7.067 job matcher din søgning 7.067 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Revision A/S
Regnskabsmedarbejder, som brænder for at arbejde med mange forskellige kunder og virksomhedstyper

Dansk Revision A/S, København

Som regnskabsmedarbejder i Dansk Revision København bliver du en del af en spændende revisionsvirksomhed i vækst.

Du har lyst til at være med i vores udvikling og sætte dit præg på din fremtidige arbejdsplads, og som regnskabsmedarbejder hos os får du derfor din egen portefølje af virksomheder fra forskellige brancher.

Det betyder, at du kommer hele vejen rundt, når du håndterer:

 • Det daglige bogholderi for en lang række virksomheder
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Løn
Dansk Revision A/S
Silvan A/S
Souschef – bliv varehuschefens højre hånd

Silvan A/S, Hillerød

Har du været på detailgulvet i et par år? Og er du klar til at blive leder? Bliv souschef hos Silvan i Hillerød...

Som souschef får du et tæt samarbejde med varehuschefen, Victor Hassouna. Sammen har vi et konstant fokus på at optimere og drive butikken. Vi har et stærkt sammenhold og en udpræget vindermentalitet. Du skal derfor forvente at løbe stærkt og hver dag yde en stor indsats. Til gengæld bliver du del af en familie hvor vi altid er der for hinanden og altid holder humøret højt.

Som vores nye souschef bruger du det meste af din tid på gulvet. Du starter typisk dagen, inden åbningstid, med at tage en runde i butikken og få et overblik over dagens opgaver. Det er dit ansvar at sikre en inspirerende og salgsklar butik. Herefter følger du typisk op på resultater og skal kunne analysere salgstal i forhold til at prioritere nye indsatser.

Silvan A/S
Ecoclean
Allround controller med udviklingspotentiale

Ecoclean, Skovlunde

Vil du være eneansvarlig for regnskabsfunktionen i et firma med en unik markedstilgang? Og har du lyst til at supplere din brede viden inden for bogholderi med nye kompetencer?

Det er en nyoprettet stilling, så derfor er der ikke en fast kasse, du skal passe ind i. Du får selv lov at forme din hverdag og dine arbejdsopgaver, så længe du møder vores deadlines,” fortæller direktør Morten Kjær.

Du står for bogføringen af vores to firmaer Butler og Washa med vores revisonsudannede direktør som din nærmeste sparringspartner. Efterhånden som du vokser med opgaven, vil du kunne aflevere vores månedsregnskaber til ledelsen, og til sidst kan du blive ansvarlig for hele processen.

Nysgerrig? Så læs videre her!

Ecoclean
European Energy A/S
Senior Originator, Renewable Energy Sales

European Energy A/S, Søborg

Do you want to work with deal structuring and electricity sales from our fast-expanding portfolio of wind and solar projects?

You will be part of our Energy Trading & PPA team which is responsible for green power sales to energy distributors and corporate off-takers. Your role will be centered around building up a customer base of medium to large companies in Europe who wish to fix their electricity prices with green energy.

Areas of responsibility

 • The first point of contact for potential clients in medium to large-sized companies
 • Building up and maintaining relations to relevant buyers of electricity
European Energy A/S
European Energy A/S
Procurement and Logistics Specialist

European Energy A/S, Søborg

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities in a green company in growth? Would you be interested in working with international procurement and logistics?

As our new Procurement and Logistics Specialist, you will be involved in our solar PV projects. You will be responsible for our internal and external procurement and logistics processes and secure the timely delivery of components to our construction sites.

Your areas of responsibilities

 • Monitor and follow-up on payment and invoice flow
 • Logistics and shipments coordination
European Energy A/S
Banque Internationale à Luxembourg, Danmark
Senior Relationship Manager (H/F) – Position based in Copenhagen

Banque Internationale à Luxembourg, Danmark

Founded in 1856, Banque Internationale à Luxembourg (BIL) is the oldest multi-business bank in the Grand Duchy.

You are responsible for acquiring, building and maintaining relationships with existing and new clients and intermediaries.

Your main tasks:

 • You detect clients´ needs and preferences
 • You work in close collaboration with the Investment Team (Discretionary and Advisory)
 • You are in charge of handling the requests of the clients and, to that extent, collaborate with the back-office Team (collecting of documents for client onboarding, credit, transfer orders.)

Your personal development is our priority and we greatly encourage you to take on roles in different business areas for the broadest possible experience.

Indrykket: 
Banque Internationale à Luxembourg, Danmark
Senior Investment Advisor (H/F) – Position based in Copenhagen

Banque Internationale à Luxembourg, Danmark

Founded in 1856, Banque Internationale à Luxembourg (BIL) is the oldest multi-business bank in the Grand Duchy.

You are in charge of the daily management of your customer portfolio and of the acquisition of new clients.

Your main tasks :

 • You provide investment advice for your own customer portfolio
 • You implement and further develop the bank´s advisory concept
 • You follow and stay ahead of developments in the financial markets

Your personal development is our priority and we greatly encourage you to take on roles in different business areas for the broadest possible experience.

Indrykket: 
Gribskov Kommune
Bliv pædagogisk assistentelev

Gribskov Kommune

Pædagogisk assistent? Vil du arbejde med mennesker, og få en uddannelse samtidig? Så har du muligheden her.

Nu har du chancen for at komme til at arbejde med børn og unge samtidig med, at du får en uddannelse. Du får på den måde både erfaring i praksis og papirer på dine kompetencer.

Gribskov Kommune søger fire elever til arbejdet og uddannelsen som pædagogisk assistent (PAU), med start den 16. august 2021.

Som pædagogisk assistent er mennesket i fokus, hvad enten det er børn, unge eller voksne. Her er ingen dage ens. Du får en helt central rolle i menneskers liv og har indflydelse på deres udvikling og dagligdag.

Gribskov Kommune
Noa Noa
Business Controller

Noa Noa, Kvistgård

Vi søger en Business Controller til at understøtte salgsfunktionerne for vores tre brands Noa Noa (Dametøj), Noa Noa miniature (Børnetøj) og Unmade Copenhagen (accessories) og derigennem medvirke til at realisere vores vækstmål. Du bliver ansvarlig for at omsætte analyser til beslutningsgrundlag for at sikre indsigt og hjælp til øget salg, optimering af indtjening og at balancere risici i forhold til Varekøb.

Du bliver ansvarlig for at opsætte og udvikle rapportering og datastruktur sammen med dedikerede kolleger i salg og finans, således vi kan følge op på de enkelte salgsaktiviteter i forhold til de opstillede budgetter og aktivitetsplaner. Herudover bliver du en væsentlig aktør i budgetprocessen hvor du skal bistå med udarbejdelse af salgsbudgetter og aktivitetsplaner for de enkelte markeder og salgskanaler.

Noa Noa
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for D-mærket i København

Marketingkonsulent

Bredtfavnende job, hvor du kan udvikle dig og gøre en forskel

Formålet med stillingen er at sikre en stærk og effektiv formidling af D-mærket, så virksomheder og forbrugere opnår kendskab til mærket og oplever det som troværdigt. Kommunikationen skal bidrage til, at mærket er anvendeligt og forståeligt for virksomhederne. Forbrugerne skal opleve D-mærket som informativt ift. at vurdere virksomheders it-sikkerhed og ansvarlige dataanvendelse og dermed være et mærke for digital tryghed. Kommunikations- indsatsen er afgørende for at realisere D-mærkets forretningsmæssige målsætninger.

Dine arbejdsopgaver koordineres i tæt samarbejde med direktøren og vil omfatte:

 • Implementering af D-mærkets samlede kommunikationsstrategi overfor virksomheder, forbrugere, samarbejdspartnere og øvrige interessenter
 • Kommunikationsplanlægning og kontakt til eksterne parter
Brinch & Partners
Translog Denmark ApSEr du erfaren chauffør? Så er det måske dig vi mangler i vores team

Translog Denmark ApS, Taastrup

Vi søger i øjeblikket dygtige og stabile chauffører, der ikke er bange for at tage en udfordring op. Du kommer til at indgå i et team med 2 disponenter og ca. 40 kolleger. Du bliver en del af en Virksomhed, der hele tiden kører i højeste gear og har høje ambitioner, der prioriteter punktlighed og god kundeservice højt. Kom og vær med i et godt kollegaskab, hvor der er plads til smil og en god snak.

For den rette tilbyder vi:

 • Nødvendig oplæring, så du er klædt godt på til opgaven.
 • Et godt, stabilt job i en travl virksomhed i vækst.
 • Gode kollegaer og ordnede forhold.
PwC
Konsulenter til PwC's Financial Services

PwC, Hellerup

Vi giver dig mulighed for at arbejde med de førende finansielle virksomheder med afsæt i dine kompetencer inden for finans og data. .

Hos os kommer du til at arbejde i grænselandet mellem it, data og finans. Du kan blandt andet komme til at arbejde med projekter inden for et bredt spektrum af datarelaterede opgaver, fx arkitektur, modellering, analyse, rapportering mv. Du vil med din finansielle og tekniske faglighed kunne bidrage til at omsætte data til konkret handling.

Du skal søge stillingen, hvis du motiveres af opgaver, der skifter mellem at være teknisk krævende og forretningsmæssigt udfordrende, hvor du selv er med til at drive indsatsen, og hvor du sikrer, at projektet kommer helt i mål.

PwC
Røde Kors
Engagerede ildsjæle til fuldtids fundraising

Røde Kors, København

Vil du forandre verden ét opkald ad gangen?

Bliver du drevet af at skabe resultater? Har du en nysgerrighed og interesse for at snakke med nye mennesker? Og har du ovenikøbet lyst til at gå forrest og skabe handling ved at inspirere folk til at blive en del af Røde Kors? Så er du Røde Kors’ nye fundraiser

Vi tilbyder

 • God indsigt i hvordan en stor international organisation arbejder i ind- og udland.
 • Et seriøst og professionelt arbejdsmiljø, hvor vi stræber efter at udvikle dig vha. sparring, så vi sammen kan nå vores må.
 • Røde Kors følger regeringens retningslinjer ift. COVID-19. Både ift. sanitet, hygiejne og afstandskravet imellem arbejdspladser. Derudover er der mulighed for hjemmearbejde såfremt det bliver nødvendigt.
Røde Kors
Egedal Kommune
Autentisk og fagligt dygtig pædagog på 37 timer søges pr. 15. juni 2021, eller snarest derefter til Børnehuset Stangkær i Smørum

Egedal Kommune

Vi har to børnehavegrupper og to vuggestuegrupper og arbejder med åbne døre mellem stuerne i de to afdelinger. Stillingen er i vuggestueafdelingen.

Vi er et hus, hvor børn og medarbejderes trivsel, udvikling og læring er altafgørende. Vores udgangspunkt er altid ”Hvad er det bedste for barnet”.

Vi er et godt og rutineret team og vil gerne have en pædagog, som vil og er god til at sparre med kollegaerne.

Hos os er det en vigtig forudsætning, at kunne arbejde med inklusion og børns legefællesskaber. Vi arbejder med anerkendende pædagogik og bestræber os på at være så autentiske som muligt. Vi har integreret Mary fondens ”fri for mobberi projekt” i vores hverdag.

Egedal Kommune
Jobindex A/S
Rekrutteringsdirektør, der vil udvikle sig yderligere i lederrollen

Jobindex A/S, Valby

Få det overordnede ansvar for 3 rekrutteringsafdelinger i en af Danmarks største rekrutteringsvirksomheder.

Dette er en perfekt mulighed for dig, som allerede har dine ben solidt plantet i både rekruttering og ledelse, og som vil lægge energien i at optimere eksisterende processer og skabe resultater for en række succesfulde rekrutteringsløsninger.

Som rekrutteringsdirektør har du ansvaret for at sikre stabile, effektive og optimale processer for alle leverancer, så vi indfrier vores målsætninger om at skabe værdi for kunden, sikre høj kundetilfredshed og ikke mindst, at vores medarbejdere trives.

Jobindex A/S
DeloitteDo you share our passion for the CFO area? Then join our Graduate Programme 2021!

Deloitte, Copenhagen

We want to make an impact that matters to the people around us, our clients and society. Are you up for the task?

We strive to foster an inclusive culture founded on collaboration, curiosity and high ambitions. We offer you a strong, often life-long professional network, where you can unfold your full potential. You will become part of a large team, and your development will take place in a truly social environment, which is of high importance to us.

Based on client needs, your skill set and preferences, the focus of your assignments can range from

 • Management accounting, controlling and reporting
 • Optimisation of finance and month-end processes
 • Business partnering and Performance Management
Halsnæs KommuneSundhedsfaglig afløser til Frederiksværk Plejecenter

Halsnæs Kommune

Går du og drømmer om at være med til at skabe en skøn hverdag med mest mulig trivsel for ældre mennesker? Så er det måske netop et afløserjob på Solhjem, der kunne være lige noget for dig.

Bag Præstegården i Melby ligger Plejehjemmet Solhjem, hvor vi tilbyder det gode liv med mulighed for en omsorgsfuld, tryg og aktiv hverdag for beboerne.

På Solhjem er vi en gruppe af dedikerede, omsorgsfulde og fagligt dygtige medarbejdere med mange forskellige baggrunde, som hver dag går ind ad døren for at være med til at skabe den bedst mulige hverdag for beboerne på Solhjem.

Solhjem er et lille lokalt plejehjem, tæt på naturen med strand og skov lige i nærheden, og hvor der er fokus på samarbejde og dialog med lokalsamfundet til glæde for alle.

Egedal Kommune
Kompetencecenter udvider - og vi søger derfor 1-3 lærere/pædagoger med specialpædagogiske kompetencer

Egedal Kommune, Stenløse

Kompetencecenter Stenløse står i de kommende år over for en spændende forandringsproces og udvidelse. Vi har derfor brug for dygtige medarbejdere med specialpædagogiske kompetencer.

Vi ønsker at øge alle vores elevers muligheder for at deltage i udviklende fællesskaber og arbejder ud fra ”et godt sted at være, er et godt sted at lære”.

Kompetencecenter Stenløse modtager elever fra hele Egedal Kommune. Vores målgruppe er elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Mange af eleverne har tillægsdiagnoser (ADHD, ADD, ASF), endvidere kan eleverne have vanskeligheder inden for det socio-emotionelle felt.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Social- og sundhedsassistentelever med uddannelsesstart august 2021

Egedal Kommune

Til Center for Sundhed og Omsorg i Egedal Kommune, søger vi social- og sundhedsassistentelever med uddannelsesstart den 2. august 2021.

Vi har et stærkt arbejdsfællesskab med et højt fagligt niveau, der bærer præg af stort engagement for vores borgere. Vi har læring og dannelse i fokus. Vi arbejder med helhedsorienteret pleje, hvor den enkelte borger er i centrum for "Det Gode Hverdagsliv".

Praktikperioderne afvikles i Egedal Kommunes plejecentre, hjemmepleje, socialpsykiatri, på døgnpladserne samt på et af regionens hospitaler.

Vi kan blandt andet tilbyde dig...

 • Et godt læringsmiljø
 • Engagerede praktikvejledere
 • Gode personaletilbud i kommunen.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Social- og sundhedshjælperelever med uddannelsesstart august 2021

Egedal Kommune

Til Center for Sundhed og Omsorg i Egedal Kommune søger vi social- og sundhedshjælperelever.

Vi har et stærkt arbejdsfællesskab med et højt fagligt niveau, der bærer præg af stort engagement for vores borgere. Vi har læring og dannelse i fokus. Vi arbejder med helhedsorienteret pleje, hvor den enkelte borger er i centrum for ”Det gode hverdagsliv”.

Praktikperioderne afvikles på Egedal Kommunes plejecentre og i hjemmeplejen.

Vi tilbyder dig blandt andet

 • Et godt læringsmiljø
 • Engagerede praktikvejledere
 • Refleksionscaféer med elevkammerater
Egedal Kommune