3.016 job matcher din søgning 3.016 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ZubstanzNiko is looking for an experienced HR Business Partner

Zubstanz recruiting on behalf of Niko in Sønderborg

Niko is an international family owned company providing beautiful and well-designed, intuitive and user-friendly controls to make people’s homes work better.

We are currently looking for an experienced, business-driven and proactive HR Business Partner to Niko Nordic in Sønderborg, to further strengthen our work within human resources and create value for the organization and our employees.

As HR Business Partner Niko Nordic, your main responsibility is to deliver a high level of human resource services across the different departments at Niko Nordic. You will work closely together with Niko Group HR to support the Nordic business managers and management team in their daily leadership challenges as well as being the go-to person.

Lindab A/SDatadrevet marketingchef til morgendagens Lindab

Lindab A/S, Haderslev

Du har det fulde ledelsesmæssige ansvar for marketing og ansvaret for et team af selvstændige specialister og projektledere.

Derudover er du bl.a. ansvarlig for udvikling af Lindabs brand image og strategiske position, herunder den eksterne og interne kommunikation (i samarbejde med HR), der sikrer at værdierne og kulturen er forankret blandt alle medarbejdere og opleves hos kunder og andre interessenter.

Du er overordnet ansvarlig for udvikling af brand- og kommunikationsstrategi.

Vi forventer, at du er datadrevet, har fokus på e-commerce og i det hele taget strategisk tænker og handler i forhold til digitalisering.

Lindab A/SHR-chef, der kan udvikle mennesker til deres fulde potentiale

Lindab A/S, Haderslev

Som HR-chef i Lindab A/S refererer du til den administrerende direktør, og er ligeledes en del af direktionen for Lindab A/S.

Du har det fulde ledelsesmæssige ansvar for HR og bliver engageret i virksomhedens strategiske arbejde med at være en attraktiv arbejdsplads for såvel nuværende som kommende medarbejdere.

Derudover er du blandt andet ansvarlig for Lindabs Talentprogram, Great Place To Work certificering samt den digitale udvikling indenfor HR.

Du forventes ligeledes at støtte ledere til at blive endnu bedre ledere, og vedligeholde eller skabe programmer, der sikrer god trivsel og høj motivation blandt alle ansatte.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Blue Water Shipping A/S
Stevedore Supervisor

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

Blue Water Shipping A/S

Vi søger lige nu en nu supervisor til vores stevedoreafdeling, som hovedsagligt opererer med Port Service på Esbjerg Havn.

Har du stort overblik, drive og gode færdigheder indenfor planlægning og koordinering? Har du mod på at varetage udfordringerne og rollen som supervisor, hvor du bliver målt på din evne til at sikre effektivitet og sikkerhed i de daglige operationer? Så kan det være dig, vi søger efter.

Som stevedore supervisor vil du varetage en bred vifte af opgaver relateret til ledelse, administration og praktisk arbejde. Du vil derudover få en nøglerolle i forhold til at tilrettelægge de daglige arbejdsopgaver og koordinere dit team af stevedorers indsats.

Blue Water Shipping A/S
Zupa Zite A/SMediegrafiker/rentegner til stærke bilbrands

Zupa Zite A/S, Kolding

Du behøver ikke været tosset med smukke former, hestekræfter og spændende bilbrands for at søge det her job. Men det skader bestemt ikke.

I ZUPA ZITE søger vi nemlig lige nu en mediegrafiker/rentegner til vores on-site bureau hos Nic. Christiansen Gruppen i Kolding – med ansvaret for at sætte the finishing touch på markedsføringsmaterialer til Hyundai, Jaguar og Land Rover i Danmark, Norge og Sverige.

Din primære rolle bliver rentegning og billedbehandling. Herudover vil du som en del af det kreative team komme til at arbejde tæt med vores to art directors og assistere dem efter behov, så et stærkt æstetisk øje og evnen til at arbejde selvstændig med grafiske materialer er en fordel.

Pro RengøringRengøringsassistenter i Syd- og Sønderjylland søges til professionelt rengørings/facilityselskab

Pro Rengøring

Kunne du tænkte dig at arbejde med rengøring i en spændene virksomhed – så har vi måske jobbet til dig.

Pro Rengøring A/S er en professionel rengøringsvirksomhed med ca. 400 ansatte. Vi har kunder i alle brancher og sætter en ære i at behandle både kunder og vores ansatte ordenligt. Vi søger nye kollegaer til flere steder i Sønderjylland, til opgaver ved forskellige kunder på alt fra 5 - 37 timer om ugen.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Rengøring hos vores kunder
 • Sikre kvalitetskontrol i samarbejde med servicelederen
 • Evt. opstart af nye kunder.
Teknos A/S
Controller

Teknos A/S, Vamdrup

Ønsker du at blive en del af et hold, hvor vi i høj grad sætter pris på videndeling og sparring med hinanden?

Så er det måske dig, vi mangler som Controller hos Teknos i Vamdrup. Teknos er en global virksomhed, som tilbyder en bred vifte af overfladebehandlingsprodukter til industrien, byggeriet og til private. Vi er en af de førende leverandører til industrien og har en stærk position i detailhandelen og inden for bygningsmaling. Vi har en ambition om at udvikle løsninger, der kan være med til at beskytte kloden.

Teknos

Du vil få en nøgleposition i vores virksomhed. Du står for den driftsøkonomiske controlling og opfølgning ud mod forretningen. Du vil udarbejde budgetter og lave budgetopfølgning, analyser af nøgletal, opfølgning på processer, udarbejdelse af diverse rapporter og implementere og undervise i digitale værktøjer, herunder vores ERP-system (IFS).

Teknos A/S
Varde Kommune12 kompetente og engagerede sundhedsfaglige medarbejdere til spændende projektstillinger

Varde Kommune

Vi tilbyder en helt unik mulighed for at være med til at udvikle og afprøve arbejdet i et selvstyrende, tværfagligt rehabiliteringsteam fra 01.09.2021 til 30.06.2022 - med stor mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Som medlem af dette nydannede team skal du være med til at afdække borgernes rehabiliteringsbehov og potentiale, sætte mål samt aftale indsatser med borgerne og deres pårørende, så målene kan nås.

Du får maksimal indflydelse på din arbejdsdag, hvor du sammen med dine teamkollegaer skal arbejde mellem klokken kl. 7-23, 7 dage om ugen, når der er borgerbehov.

Du er uddannet og autoriseret social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, fysioterapeut eller ergoterapeut. Du skal derudover være villig til at give dig selv fuldt ud i det tværfaglige samarbejde, hvor opgaverne krydser monofaglige grænser.

Toyota Material Handling Danmark
Key Account Manager (Jylland)

Toyota Material Handling Danmark

Er du interesseret i et job, hvor du får lov til at udvikle dig selv og en stærk forretning?

Vi er på udkig efter en erfaren salgsleder / Key Account Manager til at servicere og udvikle forholdet til nogle af vores vigtigste kunder.

Du vil få ansvaret for 5-10 Key Accounts-kunder, og porteføljen afstemmes i forhold til erfaring og kompetencer. Du er formentlig bosat i Vestdanmark og får muligheden for at arbejde fra en af vores afdelinger og fra hjemmekontor. Det har afgørende betydning, at du kan identificere dig med vores værdier og strategi.

Dine primære opgaver vil være:

 • Ansvar og ledelse af vores samarbejde med strategisk udvalgte Key Account kunder
 • Sikre kundesamarbejde med fokus på kundens oplevelse af kvalitet
 • Skabe en øget konkurrencekraft for kunden og Toyota Material Handling
Toyota Material Handling Danmark
Jysk DisplayErfarne montører/projektledere med sans for detaljen, godt overblik og rejselyst

Jysk Display

Dit arbejde vil primært bestå i at planlægge, forberede, bygge og montere messestande og indretninger over hele verden for både internationale kunder og nogle af Danmarks største virksomheder. Alle vores projekter er skræddersyet til hver enkelt kunde, og arbejdet er derfor meget varieret, kræver selvstændighed og håndværksmæssig snilde.

Som en del af vores store montørkorps samarbejder du tæt med vores øvrige montører, for at sikre høj kvalitet i projektet. Vi vægter service meget højt, og er stolte over, at vi altid går dét ekstra skridt for at gøre kunden tilfreds. Om det så betyder at sørge for at kaffen er klar, når kunder ankommer. Arbejdet foregår i både ind- og udland, og du kan forvente op til 100-150 rejsedage, men tilpasses individuelt.

WeMatchBYGHERRERÅDGIVER TIL ARKITEKTVIRKSOMHED

WeMatch søger for Tegnestuen Mejeriet a/s i Kolding

Er du vores næste medarbejder inden for bygherrerådgivning, der har afsæt i en veletableret og levende arkitektvirksomhed med stærkt fokus på mennesker, miljø/klima og arkitektur?

Bygherrerådgivning er en af vores særlige kompetencer, hvor vi især arbejder med den indledende strategi, idé og udvikling af visioner, til udbudsrådgivning og rådgivning i forbindelse med kontrahering, projektering, gennemførelse og idriftsættelse.

Indhold:

 • Deltagelse i udarbejdelse af idéoplæg og byggeprogrammer
 • Møder, workshops og referater herfra
 • Bygherretilsyn
 • Dialog med rådgivere og entreprenører
Jysk DisplayMontører med sans for detaljen og rejselyst

Jysk Display

Dit arbejde vil primært bestå i at planlægge, forberede, bygge og montere messestande og indretninger over hele verden for både internationale kunder og nogle af Danmarks største virksomheder. Alle vores projekter er skræddersyet til hver enkelt kunde, og arbejdet er derfor meget varieret, kræver selvstændighed og håndværksmæssig snilde.

Som en del af vores store montørkorps samarbejder du tæt med vores øvrige montører, for at sikre høj kvalitet i projektet. Vi vægter service meget højt, og er stolte over, at vi altid går dét ekstra skridt for at gøre kunden tilfreds. Om det så betyder at sørge for at kaffen er klar, når kunder ankommer. Arbejdet foregår i både ind- og udland, og du kan forvente op til 100-150 rejsedage, men tilpasses individuelt.

WeMatchBYGNINGSKONSTRUKTØR TIL ARKITEKVIRKSOMHED

WeMatch søger for Tegnestuen Mejeriet a/s i Kolding

Er du vores nye bygningskonstruktør og en aktiv del af en veletableret og levende arkitektvirksomhed med stærkt fokus på mennesker, miljø/klima og arkitektur? Vi har mange opgaver i pipeline og søger derfor en dygtig bygningskonstruktør til projektering, byggeledelse og tilsyn.

Vi er Tegnestuen Mejeriet. Vi arbejder med planlægning og byggeri og rådgiver vores bygherrer fra det blanke papir til ibrugtagningen og vedligeholdet af det færdige projekt. Vi er ofte totalrådgivere og varetager i mange af vores opgaver byggeledelse og tilsyn.

Al projektering og kommunikation sker på et højt digitalt niveau, og som bygningskonstruktør vil du hos os ofte deltage i flere projekter samtidigt i tæt samarbejde med vores arkitekter og eksterne samarbejdspartnere.

Esbjerg Kommune
Lærer søges til Tjæreborg Skole Signatur pr. 1. august 2021

Esbjerg Kommune

Tjæreborg Skole Signatur i Esbjerg Kommune søger pr. 1. august 2021 en lærer til en fast stilling, som brænder for elevernes læring, som kan lide at se børn glædes, og går det ekstra skridt for, at de trives.

Signaturskolen består af 3 fysiske afdelinger med i alt ca. 1200 elever og 200 ansatte. Tjæreborg Skole Signatur er beliggende øst for Esbjerg. Afdelingen har 485 elever fordelt på 24 klasser fra 0.-9. klasse.

Vi søger en udskolingslærer, som har dansk, tysk og evt. historie, kristendom eller samfundsfag, som føler sig i stand til at undervise bredt i fagene og er kreativ.

Esbjerg Kommune
Sønderrisskolen søger pr. 1. august 2021 en lærer i en 35 timers fast stilling

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens folkeskole, og vil du være med på holdet, hvor ideerne vokser tættest på børnene – hos skolens lærere og pædagoger, så søger Sønderrisskolen Aura søger pr. 1. august 2021 en lærer til 35 timers fast stilling.

Da vi i forbindelse med ”Fri kommune forsøget” i Esbjerg Kommune arbejder ud fra så få voksenskift som muligt hos vores elever, så er stilling i dette skoleår rettet mod 2. årgang med matematik. Har du andre spændende fagkompetencer hilses de velkomne.

Som medarbejder på Sønderrisskolen Aura bliver du ambassadør for Esbjerg Kommunes børn- og ungesyn både i sprog og handlinger. På Sønderrisskolen Aura har alle børn og unge ret til at være en del af et fællesskab – det skal du kunne se dig selv tage aktiv del i at opfylde.

Esbjerg Kommune
Pædagog til Beskæftigelsen, Pile Alle 2

Esbjerg Kommune, Ribe

Beskæftigelsen søger pr. 1.august 2021 en socialpædagog på 32 timer til Gartneriet. Gruppetilknytningen er endnu ikke afklaret idet arbejdsopgaver og kompetencer definerer placeringen.

I Udviklingscenter Vest driver vi 22 botilbud og ni aktivitets- og beskæftigelsestilbud. Desuden sørger vi for støtte til borgere i egen bolig. Vi er ca. 520 engagerede medarbejdere, og i vores bo- og dagtilbud støtter vi i alt ca. 700 borgere.

Det er vigtigt for os i Udviklingscenter Vest, at alle medarbejdere kan være stolte af at være med til at yde en vigtig indsats. Hvis du bliver ansat hos os, vil du blive mødt med tillid til, at du arbejder professionelt, men vi tager selvfølgelig ansvar for at hjælpe dig godt i gang. Vi løfter i flok, og du vil samarbejde tæt med både de nærmeste kollegaer og med andre i resten af organisationen.

WeMatchØkonomi- og administrationschef til arkitektvirksomhed

WeMatch søger for Tegnestuen Mejeriet a/s i Kolding

Vil du være vores nye chef indenfor økonomi og administration efter vores nuværende, der går på pension?

”… så er du den vi søger! Vi kan tilbyde dig en inspirerende hverdag i et stærkt arbejdsfællesskab, og jeg er sikker på, at du fra dine kollegaer løbende vil mærke vigtigheden af dit arbejde og påskønnelsen. Du får indsigt i vores mange spændende projekter og bliver med garanti hurtigt en del af holdet med den sparring, der er behov for” – Søren Nielsen, CEO/partner.

Vi er Tegnestuen Mejeriet. Vi arbejder med planlægning og byggeri, og rådgiver vores bygherrer fra det blanke papir til ibrugtagningen og vedligeholdet af det færdige projekt. Nyt, gammelt og for private og offentlige. Restaurering og bygherrerådgivning er heriblandt vores to specialiserede kompetencer.