6.341 job matcher din søgning 6.341 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tornbjerg Schou ApS
Technical Support

Tornbjerg Schou ApS søger for Triax A/S i Hornsyld

Er du en dygtig supporter med solid teknisk ballast? Trives du med intern teknisk support i spændingsfeltet mellem kunder, teknikere og R&D? Kan du holde hovedet koldt i en travl hverdag, og trives du med stort ansvar? Så er det muligvis dig, vi søger.

Med reference til virksomhedens R&D Director, får du en alsidig hverdag, hvor omdrejningspunktet er teknisk 2. og 3. level support af kunder og kolleger i hele verden. Du bliver bindeled mellem kunden og R&D, og opgaverne spænder bredt, hvilket kræver, at dine kompetencer gør det samme.

Kaastrup & Andersen
Økonomichef til it- og konsulentvirksomhed i vækst

Kaastrup & Andersen, Silkeborg

Bliv en del af en ambitiøs ledergruppe i et uformelt miljø med direkte reference til CEO. Du træder ind i spændende virksomhed, der præges af vækst, udvikling og højt til loftet. Og med din holdning til høje forventninger, ansvarlighed og rummelighed er chefstillingen hos kaastrup|andersen et oplagt valg.

kaastrup|andersen vækster kraftigt, og har brug for en forretningsorienteret økonomichef, der kan bidrage med retning og balance på den fortsatte udvikling af en sund og veldrevet virksomhed.

En væsentlig rolle i dette bliver at sikre et godt beslutningsgrundlag på det økonomiske område, at optimere processer og forretningsgange for dermed at understøtte forretningens kommercielle aktiviteter, samt at støtte konsulenter i kunderettede projekter. Du vil også få ansvaret for virksomhedens IT-drift og bidrage til at sikre en optimal IT-infrastruktur og -sikkerhed.

Kaastrup & Andersen
Zeppelin Power Systems
Vi søger en salgskonsulenter med stort drive

Zeppelin Power Systems

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Midt- og Nordjylland og til dækning af Sjælland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Power Systems
Bents Møbler A/SSælg møbler i særklasse hos familieejet bolighus

Bents Møbler A/S, Horsens

Vil du bruge dit kundetække til at vejlede kunder og sikre, at de får et møbel med hjem, som vil være til nytte langt ud i fremtiden? Så er du havnet på den rette hylde hos Bents Møbler!

"Du kommer ind et sted, hvor vi løfter i flok. Og det er ikke bare noget, vi siger. Du får fast løn, så der er ordentlig tid til at kræse om kunderne og give dine kolleger en hjælpende hånd," fortæller den ene af vores butiksejere, Jesper Nielsen.

Vi starter selvfølgelig med at give dig en grundig introduktion til vores produkter. Bagefter får du plads i vores lækre butik sammen med dine 9 kolleger. Når en kunde træder ind ad døren, står du klar til at byde dem velkommen. Du lytter til deres behov, og gennem god faglig rådgivning tager du dem på en tur rundt i vores møbelverden.

Special Minds IT
Er du den nye testkonsulent hos Special Minds IT?

Special Minds IT, Viby J

I Special Minds IT vokser vi. Vi er en socialøkonomisk IT-virksomhed, som løser specialiserede IT-opgaver for store virksomheder, kommuner og andre offentlige organisationer. Vi er drevet af at skabe IT-jobs for medarbejdere med autismeprofil og dermed levere IT-løsninger, hvor vores medarbejderes særlige kompetencer kommer i spil.

Lige nu søger vi en ny testkonsulent.

Du har stærke IT-kompetencer, en grundlæggende teknisk forståelse og forståelse for systemudviklingsmetoder. Du interesserer dig for opgaver indenfor testområdet og har gerne erfaring med testanalyse og testdesign. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med testværktøjer og skrevet test-cases. Du har et højt koncentrationsniveau og trives med systematik, gentagelser og fejlfinding, som er grundkernen i testarbejdet. Du gør en dyd ud af at udføre opgaver indenfor den givne deadline.

Ikast-Brande Kommune
Hjemmeplejen Nord søger sosu-assistent til ny arbejdsgang

Ikast-Brande Kommune

Er du uddannet social- og sundhedsassistent og vil være med til at implementere ny arbejdsgang i dagvagt og aftenvagt, så se her:

Vi er i gang med at lave assistentruter i dagvagt og aftenvagt med helhedspleje hos nye borgere og i tæt samarbejde med sygeplejen. Nye borgere opstartes på assistentruten, hvor assistenten er ansvarlig for at udarbejde mål i samspil med borgeren. Når assistenten vurderer, at forløbet er koordineret og stabilt, overleverer assistenten borgeren til rette kollega.

Assistentruten vil rumme sundhedslovsydelser hos borgere, der vurderes i stabile og kontinuerlige forløb, og træde til i akutte opgaver, hvor der f.eks. vil være behov for TOBS og lægekontakt. Assistenten vil der ud over være til rådighed for faglig sparring for kollegaer og opkvalificere hjemmeplejen fagligt inden kontakt til sygeplejen.

DSV
Administrativ speditørassistent med kendskab til vejtransport

DSV, Horsens

Til DSV´s Tysklands-afdeling i Horsens søger vi en administrativ speditørassistent med kendskab til vejtransport. (Mulighed for ansættelse på nedsat tid)

Vil du være en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed – hvor vores ambition er også at være én af Danmarks allerbedste arbejdspladser?

Vi søger en ny kollega, der kan være med til at sikre vores høje kvalitets- og serviceniveau. Du vil være en del af et team på 40 kollegaer, hvor vi dagligt har fælles fokus på trivsel, holdånd, optimeringer og effektiviseringer.

Du trives godt i et miljø, hvor der er mange tråde, der skal samles, og dit overblik gør, at du kan træffe selvstændige beslutninger inden for dit ansvarsområde. Du er disciplineret, effektiv og grundig. Du sætter en ære i, at alle detaljer er på plads, og går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde.

DSV
ISS Facility Services A/S
Er du vores nye Køkkenassistent til kantine i Grenaa?

ISS Facility Services A/S

Har du lyst til at arbejde med madlavning og service i et fantastisk køkken med søde og hjælpsomme kolleger?

Som køkkenassistent vil du få til opgave at hjælpe til i køkkenet med varme og kolde retter samt en salatbar. Din arbejdsdag handler primært om at gøre buffeten klar og sætte den op til aftenholdet og servicerer dem. Derudover vil der være forberedelse til den kommende dag, hvor du skal:

 • Lave dej til boller
 • Snitte grøntsager
 • Stå for opfyldning af engangsemballage, rengøring og opvask
ISS Facility Services A/S
FossflakesProduktspecialist med marketingansvar

Fossflakes, Skive

Nordic Sleep by Fossflakes har klare ambitioner om at blive et verdenskendt brand, og det kræver kontinuerlig opmærksomhed på vores kernesortiment. Derfor søger vi en kreativ og detaljeorienteret produktspecialist, der kan tage hånd om både opgradering af eksisterende produkter og udvikling af nye.

Det unikke Fossflakes-fiberfyld har fået Danmark og resten af verden til at sove bedre, men for at vi hos Fossflakes kan udbygge vores position i markedet, har vi brug for kontinuerligt at justere og udvikle vores kernesortiment af dyner, puder og støttepuder, så det matcher både kundernes behov og tidens tendenser.

Med kernesortimentet får vores nye produktspecialist ansvaret for vores allervigtigste produkter – og det er noget, der stiller krav til dig.

Ennova A/S
PROJECT SPECIALIST

Ennova A/S, Aarhus

Har du flair for projektstyring, analyser og kunderådgivning? Og har du lyst til at hjælpe nogle af de mest spændende virksomheder i Norden med at forstå og forbedre deres kunde- og/eller medarbejderoplevelser.

Vi søger lige nu en Project Specialist til en tidsbegrænset stilling fra 2. august til 17. december. Der kan opstå mulighed for en fast stilling.

Som Project Specialist skal du hjælpe vores kunder med at få indsigt i deres kunde- og medarbejderoplevelser. Du er ansvarlig for, at vores kunder får det rette setup omkring måling af deres kunde- og medarbejderoplevelser, ligesom du er ansvarlig for hele gennemførelsen – fra planlægning af en måling (fx Touchpoint/Relations surveys eller Engagement surveys) til gennemførelse.

Ennova A/S
GAME Denmark
Projektkoordinator til GAME Streetmekka Viborg

GAME Denmark

Elsker du gadeidræt og streetkulturen? –og brænder du for:

 • at gøre en social forskel for børn og unge?
 • planlægning, udvikling og afvikling af events?

– så er det måske dig vi står og mangler!

GAME Streetmekka Viborg søger en fuldtidsmedarbejder til, i samarbejde med den daglige leder og et stærkt team af juniorkoordinatorer, at sikre både den daglige drift og den videre udvikling af huset. Det indebærer bl.a.:

 • planlægning og afvikling af events
 • koordinering af projekter og programmer
 • salg, promovering samt håndtering af bookinger
GAME Denmark
OX-ON A/SSalgskoordinator

OX-ON A/S, Aabenraa

Er du personen, der gerne jonglerer med flere opgaver på samme tid, og er du god til at sikre, at kunderne føler sig godt serviceret? Ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det måske dig, vi mangler.

Vi søger en salgskoordinator til det danske marked - dog med mulighed for enkelte udenlandske kunder. Du trives som bindeled mellem kunde og sælger, samler trådene og er derved den naturlige back-up for vores Key Account Managers.

Med reference til salgschefen vil du være back-up for udvalgte kunder. Du skal være garant for optimal kundepleje samt vækst og udvikling. Dine produkter er personlige værnemidler til både forhandlere og grossister.

AAK Denmark A/S
Demand Planner

AAK Denmark A/S, Aarhus

Everything we do is about Making Better Happen

AKK are seeking to appoint a Demand Planner to join the European Demand Planning team. The successful candidate will be responsible for validating the mid-term forecast on a monthly basis in collaboration with the commercial organization, using systems and analysis techniques considering historical data, new product development, and risks and opportunities. The result will be a validated demand signal for supply and capacity planning.

You will ensure that Demand Planning activities are accurate and well maintained and assist with implementing new and innovative ways of working to improve current processes. This role will include travel between AAK’s European sites.

AAK Denmark A/S
Sydbank
Softwareudvikler

Sydbank, Aabenraa

Har du lyst til at blive en del af et kompetent udviklerteam i en af Danmarks største banker og udvikle software af høj kvalitet med fokus på automatisering? Brænder du for at arbejde agilt med fokus på løbende værdiskabelse?

I Sydbank arbejder vi med forretningskritiske systemer og applikationer. Området er i en spændende udvikling og vi er bl.a. ved at lave en ny produktorganisering med fokus på et Agilt/DevOps mind-set og vi har for kort tid siden købt af Alm. Brand Bank. Vi udvider vores team og søger derfor en dygtig softwareudvikler med stærke kompetencer indenfor .Net/C#.

Du bliver en del af vores Apps og Services team, der arbejder på løsninger på tværs af Sydbank. Teamet ligger i vores softwareudviklingsafdeling, hvor vi er 25 kompetente kolleger, som er en del af IT-området der tæller ca. 130 medarbejdere.

Sydbank
HSHansen Finance Manager

HSHansen , Lem/Aarhus

Finance Manager med potentiale til at blive CFO, søges til international entreprenørkoncern

Vi søger en dedikeret og erfaren Finance Manager, som får ansvaret for den konsoliderede økonomi i HansenGroup, med reference direkte til koncernens CFO. Det er intentionen, at den rette kandidat på sigt forfremmes til CFO for koncernen og overtager det samlede finansielle ansvar.

Du vil opleve en meget alsidig arbejdsplads og tilsvarende arbejdsopgaver. Udover ansvaret for økonomiafdelingen vil du få flere tværgående opgaver i koncernen. HansenGroup har kontorer i både Midt-, Øst- og Vestjylland, hvorfor den primære arbejdsplads kan være fleksibel.

PostNord DanmarkProduktionsmedarbejder til Pakketerminal i Aarhus - Timelønnede

PostNord Danmark, Risskov

Bliv en del af vores team.

Vi mangler timelønnede medarbejdere til sortering af pakker.

 • Pakketerminal Aarhus ligger på Stokagervej 10, 8240 Risskov.
 • Du arbejder i gennemsnit 4 timer om ugen i tidsrummet mandag til fredag
 • Arbejdstiden er fra kl. 18:00 - 22:00

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Confidence Search ApSLogistik- og salgskoordinator

Confidence Search ApS søger for Lexpo Living A/S i Spøttrup

Lexpo Living har forrygende travlt, og søger derfor endnu en dynamisk logistik- og salgskoordinator til en alsidig stilling med bl.a., kundesupport, ordrestyring, lagerdisponering, vareoprettelse og en række daglige ad hoc-opgaver.

Du bliver en del af et stærkt team på en håndfuld medarbejdere, hvor omgangstonen er uformel, og der er kort fra idé til beslutning. Du kommer til at arbejde selvstændigt med opgaver relateret til kundeservice, ordrehåndtering, indkøb og varelager samt medvirke i løsningen af de mange daglige ad hoc-opgaver.

De centrale arbejdsområder er:

 • Ordreoprettelse, -behandling og -opfølgning
 • Vareforsendelse og opfølgning på kundeleverancer
 • Håndtering af indkøbsordrer og varemodtagelse
Comentum ApSProjektleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Aabenraa, Rødekro, Haderslev eller Kolding

Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst. Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere især en stor nøglekunde, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Virksomheden henvender sig til egne kunder, men indgår også som underleverandør i andres entrepriser. Dit daglige arbejdssted kan tilpasses din bopæl, og den afdeling der ligger tættest på.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne. Du besidder en naturlig autoritet og gennemslagskraft, og du har en forretningsorienteret tilgang til opgaverne.

Picopublish ApS
IT-projektleder med udpræget servicegen

Picopublish ApS, Silkeborg

Vi ser ind i et efterår med masser af spændende nye kunder og opgaver, og ser behovet for en projektleder der trives med administrative opgaver, har øje for detaljer og trives i et teknisk specialistteam. Du er typen, der skaber fremdrift og overblik gennem højt drive og en struktureret arbejdsproces. Hvis du kan genkende dig selv i dette, så er du måske vores nye projektleder.

Som projektleder/koordinator får du en lang række koordinerende og administrative opgaver med fokus på vores kolleger, kunder og øvrige aktiviteter i huset. Du skal bl.a.:

 • Være projektleder på mindre PIM-projekter
 • Bistå vores konsulenter med at holde overblikket over opgaver
 • Ressourceplanlægge, så vi har styr på, hvem der kan og hvornår vi kan løse opgaverne
Picopublish ApS
Comentum ApSProjekt- og entrepriseleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Haderslev

Garant Høi Tæpper A/S, der er en del af Høi-gruppen med afdelinger i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og Kolding, er Sønderjyllands førende leverandør af tæpper og gulvbelægninger. Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst.

Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere en bred vifte af større og mindre projekter for erhvervskunder, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Du får domicil i Haderslev, og er du allerede lokalkendt med et etableret netværk i området er det en fordel.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne.