2.670 job matcher din søgning 2.670 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KIBO Sikring A/S
Hegnsmontører

KIBO Sikring A/S

Vi søger 4 initiativrige og kvalitetsbevidste hegnsmontører til KIBO Sikrings Sjællandsafdeling. Du er stabil og kan møde til tiden hver dag, udføre en arbejdsopgave selvstændigt eller efter fremviste instruktioner, samt udvise interesse for arbejdet.

Som hegnsmontør bliver det bl.a. dit ansvar at sikre:

 • Opstartsmøder og afsætning med kunderne.
 • Planlægge arbejdsprocesser med kollegaer.
 • Installation af KIBOS sikringsløsninger herunder hegn, porte, pullerter mv.
 • Daglig kontakt med kunden.
KIBO Sikring A/S
Würth Danmark A/S
Butikselev Hillerød

Würth Danmark A/S

Vi søger en handelselev til vores håndværkerbutik i Hillerød. Brænder du for kunder og salg, så tilbyder vi en super uddannelse med masser af oplevelser og læring.

Unik System Design A/S Når du møder ind om morgenen vil du starte med at gøre butikken salgsklar. Når kunderne begynder at komme, servicerer du dem, både ved at vejlede dem i at finde de rigtige varer og ekspedere ved kassen. Du vil også tage imod bestillinger og svarer på spørgsmål over telefonen. Vores kunder er ikke på arbejde i weekenden, så det er du selvfølgelig heller ikke.

”Det jeg virkelig brænder for ved jobbet her ved Würth, det er at være en del af mine kunders hverdag. Derudover brænder jeg også helt vildt for selve salgsdelen i jobbet.” Rasmus, handelselev i Würth butikken i Næstved.

Würth Danmark A/S
OJ Electronics A/SContent writer for exciting growth company

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Do you thrive in a highly complex technical environment by writing relevant, engaging copy for experts as well as non-experts? And do you have an eye for the small story as well as a vision for the bigger picture? Then you might be just the person we are looking for!

As our content writer, you will be part of a small, enthusiastic team and instrumental in showcasing our knowledge to key decision-makers in the industry. It is a part of our company strategy to produce top-of-the-range products in an informal and friendly working environment with scope for personal development.

As this is a new position, you will have a great deal of influence on defining your work and your targets.

OJ Electronics A/S
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler til Sønderjylland søges af voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger en dygtig ejendomsmægler til Sønderjylland, der kan indgå i vores erfarne team.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at kommissionere og fremvise ejendomme. Brikk sørger for at levere kvalitetsleads og bookede vurderinger, og vores dygtige sagsbehandlere står for det administrative. Du får ansvaret for at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med.

Vi tilbyder en stærk pakke, en positiv kultur og gode udviklingsmuligheder samt en attraktiv fast løn og en stærk kommisionsstruktur med gode indtjeningsmuligheder.

CAD Kompagniet A/S
Ready Bathroom søger to tekniske designere

CAD Kompagniet A/S søger for kunde i Løsning og Vedbæk

Har du lyst til at omsætte familiers boligdrømme til virkelighed i en virksomhed i rivende udvikling? Så er du måske den, vi leder efter.

Ready Bathroom er i vækst og udvider den tekniske afdeling med to tekniske designere. En til hver af vores afdelinger i Løsning og Vedbæk.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Projektering af præfabrikerede badeværelser
 • Projektledelse
 • Kundekontakt
 • Kontakt til produktion som ligger i Polen (korrespondance på engelsk)
CAD Kompagniet A/S
Halsnæs KommuneSygeplejerske til Halsnæs Hjemmepleje

Halsnæs Kommune

Halsnæs hjemmepleje består af 4 grupper: sygeplejen, samt 3 plejegrupper – Hundested, Melby og Frederiksværk, der består af ca. 45 medarbejdere, der alle er uddannet SSH elle SSA. Sygeplejen har døgnbemanding, hvor de 3 plejegrupper kun kører dag- og aftenvagter.

Halsnæs hjemmepleje er en organisation, der arbejder på at skabe trivsel og arbejdsglæde i hverdagen, hvilket er en af årsagerne til, at vi lige er påbegyndt et 3½ år forløb – Vækstkultur – et forløb med forskelligt fokus på at hjælpe hinanden til at til at få en kultur, som vi kan være stolte af og trives i både i det enkelte område, men også på tværs af områderne.

Stillingen er nyoprettet – du skal i samarbejde med gruppen være med til at løfte fagligheden.

Halsnæs KommuneBrolægger/grå anlægsgartner søges til Natur og Vej

Halsnæs Kommune

Natur og Vej søger en brolægger/anlægsgartner, der primært skal beskæftige sig med belægning/asfaltarbejde. Er I et sammentømret 2-personers sjak, så hører vi også gerne fra jer.

Har du lysten og evnerne til at gøre en forskel og levere gode serviceoplevelser for alle brugere og borgere i Halsnæs Kommune? Hvis ja, så passer du helt sikkert godt i vores organisation.

Du bliver en del af en levende arbejdsplads med godt 25 engagerede og selvstændige kolleger, der udfører en bred pallette af arbejdsopgaver i kommunen.

Du bliver ansat på en arbejdsplads, der er i løbende udvikling, og hvor vi altid har travlt. Vi løser tingene i fællesskab, og du er derfor også klar til at byde ind på andre opgaver i afdelingen.

Zeppelin Power Systems
Vi søger en salgskonsulenter med stort drive

Zeppelin Power Systems

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Midt- og Nordjylland og til dækning af Sjælland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Power Systems
Sandager Træning & Hr ApSSupply Chain Planner – vil du med på en spændende rejse?

Sandager Træning & Hr ApS søger for BIBS i Hillerød

I rollen som BIBS' nye Supply Chain Planner vil du blive en del af den fantastiske rejse, som BIBS er på, og du vil blive en central spiller i virksomheden.

Idet der er tale om en central rolle for vores fremadrettede succes, sætter det nogle krav til dig som medarbejder. Du skal holde overblikket over vores tiltagende komplekse kæde, og samtidigt være i stand til tydeligt at kommunikere overblikket videre til resten af virksomheden.

Du vil blive en del af et stærkt, kreativt og dedikeret team, som brænder for at føre BIBS-brandet ud i verden.

Hottinger, Brüel & Kjær
Operatør - Proces Produktion

Hottinger, Brüel & Kjær, Nærum

Produktionen i Nærum består af 3 ledelsesområder med ca. 80 medarbejdere. Som operatør har du ansvaret for at producere efter forskrifter og normer, således at produkterne leveres i høj kvalitet til den planlagte leveringstid. Du vil indgå i et produktionsteam, hvor du trænes til en/flere processer af et produktionsflow. Dette er dit bidrag til at sikre ønsket kvalitet, både for produkt og leveringstid. Vi forventer at du indgår aktivt i at opnå løbende forbedringer i hverdagen.

Dit daglige arbejde inkluderer:

 • at gennemføre produktionsjob ved processted
 • at registrere data ifm. den løbende produktion
 • aktivt arbejde med Lean, herunder tavlemøder med opfølgning på ugens leveringer.
Hottinger, Brüel & Kjær
OX-ON A/SSalgskoordinator

OX-ON A/S, Aabenraa

Er du personen, der gerne jonglerer med flere opgaver på samme tid, og er du god til at sikre, at kunderne føler sig godt serviceret? Ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det måske dig, vi mangler.

Vi søger en salgskoordinator til det danske marked - dog med mulighed for enkelte udenlandske kunder. Du trives som bindeled mellem kunde og sælger, samler trådene og er derved den naturlige back-up for vores Key Account Managers.

Med reference til salgschefen vil du være back-up for udvalgte kunder. Du skal være garant for optimal kundepleje samt vækst og udvikling. Dine produkter er personlige værnemidler til både forhandlere og grossister.

SIGA Services AG
Produktrådgiver

SIGA Services AG

Vi leder efter en produktrådgiver inden for salg, der du er ansvarlig for Sjælland, Fyn & Øerne

 • Du har erfaring fra salg med gode resultater eller har håndværker baggrund og ønsker at arbejde med salg
 • Du er hårdtarbejdende, struktureret, ydmyg og selvstændig
 • Du er overbevisende, kan opbygge tillid og sælge vores produkter til potentielle kunder
 • Du tager initiativet og arbejder proaktivt for at nå dine mål, hvor du tør udfordre din komfortzone

Du vil deltage i et 8-ugers træningsprogram. Normalt finder meget af træningen sted på vores hovedkontor i Schweiz, men på grund af situationen med Covid-19 er det ikke muligt. Under alle omstændigheder får du en grundig og god træning, så du er godt bekendt med dine arbejdsopgaver og vores virksomhedskultur.

SIGA Services AG
Sydbank
Softwareudvikler

Sydbank, Aabenraa

Har du lyst til at blive en del af et kompetent udviklerteam i en af Danmarks største banker og udvikle software af høj kvalitet med fokus på automatisering? Brænder du for at arbejde agilt med fokus på løbende værdiskabelse?

I Sydbank arbejder vi med forretningskritiske systemer og applikationer. Området er i en spændende udvikling og vi er bl.a. ved at lave en ny produktorganisering med fokus på et Agilt/DevOps mind-set og vi har for kort tid siden købt af Alm. Brand Bank. Vi udvider vores team og søger derfor en dygtig softwareudvikler med stærke kompetencer indenfor .Net/C#.

Du bliver en del af vores Apps og Services team, der arbejder på løsninger på tværs af Sydbank. Teamet ligger i vores softwareudviklingsafdeling, hvor vi er 25 kompetente kolleger, som er en del af IT-området der tæller ca. 130 medarbejdere.

Sydbank
AgroviProjektleder i urban biodiversitet

Agrovi, Hillerød

Hos Agrovi arbejder vi hver dag for at inspirere til de bedste løsninger på jorden til gavn for både klima og bundlinje.

Lige nu søger vi en projektleder med speciale inden for urban biodiversitet, der kan være med til at udvikle vores rådgivning til boligselskaber, virksomheder og andre aktører med større udenomsarealer, der gerne vil gøre en indsats i forhold til biodiversiteten.

Du skal gerne have viden om:

 • konvertering af græsørkener til insektvenlige overdrev og lignende
 • insektvenlige beplantninger og grønne tage med mulighed for regnvandsafledning
 • tilpasning og ændring af eksisterende pleje-/driftsplaner for udenomsarealer
 • anlæggelse af insekthoteller og faunastriber
AgroviFundraiser & projektleder

Agrovi, Hillerød

Agrovi er midt i en rivende udvikling, så vi har brug for dig, der er interesseret i fremtidens planteavl og bæredygtig udvikling inden for fødevareproduktion.

Vi har i Agrovi et stort fokus på bæredygtighed, klima og biodiversitet, og på de områder, hvor landbruget kan være en del af løsninger på disse globale udfordringer. Du kommer til at bidrage til vores team med dine kompetencer inden for forretnings-udvikling, fundraising, projektansøgninger og ledelse af disse inden for bæredygtige løsninger.

Dine opgaver vil bestå af:

 • At sikre gennemførelse og gevinst-realisering af både nationale og internationale projekter
 • At arbejde kreativt og struktureret med idéudvikling
 • At kunne skære opgaver til i tid og omfang
Dekra Equipment & Services A/S
Uddannelseschefer til DEKRA

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby, Hillerød og Næstved

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du gennem ledelse, planlægning og udvikling får mulighed for at bidrage til udviklingen af de uddannelsesmæssige rammer og kompetencer samt skabe begejstring i undervisningslokalerne? Så er du måske den rette kandidat til en af de to stillinger som uddannelseschef hos DEKRA.

Som led i vores vækststrategi har lavet en ny organisation og vi søger derfor to uddannelseschefer:

 • Den ene uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af vores skoler i Hillerød og Næstved.
 • Den anden uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af de grundlæggende transportuddannelser i Brøndby.

For begge stillinger gælder det, at du vil varetage en bred pallette af opgaver på både operativt og taktisk niveau.

Dekra Equipment & Services A/S
M/S Museet for SøfartKurator og researcher med internationalt udsyn

M/S Museet for Søfart, Helsingør

M/S Museet for Søfart søger antropolog/kulturhistoriker/kurator med flair for at finde og formidle de gode historier fra 400 års maritim kulturhistorie. Er det dig?

M/S Museet for Søfart skal over de næste par år udvikle helt nye faste udstillinger. Udstillingerne skal bygge videre på museets tradition for at skabe poetiske, sanselige og overraskende udstillinger, der henvender sig et bredt publikum, herunder især dem, der ikke interesserer sig for søfart – endnu.

Vi søger derfor en ny kollega til udstillingsteamet, der skal være med til at finde de gode historier, der ikke er blevet fortalt endnu, og de nye spændende vinkler på søfartshistorien, der skal danne rygrad i de nye udstillinger.

Comentum ApSProjektleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Aabenraa, Rødekro, Haderslev eller Kolding

Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst. Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere især en stor nøglekunde, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Virksomheden henvender sig til egne kunder, men indgår også som underleverandør i andres entrepriser. Dit daglige arbejdssted kan tilpasses din bopæl, og den afdeling der ligger tættest på.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne. Du besidder en naturlig autoritet og gennemslagskraft, og du har en forretningsorienteret tilgang til opgaverne.

Comentum ApSProjekt- og entrepriseleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Haderslev

Garant Høi Tæpper A/S, der er en del af Høi-gruppen med afdelinger i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og Kolding, er Sønderjyllands førende leverandør af tæpper og gulvbelægninger. Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst.

Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere en bred vifte af større og mindre projekter for erhvervskunder, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Du får domicil i Haderslev, og er du allerede lokalkendt med et etableret netværk i området er det en fordel.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne.

JobTeam
Nyuddannet maskinmester - bliv selvstændig med eget vikar- og rekrutteringsbureau

JobTeam

Det er vigtigt, at du har en erhvervsmæssig baggrund inden for metalområdet og har stor lyst til at drive dit eget vikar- og rekrutteringsbureau. Din baggrund behøver ikke være fra vikar- og rekrutteringsbranchen, idet du vil få en grundig oplæring af vores erfarne konsulenter.

 • Opstart af eget vikar- og rekrutteringsbureau inden for det faglærte område
 • Opbygning af gode langevarige kunderelationer i dit eget distrikt
 • Rekruttering af egnede kontorkandidater til vikarjobs og fastansættelser