984 job matcher din søgning 984 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 984 resultater.
Frederikshavn KommuneRusmiddelbehandlere til Behandlingscenter Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Vil du være med til at levere professionel rusmiddelbehandling til borgerne og bidrage til, at Behandlingscenter Frederikshavn er en attraktiv samarbejdspartner? Har du erfaring med kognitiv behandling, er du omstillingsparat og omhyggelig med dokumentation? Vi leder efter dig, der altid ser muligheder for borgerne og i de forskellige samarbejdsrelationer, du har.

Behandlingscenter Frederikshavn (BCF) søger et antal nye kollegaer til ansættelse som behandlere i den kommunale rusmiddelbehandling. Det er fuldtidsstillinger, og arbejdstiden er på hverdage og vil formentlig være placeret i tidsrummet mellem kl. 8-18. Der er tale om både faste stillinger og et vikariat.

Primære arbejdsopgaver:

 • Samtalebaseret rusmiddelbehandling via kognitiv adfærdsterapi fortrinsvis i grupper
 • Behandlingsunderstøttende aktiviteter, fx motion og ture ud af huset
 • Opfølgning på behandlingsforløb
Hjørring Kommune
Erfaren afdelingsleder for Faglig Udvikling i Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen

Hjørring Kommune

Vi søger en dygtig og erfaren afdelingsleder, med blik for organisationens behov, der vil være med til at lede og udvikle Faglig Udvikling.

Som leder for Faglig Udvikling får du ansvaret for at løfte en bred palette af opgaver indenfor Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen. Opgaverne har både strategisk og operationel karakter. Der er brug for, at du kan spille dig selv og din afdeling på banen som sparringspartnere for afdelingsledere, områdeledere og kontorchefer på tværs af forvaltningen. Vi søger en leder, som nysgerrigt søger udvikling og samtidig har respekt for driften og dens mange detaljer.

Hjørring Kommune
Frederikshavn KommuneSocialrådgiver til U-teamet i Center for Familie

Frederikshavn Kommune, Sæby

Har du erfaring inden for arbejdet med udsatte børn og familier med komplekse problemstillinger, har du kendskab og erfaring med servicelovens bestemmelser vedr. afgørelser uden samtykke?

Du får tilknyttet en mentor, gode kolleger og en leder, der alle gerne vil hjælpe dig på vej i jobbet. Der er travlt i U-teamet, så vi har brug for dig hurtigst muligt.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • At lave Børnefaglige undersøgelser, handleplaner og indstillinger til Børn og ungeudvalget
 • At varetage den efterfølgende sagsbehandling: opfølgning på anbringelsen og samarbejde med forældre, børn, anbringelsessted, tværfaglige samarbejdspartnere
 • Du bliver en del af et team på 4 socialrådgivere, hvor vi har høj faglighed og er tæt på vores kolleger i distrikterne og de tværfaglige samarbejdspartnere.
Frederikshavn KommuneAfløsere til aften- og nattevagter på Dybvad Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Vi søger afløsere til vores hyggelige Ældrecenter, som er placeret centralt i Dybvad. Dybvad Ældrecenter er et lille, men meget aktivt plejecenter, hvor frivillige og lokalmiljøet støtter op, og er med til at give en god og tryg atmosfære.

I plejecentret er der 15 plejeboliger og 5 akutte aflastningspladser. Vi arbejder som udgangspunkt med hverdagsrehabilitering som en stor del af indsatsen ved vore beboere. Aflastningspladserne modtager borgere til nærmere afklaring af pleje og/eller boligforhold i kortere eller længere perioder

Om aftenen er der to medarbejdere på vagt fra kl. 15 til kl. 23 og en medarbejder der arbejder fra kl. 14 til kl. 20.

Om natten møder man ind fra kl. 23 til kl. 07. I starten af vagten er du sammen med en kollega, som vi deler med Østervrå. Der er altid mulighed for at kontakte den udekørende sygeplejerske.

Frederikshavn KommuneStrandgården Plejecenter søger kollega med uddannelse som social- og sundhedsassistent til en fast stilling

Frederikshavn Kommune, Strandby

Vi tilbyder dig en stilling på 30 timer fortrinsvis i aftenvagt, med weekendvagt hver 2. weekend. Der kan forekomme enkelte vagter i den udekørende gruppe.

Du får en god introduktion og oplæring tilpasset dine behov.

Strandgården et plejecenter med 40 beboere fordelt på 4 huse. Der er to somatiske og to demensafsnit.

På Strandgården har vi mange frivillige tilknyttet de enkelte huse. De er en del af vores dagligdag og er med til at gøre en forskel for vores beboere. Vi prioriterer samarbejdet med familie og pårørende højt.

Frederikshavn KommuneSSA til aftenvagt i Hjemmeplejen Frederikshavn Syd (tidligere Bangsbo)

Frederikshavn Kommune

Drømmer du om en god arbejdsplads med dygtige, engagerede og hjælpsomme kollegaer? Så kan vi pr. 1. oktober eller hurtigst muligt, tilbyde dig en stilling i aftenvagt på et gennemsnit på 30 timer ugentlig.

Samarbejde og tværfaglighed er en stor del af vores hverdag. Vi arbejder tæt sammen med sygeplejersken. Desuden arbejder vi efter den rehabiliterende tankegang, hvor vi har fokus på at understøtte borgerne i nuværende funktioner og handlemuligheder.

Som social- og sundhedsassistent forventer vi, at du kan varetage helhedsplejen hos vores borgere, samt udføre de grundlæggende sygeplejeopgaver i tæt samarbejde med sygeplejersken.

Vi har en travl hverdag og derfor betyder hjælpsomhed og fleksibilitet rigtig meget – også når det brænder på, for at vi sammen kan skabe en arbejdsplads hvor der er en god trivsel.

Hjørring Kommune
Bliv en del af Ungegarantien i Hjørring

Hjørring Kommune

Brænder du for at hjælpe unge i uddannelse eller job? Er du god til at skabe relationer med unge, virksomheder og samarbejdspartnere? Vil du være med til at udvikle Ungegarantien og din egen rolle heri?

Ungegarantien i Hjørring Kommune har et ambitiøst mål om, at alle unge skal vejledes og støttes i deres valg af uddannelse og job. Vi søger en ekstra kollega til vores nuværende introjobkonsulent, som har travlt med at hjælpe unge og virksomheder sammen. Du bliver ansat i Virksomhedsservice i Jobcenter Hjørring, som er virksomhedernes nærmeste samarbejdspartner i Ungegarantien.

Arbejdsopgaver:

 • Rådgive og udfordre unge om muligheder for introjob
 • Finde og besætte introjobs på virksomheder til uafklarede unge
 • Sikre en jobrettet opfølgning på introjob
Hjørring Kommune
Dagli'BrugsenSouschef, Dagli'Brugsen Bindslev

Dagli'Brugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • være med til at lede en butik med stærk lokal forankring og et godt sammenhold
 • få en tæt relation til dine kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
 • udvikle dig som leder og samtidig få mange karrieremuligheder i Coop

Som Souschef i Dagli’Brugsen er du uddelerens sparringspartner og du er med i alle de driftsmæssige beslutninger i butikken. Du får dermed erfaring med alle ledelsesmæssige opgaver, hvilket betyder at du:

 • Har medansvar for den praktiske ledelse i butikken
 • Tager medejerskab og forpligter dig loyalt og engageret i forhold til at nå de givne budget- og omsætningsmål
 • Udvikler butikken og præger sortimentet
Smartlift A/S
ERFAREN INDKØBER SØGES

Smartlift A/S, Nykøbing Mors

Har du lyst til at være en del af en international vækstvirksomhed, der i 2020 blev Børsen Gazelle for 7. gang, og i 2019 modtog Dansk Industris landsdækkende Initiativpris? Har du samtidig et stærkt kommercielt mindset og flere års indkøbserfaring fra en teknisk produktionsvirksomhed – ja så er du måske den medarbejder, vi søger.

Med reference til fabrikschefen og i tæt tværfagligt samarbejde med vores øvrige teknikere og produktionsledelsen får du bl.a. ansvar for at:

 • Finde nye leverandører og videreudvikle nuværende leverandører.
 • Forhandle og sikre markedets bedste samhandelsvilkår.
 • Dagligt indkøb og disponering og sikre ”varer på hylderne”.

Da vi nu opgraderer vores indkøbsfunktion, er der stor mulighed for selv at præge stillingens indhold i en virksomhed med fuld værdikæde.

Smartlift A/S
LandboThyMiljørådgiver

LandboThy, Thisted

Til dig der drømmer om at bruge din erfaring til at optimere, skabe resultater og flytte danske landbrug ind i fremtidens marked.

Et højt fagligt niveau, kunden i centrum og udvikling er nogle af nøgleordene for vores nye miljørådgiver.

Som Miljørådgiver kommer du til at arbejde med rådgivning inden for miljøområdet herunder:

 • Miljøvurderinger
 • Miljøansøgninger
 • Rådgivnings om miljøledelse
 • Rådgivning i forbindelse med miljøtilsyn
 • Rådgivning om miljøforhold på ejendommen
MARTECMARTEC og Skoleskibet DANMARK søger 2. og 3. styrmand (bevis som styrmand, 2. grad) i perioden midten af februar til midt december 2021

MARTEC

Der vil være et behov for afløsere. Derfor kan vi tilbyde ansættelse i en eller flere perioder i løbet af 2021. Det betyder, at der også er behov for afløsere i korte perioder i stillingskategorierne: Kaptajn (skibsførerbevis), overstyrmand (bevis som styrmand af 1. grad) og 1. styrmand (bevis som styrmand af 2. grad).

Kun ansøgere med gyldige danske certifikater – eller certifikater, som er godkendt af Søfartsstyrelsen i Danmark – vil komme i betragtning.

Perioden består af tre togter; henholdsvis et togt af ca. 7 ugers varighed i perioden marts-april 2021, hvor undervisningen om bord foregår på dansk, samt to længere togter i perioden maj-december 2021, hvor undervisningen om bord foregår på engelsk.

Unique Human CapitalResource Manager

Unique Human Capital søger for BMS Heavy Cranes A/S i Nørresundby

Kan du sikre optimal bemanding på komplekse projekter verden over? Så er her en spændende mulighed som Resource Manager ved BMS Heavy Cranes A/S, hvor de største kunder og samarbejdspartnere er store vindmølleproducenter, hovedentreprenører eller vindmølleparkejere.

Med reference til Head of Resource and HR vil du som Resource Manager være ansvarlig for, at de forskellige projekter i BMS Heavy Cranes A/S er planlagte og har optimal bemanding. Du vil være ansvarlig for, at der er styr på både kontrakter og ansættelsesret. Opgaven kræver bl.a. et tæt internt samarbejde med projektlederne og et velfungerende samarbejde med eksterne og lokale underleverandører af arbejdskraft.

MARTECMARTEC og Skoleskibet DANMARK søger kvartermestre der er uddannet skibsassistent (4 befarne og 1 ubefaren skibsassistent) til togtansættelse i perioden midten af februar til midt december 2021

MARTEC

Perioden består af tre togter; henholdsvis et togt af ca. 7 ugers varighed i perioden marts-april 2021, hvor undervisningen om bord foregår på dansk, samt to længere togter i perioden maj-december 2021, hvor undervisningen om bord foregår på engelsk.

Skoleskibet DANMARK tilbyder:

 • Et udfordrende og krævende job med varierende opgaver
 • En levende og professionel arbejdsplads med indflydelse og ansvar
 • Ansættelse i henhold til gældende overenskomster
JKSBlandemester

JKS søger for Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S

Efter 26 års anciennitet på TCT har vores blandemester valgt at gå på pension – og vi søger derfor nye kræfter til vores fabrik beliggende i Thisted.

Du bliver, som TCT’s nye blandemester, ansvarlig for, at vi fortsat kan levere kvalitet og service til vores kunder. Du vil selvfølgelig få den nødvendige oplæring i vores produkter og kvaliteter. Du vil referere direkte til den tekniske chef.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Blanding af fabriksbeton
 • Receptoptimering
 • Ordremodtagelse, udregning af tilbud, rådgivning og kundebetjening pr. telefon og pr. e-mail
JKSKvalitets- og arbejdsmiljømedarbejder

JKS søger for Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S

Da vi hos TCT ønsker yderligere fokus på kvalitet og arbejdsmiljø, søger vi til en nyoprettet stilling en medarbejder, der kan varetage disse områder.

Det primære arbejdssted vil være på vores fabrik og produktion i Thisted, men kvalitets- og arbejdsmiljø opgaver ude på byggepladser lign. kan også forekomme.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores kvalitetsansvarlige, som har det overordnede ansvar for fabrikkens kvalitet.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens kvalitetssystem – samt uddannelse og træning af TCT’s medarbejdere i kvalitetsstyring, processer og instruktioner
 • EPD – miljøvaredeklaration
 • Arbejdsmiljø på fabrikken og på tværs af vores organisation
Hviid & Larsen ApSFirmware and Software Developer

Hviid & Larsen ApS recruiting on behalf of Lyngsoe Systems A/S in Aars

Want to help Lyngsoe Systems to create mission critical software and products that help customers throughout the globe?

Then join our dedicated and experienced team of engineers and be a part of creating and finding solutions that can combat counterfeit goods, improve food safety throughout the supply chain, enhance working conditions for staff in libraries, create real-time visibility in postal sorting offices, as well as increase patient care within hospitals.

You will be responsible designing and developing high-quality complex IT solutions to customers in the logistics area around the world. You will participate in all project phases from creating detailed specifications and solution design to programming and testing.

Your responsibilities will include:

 • Be an active part of the solution through sales to customer service and support
 • Firmware and Software design
MARTECMARTEC og Skoleskibet DANMARK søger maskinchef (bevis som maskinmester, 1. grad) til togtansættelse i perioden midten af februar til midt december 2021

MARTEC

Perioden består af tre togter; henholdsvis et togt af ca. 7 ugers varighed i perioden marts-april 2021, hvor undervisningen om bord foregår på dansk, samt to længere togter i perioden maj-december 2021, hvor undervisningen om bord foregår på engelsk.

Vi forventer at du:

 • Er interesseret i at arbejde med unge
 • Er en holdspiller der trives med at lære fra dig
 • Behersker engelsk i skrift og tale
Kemp & Lauritzen A/SEn spændende praktikstilling

Kemp & Lauritzen A/S, Aalborg

Er du interesseret i et praktikophold hos Kemp & Lauritzen? Eller har du lyst til at få afprøvet din teoretiske viden i det virkelige arbejdsliv? Måske du har en idé eller et tema til et eksamensprojekt, som kunne være til gavn for både dig og Kemp & Lauritzen at få belyst?

Vi søger praktikanter til Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU), hvor Kemp & Lauritzen udfører både Vandtågeanlæg samt Luftarter og Gasser. Nyt Aalborg Universitetshospital bliver på 170.000 m2, i forskellige etager og med funktioner der spænder fra serviceområder til operationsstuer. Der er tale om en stor byggesag, hvor du får mulighed for at indgå i samtlige faser der er tilstede i udførselsdelen på et byggeri, lige fra projektering til idriftsætning og aflevering.

Kemp & Lauritzen A/S
Serviceleder til vores El-afdeling i Nordjylland

Kemp & Lauritzen A/S, Aalborg

I stillingen som Serviceleder i afdelingen får du mulighed for at præge den positive udvikling i Kemp & Lauritzens afdeling i Nordjylland.

Kemp & Lauritzen A/S

Du vil blive en del af vores eksisterende team af service- og projektledere. Teknikhus Nordjylland arbejder med både EL, VVS, Sprinkler, Køl & ventilation, samt industriinstallationer. Derfor vil tværfaglighed, og samarbejde på tværs af faggrupper være en fast bestanddel af hverdagen.

Dine arbejdsområder og ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

 • Ledelse af el-opgaver særligt for offentlige kunder i Nordjylland
 • Projektering, kalkulation og udførelse af egne opgaver
 • Daglig ledelse og udvikling af teknikere
Kemp & Lauritzen A/S
MARTECMARTEC og Skoleskibet DANMARK søger hovmester og kokke (skibskokkebevis) i perioden midten af februar til midt december 2021

MARTEC

På skoleskibets togter skal der være en hovmester og 2 kokke som laver den daglige mad til ca. 100 personer. På skibet serveres moderne og sund mad lavet fra bunden – af gode råvarer. Vi forventer, at hovmester og kokke vil blive afløst i løbet af rejsen.

Perioden består af tre togter; henholdsvis et togt af ca. 7 ugers varighed i perioden marts-april 2021, hvor undervisningen om bord foregår på dansk, samt to længere togter i perioden maj-december 2021, hvor undervisningen om bord foregår på engelsk.

Skoleskibet DANMARK tilbyder:

 • Et udfordrende og krævende job med varierende opgaver
 • En levende og professionel arbejdsplads med indflydelse og ansvar
 • Ansættelse i henhold til gældende overenskomster