2.748 job matcher din søgning 2.748 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn Kommune3 anerkendende og nærværende pædagoger til vuggestueafdelingen i Børnehuset Hånbæk, Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Dagtilbudsdistrikt Vest søger 3 pædagoger til Børnehuset Hånbæk pr. 9. august 2021 eller snarest derefter. Stillingerne er på 30 timer i vuggestueafdelingen.

Vi søger dig, der er:

 • en dygtig pædagog
 • robust som menneske og som kan håndtere komplekse udfordringer ift. børn og familier.
 • har et solidt pædagogisk, fagligt og teoretisk ståsted.
 • er engageret, positiv og aktiv deltagende i udviklingen af det pædagogiske arbejde og fællesskab.

Børnehuset Hånbæk er en integreret daginstitution fra 0-6 år, med en normering på 66 børnehavebørn og 33 vuggestuebørn. Du vil blive en del af et godt kollegialt fællesskab på 18 medarbejdere og en afdelingsleder.

Zeppelin Power Systems
Vi søger en salgskonsulenter med stort drive

Zeppelin Power Systems

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Midt- og Nordjylland og til dækning af Sjælland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Power Systems
Statens Administration
Lønkonsulenter til faste og midlertidige stillinger i Statens Administration i Hjørring

Statens Administration

Har du lyst til, sammen med en flok gode kolleger, at drive og udvikle vores kvalitets- og effektivitets fokuserede løncenter her i Hjørring?

I Statens Administration fortsætter vi vores spændende udvikling. Derfor søger vi flere dygtige lønkonsulenter, der vil være med til at sikre stabil drift, høj kvalitet og bidrage til den fortsatte udvikling i tæt samarbejde med gode kolleger.

Har du erfaring med løn, og motiveres du af fællesskab, hvor vi sammen får opgaverne til at gå op i en højere enhed – også på tværs af organisationen? Sætter du pris på gode kollegaer, der er med til at gøre dig bedre – og kan du gøre os bedre? Så er du måske en af vores nye kollegaer!

OX-ON A/SSalgskoordinator

OX-ON A/S, Aabenraa

Er du personen, der gerne jonglerer med flere opgaver på samme tid, og er du god til at sikre, at kunderne føler sig godt serviceret? Ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det måske dig, vi mangler.

Vi søger en salgskoordinator til det danske marked - dog med mulighed for enkelte udenlandske kunder. Du trives som bindeled mellem kunde og sælger, samler trådene og er derved den naturlige back-up for vores Key Account Managers.

Med reference til salgschefen vil du være back-up for udvalgte kunder. Du skal være garant for optimal kundepleje samt vækst og udvikling. Dine produkter er personlige værnemidler til både forhandlere og grossister.

Sydbank
Softwareudvikler

Sydbank, Aabenraa

Har du lyst til at blive en del af et kompetent udviklerteam i en af Danmarks største banker og udvikle software af høj kvalitet med fokus på automatisering? Brænder du for at arbejde agilt med fokus på løbende værdiskabelse?

I Sydbank arbejder vi med forretningskritiske systemer og applikationer. Området er i en spændende udvikling og vi er bl.a. ved at lave en ny produktorganisering med fokus på et Agilt/DevOps mind-set og vi har for kort tid siden købt af Alm. Brand Bank. Vi udvider vores team og søger derfor en dygtig softwareudvikler med stærke kompetencer indenfor .Net/C#.

Du bliver en del af vores Apps og Services team, der arbejder på løsninger på tværs af Sydbank. Teamet ligger i vores softwareudviklingsafdeling, hvor vi er 25 kompetente kolleger, som er en del af IT-området der tæller ca. 130 medarbejdere.

Sydbank
Erenfred Pedersen A/S
Produktchef for motorsalg og maskinbygning

Erenfred Pedersen A/S, Aalborg

Er du vores nye ambitiøse Produktchef til salg af diesel- og benzinmotorer samt udvikling af maskinbygningsopgaver. Er du personen, der kan stå i spidsen for at udvikle vores afdeling og produkter, så ligger din fremtid måske hos Erenfred Petersen A/S som Produktchef for motor- og maskinbygning.

I en afvekslende hverdag vil du få ansvar for salg af Hatz' dieselmotorer og Worms benzinmotorer med daglig kontakt, rådgivning og salgsopfølgning til nuværende og nye kunder. Dette enten selvstændigt eller i samarbejde med leverandører med salg og rådgivning. Du får hele Danmark som arbejdsområde med cirka 1-3 rejsedage om måneden.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med et godt arbejdsmiljø

Erenfred Pedersen A/S
Comentum ApSProjektleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Aabenraa, Rødekro, Haderslev eller Kolding

Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst. Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere især en stor nøglekunde, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Virksomheden henvender sig til egne kunder, men indgår også som underleverandør i andres entrepriser. Dit daglige arbejdssted kan tilpasses din bopæl, og den afdeling der ligger tættest på.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne. Du besidder en naturlig autoritet og gennemslagskraft, og du har en forretningsorienteret tilgang til opgaverne.

Comentum ApSProjekt- og entrepriseleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Haderslev

Garant Høi Tæpper A/S, der er en del af Høi-gruppen med afdelinger i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og Kolding, er Sønderjyllands førende leverandør af tæpper og gulvbelægninger. Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst.

Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere en bred vifte af større og mindre projekter for erhvervskunder, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Du får domicil i Haderslev, og er du allerede lokalkendt med et etableret netværk i området er det en fordel.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne.

HumanTrust A/S
Projektchef B2B

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet

Har du lyst til at arbejde med spændende rækkehusprojekter på Jylland og Fyn, hvor du går forrest som projektchef på B2B-området og viser, hvordan godt købmandskab og byggeteknisk snilde ser ud? Har du desuden, hvad der skal til for at bygge en helt ny organisation op under dig? Så er du måske den nyeste tilføjelse til RækkehusCompagniet, som er vækstvirksomheden HusCompagniets nye forretningsben.

RækkehusCompagniet skræddersyer rækkehuse til investorer fra idé til overdraget, færdigbygget projekt.

Som projektchef B2B får du følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Ansvar for udførelse af alle B2B-rækkehusprojekter (Fyn/Jylland) inkl. økonomi
 • Ansvar for opbygning af ny teknisk afdeling til håndtering heraf (byggeledelse/tegnestue)
HumanTrust A/S
JobTeam
Nyuddannet maskinmester - bliv selvstændig med eget vikar- og rekrutteringsbureau

JobTeam

Det er vigtigt, at du har en erhvervsmæssig baggrund inden for metalområdet og har stor lyst til at drive dit eget vikar- og rekrutteringsbureau. Din baggrund behøver ikke være fra vikar- og rekrutteringsbranchen, idet du vil få en grundig oplæring af vores erfarne konsulenter.

 • Opstart af eget vikar- og rekrutteringsbureau inden for det faglærte område
 • Opbygning af gode langevarige kunderelationer i dit eget distrikt
 • Rekruttering af egnede kontorkandidater til vikarjobs og fastansættelser
Frederikshavn KommuneByggesagsbehandler til Center for Teknik og Miljø

Frederikshavn Kommune

Center for Teknik og Miljø søger nye medarbejdere til afdelingen Byg og Ejendomsdata for at styrke byggegruppen, da vi har forrygende travlt og fortsat ønsker at efterleve ambitionerne om effektiv og hurtig byggesagsbehandling.

Du vil blive tilknyttet Byggegruppen, som løser opgaver indenfor:

 • Byggesagsbehandling, herunder koordinering af byggesager i forhold til anden lovgivning og den øvrige del af myndighedsområdet.
 • Vejledning af rådgivere, virksomheder og borgere inden for byggeområdet.
 • Administration af kommuneplan, lokalplaner, vedtægter og deklarationer.
 • Tilsyn og klagesager.
Fonden Universe Science Park
Sommerferiejob

Fonden Universe Science Park, Nordborg

Universe søger i øjeblikket ekstra sæsonmedarbejdere, som med stort smil og imødekommenhed kan servicere gæsterne i sommerferien. Du skal kunne arbejde i sommerferien med variabel arbejdstid og timer, og også gerne efter sommerferien både på hverdag og/eller i weekender.

Områder du kan blive ansat i er:

 • Foodområdet
 • Oplevelsesområdet
 • Billet- og butiksområdet

Vi tilbyder dig en livlig og humørfyldt arbejdsplads, hvor der er et fantastisk sammenhold kollegaerne imellem.

Fonden Universe Science Park
Deck1 A/S
Junior Sales Manager for DECK1 – future offshore transport marketplace

Deck1 A/S, Aalborg

We are looking for a junior sales person who, together with the CEO, can follow a newly defined sales and go to-market strategy to make DECK1 the leading marketplace for offshore professionals.

After an introduction of our product portfolio then your core tasks will be:

 • Hosting seminars & online webinars demonstrating DECK1 to potential customers. DECK1 is aiming for global reach, and with expected travel restrictions we expect to use online tools as part of customer awareness campaigns and online training purposes
 • Travels in Europe initially, and moving to global travels as we expand the marketplace
 • Daily coordination internally, and follow up with our partners and network to ensure customer satisfaction and success
Deck1 A/S
Gram CommercialProduktionsleder

Gram Commercial, Vojens

 • Er du en motiverende leder?
 • Kan du være med til at løfte produktionen til det næste niveau?
 • Udvikler samt sikrer du, at medarbejderne har de rette kompetencer?

Vi er en virksomhed med udviklings- og vækstambitioner. Vi udvikler kontinuerligt nye produkter og er indenfor branchen førende vedr. energiforbrug og design. Samtidig stræber vi mod en moderne produktion og arbejder derfor med løbende forbedringer, såvel teknisk som organisatorisk. Vores produktionsledere har i den forbindelse en nøgleposition og gode muligheder for at påvirke og udvikle produktionsområdet.

Vores nye produktionsleder får det direkte ledelsesansvar for 50 medarbejdere. Organisatorisk eksisterer der i dag en teamstruktur, og ansvaret indebærer videre udvikling af denne. Herunder udvikle og implementere teamets roller for at understøtte vores ambition om at skabe resultater gennem motiverede og dedikerede medarbejdere.

FGU VendsysselUnderviser til vores værksted Byg, Bolig og Anlæg på skolen i Hjørring

FGU Vendsyssel

Lyder det som en spændende opgave at stå i spidsen for et hold af unge mennesker? Begejstres du selv af at bygge, lave haveanlæg eller udføre god ejendomsservice? Brænder du for at gøre en afgørende forskel for unge mennesker?

FGU Vendsyssel er en institution, der udbyder forberedende grunduddannelse (FGU) til unge mennesker mellem 16 og 25 år på tre forskellige spor: Almen grunduddannelse, erhvervsgrunduddannelsen og produktionsgrunduddannelse. Undervisningen foregår både på værksteder, i undervisningslokaler og i form af virksomhedspraktik.

Din opgave vil være på vores værksted på Skolen i Hjørring. Du vil have et hold af elever, der er tilknyttet linjen Byg, Bolig og Anlæg. Sammen med holdet vil du arbejde med byggeri i form af murerfaget, etablering af anlæg og arbejdsopgaver indenfor ejendomsserviceområdet.

Esbjerg Kommune
Lærer til sygevikariat, Ansgarskolen

Esbjerg Kommune, Ribe

Ansgarskolen Vadehav søger pr. 11. august 2021 eller snarest derefter en lærer til et sygevikariat, der brænder for elevernes læring og trivsel. Stillingen er på 37 ugentlige timer.

Det er vigtigt. at du kan undervise i fagene fysik/kemi og matematik og evt. geografi og madkundskab. Stillingen er i vores overbygning på Ansgarskolen.

Ansgarskolen ligger midt i Ribe og rummer almen undervisning for ca. 600 elever fra 0.-9. klasse, modtageklasser samt SFO og Klub. Der er ca. 75 ansatte i skole og SFO/Klub.

 unit it
IT Account Manager

unit it

Vi søger en IT Account Manager, primært til SMB-segmentet. Jobbet omfatter salg til eksisterende kunder, men der vil også være stort fokus på nysalg. Du vil med ledelsen og dine salgskollegaer være ansvarlig for virksomhedens samlede salg. Salget foregår både på telefon og ved fysiske og virtuelle kundemøder. Vi sælger primært Vest for Storebælt, men har kunder i hele landet. Det vil være en fordel, at du bor i rimelig kørselsafstand fra trekantsområdet.

Du kommer til at arbejde for en virksomhed, som virkelig søger at lave de mest optimale løsninger for vores kunder. Du vil blive en del af et team, som løfter opgaven i flok.

Vi sørger naturligvis for onboarding og træning i vores produkter, ydelser og services, så du ved hvad du sælger. Din arbejdsdag vil primært omfatte håndtering af eksisterende kunder, samt opsøge og lande nye kunder.

 unit it
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
IT-systemarkitekt til udvikling af fremtidens digitaliserede forsvar

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse

Er du en erfaren og nysgerrig it-systemarkitekt, og brænder du for at udvikle dit speciale og dygtiggøre dig indenfor dit fag? Og kan du løfte IT-infrastrukturen, og sikre konsolidering af Forsvarets it for soldater i ind- og udland? Så er det dig, vi leder efter!
Stillingen har ingen fast geografisk placering, da vi har lokationer i hele landet. Det er derfor op til dig, hvor dit tjenestested skal være.

Stillingen indeholder en bred vifte af opgaver relateret til infrastruktur og netværksarkitektur, løsningsorienteret arkitektur samt kommunikativt og strategisk IT-arkitektur.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Migatronic A/S
Indkøbsassistent

Migatronic A/S, Fjerritslev

Vi søger en erfaren indkøbsassistent, som er vant til og trives med de mange forskellige opgaver, udfordringer og deadlines, der er del af dagligdagen i en indkøbsafdeling. Dine opgaver og ansvar vil bl.a. være:

 • at arbejde med rutinerne i forbindelse med vare disponering og tilrettelser af stamdata.
 • daglig kommunikation med vores mange leverandører.
 • varetage disponering af en lang række tekniske komponenter (standardvarer og tegningsvarer) fra både ind- og udland. Materiale- og bearbejdningskendskab vil således være en fordel, men ikke et must.
 • at holde dig ajour med ankomsttider fra vores transportører ved importeret gods. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med fragthåndtering, metoder og indfortoldninger, således du kan tage en dialog med vores transportører eller vores leverandører omkring forsendelser.
Migatronic A/S
Sintex a/sVi søger operatører til fast daghold og fast nathold

Sintex a/s, Hobro

Vi har travlt og søger derfor operatører til fast daghold og fast nathold på Sintex i Hobro. Sintex er en del af Grundfos, og vi laver komponenter i metal til primært pumpe- og bilindustrien.

Om jobbet:

 • Påsætning og pakning af mindre emner Gennemføre målinger på emner regelmæssigt og reagere ved fejl
 • Gennemføre målinger på emner regelmæssigt og reagere ved fejl
 • Udbedre maskinfejl eller tilkalde teknikere

Vi tilbyder enten et attraktiv daghold eller fast nathold med fast mødetid, samt et godt arbejdsmiljø med gode forhold samt en positiv og uformel omgangstone. Hos os tæller alle gode ideer!

Gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med fokus på nyskabelse, tårnhøj kvalitet og bæredygtighed.