1.333 job matcher din søgning 1.333 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.333 resultater.
Jobindex A/S
Overmontør med faglig stolthed og lyst til kvalitetshåndværk

Jobindex A/S søger for Kvänum Køkkener

 • Vil du have et job med variation og faglig udvikling?

Til vores montageafdeling søger vi en overmontør til at udføre en række forskelligartede opgaver.

Som overmontør bliver du en del af en lille og fagligt stærk montageafdeling med fokus på det gode samarbejde med vores kunder, eksterne entreprenører og kolleger i hele huset. Dit arbejde består i at:

 • Udføre montageopgaver hovedsageligt på Sjælland
 • Løbende vedligeholde vores udstillinger
 • Udføre kvalitetskontrol af opgaver hos kunder
 • Deltage aktivt i træning af eksterne montører

En anden vigtig del af din rolle er at være med til at udbygge og videreudvikle afdelingen, så vi både får flere nye kolleger og bliver endnu bedre til det, vi i forvejen er rigtig gode til.

Jobindex A/S
Amalie Search & Selection
Senior Porteføljemanager til Alternative Investment

Amalie Search & Selection søger for PenSam i Farum

PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed med samlet set 430.000 pensionskunder, som de investerer på vegne af. Pensionskunderne har samlet investeringsaktiver på i alt ca. 155 mia. kr. PenSam er ejet af fagforeningen og a-kassen FOA, som har 175.000 medlemmer og 38 afdelinger.

I forbindelse med udvikling af alternative investeringer, er der oprettet en ny stilling som Senior Porteføljemanager. Den nye Senior Porteføljemanager bliver, i tæt samarbejde med afdelingens leder, ansvarlig for at sikre kontinuerlig udvikling af Alternative Investment samt organisation og stab. Af hovedopgaver kan nævnes:

 • Håndtering af eksterne samarbejdspartnere på Alternative Investeringer
 • Proaktiv udvikling af hele den alternative aktivklasse i samarbejde med PM’ere for aktivklasserne
 • Sikring af styringsdokumenter, forretningsgange, retningslinjer, politikker
Halsnæs KommuneUngevejleder STU - Sølager

Halsnæs Kommune, Hundested

Ungevejleder STU Socialpædagog eller underviser med specialpædagogiske erfaringer søges til Sølager særligt tilrettelagt uddannelse i 2-årigt vikariat pr. 15. januar 2021.

Sølager søger en medarbejder, der kan indgå i team af pædagoger og håndværkere da vores ungevejleder har søgt orlov i 2 år.

Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker og ser du muligheder i de små sikre succeser? Er du tillidsskabende, innovativ og en vedligeholdende motivator? Så er du den vi står og mangler til STU Sølager.

STU henvender sig til unge, der af fysiske eller psykiske årsager ikke vil kunne gennemføre en ungdomsuddannelse på normale vilkår. STU består af undervisning og praktiske læringsaktiviteter, herunder praktik i virksomheder. De unge bliver rustet til at deltage selvstændigt og aktivt i samfundslivet, samt opnår færdigheder til at indgå i sociale sammenhænge og til at få et selvstændigt og aktivt fritidsliv.

Halsnæs KommunePædagog til Børnehuset Asserbo

Halsnæs Kommune, Liseleje

Vi søger en pædagog som har lyst og interesser for, at arbejde med en blandet gruppe af vuggestuebørn og børnehavebørn. Gruppen er p.t. på 9 børn og til den gruppe er der 2 medarbejdere tilknyttet.

Vi har siden 1. september været i gang med en omstrukturering, hvor vi er gået fra aldersintegreret til aldersopdelte grupper, og vi er stadig i proces med at lande ”fuldkommen”. Du vil få indflydelse på at lande denne omstrukturering og være med til, at vi alle falder helt på plads i de nye rammer.

Vi søger;

 • en pædagog som brænder for skabelse af et kvalitetsfyldt læringsmiljø for de yngste børn i børnehaven.
 • En pædagog som kan skabe og fastholde, en meningsfuld dagstruktur for alle børn i gruppen.
 • En pædagog som kan og vil arbejde med det pædagogiske grundlag fra de styrkede pædagogiske læreplaner.
Jobindex A/S
Produktionsleder til vækstområde i kundeorienteret ingeniørvirksomhed

Jobindex A/S søger for Ibsen Photonics i Farum

 • Vil du udvikle dig inden for produktion af spektrometre sammen med de allerskarpeste kolleger?

Bliv leder for et erfarent team
Som produktionsleder bliver du en del af vores spektrometerteam, som arbejder med produktion af avancerede spektrometre. Teamet består i dag af 3 ingeniører og 10 teknikere/operatører, som refererer til dig.

Tag ansvar for udvikling af produktionen
Din vigtigste opgave bliver at stå for daglig koordinering og ledelse af dit team med fokus på at opretholde høj kvalitet i en lean og struktureret produktion i 100% compliance.

Er det dig, vi leder efter?

 • Du har en teknisk baggrund som ingeniør, fysiker eller tilsvarende kombineret med erfaring med egenproduktion i en reguleret branche – gerne med automatisering/avanceret teknologi.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Egedal Kommune
Engageret og motiverende underviser til STU

Egedal Kommune, Smørum

Vi udvider, og søger derfor pr. 1. januar en underviser til vores STU-tilbud. Tilbuddet er kommet op på 16 elever og vil inden for de næste par år vokse yderligere.

Vores primære målgruppe er unge med autismespektrumforstyrrelser (ASF) og mental retardering. Uddannelsen er individuelt tilrettelagt og kan bl.a. indeholde boglige fag, værkstedsfag, bo-træning, erhvervs- og skolepraktik.

Dine arbejdsopgaver vil være at:

 • planlægge og gennemføre undervisning – primært dansk/matematik både bogligt og praktisk/værkstedsorienteret
 • planlægge og gennemføre tema-/projektuger og ture ud af huset
 • afholde elevsamtaler og opdatere elevernes uddannelsesplaner
Egedal Kommune
FødevareDanmark
Madglad marketingkonsulent

FødevareDanmark

Vi søger en marketingkonsulent til distrikt Sjælland.

Har du en god portion erfaring som slagter og/eller gerne kok, og vil du spille en central rolle som professionel sparringspartner for medlemmerne af FødevareDanmark og have stor indflydelse på en markedsføringsafdeling i vækst?

Du kan se frem til en alsidig stilling, hvor der skal være stort fokus på udvikling af konceptet Mesterslagteren – herunder besøg hos Mesterslagter-butikkerne. Du skal inspirere fagligt og deltage i udarbejdelse af magasiner/opskrifter og samarbejde med vores grafiske afdeling Cibus. Du skal ligeledes implementere nye koncepter og kampagner og medvirke til at de gennemføres.

Du indgår i markedsføringsafdelingen og samarbejder med de øvrige konsulenter og marketingchefen. Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job på en arbejdsplads, hvor medarbejderne brænder for at give medlemmerne den bedste betjening og service.

DamsgaardenBotilbud på socialt landbrug i Gilleleje 40 min. nord for København

Damsgaarden

Vi søger pædagogiske medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel for voksne med autismespektrumforstyrrelse og udviklingshæmning og trives med arbejdsdage på 14 timer.

På Damsgaarden arbejder vi ud fra en ressourcefokuseret og anerkendende tilgang. Gårdens dyr og den omkringliggende natur indgår som en integreret del af den pædagogiske praksis.

Som pædagogisk medarbejder kan du forvente:

 • at få en grundig introduktion til arbejdet med beboerne
 • at bliver del af en tværfaglig og engageret personalegruppe
 • kollegaer der værdsætter samarbejde og er der for hinanden
Egedal Kommune
Når børnene betyder alt...

Egedal Kommune, Smørum

At brænde for noget er en vigtig ting, især når det handler om børn... Det gør det i en daginstitution. Og det gør det så absolut også i Børnehuset Fantasihaven...

Vi har på kort tid lykkedes med at blive og være et hus med masser af børn, og en personalegruppe med hjertet og fagligheden på rette sted. Børn er vigtigst her. Vores praksis tager altid det afsæt, og vi justerer os efter bedste evne, så hvert barns trivsel er i fokus...

Vi tager vores opgave alvorligt og insisterer på en høj faglighed og på at lytte til børn, forældre, kollegaer og fagpersoner der bringer deres perspektiv til barnets bedste. Men vi griner også rigtig meget.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Køkkenmedhjælper/husassistent til Menighedsbørnehaven i Stenløse

Egedal Kommune, Stenløse

Menighedsbørnehaven i Stenløse søger en engageret og selvstændig køkkenmedhjælper/husassistent på 20 t./u. pr. 1. januar 2021.

Du skal:

 • Anrette maden og lave en let tilberedning, da maden kommer fra Fru Hansens Kælder.
 • Bestille varer og lagerstyre
 • Lave egenkontrol og e-smiley
 • Sørge for daglig opvask, oprydning, rengøring, vasketøj m.m.
Egedal Kommune
Halsnæs KommuneMIDGÅRDEN SØGER TILKALDEVIKARER TIL DAG,- AFTEN- OG NATTEVAGTER

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Til at aflaste vores personale ved ferie, sygdom og kurser, søger vi timevikarer.

Din arbejdstid tilrettelægges i samarbejde med vores planlæggere. En del af vagterne kan planlægges i god tid, men vi har behov for, at du kan træde til med kort varsel ved akutte sygemeldinger.

Du behøver ikke at have erfaring med området. Du får introduktionsvagter med en mentor, og der er god mulighed for støtte fra erfarne kollegaer.

Arbejdet består hovedsageligt i at hjælpe vores borgere med personlig hygiejne, praktiske hverdagsgøremål og aktiviteter.

Halsnæs KommuneAktivitetsmedarbejder til fastansættelse i dagstilbud

Halsnæs Kommune, Hundested

Vi søger vi en aktivitetsmedarbejder til fastansættelse i Aktiviteten. Tiltrædelse d. 15. januar 2021. Stillingen er en deltidsstilling svarende til 32 timer pr. uge.

Aktiviteten er en del af virksomheden Træning & Aktivitet. Virksomheden har ca. 60 ansatte og rummer Aktiviteten, Ergoterapi og Fysioterapi. Aktiviteten er et dagtilbud – hvor du sammen med 11 kollegaer arbejder med ca. 120 borgere pr. uge. Borgerne er visiteret til vores tilbud fordi de har fysisk, psykisk, social og/eller mental funktionsnedsættelse.

Arbejdsopgaver

 • Som kontaktperson udreder du borgerens ressourcer og begrænsninger.
 • Støtte borgeren i at mestre eget liv.
 • Målrette aktiviteter til enkelte borgere og/eller en gruppe borgere.
Lomax A/SHR-KOORDINATOR MED REKRUTTERINGSERFARING

Lomax A/S, Frederikssund

Lomax er Danmarks største online, totalleverandør til dansk erhvervsliv, og vi oplever imponerende organisk vækst. Kunne du tænke dig at få et bredt HR-ansvar i en virksomhed med korte beslutningsveje, så har vi det perfekte match til dig.

I jobbet vil du blive udfordret med mange forskelligartede opgaver. Du vil opnå indblik og erfaring i driften af en moderne e-handelsvirksomhed. Opgaverne vil blandt andet bestå af:

 • Ansvarlig for overordnet planlægning/håndtering af rekrutteringsprocessen
 • Support til respektive chefer i rekrutterings/interview processen herunder screening og tests
 • Være pålidelig sparringspartner i forhold til ansættelsesret/personale-jura
SuperBrugsenDelikatesseleder, SuperBrugsen, Kongens Lyngby

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 32 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Københavns ProfessionshøjskoleStudentermedhjælper til uddannelsesbibliotek

Københavns Professionshøjskole, Campus Nordsjælland

Studerer du på en videregående uddannelse? Er du selvstændig og serviceminded? Så har vi et godt job som studentermedhjælper på KP Biblioteket på Campus Nordsjælland i Hillerød.

Gennem jobbet vil du få et godt kendskab til arbejdet i et uddannelsesbibliotek, og du vil møde studerende og undervisere, som har brug for din hjælp. Vi er et mindre bibliotek, hvor der tit er travlt, og vi lægger vægt på at møde vores brugere med et smil.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • brugerbetjening/udlånsvagter
 • sætte bøger og tidsskrifter på plads
 • færdiggøre materialer til udlån
 • driftsopgaver i biblioteket.
Danmarks Tekniske UniversitetPhD project in Federated Machine Learning for Spectroscopy

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Compute’s Section for Cognitive Systems, would like to invite applications for a 3-year PhD position starting early 2020.

The project is funded by EU Horizon 2020 and is part of a multidisciplinary research project titled SERSing: “Advanced Surface-enhanced Raman Spectroscopy (SERS) based technologies for gas and liquids sensING in the area of chemical protection”.

The goal of the SERSing project is to enable fast detection and identification of chemical hazards at low concentrations in gas and liquid phase.

The aim of the PhD project is to develop federated machine learning that can be used to analyse spectroscopic data gathered by the project partners.

RosemundeFinancial Controller med interesse og erfaring med IT/digitalisering

Rosemunde, Vedbæk

I Rosemunde oplever vi behov for at styrke vores kompetencer til at stå stærkt i den hastige udvikling inden for IT og digitalisering.

På den baggrund søger Rosemunde en person som dels har grundlæggende regnskabserfaring og – interesse, men som samtidig har en særlig interesse, kompetence og erfaring med it og det digitale område.

Din arbejdstid vil være fordelt mellem nedenstående opgaver:

 • IT-drift, IT-udviklingsprojekter og digitalisering af selskabets processer og salgsindsatser
 • Grundlæggende daglig drift i økonomiafdeling, herunder finansbogføring, betalinger, løn, moms, afstemninger
 • Økonomistyring, herunder månedsrapporter, årsrapporter, budgetter samt controlling af omkostninger, likviditet, risiko og lønsomhed
ISG DanmarkKvalitetschef til nyoprettet stilling

ISG Danmark søger for Grafisk Maskinfabrik A/S i Birkerød

Ønsker du en nøglefunktion i en spændende og driftig produktionsvirksomhed? Er du god til at motivere andre til, at tage et medansvar for at kvalitetskrav efterleves? Arbejder du metodisk og struktureret og er dit arbejde præget af høj kvalitet, så er det måske dig, der skal med på Grafisk Maskinfabriks nye spændende rejse.

Vi søger en Kvalitetschef til tiltrædelse snarest muligt. Du vil referere direkte til virksomheden CEO og vil varetage en nøglefunktion i deres produktion, og vil desuden indgå i tæt sparring med Produktionsdirektøren og GM’s øvrige afdelinger. Dine arbejdsopgaver:

Dine væsentligste ansvarsområder vil være følgende:

 • Implementere et kvalitetssystem
 • Implementere, forandre og løbende opdatering af ledelsessystemer.
 • Udarbejdelse af kontrolskemaer og processer
Sanistål A/S

Salgskonsulent til industri- og håndværksrelaterede virksomheder på Sjælland

Sanistål A/S

Vi udvider salgsstyrken på Sjælland og søger en ny kollega, der har flair for salg og motiveres af at opbygge relationer og udvikle eget salgsdistrikt.

Vi søger en proaktiv og kommercielt stærk sælger med gode relationer til industri- og håndværksrelaterede virksomheder på Sjælland, især i København/Nordsjælland. Du overtager et eksisterende distrikt med en portefølje af allerede købende kunder, som du sammen med dit bagland og dine kolleger skal udvikle.

For den rette er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have store muligheder for at præge den fortsatte udvikling af området. Sanistål tilbyder en lønpakke bestående af en fast løn, bonus, pensionsordning og sundhedsforsikring. Hertil kommer naturligvis bærbar pc, fri mobiltelefon og firmabil.

Sanistål A/S
Jobindex A/S
R&D Engineering Manager – Mechanical engineering

Jobindex A/S recruiting on behalf of Weibel Scientific in Lillerød

Do you want to unfold your skills in a world leading technology driven company?

If you bring solid knowledge within mechanical engineering, leadership skills and true passion for technology, we have just the right career opportunity for you.

In this position, your overall focus is to deliver mechanical design and innovation in the development and delivery of Weibel radars.

Your primary tasks are to:

 • Lead, motivate and develop the team to meet objectives and future needs
 • Set goals and priorities for the teams of mechanical engineers
 • Manage and follow up on mechanical solutions for the Weibel radar systems
Jobindex A/S