2.675 job matcher din søgning 2.675 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FLEYE ApSDynamisk salgsprofil søges til FLEYE (Sjælland/Fyn)

FLEYE ApS

FLEYE er en danskejet prisvindende designvirksomhed startet i 2002, vi designer high-end/kvalitets brillestel, som afsættes i 33 lande verden over. Vores domicil ligger i idylliske omgivelser i Hedehusene i Storkøbenhavn.

FLEYE søger:

Du har en relevant uddannelse og B2B-salgserfaring (gerne fra branchen), måske fra enten Danmark eller øvrige Skandinavien. Du kan se perspektiver i de muligheder, der ligger for dig i en international arbejdende organisation i forhold til din karriere, indtjening og personlige udvikling.

Du har et højt drive, dedikation og motiveres af at skabe synlige resultater, hvor din indsats bliver belønnet. Du er empatisk og god til at skabe og udvikle kunderelationer. Du er proaktiv og indgår som et godt match til vores dynamiske team.

Schmitz Cargobull Danmark A/S
Selvstændig transportkøletekniker

Schmitz Cargobull Danmark A/S, Padborg

Er du teknikeren, der stortrives i en selvstændig rolle? Sætter du en ære i at yde den bedste service? Og har du stor erfaring med transportkølemaskiner?

Du bliver en del af et spændende og alsidigt arbejdsmiljø i en af Europas førende producenter af transportmateriel, hvor du vil få berøring med hele forretningen. Du har mulighed for at gøre karriere i en international koncern, hvor du vil blive en del af et team, som er fokuseret på service og udvikling.

Opgaverne løftes i fællesskab, hvor alle bidrager med viden og løsninger. Vi har masser af humor og teamspirit, også når det går stærkt. Derfor vil du få god mulighed for at videreudvikle dine personlige såvel som faglige kvalifikationer.

Schmitz Cargobull Danmark A/S
Tentoma A/S
Rejsemontør til indkøring, installation, idriftsættelse og service

Tentoma A/S, Broager

Vil du være en del af teamet i et relativt nyt dansk industrieventyr og har du erfaring med installation og indkøring af maskiner og/eller automationsanlæg, så er denne stilling måske noget for dig!

Vi er i rivende udvikling og søger derfor endnu en medarbejder til indkøring, installation og idriftsættelse af vores maskiner. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer med et højt teknisk fagligt kompetenceniveau.

Tentoma tilbyder således en alsidig spændende stilling, hvor man følger projektet fra salgsoverdragelse, videre til indkøring i værkstedet og afsluttende SAT-test ved kunden.

Du vil opleve en virksomhed, hvor vidensdeling er i højsædet, vi ser løsninger frem for begrænsninger, der er frihed under ansvar og mulighed for at præge og planlægge din egen hverdag.

Kedington Denmark ApSElektrikere, kabelteknikere, datacenterteknikere søges til datacenter i Odense

Kedington Denmark ApS, Odense

Kedington søger medarbejdere til opførelse og drift af IT-infrastruktur og datanetværk i et avanceret datacenter i Odense. Datacentret behandler data fra sociale medier og udvider løbende sin kapacitet.

Jobbet er for personer, som ønsker at arbejde med den nyeste og mest avancerede datacenterteknologi på en spændende arbejdsplads. Vi arbejder efter absolut højeste faglige standarder, hvor kun det bedste er godt nok.

Vi søger forskellige profiler - lige fra teamledere til dem som har lyst til at lære faget fra bunden. Fælles er det, at man skal kunne lide det fysiske arbejde, at man er god til at arbejde med hænderne, og at man overholder de særlige og vidtrækkende arbejdsmiljøregler til alle tider.

Norrecco A/S
Maskinfører

Norrecco A/S, Agerskov

Er du Norrecco’s nye maskinfører?

Har du erfaring med at køre gummiged og gravemaskine, er fleksibel og mødestabil så kan vi tilbyde dig ansættelse på vores plads i Agerskov.

Vi søger en robust medarbejder, der kan lide at køre gummiged og gravemaskine, som ikke er bange for at gå til hånde andre steder på pladsen.

Vi har stort fokus på vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du besidder holdånd, har et godt overblik og tager en udfordring med et smil.

Norrecco A/S
AMBIZZIONVVS Projektleder – Odense

AMBIZZION søger for BLITEK A/S

Har du erfaring med VVS projektledelse og styring af byggesager? Har du erfaring fra branchen og tilsvarende stilling? Måske du er uddannet VVS´er eller VVS-installatør? Trives du i en flad organisation med afvekslende arbejdsopgaver og et godt sammenhold? Så er du måske den kandidat, som AMBIZZION ApS søger for vores kunde BLITEK A/S.

Som led i virksomhedens fortsatte udvikling søges en VVS Projektleder. Du får reference til Projekt- og Servicechef Brian Christensen, og din arbejdsplads bliver i Odense. Som VVS Projektleder får du det overordnede ansvar for projektledelse på VVS i relation til tildelte byggesager.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer på tværs af fagene. Du bliver den som kollegerne går til med specifikke spørgsmål inden for dit område, ligesom du forventes at være rollemodel i forhold til svendene samt værdier og holdninger i virksomheden.

UnileverTil vores fabrik i Odense søger vi en dedikeret SHE-Leader

Unilever

Prioriterer du også sikkerhed fremfor alt? Har du lyst til at være en del af en af verdens bedste Supply Chain funktioner? Så læs endelig videre!

Til vores fabrik i Odense søger vi vores nye SHE-Leader, som vil få ansvaret for, at vores globale SHE-agenda (”Safety, Health, Environment”) bliver opretholdt og videreudviklet. Unilever er en virksomhed, hvor sikkerhed på arbejdspladsen kommer før alt andet, og hændelser undersøges i dybden, så lignende hændelser undgås.

Som SHE-Leader vil du spille en vigtig rolle og varetage ansvaret for at forbedre vores sikkerhedsinitiativer. Det er helt afgørende, at du er direkte og god til at kommunikere budskabet på en forståelig måde til vores medarbejdere.

Eltronic a/s
Projektleder med fokus på SCADA & MES

Eltronic a/s, Hedensted

Som Eltronics nye Projektleder kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med vores industrielle kunder og fungere som deres tekniske sparringspartner, hvor du er med til at forme kundens fremtidige løsninger indenfor SCADA & MES.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Deltagelse i tilbudsgivning, kontraktforhandlinger, projektspecifikation og efterfølgende projekteksekvering.
 • Teknisk sparring internt og med kunden.
 • Rådgivning af kunden på løsningsmuligheder, der løser deres specifikke behov.
Eltronic a/s
DeloitteSpændende og udfordrende praktikforløb i revision

Deloitte, Esbjerg, Kolding, Odense og København

Har du talent for tal, og er du hurtig til at regne den ud? Deloitte søger dygtige og ambitiøse revisionspraktikanter til et spændende og udfordrende praktikforløb fra januar 2022 og 3-6 måneder frem i Danmarks største revisions- og rådgivningsfirma.

Som praktikant i vores revisionsafdeling vil du indgå som kollega i betjeningen af en bred vifte af virksomheder. Fra dag ét vil du indgå i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver, møder kunder og får sparring fra erfarne kolleger.

Vi søger praktikanter til vores kontorer i Esbjerg, Kolding, Odense og København.

Alm. Brand
Bygningstaksator

Alm. Brand

Vi mangler en kollega til Fyn. Er du uddannet taksator, eller godt i gang med uddannelsen?

Som taksator sørger du for at hjælpe kunderne fra start til slut. Når de anmelder en skade, er du den, der tager ud og besigtiger bygningen og bruger din faglighed til at vurdere skadens omfang. Samtidig fortæller du om dækning, rådgiver om skadeforebyggelse og sørger for, at kunden generelt får en god oplevelse.

Du kommer til at arbejde med blandt andet taksering af bygningsskader indenfor privat, erhverv og landbrug, og arbejdsdagen er kendetegnet ved alsidighed, spændende udfordringer og høje ambitioner for faglighed og kundeservice. Du får dit eget område og en varieret hverdag med stor selvstændighed, hvor du selv planlægger din dag og dine opgaver.

Alm. Brand
Techem Danmark A/S
Installationsteknikere til Øst- og Vestdanmark

Techem Danmark A/S

Vi tilbyder et udfordrende job i en virksomhed, hvor jobbet er kendetegnet ved høj grad af selvstændighed.

Vi søger dygtige installationsteknikere, gerne med VVS-baggrund, der selvstændigt kan udføre montageopgaver i private og erhvervslejemål med opsætning og servicering af forbrugsmålere.

Du kører ud fra egen bopælsadresse, og der bliver stillet bil og alt nødvendigt udstyr til rådighed.

Techem Danmark A/S
PeopleLinkQuality Specialist

PeopleLink søger for Dan-Foam i Aarup

Markedsledende produkter – udviklet og produceret i Danmark

Dan-Foam er Tempur Sealys centrale produktionsenhed til det internationale marked. Virksomheden udvikler, producerer og håndterer et enestående, men også komplekst, produktprogram bestående af puder, madrasser, sengesystemer og accessories, som sælges i mere end 90 lande.

Du kommer til at indgå i operationsorganisationen, hvor HSQE-teamet har en central rolle i at understøtte brandet ved at sørge for, at kun absolut topkvalitet produkter når bevidste forbrugere - og at produkterne fremstilles under hensyn til forbrugernes og medarbejdernes sikkerhed og trivsel.

Du kommer derfor til at arbejde tæt sammen med kolleger med både produkt kendskab samt teknisk baggrund, og du får indblik i alle facetter af HSQE arbejdet.

Vitec MV
Konsulent til internt salg og kundeservice

Vitec MV, Odense

Vitec MV er en nordisk softwarevirksomhed med base i Odense og datterselskaber i Norge og Sverige.

Kan du lide en travl og alsidig hverdag, med masser af kundekontakt, og trives du med både inbound og outbound salgsarbejde, så er du måske lige den vi leder efter til vores danske salgs- og kundeserviceteam.

Jobbet er meget alsidigt, og omfatter ting som:

 • Betjene salgsmail og salgstelefon
 • Udforme kontrakter på vores aftaler
 • Være backup for kørende konsulenter

Der er gode muligheder for at være med til at præge udviklingen i virksomheden, og bringe dine egne ideer i spil, hvis du har lyst til det.

Vitec MV
Scandic Hotel A/S
Tjener, deltid, Scandic Sønderborg

Scandic Hotel A/S

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye deltidstjener på Scandic Sønderborg. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
PeopleLinkProduktionschef

PeopleLink søger for Haarslev Industries A/S i Søndersø

Egen produktion og montage af maskiner til procesanlæg

Produktionen i Haarslev Industries oplever en stigende uforudsigelighed i produktionen, da de færdige procesanlæg i højere grad varierer i størrelse, teknisk kompleksitet og leveringstidspunkt. Produktionens evne til at levere på KPI’erne i en fleksibel ordreproduktion er den absolut krumtap for virksomhedens fremtidige succes. Haarslev Industries har en betydelig egenproduktion af især trykbærende udstyr og reservedele samt flere montagehold. Produktionen dækker et areal på over 25.000 m2.

Du får det samlede ledelses- og budgetansvar for produktion og planlægning samt sikring af kvalitet i tæt samarbejde med den danske QHSE Manager. Der er i alt 128 medarbejdere fordelt på 6 hold heraf et aften-/nathold. Hvert hold har deres arbejdsledere og hertil kommer 3 planlæggere.

Hartmanns A/SLager- og indkøbsansvarlig

Hartmanns A/S søger for kunde

Har du en god teknisk forståelse? Kan du trives i en stilling, hvor du har hele ansvaret lige fra indkøb- til komponenterne ligger på lagret? Befinder du dig godt i en stilling, hvor du er omdrejningspunktet for en stor del af resten af virksomheden? Så har vi muligvis den perfekte stilling til dig!

På vegne af en virksomhed i trekantområdet, søger vi efter en profil som kan stå for lagret og indkøb til egenproduktion indenfor metalområdet.

Som lager- og indkøbsansvarlig skal du sørge for, at de forskellige komponenter bliver indkøbt og lagret på virksomhedens lager. Virksomheden har egenproduktion, så du vil i det daglige have en tæt dialog med resten af virksomheden – ligesom du vil kunne sparre med dine nærmeste kollegaer. Din arbejdsbyrde vil typisk være 50/50 fordelt på indkøb (inklusiv prisforhandlinger) samt lagerstyring.

Indrykket: 
ALDI Danmark1. assistent - Aldi Søndersø

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
ALDI Danmark1. assistent - ALDI Korup

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
KvicklyBagersvend, Kvickly Sønderborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere. Kvickly ligger i butikscenter Borgen midt i Sønderborg. Borgen har 3 millioner besøgende om året og Kvickly ligger lige ved indgangen og har stor glæde af faste kunder såvel som kunder der gæster centeret.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
Brüel & Kjær Vibro GmbH
Technical Leader/diagnostic engineer (M/F/D)

Brüel & Kjær Vibro GmbH, Denmark

Brüel & Kjaer Vibro (B&K Vibro) is looking for a skilled and experinced

TECHNICAL LEADER/DIAGNOSTIC ENGINEER (M/F/D)

to join our team in Denmark.

This exciting role is a key player in our strive to extend our Remote Monitoring offerings to customers in Wind and Industrial Industries. Besides being the Technical Leader/Diagnostic Engineer of our global team and ensure continuously high customer satisfaction, a close cooperation with our I&D and Sales department are necessary to constantly focus on needs for improvement of our monitoring methods and services.