5.982 job matcher din søgning 5.982 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 5.982 resultater.
Atea A/SSystemkonsulent til Software Business Optimization/SAM

Atea A/S, Ballerup

Er teknisk flair en af dine spidskompetencer, og har du lyst til at supportere vores kunder med korrekt dataindsamling i deres IT miljøer, udvikle scrips og værktøjer? Så har du her muligheden for at indgå i et super kompetent team af SAM konsulenter.

Som systemkonsulent i SAM teamet, vil du indgå i et team med 10 af Danmarks bedste eksperter indenfor software compliance, som er specialiseret i at understøtte kunders softwarerejse. I teamet brænder alle for at sikre, at vores kunder får den rigtige vejledning, overblik og sikre deres software. Du vil som systemkonsulent i teamet fungere som teknisk ekspert og yde teknisk sparring og undervisning ud mod kunderne, og internt i Atea vil du yde support til kollegerne i forbindelse med dataindsamling og udvikling af værktøjer.

Hartmanns A/SKundeorienteret projektleder med VVS-baggrund

Hartmanns A/S søger for WashTec A/S i Hedehusene

Med over 1800 medarbejdere i mere end 80 lande er WashTec med til at forme fremtiden for bilvaskebranchen og drive udvikling fremad for en dynamisk branche i vækst. Med produkter, processer og løsninger der giver både operatører og kunder gode oplevelser og flotte resultater og sætter nye internationale standarder. WashTec Danmark beskæftiger 45 medarbejder og har god og solid økonomi.

Til WashTec i Hedehusene søger vi en projektleder, der vil få ansvaret for alle faser i forbindelse med udskiftning af maskiner, eller dele heraf og større renoveringer af bilvaskeanlæg i hele landet. Et projekt har typisk en stram tidsplan på 6-8 uger, hvor du er tovholder på alt fra opgavebeskrivelse til løbende forventnings afstemning med kunden, til afslutning af projekt og efterfølgende opfølgning på forløbet.

River Stone Biotech ApSRESEARCH SCIENTIST/SENIOR RESEARCH SCIENTIST with expertise in Biosensors

River Stone Biotech ApS, Copenhagen

We seek a highly motivated PhD-level RESEARCH SCIENTIST or a SENIOR RESEARCH SCIENTIST for our R&D laboratory in Copenhagen.

The primary responsibility of this position will be to work with other team members in microbial strain development and metabolic engineering, with specific emphasis on the development of genetic systems for sensing and responding to environmental factors or metabolites in yeast and bacteria. Tasks will include idea creation, planning and reporting as well as hands-on execution of experiments.

The position will give intellectual challenge and rich possibilities to develop your skill sets, and you will be part of commercially and scientifically exciting projects.

Frederiksberg KommuneFrederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering (FKD) søger en social- og sundhedsassistent til nattevagt (7/7)

Frederiksberg Kommune

Har du erfaring som social- og sundhedsassistent og kan du lide udfordringer? Har du en anerkendende tilgang til samarbejde med såvel kollegaer som borgere og pårørende? Så er du den person, vi søger.

FKD ligger på Frederiksberg Hospital og har plads til 112 borgere, fordelt på 4 afdelinger. Vi modtager ca. 1200 borger årligt til et rehabiliteringsforløb, overvejende efter et indlæggelsesforløb på hospital. Derudover tager vi også imod borgere fra eget hjem til afklaring, til vurdering og til palliative forløb. Vi har desuden omsorgspladser til borgere, der er godkendt til plejebolig, men ikke kan vente hjemme.

Vores kerneopgave:
Vi skaber meningsfyldte og individuelt tilrettelagte rehabiliteringsforløb i et tværfagligt miljø, hvor borgeren opnår størst mulig selvstændighed.

Jobindex A/S
Overmontør med faglig stolthed og lyst til kvalitetshåndværk

Jobindex A/S søger for Kvänum Køkkener

 • Vil du have et job med variation og faglig udvikling?

Til vores montageafdeling søger vi en overmontør til at udføre en række forskelligartede opgaver.

Som overmontør bliver du en del af en lille og fagligt stærk montageafdeling med fokus på det gode samarbejde med vores kunder, eksterne entreprenører og kolleger i hele huset. Dit arbejde består i at:

 • Udføre montageopgaver hovedsageligt på Sjælland
 • Løbende vedligeholde vores udstillinger
 • Udføre kvalitetskontrol af opgaver hos kunder
 • Deltage aktivt i træning af eksterne montører

En anden vigtig del af din rolle er at være med til at udbygge og videreudvikle afdelingen, så vi både får flere nye kolleger og bliver endnu bedre til det, vi i forvejen er rigtig gode til.

Jobindex A/S
Asap ApS - Professionel & Aut. skadedyr og svampebekæmpelseErfaren Fugttekniker

Asap ApS - Professionel & Aut. skadedyr og svampebekæmpelse, Taastrup

Du er en dygtig fugttekniker med lyst til nye udfordringer.

Vi har speciale i bekæmpelse af skimmelsvamp, men løser en bredspektret række opgaver med afsæt i skadesservice.

Som en del af vores værktøjskasse har vi hunde, som er trænet til at opspore skimmelsvamp skjult i bygningskonstruktioner.

Du får:

 • Løn efter kvalifikation.
 • Mulighed for at præge stillingen, så virksomheden kan fortsætte sin positive udvikling.
 • Lov at være del af et team, hvor kvalitet vinder over kvantitet. Hvor omhyggelighed vinder over hurtighed. Hvor grønne løsninger skal være en del af vores mindset.
Dansk El-ForbundAkkordmentor

Dansk El-Forbund, København

Dansk El-Forbund søger en dygtig og engageret akkordmentor, der skal være med til at løfte akkordområdet til gavn for vores medlemmer.

Vi har stor fokus på akkordområdet, og vi arbejder for at få akkordsystemet fuld implementeret.

Jobbet består i at:

 • Øge kendskabet til akkordarbejdet
 • Hjælpe med at forankre akkordarbejdet i Dansk El-Forbunds 11 lokalafdelinger
 • Få flere til at lave akkordopmålinger
 • Skabe mere akkordarbejde

Stillingen er tidsbegrænset frem til Dansk El-Forbunds kongres oktober 2022, hvor der tages stilling til, om stillingen skal opretholdes.

Accountor Denmark A/SDygtig leder til regnskabsafdelingen

Accountor Denmark A/S søger for Team Olivia i Herlev

Du får ansvaret for den daglige drift af løn, fakturering og regnskab, herunder ledelse af 8 medarbejdere. Der er mange opgaver og meget ansvar. Stillingen er ny, så du skaber selv rammerne for succes.

Du er en dygtig leder der kan dokumentere dine resultater og du er interesseret i at få skabt gode relationer på tværs af både fagområder, virksomheder og landegrænser.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

 • Ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere
 • Prioritere ressourcer i samarbejde med direktører, HR og IT
 • Ansvarlig for den daglige bogføring, månedsafslutning og rapportering til ledelsen
Jobindex A/S
Økonomiassistent til bred rolle i succesfuld virksomhed

Jobindex A/S søger for Kvänum Køkkener i Hellerup

  Vil du arbejde både i dybden og bredden med dit fag og spille en vigtig rolle i et stærkt lille team?

”Du får en hverdag i et firma, der går op i ordentlighed og kvalitet. Og da vi er i vækst, er du også med til at videreudvikle teamet,” fortæller projektchef Peter Jantzen.

Som økonomiassistent bliver du en del af økonomiafdelingen, der består af 2 kolleger. Du får ansvar for en bred palette af forskellige opgaver i tæt og godt samarbejde med dine kolleger og indretningsarkitekter i hele huset.

Ydermere kommer du bl.a. til at:

 • Medvirke ved udarbejdelse af budgetter
 • Medvirke ved udarbejdelse af månedsrapportering
 • Opgøre sælgerprovision
Jobindex A/S
Amalie Search & Selection
Senior Porteføljemanager til Alternative Investment

Amalie Search & Selection søger for PenSam i Farum

PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed med samlet set 430.000 pensionskunder, som de investerer på vegne af. Pensionskunderne har samlet investeringsaktiver på i alt ca. 155 mia. kr. PenSam er ejet af fagforeningen og a-kassen FOA, som har 175.000 medlemmer og 38 afdelinger.

I forbindelse med udvikling af alternative investeringer, er der oprettet en ny stilling som Senior Porteføljemanager. Den nye Senior Porteføljemanager bliver, i tæt samarbejde med afdelingens leder, ansvarlig for at sikre kontinuerlig udvikling af Alternative Investment samt organisation og stab. Af hovedopgaver kan nævnes:

 • Håndtering af eksterne samarbejdspartnere på Alternative Investeringer
 • Proaktiv udvikling af hele den alternative aktivklasse i samarbejde med PM’ere for aktivklasserne
 • Sikring af styringsdokumenter, forretningsgange, retningslinjer, politikker
Dansk Sundhedssikring A/S
Vi udvider vores ledelsesteam – derfor søger vi en kompetent og engageret Teamleder

Dansk Sundhedssikring A/S, Herlev

Dansk Sundhedssikring A/S

Har du lyst til at blive en del af den hurtigst voksende sundhedsvirksomhed i Danmark og samtidig blive ansvarlig for den daglige ledelse af et af vores teams? Vil du være med til at sikre en effektiv og sikker drift, hvor blandt andet synlig og tillidsbaseret ledelse er dit fokus? Så er du muligvis den teamleder, vi søger.

Dine primære ansvarsområder:

 • Personaleledelse af teamet
 • Sikre en effektiv og stabil drift af dit team
 • Være aktiv deltagende på ledermøder, driftsmøder, tavlemøder, teammøder m.m.
Dansk Sundhedssikring A/S
Dansk Video Center A/S
AV-/Video projektleder og intern sælger til DVC i Søborg

Dansk Video Center A/S

Har du erfaring indenfor salg og/eller udlejning af AV-udstyr, kan vi muligvis tilbyde dig et job i vores afdeling i Søborg.

Vi søger en medarbejder, der er god til kundekontakt, med relevant teknisk baggrund og samtidig er en dygtig sælger, som kan arbejde selvstændigt, deltage i kundemøder, og udforme tilbud på salg og udlejning af AV-udstyr til konferencer og møder. Du vil indgå i vores team af dygtige AV-fagfolk som dagligt betjener vores erhvervskunder med levering og montering af AV-udstyr.

Dine arbejdsopgaver indeholder bl.a.:

 • Salgsarbejde
 • Projektledelse og live afvikling
 • Udformning og fremsendelse af tilbud og ordre
Dansk Video Center A/S
Den integr. inst. ThorsannaVi søger en visionær og engageret pædagog

Den integr. inst. Thorsanna, København

Vi søger en visionær og engageret pædagog, der sammen med det resterende personale vil være en del af udviklingen af den pædagogiske praksis. Du får rig mulighed for at være med til at præge en af Bryggens mest søgte institutioner – en velfungerende, unik og ældre lille institution i hjertet af Amager beliggende tæt ved metro.

Vi er en af Københavns få tilbageværende små selvejende institutioner – og det sætter vi en ære i. Det giver nærvær og tryghed i dagligdagen for både børn og personale. Vi er en børnehave med 36 børn, heraf to basispladser, der har driftsoverenskomst med Københavns Kommune.

I vores pædagogiske praksis lægger vi vægt på arbejdet med udeliv, hvor vi går over i vores dejlige have, sprog, musik og bevægelse, inklusion, den pædagogiske begrundelse, samt at den pædagogiske læreplan implementeres med fokus på læring, omsorg, venskaber og anerkendelse.

Dansk Video Center A/S
AV-/Video tekniker med fokus på live streaming

Dansk Video Center A/S, Søborg

Er du vant til at betjene lyd- og billede miksere, og kan du give god service, når du sætter udstyr op for vores kunder?

Du kommer til at arbejde med det nyeste udstyr – noget af det udvikler vi selv – når du sætter lyd, lys og billede op for ministerier og nogle af Danmarks største virksomheder. Det gør du i en stilling, hvor du primært arbejder i dagtimerne og tæt sammen med andre teknikere før, under og efter produktionerne.

På en typisk produktion arbejder du sammen med 2-3 kolleger. Du ved hvem lang tid i forvejen, for lige så snart opgaven kommer ind, booker vi den i vores online kalender. Derfor kan du typisk se lang tid i forvejen, hvornår du skal arbejde.

Dansk Video Center A/S
Klagenævnet for DomænenavneAdministrativ medarbejder

Klagenævnet for Domænenavne, København

Du vil med reference til (og i samarbejde med) sekretariatschefen få en nøglerolle i klagenævnets sekretariat, hvor du navnlig skal

 • være den primære kontaktperson for henvendelser til klagenævnet
 • varetage sagsbehandlingsopgaver, herunder håndtere modtagne klager og klagegebyrer, forberede sager til nævnets afgørelse, udsende og offentliggøre nævnets afgørelser m.v.
 • varetage andre administrative opgaver, herunder vedligeholde klagenævnets hjemmeside, bistå ved opdateringer af klagenævnets it-systemer, deltage i arbejde med it-sikkerhed og compliance (GDPR m.v.) og leverandørstyring
Bjørn Canings Eftf. A/SErfaren økonomiassistent med styr på tal og ben i næsen

Bjørn Canings Eftf. A/S, Brøndby

Har du solid erfaring med bogholderiopgaver fra A-Z? Og vil du have en alsidig hverdag, hvor du har fingrene helt nede i tallene?

Din kommende kollega, bogholder Kamuran Koyuncu fortæller: ”Du får plads i en foranderlig branche hos en virksomhed i vækst, hvor hjulene drejer hurtigt. Rigtig hurtigt. Så her kommer dit skarpe overblik og øje for detaljen i tallene for alvor til sin ret.”

Læs mere om dit kommende job og søg jobbet her.

Jobindex A/S
Produktionsleder til vækstområde i kundeorienteret ingeniørvirksomhed

Jobindex A/S søger for Ibsen Photonics i Farum

 • Vil du udvikle dig inden for produktion af spektrometre sammen med de allerskarpeste kolleger?

Bliv leder for et erfarent team
Som produktionsleder bliver du en del af vores spektrometerteam, som arbejder med produktion af avancerede spektrometre. Teamet består i dag af 3 ingeniører og 10 teknikere/operatører, som refererer til dig.

Tag ansvar for udvikling af produktionen
Din vigtigste opgave bliver at stå for daglig koordinering og ledelse af dit team med fokus på at opretholde høj kvalitet i en lean og struktureret produktion i 100% compliance.

Er det dig, vi leder efter?

 • Du har en teknisk baggrund som ingeniør, fysiker eller tilsvarende kombineret med erfaring med egenproduktion i en reguleret branche – gerne med automatisering/avanceret teknologi.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
FødevareDanmark
Madglad marketingkonsulent

FødevareDanmark

Vi søger en marketingkonsulent til distrikt Sjælland.

Har du en god portion erfaring som slagter og/eller gerne kok, og vil du spille en central rolle som professionel sparringspartner for medlemmerne af FødevareDanmark og have stor indflydelse på en markedsføringsafdeling i vækst?

Du kan se frem til en alsidig stilling, hvor der skal være stort fokus på udvikling af konceptet Mesterslagteren – herunder besøg hos Mesterslagter-butikkerne. Du skal inspirere fagligt og deltage i udarbejdelse af magasiner/opskrifter og samarbejde med vores grafiske afdeling Cibus. Du skal ligeledes implementere nye koncepter og kampagner og medvirke til at de gennemføres.

Du indgår i markedsføringsafdelingen og samarbejder med de øvrige konsulenter og marketingchefen. Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job på en arbejdsplads, hvor medarbejderne brænder for at give medlemmerne den bedste betjening og service.

Ørgreen Optics A/SIT og ERP-ansvarlig

Ørgreen Optics A/S, København

Vi søger en IT og ERP-ansvarlig med god teknisk forståelse og kommercielt mindset. Stillingen ligger bredt i krydsfeltet mellem IT, ERP og understøttelse af forretningens salgsplatform og BI.

Ørgreen Optics er en virksomhed i vækst og forandring og din opgave er derfor at være det den IT-ansvarlige, der holder styr på ERP, IT-systemer og server, integrationer til salgsplatform m.v. Derudover står Ørgreen overfor at skulle opgradere sit BI-system og denne rejse vil du tage aktivt del i som udvikler i Power BI.

Opgaverne vil overordnet være:

 • Vedligehold af ERP, herunder
 • Vedligehold af Salgsplatform
 • Opdatering af varekataloger til eksterne på deres platforme
 • Udvikling af Power BI-rapporter til forretningsunderstøttelse
Jakon A/S
Byggeleder/Projektleder til serviceafdelingen

Jakon A/S, Ballerup

Vi søger en erfaren Byggeleder/Projektleder, som kan tage et projekt gennem alle byggeriets faser - fra kontraktindgåelse til aflevering. Opgaverne ligger typisk inden for ny-/ombygning, renovering og apteringsentrepriser.

Som byggeleder håndterer du byggeprocessens mangeartede opgaver fra tilbudsfasen, byggestyring, ledelse af medarbejdere og entrepriser til aftalt tid og kvalitet samt kontakten til bygherrer, rådgivere etc. Serviceafdelingen arbejder primært for professionelle bygherrer og består d.d. af 27 mand fordelt på kontor, svende og lærlinge.

Med reference til afdelingschefen og i samarbejde med det øvrige team vil dine primære opgaver indbefatte følgende:

 • Udarbejdelse af mindre tilbud og kalkulationer
 • Ansvar for planlægning og tidsstyring af byggeopgaver
Jakon A/S