1.866 job matcher din søgning 1.866 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Schmitz Cargobull Danmark A/S
Selvstændig transportkøletekniker

Schmitz Cargobull Danmark A/S, Padborg

Er du teknikeren, der stortrives i en selvstændig rolle? Sætter du en ære i at yde den bedste service? Og har du stor erfaring med transportkølemaskiner?

Du bliver en del af et spændende og alsidigt arbejdsmiljø i en af Europas førende producenter af transportmateriel, hvor du vil få berøring med hele forretningen. Du har mulighed for at gøre karriere i en international koncern, hvor du vil blive en del af et team, som er fokuseret på service og udvikling.

Opgaverne løftes i fællesskab, hvor alle bidrager med viden og løsninger. Vi har masser af humor og teamspirit, også når det går stærkt. Derfor vil du få god mulighed for at videreudvikle dine personlige såvel som faglige kvalifikationer.

Schmitz Cargobull Danmark A/S
Tentoma A/S
Rejsemontør til indkøring, installation, idriftsættelse og service

Tentoma A/S, Broager

Vil du være en del af teamet i et relativt nyt dansk industrieventyr og har du erfaring med installation og indkøring af maskiner og/eller automationsanlæg, så er denne stilling måske noget for dig!

Vi er i rivende udvikling og søger derfor endnu en medarbejder til indkøring, installation og idriftsættelse af vores maskiner. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer med et højt teknisk fagligt kompetenceniveau.

Tentoma tilbyder således en alsidig spændende stilling, hvor man følger projektet fra salgsoverdragelse, videre til indkøring i værkstedet og afsluttende SAT-test ved kunden.

Du vil opleve en virksomhed, hvor vidensdeling er i højsædet, vi ser løsninger frem for begrænsninger, der er frihed under ansvar og mulighed for at præge og planlægge din egen hverdag.

Norrecco A/S
Maskinfører

Norrecco A/S, Agerskov

Er du Norrecco’s nye maskinfører?

Har du erfaring med at køre gummiged og gravemaskine, er fleksibel og mødestabil så kan vi tilbyde dig ansættelse på vores plads i Agerskov.

Vi søger en robust medarbejder, der kan lide at køre gummiged og gravemaskine, som ikke er bange for at gå til hånde andre steder på pladsen.

Vi har stort fokus på vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du besidder holdånd, har et godt overblik og tager en udfordring med et smil.

Norrecco A/S
Scandic Hotel A/S
Tjener, deltid, Scandic Sønderborg

Scandic Hotel A/S

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye deltidstjener på Scandic Sønderborg. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
Hartmanns A/SLager- og indkøbsansvarlig

Hartmanns A/S søger for kunde

Har du en god teknisk forståelse? Kan du trives i en stilling, hvor du har hele ansvaret lige fra indkøb- til komponenterne ligger på lagret? Befinder du dig godt i en stilling, hvor du er omdrejningspunktet for en stor del af resten af virksomheden? Så har vi muligvis den perfekte stilling til dig!

På vegne af en virksomhed i trekantområdet, søger vi efter en profil som kan stå for lagret og indkøb til egenproduktion indenfor metalområdet.

Som lager- og indkøbsansvarlig skal du sørge for, at de forskellige komponenter bliver indkøbt og lagret på virksomhedens lager. Virksomheden har egenproduktion, så du vil i det daglige have en tæt dialog med resten af virksomheden – ligesom du vil kunne sparre med dine nærmeste kollegaer. Din arbejdsbyrde vil typisk være 50/50 fordelt på indkøb (inklusiv prisforhandlinger) samt lagerstyring.

Indrykket: 
KvicklyBagersvend, Kvickly Sønderborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere. Kvickly ligger i butikscenter Borgen midt i Sønderborg. Borgen har 3 millioner besøgende om året og Kvickly ligger lige ved indgangen og har stor glæde af faste kunder såvel som kunder der gæster centeret.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
Davidsens Tømmerhandel A/SMedie- og marketingassistent

Davidsens Tømmerhandel A/S, Vojens

Til vores marketingafdeling søger vi en omhyggelig og struktureret medie- og marketingassistent med et skarpt øje for detaljen.

Kan du svare ja til følgende…

 • Du sætter en ære i at få struktur på vores billeddatabase?
 • Du er interesseret i det visuelle udtryk lige fra produktbilleder til flotte inspirationsbilleder?
 • Du er en ”haj” til korrekturer?

Så er det måske dig vi søger som vores nye kollega.

Din primære opgave bliver at holde et skarpt fokus på vores billeddatabase der består af ca. 75.000 billeder - og sikre opdatering og vedligeholdelse af den. Vi har et stærkt kampagnesystem til at understøtte det der bliver dit ansvarsområde.

Danfoss A/S
Pricing Manager ID: 17617

Danfoss A/S, Silkeborg, Kolding, Nordborg or Vejle

Danfoss Climate Solutions Is looking for a Pricing Manager to join our team. Are you ready for a visible position that gives a wide exposure and network throughout the Danfoss organization? Do you excel in pricing strategies, reporting and analytics? Then you should join our team in “Pricing and Contract Excellence”.

You will be part of a team of 8 colleagues working with “Pricing strategy”, “Processes and tools”, and “Reporting and Analytics”.

In the position as pricing manager you will have the focus on improving our performance management reports and processes.

Danfoss A/S
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
SPORTMASTERSPORTMASTER søger daglig leder til Ribe

SPORTMASTER

Vil du med på Danmarks største sportshold? Har du erfaring fra detailhandel, og er du vild med sport? Så har vi pladsen til dig.

Som daglig leder forventes du i tæt samarbejde med butikschefen at skabe et godt arbejdsmiljø for medarbejderne og et miljø, hvor kunderne får en suveræn oplevelse.

Dine arbejdsopgaver vil være koncentreret om salg, kundeservice og butiksoptimering – og ikke mindst om at skabe en kultur, hvor der er plads til at have det sjovt. Du får dine egne ansvarsområder, og du skal være med til at sikre, at butikken udstråler, at vi er vilde med sport.

Er ambitionen selv at blive butikschef, så er dette det rette job.

BESTSELLER
Shipping Assistant

BESTSELLER, Haderslev

Do you want to become part of an ambitious team that focuses on delivering end to end transparency in BESTSELLER’s supply chain? Then here is your next challenge!

Every day we monitor our inbound flow and identify where we have problems with our shipments. As our Shipping Assistant in Inbound Flow, you will be responsible for following up with our forwarders, secure right and proactive information to our brands, and take actions towards critical delays. Also, you will be working closely with our Inbound Planning unit to secure the right flow is prioritized to meet customer needs. Therefore, we need a structured employee who can keep a controlled overview when challenges arrive. Among others your tasks include:

 • Control our flow through our monitoring system
 • Walkthrough and actions towards shipment alerts
 • Communication with forwarders, planning, and Bestseller’s brands
Hydro
Industriteknikerlærling til vores vedligeholdelsesafdeling

Hydro, Tønder

Kan du se dig selv i lære i et arbejde, hvor du bliver udfordret hver dag?

Som Industritekniker i vores Vedligeholdsafdeling vil du – sammen med resten af teamet - komme til at arbejde med såvel planlagt vedligehold, som forefaldende vedligeholdsopgaver i egen produktion. Vi har en spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens, og du skal derfor kunne trives i et hektisk miljø.

Du vil kunne komme til at arbejde indenfor:

Hydro
 • Systematisk og forebyggende vedligehold af produktionsudstyr
 • Mekanisk fejlfinding på produktionsudstyr
 • Reparation af maskiner ved nedbrud
 • Optimering af maskiner og udstyr
 • Endvidere vil du i uddannelsen stifte bekendtskab med vores bearbejdningsafdeling
Hydro
BEUMER Group A/S
Administrativ medarbejder – Haderslev – 25 timer

BEUMER Group A/S

Er du glad for koordinering og struktur og trives du i en rolle, hvor du kan bruge dine administrative evner?

Beumer

Så skynd dig at gribe efter denne mulighed for at supportere vores Service Manager i BESTSELLER's logistikcenter i Haderslev, og vær med til at skabe en effektiv og gnidningsfri hverdag.

I rollen bliver det dit job at sikre en effektiv hverdag ved at håndtere og koordinere administrative opgaver, blandt andet med fokus på månedsrapporteringer, opsætning af tilbud, timeregistrering m.m.

BEUMER Group A/S
First Camp Danmark A/SRegionschef Danmark

First Camp Danmark A/S, Kruså, Otterup Bogense eller Rømø

Vi vokser videre og søger nu en selvkørende og løsningsfokuseret Regionschef for Danmark.

Du bor med fordel centralt i Danmark, da du kommer til at besøge destinationerne på Fyn, Frigård og Lakolk/Rømø hyppigt

Arbejdsopgaver:
 • Du har ansvaret for at sikre et effektivt personale, ansættelser og gennemføre en klar planlægning og beregning af løbende personaleomkostninger.
 • Du har ansvaret for at drive og videreudvikle konceptet sammen med de konceptansvarlige i First Camp, samtidig med at du i sidste ende har ansvaret for at sikre, at de alle implementeres og følges i din region. First Camp har klare koncepter f.eks. indenfor: Butik, Sæsonstrategi, Bistro, Kabinestrategi, Sikkerhed, Planlægning, Åbningstider, Rutiner og meget mere, som har til formål at forenkle og strømline vores drift. Vi kalder vores måde at arbejde på First Way of Operations.
ECCO Sko A/S
Global Sales Financial Controller

ECCO Sko A/S, Bredebro

Are you an experienced financial controller? And would you like to be the trusted advisor on preparing campaign budgets and various business development projects?

Joining our global ECCO family, you will function as the sounding board to top management and work with many complex financial and controlling processes while helping us create the footprints of tomorrow.

Interested?

Read more about your new job here.

ECCO Sko A/S
ECCO Sko A/S
Senior Financial Consolidation Specialist

ECCO Sko A/S, Bredebro

Are you an experienced accountant? And would you like to be the expert regarding the consolidation of all our financial figures on Group level?

Joining our global ECCO family, you will have an essential role as you use your mathematical skills and unfold your professional pride while helping us create the footprints of tomorrow.

Curious?

Read much more about your new job right here.

ECCO Sko A/S
F. Engel K/S
Produktionsplanlægger

F. Engel K/S, Haderslev

F. Engel har fart på, og til vores brand SUNWILL leder vi derfor efter en produktionsplanlægger med kendskab til indkøb, der motiveres af at arbejde i et nærværende og travlt miljø. Det er derfor vigtigt for os, at du trives med både faste opgaver samt forskellige ad hoc-opgaver i et team, som dækker indkøb af produktion.

Dine arbejdsopgaver er varierende og indeholder flere led i produktionsprocessen lige fra oprettelse af styles frem til ordre- og produktionsplacering og opfølgning af disse. Dine opgaver vil således variere, og du vil være involveret i mange forskellige opgaver. Du vil arbejde tæt sammen med indkøb, salg, konstruktion og ikke mindst med vore egne systuer og eksterne leverandører.

F. Engel K/S
Danfoss A/S
Director (m/f/d) Strategic Focus Industry - Heavy Industry ID: 17019

Danfoss A/S, Loves Park, Dubai, Offenbach Am Main, Oragadam or Graasten

At Danfoss Drives Global Sales in the Strategic Focus Industry Team we are currently looking for a Director (m/f/d) Strategic Focus Industry - Heavy Industry with experience in the metal, pulp & paper, cement and mining & minerals industries, with a multiple sales channel approach to market.

The role involves the definition of the long term global Strategic Focus Industry development strategy with an outside-in-view aligned per region and to drive local execution across sales regions. You will be taking ownership of the Heavy Industry focus industry in Danfoss Drives and be accountable for sales development, driving for a number 1 position in core industries and a 2-3 x market growth ambition.

Danfoss A/S
DANISH CROWN A/S
Smed/automatik/mekaniker til dag- og aftenhold

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri?

Den ledige stilling ønskes besat til turnus dag/ aften. Der kan forekomme enkelte dage til reparation og vedligehold i weekenden. Dine primære opgaver med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:
 • Reparation.
 • Service og vedligehold.
 • Tilsyn af maskinparken
DANISH CROWN A/S
Danfoss A/S
Software Tester ID: 17768

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss looking for a skilled Software Test Developer to join our agile Software Testing team in Nordborg, Denmark.

As our new Software Test Developer, you will play an important role in one of our agile software development teams. You will be designing, executing, and maintaining automated product tests, test systems and test related firmware features to verify high quality of our embedded software and ensure that features work as intended throughout development and product lifetime.

You will be working in dynamic feature teams with state-of-the-art test equipment and development setups to ensure that we cover the wide range of interesting customer applications supported by our products.

Danfoss A/S