1.026 job matcher din søgning 1.026 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Inu:It A/SSenior konsulenter til Infrastruktur og Netværk

Inu:It A/S, Thisted eller Nuuk

inu:it befinder sig i en spændende transitionsfase, hvor strategi, digitalisering og forretningsudviklende tiltag har højeste prioritet for at servicere vores kunder. Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden imens vi skal opretholde vores eksisterende serviceniveau. Vi har derfor travlt og mangler senior konsulenter til at udføre opgaver og projekter hos eksisterende samt nye kunder indenfor infrastruktur og netværk.

Mødestedet er i Thisted Danmark eller Nuuk Grønland. Er mødestedet Nuuk, stiller vi bolig til rådighed.

Arbejdsområder og scope

 • Rådgive og sparre med vores kunder omkring infrastruktur, netværk, sikkerhed, licensering og kundernes generelle IT-behov.
 • Udvikle løsningskoncepter og strategier ude hos kunderne indenfor inu:its produktporteføljer. Herunder analysere, designe, implementere og supportere infrastrukturen eller netværk.
G4S Security Services A/S
Servicetekniker til G4S Security Services A/S, Kolding/Odense/Trekantsområdet

G4S Security Services A/S

Er du selvstændig og serviceminded og uddannet elektriker? Så er du måske vores nye teknikker til Kolding/Esbjerg/trekantsområdet

Du bliver en del af et velfungerende team af dygtige serviceteknikere, som brænder for deres arbejde og sætter en ære i, at give vores kunder en god oplevelse. Og så kommer du til at arbejde med det meste af G4S´produktpalette.

Er du stærk inden for Milestone, Symmetry, NOX, SPC samt kendskab til serveropsætning og netværk, er det selvfølgelig kun en fordel ….. Ellers lærer du det her

Du kan lide at arbejde selvstændigt og du værdsætter at du selv har indflydelse på planlægningen af din dag, hvor det falder dig helt naturligt, at få kunden til at føle sig i centrum.

G4S Security Services A/S
Grønlands Selvstyre
Uddannede socialassistenter til samtlige afdelinger

Grønlands Selvstyre, Maniitsoq

Najugaqarfik Elisibannguaq hører under Socialstyrelsen og er en specialdøgninstitution for 21 voksne udviklingshæmmede. Beboerne er 39 til 75 år.

Vi forventer blandt andet:

 • At du er indstillet på at fortsætte det pædagogiske samarbejde med vores nuværende medarbejdere.
 • At du er dobbeltsproget, dansk/grønlandsk.
 • At du er interesseret i at arbejde med udviklingshæmmede og har forståelse for hvert enkelt af beboernes udviklingstrin.
 • At du er indstillet på at være ledsager til en beboer til andre byer.
Grønlands Selvstyre
Slothmøller A/SAfdelingsleder for Konstruktionsafdelingen søges til SlothMøller – en del af Oluf Jørgensen Group

Slothmøller A/S, Sønderborg

Brænder du for ledelse inden for konstruktionsfaget, og kan du stå i spidsen for en fortsat fremgang for SlothMøllers konstruktionsafdeling i Sønderborg?

Her får du muligheden for at lede en velfungerende konstruktionsafdeling med mulighed for at fortsætte udviklingen af afdelingens potentiale.

Dine opgaver tæller blandt andet:

 • Udvikling og daglig ledelse af konstruktionsafdelingen.
 • Ressource- og økonomistyring.
 • Sparring med konstruktionsafdelingerne i Oluf Jørgensens A/S 5 afdelinger.

Vi værdsætter det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Danfoss A/S
Logistic Coordinator - High-Pressure Pumps (ID: 17774)

Danfoss A/S, Nordborg

This role has varying exiting tasks and you will be working across the entire HPP supply chain. One of the key tasks will be to improve our reliability and availability and act as a supply chain project resource.

Another main responsibility in the role will be to drive or participate in different supply chain projects: This could be within NPD, supplier resourcing, optimization of internal process etc.

Job Responsibilities

 • Weekly follow up on our reliability and availability including root course analysis. We have high ambitions towards our reliability and availability so we need a strong person that can continue our journey towards world-class reliability and availability.
 • Implement improvement/corrective actions related to reliability and availability
 • Represent Supply Chain in projects or drive and act as project leader (NPD, resourcing, optimization projects etc.)
Danfoss A/S
Danfoss A/S
Manager, Pricing Solutions (m/f/d) (ID: 16967)

Danfoss A/S, Nordborg, Copenhagen, Kolding, Silkeborg, Vejle or Germany

Danfoss Group IT is looking for a Manager, Pricing Solutions to join our team in Digital Customer Experience to drive the IT part of the pricing excellence program.

As our new Manager, Pricing Solutions, you will have a tactical role in the implementation of our new pricing excellence program. You will be the manager of a small group of IT professionals and you will lead, plan, coordinate, and supervise all activities related to the design, development, and implementation of Pricing Solutions and its software applications.

Danfoss give you an opportunity to contribute to Danfoss Engineering Tomorrow, if you can use your capability to integrate IT and Pricing solutions into smoothly running pricing processes. You will be working in a truly multicultural environment with highly qualified colleagues all over the world.

Danfoss A/S
Tøjeksperten A/SSalgsassistent

Tøjeksperten A/S, Skærbæk

Vi er en del af Danmarks største herretøjskæde, men samtidig kan vi sætte vores eget præg med særligt udvalgte brands, hvor vi i Skærbæk også har sportsafdeling samt skoafdeling.

Som sælger brænder du for salg og er modebevidst og har en stor interesse for mode til mænd. Du er, åben, udadvendt og altid parat til at yde den bedste service over for kunderne. Det kan være en fordel at du er udlært som salgsassistent, har erfaring fra et tidligere job i detailbranchen eller anden form for branche hvor kundeservice og salg har været i fokus.

Du sikrer at butikken er service og salgsklar og du går forrest som et godt eksempel ved at være synlig på ”gulvet” ved kundebetjening og andre opgaver. Dine daglige opgaver vil bl.a. bestå af varemodtagelse og Merchandising; Trimme, optimere og vedligeholde butikken visuelt ud fra de retningslinjer, der er for kæden.

Hydro Extrusion Denmark A/S
Vi søger løbende medarbejdere fast arbejde i vores produktion

Hydro Extrusion Denmark A/S, Tønder

Du vil komme til at arbejde med i produktionen af vore produkter i aluminium til automotive-, bygge- og konstruktionsindustrien.

Hydro

Hverdagen bliver udfordrende og varieret med forskellige typer opgaver inden for bearbejdning, pakkeri og presseområde.

Der er ikke krav om nogen bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men det er vigtigt, at du har hænderne skruet rigtigt på, har flair for teknik og har forståelse for, hvad god kvalitet er. Du må også gerne have truckcertifikat.

Hydro Extrusion Denmark A/S
Grønlands Selvstyre
4 pædagoger til Pilutaq, Qasapermiut og Isikkivik, Meeqqanut Inerisaavik i Sisimiut

Grønlands Selvstyre

Brænder du for at arbejde med anbragte børn, og vil du være med til at gøre en forskel i et ungt miljø?

Meeqqanut Inerisaavik (Udviklingscenter for børn) er beliggende i Sisimiut, Grønland. De anbragte børn har haft en opvækst præget af omsorgssvigt og kommer fra hele Grønland.

Vi lægger vægt på, at de får en stabil hverdag med skolegang, fritidsinteresser og et socialt liv uden for institutionen. I weekender og ferier forsøger vi at tilbyde børnene gode oplevelser i naturen i form af hytteture, jagt- og skiture samt at deltage i diverse arrangementer i byen.

Grønlands Selvstyre
Lagkagehuset
Vil du udvikle dit lederskab og skabe succesfuld drift?

Lagkagehuset

Bliv Teamleder i Lagkagehuset i Aabenraa

VIGTIGT! Inden du ansøger vil vi anbefale, at du tager et kig på denne side. Lagkagehuset

Her har vi samlet en række oplysninger, der kan forbedrede dig på at sende din ansøgning til os. Siden vil også give et endnu dybere indblik i os som virksomhed, vores karrierevej og mulighederne i Lagkagehuset.

Lagkagehuset vokser og vi søger derfor en Teamleder i vores afdeling. Hos os får du gode mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Har du lyst til at blive en motiverende og inspirerende leder? Og brænder du for at give gæsterne en fantastisk helhedsoplevelse? Som Teamleder i Aabenraa vil du få en sjov og travl hverdag med et medansvar sammen med Butikschefen for den daglige drift af butikken.

Lagkagehuset
Nationalpark VadehavetKommunikationskonsulent

Nationalpark Vadehavet, Rømø

Vil du medvirke aktivt til at synliggøre og udvikle samarbejdet i Danmarks internationale nationalpark, så er chancen der nu for et sjældent spændende og meningsfuldt arbejde!

Som kommunikationskonsulent i nationalparksekretariatet, vil dine opgaver ligge fokuseret indenfor produktion af tekster til formidling i landskabet og på web til vores projekt "Velkommen til Nationalpark Vadehavet".

Som kommunikationskonsulent vil du referere til sekretariatslederen og være ansvarlig for:

 • Produktion af tekster om Vadehavets natur, geologi og kultur til infotavler, velkomststeder og porte foruden web og app.
 • Tilrette tekster fra vores partnere til samme platforme.
 • Sikre tone of voice i projektets tekster og kommunikation.
Arla Foods amba
Mejeriarbejder til tapperi nathold på Christiansfeld mejeri

Arla Foods amba

Som mejeriarbejder eller Mejerist på Christiansfeld mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 380 gode og glade kolleger.

Arbejdet kræver, at du har et godt overblik, er meget kvalitetsbevidst og tager ejerskab i dine opgaver. Din arbejdsdag vil kræve stort fokus på bl.a. følgende:

 • Bidrage til et sundt arbejdsklima, med stort fokus på et sikkert arbejdsmiljø
 • Arbejde med LEAN i hverdagen
 • Samarbejde på tværs mellem flere afdelinger.
Arla Foods amba
OJ Electronics A/S
Technical Product Supporter, Drives

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Is your field of expertise frequency converters and their components? Can you update and create technical literature? Are you able to train selected customers, dealers and employees? Then we have an exciting job offer for you!

Verisure

Your tasks

Within the field of OJ frequency converters you will be responsible for maintaining present literature and preparing future literature, provide support and train employees and customers in the functionality of our products.

Your main tasks will be:

 • Product documentation in cooperation with product managers
 • Product presentations
 • Create training material and conduct technical training of selected customers, dealers and employees
OJ Electronics A/S
Deerhunter
Controller med tekstilspeciale

Deerhunter, Haderslev

Deerhunter®, som er en del af en større tekstilkoncern i Haderslev, søger en erfaren og grundig controller med metervare-kendskab, som har lysten og evnen til at opretholde kvalitetssikringen af Deerhunters modelprogram.

Du bliver en del af vores design- og indkøbsafdeling, som varetager udviklingen af vores eksisterende såvel som kommende beklædningsprodukter indenfor jagt- og outdoor segmentet.

Som controller får du ansvaret for, i samarbejde med kollegaer, at igangsætte, godkende og teste metervarer til nye såvel som løbende produktioner. Det er derfor vigtigt, at du er meget detaljeorienteret og formår at arbejde selvstændigt. Du har en systematisk tilgang til tingende, og sætter en ære i at der altid er styr på det du har ansvaret for. Du er omhyggelig og ved hvor vigtigt det er, at den grundlæggende dokumentation er i orden.

Deerhunter
Kommune Kujalleq2 psykologer til Familiecenter Qaqortoq

Kommune Kujalleq

Er du passioneret omkring børn-, unge- og familieområdet? Ønsker du at bringe dine psykologfaglige kernekompetencer i spil, hvor fokus er på faglig kvalitet, frem for teknokratisk mål- og resultatstyring? Og kan du forestille dig at kombinere en simpel livsstil med personlig og faglig udvikling midt i et arktisk eventyr? Så skal du læse med her:

Familiecentret Qaqortoq søger to psykologer pr. 01.09.21 eller snarest derefter.

Familiecentret tilbyder dagbehandling samt forebyggende indsatser til børn, unge og deres familier under Socialforvaltningen, Kujalleq Kommune. Behandlingen er tilrettelagt ud fra en systemisk, ressource- og helhedsorienteret tilgang, hvor der tages udgangspunkt i den enkelte families behov.

Dansk Transport Kompagni A/S
Regnskabsmedarbejder til vores økonomiafdeling

Dansk Transport Kompagni A/S, Padborg

Vi har travlt hos DTK og søger derfor til vores koncernøkonomifunktion i Padborg, en dygtig regnskabsmedarbejder. Du vil indgå i et dynamisk økonomiteam på 9 dygtige kollegaer, der servicerer alle selskaber i koncernen.

Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af forskellige opgaver, med alt fra behandling af indkomne kreditorfaktura, løbende bogholderi og regnskab, til håndtering af vores finansmails. Du vil også være backup på andre områder i bogholderiet i forbindelse med ferie og andet fravær.

Du vil konkret komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Behandling af indkomne kreditorfaktura i vores elektroniske fakturahåndteringssystem
 • Debitoropfølgning, herunder rykning for betaling og effektivisering af processen herfor
 • Bogføring af bank, løbende afstemninger og i forbindelse med regnskabsafslutning
Dansk Transport Kompagni A/S
SALUS Boligadministration A.m.b.aKulturmedarbejder til boligsocial helhedsplan i Sønderborg

SALUS Boligadministration A.m.b.a

Brænder du for det boligsociale arbejde og for at gøre en forskel for beboerne i udsatte boligområder? Vil du arbejde i et projekt, hvor udvikling, engagement og kvalitet er i fokus?

Som boligsocial kulturmedarbejder ansættes du i Sønderborg Andelsboligforening med fast arbejdsplads i det boligsociale sekretariat i et af boligområderne med daglig reference til projektlederen. Her bliver du en del af et tværfagligt boligsocialt team på i alt 8 medarbejdere. I helhedsplanen arbejdes der også med beskæftigelse, brobygning mellem folkeskolen og hjemmet, fritidsvejledning m.m.

Grønlands Selvstyre
AC-fuldmægtig/Konsulent til beredskabsområdet

Grønlands Selvstyre

Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling inden for et område af stor betydning. Du får vide rammer med plads til at udtænke nye ideer – og mulighed for at se at tingene lykkes. Derudover tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du bliver en del af en arbejdsplads med gode kollegaer og en uformel omgangstone. Samtidig får du masser af indsigt i en politisk organisation og er tæt på ledelsesniveauet.

Grønlands Selvstyre
Würth Danmark A/S
Sælger med håndværkerbaggrund i Aabenraa-Haderslev

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Unik System Design A/SSalget målrettes altid mest muligt, til den enkelte kunde. I denne stilling er dine kunder i byggebranchen, dvs. tømrere, glarmestre, malere, tagdækkere, murermestre, produktionsvirksomheder m.fl. i området Aabenraa, Haderslev, Vojens og Løgumkloster.

Gennem sparring med regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Du overtager et sundt og bæredygtigt distrikt og vil fungere som kundernes samarbejdspartner hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på, at tilføre merværdi til kundens forretning.

Würth Danmark A/S
ECCO Sko A/S
Indkøbsassistent med ansvar for læder

ECCO Sko A/S, Bredebro

Vil du være med til at sikre, at vores R&D- og Design-afdelinger får kvalitetslæder til tiden, så vi fortsat kan lave produkter, man som dansker kan være stolt af at se ude i verden? 

"Du bliver eneansvarlig for læderindkøb i den danske del af teamet. Og fordi vi ejer hele produktionskæden selv, er du med på sidelinjen fra produktets spæde start til produktionen af den færdige kollektion ruller,” fortæller Head of Operations, Global Sourcing Organisation (GSO), Edward Noortman.

Interesseret? Så læs mere her. 

ECCO Sko A/S