7.214 job matcher din søgning 7.214 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Syntese Digital ApSBliv mediekonsulent hos Syntese Digital!

Syntese Digital ApS, Nordhavn

Syntese Digital har fået stor succes og vi mangler flere mediekonsulenter til vores vækstrejse.

Vi har en ambition om at være Danmarks største udbyder af Displayannoncering og det er her du kommer ind i billedet. Du skal varetage salg og rådgivning indenfor annoncering på Danmarks største og mest besøgte hjemmesider.

Du får ansvaret for dit eget geografiske område, hvor arbejdsopgaven består af følgende:

 • Ringe og booke møder
 • Afholde møder med præsentation af mulighederne
 • Tilbudsafgivning
Frederiksberg KommunePædagog med Pippi power

Frederiksberg Kommune

Vi har brug for en uddannet pædagog der er frisk, udadvendt, opfindsom, kreativ og har masser af gåpåmod. Du skal være godt til at skabe en aktiv pigekultur der tilbyder en brede vifte af vidt forskellige aktiviteter lige fra makeup, helse, sport, ture ud af huset, overnatninger i klubben, friluftsliv og hvad du ellers kan hive op af hatten, som vil være attraktiv for specielt pigerne.

Vi ønsker at skabe stærke fællesskaber på tværs af aldre, kultur, klasser og skoler. Vi ønsker også at få etableret et inspirerende og udviklende miljø, hvor medlemmerne udviser interesse, gejst og deltagelse, som bl.a. kommer til udtryk gennem deres medbestemmelse og deres engagement.

I stillingen vil der være 3-6 timer ugentligt, der skal lægges i skoleregi som understøttende undervisning. Den understøttende undervisning sker i samarbejde med lærerne.

Behandlingsskolerne ApS
Skoleleder til dagbehandlingsskolen Fyrtårnet - en veletableret skole med fokus på autismespektret

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Har du lysten og kompetencerne til at løfte ledelsesansvaret for en helt særlig skole? Vil du hjælpe børn med udfordringer godt på vej, så de kan udfolde til deres fulde potentiale?

Behandlingsskolerne

Dagbehandlingsskolen Fyrtårnet er en skole for normaltbegavede elever med autismespektrumforstyrrelser. Mange af eleverne har samtidig andre psykiske eller komorbide udfordringer fx. angst eller ADHD. Med behandlingsmæssigt udgangspunkt i kognitiv miljøterapi styrker vi elevernes faglige kompetencer og giver dem redskaber og tro på et godt børneliv, på lige fod med alle andre.

Du har det primære ansvar for ledelsen af 25-30 engagerede medarbejdere, der omfatter såvel lærere som pædagoger. Du har ansvar for skolens undervisningstilbud, driftsbudget og den daglige drift. Skolelederen på Fyrtårnet er en synlig del af elevernes og medarbejdernes hverdag.

Behandlingsskolerne ApS
Jan Nygaard ASKlargøringsmedarbejder – BMW & MINI

Jan Nygaard AS, Glostrup

Jan Nygaard AS er Danmarks førende eksklusive BMW- og MINI-forretning og servicerer årligt mere end 10.000 BMW- og MINI-ejere. Vi er en virksomhed i udvikling, og de kommende år bliver ingen undtagelse.

Vores BMW- og MINI-værksteder leverer Danmarks bedste service, hvilket er medvirkende til, at BMW har Danmarks mest tilfredse bilejere. Derfor bliver du en vigtig brik i vores målsætning om at levere et yderst kompetent stykke arbejde såvel som have den højeste score på kundetilfredshed blandt BMW-forhandlere i Danmark. Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Let klargøring af værkstedsbiler samt Jan Nygaards udlejningsflåde
 • Både indvendig og udvendig bilpleje såsom støvsugning, vask, rens, rudepudsning og aftørring af dører og falser
Capital Insurance Agency ApSSelvstændig forsikringsagent

Capital Insurance Agency ApS, København

Er du sælger med stort S, og drømmer du om at blive selvstændig? Oplever du derudover, at dit salgstalent ikke altid aflønnes efter indsats? Hvis svaret er ja, så læs endelig videre hér, da dette kan være din chance for at besætte en af forsikringsbranchens mest eftertragtede og fede salgsjobs.

Vi i Capital Insurance Agency søger netop nu vores næste hold af dygtige selvstændige forsikringsagenter, til at drive agentur på Topdanmark og COOP Forsikring privatforsikringer, med opstart hurtigst muligt!

Vi klæder dig på i alt fra produkttræning til brugen af IT-systemer, og vi står til rådighed med support fra a-å i forbindelse med dit virke som selvstændig forsikringsagent.

Sahva A/S
Indlægskonsulent til Sjælland

Sahva A/S

Vores forretningsområde vokser, og vi søger derfor en ny indlægskonsulent, som deler vores store interesse for fødder.

Du bliver en del af et stærkt team med 18 dygtige kollegaer, som sætter en ære i at sikre unikke kundeoplevelser gennem god service, perfekt pasform og hurtig levering. Stemningen i teamet er præget af lysten til at hjælpe og sparre med hinanden.

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Udføre fodanalyser med fokus på at definere kundens behov
 • Måltagning og tilpasning af indlæg og ortopædisk fodtøj
 • Vejledning og rådgivning om valg af fodtøj
Sahva A/S
Frederiksberg KommuneKompetent socialfaglig medarbejder søges til botilbud

Frederiksberg Kommune

Lejlighederne på Lauritz Sørensens Vej udvider driften og søger en socialfaglig medarbejder til stilling på 37 timer om ugen. Stillingen ønskes besat fra 1. oktober 2021. Vi søger også en barselsvikar fra 15. oktober 2021.

Lejlighederne på Lauritz Sørensens Vej er et §107-botilbud for 30 borgere, der visiteres med og uden døgndækning for unge mennesker mellem 18-35 år med autismespektrumsforstyrrelser, psykiske sårbarheder og psykosociale problemstillinger. Borgerne bor i selvstændige lejligheder, hvortil der er knyttet en fælleslejlighed, hvor personalet har deres udgangspunkt.

Den primære opgave er at udvikle og skabe rammer, hvori beboeren kan udvikles til at flytte i egen bolig eller evt. anden boform.

SweetStreet 2.0 ApSFuldtids SweetStreeter søges til at tage ud til events og servere vores skønne produkter

SweetStreet 2.0 ApS, København

Kunne du tænke dig at blive en del af et ungt og moderne team og dele vores værdier og drømme for SweetStreet?

Vi er en vækstende virksomhed med store armbevægelser og en vision om at blive førende inden for Street Food-events. Det er en drøm, der kun kan gå i opfyldelse ved at være omkring gode og dygtige mennesker!

Vores virksomhed har 10 unikke og specialdesignede vogne med kaffe og dessert. Vores produkter, som vi serverer med passion, er kaffe, crêpes, belgiske vafler og is.

For English version please click on the headline.

Combineering A/S
Selvstændig og serviceminded italiensk-talende logistik-kollega til spændende virksomhed i vækst

Combineering A/S, Birkerød

Vil du være med til at håndtere miljørigtige energiløsninger til industrivirksomheder, taler du italiensk, og er du erfaren inden for logistik?

Combineering arbejder i miljøets tjeneste. Vi arbejder innovativt og har højt specialiseret viden inden for genanvendelse af affald og restprodukter.

Du tilbydes et spændende job i en branche, hvor to dage aldrig er ens. Vi vækster kraftigt, både nationalt og internationalt, og har derfor behov for en erfaren og struktureret logistikmedarbejder til vores hovedkontor i Birkerød.

Vi forestiller os, at du blandt andet:

 • har flere års erfaring med logistikkoordinering, gerne som speditør
 • er fortrolig med Office-pakken og rutineret i Excel
 • har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner på dansk, engelsk og italiensk
OFF ROADOffice Manager

OFF ROAD, København

OFF ROAD er et digitalt marketingbureau i vækst og søger derfor en ny kollega der kan hjælpe med de daglige, praktiske opgaver på kontoret samt assistere med administrative opgaver.

Er du detaljeorienteret, proaktiv og frisk på en alsidig stilling med variation i arbejdsopgaverne, så er du måske vores nye Office Manger. Du får en bred vifte af opgaver, men skal primært være med til at opretholde et godt og velfungerende arbejdsmiljø og stå for den daglige drift på kontoret.

Arbejdsopgaverne involverer blandt andet:

 • Håndtering af frokostordning (opsætning, afrydning etc.)
 • Bestilling af varer til kontoret bl.a. kontorartikler, kaffe, hardware etc.
 • Assistere med administrative opgaver, herunder fakturaregistrering, feriekoordinering, mødebooking, rekrutteringsprocesser, etc.
 • Koordination af leverandører til kontoret (f.eks. rengøringsselskab, håndværkere, etc.)
Leif Thygesen ApSTekniker søges til Årets SEAT-forhandler!

Leif Thygesen ApS, Taastrup

Til Danmarks ældste og største SEAT & CUPRA-forhandler søges dygtig tekniker!

Hos Leif Thygesen Biler ApS, SEAT & CUPRA i Taastrup er vi et bilhus, der drives med lyst, gejst og ikke mindst kompetente medarbejdere. Vi er blevet kåret som årets forhandler 5 år i træk og søger en, som kan hjælpe med den positive udvikling. Derfor mangler vi dig!

Vi søger en teknisk, faglig profil med den ”rette indstilling”, der sætter en ære i sit håndværk. Du vil indgå i den daglige drift sammen med 6 motiverede kollegaer.

AV CENTER København A/SServicetekniker til serviceteamet i København

AV CENTER København A/S, Brøndby

Er du vores nye dygtige servicetekniker?

Vil du arbejde for en af Danmarks førende virksomheder inden for salg, installation, service og udlejning af professionelle audiovisuelle løsninger?

AV CENTER København søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam, opgaverne omfatter service-eftersyn og fejlfinding på AV-installationer.

Din baggrund er elektriker, elektronik- eller radio/TV-mekaniker, meget gerne med nogen erfaring i professionelt AV udstyr som eksempelvis projektorer, lydanlæg, control systems og videokonference udstyr. Kendskab til netværk og IT er en fordel, men ikke et krav.

Frederiksberg Forsyning
Er du en dygtig Entreprenørmedarbejder?

Frederiksberg Forsyning

Vil du være med til at bidrage til forsyningssikkerheden på Frederiksberg?

Så er det måske dig vi står og mangler? Du bliver en del af et team på 22 dygtige kollegaer heraf 4 sjaks, der er i gang med at renovere forsyningsnettet på Frederiksberg. Du kommer til at arbejde tæt sammen vores entrepriseledere og forsyningens projektledere.

En typisk hverdag på et projekt kan fx bestå af:

 • Udgravningsarbejde med b.la. lokalisering af kabler og ledninger
 • etablering af nye ledninger – fortrinsvis vandledninger
 • renovering af eksisterende ledninger
 • lave afspærringer og sikre et godt arbejdsmiljø
 • smedearbejde i plast
Frederiksberg Forsyning
Høje-Taastrup KommunePædagoger til Lunden – med fokus på sprog og forældresamarbejde

Høje-Taastrup Kommune

Har du et godt blik for børnenes potentiale, og har du en givende interaktion med børnene og deres forældre? Vil du have lov til at arbejde fagligt og med en super god kollegial kontakt? Er du den pædagog som vil ses, høres og forstås, men som ved, at det også kræver at du hører, ser og forstår den praksis og de mennesker du er sammen med?

Så bliv en del af et fedt fællesskab i Lunden. Hos os er dagene aldrig ens, så du skal motiveres af at have mange initiativer i gang, og selv kunne tage ledelses på at drive dem. Du er synlig på gulvet sammen med børnene indtil de bliver hentet – børnene er i fokus altid.

Som en del af Lunden vil du opleve, at du får gode kollegaer, og at det er muligt at tage ansvar og vokse med det ansvar. Det falder dig naturligt at gå foran og sætte gang i leg og aktiviteter.

Tectake Danmark ApSDansktalende kundeservicemedarbejder til E-commerce

Tectake Danmark ApS, København

Tectake er en ung virksomhed med en imponerende track-record og fremragende fremtidsudsigter. For at fortsætte den succesfulde udvikling og hurtige vækst i de seneste år, så er vi på udkig efter en kundeservicemedarbejder til vores danske kunder.

Vi har kontor i indre by i København, hvor vi er ved at opbygge vores skandinaviske hovedkontor. Teamet på det skandinaviske kontor vil bestå af cirka 13 medarbejdere.

Som vores nye kollega bliver du primært ansvarlig for at besvare og håndtere henvendelser fra vores online-kunder og vil være en nøgleperson i at skabe den bedste kundeoplevelse hver eneste gang.

Specialistklinikken for TandreguleringKlinikassistent

Specialistklinikken for Tandregulering, København

Specialistklinikken søger en klinikassistent til en fast stilling indenfor ortodonti 4-5 dage om ugen. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt, eller efter aftale.

Specialistklinikken diagnosticerer og behandler alt fra mindre tandstillingsfejl til vækstbetingede og erhvervede tand- og kæbestillingsanomalier. Vi er et tværfagligt team indenfor ortodonti/kirurgi som arbejder tæt sammen om klinikkens patienter.

Specialistklinikken består af nyetablerede klinikker og teknikrum. Der er desuden fuldt udstyret digitalt røntgenrum med 3D-røntgen og cephalostat, og vi arbejder med TRIOS interoral scanner.

Klinikassistentens opgaver omfatter sædvanlige klinikassistentopgaver indenfor ortodonti såsom tidsaftaler, assistere specialtandlægen ved behandlinger, instrumentklargøring, røntgenoptagelser, varebestilling, administrationsamt selvstændigt patientarbejde.

Rib HouseServiceminded restaurantchef – Roskilde og Søborg

Rib House

Er du klar til nye udfordringer hos en familierestaurant og steakhouse i absolut topklasse?

Hos Rib House er det dig, der sikrer, at dine medarbejdere har det godt, at hverdagen kører på skinner, og at gæsterne er glade. Lige nu mangler vi restaurantchefer til vores restauranter i hhv. Roskilde og Søborg.

Nysgerrig?

Læs mere om dit nye job her.

We Are Safe ApSSalgstalent i København - fuldtid eller deltid

We Are Safe ApS

Har du talegaverne i orden? Er du resultatorienteret og energisk? Og tænker du i behov og værdier frem for produkter? Så er du måske vores nye sikkerhedsrådgiver eller sælger.

HVEM ER VI?
Safe er en softwarevirksomhed, der hjælper danskere med at forbedre deres digitale sikkerhed gennem en overskuelig og nem løsning baseret på abonnement. Vi er i massiv vækst. Vores kultur er resultatorienteret - vi har verdens bedste kundeservice - og vi har det sjovt sammen! Du kommer til at arbejde tæt sammen med et dedikeret team på 11 personer.

OPGAVER VIL TYPISK VÆRE:

 • Salg og rådgivning til potentielle kunder
 • Opfølgning til kunder / partnere
 • Mødebooking
SPORT 24 A/S
Sælger

SPORT 24 A/S, Ishøj

SPORT 24 Outlet åbner ny butik i Ishøj til efteråret, vil du være med?

SPORT 24 OUTLET åbner til efteråret en ny butik i Ishøj, og vi søger derfor en dedikeret og passioneret sælger på fuldtid med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde.

Hos SPORT 24 OUTLET har du mulighed for at blive en del af et helt fantastisk sportsunivers og hjælpe SPORT 24 med at opfylde visionen om at være Danmarks førende sportskæde og familiens foretrukne valg inden for sportstøj og sportsmode. I SPORT 24 OUTLET kan hele familien nemlig finde både sportstøj, udstyr og modetøj til lave priser året rundt.

Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at give kunderne den bedst mulige oplevelse i SPORT 24 OUTLET.

SPORT 24 A/S
Butikschef

SPORT 24 A/S, Ishøj

SPORT 24 Outlet åbner ny butik i Ishøj til efteråret

Derfor søger vi nu en butikschef til SPORT 24 Outlet i Ishøj, som åbner til efteråret.

Butikken er en del af SPORT 24 A/S som består af over 60 SPORT-butikker, SPORT 24 TEAM samt to webshops SPORT24.dk og SPORT24OUTLET.dk. Varerne kommer fra alle de kendte sportsleverandører som Adidas, Puma, hummel, Endurance, Cruz, m.fl. samt rester fra vores SPORT 24-butikker.

Jobbet består primært af personaleledelse, varebestilling, kundebetjening, vareopfyldning, vareeksponering, udarbejdelse af 16-ugers arbejdsplan i SameSystem samt diverse administrative opgaver.