10.650 job matcher din søgning 10.650 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Comit A/S
IT-supporter til Servicedesk

Comit A/S, Nivå

Comit er en IT-virksomhed i vækst, hvor du som medarbejder får rig mulighed for faglig udvikling og indflydelse på de daglige opgaver. Vi oplever en stigende interesse for vores services, produkter og kompetencer, som henvender sig til virksomheder i alle størrelser. Vi har travlt, og søger derfor en IT-supporter til vores Servicedesk.

Du vil fungere som første kontaktpunkt i vores Servicedesk, når der skal ydes it-support til vores kunder. Ved it-driftsforstyrrelser skal du sikre, at kunden hurtigst muligt får genetableret normal drift.

Comit A/S
OK-Fonden
Ernæringsassistent til OK-Fonden Hornbækhave søges

OK-Fonden, Hornbæk

Er du ernæringsassistent, der vil arbejde med mennesker, mad og måltider? Og ønsker du at fokusere på mad til sanserne, der er produceret fra bunden? Så søg jobbet som vores nye ernæringsassistent på plejehjem Hornbækhave.

Som ernæringsassistent får du medindflydelse på kost- og menuplanlægning, egenkontrol og madspild. Samarbejdet i køkkenet er organiseret, struktureret og præget af et stærkt samarbejde. Vi sætter pris på kvalitet og æstetik og er naturligvis bevidste om, at det er inden for en given ramme. Men såfremt du kan og vil lave mad fra bunden og af årstidens råvarer, kan vi nå langt.

Mad er en stor del af alles hverdag og i særdeleshed for vores beboere. Din viden og faglige stolthed bringes i spil, når du skal samarbejde med beboere, pårørende og medarbejdere fra plejen om ernæringsscreening og kostforslag til beboere.

ARC Contract Management ApS Passionate and talented Contract Management Consultant

ARC Contract Management ApS, Copenhagen

Our passion is Contract Management and our vision and mission are to expand Contract and Commercial Management as a discipline globally and to empower people and organizations to achieve Contract Management Excellence. If you share our passion and this sounds like an appealing vision to you, then there is a very good chance that you are the Contract Management superstar we are looking for to become part of our team!

ARC Contract Management is founded on a dream to attract the best talent and create a team of passioned Contract Management specialists. We want to be the preferred partner in Contract Management for both private and large public organizations. The competencies you bring to the team is the most critical component in achieving this.

Sofieskolen Uddannede pædagoger – 37 timer – søges til Sofieskolens døgnafdeling i Værløse

Sofieskolen

Har du lyst til at arbejde med børn og unge, og vil du gerne blive ekspert eller lære mere omkring autismeområdet, så se med her.

Da vi har nogle gode kollegaer, der går på barsel til efteråret, søger vi nye pædagoger til deres barselsvikariater, med mulighed for fastansættelse.

Sofieskolens døgnafdeling, Sofiebo, ligger i Værløse i et naturskønt område meget tæt på Hareskoven.

Sofieskolen er et specialpædagogisk behandlingstilbud med børnehave, skole/fritidsordning og døgnafdeling. På døgnafdelingen bor 18 børn og unge med autisme i alderen 7 til 22 år.

Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i det enkelte barns behov og tilrettelægges ud fra særlige principper. Vi arbejder bl.a. med udgangspunkt i TEACCH og Studio III m.m.

Danske Regioner Konsulent til Danske Regioners forhandlingsområde

Danske Regioner, København

Vil du være med til at sætte den arbejdsgiverpolitiske dagsorden i regionerne og forhandle de overenskomst- og aftalemæssige rammer for fremtidens sundhedsvæsen? Så er du måske vores nye kollega i Danske Regioner.

Danske Regioner er interesseorganisation for de fem regioner, og som arbejdsgiverorganisation repræsenterer vi de fem regioner med i alt 135.000 ansatte. Vi søger lige nu en konsulent/seniorkonsulent til forhandlingsområdet.

I jobbet får du mulighed for at udvikle dig i forhandlerrollen. Du har måske allerede forståelse og interesse for forhandlinger, men i stillingen vil du komme helt tæt på de aftaler, som tegner fremtidens sundhedsvæsen i Danmark. Hos Danske Regioner vil du beskæftige dig med en bred vifte af opgaver og være arbejdsgiverrepræsentant ved forhandlinger med forskellige faglige organisationer.

Gem
Gire Denmark Aps Country Manager

Gire Denmark Aps, Copenhagen

"We hire for will and train for skill"

Gire is a Norwegian platform company that has seen fantastic growth since the beginning. Our job is to pick up and deliver cars. We connect businesses that need a car driven from A to B via a simple and innovative platform.

Already with several customers, we are starting operations in Copenhagen September 2022. We are therefore looking for a rock-solid Country Manager as a key role in a young and fast-growing Norwegian start-up backed by large Nordic investors.

As the first and only employee in Gire Denmark, you will be responsible for everything from A-Z, booking to invoice, building, shaping and growing the Gire Denmark organization, all with support from Gire HQ.

Gem
Gustaf Fagerberg A/S Salgsingeniør, energibranchen

Gustaf Fagerberg A/S

Vil du have et teknisk udfordrende job, hvor du arbejder målrettet efter de mest driftsoptimerende løsninger til energibranchen? Vil du have en alsidig hverdag, hvor to dage aldrig er ens? Brænder du for at sælge – og være stolt af det, du sælger?

I mere end 50 år har Fagerberg arbejdet målrettet på at levere innovative og bæredygtige løsninger, som optimerer vores kunders drift. Løsningerne udtænkes bl.a. af vores salgsingeniører, som lige nu står og mangler en kollega, der kan tage hånd om vores kunder i energisektoren.

Som salgsingeniør hos Fagerberg vil du – i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer fra teknik- og salgsafdelingen – være ansvarlig for at videreudvikle og effektivisere salget af vores kvalitetsprodukter, primært inden for ventiler til energisektoren, samt dimensionere og beregne løsninger til vores kunder.

FORCE Technology
Auditorer og verifikatorer med fokus på energi, klima og bæredygtighed

FORCE Technology, Brøndby, Vejen eller Århus

Er du vild med energieffektivisering, klima og bæredygtighed? Og har du lyst til at hjælpe vores kunder på deres bæredygtige rejse? Så er det måske lige dig, vi søger!

Dit primære arbejdsområde bliver verifikation på bl.a. CO2-området kombineret med audit inden for standarder som fx ISO 50001 og 14001, ISCC eller andre, som du har med i bagagen og/eller lyst til at udforske.

Du bliver tilknyttet vores kontor i enten Århus, Brøndby eller Vejen afhængig af din bopæl. Vores aktiviteter er landsdækkende, og du vil skulle besøge virksomheder i hele landet. Det er nødvendigt, at du er fleksibel med hensyn til besøg hos vores kunder og gennemførelse af projekter efter deres behov.

FORCE Technology
FORCE Technology
Auditor og konsulent, der brænder for ledelsessystemer

FORCE Technology, Brøndby, Vejen eller Århus

Vil du være auditor og konsulent i en organisation, hvor aktiviteterne er i stadig udvikling? Ønsker du frihed til at planlægge din egen arbejdsdag? Så kom med på holdet!

Dit primære arbejdsområde bliver certificeringsaudits inden for en eller flere ledelsessystemstandarder (ISO 9001, 14001, 45001 og 50001, DS 21001, 49001 m.fl.). Vi tilbyder dig også muligheden for at arbejde med rådgivning og afholde kurser på samme område.

Du bliver tilknyttet vores kontor i enten Århus, Brøndby eller Vejen afhængig af din bopæl. Vores aktiviteter er landsdækkende, og du vil skulle besøge virksomheder i hele landet. Det er nødvendigt, at du er fleksibel med hensyn til besøg hos vores kunder og gennemførelse af projekter efter deres behov.

FORCE Technology
Dansk Video Center A/S
Tekniker med fokus på moderne AV-udstyr

Dansk Video Center A/S, Søborg

Er du vant til at betjene lyd-, lys- og videoudstyr, og kan du give god service, når du sætter udstyr op for vores kunder?

Dansk Video Center A/S

Du kommer til at arbejde med det nyeste udstyr – noget af det udvikler vi selv – når du sætter lyd, lys og billede op for ministerier og nogle af Danmarks største virksomheder. Det gør du i en stilling, hvor du primært arbejder i dagtimerne og tæt sammen med andre teknikere før, under og efter produktionerne.

På en typisk produktion arbejder du sammen med 2-3 kolleger. Du ved hvem lang tid i forvejen, for lige så snart opgaven kommer ind, booker vi den i vores online kalender. Derfor kan du typisk se lang tid i forvejen, hvornår du skal arbejde.

Dansk Video Center A/S
Nørmark Privathospital
Sygeplejersker søges

Nørmark Privathospital, Ishøj

Nørmark Privathospital i Ishøj søger sygeplejersker på delvist 30 til 37 timer ugentligt, hvor nøgleordene i vores hverdag er engagement, professionalisme, kvalitet, grundighed og omsorg i en hyggelig atmosfære.

Du vil indgå i et samarbejde med vores 2 øvrige sygeplejersker, hvor din dagligdag primært vil foregå på operationsstuerne, opvågningen og sterilcentralen.

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads med stort patient-flow
  • Engagerede kollegaer
  • Ingen vagter i weekender eller helligdage
Nørmark Privathospital
Egedal Kommune
Børnehuset Boelholm søger en engageret pædagog

Egedal Kommune, Stenløse

Børnehuset Boelholm søger en engageret pædagog 32-37 timer til en af vores vuggestuegrupper hvor børnene er fra 0-3 år. Start 1. juli 2022 eller snarest derefter.

Børnehuset er en integreret institution med 45 børnehavebørn og 26 vuggestuebørn. Vores åbningstid er fra kl. 6.45 til 17.15 – fredag til kl. 16.15. Vi ligger i dejlige grønne omgivelser tæt på Stenløse station.

Vi søger en kollega:

  • Der møder børn og voksne anerkendende og inkluderende.
  • Der kan arbejde målrettet og systematisk med læreplaner samt kan dokumentere og beskrive det pædagogiske arbejde.
  • Der har en høj faglighed.
  • Der tør vise hvad du brænder for.
Egedal Kommune
Jobindex A/S
Butiksmedarbejder til København

Jobindex A/S søger for Fest & Farver i København

Som vores nye butiksmedarbejder bliver du en del af et team på 5 sjove og skøre kollegaer i vores forretning i København. Sammen tager vi os rigtig godt af vores kunder. Vi sørger for, at butikken er flot og indbydende og fylder op på hylderne med vores mange varer.

Din arbejdsuge bliver på fuldtid, 37 timer – heraf hver anden lørdag.

I højsæsonerne har vi rigtig meget at lave, og her yder alle en ekstra indsats. Her viser vi for alvor vores styrke – både som individualister og som team – og formår at holde butikken og humøret i top og selvfølgelig stadig leve op til vores gode kundeservice. Og det er noget, vi er rigtig stolte af at kunne.

Jobindex A/S
SPANGENBERG & MADSEN
Seniorrådgiver, vvs og ventilation

SPANGENBERG & MADSEN, Albertslund

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads med høj trivsel og indflydelse på din hverdag og din arbejdsplads? Og drømmer du om at løse komplekse projekter i høj kvalitet sammen med dygtige kollegaer? Så er det dig vi søger til stillingen som seniorrådgiver inden for vvs- og ventilation, i vores afdeling Byggeri Øst, i Albertslund, lige uden for den trafikerede hovedstad.

I S&M er fagligheden og ambitionsniveauet i top, og som seniorrådgiver får du berøring med et bredt spektrum af opgaver. Alle dine S&M-kollegaer har fokus på teknik og teknologi og er aldersmæssigt godt fordelt, hvilket giver en god dynamik med mulighed for sparring og udvikling.

Menu A/S
Structured and ambitious Purchase Category Manager

Menu A/S, Nordhavn

We are currently looking for an experienced, motivated, and result-oriented Purchase Category Manager to become part of MENU's Supply Chain team in Nordhavn, Copenhagen.

MAIN JOB TASKS WILL INCLUDE:

  • Primarily responsible for the seating suppliers with focus on the categories; furniture and seating incl. price negotiations.
  • Product procurement forecast, planning, and execution as well as optimization processes.
  • Participate in new product launch process.

The right candidate has a minimum of 3-5 years of experience in a purchasing department and knowledge from working with forecast towards suppliers.

Menu A/S
Elgiganten A/S Kundeservicemedarbejder til Elgigantens kundecenter

Elgiganten A/S, København

Er du udadvendt, positiv og serviceminded og har du lyst til at arbejde med kommunikation og service i et ungt og dynamisk miljø? Så er det dig, vi søger til den danske afdeling i Elgigantens kundecenter.

Vi tilbyder en hverdag i et højt tempo med varierende arbejdsopgaver og gode kollegaer. På vores moderne kontor i Ørestaden vil du være en del af et ungt og professionelt arbejdsmiljø, hvor vi vægter den uhøjtidelige tone højt. Vores fokus ligger på god kundeservice og din personlige udvikling, hvor du vil have mulighed for at opbygge et solidt CV inden for kundekontakt og kundehåndtering i en af nordens største forbrugerelektronikforhandlere.

Torkil Laursen A/S Erfaren konstruktør som gerne vil være herre i sine egne projekter

Torkil Laursen A/S, Taastrup

Som vores nye konstruktør kommer du til at indgå i alle projektets faser - lige fra de første ideer i konkurrencefasen til afleveringen af det endelige byggeri. Du får projektlederansvar for forskellige typer og størrelser af opgaver og kommer til at arbejde på tværs af projekterne. Det indebærer blandt andet daglig sparring med gode kollegaer og løbende kontakt til både bygherre, entreprenører og arkitekter. På tegnestuen har vi tekniske assistenter som tager hånd om CAD-arbejdet. Tegner du selv i Autocad eller Revit er du også velkommen til at gøre det

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job blandt yngre og erfarne kollegaer. Efteruddannelse, god løn efter kvalifikationer, madordning, kulturklub og massørordning er blot noget af det, der gør os til en attraktiv arbejdsplads.

Politiets Efterretningstjeneste Ambitiøs sektionsleder til PET’s Kontraspionageafdeling

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vi tilbyder en central rolle i en velfungerende sektion med fokus på godt arbejdsklima. Sektionen er den tværgående enhed i Kontraspionageafdelingen.

Som sektionsleder har du det overordnede ansvar for ledelse og drift af sektionen. Sektionen udarbejder strategiske analyser, samtidig med at den også kvalitetssikrer, styrer og koordinerer hele afdelingens leverancer. Du fungerer som sparringspartner for sektionens medarbejdere og har tæt løbende kontakt med både de operative centre og afdelingschefen.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver og gode muligheder for at udvikle sektionen og egen lederrolle. Du vil skulle bidrage til en god sagsstyring og fordeling af opgaver i sektionen samt understøtte afdelingschefen i forhold til strategisk og administrativ ledelsesunderstøttelse.

Gem
fakta a/s Butikschef, fakta København K

fakta a/s

Bliv chef for hele butikken

Sæt retningen

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for din bonusordning belønner dette.

Derudover er der medarbejderbonus når du handler, leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

Torkil Laursen A/S Erfaren konstruktionsingeniør som gerne vil være herre i sine egne projekter

Torkil Laursen A/S, Taastrup

Hos Torkil Laursen søger vi en erfaren konstruktionsingeniør. Du kommer til at arbejde bredt med vores mange projekter og får en meget afvekslende hverdag med en stor kontaktflade.

Vi praktiserer en meget flad organisation hvor sparring med kolleger er omdrejningspunktet. Her er der rig lejlighed til at få prøvet ens ideer af.

Opgavetyperne spænder meget vidt. Det kan være alt fra projektering af bærende konstruktioner i en sportshal, kontoreller bolig bygning, og til en tagrenovering. Fælles for dem alle er, at vores kunder forventer at du praktisk anlagt og er klædt på til også at kunne vurdere mere byggetekniske discipliner som fx brand og fugttekniske forhold. Vores kunder har stor tillid til os, og forventer at du har svar på alt, eller at du kan få det hjemme på tegnestuen.