2.905 job matcher din søgning 2.905 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

N&K Spedition A/S
Regnskabsassistent

N&K Spedition A/S, Esbjerg

Dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorstyring søges snarest muligt.

 N&K Spedition A/S

Kan du se dig selv i en levende og innovativ transportvirksomhed, og har du erfaring med debitorstyring, så er det måske dig, vi søger til vores økonomiafdeling på hovedkontoret i Esbjerg.

Du bliver en del af vores velfungerende økonomiafdeling, som består af 6 engagerede og hjælpsomme kollegaer, som beskæftiger sig med vores danske og udenlandske selskaber. Der er en god og uformel tone i afdelingen, hvor der løftes i flok, når der er run på.

Virksomheden er kendt for en positiv ånd, hvor alle er indstillet på at hjælpe hinanden i takt med udviklingen i organisationen. Der er en god tone i virksomheden, og der udvises og forventes gensidig respekt og sympati.

N&K Spedition A/S
SubC Partner A/SPassioneret medarbejder til løn, bogholderi og øvrige administrative opgaver

SubC Partner A/S, Esbjerg

SubC Partner leverer ydelser og projekter til energibranchen. Vi er ofte en innovativ medspiller, når nye løsninger skal afprøves, både offshore og på land. Vi oplever en stigende vækst inden for mange af vores aktiviteter, og vi går målrettet efter at tage større ansvar for både disse samt tilbyde flere sammenhængende kompetencer. Derfor søger vi en passioneret lønningsmedarbejder til vores bogholderi og administration i Esbjerg.

Typiske arbejdsopgaver:

 • Løn, bogføring og afstemning
 • Vedligehold af medarbejderdata/stamoplysninger (C5 og Visma)
 • Vedligehold at data i C5 (medarbejder, kostpriser, arter mv.)
Lunderskov Nybyg A/SProjektleder til nybyg og ombyg

Lunderskov Nybyg A/S

Vil du være en del af et velrenommeret byggefirma, hvor du får en ansvarsfuld rolle, som har kunder og kvalitetsbyggeri i centrum?

Vi har rygende travlt med en stor ordretilgang hos Lunderskov nybyg A/S. Vi søger derfor en projektleder til produktionsafdelingen.

Hos Lunderskov Nybyg hylder vi de gode, gammeldags håndværkertraditioner. Vi er et moderne byggefirma med speciale i totalentrepriser af enhver form for byggeri, og du finder vores håndværk i en omkreds af 100 km fra Lunderskov.

Vi løser enhver opgave med stor kundetilfredshed – uanset om det gælder et komplet nybygget hus, en renoveringsopgave eller et licitationsudbud.

Nippon Gases Danmark A/SNysgerrig, og 100 % klar til mange nye spændende udfordringer som logistikelev?

Nippon Gases Danmark A/S, Fredericia

Synes du, det lyder spændende at arbejde med logistik, lagerstyring og distribution? Har du let ved at danne dig et overblik, koordinere ting og samtidig omstille dig til forskellige kunder og opgaver?

Du kan som Nippon Gases nye logistikelev, blive en del af vores logistikteam på 9, hvor du får rig mulighed for sparring, læring og selvstændige opgaver.

I løbet af de 2 års uddannelse, vil du få en hverdag der er præget af daglige rutineopgaver hvor struktur og detaljer er vigtige samt løbende ny læring gennem et tæt samarbejde med dine kollegaer, der arbejder med forskellige ansvarsområder.

En vigtig del af dine opgaver omfatter:

 • Håndteringen af ordrer via telefon, mail og kundeportal
 • Ordreoprettelse, prioritering og planlægning
 • Planlægning af leveringstider med kunder, salg og logistikteamet
Green Hydrogen Systems A/S
Electrical Engineer

Green Hydrogen Systems A/S

I samarbejde med vores udviklingsteam, vil du komme til at arbejde med troubleshooting og vedligeholdelse på elektriske løsninger og designs for understøttelse af nuværende og fremtidigt produktprogram. Stillingen kræver effektiv interaktion for overførsel af viden og specifikationer til Supply Chain for dokumenteret vedligeholdelse af produktionsgrundlaget med fokus på den elektriske del af anlægget.

Du vil komme til at have ansvar for:

 • Root Cause analyser og udvikling af korrigerende handlinger og designs for at afhjælpe udfordringer ved produktion, service og hos kunder.
 • Håndtering af det elektriske design for eksisterende produkter.
 • Implementering af nye løsninger i produktion.
Green Hydrogen Systems A/S
Green Hydrogen Systems A/S
Kvalitetsingeniør/-tekniker

Green Hydrogen Systems A/S

Du vil i denne stilling blive medvirkende til at sikre løbende forbedringer for komponent-, proces- og produktkvalitet. Du vil endvidere deltage i både forbedrings- og årsagsanalyseprocesser i samarbejde med leverandører og kolleger. Du bruger din erfaring til at udvikle og rapportere for kvalitetsperformance og -mål. Audits og kvalitetsudvikling med leverandører er succeskriterier, når du bidrager ved at gå forrest i at skabe en proaktiv kvalitetskultur hos Green Hydrogen Systems.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Indgangskontrol på nøglekomponenter samt færdigvarekontrol.
 • Facilitere og drive 8D og NCR-processer.
 • Vedligeholde, kontrollere og forbedre kontrolplaner og kvalitetsdokumentation.
Green Hydrogen Systems A/S
Green Hydrogen Systems A/S
Erfaren udviklingsingeniør med mekanisk baggrund

Green Hydrogen Systems A/S

I samarbejde med vores udviklingsteam er du med til at udvikle mekaniske løsninger til vores produkter. I arbejder med udvikling af nye, innovative, robuste og kosteffektive løsninger til virksomhedens nuværende og fremtidige produktprogram. Stillingen kræver effektiv interaktion, overførsel af viden og specifikationer til Supply Chain, ligesom der er stor berøringsflade til kolleger i hele organisationen.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Udvikling af mekaniske designs og innovative løsninger.
 • Generering af 3D-modeller i SolidWorks.
 • Styrkeberegninger og vurderinger mod stillede krav.
Green Hydrogen Systems A/S
Green Hydrogen Systems A/S
Laborant søges til målinger i forbindelse med R&D og kvalitetskontrol

Green Hydrogen Systems A/S

Vores virksomhed er inde i en rivende udvikling og vi har brug for yderligere ambitiøse og iderige folk. Som laborant i vores Technology-afdeling, vil du blive en del af et dygtigt team af folk med mange forskellige kompetencer. Du vil arbejde i vores nyindrettede laboratorium i Kolding, hvor der arbejdes med analyse af gas og væskeprøver samt test og kvalitetskontrol af prøver fra produktionen. Du vil være ansvarlig for dokumentationen af resultater fra test og kvalitetskontrol således vi opretholder sporbarhed.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Gasanalyse af prøver fra vores testanlæg.
 • Analyse af væskeprøver fra vores elektrolyseanlæg og produktionen.
 • Test og kvalitetssikring af emner fra produktionen.
Green Hydrogen Systems A/S
Green Hydrogen Systems A/S
Produktionsteknolog

Green Hydrogen Systems A/S

Vores virksomhed er inde i en rivende udvikling og vi har brug for yderligere ambitiøse og iderige folk. Som produktionsteknolog i vores PTA, vil du blive en del af et dygtigt team af folk med mange forskellige kompetencer. Du vil medvirke til at opretholde et sikkert arbejdsmiljø, når du gennem dine opgaver med at procesoptimere, udarbejder instruktioner, kontrolplaner og PFMEA. Vi har brug for en medarbejder, der tager ejerskab af processer og dokumentation for understøttelse af vores produktion.

Du vil komme til at arbejde med:

 • At opretholde et sikkert arbejdsmiljø.
 • Stykliste- og rutetilretning.
 • Identifikation af og implementering af procesforbedringer (PFMEA).
 • Produktionstest samt godkendelse af trykbærende udstyr.
Green Hydrogen Systems A/S
Green Hydrogen Systems A/S
Public Funding Project Manager

Green Hydrogen Systems A/S

In this job, you will be responsible for Green Hydrogen Systems increasing portfolio of publicly funded projects. You will refer to our Head of Technology and be responsible for developing our public funding strategy and executing it in close collaboration with our R&D departments in Kolding and Lyngby as well as our business development organisation.

Your role will be to participate in drafting of new calls, finding partners and forming consortia, submitting applications for national and EU funding agencies, as well as managing existing projects.

Your main tasks will be:

 • Representing Green Hydrogen Systems with respect to funding agencies.
 • Participate in drafting of public funding calls e.g. via Hydrogen Europe.
 • Locating new relevant R&D partners to join new and existing consortia.
Green Hydrogen Systems A/S
OX-ON A/SSalgskoordinator

OX-ON A/S, Aabenraa

Er du personen, der gerne jonglerer med flere opgaver på samme tid, og er du god til at sikre, at kunderne føler sig godt serviceret? Ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det måske dig, vi mangler.

Vi søger en salgskoordinator til det danske marked - dog med mulighed for enkelte udenlandske kunder. Du trives som bindeled mellem kunde og sælger, samler trådene og er derved den naturlige back-up for vores Key Account Managers.

Med reference til salgschefen vil du være back-up for udvalgte kunder. Du skal være garant for optimal kundepleje samt vækst og udvikling. Dine produkter er personlige værnemidler til både forhandlere og grossister.

Vattenfall A/SAsset Integrity Engineer – Engineering

Vattenfall A/S, Hamburg or Kolding

We are looking for an Asset Integrity Engineer - Engineering to work within our Business Area Wind, Offshore, Engineering.

Working within the Asset Integrity Management Department in AIM and WTG Engineering, the Asset Integrity Engineer will work with a variety of stakeholders especially in Offshore Engineering, Asset Management and Operations Delivery to ensure focus on optimising the operational life and yield of the windfarms and our portfolio of operating assets.

As part of the Engineering Department and fully deployed to support our Asset Integrity Management:

 • Being part of setup of the AIM framework, delivering and systematic approach to Asset Integrity Management
 • Report accurately on the performance, status, and health of our assets.
 • Ensure Our integrity is understood across our operating fleet and, also ensure readiness within Asset Integrity for our future projects.
Vattenfall A/SWarehouse Functional Lead for Supply Chain

Vattenfall A/S, Esbjerg

We are looking for a Warehouse Functional Lead within O&M Supply Chain department, in Integrated Operations for our Business Unit Offshore Wind, a part of the Vattenfall Organization.

The Warehouse Functional Lead works as part of Supply Chain team and performs various tasks, including being functionally responsible for the warehouse coordinators (i.e: planning and coordinating) in Esbjerg and the overall operations of the Central Warehouse in Esbjerg.

As Warehouse Functional Lead in Supply Chain, you will have the following key responsibilities:

 • Coordinate Warehouse Coordinator Team in Esbjerg, under Supply Chain Optimization and ensure health and safety standards are followed.
 • Align synergy and planning of warehouse coordinator resources in Esbjerg, to ensure control and coverage of day-to-day activities.
Sydbank
Softwareudvikler

Sydbank, Aabenraa

Har du lyst til at blive en del af et kompetent udviklerteam i en af Danmarks største banker og udvikle software af høj kvalitet med fokus på automatisering? Brænder du for at arbejde agilt med fokus på løbende værdiskabelse?

I Sydbank arbejder vi med forretningskritiske systemer og applikationer. Området er i en spændende udvikling og vi er bl.a. ved at lave en ny produktorganisering med fokus på et Agilt/DevOps mind-set og vi har for kort tid siden købt af Alm. Brand Bank. Vi udvider vores team og søger derfor en dygtig softwareudvikler med stærke kompetencer indenfor .Net/C#.

Du bliver en del af vores Apps og Services team, der arbejder på løsninger på tværs af Sydbank. Teamet ligger i vores softwareudviklingsafdeling, hvor vi er 25 kompetente kolleger, som er en del af IT-området der tæller ca. 130 medarbejdere.

Sydbank
Vattenfall A/SSurveillance Technician

Vattenfall A/S, Esbjerg

We want to strengthen our team of Surveillance Technicians and are therefore looking for a new colleague for our 11 Surveillance Technicians.

As a Surveillance Technician you will become part of the 24/7 monitoring of all Vattenfall Wind assets like wind turbines, Off- and Onshore substations, cables etc. You will work in shifts together with the other 11 technicians at our office in Esbjerg. You will become part of a 11 weeks shift with day-, evening and night shifts.

You have an electrical background as an electrician. Experience from the wind industry is an advantage, but it is not a requirement as we will take care of the necessary training. Experience from working in a control room or working in shifts will be an advantage.

Vattenfall A/SJunior Structural Engineer

Vattenfall A/S, Kolding, Copenhagen or Hamburg

For our Civil and Structure department in Engineering within Business Area Wind, we are looking for a Junior Structural Engineer to be part of our primary steel design team.

As our new Junior Structural Engineer your main responsibility will be focused around design of primary steel for monopile foundations for specific projects. In addition, you will also be engaged in development of in-house design tools and methodologies and be a part of developing competencies within new foundation types.

Vattenfall A/SServer Engineer for Wind Farm IT Operations (m/f/d)

Vattenfall A/S, Kolding

We are looking for a Server Engineer to support the operational fleet. And also to secure that all wind farms of Vattenfall Wind Power are operated safely and have lucrative competitive advantages.

As Server Engineer your main focus will be operational tasks including configuring and testing our virtual and physical server and storage platforms. This will also include backup of our infrastructure in a distributed geographical environment.

YOUR RESPONSIBILITY WILL INCLUDE:

 • Maintaining the virtual infrastructure hardware, operating systems, and VMs on servers that support business processing requirements.
 • Maintain, upgrade, and implement improvements to the VMware vCenter and ESXi infrastructure.
 • Maintain VM templates for building servers in the virtual environment.
Comentum ApSSælger, Erhverv

Comentum ApS søger for Garant Høi Tøpper A/S i Kolding

Som en del af en allerede velfungerende afdeling, vil du få ansvaret for at videreudvikle eksisterende kunder og opsøge nye. Du får dit eget budget, og dermed ansvaret for både top- og bundlinje. Gennem en aktiv deltagelse i relevante netværk, bygger du relationer til kunder og samarbejdspartnere og sørger for både at være synlig og tilgængelig.

Den rette kandidat til jobbet kommer fra en tilsvarende stilling i byggebranchen, og ideelt set er du allerede et kendt ansigt med et eksisterende netværk i markedsområdet. Som person er du kendetegnet ved at være proaktiv og ambitiøs med et stort drive, og du er en god købmand. Du er målrettet og resultatorienteret, og du finder stor tilfredsstillelse i at lykkes og imødekomme kundens forventninger. Du kan identificere, skabe og udvikle langvarige relationer og et stærkt netværk. Vi forventer at du er teamplayer, der samtidig kan agere på egen hånd.

Comentum ApSProjektleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Aabenraa, Rødekro, Haderslev eller Kolding

Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst. Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere især en stor nøglekunde, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Virksomheden henvender sig til egne kunder, men indgår også som underleverandør i andres entrepriser. Dit daglige arbejdssted kan tilpasses din bopæl, og den afdeling der ligger tættest på.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne. Du besidder en naturlig autoritet og gennemslagskraft, og du har en forretningsorienteret tilgang til opgaverne.

Comentum ApSProjekt- og entrepriseleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Haderslev

Garant Høi Tæpper A/S, der er en del af Høi-gruppen med afdelinger i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og Kolding, er Sønderjyllands førende leverandør af tæpper og gulvbelægninger. Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst.

Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere en bred vifte af større og mindre projekter for erhvervskunder, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Du får domicil i Haderslev, og er du allerede lokalkendt med et etableret netværk i området er det en fordel.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne.