24.338 job matcher din søgning 24.338 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Evida
Sagsbehandler til Evidas Debitorafdeling

Evida, Viborg

Evida er i rivende udvikling og har brug for hjælp. Hvis du har evnerne og engagementet til at løfte opgaver indenfor inddrivelse, rykning, inkasso og bogføring, så er det dig, vi søger. Her har du muligheden for at udvikle dine kompetencer og videreudvikle vores debitorfunktion og samtidig være med til at præge den kultur og arbejdsform, vi skal have i Evida.

Evida

Du er en dygtig kommunikator, som evner at håndtere vanskelige og udfordrende samtaler med kunderne. Derfor må du gerne have erfaring med at tackle de svære samtaler, der nogle gange opstår, når man sidder i en debitorafdeling.

Evida
Furesø KommuneKom og vær med i Skovbakken, vi står her og mangler en pædagog i den ene børnehavegruppe

Furesø Kommune

Er du vild med fælles oplevelser i naturen og fokus på børnenes læring?

Er en arbejdsdag fyldt med arbejdsglæde, og et arbejdsmiljø hvor forskellighed er en kompetence, noget for dig – og har du samtidig lyst til at være en del af et lille integreret dagtilbud, hvor der er et tæt samarbejde på tværs af stuerne? Så læs endelig videre, for så er du sikkert vores nye kollega.

I Skovbakken har vi fokus på udelivet, og nyder dagligt godt af vores legeplads og de omgivelser vi har lige i nærheden. Vi er optagede af at følge op på børnenes initiativer, og vi giver børnene mulighed for at få indflydelse på hverdagen. Vi griber deres undren, så vi sammen kan blive klogere på det, de er optaget af.

Stevns KommunePsykolog og psykologvikar til Børn & Læring

Stevns Kommune

Familiehuset Birkehøj/PPR Stevns søger 2 engagerede psykologer til hhv. fast fuldtidsansættelse og barselsvikariat på 30 t/uge.Barselsvikariatet løber t.o.m. 31. maj 2022.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. september eller snarest derefter. Begge stillinger er ligeligt fordelt mellem PPR-indsatser efter Folkeskoleloven og indsatser efter Serviceloven.

Vi er en enhed bestående af psykologer, logopæder og familieterapeuter. Som psykolog består PPR-arbejdet i betjening af skoler og daginstitutioner i et udvidet distriktssamarbejde, hvor der er særlig fokus på det forebyggende arbejde. Vi laver undersøgelser og vurderinger, og har derudover gruppeforløb og lettere behandlingsopgaver.

Arbejdet efter Serviceloven består i råd og vejledning til forældre samt mere omfattende behandling i familier eller med det enkelte barn.

Aarhus Kommune
Sygeplejersker til fast aftenvagt i hjemmeplejen i Distrikt Nord

Aarhus Kommune

Aftensygeplejersker søges til hjemmeplejen i distrikt Nord i Pleje og Rehabilitering, Aarhus Kommune

Brænder du for at arbejde med klinisk sygepleje, borgeroplæring og rehabilitering i forhold til borgere, der bor i eget hjem? Kan du lide at arbejde med længerevarende borgerforløb, hvor du har mulighed for at opbygge et godt kendskab og en tættere relation til borgerne? Motiveres du af at understøtte borgere i at vedligeholde deres helbred og funktionsevne, så de i videst muligt omfang kan leve det liv, de ønsker?

Så er du lige en de nye kolleger, vi venter på!

Aarhus Kommune
Sygeplejersker til hjemmeplejen i Distrikt Nord

Aarhus Kommune

Sygeplejersker søges til hjemmeplejen i distrikt Nord i Pleje og Rehabilitering, Aarhus Kommune

Brænder du for at arbejde med klinisk sygepleje, borgeroplæring og rehabilitering i forhold til borgere, der bor i eget hjem? Kan du lide at arbejde med længerevarende borgerforløb, hvor du har mulighed for at opbygge et godt kendskab og en tættere relation til borgerne? Motiveres du af at understøtte borgere i at vedligeholde deres helbred og funktionsevne, så de i videst muligt omfang kan leve det liv, de ønsker?

Så er du lige en de nye kolleger, vi venter på!

LindevangVikarer søges til bostøttefunktion i socialpsykiatrien

Lindevang

Vi søger vikarer som bostøtter til det velfungerende og anerkendte socialpsykiatriske botilbud Lindevang i Helsingør. Det er vigtigt for os, at du er fagligt kompetent, omstillingsparat og klar til at arbejde tæt sammen med de mennesker, der bor på Lindevang. På Lindevang er faglighed, trivsel samt personale- og beboerinddragelse i højsædet.

Dette er et job for dig, der kan lide at samarbejde med borgere om individuelle ønsker for et godt hverdagsliv. Samarbejdet kan bestå i at yde praktisk hjælp, støtte og vejledning i dagligdagen med udgangspunkt i recovery-tilgangen.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med god normering og godt arbejdsmiljø samt en samarbejdende kultur med højt fagligt engagement.

Blue Water Shipping A/S
Assistent til Reefer Road Blue Water Shipping i Padborg

Blue Water Shipping A/S

Vil du arbejde med transport af temperaturkontrolleret gods? Har du lyst til at dygtiggøre dig inden for disponering i transportbranchen?

Blue Water Shipping A/S

Vi tilbyder dig et afvekslende job, hvor du vil komme til at varetage mange spændende opgaver i tæt sparring med de øvrige kolleger. Har du et højt energiniveau og engagement, så kan vi garantere dig et udfordrende job, der sætter de optimale rammer for din udvikling.

Til vores Padborg-afdeling søger vi en dygtig disponent, og vi oplærer også gerne den rette til jobbet. Du kommer til at indgå i et team, der arbejder med skræddersyede løsninger af køle- og frysetransporter. Teamet er præget af en positiv indstilling og et uformelt miljø, der danner rammerne om høj service og leveringssikkerhed i vores kunders transporter.

Blue Water Shipping A/S
Safe Online ApSFull-stack Software Developer, with a love for big data

Safe Online ApS, Copenhagen

We think that everybody should be in control of their data. We are developing solutions that make that happen. We do what others are just thinking, and we are poking the edges of current technologies – AI, connected cloud services, and much more.

We are innovative, and we dare. We are exploring the use of AI with total data privacy. We need to find sensitive, personal data in massive data sets but never use personal data in AI training.

If you are a developer with big data skills, we need you.

Halsnæs KommuneEr du Hundested plejecenters nye tilkaldevikar?

Halsnæs Kommune

Hundested Plejecenter, et skønt hus med flere specialer, søger tilkaldevikarer, der har lyst til at gøre en forskel for vores borgere i plejeboligområdet Fjordnæs.

Kan du se dig selv være med til at give vores borgere en meningsfuld hverdag, hvor den enkelte borgers behov og ønsker danner rammen? Med en vision om at skabe sammenhæng i hverdagen, har vi fokus på høj faglighed, den sygeplejefaglige indsats, kommunikation og den anerkendende tilgang.

Vi er et hus fyldt med godt humør og plads til forskellighed. Dine nye kollegaer er hjælpsomme og vil introducere dig grundigt i dit arbejdsområde, således at du kan møde den enkelte borger med værdighed og være med til at skabe mening.

Matas A/SProduktchef til Matas Indkøb - personlig pleje

Matas A/S, Allerød

Til Beauty-afdelingen søger vi en produktchef med erfaring fra detailhandel til at varetage ansvaret for en række af vores leverandører inden for personlig pleje.

Som Produktchef hos Matas har du ansvaret for kædens salgsperformance inden for en række produktområder. Du har daglig leverandørkontakt og sikrer vækst i salg og dækningsgrad via bl.a. sortiments- og prisstyring. Du arbejder med planlægning af markedsføringstiltag, lagerbindinger og lageromsætningshastigheder. Du er stærk, når der skal analyseres, besluttes og eksekveres.

Du har en positiv udstråling, indlevelsesevne og forståelse for detailhandelens vilkår. Med respekt for koncept og metoder udfordrer du også de gængse tanker og arbejdsgange, når netop det er gavnligt i forhold til optimering og eksekvering.

Elektro-Isola A/SIndustriteknikere/Maskinoperatører til aften- eller nathold

Elektro-Isola A/S, Vejle

Elektro-Isola A/S er en af verdens førende produktionsvirksomheder inden for kompositmaterialer. Elektro-Isola A/S udvikler, producerer og sælger specialfremstillede kompositprodukter. Vores produkter afsættes til kunder i hele verden.

For at følge med den stigende efterspørgsel fra vores kunder, søger vi 4 industriteknikere eller maskinoperatører til vores dreje/fræse CNC-maskiner. Stillingerne besættes på faste aften- eller nathold, og er fuldtidsstillinger.

Du bliver en del af vores bearbejdningsafdeling, hvor du får varierende opgaver inden for CNC-bearbejdning. Du får en grundig sidemandsoplæring, så du selv kan håndtere maskinerne, når oplæringen er afsluttet. Der bearbejdes både store og små emner i ordrestørrelser af varierende omfang. Vi har blandt andet maskiner fra Okuma, Chiron, Doosan, Nakamura, CMS.

Ditur.DK ApSSalgsassistent fuldtid

Ditur.DK ApS, Aarhus

I vores butik sætter vi nye standarder og normer for en fysisk butik i urbranchen. Vi sætter alle sanser i spil og skaber en butik, hvor du føler dig velkommen og har lyst til at være og komme igen.

Hos Ditur skal kunden være i centrum og have en unik shoppingoplevelse, udover det sædvanlige. Samtidig skal kunden klædes på med den rette rådgivning, viden og vejledning, omkring vores produkter. Kunne det være dig?

Nærmere bestemt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Byde kunden varmt velkommen i butikken og identificere kundens behov
 • Guide og servicere kunden, fra start til slut i deres købsproces og kommunikere relevant information, om de enkelte produkters og brands historie på en autentisk måde
Parfums Christian Dior A/SMARKETING AND DIGITAL MANAGER SCANDINAVIA

Parfums Christian Dior A/S, Frederiksberg

Reporting to the Country Manager Nordics, the Marketing and Digital Manager will:

 • Be responsible for defining and implementing an exciting and effective Marketing and Digital strategy that will continue to drive the business and raise brand awareness online and offline with our 2 key retailers within 4 countries.
 • Develop and manage a program of in-store events and activities that drive the retail business and create brand awareness.
 • Measure the success of all activities and events by analysing results.

For this position, we're looking for:

 • Marketing or similar degree with a 3-5-year experience minimum in a similar role
 • Communication skills · Strong problem solving and analytical skills · Results driven · Good attention to detail Good planning and organisation skills · Assertive and confident · Creative, reactive, and fun
Zeppelin Danmark A/SElectrical Project Engineer

Zeppelin Danmark A/S, Esbjerg

Vores Project Engineer har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny kollega til stillingen som – Electrical Project Engineer til varetagelse af bl.a. følgende opgaver:

JOBBET:

 • Rådgivning og design af styringer og tavleanlæg, primært til diesel- og gasanlæg
 • Assistere account managers med el-tekniske løsninger og prissætning
 • Teknisk afklaring for korrekt komponentvalg med tilhørende indkøb hos underleverandører
 • Yde teknisk support, såfremt der er spørgsmål under produktion, test og fra kunder,/p>

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Import for Kids ApSSalgskonsulent eller Storkundekonsulent til nordisk distributionsvirksomhed i vækst – gerne dig, der er svensk-, norsk- eller finsktalende

Import for Kids ApS, Greve

Brænder du for salg og gode kunderelationer, og ønsker du at din næste arbejdsplads skal være hos en virksomhed hvor du kan opleve succes og vækst. Så er du måske vores nye medarbejder hos Import for Kids!

Vi tilbyder dig en alsidig stilling som salgskonsulent til vores fantastiske kunder og selvfølgelig også til dem som du vil hjælpe os med at møde!

Din opgave består i at hjælpe vores erhvervskunder med at blive succesfulde med vores store varesortiment indenfor legetøj, bolig/indretning, klapvogne, møbler mv. Vi har de nordiske rettigheder på vores brands, og med dem i hånden står du stærkt i forhold til at være relevant hos kunderne.

Kastrup Vinduet
Eksport sælger med udviklingsmuligheder

Kastrup Vinduet, Holstebro

Vil du være med til at udbygge en eksportafdeling? Og er du på udkig efter et job, du kan vokse i? Så er jobbet som eksport sælger hos Kastrup Vinduet måske noget for dig.

En typisk arbejdsdag starter med, at du følger op på de forespørgsler, som er tikket ind fra andre tidszoner i løbet af natten. Det gør du ved blandt andet at koordinere deadlines, afstemme forventninger og aftale priser med kunderne enten over mail eller telefon.

Derudover får du ansvaret for at lede projekter, hvor du følger op på ordrer og sikrer, at alt kører som det skal i forhold til forsendelse, levering, pakkeplaner, etc.

Kastrup Vinduet
Retnemt.dk ApSKundeservicemedarbejder til RetNemt Måltidskasser

Retnemt.dk ApS, Helsingør

RetNemt producerer og sælger måltidskasser online til travle familier over hele landet. Vi lægger vægt på at være salgs- og servicemindede, og vores mission er simpelthen at levere kundeservice i verdensklasse. Vi er netop blevet børsnoteret i Stockholm som en del af Nordens førende måltidskasse-udbyder LMK Group. Til tiltrædelse snarest muligt søger vi en dygtig og erfaren kundeservice-medarbejder.

Du vil blive en vigtig del af et stærkt kundeserviceteam. Du vil selvstændigt skulle håndtere daglig kontakt med kunder på telefon, e-mail, online-chat og sociale medier samt have kontakt til vores distributør omkring leveringer. Som en usædvanlig, men vigtig del af vores gode kundeservice vil du også skulle gennemføre udgående kald. Du indgår herudover som back-up på diverse, ugentlige driftsopgaver f.eks. i form af opsætning af lister til vores produktion.

Elise Smiths Skole
Barselsvikariat SFO

Elise Smiths Skole, Aarhus

Fritidsordningen, KÆLDEREN og STUEN ved Elise Smiths Skole, søger 1 uddannet pædagog, gerne med erfaring, til 30 timers barselsvikariat pr. 9. august 2021 eller snarest derefter.

Vi er en dynamisk privatskole i midtbyen med ca. 550 elever. Du vil være en del af et forpligtende samarbejde mellem skole og SFO/lærere og pædagoger. Du har en klassepædagog som teammakker i parallelklassen. SFO/Skole-hjemsamarbejdet er tillige en vigtig kerne for os.

Du er uddannet pædagog, gerne med erfaring. Vi søger en person med lyst og erfaring og som nyder de klassiske ”dyder” så som de kreative felter, lege, spille og en god gang stikbold og et bål med snurrende gryder. Du tager også en god gang humor og social åbenhed med dig. Du trives med at arbejde både selvstændigt og sammen med kollegerne. Du vægter det nære samvær med børn og kan ligeledes håndtere store børnegrupper – altid med fokus og med en refleksion gennem pædagogiske overvejelser.

Elise Smiths Skole
Snushanen ApSDigital Development Coordinator

Snushanen ApS, Odense

Snushanen ApS har hovedkontor, webshop og lager i Odense NV. Vi sælger nikotinposer, tyggetobak og andre nikotinprodukter til brug ved rygestop. Vi blev grundagt i 2018, hvor vi sidenhen har haft rivende travlt, i takt med de nye og spændende produkter i konstant forandrende branche. Du kan gå på opdagelse i vores univers på vores hjemmeside.

Er du en erfaren projektkoordinator med et digitalt mindset, der brænder for at skabe fremdrift og optimere processer? Har du erfaring med at drive spændende IT-projekter, og motiveres du af at skabe resultater med og gennem andre?

Du vil som Digital Development Coordinator få en nøglerolle i de kommende års digitale strategiske projekter, hvor du i vidt omfang vil være med til at sætte præg på rejsen og de tiltag, der skal gøres samt være med til at sætte rammerne for den videre udvikling og retning.

DLF Seeds A/S
Research project: Genome editing in sugar beet

DLF Seeds A/S

DLF Seeds and University of Copenhagen, Institute of Genetics and Developmental Biology is inviting applications for a joint doctoral or research project between the institute and DLF Seeds/MariboHilleshög to start up from September 2021 or as soon as possible thereafter. MariboHilleshög is a part of DLF Seeds, who is the largest forage and turf seed company in the world.

DLF

The project is a three (3) year project in collaboration with Prof. Caixia Gao, Institute of Genetics and Developmental Biology, CAS and will be conducted as a joint doctoral or research project between University of Copenhagen, Institute of Genetics and Developmental Biology and DLF/MariboHilleshög. A total of two (2) years will be spent at the Institute of Genetics and Developmental Biology, CAS in Beijing, while the remainder will be split between DLF/MariboHilleshög’s site in Landskrona and the University of Copenhagen.

DLF Seeds A/S