1.521 job matcher din søgning 1.521 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.521 resultater.
Langebjerggaard ApSSTU-faglærer på Langebjerggaard STU

Langebjerggaard ApS, Vemmelev

Vi søger en medarbejder med en solid pædagogisk baggrund og erfaring med undervisning. Du skal bl.a. undervise i praktiske fag på vores STU-linjer, være skriftlig stærk samt kunne undervise i ADL-træning.

Målgruppen er unge med tilknytningsforstyrrelse, psykiske diagnoser, misbrug, angst og andre problemstillinger. STU er for unge mellem 16-25 år med særlige behov.

Vi tilbyder:

 • Et privat STU-tilbud med gode muligheder for at sætte dit præg på arbejdspladsen
 • Interne kurser i diverse pædagogiske og didaktiske emner
 • God oplæring, dygtige kolleger og engageret ledelse
Næstved KommuneDaglig leder søges til naturinstitutionen Haletudsen

Næstved Kommune, Glumsø

Huset er funktionsopdelt med alders opdelte grupper i begge afdelinger og har en meget stor og dejlig naturlegeplads med plads til at udfolde sig.

Haletudsen vægter høj faglighed, nærværet med børnene og børnenes medbestemmelse højt og udeliv/naturen. Haletudsens hverdagspædagogik og tænkning er fundamentet, for at sikre et godt børneliv. Det er mennesker og relationer, der skal udfylde rammen og skabe en god hverdag for børn og voksne.

Som daglig leder er dine opgaver, at

 • varetage den daglige pædagogiske ledelse.
 • varetage det daglige personaleansvar.
 • varetage det daglige forældresamarbejde.
Stevns KommunePædagogmedhjælper til Børnecentret Erikstrup 37 timer pr. 1. december 2020

Stevns Kommune

Vi søger en pædagogmedhjælper i Børnecentret Erikstrup i Område Sydstevns.

Børnecentret Erikstrup har to børnehavestuer med 40 børn i alt. Vuggestuen har 10 børn i alderen 6 måneder til 2 år og 10 måneder. Børnecentret Erikstrup har 8 medarbejdere inklusiv lederen.

Du skal medvirke i arbejdet med de pædagogiske læreplaner samt være med til at dokumentere og evaluere.

I samarbejde med husets øvrige personale skal du skabe en harmonisk børnehavedag, som udvikler, udfordrer og stimulerer børnene, så de udvikler sig til den bedste udgave af sig selv.

Stevns KommuneDen udekørende hjemmepleje søger engagerede og faglige stærke SSH’er til aftenvagt i område Nord og Syd samt en SSA til område Syd

Stevns Kommune

I Stevns Kommune arbejder vi med visionen ”Styrke til dit liv”. I praksis betyder det, at vi arbejder rehabiliterende i alt, hvad vi foretager os. Vi tager afsæt i, hvad der får den enkelte borger til at ’blomstre’, så glæden og styrken i borgerens liv kan komme frem.

I Hjemmeplejen i Stevns Kommune sætter vi standarden højt og vægter faglighed højt. Målgruppen er alle slags borgere fra unge til ældre, med akutte, kroniske, somatiske og psykiatriske lidelser. Det stiller krav til dig om at have gode kommunikative evner samt formår at yde nærværende omsorg.

Du bliver en del af et team bestående af 4 SSA’er og 20 SSH’er, som varetager servicelovsydelser og sundhedslovsydelser i borgerens eget hjem med udgangspunkt i en koordineret tværfaglig indsats. Der er et tæt samarbejde med aftensygeplejersken der er tilknyttet området.

Kinder and Kids ApSLagermedarbejder til handelsvirksomhed i vækst

Kinder and Kids ApS, Greve

Det kan være, du har et lagerarbejde i dag, og føler at der skal ske noget nyt! Det kan også være, at du har været uheldigt ramt pga. corona, eller måske går du ledig og leder efter din fremtidige arbejdsplads!

Du bliver en del af en ung og dynamisk virksomhed i vækst og får medansvaret for pluk, pak, varemodtagelse og andre forskellige lageropgaver, som gør hverdagene spændende og alsidige.

Vi er et dynamisk og aktivt sammentømret hold med ambition og viljen til, at hver dag bliver ny og anderledes. Vi har en uformel og god stemning på lager og kontoret med kollegial opbakning til alle, der har brug for det. Vi er gode til at dele vores succeser med hinanden – og dem er vi så privilegerede at have mange af!

Kinder and Kids ApSDel- eller heltids regnskabsansvarlig til handelsvirksomhed i vækst

Kinder and Kids ApS, Greve

Måske sidder du som regnskabsansvarlig i en lignende stilling, og ønsker et mere indholdsrigt arbejde? Det kan også være at du har været uheldigt ramt pga. corona, eller måske går du ledig og leder efter din fremtidige arbejdsplads!

Som regnskabsansvarlig får du ansvar for vores bogholderi og regnskaber.

De daglige processer styres ved hjælp af automatik, og det er din viden der bidrager til at disse løbende bliver kvalitetssikret. 100 % fuldautomatiske er vi ikke helt endnu, og derfor er det vigtigt at du også behersker godt gammeldags bogholderi med bl.a. Excel som hjælpemiddel!

Vi er et dynamisk og aktivt sammentømret hold med ambition og viljen til at hver dag bliver ny og anderledes. Vi er gode til at dele vores succeser med hinanden og dem er vi så privilegeret at have mange af!

Solrød KommuneAnerkendende pædagog søges til børnehave

Solrød Kommune

Vi har fået en stilling ledig i vores børnehaveteam fra dec. 2020 og søger derfor en ny pædagogisk uddannet kollega der har lyst til at være her i 30-33 timer om ugen. Ansættelsen sker til hele huset, men med primær tilknytning til børnehaven.

Vi søger en behagelig og teoretisk velfunderet kollega der udstråler rigtig god energi og positivitet. Det er vigtigt for os at du virkelig brænder for kerneopgaven og hele den faglige tilgang til det pædagogiske arbejdsfelt.

For stillingen er det en forudsætning at du i det pædagogiske arbejde kan arbejde anerkendende, rart og omsorgsfuldt, over for børn, forældre og kollegaer. Samtidig med at du kan sætte retningen for dagligdagen.

Holbæk Ny Maskinværksted A/SKalkulationsleder til Stål-/smedebranchen

Holbæk Ny Maskinværksted A/S

Jobbet

 • Kalkulation af tilbud på entrepriser indenfor stål- og smedearbejder, deltage i projekt- og kontraktmøder.
 • En vigtig del af jobbet er opfølgning på afgivne tilbud, licitationer m.m.
 • Kundekontakt i tilbudsfasen.

Vi tilbyder

 • Løn efter kvalifikationer.
 • Et selvstændigt job.
 • Et job med udfordringer.

Vi arbejder for et godt og sikkert arbejdsmiljø, samt en god arbejdsplads til fordel for både medarbejdere og ledelse.

Jobindex A/S
Biosafety-specialist til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du være med til at sikre den biologiske sikkerhed af medicinsk udstyr, der kan behandle patienter over hele verden med blodkarsygdomme?

Bliv en del af Cook Medical, og få en vigtig rolle, hvor du for alvor kan sætte din regulatoriske og toksikologiske erfaring i spil.

Vikariatet varer fra medio november 2020 til ultimo april 2022.

Karin Nielsen, Manager, Regulatory Science, Regulatory Affairs fortæller: ”Vi er en meget videnskabelig afdeling. Så du får virkelig mulighed for at nørde din faglighed her – og gå i dybden med dit arbejde.”

Interesseret?

Klik her og læs mere om dit nye job.

Jobindex A/S
fakta a/s
Butikschef, Fakta Vest-/Nordvestsjælland

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik for en af Danmarks mest kendte detailkæder? Og vil du tage de afgørende skridt imod en strålende lederkarriere?

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for vi tilbyder en god bonusordning. Her kigger vi på en række faktorer, såsom opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

fakta a/s
Meny
Salgsleder i kolonial, mejeri og pålæg

Meny, Karlslunde

MENY er byens fødevaremarked og for at fastholde denne position, har vi brug for en engageret salgsleder til kolonial herunder mejeri og pålæg, der skal være med til at sikre, at vores butik altid fremstår indbydende og salgsklar til glæde for vores kunder. Hos os oplever kunderne et sublimt kundemøde med et fantastisk sortiment inden for alle kategorier – lige fra lækre kolonialvarer til et spændende udvalg i oste, fisk og kød samt frugt og grønt.

Ansvarsopgaver:

 • Sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet afdeling med kvalitet i absolut særklasse
 • Servicere og inspirere vores kunder og skabe indkøbsoplevelser i topklasse
 • Sikre høj medarbejdertilfredshed og motivation gennem din inddragende ledelsesstil

Du får et spændende og varieret job i en vækstorienteret virksomhed, hvor du er tæt på beslutningerne, og hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

PRENT DenmarkQuality Technician/Quality Engineer

PRENT Denmark, Holbæk

We are looking for a talented member to our Quality team. Could it be you? If you have statistic insight and a general technical understanding, we could offer you to become part of a growing team of 40 engaged employees, which supports the company’s expanding business in Europe.

Reporting to the Quality Manager, you will be a part of the Prent Denmark team. You will mainly be responsible for qualification and verification of our products to the Medical Device Industry; this includes close cooperation with Manufacturing, Sales and often directly with the customers. As a member of the Quality Department, you will also take part in the other activities needed to maintain the right level of compliance in order to meet the expectations of our customers and relevant authorities.

Greve KommuneFagligt dygtige social- og sundhedsassistent til aftenvagten

Greve Kommune, Karlslunde

Greve Kommunes hjemmepleje område Tune vest søger en fagligt dygtig social- og sundhedsassistent til aftenvagten.

Du skal som os tro på, at god trivsel og faglig stolthed er med til, at skabe en god oplevelse for borgerne.

Dagvagten byder på mange forskelligartede opgaver, så der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Arbejdsopgaverne spænder vidt så du skal være omstillingsparat og fleksibel, da ingen dage er ens. I Greve Kommune tager vi udgangspunkt i vores kerneopgave og arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang. Gennem tidlig opsporing og triagering arbejder vi med sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse.

Nomeco A/SGxP Supporter - tidsbegrænset

Nomeco A/S, Køge

Til vores afdeling Health Care Logistics i Køge (HCL) søger vi nu en dygtig GxP Supporter, der kan bidrage med fortsat udvikling af Nomecos kvalitetsniveau. Vi arbejder konstant på at forbedre vores arbejdsgange i hele virksomheden, og på baggrund af dine kompetencer og tidligere erfaring vil du få rig mulighed for at præge stillingen som er nyoprettet.

Det bliver din fornemmeste opgave at sikre at leverandøraudits af vores tre HCL sites i Sydhavnen og Køge bliver håndteret på en professionel måde. I samarbejde med Operations Manager prioriterer du kvalitetsforbedrende aktiviteter og bidrager til, at afvigelsesbehandling bliver en disciplin, der fortsat skaber værdi for virksomheden.

SuperBrugsenSalgselev, SuperBrugsen Dianalund

SuperBrugsen

Vil du have løn for at lære en masse om butik og salg og få venner for livet? Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode.

Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen i Dianalund. I butikken kommer du til at prøve det hele – lige fra at tale med kunder, når du sidder ved kassen, til at fylde varer op og til at arbejde på lageret.

Hurtigt bliver du en del af et super sammenhold, hvor vi sørger for, at du bliver godt klædt på til at hjælpe vores kunder og inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken.

VORDINGBORG KØKKENETTelefonsælger

VORDINGBORG KØKKENET

Er du årelang telefonsælger med teknisk flair?

Vi har brug for din hjælp! Vi har styrtende travlt, og du skal hjælpe os med vores fortsatte vækst ved at gribe telefonen og tage hånd om specifikke leads, fra vores hovedkontor i Vordingborg!

Din primære arbejdsopgave er at tage hånd om mulige købere af vores køkkener, bad, bryggers og garderobeløsninger, hvorfor vi forventer, at du kan dokumentere årelang erfaring med telefonsalg.

Det er ligeledes vigtigt, at du har teknisk snilde og forståelse. Kort sagt: vi søger et mennesker som enten via sit professionelle virke eller i sin fritid har oparbejdet erfaring med byggeprojekter. Du skal ikke selv sætte køkkener op, men du skal kunne kigge på en tegning og vide, hvad der er op og ned.

VORDINGBORG KØKKENET
Region SjællandVi søger en medarbejder til at besvare henvendelser om jordforurening

Region Sjælland, Sorø

Region Sjælland søger en administrativ medarbejder til jord- og grundvandsforurening. Har du lyst til at besvare henvendelser om jordforurening, aktindsigter og deltage i behandlingen af sager med vurdering af historisk materiale, så er du måske vores nye medarbejder på jordforureningsområdet. Region Sjælland

Dine hovedopgaver vil være:

 • Besvare henvendelser fra borgere og professionelle om jordforurening
 • Behandling af aktindsigter
 • Vurderer historiske oplysninger med henblik på kortlægning på vidensniveau 1
headspaceCenterchef til headspace Lolland & headspace Guldborgsund

headspace

Med reference til direktøren i Det Sociale Netværk/headspace Danmark får centerchefen lokalt ansvar for at sikre, at headspace-centrene i Lolland Kommune og Guldborgsund Kommune kommer godt fra start og hurtigt bliver kendt blandt børn og unge i begge kommuner.

Primære ansvarsområder

 • Personaleledelse – du skal primært sikre den daglige ledelse af fastansatte og 30-40 frivillige.
 • Opbygning af headspace Lolland såvel som headspace Guldborgsund herunder etablering af daglige rutiner og arbejdsgange i tråd med de erfaringer, værdier og metoder, som headspace bygger på, herunder sikre samarbejde og synergier på tværs af de to headspace-centre.
 • Sikre lokalt kendskab til headspace gennem opsøgende rådgivnings- og synlighedsaktiviteter på skoler, ungdomsuddannelser mv. over hele Lolland og Falster.
Meny
Frugt- og grøntleder

Meny, Maribo

MENY Maribo byens og lokalområdets førende fødevaremarked og lige nu søger vi nu en kvalitetsbevidst frugt og grønt leder, der altid sikrer friske varer og et spændende frugt & grønt sortiment til vores kunder. Du ønsker at løfte vores frugt- og grøntafdeling til et helt nyt niveau, og vinde det lokale marked. Det bliver din opgave at bidrage til fortsat vækst og nytænkning i afdelingen samt på sigt at etablere en blomsterafdeling.

Du har blandt andet ansvar for at følgende opgaver løses

 • Sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet afdeling
 • Varebestilling og prisstyring
 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

ISS Facility Services A/S
Customer Manager til Sjælland på Danmarks største Facility Management kontrakt

ISS Facility Services A/S

Vi søger en Customer Manager til vores Facility Management kontrakt med Forsvaret. Som Customer Manager er din vigtigste opgave at skabe sammenhæng mellem driftsplaner og udførelse af arbejde i driften på lokationerne i regionen Sjælland.

Vores nye Customer Manager har fokus på at imødekomme kundens behov indenfor egen region samt at monitorere kundens lokale behov og brugeradfærd. Dette med henblik på at skabe overblik og give input til løbende forbedring, optimering og udviklingsaktiviteter i opgaveløsningen i driften. Du understøtter derigennem driftens arbejde og skaber sammenhæng mellem det lokale kundebehov og kapaciteten, der er til rådighed.

Du har et fælles budgetansvar for lokale driftsplaner sammen med kunden og er ansvarlig for at følge op på budgetter både internt i ISS og eksternt med kunden.

ISS Facility Services A/S