udarbejder kørelisterne.

VELUX A/S
Erfaren personaleleder til produktionsteam i VELUX Gruppen

VELUX A/S, Skjern

Har du dokumenteret ledelseserfaring fra et produktions- eller produktionslignende miljø, og brænder du for at skabe resultater gennem dit team af timelønnede medarbejdere? Er du analytisk, struktureret og omstillingsparat, og kan du identificere og implementere LEAN-initiativer til optimering af vores processer inden for dit ansvarsområde?

Velux A/S

Så er du måske vores nye Shop Floor Manager (Værkfører) til Gåsdal Bygningsindustri A/S i Skjern – en del af VELUX Gruppen.

Det er som Shop Floor Manager dit ansvar at sikre medarbejderperformance og reagere, hvis performance ikke lever op til forventningerne. Ligeledes forestår du ressourceplanlægningen og stiller de nødvendige krav til dit team vedrørende sikring af levering til aftalt tid, kvalitet og pris.

VELUX A/S
PRO&COSalgs-, indkøbs- og logistikansvarlig

PRO&CO søger for Scanpal ApS i Aulum

Et bredt job i en mindre virksomhed, hvor du får en stor rolle i både den daglige drift og udvikling af virksomheden. Er det dig?

Stillingsbetegnelsen er bred, men jobbet spænder nok i virkeligheden endnu bredere, og vil være perfekt til dig, der stortrives i en afvekslende hverdag. Stillingen er nyoprettet, og du bliver den administrative og kommercielle nøgleperson, der køber og sælger træemballage, og som har det store overblik over koordineringen af kørsel for virksomhedens to lastbiler. Du varetager alle til kontoret hørende opgaver, med undtagelse af økonomiområdet.

Du arbejder tæt sammen med virksomhedens direktør, som har sit primære fokus på produktionen. Du hjælper direktøren med at koordinere og skabe struktur på virksomhedens lagerområde, i samarbejde med øvrigt personale.

PRO&CO
Sika Footwear A/S
PRODUKTUDVIKLER MED STÆRKE DIGITALE KOMPETENCER & SOLIDT MATERIALEKENDSKAB

Sika Footwear A/S, Herning

Brænder du for at udvikle nye produkter og fange nye tendenser og trends? Vi søger en dygtig, engageret og erfaren Produktudvikler med fokus på tilbehørssortiment, strømper og indlægssåler.

Du har måske arbejdet indenfor sko- eller sportsbranchen og er klar til at omsætte dine erfaringer til sikkerhedsskoområdet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med det øvrige team og vores direktør.

Primære arbejdsopgaver:

 • Være primær ”driver” ift. sortimentet af strømper, indlægssåler og tilbehør i øvrigt.
 • Anvende Adobe-pakken f.eks. tegne i Photoshop-illustrator
 • Deltage i produktudviklingsprojekter
Sika Footwear A/S
Kamstrup A/SQuality Engineer with focus on the Quality System

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you motivated by working in the field between business and quality? Can you take the technical leadership in ensuring the quality system is documented and implemented?

In the newly established position as Quality Engineer, your responsibility will be to ensure that the quality system is documented and implemented. In connection to this, you will be responsible for instructing the organisation regarding how to describe, work out and maintain quality procedures across Kamstrup.

This covers the management system we have in Kamstrup based on ISO9001 and also ISO14001, ISO45001 and ISO27001 as well as GDPR declarations and ISAE3000. The coordination with ISO27001 and ISAE3000 is currently the certifications that require the most attention.

HumanTrust A/S
Group Credit Manager

HumanTrust A/S søger for XL Byg Brejnholt Gruppen i Højbjerg

Er du på udkig efter en nøglerolle, hvor du dagligt deler ud af din faglighed, så koncernens kreditpolitikker løbende udvikles på og altid håndhæves? Så har du nu muligheden for at blive Group Credit Manager for XL Byg Brejnholt Gruppen.

Brejnholt Gruppen er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med knap 1,7 mia. kr. i årlig omsætning og over 320 medarbejdere fordelt på 12 afdelinger. Virksomheden bygger forretningen på relationer og stræber efter at være en attraktiv, effektiv, konkurrencedygtig og fair samarbejdspartner.

Du får bl.a. følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Vurdere og undersøge kundens kreditværdighed vha. virksomhedens/koncernens regnskaber og evt. personsamtaler, inkl. udarbejdelse af risikovurdering
 • Effektivisering, udvikling og sikring af procedurer og forretningsgange på debitorområdet på tværs af koncernen
 • Afholdelse af løbende debitormøder med afdelingsdirektører
HumanTrust A/S
Tryg Forsikring A/S
Mødebooker – fuldtid

Tryg Forsikring A/S, Aarhus

Vi søger Danmarks bedste Mødebookere til 12-mdr. stilling i Tryg Forsikring

Har du et højt drive, er god til at tale med mennesker og brænder for at skabe resultater? Så er det dig, vi søger til vores nye telemarketingteam i Tryg!

Du er vores nye Mødebooker, hvis du:

 • Brænder for at være den bedste i alt, hvad du gør og vil fejre dine succeser
 • Er god til at skabe relationer
 • Motiveres af et miljø med højt tempo, udfordrende opgaver og klare mål
Tryg Forsikring A/S
Terma A/S
Project Manager in Continuous Process Improvement, Supply Chain & Quality Management

Terma A/S, Lystrup

Are you a highly motivated and result oriented Project Manager with a Continuous Improvement mindset and the ambition of working in a high-tech and innovative company?

As Project Manager in SCQM you will take active part in and drive scope and requirement definition of cross functional business and process improvement projects in close corporation with Senior Director, Quality Assurance. Furthermore, you will lead maintenance, improvement, and implementation of Terma’s global quality processes.

By being visible and following up on performance, you create understanding and commitment to Terma’s quality processes. This is further supported by your ability to foresee risks and address uncertainties, and by handling the associated mitigating and corrective actions in time.

Terma A/S
PwC
Revisor til PwC i Skive

PwC

Har du lyst til at være en del af et dynamisk og engageret revisionskontor med spændende kunder og gode kolleger? Revisor til revision, regnskab og skat

Vi søger en ny kollega til vores voksende arbejdsopgaver. Vi har tilgang af opgaver og søger en revisor med erfaring, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med vores nuværende stab. Det kan være deltagelse i revisionsteams for større selskaber, regnskaber for små selskaber, regnskaber for personlige, skatteopgørelser og ad hoc-opgaver.

Arbejdsformen i PwC er teambaseret, og du vil blive involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt. Vores dagligdag er præget af en veksling mellem kendte, tilbagevendende opgaver og helt nye.

PwC
BEUMER Group A/S
Assistent til produktionschefen – optimer hverdagen i en pulserende produktion

BEUMER Group A/S, Aarhus

Elsker du den dynamiske dagligdag i en produktion, hvor der er fart over feltet, og dagen hurtigt kan ændre sig?

Som assistent til vores produktionschef får du en central rolle i at hele produktionen og vores dagligdag fungerer så fint som muligt – til stor glæde for dine nye kolleger.

Beumer"Du kan virkelig gøre en forskel i, at vi er på forkant med det administrative, og at jeg får mere tid til at tage de strategiske briller på. Din rolle skaber et rigtig godt udgangspunkt for, at vi kan se ind i de fremtidige opgaver,” fortæller produktionschef Henrik Laustsen.

Klik lige her og læs meget mere om jobbet.

BEUMER Group A/S
Evida
Kundesupportere

Evida, Viborg

Evida

Vi søger to engagerede kundesupporter, der vil være med til at opretholde det høje serviceniveau, som Evida står for. Er du en af dem? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores gode og stærke team.

Evida og det danske gas-net er en del af Danmarks grønne omstilling. Som nationalt selskab er vi ansvarlige for sikker og stabil leverance af natur- og biogas til produktion, transport og opvarmning over hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Har du mod og kvalifikationer til at tage med på rejsen, vil dine mere end 450 nye kolleger glæde sig til at byde dig velkommen på holdet.

Evida
Evida
Sagsbehandler til Evidas Debitorafdeling

Evida, Viborg

Evida er i rivende udvikling og har brug for hjælp. Hvis du har evnerne og engagementet til at løfte opgaver indenfor inddrivelse, rykning, inkasso og bogføring, så er det dig, vi søger. Her har du muligheden for at udvikle dine kompetencer og videreudvikle vores debitorfunktion og samtidig være med til at præge den kultur og arbejdsform, vi skal have i Evida.

Evida

Du er en dygtig kommunikator, som evner at håndtere vanskelige og udfordrende samtaler med kunderne. Derfor må du gerne have erfaring med at tackle de svære samtaler, der nogle gange opstår, når man sidder i en debitorafdeling.

Evida
Aarhus Kommune
Sygeplejersker til fast aftenvagt i hjemmeplejen i Distrikt Nord

Aarhus Kommune

Aftensygeplejersker søges til hjemmeplejen i distrikt Nord i Pleje og Rehabilitering, Aarhus Kommune

Brænder du for at arbejde med klinisk sygepleje, borgeroplæring og rehabilitering i forhold til borgere, der bor i eget hjem? Kan du lide at arbejde med længerevarende borgerforløb, hvor du har mulighed for at opbygge et godt kendskab og en tættere relation til borgerne? Motiveres du af at understøtte borgere i at vedligeholde deres helbred og funktionsevne, så de i videst muligt omfang kan leve det liv, de ønsker?

Så er du lige en de nye kolleger, vi venter på!

Aarhus Kommune
Sygeplejersker til hjemmeplejen i Distrikt Nord

Aarhus Kommune

Sygeplejersker søges til hjemmeplejen i distrikt Nord i Pleje og Rehabilitering, Aarhus Kommune

Brænder du for at arbejde med klinisk sygepleje, borgeroplæring og rehabilitering i forhold til borgere, der bor i eget hjem? Kan du lide at arbejde med længerevarende borgerforløb, hvor du har mulighed for at opbygge et godt kendskab og en tættere relation til borgerne? Motiveres du af at understøtte borgere i at vedligeholde deres helbred og funktionsevne, så de i videst muligt omfang kan leve det liv, de ønsker?

Så er du lige en de nye kolleger, vi venter på!

Ditur.DK ApSSalgsassistent fuldtid

Ditur.DK ApS, Aarhus

I vores butik sætter vi nye standarder og normer for en fysisk butik i urbranchen. Vi sætter alle sanser i spil og skaber en butik, hvor du føler dig velkommen og har lyst til at være og komme igen.

Hos Ditur skal kunden være i centrum og have en unik shoppingoplevelse, udover det sædvanlige. Samtidig skal kunden klædes på med den rette rådgivning, viden og vejledning, omkring vores produkter. Kunne det være dig?

Nærmere bestemt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Byde kunden varmt velkommen i butikken og identificere kundens behov
 • Guide og servicere kunden, fra start til slut i deres købsproces og kommunikere relevant information, om de enkelte produkters og brands historie på en autentisk måde
Kastrup Vinduet
Eksport sælger med udviklingsmuligheder

Kastrup Vinduet, Holstebro

Vil du være med til at udbygge en eksportafdeling? Og er du på udkig efter et job, du kan vokse i? Så er jobbet som eksport sælger hos Kastrup Vinduet måske noget for dig.

En typisk arbejdsdag starter med, at du følger op på de forespørgsler, som er tikket ind fra andre tidszoner i løbet af natten. Det gør du ved blandt andet at koordinere deadlines, afstemme forventninger og aftale priser med kunderne enten over mail eller telefon.

Derudover får du ansvaret for at lede projekter, hvor du følger op på ordrer og sikrer, at alt kører som det skal i forhold til forsendelse, levering, pakkeplaner, etc.

Kastrup Vinduet
Elise Smiths Skole
Barselsvikariat SFO

Elise Smiths Skole, Aarhus

Fritidsordningen, KÆLDEREN og STUEN ved Elise Smiths Skole, søger 1 uddannet pædagog, gerne med erfaring, til 30 timers barselsvikariat pr. 9. august 2021 eller snarest derefter.

Vi er en dynamisk privatskole i midtbyen med ca. 550 elever. Du vil være en del af et forpligtende samarbejde mellem skole og SFO/lærere og pædagoger. Du har en klassepædagog som teammakker i parallelklassen. SFO/Skole-hjemsamarbejdet er tillige en vigtig kerne for os.

Du er uddannet pædagog, gerne med erfaring. Vi søger en person med lyst og erfaring og som nyder de klassiske ”dyder” så som de kreative felter, lege, spille og en god gang stikbold og et bål med snurrende gryder. Du tager også en god gang humor og social åbenhed med dig. Du trives med at arbejde både selvstændigt og sammen med kollegerne. Du vægter det nære samvær med børn og kan ligeledes håndtere store børnegrupper – altid med fokus og med en refleksion gennem pædagogiske overvejelser.

Elise Smiths Skole
Tornbjerg Schou ApS
Global HR Partner

Tornbjerg Schou ApS søger for Triax i Hornsyld

Har du den nødvendige pondus til at samarbejde og skabe resultater på tværs af en international og dynamisk organisation? Kan du kommunikere på både strategisk, taktisk og operationelt niveau? Har du lyst til at arbejde med alle aspekter inden for HR? Så er det muligvis dig, vi søger.

Med reference til CEO og med udgangspunkt fra adressen i Hornsyld, bliver din opgave at drive en professionel HR funktion, der får til opgave at understøtte de enkelte ledere og medarbejdere samt den øvrige del af virksomheden både på hovedkontoret Danmark og i datterselskaberne i udlandet – herunder at tilsikre, at de overordnede strategiske mål understøttes gennem relevante HR processer.

Silkeborg Forsyning A/SDriftsoperatør til vandværker

Silkeborg Forsyning A/S

Vi søger en dygtig og alsidig medarbejder, der med udgangspunkt i Hvinningdal vandværk, varetager drift og vedligehold af vores vandværker og deres tekniske anlæg.

Du vil indgå i et team på fem bestående af blandt andet håndværkere og teknikere.

Så har du lyst til at medvirke til at sikre fremtidens drikkevandsressource gennem en effektiv vandbehandling og et minimum af spild. Og har du lyst til at arbejde med alsidige og spændende tekniske anlæg i en samlet Vand- og Spildevandsafdeling med 25 engagerede kollegaer, hvor vi sikrer et balanceret vandkredsløb, så er det måske dig vi søger.

ABAS MiljøserviceE-Miljø supporter / sales support affaldsløsninger - Autobranchen ABAS Miljøservice

ABAS Miljøservice, Herning

Vi kan næsten ikke følge med. Kunderne strømmer til vores innovative miljø- og arbejdsmiljøstyringssystem E-Miljø. Vi søger derfor en supporter, der kan få implementeret nye kunder og yde telefonisk support til brugerne samt yde sales support til vores Key Account Manager på affaldsløsninger.

Kan du jonglere med mange bolde i luften, samtidigt med at data står snorlige i vores systemer? Kan du lide kundekontakt og at yde en god service? Så er det dig, vi har brug for!