18.199 job matcher din søgning 18.199 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Sundhedsplejerske til distrikt i Brande

Ikast-Brande Kommune

Da en af vores sundhedsplejersker venter sig, søger vi pr. 1. september eller snarest derefter en uddannet sundhedsplejerske til et vikariat på halvandet år.

I sundhedsplejen er vi 12 sundhedsplejersker, en kostfaglig medarbejder, fire børneterapeuter og den ledende sundhedsplejerske. Vi er en del af Børne- og Familieafdelingen, og vi arbejder tæt sammen med de andre afdelinger.

Vi har fokus på tidlig indsats og på, at de indsatser, vi tilbyder, bidrager til refleksion og handlekraft hos modtagerne. I den forbindelse arbejder vi bl.a. med forældreprogrammet "Godt i gang", som er et tilbud på fem mødegange til alle førstegangsforældre. Til familier med særlige behov kan vi bl.a. tilbyde Marte Meo.

Ikast-Brande Kommune
Socialrådgiver (vikar) til Familierådgivningen

Ikast-Brande Kommune, Nørre Snede

Vi søger dig, der kan hjælpe forældre og netværk til at skabe forandringer for børn og unge i udsatte positioner.

Familierådgivningen er organiseret i tre funktionsteams; et handicapteam, et dagforanstaltningsteam og et døgnforanstaltningsteam. Den ledige stilling er aktuelt forankret i døgnforanstaltningsteamet.

Vi tilbyder:

 • Engagerede kollegaer og arbejdsfællesskaber både mono- og tværfagligt.
 • Godt arbejdsmiljø med bl.a. høj faglig kvalitet til følge.
 • En arbejdsplads med en flad struktur, hvor der er mulighed for medindflydelse på både arbejdstilrettelæggelse og de afgørelser, vi træffer.
Ikast-Brande Kommune
Marienlund søger medarbejder med en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse

Ikast-Brande Kommune

Marienlund er et botilbud bestående af fem afdelinger med i alt 35 borgere. Målgruppen er voksne udviklingshæmmede med forskellige handicaps, der bor i egne lejede lejligheder. Borgerne er i alderen 18-74 år. Man vil blive fast tilknyttet en afdeling med seks-otte beboere.

Borgerne på Marienlund har meget forskellige støttebehov. Du skal derfor kunne trives med at yde omsorg til borgerne med demensproblematikker og samtidig kunne støtte yngre borgere med forskellige diagnoser i en struktureret hverdag med aktiviteter i og uden for huset.

En del af borgerne har behov for hjælp til personlig pleje, mens andre kan klare dette selv, blot med verbal støtte og guidning. Andre af borgere er selvhjulpne med mange daglige gøremål, og den primære arbejdsopgave består her i at skabe en struktureret og genkendelig hverdag, hvor der ydes støtte til fastholdelse af strukturen.

Ikast-Brande Kommune
Psykolog til PPR

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en psykolog til Skoleteamet i PPR i Ikast-Brande Kommune, der vil blive en del af et stærkt tværfagligt fællesskab i PPR.

PPR består ud over psykologer af AKT-konsulenter, specialkonsulenter, tale-konsulenter, og specialpædagogiske vejledere.

Arbejdet som psykolog i PPR kalder på mange forskellige kompetencer.

Vi arbejder for, at alle børn trives og lærer så meget de kan.

Vi arbejder med at skabe gode læringsmiljøer i både almen- og specialområdet, ved at understøtte de fagprofessionelle i skoler og dagtilbud.

Egedal Kommune
Distriktsskole Smørum, afdeling Boesagerskolen, søger en engageret dansklærer til kommende 1. klasse

Egedal Kommune

Brænder du for dansk?

Er du en ambitiøs og indlevende dansklærer? Er du en robust og tydelig voksen der er stærk i dine relationer? Kan du indgå i et stærkt og engageret team om elevernes faglige, personlige og sociale udvikling? Så er det dig, vi søger til vores skole.

Vi søger en dansklærer til vores kommende 1. klasse. Udover dansk indeholder stillingen idræt, UU, engelsk og kristendom og evt. timer i vores læseressourcecenter.

Vi kan tilbyde forventningsfulde, sjove og videbegærlige elever, kompetente, ambitiøse og opmærksomme kollegaer, der ikke bare vil samarbejde, men i høj grad gør det, fordi det giver mening. Desuden tilbyder vi en ledelse, der er anerkendende, visionær, lyttende og dialogorienteret.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Erfaren socialrådgiver til hjemmegruppen i Den Socialfaglige Myndighed

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til en socialrådgiverstilling på det specialiserede voksenområde og brænder du for at følge sager helt til dørs med et stærkt fokus på at yde den rigtige hjælp til borgeren, så har vi en stilling, der kan være noget for dig i Center for Myndighed og Social Service.

Dine arbejdsopgaver består primært i, at du i samarbejde med dine kolleger skal afdække borgernes støttebehov, udmåle den korrekte hjælp og træffe afgørelser. Herunder skal du:

 • Afholde opfølgningsmøder og føre det personrettede tilsyn med vores borgere og være i kontakt med pårørende og samarbejdspartnere/leverandører
 • Give helhedsorienteret råd og vejledning og udarbejde udredning af borgere efter voksenudredningsmetoden
 • Sætte mål for indsatsen og følge op på målene
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Distriktsskole Smørum, afdeling Boesagerskolen, søger en lærer til en fast stilling i samfundsfag, kristendom og geografi

Egedal Kommune

På Distriktsskole Smørum, afdeling Boesager skal alle børn være en del af et fællesskab – trivsel og læring går hånd i hånd.

Er du en ambitiøs og indlevende lærer – og har lyst til at indgå i et stærkt og engageret team?

Så er det dig, vi søger!

Vi kan tilbyde forventningsfulde, sjove og videbegærlige elever, kompetente, ambitiøse og opmærksomme kollegaer, der ikke bare vil samarbejde, men i høj grad gør det, fordi det giver mening.

Egedal Kommune
Krone Vinduer A/SIntern salgsmedarbejder

Krone Vinduer A/S, Harken eller Viby J.

Er du en serviceminded person med flair for salg, god kundepleje og kunderådgivning? Og har du erfaring med salg af vinduer eller glas? Så er det måske dig vi søger til Danmarks mest fleksible vinduesfabrik.

KRONE er inde i en rivende udvikling og søger derfor en ny kollega i en af vores interne salgsafdelinger, enten i Harken ved Hjørring eller i Viby ved Aarhus, afhængig af dine ønsker og din bopæl.

Du får en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk, voksende koncern med et spændende produktprogram, hvor de største fokusområder er god service og tilfredse kunder.

Du bliver en vigtig del af vores kompetente salgsteam, og din dagligdag vil foregå i et åbent kontorlandskab, hvor sparring og teamwork er faktorer der vægter højt. Din fornemste opgave bliver at servicere vores kunder og sikre, at de får en god oplevelse, når de er i dialog med dig.

CityCallCenter ApS
Kundeservice-specialist på fuldtid søges til vores dagshold. Er det dig?

CityCallCenter ApS, København

Vil du være med til at levere professionel og engageret kundeservice til vores virksomheders kunder? Vi søger netop nu kundeservice-specialister med erfaring fra arbejde i callcenter til fuldtidsstillinger til vores daghold.

Hos CityCallCenter tilbyder vi professionel telefonpasning for virksomheder. Du kan forvente en travl hverdag, hvor opkaldene er mange og din omstillingsparathed skal være i top. Så lyder det som dig, er du den rette til jobbet med at hjælpe vores kunder.

Jobbet indebærer:

 • Besvarelse af opkald/assistance
 • Mailkorrespondance med kunder eller vores chatfunktion, i begrænset omfang
 • Forefaldende arbejde på kontoret – herunder oprydning af mødelokaler, opvask, mødebooking mv.
MG-VVikarer på fuldtid eller deltid. Er det noget for dig?

MG-V

MG-V ApS har vundet udbudsrunden som eneleverandør på levering af pædagogiske vikarer til 8 nye kommuner fra 1. september.

Vi søger derfor vikarer der kunne tænke sig at arbejde på fuldtid eller deltid.

Er du pålidelig og frisk på vagter? Og er du uddannet pædagog, pædagogisk assistent eller har en baggrund som pædagogmedhjælper der kan lide at have afvekslende job. Jobbet som vikar skaber gode nye erfaringer og kompetencer, som hele tiden udvikles. Ønsker du også afveksling og god løn? - så søg NU, vi mangler dig.

Danske BankSenior Data Engineer for AML Review Tribe

Danske Bank, Høje Taastrup

Do you want to help protect our customers, the society and the bank from Financial Crime by developing best-in-class Anti-Money Laundering (AML) solutions? Then have a look at this job because it might be just the right one for you!

We protect our customers, the society and the bank from Financial Crime by developing best-in-class Anti-Money Laundering (AML) solutions to ensure regulatory compliance in Danske Bank.

As a Data Engineer, you will be joining one of the high-impact squads within the AML Review Tribe and utilizing your technical skills to design and build data solutions. While working on innovative solutions to business problems you will also have an opportunity to gain a deep understanding of Danske Bank’s business model.

Danske BankSenior User Experience Designer (Copenhagen Region)

Danske Bank

Greetings from the Welcoming & Orchestration Tribe! We are responsible for creating an amazing welcoming experience for new private and business customers across channels – an experience that feels easy, fast & transparent. The work you will be doing will have a large impact on users and Danske Bank. Are you ready for that challenge?

In our tribe we welcome customers and provide product orchestration services to customer journey tribes. Our vision is to transform the way we welcome customers and revolutionize how we do product ordering – contributing to the further digitalization of Danske Bank.

Danske BankSenior User Experience Designer (Copenhagen Region)

Danske Bank

Greetings from the Welcoming & Orchestration Tribe! We are responsible for creating an amazing welcoming experience for new private and business customers across channels – an experience that feels easy, fast & transparent. The work you will be doing will have a large impact on users and Danske Bank. Are you ready for that challenge?

In our tribe we welcome customers and provide product orchestration services to customer journey tribes. Our vision is to transform the way we welcome customers and revolutionize how we do product ordering – contributing to the further digitalization of Danske Bank.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Økonomiassistent med ansvar for debitorstyring

Kyocera Unimerco Tooling A/S, Sunds

Er du vant til at arbejde med opgaver indenfor debitorområdet? Og vil du have ansvar for debitorstyring af vores kundeportefølje for både danske og udenlandske kunder? Så er dette muligvis stillingen for dig...

Du får ansvar for al debitorstyring i vores ene danske selskab og for nogle af vores udenlandske mindre selskaber, mens du du håndterer de daglige driftsrelaterede debitoropgaver i vores andet danske selskab. Samtidig er du toneangivende ift. at sikre retningslinjen på området for alle selskaber i hele koncernen.

I perioder har du en økonomielev tilknyttet, som du skal uddanne indenfor dit område. Derudover får du også en vigtig rolle i at opdatere og udvikle vores interne processer på debitorsiden - selvfølgelig i tæt samarbejde med de relevante interne samarbejdspartnere.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
KFUM's Sociale ArbejdeLeder til Børnehuset Musereden i Frederiksværk

KFUM's Sociale Arbejde

Musereden er et selvejende, ikke-kommunalt dagtilbud tilknyttet KFUM’s Sociale Arbejde. Som leder vil du referere til Museredens bestyrelse og være leder for ca. 20 engagerede medarbejdere.

Musereden er et integreret dagtilbud til børn i alderen 0-6 år, som ligger i hjertet af Frederiksværk. Denne placering med skoven i baghaven og byen i gåafstand gør, at hverdagen i Musereden præges af udadvendte aktiviteter i skoven og på naturlegepladsen og kanalen, der går fra Roskilde Fjord til Arresø. I det hele taget gør vi meget brug af byen, dens historiske bygninger og naturskønne omgivelser.

Musereden har udover mange dejlige børn en yderst kompetent, erfaren og fagligt velfungerende medarbejdergruppe, der er glade for deres arbejde. Hverdagen er præget af læring, sanseoplevelser og udvikling med dertil hørende seriøs faglig tilgang til det pædagogiske arbejde - og en god portion humor.

Børne- og Undervisningsministeriet
National projektleder til TALIS-undersøgelsen

Børne- og Undervisningsministeriet, København

Har du lyst til at være ansvarlig for gennemførelse af den internationale TALIS-undersøgelse i Danmark? Har du erfaring med planlægning og gennemførelse af store spørgeskemaundersøgelser? Er du en dygtig formidler og god til tal og statistik? Vil du gerne arbejde med at styrke anvendelsen af internationale data på dagtilbuds- og undervisningsområdet?

Vi søger en dygtig og engageret samfundsvidenskabelig kandidat med stærke analytiske og metodiske evner og solid erfaring med projektledelse til at varetage rollen som national projektleder for gennemførslen af TALIS 2024 i Danmark.

TALIS (Teaching and Learning International Survey) er en international OECD-undersøgelse af pædagoger, lærere og skolelederes oplevelse af deres arbejde og professionelle udvikling, læringsmiljøet på skolerne og rammerne for pædagogisk arbejde og ledelse i dagtilbud, på grundskoler og på ungdomsuddannelser.

Børne- og Undervisningsministeriet
Profil Search Dygtig serviceleder

Jemac Kommunikation ApS søger for Dreier & Co. i Nyborg

Vores kunde, Dreier & Co A/S, oplever stigende efterspørgsel efter virksomhedens services og søger i den forbindelse, en dygtig serviceleder som vil være med til knytte kunderne endnu tættere til virksomheden.

Hvis du er tømrer og har det, der skal til for at yde kunderne den bedste service og hvis du har erfaring fra et tilsvarende job, så ser vi frem til at høre fra dig.

Opgaver

 • Daglig drift og planlægning af serviceafdelingen
 • Ledelse af pt. 6 servicetømrer og værksted
 • Alle former for serviceopgaver hos private virksomheder, offentlige virksomheder, private og boligforeninger
Profil Search Erfaren afdelingsleder

Jemac Kommunikation ApS søger for Dreier & Co A/S i Nyborg

Vores kunde, Dreier & Co A/S, oplever stigende efterspørgsel og søger i den forbindelse en erfaren afdelingsleder til deres tømrerafdeling, som vil være med i den fortsatte vækst.

Hvis du har solid ledererfaring med dig i ”rygsækken” fra et tilsvarende job, hos en større entreprenør eller tømrervirksomhed, så er du med sikkerhed et godt match.

Opgaver

 • Ledelse af tømrerafdelingen som pt. består af 40 mand
 • Deltage i ledermøder i virksomheden
 • Deltage i byggemøder
Skatteministeriet
Fagligt dygtig konsulent samt initiativrig fuldmægtig til den fortsatte styrkelse af regnskaber i Skatteministeriet

Skatteministeriet, København

Vil du være med til at fortsætte den positive udvikling i Skatteministeriets arbejde med regnskabsaflæggelsen af ministerområdets regnskaber, bl.a. indtægtsregnskabet for statens skatter og afgifter?

Du vil skulle varetage en selvstændig rolle ift. at drive en bred vifte af opgaver inden for bl.a. styring, tilsyn og gennemførsel af kontroller med afsæt i regnskabsområdet, ligesom du vil skulle formidle mellem den faglige opgavevaretagelse i styrelserne og ledelsen i Skatteministeriet. Dine opgaver kan afhængigt af erfaring og interesse bl.a. være inden for følgende områder:

 • Levere beslutningsoplæg til ministeren og departementets ledelse på baggrund af udviklingen på regnskabsområdet.
 • Udarbejde kvartalsregnskaber eller årsrapport for departementets drift eller for statens indtægter fra skatter og afgifter.
Skatteministeriet
Skatteministeriet
Skatteministeriet søger AC'ere til central politisk stabsfunktion

Skatteministeriet, København

Er du dygtig til at formidle komplekse problemstillinger, og kan du skabe sammenhæng på tværs af politiske fokusområder? Skatteministeriet søger to kommunikativt stærke medarbejdere til vores politiske stabsfunktion.

Stillingerne er placeret i Skatteministeriets politiske stabsfunktion, der er en del af afdelingen Stab og Kommunikation, som bl.a. bistår skatteministeren med dag til dag-kommunikation, politiske udspil, strategisk styring og koordinering på tværs af huset og koncernen.

Som ansat i den politiske stabsfunktion vil du blive koblet på udvalgte politiske fokusområder, hvor du i tæt samarbejde med ministeriets øvrige kontorer og styrelser bl.a. får ansvar for:

 • Tilrettelæggelse og eksekvering af forløb på politiske fokusområder.
 • Udarbejdelse af politiske udspil og forhandlingsmateriale.
 • Strategisk kommunikation om regeringsinitiativer og politiske fokusområder.
Skatteministeriet