3.705 job matcher din søgning 3.705 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg KommuneBliv MØN-RANGER - Trafik og Ejendomme søger sommerhjælp

Vordingborg Kommune

Vil du være del af et hold nye MØN RANGERE, der bidrager med til at skabe en god sommeroplevelse for bier og blomster, for gæster og borgere på Møn? Vi passer godt på vores biosfære og tager godt imod alle på Møn. Til det søger vi et hold, der vil yde en serviceminded sommerassistance.

Der er tale om tidsbegrænset ansættelse. MØN RANGER er et sommerjob, der både kan være deltid og fuldtid. Du skal være fleksibel og gerne kunne arbejde fra gry til skumring, til hverdag og i weekend. Selvfølgelig skal du også have fri, det aftaler vi sammen.

Ansættelsesstart hurtigst muligt med varighed frem til midt i eller slutningen af august 2021. Den konkrete ansættelse aftaler vi med dig.

Stevns KommunePsykolog og psykologvikar til Børn & Læring

Stevns Kommune

Familiehuset Birkehøj/PPR Stevns søger 2 engagerede psykologer til hhv. fast fuldtidsansættelse og barselsvikariat på 30 t/uge.Barselsvikariatet løber t.o.m. 31. maj 2022.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. september eller snarest derefter. Begge stillinger er ligeligt fordelt mellem PPR-indsatser efter Folkeskoleloven og indsatser efter Serviceloven.

Vi er en enhed bestående af psykologer, logopæder og familieterapeuter. Som psykolog består PPR-arbejdet i betjening af skoler og daginstitutioner i et udvidet distriktssamarbejde, hvor der er særlig fokus på det forebyggende arbejde. Vi laver undersøgelser og vurderinger, og har derudover gruppeforløb og lettere behandlingsopgaver.

Arbejdet efter Serviceloven består i råd og vejledning til forældre samt mere omfattende behandling i familier eller med det enkelte barn.

Blue Water Shipping A/S
Assistent til Reefer Road Blue Water Shipping i Padborg

Blue Water Shipping A/S

Vil du arbejde med transport af temperaturkontrolleret gods? Har du lyst til at dygtiggøre dig inden for disponering i transportbranchen?

Blue Water Shipping A/S

Vi tilbyder dig et afvekslende job, hvor du vil komme til at varetage mange spændende opgaver i tæt sparring med de øvrige kolleger. Har du et højt energiniveau og engagement, så kan vi garantere dig et udfordrende job, der sætter de optimale rammer for din udvikling.

Til vores Padborg-afdeling søger vi en dygtig disponent, og vi oplærer også gerne den rette til jobbet. Du kommer til at indgå i et team, der arbejder med skræddersyede løsninger af køle- og frysetransporter. Teamet er præget af en positiv indstilling og et uformelt miljø, der danner rammerne om høj service og leveringssikkerhed i vores kunders transporter.

Blue Water Shipping A/S
Import for Kids ApSSalgskonsulent eller Storkundekonsulent til nordisk distributionsvirksomhed i vækst – gerne dig, der er svensk-, norsk- eller finsktalende

Import for Kids ApS, Greve

Brænder du for salg og gode kunderelationer, og ønsker du at din næste arbejdsplads skal være hos en virksomhed hvor du kan opleve succes og vækst. Så er du måske vores nye medarbejder hos Import for Kids!

Vi tilbyder dig en alsidig stilling som salgskonsulent til vores fantastiske kunder og selvfølgelig også til dem som du vil hjælpe os med at møde!

Din opgave består i at hjælpe vores erhvervskunder med at blive succesfulde med vores store varesortiment indenfor legetøj, bolig/indretning, klapvogne, møbler mv. Vi har de nordiske rettigheder på vores brands, og med dem i hånden står du stærkt i forhold til at være relevant hos kunderne.

Lokaltog A/S
Mekaniker til togvedligehold i Holbæk

Lokaltog A/S

Til vores værksted i Holbæk søger vi en mekaniker.

Opgaverne omfatter reparationer, service eftersyn og fejlsøgning på Lokaltogs tog og andet rullende materiel. Du vil løbende blive oplært og uddannet.

Du vil arbejde indendørs på værksted, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Arbejdsopgaver

 • vedligehold af tog og andet rullende materiel
 • fejlfinding, opfølgning, reparation af tog, materiel mv.
 • overholdelse af sikkerhedsregler og procedurer
 • rangering af tog i forbindelse med reparationer.
Lokaltog A/S
Planet Huse A/S
Bygningskonstruktør til projektering af fritidshuse

Planet Huse A/S, Ribe

Kan du realisere vores kunders byggedrømme?

I stillingen får du det overordnede ansvar for, at dine husprojekter leveres inden for de aftalte rammer med kunden. Du varetager det daglige ansvar mellem byggeledere, kunder, leverandører, underleverandører og egen produktion. Herudover varetager du kundekontakten i projekteringsfasen.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

 • ansøgning om byggetilladelser
 • projektering og tegning af det enkelte projekt i Autocad og Revit
 • udarbejdelse af de individuelle produktionsgrundlag
 • kunde- og leverandørkontakt

Din hverdag er præget af lige dele tegnings- og dokumentationsudarbejdelse til produktionen samt kundedialog i forbindelse med realiseringen af kundens boligdrøm.

Planet Huse A/S
Dansk Smede- og Maskinteknik A/SFabrikschef – maskinfabrik med markante kompetencer

Dansk Smede- og Maskinteknik A/S, Rødding

Er du solidt funderet i maskinbranchen? Har du bred erfaring med produktionsledelse og produktionsplanlægning? Så er du måske vores nye fabrikschef. Vi søger en dygtig leder, der som del af holdet skaber konkrete og kommercielle resultater.

Med reference til den administrerende direktør hos Agrometer A/S, bliver det din opgave at lede virksomhedens daglige produktion og tilhørende funktioner. Det indebærer fokus på udvikling, planlægning, konstruktion og produktion af egne løsninger samt løbende forenklinger og forbedringer i konstruktion, produktion og projektledelse. Du bliver chef for ca. 25 kompetente medarbejdere, som er fordelt på konstruktion, produktion og administration.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende lederstilling med store personlige muligheder i en virksomhed, der har markante kompetencer samt ikke mindst et både ambitiøst og stærkt ejerskab.

Holbæk KommuneBjergmarken: Vil du være en vigtig del af børns sproglige udvikling?

Holbæk Kommune

Vejleder med stærke kompetencer i dansk som andetsprog og sproglig udvikling i alle fag.

Bjergmarkskolen søger en dygtig, engageret og faglig stærk dansk som andetsprogs-vejleder, der kan være med til at løfte skolens indsats for tosprogede børn og deres sproglige udvikling.

Vi søger en lærer med stærke vejlederkompetencer og viden og erfaring indenfor DSA. Klare styrker i formidling, systematisering og koordinering af et indsatsområde, i samarbejde med dine kollegaer på 0.-9. klasse. Dit børnesyn skal bygge på tanken om, at alle børn gør det bedste de kan. Du skal være drevet af, at vores succes måles i børnenes udvikling.

Holbæk KommuneKan du skabe skoleglæde? Så er du måske Absalonskolens nye børnehaveklasseleder

Holbæk Kommune

Med stigende elevtal på 0. årgang udvider vi med en ny børnehaveklasse på Absalonskolen. Vi søger derfor en børnehaveklasseleder på fuld tid til ansættelse pr. 1. august 2021. Vi ønsker os en kollega, som hellere tænker ”vores” end ”mine” børn. En kollega, som er parat til at tage fælles ansvar, er udviklingsorienteret og tør tænke ud af boksen. En kollega, som kan bevare roen og skabe tryghed for børnene i en foranderlig dagligdag.

Som børnehaveklasseleder er en af dine fornemmeste opgaver at skabe skoleglæde for børn og forældre, og sørge for, at store som små kommer godt fra start i skolelivet. Vores børn kommer med forskellige baggrunde, men fælles er, at du skal sikre dem en tryg start og så de første faglige frø.

Holbæk KommuneSofiehaven søger endnu en dygtig pædagog

Holbæk Kommune

Børnehuset Sofiehaven oplever stor tilgang, og vi har derfor nu brug for endnu flere hænder. Derfor har vi en ledig stilling på 37 timer i børnehaven – med start 1. august 2021.

Sofiehaven er et børnehus på 12 år. Vi har ca. 90 børn og de er fordelt på tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Sofiehaven ligger i udkanten af Holbæk og vi har dermed glæde af både skov, vand og by!

Stillingen er i børnehaven. Vi arbejder meget på tværs af stuerne, og også gerne på tværs af afdelingerne, så du får mange kollegaer, både i børnehaven og vuggestuen.

WHT-SPEDITION A/SKørselsdisponent/lagermedarbejder

WHT-SPEDITION A/S, Padborg

Har du erfaring som nuværende eller tidligere chauffør eller kørselsdisponering, lagerarbejde og har truckcertifikat? Kan du lide fysisk arbejde og har lyst til at bidrage i en af de førende transport- og logistikvirksomheder inden for vin og spiritus, så har vi en stilling som skal besættes.

Arbejdsopgaverne vil primært være:

 • Varemodtagelse – losning/lastning af biler & containere
 • Kørselsdisponering af alle ind- og udgående forsendelser
 • Ordrepluk
 • Truckkørsel men også fysisk arbejde/ompalletering/håndtømning af containere
 • Selvstændige og udfordrende opgaver
Ringsted KommuneGENOPSLAG - Social- og sundhedsassistent søges til aftenvagt på Plejecenter Ortved

Ringsted Kommune

”Vil du være vores makker i aftenvagt? Vi er et godt team med høj faglighed og godt humør – hilsen dine kommende kollegaer”.

Vi går 50 glade kollegaer rundt og venter på dig, og vi er klar til at byde velkommen til vores pæne plejecenter i flotte omgivelser. Vi er et hus med dejlige beboere og et hold af kollegaer, der arbejder med afsæt i en værdig ældrepleje, tænker rehabiliterende og personcentreret samt har fokus på tidlig opsporing, demens og kommunikation.

Vi tilbyder:

 • godt humør og en uformel tone
 • tæt samarbejde i teams samt på tværs i huset
 • et godt netværk og samarbejde med de frivillige
Arkil A/S
Specialarbejder med flair for anlægsarbejde søges til Arkil i Sønderjylland

Arkil A/S

Vil du arbejde udendørs, og trives du med alsidigt arbejde? Så kom med på vores hold og udfør spændende projekter inden for blandt andet klimatilpasning, kloakering, fjernvarme og byrumsudvikling samt infrastrukturopgaver, hvor der anlægges veje, kloakker, forsyningsledninger og brolægning.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af forefaldende arbejde som medhjælper i forbindelse med kloakrenovering og andre infrastrukturopgaver.

Hos os får du et godt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau og fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse.

Ringsted KommunePlejecenter Ortved søger social- og sundhedsassistenter til nattevagt

Ringsted Kommune

Vil du være med til at indgå i vores nattevagtteam? Så kan det være dig, vi lige står og mangler for at blive et fuldtalligt nattevagtteam på 4.

Vi står klar til at byde dig velkommen til vores pæne plejecenter i flotte omgivelser ude på landet. Vi har dejlige beboere og et hold af kollegaer, der arbejder med et afsæt i den værdige ældrepleje, tænker rehabiliterende og personcentreret samt har fokus på tidlig opsporing, demens og kommunikation.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • brænder for at arbejde med ældre og hjælpe dem i nattetimerne
 • er uddannet social- og sundhedsassistent
 • kan bidrage med høj faglighed
Nihola Cykler
Kontorassistent

Nihola Cykler, Kirke Såby

Vi søger en kontorassistent til vores ladcykelproduktion på Midtsjælland 30 timer om ugen.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Kontor og administrativ hjælp hvor vi benytter E-conomics.
 • Ordre, mail, kundeservice på tlf. og mail.
 • Diverse ad hoc-opgaver i virksomheden og på kontoret.

Du har fast arbejdsplads på vores fabrik i Kirke Såby. Arbejdstiden : 8:30-15:15 (fredag til 14:45).

Vordingborg KommuneDistrikt Ulvsund søger SSH/SSA til udekørende aftenvagt

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at arbejde med borgere i eget hjem, og har du en åben og anerkendende tilgang til borgere, arbejdsopgaver og kollegaer?

Distrikt Ulvsund er beliggende midt på det naturskønne Møn, og vi varetager opgaver hos borgere i eget hjem på den vestlige del af Møn.

Vi ønsker af vores nye kollega, at du blandt andet:

 • er uddannet social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent
 • har kørekort
 • er fortrolig med anvendelse af IT samt vant til at dokumentere og iværksætte indsatser - med afsæt i Fællessprog

Stillingen er på 28 timer pr. uge med arbejdsweekend hver 2. uge. Din grundplan er 2-3-2 vagter på 2 uger med rullende afspadsering af søndagstillæg hver 8. uge.

Vordingborg KommuneAktivitetsmedarbejder til Brænderigården

Vordingborg Kommune

Vi søger to dygtige og engagerede medarbejdere til Aktivitetscenter Brænderigården. Stillingerne kan være på 30-37 timer fordelt på alle ugens hverdage i dagtimerne med delvis fastlagt ferie.

Du skal selvstændigt kunne bidrage med sundhedsfremmende aktiviteter, med overvejende fokus på det fysiske, og vi lægger vægt på:

 • Erfaring med implementering af fysiske aktiviteter (holdtræning) i forhold til målgruppen.
 • Borgerens ressourcer, empati, ligeværd og respekt.
 • At hjælpe borgeren til at tage ansvar i eget liv.

Du skal derudover kunne omstille dig og være en del af de mange opgaver, som centret har, og du skal kunne observere, handle samt ikke mindst dokumentere skriftligt i omsorgssystem.

Vordingborg KommuneSpændende barselsvikariat som udekørende hjemmesygeplejerske i aftenvagt

Vordingborg Kommune

Trives du med en blanding af faste og akutte opgaver? Har du erfaring som hjemmesygeplejerske – eller er du nysgerrig på jobbet?

Som aftensygeplejerske i Distrikt Solhøj, vil du blive en del af et lille team, hvor I har et tæt samarbejde, er afhængige af hinanden, og hvor der er gode muligheder for faglig sparring.

Den ledige stilling er et barselsvikariat i perioden fra den 13. august 2021 til den 22. september 2022. Stillingen er på 28 timer ugentligt i et 5/2 rul, og arbejdstiden er fra kl. 15.00 til kl. 23.00 med weekendvagt i ulige uger.

Aftensygeplejen dækker hele Vordingborg Kommune, og du vil få samarbejdspartnere i alle distrikter og på alle centre i kommunen.

Vordingborg KommunePlejecenter Ulvsund søger SSA/SSH til skærmet afdeling i blandede vagter

Vordingborg Kommune

Kan du lide at arbejde med hukommelsessvækkede borgere, og sætter du omsorg, tålmodighed og værdighed højt? Så søger vi dig, som kan se værdien i lidt sang, en svingom, og som trives med at arbejde i blandede dag-/aftenvagter.

Plejecenteret er beliggende midt på Møn i naturskønne omgivelser - med bus til døren - og vores skærmede afdeling har plads til 12 beboere.

Du er uddannet social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent, gerne med erfaring fra plejecenter. Du er derudover interesseret i at drage omsorg for vores hukommelsessvækkede borgere og give dem en værdig hverdag.

Stillingerne er på 28-30 timer pr. uge med arbejdsweekend hver 2. uge.

Lindab A/SVi søger en dygtig og erfaren kørselsassistent

Lindab A/S, Rødding

Til vores forsendelseskontor søger vi en kørselsassistent til at håndtere forsendelsesopgaver. Primært import og eksport af port-produkter og sekundært håndtering af vore øvrige produkter som stålplader, render & rør samt stållægter.

Stillingen omfatter blandt andet følgende opgaver:

 • Booking af biler
 • Udfærdigelse af følgepapirer
 • Udfærdigelse af toldpapirer
 • Turplanlægning