5.067 job matcher din søgning 5.067 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 5.067 resultater.
Miljø- og FødevareministerietIT-konsulenter til konfiguration af IT-løsninger

Miljø- og Fødevareministeriet, København

Vil du være med til at sikre, at vores IT-systemer fungerer både i sagsbehandlingen og for vores kunder? Er du nyuddannet eller har du nogle års erfaring med IT-udvikling? Og kan du med din IT-tekniske viden se dig selv i rollen som vores IT-konsulent, der konfigurerer fremtidens automatiske tilskudsordninger i et agilt team? Så er du måske vores nye kollega.

Din arbejdsopgave vil være at konfigurere vores rammesystemer, så kunderne kan ansøge om forskellige tilskud. Du vil i det daglige bidrage til, at vores Tast selv-service bliver så enkel som muligt fra ansøgning til udbetaling med det mål, at kunderne hurtigst muligt får udbetalt deres tilskud.

Du bliver en del af et agilt team i en af vores to ART’er. Teamet består af kollegaer fra både IT og forretning og løser opgaver fra krav til produktion.

Hillerød KommuneSocial- og sundhedsassistentelever

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune søger social- og sundhedsassistentelever med start 19. oktober 2020.

Som social- og sundhedsassistent kan du varetage opgaver inden for mange grene af sundhedsvæsenet – både i kommuner, i psykiatrien og på sygehuse. Du bliver autoriseret til at varetage sammenhængende borgerforløb. Opgaverne består for eksempel i personlig pleje, rehabilitering sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, dokumentation, medicinadministration og sygeplejeopgaver.

Som social- og sundhedsassistent skal du arbejde med koordinerende funktioner, pædagogiske opgaver og med kvalitetssikring. Dette vil også være opgaver i elevtiden.

Uddannelsen veksler mellem teori og praktik. Praktikken er fordelt mellem primærsektor, kommunal socialpsykiatri og demens i kommunalt regi samt den sidste praktik, hvor du både er i somatisk og primærsektor.

Tryg Forsikring A/S
Danmarks bedste sælgere til Tryg Agentur Salg

Tryg Forsikring A/S, København

Vi søger netop nu nye sælgere, der kan operere som selvstændig Agentur-indehavere – har du højt drive og ønsker at være med til at hæve overliggeren for fremtidens forsikringsformidling, ser vi frem til at høre fra dig!

Som Agentur-indehaver opererer du med dit eget CVR-nummer og Tryg som sparrings- og samarbejdspartner. Vi sidder klar til at hjælpe dig i gang i fede lokaler i Valby. Vi klæder dig på i alt fra produkttræning til systemer. Du kommer med salgstalentet!


Som alle andre i det danske samfund ønsker Tryg at tage ansvar. Grundet Corona vil alle samtaler i den nærmeste tid foregå via Skype. Hvis ikke du har prøvet Skype-interviews før, så lad dig ikke afskrække af muligheden. Vi sørger for at sende dig en lille ”best practice”-guide, når vi indkalder dig til samtale, så vi sikrer, at det også fungerer bedst muligt for dig. Vi glæder os til at møde dig, virtuelt!

Tryg Forsikring A/S
NykreditProduct Owner til udvikling af digitale løsninger i Nykredit

Nykredit, København

Brænder du for at arbejde agilt, og har du lyst til at spille en central rolle som Product Owner i udviklingen af fremtidens digitale løsninger til glæde for Nykredits kunder?

I Projekter, NWoW og Implementering får du mulighed for at deltage i udviklingen og vedligeholdelsen af vores digitale løsninger til både privat- og erhvervskunder. Du bliver en del af et team på 14 medarbejdere, der tilsammen dækker et bredt kompetencefelt inden for udvikling og forankring.

Du får en central rolle som Product Owner i et af pt. to udviklingsteams, hvor du sammen med Scrum Master og det øvrige team skal udvikle en digital kundemappe og samtidig digitalisere vores AML/ODD-processer. Dine kolleger er fra både København, Roskilde og Polen, og værdsætter godt samarbejde i en uformel omgangstone drevet af godt humør.

Danske BankCompliance Officer, Service Level Agreement (SLA) Manager - Governance, Policies & Training, Group Compliance

Danske Bank, Copenhagen

The Governance, Policies & Training team are looking for a Compliance Office to support the team in enhancing and operationalising SLAs between Group Compliance and internal service recipients. The role will be pivotal in maintaining sound governance arrangements in an area of heightened visibility and focus (both within the Group and from regulators). You will be reporting to Senior Governance Delivery Manager and support with day-to-day task.

As Compliance Officer, you will be responsible for:
 • Manage the drafting and approval process for all SLAs between Group Compliance, subsidiaries and branches
 • Initiate and manage the review cycle for all GC SLAs in line with the annual review schedule
Weibel Scientific A/SContract and Program Manager for international high technology company

Weibel Scientific A/S, Alleroed

Do you want to be a part of a fast growing B2B company?

Are you highly experienced with handling complex high technology delivery projects and programs to international customers? Are you also good at keeping the grand overview, managing customer relations, communicating in an assertive manner and making sure that ends meet in projects?

Then you could be the person that Weibel is looking for to take ownership of part of our portfolio of global delivery contracts for radars and services.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenVil du kickstarte din karriere som business analyst i Ejendomsdataprogrammet?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Lyngby

Har du lyst til at være en del af et af Skatteforvaltningens spændende programmer på ejendomsområdet? Brænder du for at arbejde med forretningsanalyse og oversætte det til IT? Og vil du arbejde med ejendomsdata, den nyeste teknologi, høj hastighed og stor kompleksitet?

Du kommer til at deltage i opgaveløsningen i et eller flere af projekterne. Disse opgaver kan have forskellige karakter men alle med fokus på at sikre en optimal dataunderstøttelse af ejendomsområdet. Derudover er dine primære arbejdsopgaver, at:

 • planlægge og gennemføre analyseaktiviteter, der understøtter de forretnings- og it-mæssige valg, der foretages i projektet
 • udarbejde funktionelle løsningsdesigns i samarbejde med resten af teamet
 • deltage i evt. udbudsprocesser og udvælgelse af it-leverandør.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBI-forretningskonsulenter til agile udviklingsteams

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du evnen til at se og levere de Business Intelligence (BI)-løsninger vores partnere har behov for? Har du gode samarbejdsevner og kan du kommunikere klart og effektivt til mange interessenter? Og vil du være med til at skabe grundlaget for finansieringen af Danmark? Så har vi brug for dig!

Vi oplever et stigende behov fra både interne og eksterne interessenter på leverancer af data, rapporter, analyser og ledelsesmæssig opfølgning. I den forbindelse søger vi en til flere BI-forretningskonsulenter, der vil bidrage med at omsætte forretningens behov til brugbare datadrevne løsninger.

Som BI-forretningskonsulent er dine opgaver:

 • udvikling af Business Intelligence-løsninger i Qlik Sense og Business Objects, som understøtter forretningsprocesser (på sigt også i Power BI)
 • sætte retning i forhold til udviklingen af datamater i samarbejde med vores back-end.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Hartmanns A/SInnovativ HR- and Sales Consultant

Hartmanns A/S søger for Teknik Bureauet ApS i Lyngby

Kan du støve ingeniører og andre teknikere op?

 • Evner du at skabe og vedligeholde kontakter?
 • Trives og drives af et godt samarbejde med kunder

Så vil vi meget gerne mødes med dig og tale om dine muligheder for et spændende job i Teknik Bureauet. Vi har fået rigtig travlt og leder efter en energisk og knalddygtig kollega, som kan være med til at løse vores konsulent- og vikaropgaver.

Teknik Bureauet har gennem 16 år opbygget en anerkendt virksomhed, som tilbyder offentlige og private virksomheder services inden for tekniske rekrutteringer, konsulent- og vikarløsninger. Teknik Bureauet blev 1. januar 2020 en del af konsulenthuset Hartmanns og fortsætter dermed sin vækst på det danske jobmarked.

Merqur ApSØkonomiansvarlig

Merqur ApS, København

Leder du efter en arbejdsplads med høj faglighed inden for regnskab og økonomi, en masse arbejde i et positivt miljø og hvor du altid lærer noget nyt hver dag? Merqur søger netop nu en ny kollega til vores team i det indre København, tæt på Rådhuspladsen.

Arbejdet vil primært foregå i vores dejlige lyse lokaler midt i det indre København, hvor du vil komme til at arbejde sammen med nogen af de bedste inden for deres felt. Ud over den daglige kontakt med vores kunder, vil arbejdsopgaverne bl.a. indeholde følgende:

 • Ledelse, samt styring og koordination af mange daglige opgaver – således, at der altid er styr på kundeleverancerne
 • Projektledelse, hvor leverancerne afhænger af samarbejdet med flere kolleger
 • Debitorhåndtering – rykning, kundeoprettelse, bogføring af indbetalinger og hensættelser
S/I FGU VestegnenEngageret underviser til DSA og vejledningsopgaver

S/I FGU Vestegnen, Brøndby

Vil du gerne arbejde som tværgående DSA (dansk som andetsprog) og vejleder på en FGU-uddannelsesinstitution med 4 afdelinger placeret på Vestegnen? I alt har vi ca. 500 dejlige, nysgerrige og ambitiøse elever, hvoraf en del ikke har dansk som modersmål.

Vi søger en medarbejder, som får base på skolen i Brøndby, men som skal have faste arbejdsdage på alle 4 skoler, således du på hver af de 4 skoler varetager DSA-undervisning som valgfag og vejledningsopgaver på tværs af skolens PGU og AGU-linjer for de elever som har brug for det.

Vi forventer, at vores kommende kollega har viden om synlig læring og kan se det meningsfulde i at arbejde med tydelige elevhenvendte mål samt feedback. Vi opbygger stærke fællesskaber via et tæt fagligt teamsamarbejde og forventer derfor, at du har stærke samarbejdskompetencer og gode relationelle evner.

Høje-Taastrup KommuneBiblioteks- og kulturhuschef søges til kulturambitiøs kommune

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune søger en selvstændig og engageret biblioteks- og kulturhuschef, som vil gå forrest i arbejdet med at udvikle kulturen i Høje-Taastrup Kommune med afsæt i kommunens to biblioteker, tre kulturhuse og et teater- og musikhus.

Høje-Taastrup Kommune ønsker at være kendt som en kulturkommune og har i de sidste fem år prioriteret udviklingen af vores kulturinstitutioner med gennemgribende renoveringer, nye fagligheder og fokus på publikumsudvikling.

Du skal med udgangspunkt i strømningerne på kulturområdet forme og give vores velfungerende og populære kulturinstitutioner yderligere liv. Det forventes, at kulturinstitutionerne spiller en fremtrædende og væsentlig rolle i at udvikle kommunens kulturliv. Biblioteks- og kulturhuschefen vil stå i spidsen for en ny biblioteks- og kulturhusstrategi, som udarbejdes i nært samarbejde med brugere og borgere.

S/I FGU VestegnenEngageret læsevejleder

S/I FGU Vestegnen, Albertslund

Vil du gerne arbejde som læsevejleder på en skole, hvor ordblindhed prioriteres højt? Vi har dejlige, nysgerrige og ambitiøse elever.

FGU Vestegnen er fordelt på 4 matrikler. Vi søger en medarbejder til afdelingen i Glostrup, dette er din base, men du skal have faste arbejdsdage struktureret på alle 4 afdelinger og varetage opgaver med ordblindhed og læsevejledning.

Vi forventer, at vores kommende kollega har viden om synlig læring og kan se det meningsfulde i at arbejde med tydelige elevhenvendte mål samt feedback. Vi opbygger stærke fællesskaber via et tæt fagligt teamsamarbejde og forventer derfor, at du har stærke samarbejdskompetencer og gode relationelle evner.

S/I FGU VestegnenEngageret og energisk dansklærer med et godt humør og en stærk passion for unge

S/I FGU Vestegnen, Albertslund

Vi mangler en lærer, som skal undervise i dansk og gerne andre almene fag på niveauerne intro til d-niveau (til svarer folkeskolens 5.-10. klasse).

Du vil både blive tilknyttet den almene grunduddannelse (AGU), hvor du varetager danskundervisningen – og produktionsgrunduddannelsen (PGU) og derfor har du viden og interesse for det pædagogiske og SOSU-område.

Vi forventer, at vores kommende kollega har viden om synlig læring og kan se det meningsfulde i at arbejde med tydelige elevhenvendte mål samt feedback. Vi opbygger stærke fællesskaber via et tæt fagligt teamsamarbejde og forventer derfor, at du har stærke samarbejdskompetencer og gode relationelle evner.

Ballerup Kommune2 lærere til indskolingen og mellemtrinnet på Skovlunde Skole, afdeling Rosenlund

Ballerup Kommune

De bedste kollegaer er på Skovlunde Skole.

Vi søger to nye kollegaer til indskolingen og mellemtrinnet på afdeling Rosenlund – med dansk- og klasselæreropgave på nuværende 1. og 6. årgang, der brænder for folkeskolen, folkeskolens fællesskaber, elevernes læring, og som vil være med til at gøre vores skole endnu bedre. Vi søger lærere til følgende opgave:

LÆRER TIL 1. ÅRGANG
Du skal undervise i dansk og engelsk, og så glæder vi os til at høre, hvad du ellers kan byde ind med.

LÆRER TIL 6. ÅRGANG
Du skal kunne undervise i dansk, historie og kristendom, og så glæder vi os til at høre, hvad du ellers kan byde ind med.

DBC A/SInfrastrukturspecialist til datacenterteam

DBC A/S, Ballerup

Er du Linux-ekspert med gode netværkskundskaber? Vil du være med til at udvikle, drive og toptune den driftsplatform, der understøtter danske bibliotekers fælles infrastruktur? Og kan du se dig selv arbejde sammen med topmotiverede kolleger med tårnhøj faglighed, plads til forskellighed og lyst til at gøre en forskel? Så er du måske den infrastrukturspecialist, vi søger.

Du bliver en del af vores datacenterteam på otte personer. Teamet administrerer og vedligeholder 200+ fysiske servere, driver OS’er (primært Debian, men også Windows), et VMware-miljø samt virksomhedens backup- og netværksinfrastruktur. Derudover har teamet bl.a. driftsansvaret for fjernadgangsløsninger og miljøet bag bibliotekernes websites. Med et konstant fokus på stabil drift udbygger og forbedrer vi hele tiden infrastrukturen med øget automatisering, skalérbarhed og redundans.

MUUSMANNRektor

MUUSMANN søger for Nørre Gymnasium i Brønshøj

Nørre Gymnasium søger en rektor, der visionært kan sætte kurs for skolens fortsatte udvikling og som samtidig kan fungere i en decentral og involverende kultur. Der søges en empatisk og tillidsvækkende leder, der opnår resultater i samspil og samarbejde. Rektoren skal tegne gymnasiet indadtil og udadtil og fungere som en samlende figur for alle på skolen.

Skolens nye rektor skal i samarbejde med lærerne og ledelsen fortsætte og forstærke gymnasiets position og udvikling. Med reference til bestyrelsen har rektoren det samlede ledelsesansvar for drift og udvikling.

Nørre Gymnasium ligger i Brønshøj. Skolen har ca. 1150 elever og 120 medarbejdere. Skolen arbejder med distribueret ledelse, hvor teamledere og lærere påtager sig mange opgaver og udviser et stort organisationsansvar. Gensidig tillid er derfor en afgørende faktor i samarbejdet mellem ledelse, medarbejderne og eleverne.

PrivatBoTeknisk chef

PrivatBo, København

Har du erfaring med ledelse af byggeprojekter og et solidt byggeteknisk kendskab. Trives du med at arbejde i et miljø, hvor samarbejde og høj faglighed er i fokus? Så er det dig, vi søger til stillingen som teknisk chef.

Du vil referere til forretningsføreren og indgå i et team, som ud over dig består af 3 projektledere og 2 inspektører. Du vil selvstændigt skulle varetage den daglige tekniske sparring med teamet, ligesom der vil være kontakt med vores lejere, beboerrepræsentationer og bestyrelser.

Opgaverne omfatter blandt andet:

 • Overordnet ansvar for ejendomsdriften af ejendommen via 2 inspektører og 14 ejendomskontorer
 • Fagligt ansvar for teamet, herunder tilrettelæggelse, vejledning og kvalitetssikring af opgaver
 • Medvirke ved planlægning og gennemførelse af forbedringer i lejemål
Halsnæs KommuneFamilieafdelingen søger dygtige medarbejdere til vores Anbringelsesteam

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at blive en del af en fagligt stærk afdeling, som gør en forskel for de mest sårbare børn og unge i Halsnæs Kommune?

Vi søger to dygtige og engagerede familiesagsbehandlere til vores Anbringelsesteam, da en af vores medarbejdere er overgået til en funktion som fagspecialist for familiesagsbehandlerne, og vi derudover er blevet opnormeret med en stilling. Vi er dermed et team med et lavt sagstal, og hvor der er tæt faglig sparring og ledelse.

Anbringelsesteamets opgaver er:

 • Løbende opfølgning i anbringelsessager.
 • At udarbejde supplerende børnefaglige undersøgelser.
 • Udarbejdelse af indstillinger til Børn- og Ungeudvalget.
Betaniahjemmet Plejehjem Selvejd InstitutionVil du gerne gøre en forskel på en arbejdsplads, hvor missionen er at give liv til årene?

Betaniahjemmet Plejehjem Selvejd Institution, Frederiksberg

Vi mangler en social- og sundhedsassistent 37 timer pr. uge i primært dagvagt med weekendvagt hver 3. uge.

Betaniahjemmet er et plejehjem med 60 beboere og 2 aflastningsbeboere fordelt på 4 etager. Vi arbejder med fleksible løsninger i et rehabiliterende og helhedsorienteret miljø. Du har som udgangspunkt opgaver på en etage, men du skal være villig til at tage opgaver på andre etager, når der er brug for det.

Som social- og sundhedsassistent varetager du også sygeplejeopgaver som fx sårbehandling, medicindispensering og insulin, og du er en aktiv medspiller i forhold til at arbejde rehabiliterende og sætte aktiviteter i gang lokalt.