9.499 job matcher din søgning 9.499 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORCE Technology
Kommunikation og marketing – studentermedhjælper

FORCE Technology, Brøndby

Omsæt dine teoretiske værktøjer til praktisk erfaring med contentkoordinering, -produktion og -distribution til en række digitale platforme. Vi søger en studentermedhjælper 15-20 timer om ugen.

Du kommer til at arbejde i vores kommunikations- og marketingteam på hovedkontoret i Brøndby. Kommunikation og marketing fungerer som in-house bureau. Du bliver en del af vores marketing-support-team, der spiller en kæmpe rolle i at få dagligdagen til at glide.

FORCE Technology
Accountor Denmark A/SDygtig HR Administrator/lønspecialist til dynamisk virksomhed i vækst

Accountor Denmark A/S søger for kunde i København

Er du en dygtig HR Administrator/lønspecialist med erfaring fra virksomhed med timelønnede? Arbejder du let med tal og data? Og trives du med en hverdag med ansvar og kommunikation med mange interessenter? så har vi en stilling i en større vækstvirksomhed, som kan være interessant for dig.

Virksomheden har 1.300 ansatte. Hovedansvaret i stillingen er, at sikre virksomhedens medarbejdere modtager korrekt løn i samarbejde med virksomhedens lønbureau. I rollen sørger du for, at processerne for indsamling er løndata er effektive, herunder at kommunikationen er tydelig og klar for alle involverede.

Dine opgaver i stillingen

 • Sikre en effektiv proces til indsamling af løndata fra virksomhedens 1.300 ansatte, som overvejende er timelønnede .
 • Sikre at virksomheden modtager refusion i forbindelse med sygdom, barsel etc.
Frederiksberg KommuneFuldtids støttepædagog til Skolen på Grundtvigsvej søges til et-årigt projektansættelse

Frederiksberg Kommune

Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, søger en 37-timers AKT-pædagog til varetagelse af en støtteopgave på to 0. årgangs tvillingepiger, som er enkelt integrerede i vores almenmiljø. Indsatsen skal gennemføres med fokus på at understøtte og udvikle børnenes deltagelsesmuligheder og lyst til læring. Indsatserne gennemføres i vekselvirkning mellem individuelle støtteindsatser i almenmiljøet, hold/gruppeindsatser, samt co-teaching og sparring med skolens øvrige pædagogiske personale.

Det pædagogiske udgangspunkt på Skolen på Grundtvigsvej er, at alle børn har særlige behov og særlige talenter; alle har ret til at indgå i lærende fællesskaber og alle børn skal ikke lære det samme, men alle børn skal lære mere. Dette børnesyn er gældende for skolens arbejde med at understøtte alle børns udvikling i aldersblandede fællesskaber.

GoLearn Aps
Telemarketingschef - GoLearn

GoLearn Aps, Ballerup

GoLearn søger en stærkt motiverende og udviklende leder for vores team af mødebookere, der hver dag brænder for at bidrage til vores store succes.

Visionen er ikke til at tage fejl af – vi er Netflix for online kurser målrettet erhvervslivet. Efter blot 4 år er kundebasen gået fra 0 til +150.000 betalende brugere. Referencelisten tæller nogle af landets største virksomheder såsom ISS, Dansk Industri og Securitas. Vi er ekstremt stolte af det, vi har opnået til dato, men ambitionerne er langt større.

Derfor søger vi nu efter en motiverende telemarketingschef, der kan løfte vores team med 5 Business Development Representatives til nye højder. Dit overordnede ansvar bliver at sikre højt motiverede sælgere, via medarbejderudvikling og en stærk team-kultur.

Bentzen Autokaross A/SAutoelektriker/opbygger søges til opbygning af specialbiler

Bentzen Autokaross A/S, Hvidovre

Vi er i en rivende udvikling og ser ind i stor vækst. Derfor har vi brug for ekstra hænder og søger en ny kollega. Vi arbejder med alle typer biler og bilmærker – både direkte med bilimportører, forhandlere og private virksomheder.

Vi søger en person, som har opbygger-erfaring indenfor el og tekniske løsninger i køretøjer, og som brænder for at bygge unikke køretøjer. Arbejdet består i el-teknisk opbygning og indretning af specialkøretøjer, dels individuelle biler og dels mindre serieproduktioner.

Vi tilbyder blandt andet:

 • en alsidig hverdag med forskelligartede opgaver
 • unikke opgaver med opbygning og indretning af specialindrettede køretøjer til løsning af essentielle samfundsmæssige opgaver
 • et uformelt og rummeligt arbejdsmiljø med plads til smil og sjov
GO DREAM ApSRegnskabsmedarbejder

GO DREAM ApS, København

Hos GO DREAM har vi siden 2007 levet og åndet for oplevelser. Vi tænker i oplevelser, drømmer om oplevelser og lever dem ud.

Med reference til vores økonomidirektør vil du blive en del af et team, der varetager den samlede økonomifunktion for GO DREAM Holding ApS.

Dit primære arbejdsområde bliver regnskab og controlling samt udarbejdelse af forskellige rapporter.

Vi forestiller os, at du vil få berøring med hele paletten af afdelingens opgaver – herunder, men ikke begrænset til:

 • Afstemning af diverse konti
 • Daglig bogføring
 • Controlling og vedligeholdelse af kreditorer og debitorer
 • Ad hoc-opgaver i forbindelse med revision
GoLearn Aps
Customer Success Manager

GoLearn Aps, Ballerup

Kan du opbygge relationer til nogle af Danmarks største virksomheder?

GoLearn søger en erfaren og kommerciel orienteret Customer Success Manager, der brænder for at tage ansvar og udvikle stærke værdiskabende kunderelationer til nogle af Danmarks største virksomheder.

Du skal være med til at definere vores værdiskabende aktiviteter, når kunderne har taget løsningen i brug, og du skal sikre, at vores eksisterende kunder får succes med brugen af vores digitale kurser.

I rollen som Customer Success Manager vil dine primære opgaver være:

 • Onboarding og implementering af nye kunder
 • Afholdelse af digitale Kick-off webinarer for nye kunder
 • Krydssalg og mersalg til vores eksisterende kunder
MadkartoteketOpvask, rengøring & køkkenhjælp – en unik mulighed til Det Kgl. Bibliotek/Den Sorte Diamant

Madkartoteket, København

Vi søger en pligtopfyldende og positiv kollega til opvask, rengøring og køkkenhjælp med karisma og god energi, og som ønsker at indgå i et team af erfarne, imødekommende og arbejdsomme kollegaer.

 • Vi søger dig, der kan jonglere med opvasken, også når der er meget af den. Du er en utrolig vigtig brik, for at hele puslespillet går op
 • Du har øje for detaljen, også når det gælder rengøring
 • Du er et pligtopfyldende, troværdigt menneske med rigtig stor grad af disciplin, og så er du ambitiøs på vegne af dig selv og din arbejdsplads
Vangskov Biler A/SEr du en god og stabil automekaniker/tekniker?

Vangskov Biler A/S, Glostrup

– SÅ ER DET DIG VI MANGLER.

Til vores Glostrup-afdeling søger vi en af branchens bedste mekanikere, som sætter en ære i kundeservice, tillid og loyalitet, samtidig med at du er yderst resultatorienteret og målrettet.

VI TILBYDER BL.A.:

 • En flot og velrenommeret bilforretning med stort service- og pladeværksted.
 • En unik arbejdsplads, hvor alt er af nyere dato og i orden, herunder lifte, værktøj, borde/skabe mv.
 • Stor personlig indflydelse, da vi sammen skal skabe de gode resultater.
MadkartoteketKøkkenmedhjælper søges til Den Sorte Diamant

Madkartoteket, København

Er det dig?

 • Erfaring og lyst til at arbejde i et køkken, der sætter pris på økologi & bæredygtighed
 • Positiv med god karisma
 • Har erfaring i branchen, måske uddannet cater, ernæringsassistent e.l.

Vi søger en mødestabil og loyal kollega til en spændende stilling og med fordelagtige arbejdstider. Jobbet vil indeholde opbakning til vores café og daglig anretning af dagens ret, ansigt til ansigt med alle medarbejdere på Det Kongelige Bibliotek. Du værner om stabilitet og indlevelse, og du kan se dig selv i et langvarigt tæt samarbejde.

John Hansen Møbelhåndværks Eftf. ApSGulvlægger eller lign. søges til hovedstadsområdet

John Hansen Møbelhåndværks Eftf. ApS

Vi søger en gulvlægger eller lignende til opstart hurtigst muligt.

Du skal være fleksibel, gerne have erfaring med montering af linoleum, vinyl, trægulve og tæpper/tæppefliser og kunne begå dig på større byggepladser.

Hvis ovenstående passer til dig, tilbyder vi:

 • Ordnede lønforhold
 • Sundhedsordning
 • Fleksible arbejdsforhold
K.W. Bruun Import A/SBusiness Analyst søges

K.W. Bruun Import A/S, Glostrup

K.W. Bruun Import A/S søger en medarbejder, der er passioneret for data og brænder for at skabe indsigt og værdi baseret på fakta. Som Business Analyst vil du arbejde tæt sammen med de forretningsansvarlige, hvor du bliver sparringspartner i forhold til udvikling og drift af værdiskabende BI-understøttelse.

Du bliver en del af et ambitiøst Business Intelligence-team, der er i rivende udvikling, og som har ansvaret for virksomhedens datawarehouses og rapporteringsplatform. Afdelingen kommer til at bestå af tre Business Analysts og en BI Manager samt to tilknyttede BI-backend-ressourcer.

I stillingen som Business Analyst får du et stort indblik i de performancemæssige data i en ambitiøs og succesfuld koncern i kraftig vækst, hvor du får en vigtig rolle i forhold til opbygning af den fremtidige BI-platform, baseret på PowerBI.

Skanding A/S
Teknisk chef

Skanding A/S, København

Er du passioneret omkring både konstruktioner og personaleledelse? Så skal Skanding bruge dig! Vi tilbyder en anderledes ledelsesrolle, der giver tid til både personaleledelse, personlig udvikling og faglige udfordringer med fleksible rammer.

I rollen som Skandings nye tekniske chef får du ansvar for rådgivningsopgaver inden for både nybyggeri, renovering og transformation. Personale- og udviklingsrelaterede opgaver vil du bruge ca. halvdelen af din tid på - den anden halvdel kommer til at handle om projektrelaterede opgaver.

Vi forestiller os, at du blandt andet er uddannet med en byggefaglig uddannelse på min. bachelorniveau.

Skanding A/S
Tjenestetorvet ApSSalgskonsulent

Tjenestetorvet ApS, København

En spændende position inden for et voksende og innovativt firma. Du vil komme til at arbejde meget selvstændigt og tale med interessante virksomheder inden for mange forskellige brancher. Et job hvor du reelt kan hjælpe virksomheder med at få flere kunder.

Arbejdsopgaver:

 • Etablere nye aftaler med virksomheder inden for en række forskellige brancher og flere nye er på vej.
 • Identificere mulige kunder, analysere hvor behovene ligger og sætte dig ind i alt omkring branchen.
 • Du kommer til at tale med både små og store virksomheder, så du kommer til at få en spændende og varieret arbejdsdag.
Behandlingsskolerne ApS
Pædagog til Behandlingsskolerne Chrysalis Virum

Behandlingsskolerne ApS

Vil du have et meningsfyldt job og hjælpe børn med særlige og komplekse udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde i et miljø med høj professionalisme og faglighed? Så læs videre!

Behandlingsskolerne

Behandlingsskolerne er Danmarks største private organisation for behandling og undervisning af psykisk sårbare børn og unge i den skolepligtige alder 8-16 år, der alle har sammensatte, iboende diagnostiske vanskeligheder. Vi er konstant i vækst og udvikling og er derfor organiseret i forskellige små skoler, som er tilrettet efter elevernes udfordringer og behov.

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsskolerne ApS
Lærer til Dagbehandlingsskolen Chrysalis Virum - Linjefag i tysk

Behandlingsskolerne ApS

Vil du have et meningsfuldt job?

Behandlingsskolerne

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Kunne du tænke dig, at prøve kræfter med at undervise på flere niveauer og arbejde i et miljø med høj professionalisme og faglighed indenfor specialområdet?

Så kan du blive en del af vores afdelinger på Behandlingsskolerne i Virum.

Behandlingsskolerne ApS
Foreningen BLOXHUB
Assistent til HUB Manager

Foreningen BLOXHUB, København

Kan du have mange bolde i luften og stadig have øje for detaljen? Kan du favne mange mennesker og meget forskellige opgaver i et hektisk miljø, men stadig bevare overblikket og smilet på læben? Så er det måske dig vi leder efter!

Kontorfællesskabet BLOXHUB leder efter en ny kollega, der kan assistere vores HUB Manager med at få den daglige drift i kontorfællesskabet til at fungere optimalt på et højt niveau.

Stillingen er alsidig; der vil både være administrative rutineopgaver, men også en god portion ad hoc-opgaver af varierende karakter - nogle på gulvet og nogle bag en skærm.

Foreningen BLOXHUB
Lemvigh-Müller A/S
Serviceminded IT-supporter

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vil du være en del af IT Service Desk hos Danmarks største stål- og teknikgrossist? Og har du lyst til en hverdag i en central afdeling, hvor god stemning, sparring og hjælpsomhed er nøgleord?

Vi er ved at forstærke vores digitale ressourcer i IT-driftsafdelingen i Herlev. Vi er i alt 17 kolleger, og som en del af vores team, kan du se frem til at spille en central rolle i Danmarks førende stål- og teknikgrossist.

Vi søger en dedikeret IT-supporter til vores Service Desk i Herlev. Teamet består af 6 medarbejdere, som yder 1. og 2. linje-support til vores 1300 medarbejdere på tværs af landet, hvor størstedelen er ansat i Herlev, Kolding, Odense og Randers.

TACK International A/S
Konsulent i ledelse

TACK International A/S, København/Åbyhøj

Vi får et travlt efterår og søger derfor konsulenter, som kan hjælpe os med at levere stærke ydelser indenfor organisationsudvikling, ledelse, projektledelse og salg.

TACK international tilbyder et spændende job med stor variation i arbejdsopgaverne, høj grad af frihed og let adgang til ansvar. Du vil hurtigt blive en del af eksisterende projekter i samarbejde med dygtige kolleger og få dine egne opgaver og kunder at varetage.

Som konsulent vil du i høj grad selv kunne styre din dagligdag. Arbejdsopgaverne vil afhænge af dine erfaringer, men vil typisk omfatte følgende:

 • Kunderådgivning på strategisk og taktisk niveau vedr. salg og ledelse
 • Undervisning i TACKs koncepter på vores åbne kurser og firmatilrettede uddannelser
 • Specialdesign af udviklingsforløb til kunderne
 • Organisationsanalyse
TACK International A/S
Rødding Fri Fag- og Efterskole
Matematiklærer med teamkoordinatorfunktion

Rødding Fri Fag- og Efterskole

Rødding Fri Fag- og Efterskole søger snarest muligt eller senest d. 1/9 2021 en matematiklærer med teamkoordinatorfunktion til skolens efterskoleteam.

Rødding Fri Fag- og Efterskole

Rødding Fri Fag- og Efterskole er landets eneste special Fri Fag- og Efterskole for elever med særlige læringsforudsætninger.

Vi søger dig, som

 • er uddannet matematiklærer og kan føre elever op til afgangseksamen 9. klassetrin.
 • har lyst til at koordinere udførelsen af diverse opgaver i samarbejde med skolens ledelse og øvrige teamkoordinatorer.
Rødding Fri Fag- og Efterskole