18.300 job matcher din søgning 18.300 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DM
Skarp jurastuderende søges til Forhandling og Rådgivning i DM

DM, Århus/København

Kunne du tænke dig at rådgive DM’s medlemmer?

Har du interesse og viden indenfor arbejds- og ansættelsesret – og drømmer du om at kvalificere dig til en karriere indenfor fx HR eller ansættelsesret enten som rådgiver eller advokatfuldmægtig, så er det dig, vi leder efter til en af vores stillinger som studenterrådgiver.

Opgaverne:

 • Gennemgang af ansættelseskontrakter
 • Rådgivning af DM’s medlemmer om løn- og ansættelsesvilkår
 • Samarbejde med – og opgaver for afdelingens advokatfunktion
 • Andre opgaver efter behov og dine interesser og kompetencer
DM
DM
Opvasker til kantinen (vikariat med mulighed for forlængelse)

DM, Frederiksberg

Vil du være en del af vores køkkenteam, der hører under kantinen i DM, og har du mod på at tage det praktiske ansvar for opvasken og i øvrigt gå til hånde, hvor det kniber? Så er denne stilling måske noget for dig.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og arbejdstiden vil som udgangspunkt være mandag til torsdag kl. 9.00 - 16.30 og fredag kl. 9.00 - 16.00, men der kan forekomme aften- og weekendvagter.

Dine opgaver vil være:

 • Opvask efter køkkenproduktion og service efter frokost og møder i huset
 • Andre praktiske opgaver efter nærmere aftale som fx at sætte varer på plads, oprydning og lignende
DM
DM
Køkkenmedhjælper/kok til DM (1 måneds vikariat)

DM, Frederiksberg

Har du lyst til at servicere vores ca. 300 daglige gæster med spændende og varieret mad? Og finder du glæde ved at skabe en inspirerende og lækker frokost, som vores daglige brugere vil se frem til som et dejligt afbræk i arbejdsdagen?

Så er det måske dig vi søger som fagligt dygtig køkkenmedhjælper/kok til den daglige produktion af frokost og mødeforplejning i kantinen til perioden 1. - 31. januar 2023.

Kantinen hos DM er en arbejdsplads i udvikling, hvor vi har særligt fokus på kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd samt ikke mindst på anvendelse af gode sæsonbestemte råvarer fra nærområdet.

Arbejdet foregår primært mandag-torsdag kl. 7.00-14.30 og fredag kl. 7.00-14.00.

DM
Gem
Roskilde Tekniske Skole
Pedel og lærlingeansvarlig

Roskilde Tekniske Skole

På Vilvorde søger vi en anlægsgartner, der har lyst til at kombinere pedelarbejde og oplæring af lærlinge, der er tilknyttet skolens oplæringscenter for anlægsgartnere.

Se video om Roskilde Tekniske Skole som arbejdsplads

Du får det daglige ansvar for at klargøre og vedligeholde lokaler samt udearealer på Vilvorde. Derudover skal du instruere anlægsgartnerlærlinge og sikre, at de arbejder med opgaver, der er relevante for deres uddannelse. Du får en afvekslende hverdag, der vil være præget af hvor mange lærlinge, der er i oplæringscenteret, ligesom skolens øvrige aktiviteter vil have stor betydning for, hvilke opgaver du skal løse.

Du vil møde mange dejlige unge mennesker, der er i gang med en uddannelse indenfor det grønne område, og du vil få engagerede kolleger i et uformelt arbejdsmiljø præget af samarbejde og dialog på tværs af faggrænser.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Projektlederen, der trives med forretningsmæssig indflydelse og spændende vand- og forsyningsprojekter

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje eller Glostrup

I vand- og højspændingsafdelingen hos Nordkysten får du en fremtrædende rolle som projektleder, hvor du ikke blot bliver leder af navn, men også af gavn. Og hvad betyder det så, tænker du måske?

Lad os sætte lidt flere ord på. Du bliver drivkraft på nogle af vores spændende vandprojekter, som du styrer fra start til slut – og her er din fornemmeste opgave at styre projekterne overbevisende i mål. Du bringer dine erfaringer i spil, som spillende træner, hvor du fra start er med til at udvikle vores team og afdeling.

Vi bør i øvrigt lige nævne, at du både har mulighed for at bruge vores kontor i Gilleleje såvel som i Glostrup.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Egtved Idræts- og Multicenter Assistent

Egtved Idræts- og Multicenter

Egtved Idræts- og Multicenter søger en assistent, der kan være livredder, lave mad i caféen, gøre rent og klare de mange pludseligt opståede opgaver.

Du får en bred kontaktflade og medvirker til at fremme det sociale liv i og omkring idrætscentret, og du får energi af, at mange børn, teenagere, unge, voksne og ældre opholder sig og dyrker deres sport og andre fritidsaktiviteter i centret.

Du vil have mange forskelligartede opgaver i centeret. Dine hovedopgaver:

 • Livredning – besidde et bassinlivredderbevis
 • Madlavning og cafédrift
 • Rengøring i hele centeret
Ballerup Ny Skole Medhjælper til køkken og rengøring

Ballerup Ny Skole

Vi søger en medhjælper til køkken og rengøring pr. 1. januar 2023 eller snarest herefter. Stillingen er en 30 timers stilling (fri hver fredag).

Vi er en lilleskole med 190 elever fra 0. til 9. klasse og 25 medarbejdere. Skolen har en pædagogisk madordning.

Som udgangspunkt vil din arbejdsdag være fra kl. 7.00-14.30 (mandag til torsdag, fredag fri). Du starter i SFO/indskolingen med rengøring fra kl. 7.00-8.00, derefter er der madlavning i køkkenet og ca. kl. 13.30 slutter dagen af med rengøring indtil kl. 14.30.

Vi tilbyder:

 • et godt og energisk arbejdsmiljø med gode kollegaer og et fællesskab baseret på stor gensidig respekt
 • arbejde med en sund og alsidig madordning, der lægger vægt på økologi og vegetarisk mad
Homeshop.dk Webansvarlig for udvikling af vores trælastsortiment

Homeshop.dk, Kjellerup

Homeshop.dk søger en webansvarlig for udvikling af vores trælastsortiment.

Du skal samtidig stå for at vedligeholde salget til vores kunder samt udbygge vores kundeportefølje på vores lokale webshop.

Som webansvarlig for trælastdelen vil du blive udfordret og få mulighed for udvikling af dine kompetencer og dit salgstalent.

Du vil være med til at udbygge vores varesortiment på vores lokale webshop.

Dine primære opgaver bliver:

 • Udarbejdelse af sortiment til vores lokale webshop og strukturingen af dette
 • Indhentning af materiale til online salget
 • Prissætning af produkter online og vedligehold af dette
Jettime A/S
Business Controller/Business Analyst

Jettime A/S, Kastrup

Har du lyst til nye udfordringer i et stort dansk luftfartsselskab med et meget dynamisk arbejdsmiljø, en stærk og inkluderende kultur, og de bedste kolleger i branchen?

Vi søger dig, som kan arbejde bredt mod alle områder af forretningen og som på baggrund af data formår at teoretisere, analysere og omsætte ideer til praksis. Så hvis du har erfaring med eller er nyuddannet indenfor økonomi, kan jobbet hos os være noget for dig.

Som Business Controller eller Business Analyst i Jettime er du en del af vores financeteam på 10 dedikerede og kompetente kolleger. I udgør sammen kernen i vores økonomiafdeling, som er en del af vores Business Support division.

Jettime A/S
Auto-G. Randers A/S
Regnskabschef

Auto-G. Randers A/S

Vores nuværende regnskabschef ønsker at gå på efterløn efter mere end 20 års ansættelse. Derfor søger vi nu en ny, som sammen med vores team kan planlægge og gennemfører de daglige/månedlige og årlige rutiner i vores bogholderi.

Vi har ansvar og bogholderi opgaver for 8 afdelinger fordelt på flere selskaber.

Dit ansvarsområde:

 • Ledelse af kreditor-/debitorbogholderi
 • Løn
 • Momsafstemning
Gem
Würth Danmark A/S
Sælger til det offentlige marked - Køge, Roskilde, Ishøj og Lejre

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg og har du viljen til at skabe resultater?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

Gennem sparring med regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Du overtager et sundt og bæredygtigt distrikt, og vil fungere som kundernes samarbejdspartner hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på, at tilføre merværdi til kundens forretning.

Din hverdag som kørende sælger foregår ude ved kunderne og indebærer dermed mange timer på landevejen. Din evne til at planlægge og din sans for struktur er således med til, at afgøre din succes. Det samme er din attitude i forhold til, at møde mange forskellige typer af mennesker.

Würth Danmark A/S
Egtved-Hallen Centerleder til Egtved Idræts- og Multicenter søges

Egtved-Hallen

Kan du skabe struktur i en verden præget af ildsjæle? Kan du gøre vores center til det lokale samlingspunkt for idræt og kultur? Vores brugere og kunder har vidt forskellige behov og ønsker, så vi søger en centerleder der kan være med til at sætte struktur på en hverdag, hvor der med sikkerhed ikke er 2 dage, der er ens.

Du bliver leder for de fastansatte, et antal deltidsansatte livreddere og et antal ungarbejdere, som skal være med til at drive centeret sammen med dig. Vi har derfor brug for en leder, som kan være med til at sikre den mest optimale udnyttelse af de ressourcer, som er til rådighed for at løfte de mange opgaver, som skal løses i centeret.

Du indgår på lige fod med de ansatte i løsningen af opgaverne og skal således også bidrage til almindeligt forekommende arbejde som eksempelvis mindre reparationer og rengøring.

Fredensborg Kommune
Pædagog

Fredensborg Kommune

Bostøtte-teamet på Lindegården søger vikarer med kompetencer indenfor autisme

Lindegården består af 4 tilbud: Ét botilbud, ét aktivitets- og dagtilbud, 3 bofællesskaber samt én bostøtte-funktion (Servicelovens § 85).

Lige nu søger vi vikarer, der kan varetage opgaver i vores Bostøtte-team. I Bostøtte-teamet er der hovedsagelig tale om vagter i dagtimerne, mandag til fredag med 15 – 20 timer ugentligt.

I Bostøtte-teamet er der ca. 45 borgere tilknyttet, som alle bor i egen bolig, men har en bred vifte af udfordringer i hverdagen, som de har brug for støtte til – fx økonomi, beskæftigelse, familie, kærlighed og seksualitet, men det kan også være praktiske opgaver, som hjælp til rengøring, indkøb og oprydning.

Ant Cooperation ApS Koordineringsmyre med systemforståelse søges til aktiv myretue

Ant Cooperation ApS, Silkeborg søger medarbejder på fuldtid med sans for koordinering

Vi søger en kollega til vores team, som pt. består af fem personer. Som sjette medlem af familien bliver du en del af et stærkt team, hvor nøgleordene er ordentlighed, kvalitet, tillid og fællesskab.

Opgaverne er mange og forskellige, men en stor del af din hverdag vil være at arbejde med projektkoordinering, kunderelationer og systemer. Derfor er det vigtigt, at du arbejder meget struktureret og detaljeorienteret samt er skarp til at koordinere med flere samarbejdspartnere.

Et vigtigt karaktertræk er, at du kan levere en service af højeste kvalitet med mennesket i fokus. Vi er et serviceorgan, som blandt andet driver Toyotas uddannelses- og træningsakademi samt afholdelse af uddannelse. Du vil fungere som kontaktperson til blandt andet vores kunder, eksterne samarbejdspartnerne, oversætterbureau samt Toyotas hovedkontor i Bruxelles.

Halsnæs Kommune Social- og sundhedsassistent - Teamkoordinator til Arresøparken Plejecenter

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Er du vores nye teamkoordinator på Arresøparken Plejecenter – med lyst til at sætte fokus på nærvær, gode aktiviteter for beboerne og høj faglighed?  

På Arresøparken er vi udforskende og innovative i forhold til, hvordan vi kan løse vores kerneopgave på bedste vis, så vi skaber værdi for beboerne. Som noget nyt har vi inviteret teamkoordinatorerne på Arresøparken tættere på implementering, planlægning og ledelse.

Det medfører, at du som teamkoordinator vil få den koordinerende rolle i én ud af seks enheder. At byde beboere velkommen og være ansvarlig for, at der ydes omsorg og pleje i hverdagen er selvfølgelig i centrum. Men også opgaver med f.eks. faglighed, arbejdsmiljø, oplæring og struktur i enheden vil være en del af de opgaver, du som teamkoordinator vil tage dig af.

Halsnæs Kommune Hundested Børnehus søger pr. 1. februar pædagoger til vuggestue 32-37 timer om ugen

Halsnæs Kommune

Da vi har 2 pædagoger, der skal henholdsvis på efterløn og har søgt nye udfordringer i det nye år, så har du nu muligheden for at komme til at arbejde i vores fantastiske børnehus.

I børnehuset har vi børnehavebørn, vuggestuebørn og børnehavebørn med særlige behov. Derudover har vi også børn i dagplejen, som har deres legestue i børnehuset. Vi modtager også de børn, hvor deres dagplejer f.eks. har ferie eller ved sygdom.

Vi kan virke som et stort hus, men vi arbejder med ”det lille i det store”, og derfor er vi opdelt i fire afdelinger. I to af afdelingerne er der vuggestuegrupper og børnehavegrupper, i den tredje afdeling er vores specialbørnehave, og i den fjerde afdeling har vi samlet alle vores storgruppebørn. 

Aarhus Kommune
PÆDAGOG, SOCIALRÅDGIVER, SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT, SYGEPLEJERSKE ELLER ERGOTERAPEUT TIL HELT NYT BOTILBUD FOR MENNESKER MED KOMPLICEREDE LIV

Aarhus Kommune, Højbjerg

I begyndelsen af juni har vi taget imod de allerførste indflyttere her i Botilbuddet Nygårdsvej og er kommet godt fra start. Vi tager løbende imod nye indflyttere og medarbejdere, sammen er vi i proces med at udvikle den faglige indsats i tilbuddet.

Vores speciale er arbejdet med mennesker med svære psykiske vanskeligheder samt rusmiddelafhængighed. Der er tale om mennesker, som er udfordret i forhold til at tage vare på egne fysiske, psykiske og sociale behov, og som har problemer med at klare sig i egen bolig og derfor har behov for tilstedeværelsen af et personale døgnet rundt. Aldersmæssigt er de mennesker der bor i tilbuddet fra 18 år og op efter.

Vi kommer til at vægte samarbejdet med kolleger højt, hvilket betyder fælles refleksioner og en interesse for at sætte sin egen praksis på spil.

Instaservice ApS
Vikar & rekruttering konsulent

Instaservice ApS, København

Vi er et vikar- og rekrutteringsbureau med mere end 10 års erfaring i at finde højt kvalificerede vikarer og medarbejdere til servicebranchen. Vi har en klar mission om at levere de bedste kandidater – og det er her, at du kommer ind i billedet.

Se video om Instaservice ApS som arbejdsplads

Vi søger en rekrutteringskonsulent som kan rekrutter de rette kandidater til de stillinger, som vores samarbejdspartner bestiller os.

Dine primære opgaver bliver, at:

 • Opsøge nye, potentielle kunder og afholde salgsbesøg for salg af vikar- og rekrutteringsløsninger
 • Besøge nuværende kunder og sikre fortsat salg via stærke relationer og højt serviceniveau
 • Varetage booking af vikarer, herunder behovs- og profilafdækning, inklusive logistik
Instaservice ApS
Fredensborg Kommune
Vi søger en pædagog, pædagogisk assistent eller pædagogmedhjælper, som byder på nærværende pædagogisk arbejde i øjenhøjde, og som har lyst til at indgå i et stærkt fællesskab

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Søstjernen er en integreret institution med en børnehave, der rummer 3 grupper af ca. 20 børn og vuggestuen, som består af 4 grupper med ca. 10 børn. Den ledige stilling er i vores vuggestue. 

Søstjernen er en del af området Børnehusene Humlebæk og betyder, at vi er én af 5 institutioner, som alle befinder sig i Humlebæk.

Børnehusene Humlebæk deler en fælles pædagogisk vision på flere områder, blandt andet har vi en fælles måltidspædagogik, hvor der arbejdes med måltidskultur og derigennem børnenes madmod, motorik og sproglige kompetencer.

Otello Advokatanpartsselskab IP-Administrator

Otello Advokatanpartsselskab, Aarhus

Otello søger en udadvendt, struktureret og serviceminded IP-administrator til vores kontor i Aarhus.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte generel IP-administration, herunder administrative opgaver i forbindelse med indlevering af danske og internationale varemærke-, design- og patentansøgninger, sagsbehandling under ansøgningsprocessen, friststyring samt administration af varemærkeporteføljer. Du vil få direkte kontakt med vores klienter, internationale myndigheder og fuldmægtige.

Vi forestiller os, at du er cand.ling.merc, advokatsekretær eller lignende. Erfaring fra lignende stilling vil være en fordel, men er ikke noget krav. Du er detaljeorienteret, systematisk af natur og dygtig til dansk retskrivning. Du behersker engelsk på meget højt niveau i både skrift og tale og kan håndtere mange opgaver på én gang uden at miste overblikket.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV