1.277 job matcher din søgning 1.277 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.277 resultater.
Frederikshavn KommuneLeder til Plejecenter Lindevej/Ålbæk og Ålbæk Hjemmepleje ved Center for Sundhed og Pleje

Frederikshavn Kommune, Ålbæk og Skagen

Center for Sundhed og Pleje søger leder med sundhedsfaglig uddannelse som har lyst til at være leder for Plejecenter Lindevej/Ålbæk og Ålbæk Hjemmeplejen.

Ønsker du at gøre en forskel samt medvirke til at skabe et aktivt og værdigt liv for borgerne? Er du i stand til at motivere, engagere og begejstre dine medarbejdere? Trives du med samarbejde på tværs? Tør du udfordre dine omgivelser og kan du samtidig gøre idéer til virkelighed? Kan du holde fokus på det væsentlige og forenkle og formidle komplekse sammenhænge? Har du flair for kombinationen af sikker drift, kvalitet i ydelsen til borgerne og faglig og organisatorisk udvikling?

Så er DU måske den person, der fremover står i spidsen for udviklingen af vores Plejecentre Lindevej/Ålbæk og Ålbæk Hjemmepleje med tiltrædelse snarest mulig.

Frederikshavn KommuneUddannelses- og erhvervsvejleder i KUI Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Den Kommunale Ungeindsats i Frederikshavn søger en uddannelses- og erhvervsvejleder. Stillingen er fast og på 37 timer om ugen og ønskes besat 1. april 2020 eller hurtigst muligt.

Vi kan tilbyde dig:

 • At blive en del af et fagligt stærkt team af uddannelses- og erhvervsvejledere, som hver dag arbejder for at skabe den bedst mulige overgang til uddannelse eller job for unge i Frederikshavn Kommune
 • Et job, hvor du arbejder tæt sammen med unge, ungdomsuddannelser, FGU, virksomheder og andre kommunale og regionale instanser
 • Et spændende og afvekslende job med stort ansvar

Du vil blive en del af vores team af ungevejledere, som arbejder med vejledning af unge ml. 18 og 30 år. Der vil primært være tale om opgaver med ”åben vejledning” af unge, som henvender sig i Den Kommunale Ungeindsats samt opfølgning på og vejledning af unge, som ikke er i gang med uddannelse eller job.

Bladt Industries A/S
Kontorelev

Bladt Industries A/S, Aalborg

Bladt Industries tilbyder en spændende og udfordrende 2-årig elevplads til en kontorelev med speciale i administration. Hos os får du en lærerig elevtid, hvor du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis i et internationalt og alsidigt miljø.

Vi sørger for, at du får et velkoordineret elevforløb og skaber rammen for en god og solid uddannelse samt tilbyder arbejdsdage, der indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Hos os får du tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

I din elevtid kommer du rundt i flere afdelinger for at sikre, at du får et større indblik i de forskellige opgaver og det administrative setup, der understøtter hele vores organisation.

Bladt Industries A/S
Frederikshavn KommuneSSA dagvagt til den udekørende hjemmepleje i Sæby

Frederikshavn Kommune

Stillingen er en fast dagvagt på 30-35 timer (efter dit ønske) med weekendvagt hver 3. uge eller hver 2-2-4 weekend.

Vi arbejder med vagtplan 2.0, som er selvtilrettelæggelse af egen vagtplan, hvilket betyder større medindflydelse på dine arbejdstider.

Vi er en gruppe engagerede medarbejdere, der arbejder i Sæby og opland, som varetager plejeopgaver hos borgerne samt udfører sygeplejeopgaver ud fra kompetenceprofil i tæt samarbejde med sygeplejerskerne.

Vi arbejder med stort fokus på forebyggelse og anvender en rehabiliterende tilgang, for at understøtte borgernes handlemuligheder. Vores kvalitetssikring og dokumentation foregår på minibærbare (Vitae Suite) som udleveres ved ansættelsesstart.

Frederikshavn KommuneSSA-aftenvagt til den udekørende hjemmepleje i Sæby

Frederikshavn Kommune

Vi søger en fagligt stærk social- og sundhedsassistent til den udekørende hjemmepleje i Sæby hurtigst muligt eller pr. 1. april 2020.

Stillingen er en fast aftenvagt på 28 timer (timer efter aftale) med weekendvagt hver 2. uge. Vi arbejder med vagtplan 2.0, som er selvtilrettelæggelse af egen vagtplan, hvilket betyder større medindflydelse på dine arbejdstider.

Vi er en gruppe engagerede medarbejdere, der arbejder i Sæby og opland, som varetager plejeopgaver hos borgerne samt udfører sygeplejeopgaver ud fra kompetenceprofil i tæt samarbejde med sygeplejerskerne.

Frederikshavn KommuneGrundvandsmedarbejder til barselsvikariat i Center for Teknik og Miljø

Frederikshavn Kommune

Vi søger en engageret grundvandsmedarbejder til et barselsvikariat i perioden 1. april 2020 til 31. marts 2021.

Stillingen er på 37 timer pr. uge med placering på Rådhuset i Frederikshavn.

I Frederikshavn Kommune er rent drikkevand højt prioriteret, og da en af vore kolleger går på barsel i maj, har vi behov for fortsat kvalificeret forvaltning af lovgivning på dette område. Desuden skal du bidrage til at sikre kvaliteten af badevand langs kysterne og i bassiner.

Arbejdsopgaverne er primært sagsbehandling af fx ansøgninger om indvinding af grundvand, teknisk tilsyn med vandværker, tilsyn med drikkevandskvaliteten, overvågning af vandkvalitet ved kysterne og i svømmebadene mv., udtalelser omkring grundvandsforhold i forbindelse med øvrig miljøsagsbehandling, fx screening i forhold til miljøvurderingsloven.

Specsavers
IT Technical Lead

Specsavers, Aalborg or Hvidovre

Are you an expert in quality control and excited about delivering technical solutions that accommodates every customer need?

Specsavers

If that sounds about right to you, we have an exciting new position at Specsavers (Louis Nielsen in Denmark), as our new IT Technical Lead. It is an opportunity to work at a leading international retail company with some of the newest technology on the market.

In this role, you will be responsible for managing all technical tasks related to IT documentation, customer support and issue management. To do so, you will need to provide qualified technical support and have acquired knowledge in system modelling, low-level design and solution specification. Backing you is a competent tech team, who serves five Northern European (NE) countries in troubleshooting all technical parts of our business.

Specsavers
GF Forsikring
Forsikringsrådgiver til GF i Aalborg

GF Forsikring

 • Kan du se fordelene ved at arbejde i et lokalt forsikringsselskab, og vil du have en alsidig hverdag i et professionelt team?
 • Kan du lukke ordrer uden at gå på kompromis med professionel rådgivning?
 • Har du lyst til både at yde en god service pr. telefon og også have personlige møder på kontoret?

Som forsikringsrådgiver hos os får du ansvar for at sælge til og rådgive nye og eksisterende medlemmer. Kontakten til medlemmerne foregår primært via telefon og mail, og vi har også en del personlige henvendelser på kontoret. Vi deltager desuden i flere arrangementer, messer etc., hvor du vil have mulighed for at sælge og rådgive via relationer. D

GF Forsikring
ALDI DanmarkDistriktschef Graduate

ALDI Danmark

Region Haverslev, Nordjylland

Er du drevet af at skabe resultater gennem mennesker? Og vil du være med, når ALDI fortsat udvikler forretningen? ALDI leder efter en nyuddannet akademiker som vil:

 • Lære hvad det vil sige at arbejde tæt på driften og med et strategisk mindset
 • Undersøge hvordan salget optimeres bedst muligt i de enkelte butikker
 • Arbejde med en bred portefølje af opgaver inden for salg, økonomi og medarbejderudvikling

Som distriktschef i ALDI bliver din målsætning at understøtte butikkens medarbejdere i at sikre salgsoptimeringstiltag, implementering af koncepter, controlling samt løbende medarbejderudvikling og ledelsessparring. Du kan bogstaveligt se frem til et job på farten i en omskiftelig hverdag og hvor du også kommer til at tilbringe noget af din arbejdsdag bag rattet i din firmabil, når du skal køre mellem dine butikker.

THISTED KOMMUNE
Lærer til Trombakken, Snedsted Skole

THISTED KOMMUNE

Efter Thisted Kommunes ny-visiteringer til specialområdet har vi behov for en ny dygtig kollega til Trombakken på Snedsted Skole.

THISTED KOMMUNE

Vi ønsker at ansætte en lærer til fagene matematik, naturfag og engelsk. Andre fagkombinationer kan dog også være interessante, hvis du er den rette til jobbet.

Trombakken er Thisted Kommunes skole- og fritidstilbud til børn og unge med autisme og ADHD. Stillingen vi ønsker besat, er en fuldtidsstilling, hvor undervisningen primært vil foregå med vores ældste elever i ADHD-afdelingen.

ATP
Kunderådgivere til Pensionsområdet i Frederikshavn

ATP

Trives du i en travl hverdag, og kan du arbejde både selvstændigt og indgå i et team?

Opgaverne indebærer primært rådgivning af vores kunder via telefon og sagsbehandling af digitale henvendelser til ydelsesområdet Pension. I sektionen vil du gradvist oparbejde et stort vidensniveau inden for folke- og førtidspension, og du skal være indstillet på at gennemgå en del undervisning og træning i starten af din ansættelse.

Du skal være forandringsparat og fleksibel i din indstilling til opgaverne, der skal løses på arbejdspladsen. Du er også en dygtig kommunikator, som evner at formidle komplekse regler på en kundevenlig måde

ATP
MAN Energy Solutions
Superintendent Engineer til PrimeServ

MAN Energy Solutions, Frederikshavn

Vores mål er altid at levere service i topklasse, hvor som helst og når som helst.

MAN

Vi leder efter et par nye kolleger til vores superintendent-team i Frederikshavn. Vores superintendents løser spændende og udfordrende opgaver over hele verden. Den rette kandidat har derfor stor rejselyst og gåpåmod til selvstændigt at løse reparations-, service- og kommissioneringsopgaver både ombord og på værft. Derudover har du nok selvtillid til også at kaste dig ud i opgaver, som du ikke har prøvet før.

Arbejdsopgaver:

 • Kommissionering af fremdrivningsanlæg.
 • Reparation ombord.
 • Service og fejlfinding.
MAN Energy Solutions
TelenorKundeservicekonsulent til Telenor

Telenor, Aalborg

Har du lyst til at udfordre dig selv i et job, hvor du taler med vores fantastiske kunder og giver dem den bedste service på den mest effektive måde? Går du seriøst, kvalitetsbevidst og resultatorienteret til dine opgaver? Og ønsker du at blive en del af en organisation med store udviklings- og karrieremuligheder? Så glæder vi os til at byde dig velkommen som vores nye kollega i Telenors Kundeservice team!

Sammen med dit team, er det din opgave at give den gode serviceoplevelse til alle vores kunder. I Telenor har vi stort fokus på, at du som medarbejder skal gennemføre dine opgaver med høj kvalitet, for det er din hjælp, der gør hele forskellen, når vores kunder skriver ind med spørgsmål eller problemer de ikke selv kan løse.

Dine opgaver favner meget bredt, og du vil opleve en varieret og spændende hverdag som en del af teamet i Kundeservice.

EniigAnalytiker med speciale inden for kundeoplevelser

Eniig, Aalborg

Har du sans for tal, og er du en ørn til at omsætte data til konkret viden, som skaber overblik og værdi for din virksomhed? Så er vores nyoprettede stilling som analytiker hos Norlys Energi sikkert noget for dig.

Du bliver del af vores nye team i kundecenteret i Aalborg, som skal sikre, at vi bliver endnu bedre til at give vores mere end 700.000 kunder den bedst mulige oplevelse, når vi er i dialog via telefon, mail, chat og SoMe-kanaler.

Her har vi brug for en analytisk ildsjæl, der via dataudtræk, bearbejdning og fortolkning af kundeoplevelsen gør os klogere på vores kunder, så vi kan tilrettelægge vores bemanding og performance i kundecenteret. Du udarbejder blandt andet forecasts over antallet af kundehenvendelser til kundecentret. Det sker ikke på baggrund af mavefornemmelser, men med udgangspunkt i historiske data, kampagneinformation og produktionsplaner.

Eniig
ATP
Kunderådgivere til ATP Feriekonto

ATP, Frederikshavn

Kan du bidrage til de gode kundeoplevelser?

Som kunderådgiver bliver du tilknyttet sektionen Feriekonto, der hører under ATP Pension & Erhvervssikring. Du vil gradvist oparbejde et stort vidensniveau inden for fagområdet. Du skal være indstillet på at skulle gennemgå en del undervisning i starten af din ansættelse.

Ideelt har du erfaring med at yde god og effektiv kundeservice, både via telefonbetjening og skriftlig sagsbehandling. Du er også en dygtig kommunikator, som evner at formidle komplekse regler på en kundevenlig måde til både privat- og erhvervskunder.

ATP
Hotel & Gastronomi Scheelsminde ApSAssisterende Restaurantchef

Hotel & Gastronomi Scheelsminde ApS, Aalborg

På Scheelsminde er vi alle en del af familien. Vores ambitioner er store, og hver dag arbejder vi for at være Aalborgs unikke hotel og levere oplevelser i toppen af nordjysk gastronomi.

Hvis dine ambitioner er lige så store som vores, kan du nu pakke dem i tasken og rykke ind på herregården Scheelsminde i Aalborg som ’Restaurantchef’. Her giver vi dig de bedste muligheder for at indfri både vores og dine mål.

Som assisterende restaurantchef bliver du en vigtig brik i at udvikle vores gastronomiske niveau. Sammen med restaurantchefen og et energisk ungt team får du til opgave at give vores gæster en oplevelse, som de vil huske og fortælle om til andre. Du har medansvar for den daglig ledelse, coaching af teamet og deltagelse i driften.

jem & fix A/STimelønnet Servicemedarbejder u. 18 år - (Deltid)

jem & fix A/S, Løgstør

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

 • Du er interesseret i deltidsarbejde på cirka 5-7 ugentlige timer
 • Du er indstillet på at arbejde i weekenden
 • Du er udadvendt og kan lide at omgås andre mennesker
 • Du er samarbejdsvillig og ansvarsfuld
ALDI DanmarkSouschef i Fjerritslev

ALDI Danmark

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for butikken i Fjerritslev.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
 • laver vagtplaner og sammensætter de gode hold, der arbejder bedst sammen
 • har det fulde ansvar for butikken, når butikschefen er ude af huset
ALDI DanmarkButikschef i Farsø

ALDI Danmark

Er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så giver vi dig muligheden for at forme fremtidens ALDI Danmark.

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastisk oplevelse hver dag.

Du er begejstret for at vise din velfungerende og salgsklare butik frem, hvor hylderne er trimmet, gangene er pæne, og medarbejderne yder en kundevenlig service. På den måde kommer du godt i mål med de månedlige salgsresultater.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • sætte kunden i centrum i alt hvad du foretager dig
 • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
 • sikre at varer bliver disponeret og de rette mængder er i butikken
Danske Fragtmænd
Selvstændig vognmand til Danske Fragtmænd Express - Jylland/Fyn

Danske Fragtmænd

Vi søger selvstændig vognmand til Jylland/Fyn med kassevogne og liftvogne gerne med sidelæs.

Dine opgaver

 • Kurer- og ekspreskørsel i ind- og udland
 • Distributionsopgaver
 • Specialopgaver som for eksempel opfyldning af varehylder ude ved kunderne, montering af messestande etc.

Vi tilbyder

 • Ordnede økonomiske forhold.
 • Mulighed for at opnå en god, stabil omsætning.
 • En varieret dagligdag, hvor kundeservice og kvalitet er i højsædet.
Danske Fragtmænd