6.682 job matcher din søgning 6.682 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Biogas Danmark
Public Affairs-chef til Biogas Danmark

Biogas Danmark, København

Kan du styrke den politiske interessevaretagelse for biogasbranchen? Har du erfaring med politisk rådgivning? Og har du gennemslagskraft helt ind i de politiske udvalg på Christiansborg? Så er det måske dig, vi skal bruge.

Biogas Danmark varetager biogasbranchens politiske interesser over for politikere og embedsværk, og din primære opgave bliver at omsætte stor bevågenhed til politisk indflydelse på de rammevilkår, der skal gælde for branchen i det kommende årti.

Som Public Affairs-chef får du ansvaret for at styrke den politiske interessevaretagelse for biogasbranchen. Dine vigtigste opgaver vil være at levere politisk rådgivning til ledelsen og bestyrelsen i Biogas Danmark, være med til at udarbejde politiske udspil og analyser, samt identificere relevante stakeholdere og sikre kontakten til dem.

Biogas Danmark
Idrætsbørnehuset
Idrætsbørnehuset søger pædagoger og pædagogmedhjælpere med stor bevægelsesglæde til vores vuggestue og udflytterbørnehave

Idrætsbørnehuset, Frederiksberg

 • I Idrætsbørnehuset har vi øje for medarbejdernes udvikling, og sætter stor værdi i at tage aktiv del i at talentudvikle den enkelte medarbejder, og gruppen, fx med certificering, uddannelse, konferencer, foredrag, fordybelsesforløb og individuel coaching.

Vi leder efter en uddannet pædagog, som er professionel, og som i arbejdet med børnene er rummelig, beslutsom og empatisk. En pædagog der kan veksle mellem det formelle og uformelle rum, høj og lav arousal, og brænder for at bruge sin krop aktivt sammen med børnene.

Vi søger også efter en pædagogmedhjælper, som er seriøs og har et højt drive. Pædagogmedhjælper der i arbejdet med børnene er beslutsom, tør gå forrest, være i børnehøjde og bruge sig selv.

Begravelse Danmark Økonomimedarbejder med controller-gen

Begravelse Danmark, Brøndby

Hos Begravelse Danmark tilbyder vi en attraktiv stilling som Økonomimedarbejder i vores team, der pt. består af 2,5 personer.

Du vil i dit daglige virke samarbejde med kollegaer i vores lokale Begravelsesforretninger samt vores online callcenter og udover at være en dygtig til dit job, er en af dine vigtigste funktioner at medvirke til at servicere og videreudvikle økonomifunktionen til et højere niveau.

Arbejdsopgaverne er af økonomisk og administrativ karakter, som i al væsentlighed bl.a. omfatter:

 • Kreditorbogholderi
 • Finansbogføring
 • Månedsafstemninger
Collectia A/S
Site Reliability Engineer (SRE)

Collectia A/S, Brøndby

Kunne du tænke dig et fagligt udfordrende og spændende job i en af Danmarks største inkassovirksomheder?

Da vores virksomhed er i en branche med kontinuerlig udvikling, har vi altid gang i mange spændende projekter, og søger derfor et nyt talent til vores DevOps afdeling. Lyder det som noget for dig?

Når du starter i Collectia vil du blive introduceret til vores virksomhed, vores mål og strategier, de IT-systemer vi anvender, samt dine nye kollegaer. Du vil blive tilknyttet en mentor, der sørger for en grundig oplæring i vores systemer og arbejdsprocesser.

Hos Collectia er medarbejderen i fokus og har derfor en attraktiv personaleordning – ”Collectia Care” – in-house frisør, massør og bilvask, som alle kan benyttes i arbejdstiden, samt et fitnessabonnement. Derudover har vi frokostordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Collectia A/S
Arkil A/S
Struktører, maskinførere, rørlæggere og håndfolk til anlægsprojekter i indre København

Arkil A/S, Greve

Vi har travlt og søger faguddannede struktører, maskinførere, rørlæggere og erfarne specialarbejdere til anlægsprojekter i indre København, hvor vi bl.a. udfører projekter med kloakerings- og forsyningsledninger og udgravning til regnvandsbassiner. Vi etablerer infrastruktur og udfører vejsaneringsopgaver på veje, cykelstier og fortove.

Du bliver ansat i Arkil Anlæg i Greve, som beskæftiger ca. 50 medarbejdere, der løser anlægsopgaver i indre København. Hos os bliver du en del af et fagligt stærkt team, der lægger vægt på godt samarbejde og veludført arbejde.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima. Som ny medarbejder bliver du godt introduceret og oplært, så du kommer godt fra start i jobbet.

Furesø Boligselskab Servicemedarbejdere med håndværksmæssig snilde søges til Servicecenter Farum Midtpunkt

Furesø Boligselskab

Kan du lide at tale med mange forskellige mennesker? Skal service og vedligeholdelse af boliger og udendørsarealer være en del af din hverdag? Så er jobbet som servicemedarbejder lige noget for dig!

Vi søger nye kollegaer til vores medarbejderteam, som er ansvarlig for at yde service til beboerne i vores boligafdelinger og for vedligeholdelse af bygninger og arealer.

Jobbet byder på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og fornyelses opgaver, hvor du vil skulle udføre eftersyn, reparation og mindre vedligeholdelsesarbejde på almindelige tekniske installationer, samt inventar i bygningerne under hensyntagen til gældende lovgivning. Derudover vil de daglige praktiske opgaver omfatte pleje af grønne områder, affaldshåndtering, renholdelse og kontakt til håndværkere. Du skal være indstillet på at udføre glatførebekæmpelse.

Parkzone A/S Servicemedarbejder med erfaring inden for opmærkning og demarkering

Parkzone A/S, Rødovre

Har du erfaring med at opmærke og demarkere? Og brænder du for at sætte kundens behov i fokus og sammen med dine kollegaer sikre, at kunden får den bedste service? Så har vi måske det rette job til dig!

Vores serviceafdeling etablerer og vedligeholder alle vores parkeringsområder. Afdelingen har travlt, og de har brug for nye kræfter. Vi søger derfor dig, der har viden og erfaring med at opmærke parkeringsområder eller lign. Som vores nye servicemedarbejder, vil du have det primære ansvar for mangeartede opmærkningsopgaver i henholdsvis maling og termoplast.

Nord Ejendomsadministration ApS Ejendomsadministrator

Nord Ejendomsadministration ApS, Søborg

NORD Ejendomsadministration oplever tilgang af kunder inden for bolig- og erhvervsudlejning og søger derfor en ejendomsadministrator til en nyoprettet stilling i vores udlejningsteam.

Vi er 9 medarbejdere i NORD Ejendomsadministration ApS, som samarbejder om at administrere udlejningsejendomme, andelsbolig- og ejerforeninger. Vi tager ansvar over for vores kunder og stræber efter at udvikle os inden for vores fagområder.

Arbejdsopgaverne i udlejningsafdelingen er:

 • Daglig kontakt med ejere og lejere, håndværkere og viceværter
 • Opkrævning af leje og håndtering af restancer
 • Udarbejdelse af varslinger
Jobindex
Intern salgsmedarbejder

Jobindex søger for Øland Ventilation A/S i Brøndby

Kunne du tænke dig at få en vigtig salgsrolle hos en virksomhed, hvor din læring og udvikling står højt på dagsordenen?

Når du starter hos os, bliver du klædt godt på med den nødvendige viden om branchens bredeste produktprogram under vores grundige oplæringsforløb. Herudover kan du glæde dig til at dele hverdag med kolleger, der er fulde af gøgl.

Jobindex
Gem
idoc A/S Maskinkonstruktør til medico-/fødevareindustrien

idoc A/S, Albertslund

Brænder du for at arbejde med konstruktion/projektledelse af kundetilpassede maskiner og produkter samt bidrage til løbende udvikling og optimering af produkter til industrikunder? Til vores kontor på Sjælland søger vi en erfaren og selvstændig maskiningeniør/konstruktør med erfaring inden for medico- eller fødevareindustrien.

Udover mekanisk konstruktion vil du få mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver såsom projektledelse, design & udvikling af nye såvel som re-design af eksisterende maskiner samt teknisk dokumentation i et tæt samarbejde med vores kunder.

Vi udfører opgaverne fra vores kontorer eller ude hos kunden. Omgangstonen både internt og eksternt er uformel og venskabelig, og vi tilstræber at møde vores kunder på deres præmisser.

Gem
idoc A/S Ingeniør med proceserfaring til pharmaindustrien

idoc A/S, Albertslund

Brænder du for at arbejde med konstruktion/projektledelse af kundetilpassede procesanlæg og maskiner samt bidrage til løbende udvikling og optimering af produkter til industrikunder?

Udover mekanisk konstruktion vil du få mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver såsom projektledelse, design & udvikling af nye såvel som re-design af eksisterende anlæg samt teknisk dokumentation i et tæt samarbejde med vores kunder.

Vi udfører opgaverne fra vores kontorer eller ude hos kunden. Omgangstonen både internt og eksternt er uformel og venskabelig, og vi tilstræber at møde vores kunder på deres præmisser.

Wizkids A/S VP of Engineering, Nordics

Wizkids A/S, Albertslund

At Texthelp, we provide cutting-edge assistive technology tools to help students, teachers, and people in the workplace achieve their true potential. Our products are used by over 50m people across the globe and we have a moonshot goal of reaching One Billion people by 2030.

We are looking for a Vice President of Engineering to help build and scale our Nordics region. We're looking for an enthusiastic leader who can help to scale our business to meet our moonshot goal while ensuring we meet our high standards of product quality, security, privacy, scalability, and unparalleled natural language processing.

As Vice President of Engineering, you'll be responsible for ensuring our agile scrum teams are focused on high-level strategic objectives, provide support and architectural advice to development managers, oversee the consistency of user experiences, and manage a team of engineers and developers.

Gem
Wibe Danmark A/S Salgsingeniør, Kabelsystemer – København & Sjælland

Wibe Danmark A/S

Brænder du for salg og rådgivning? Mestrer du at skabe værdi for kunden og kundens forretning? Arbejder du struktureret og løsningsorienteret? Så læs gerne videre!

Du har ansvaret for salg og rådgivning af Wibe produkter, hvor din primære opgave er at opsøge og rådgive installatører samt små og mellemstore virksomheder i dit område. Du udvikler, plejer og fastholder eksisterende kunder i tæt samarbejde med det øvrige salgsteam.

Du kommer til at drive hele salgsprocessen fra lead, tilbud og til ordre samt er en væsentlig spiller i at sikre løbende solid kundetilfredshed og stærke relationer.

Motel One Copenhagen ApS Receptionschef

Motel One Copenhagen ApS, København

Er du vært? Har du sans for detaljen, og er service noget, der falder dig naturligt? Er du samtidig født med lederegenskaber og har erfaring inden for hotel og/eller service, og leder efter din næste store mulighed?

Vi søger en driftsstærk receptionschef, som foruden at være en stærk leder er dygtig til at kommunikere, motivere og have det fulde overblik, samtidig med at du udstråler ro og positivitet. At arbejde som receptionschef indebærer bl.a.:

 • Drift og ledelse af receptionen, herunder vagtplanering, ansættelse og afvikling, udvikling og motivering
 • At indgå som aktiv del af receptionen, dvs. ind- og udtjek af gæster, besvare gæstehenvendelser etc. med varierede arbejdstider fordelt på både dags-, aften- og weekendvagter
Ballerup Ny Skole Musik- og tysklærer søges til den hyggeligste skole i skoven pr. 1. januar 2023

Ballerup Ny Skole

Efter ti år som elev og 23 år som lærer på Ballerup Ny Skole har vores tysk- og musiklærer fået lyst til at prøve noget andet. Derfor søger vi en ny kollega med fagkombinationen tysk og musik. Hvis du kun har et af fagene, er det også godt.

Ballerup Ny Skole er en Lilleskole med ca. 190 elever fra 0.-9. klasse. Vi har skoven i baghaven, relationen i centrum og en hverdag, hvor vi med grin, musik, humor og faglighed har børnene i øjenhøjde og den pædagogiske udvikling i højsædet.

På vores skole prioriterer vi at give vores elever en hverdag præget af tryghed, nærvær og begejstret engagement – med fællesskabet som udgangspunkt. Vi har fællesspisning og elever og forældre, der tager medansvar for vores fællesskab. Vi har også en årlig lejrtur for hele skolen.

Gem
Amok ApS
Vi søger chauffører til studenterkørsel!

Amok ApS

Vi har igen i år udvidet med flere lastbiler, og derfor søger vi dygtige og ansvarsbevidste chauffører med højt humør til at servicere årgangens studenter. Vi lægger vægt på højt humør og mødestabilitet – lastbiler fra !AMOK kommer altid til tiden, og vi forventer det samme af dig.

Kan du krydse ovenstående kvaliteter af, og er du i besiddelse af et C-kørekort samt EU-kvalifikationsbevis, er det måske dig, vi søger til Danmarks fedeste chaufførjob!

Vores kørsler foregår i hele Danmark i perioden d. 22 juni–d.4 juli 2023, hvor begge dage er inkluderet. Der bliver taget hensyn til, hvor i landet du er bosat, men du skal være klar til at overnatte på vandrehjem el.lign. under kørslen, som vi selvfølgelig betaler for.

Amok ApS
Borgerretshjælpen Jurist til retshjælpskontor

Borgerretshjælpen, Valby

Borgerretshjælpen søger en engageret jurist til vores retshjælpskontor.

Stillingen er en generalist-stilling, hvor du kommer til at rådgive og sagsbehandle indenfor forskellige retsområder, bl.a. udlændingeret, socialret og lejeret samt forvaltningsret. Det er en spændende stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling ligesom stillingen også indebærer en høj grad af fleksibilitet.

Stillingen er på 19 timer ugentligt.

Borgerretshjælpen er en forening, som blev stiftet i 2012, og har til formål at sikre og styrke borgerens retssikkerhed. Vi arbejder for at sikre lige mulighed for juridisk hjælp for alle borgere, uanset økonomiske vilkår og ressourcer.

SAMTANK A/S
Terminaloperator - Samtank KBH

SAMTANK A/S

Samtank er i udvikling og søger derfor en teknisk orienteret og fleksibel medarbejder til vores tankanlæg i KBH. Her bliver du en del af vores afdeling på 7 kollegaer, der sikrer, at Københavnerlageret drives sikkert, fejlfrit og at gældende love og regler overholdes. Vi går op i faglighed og arbejdsglæde/humør.

Du vil møde nye udfordringer hver dag, da vi har mange forskellige arbejdsopgaver, som stiller krav til din faglige kunnen – både mekanisk og el-teknisk. Dine hovedopgaver vil være:

 • Drift og vedligeholdelse af anlæggene.
 • Losning og lastning af tankskibe.
 • Udførelse af tekniske opgaver og projekter.
SAMTANK A/S
Intellis A/S Implementeringskonsulent

Intellis A/S, København

Brænder du for stærke kunderelationer og vil du være med til at levere markedsledende SaaS-løsninger til det offentlige og private Danmark? Trives du i rollen som projektleder, der kan prioritere og eksekvere flere sideløbende projekter og opgaver? Så er stillingen som implementeringskonsulent noget for dig.

Som implementeringskonsulent vil du få ansvar for at implementere nye kunder samt vejlede og hjælpe eksisterende kunder med anvendelse af vores løsning. Du styrer implementeringen fra start til slut og formår at have det samlede overblik samt blik for detaljen, samtidig med at du guider kunden og formår at sætte dig ind i deres behov og ønsker.

Som en del af implementeringen skal du tilrettelægge god ibrugtagen af løsningen, samt vejlede kunden i hvordan løsningen bedst forankres i hele organisationen, så kunden opnår en reel digitaliseringsgevinst.

Arkil A/S
Erfaren formand til anlægsprojekter i Nordsjælland

Arkil A/S

Vi søger endnu en formand, der kan lede vores dygtige mandskab, når vi udfører spændende anlægsarbejder i Nordsjælland. Arkil arbejder målrettet på at udvide vores aktiviteter i området nord for København, så har du lyst til en hverdag i en stabil virksomhed med gode kollegaer og udviklingsmuligheder, så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af Arkils anlægsafdeling i Greve, som har travlt og bl.a. udfører projekter indenfor byggemodning, etablering af ny kloak, kloakseparering, kloakrenovering, LAR-anlæg, klimatilpasningsprojekter, fjernvarme, vejanlæg og jordarbejder. Afdelingen løser også vejsaneringsopgaver på mindre veje og cykelstier samt udfører brolægningsarbejde, jordflytning og afvandingsprojekter. Kort sagt alt inden for anlægsarbejde og infrastruktur. Afdelingen vokser, og der er behov for flere folk til at nå målene for de næste mange år.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV