925 job matcher din søgning 925 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rødding Fri Fag- og Efterskole
Matematiklærer med teamkoordinatorfunktion

Rødding Fri Fag- og Efterskole

Rødding Fri Fag- og Efterskole søger snarest muligt eller senest d. 1/9 2021 en matematiklærer med teamkoordinatorfunktion til skolens efterskoleteam.

Rødding Fri Fag- og Efterskole

Rødding Fri Fag- og Efterskole er landets eneste special Fri Fag- og Efterskole for elever med særlige læringsforudsætninger.

Vi søger dig, som

 • er uddannet matematiklærer og kan føre elever op til afgangseksamen 9. klassetrin.
 • har lyst til at koordinere udførelsen af diverse opgaver i samarbejde med skolens ledelse og øvrige teamkoordinatorer.
Rødding Fri Fag- og Efterskole
A/S Peder Nielsen BeslagfabrikJuniorkonsulent

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik

Der er fuldt tryk på hos PN, og derfor ønsker vi at udvide vores salgsteam med 2 juniorkonsulenter. Som juniorkonsulent skal du besøge og servicere vores mange kunder på Sjælland eller Fyn og Sønderjylland. Vi forventer, at du medvirker aktivt til fastholdelse og udbygning af vores kundeportefølje samt synlighed i dit distrikt.

Måske er du udlært i et byggemarked, værktøjsmagasin eller trælast og har nu drømmen om at prøve kræfter med livet på landevejen. Du er resultat- og løsningsorienteret og motiveres af tilfredse kunder. Du arbejder selvstændigt og struktureret. Som en åben og udadvendt person kommunikerer du godt med alle, og din evne til at lytte hjælper dig til at afkode kundens behov. At opsøgende salg ofte kræver en ekstra indsats, er for dig naturligt.

Abena
Kvalitetsassistent til ABENA Logistik

Abena, Aabenraa

Har du interesse for kvalitetssikring, standarder og optimering? Så er du måske vores nye kvalitetsassistent til en nyetableret kvalitetsafdeling.

I ABENA Logistik er vi i en rivende udvikling med optimering af vores processer for at imødekomme nutidens udvikling, efterspørgsel fra kunder samt optimering på tværs af organisationen. Generelt har vi gang i en enorm udvikling og ombygning – så ingen dage er ens, og nye opgaver opstår løbende.

Du motiveres af en konstant udvikling med spændende opgaver, som du følger til dørs. Den nye kvalitetsafdeling vil udover dig bestå af en kvalitetsleder, som du vil referere til. Sammen har I ansvaret for, at ABENA Logistik sikrer en kontinuerlig kvalitetskontrol af produkter, processer, ISO-standarder og lovgivninger.

Abena
Elis Danmark A/S (Tidligere Berendsen)
Engageret og energisk Servicekonsulent med fokus på rådgivning og den gode kundeoplevelse

Elis Danmark A/S (Tidligere Berendsen)

Brænder du for at skabe resultater og udvikle eksisterende kunder, og vil du være en del af en stabil afdeling i stor udvikling?

Lyder det som dig? Så søger vi nu 2 servicekonsulenter til vores eksterne serviceorganisation i Syddanmark. Du bliver en del af vores afdelinger i Løgumgaarde, Kolding og Svendborg, der servicerer kunder med arbejdsbeklædning til forskellige brancher samt produkter til hoteller & restauranter. Med reference til servicechefen, er det således din vigtigste opgave at servicere og udvikle din kundeportefølje samt sikre fastholdelse af dine kunder.

Du vil som servicekonsulent få en varieret dagligdag med mange forskellige arbejdsopgaver og en bred kontaktflade. Du vil indgå i serviceorganisationen, hvor din vigtigste opgave er at fastholde, servicere og udvikle vores kunder for der igennem at bidrage til afdelingens overordnede mål.

Elis Danmark A/S (Tidligere Berendsen)
Frode Laursen A/SLagerleiter(in) für 25.000 qm großes Logistikzentrum in Flensburg

Frode Laursen A/S

Mit mehr als 50 Jahren Erfahrung und mit Kunden, zu denen die größten multinationalen Hersteller und skandinavischen Einzelhandelsketten zählen, gehört die Frode Laursen zu den führenden Anbietern von Logistiklösungen für den Konsumgütermarkt im gesamten nordischen Raum.

Da auf unseren bisherigen Lagerleiter neue Herausforderungen innerhalb des Konzerns warten, suchen wir nun einen Nachfolger (m/w/d). Als Lagerleiter(in) sind Sie für eines der Logistikzentren der Frode-Laursen-Gruppe in Flensburg verantwortlich. Zu Ihren Hauptaufgaben zählt somit der professionelle Betrieb des Logistikzentrums in enger Zusammenarbeit mit Ihrem Team.

Arbeitsaufgaben:

 • Leitung des Tagesgeschäfts im Logistikzentrum basierend auf festgelegten Zielen und Handlungsplänen
 • Personalverantwortung für 35 Mitarbeiter sowie Verantwortung für die Aufrechterhaltung der Qualität
Kvickly
Delikatesseelev, Kvickly Ribe

Kvickly

Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet.

I Kvickly lærer vi dig det gode håndværk fra bunden. Samtidig glæder vi os til at lære dig, hvordan du giver vores kunder en god oplevelse.

I dagligdagen forkæler du vores kunder med lækre retter, tapas og frisk mad, hjemmelavet smørrebrød, frikadeller og udenlandske specialiteter, du selv har lavet. Og vi hjælper dig, så du:

 • får en udfordrende elevplads, hvor du kan give din madglæde videre
 • lærer at indkøbe, tilberede råvarer og finde på nye delikatesser

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og masser af venner.

Kvickly
Frode Laursen A/SVorarbeiter Bauplatz Dovista, Flensburg

Frode Laursen A/S

Die Frode Laursen Logistik GmbH sucht zum nächstmöglichen Termin für ihr Lager in Handewitt, von dem wir hauptsächlich Großhändler in Dänemark beliefern, einen Vorarbeiter Bauplatz Dovista.

Ihr Aufgabengebiet:

 • Türen und Fenster Transportfertig machen
 • Qualitätskontrolle
 • Mitarbeitereinteilung

Ihr Profil:

 • Staplerschein muss vorhanden sein
 • abgeschlossene Ausbildung im handwerklichen Bereich wären von Vorteil
 • Erfahrung mit Personaleinteilung
Kvickly
Slagterelev, Kvickly, Ribe

Kvickly

Få stærke venskaber i et fedt, socialt miljø. Her lærer du et håndværk fra bunden. Og hjælper vores kunder til gode oplevelser.

Som slagterelev kommer du ind i et stærkt fællesskab, hvor vi lærer dig slagterfaget fra bunden. Sammen sørger vi for, at vores kunder får gode madoplevelser.

Du bliver hurtigt en af eksperterne, som hjælper vores kunder og viser dem og anretter vores slagterprodukter i butikken. Og vi sørger for, at du:

 • lærer om udskæringer og tilberedning
 • bliver klædt på til at kunne lave fx grillretter, slowfood og stegeretter
 • får en masse sparring og en målrettet plan for din elevtid

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Som slagterelev i Kvickly får du altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og venner for livet.

Kvickly
ONLY
Salgsassistent, ONLY STORES, Sønderborg City, 20 timer

ONLY

Til vores ONLY-butik i Sønderborg City søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent på 20 timer

Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.

Arbejdsområder:

 • Servicere vores kunder ved kassen og ved prøverum
 • Varetage salgs- og merchandising aktiviteter
 • Planlægge salgsaktiviteter og events i butikken i samarbejde med butikschefen
Norlys
Er du vores nye elev? Vi søger en datatekniker elev med speciale i infrastruktur

Norlys, Silkeborg eller Sønderborg

Har du flair for netværk, og vil du udvide dine kompetencer i en af Danmarks bedste arbejdspladser? Så søg elevpladsen hos os og se frem til lærerige år med fokus på din udvikling!

Du vil blive elev i teamet Netværk, Drift. Teamet består af 20+ engagerede kolleger, som står for drift og vedligeholdelse af Norlys Teles samlede fiber-infrastruktur, samt hos eksterne samarbejdspartnere.

Vores netværk er en blanding af Cisco-, Juniper-, Nokia- og Alcatel-udstyr. Teamet har også ansvaret for drift, vedligeholdelse og implementering af mindre og større erhvervsløsninger.

Norlys
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Salgs- og kundeserviceelev

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Padborg

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Jobbet er delt mellem salg og værkstedsservice, og du vil således blive oplært inden for salgsadministrative opgaver, herunder support af vores sælgere samt de administrative opgaver på værkstedskontoret, hhv. kundebetjening.

Som salgselev hos MAN indgår du i det uddannelsesforløb, som officielt hedder: Handelselev salg, brancheretning Auto.

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 8-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Danfoss A/S
Senior Director, C&B

Danfoss A/S, Nordborg

We are looking for a talented Senior Director, Compensation and Benefits to lead this key function of four dedicated and highly motivated individuals as well as driving best practices, implementing appealing rewards and tailoring benefit programs.

Job Responsibilities:

 • Lead 4-member C&B team covering base pay, variable pay, benefits and positioning area
 • Evaluate and recommend C&B strategies aligned with short- and long-term business goals.
 • Provide advice and guidance regarding compensation matters.
Danfoss A/S
eurodan-huseSoMe- og marketingmedarbejder

eurodan-huse, Rødekro

Hos eurodan-huse har vi en vision om at være danskernes foretrukne byggefirma. Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. Vil du være en del af teamet?

Vi søger en profil med personligt drive, der trives med at arbejde bredt inden for marketing, kommunikation og sociale medier. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Ansvar for SoMe. Herunder udvikling og produktion af content til de sociale medier samt øvrige marketingkampagner
 • Opsøge og formidle kundecases

Du har fingeren på pulsen, er en dygtig tekstforfatter og sætter en ære i at udvikle og producere inspirerende indhold. Du arbejder derudover med et kommercielt mindset og har fokus på den gode kundeoplevelse.

T. Hansen Gruppen A/S
Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

T. Hansen Gruppen A/S, Tønder

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

T. Hansen Gruppen A/S
 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
ECCO Sko A/S
Senior Project Manager

ECCO Sko A/S, Tønder

Can you navigate through cultures and time zones while you transform data and information from various research teams into perfectly tuned full-scale marketing campaigns?

As our new marketing senior project manager, you will be orchestrating the complicated process of creating marketing projects throughout the globe.

This is a job of endless possibilities. If you are adaptable and on when it comes to stakeholder management, you can end up almost anywhere,” says Maria Holm Gude, Global Manager, Global Marketing.

ECCO Sko A/S
Brødrene Hartmann A/SPLC-programmør

Brødrene Hartmann A/S, Tønder

Hos Brødrene Hartmann A/S i Tønder søger vi en PLC-programmør i en nyoprettet stilling, hvor du bliver en vigtig medspiller i vores El-tekniske afdeling. Vi ønsker at styrke vores vedligeholdsafdeling med flere ressourcer til at udvikle, optimere og vedligeholde vores maskinpark.

Til hvilke opgaver?

Vores vedligeholdsafdeling udfører alle former for reparations- og installationsopgaver samt optimeringsopgaver i en udviklingsorienteret produktionsvirksomhed, der producerer i døgndrift. Vores nye PLC-programmør skal være med til at udvikle automationsområdet.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Sikre og udvikle software dokumentation på eksisterende og nye maskinanlæg
 • Oplæring af og sparring med elektrikere og automatikteknikere i teamet
 • Yde teknisk assistance til projektledere og kolleger i forbindelse med projekter og opgaver
Würth
Salgstrainee, Sønderjylland

Würth Danmark A/S

Drømmer du om at kickstarte din karriere i et lærerigt miljø med egen firmabil og en fast stilling?

Würth Danmark A/S”Med et uddannelsesforløb hos Würth ved man at der venter et ”rigtig” job efterfølgende. Min rejse startede som salgstrainee og i dag er jeg kørende sælger. Jeg har udviklet mig helt vildt.” Rasmus Kok, tidligere salgstrainee, som i dag er kørende sælger

Det er vores erfaring, at du ikke behøver at starte ud som et naturtalent for at ende som en rigtig dygtig sælger. Vi har derfor skræddersyet en spændende 12 måneders udviklingsrejse, der tager dig med hele vejen fra butik til kørende salg i et distrikt, som du selv får ansvaret for. Vi klæder dig godt på både i forhold til vores produktsortiment og salgsdisciplinen, for det er vigtigt, at du føler dig godt rustet til atmøde dine kunder.

Würth Danmark A/S
Restaurant ØTjener til helårsstilling

Restaurant Ø, Rømø

Er du vores nye kollega?

Vi søger en tjener til vores team, så hvis nedenstående passer på dig, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Du er:

 • Ikke nødvendigvis uddannet, men brancheerfaring ville være en fordel.
 • En der kan holde hovedet koldt i travle situationer.
 • En holdspiller.

Vi tilbyder:

 • Et engageret team, både kokke og tjenere der hjælper hinanden.
 • En fleksibel vagtplan.
 • En alsidig hverdag.
Esbjerg Kommune
Pædagog Voksenstøtte Ribe, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune

Fantastisk mulighed for at afprøve dine pædagogiske evner i en af de bedste afdelinger og centre i Esbjerg Kommune.

I Voksenstøtten Ribe søger vi en pædagog til et års vikariat på 30 timer pr. uge fra 1. september 2021. Der er evt. mulighed for forlængelse.

I Udviklingscenter Vest driver vi 24 botilbud og ni aktivitets- og beskæftigelsestilbud. Desuden sørger vi for støtte til borgere i egen bolig. Vi er ca. 520 engagerede medarbejdere, og i vores bo- og dagtilbud støtter vi i alt ca. 700 borgere.

Det er vigtigt for os i Udviklingscenter Vest, at alle medarbejdere kan være stolte af at være med til at yde en vigtig indsats. Hvis du bliver ansat hos os, vil du blive mødt med tillid til, at du arbejder professionelt, men vi tager selvfølgelig ansvar for at hjælpe dig godt i gang. Vi løfter i flok, og du vil samarbejde tæt med både de nærmeste kolleger og med andre i resten af organisationen.

Matas A/SHelserådgiver søges til Matas Ribe

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af helseprodukter, vitaminer, men også beauty? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en helserådgiver med erfaring med salg af helseprodukter til vores butik Matas Ribe.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer, kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder med stort fokus på rådgivning og mersalg indenfor især helseprodukter
 • Planlægning af salgsaktiviteter i helseafdelingen i samarbejde med butikschefen
 • Opfyldning og omrokering af varer i butikken

Generelt for alle vores butikker er, at alle i teamet hjælper hinanden med de daglige gøremål og det gør sig til, at det er sjovt at gå på arbejde.