1.939 job matcher din søgning 1.939 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.939 resultater.
Løvbjerg Supermarked A/SFrugt og grønt chef

Løvbjerg Supermarked A/S, Aabenraa

Kan du inspirere vores kunder med et spændende og varieret sortiment af frugt og grøntsager og som altid kan sikre høj kvalitet? Vil du være leder i et dynamisk miljø, hvor dine beslutninger vil bidrage til vores succes?

Så er det måske dig som skal sikre at frugt- og grøntafdelingen altid fremstår slagsklar og inspirerende.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede, og du skal blandt andet løse følgende opgaver:

 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger og smagsprøver
 • Gennem dine indkøb sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet frugt- & grøntafdeling
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive indkøbsoplevelse
Fonden Universe Science ParkTeknisk drift- og vedligeholdelsesleder søges til Sønderjyllands største oplevelsespark

Fonden Universe Science Park, Nordborg

Universe Science Park søger en engageret og serviceminded teknisk drift- og vedligeholdelsesleder, med stærke kompetencer inden for styring, ledelse samt langsigtet planlægning. Som leder af området sikrer du, at sikkerheden er i top, og at alle vores attraktioner fungerer, så både medarbejdere og gæster får en tryg, sikker og imødekommende oplevelse i parken.

Du og dit team varetager og styrer tekniske og vedligeholdelsesmæssige opgaver i parken inden for bl.a. mekanik, elektronik, hydraulik og anlægsdrift. Du skal selv smøge ærmerne op i den daglige drift, og samtidig kunne sikre styring, ledelse og langsigtet planlægning af området.

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du trives med travlhed og mange forskelligartede opgaver. Du skal kunne håndtere pressede situationer og samtidig bevare fokus og overblik.

Esbjerg Kommune
Pædagog til Bøge Allé 15, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune

To ledige stillinger på Botilbuddet Bøge Allé 15, Udviklingscenter Vest

 • 1 pædagog/pædagogisk assistent på 32 timer pr. uge, snarest muligt – fast stilling
 • 1 pædagog på 30 timer pr. uge, snarest muligt – fast stilling

Udviklingscenter Vest er et bo-, støtte- og aktivitetstilbud under Esbjerg Kommune, inden for Serviceloven, der yder støtte og hjælp til 701 borgere med varigt psykisk og fysisk funktionsnedsættelse.

En del af borgerne bor i et af Udviklingscenter Vest 22 døgntilbud (SEL §§ 107/108 og ABL § 105 stk. 2), mens andre bor i egne lejligheder rundt i Esbjerg, Ribe og Bramming by (SEL § 85).

Vi har et stærkt fokus på vores kerneopgave, som er at skabe udvikling og læring for den enkelte borger – borgerinddragelse er derfor et helt centralt omdrejningspunkt i vores faglige som tværfaglige samarbejde.

Esbjerg Kommune
Pædagog eller Social- og sundhedsassistent, til Bostedet Birkehuset

Esbjerg Kommune

Søger du gode kolleger og en spændende arbejdsplads – så er det på Birkehuset det sker!

Bostedet Birkehuset søger 1 pædagog eller social- og sundhedsassistent til dag- og aftenvagter.

Vi er en spændende afdeling med 6 boliger, der pr. 1. december 2020 eller gerne hurtigst muligt søger en pædagog eller social- og sundhedsassistent til fast stilling, i blandede vagter på 32 timer og arbejde hver anden weekend.

Birkehuset er et pædagogisk rehabiliteringsbosted for beboere med senhjerneskade.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til plejehjemmet Ribegade

Esbjerg Kommune

Vi søger en social- og sundhedshjælper primært til dagvagt med ansættelse pr. 1. januar 2021 og gerne før. Stillingen er på gennemsnitligt 28 timer pr. uge. Du vil på 12 uger have 4 nattevagter samt arbejde hver 2. weekend. I nattevagten vil du skulle køre til et andet plejehjem, hvor du skal hjælpe en kollega som 2. person.

Stillingen er et vikariat indtil den 1. december 2021. Stillingen er på vores dejlige plejehjem i Østerbyen. Et lille plejehjem med en hjemlig atmosfære, hvor der bor 26 beboere på 3 afdelinger: 2 demens bofællesskaber og 1 afdeling med almene plejeboliger. Du vil hovedsagelig skulle arbejde i demensfællesskaberne.

Vi tilbyder:

 • Engagerede kolleger og et godt arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed, arbejdsglæde og trivsel
 • Et spændende job med stor selvstændighed
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til plejehjemmet Ribegade

Esbjerg Kommune

Da vores dygtige kollega er gået på efterløn, søger vi en dedikeret social- og sundhedsassistent primært til dagvagt med ansættelse pr. 1. januar 2020. Stillingen er på gennemsnitligt 32 timer pr. uge med arbejde hver 3. weekend.

Stillingen er på vores dejlige plejehjem i Østerbyen. Et lille plejehjem med en hjemlig atmosfære, hvor der bor 26 beboere på 3 afdelinger: 2 demensbofællesskaber og 1 afdeling med almene plejeboliger. Vi mangler en kollega i den almene plejeafdeling, hvor der bor 14 beboere.

Vi tilbyder:

 • Engagerede kolleger og et godt arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed, arbejdsglæde og trivsel
 • Et spændende job med stor selvstændighed
Esbjerg Kommune
Pædagogisk leder for undervisningen til URBANskolen

Esbjerg Kommune

URBANskolen i Esbjerg Kommune søger pr. 1. januar 2021 en pædagogisk leder for undervisningen på afdeling Rørkjær. Vi søger en leder, der brænder for at videreudvikle en god folkeskole, og samtidig har høje ambitioner for elevernes trivsel, dannelse og læring.

Den pædagogiske leder for undervisningen skal i samarbejde med det lokale ledelsesteam, URBANskolens øvrige ledelse og ikke mindst personalet, fremme de mål som er fastsat i folkeskoleloven, de af Byrådet vedtagne mål i Børn- & Unge-politikken, samt de af skolebestyrelses fastsatte principper.

I stillingen på Rørkjær skole URBAN får du det daglige ledelsesansvar for en af Esbjerg bys ældste folkeskoler. Din primære opgave vil være daglig pædagogisk ledelse med den tilhørende organisering og administration.

Esbjerg Kommune
Plejehjemsleder med sygeplejefaglig baggrund til Gjesing Midtby

Esbjerg Kommune

Søger du job med mening mangler vi en stærk leder på et lille hyggeligt plejehjem, beliggende 4 km fra Esbjergs centrum. Her er fokus på værdighed, nærvær, det gode hverdagsliv samt høj beboerindflydelse væsentligt.

Plejehjemmet har 23 boliger, heraf 7 boliger til demensramte og en midlertidig bolig. Boligerne er velindrettede, og der er hyggelige fællesarealer. Du vil derudover møde erfarne medarbejdere som har været ansat længe på stedet.

Struktureret kvalitetsudvikling med fokus på kerneopgaven har høj prioritet på Plejehjem i Esbjerg Kommune. Vi betragter beboere og pårørende som vores vigtigste samarbejdspartnere og arbejder hver dag for at udvikle på det der giver værdi for beboeren.

Esbjerg Kommune
Lærer søges til de specialpædagogiske grupper, Linje S, på Ådalskolen Bohr

Esbjerg Kommune

Ådalskolen Bohr i Esbjerg Kommune søger pr. 1. december 2020 eller snarest muligt herefter en lærer, som brænder for elevernes læring og trivsel. Stillingen er på 37 ugentlige timer og er tidsbegrænset frem til juni 2021.

Ådalskolen Bohr er en del af Bohrskolen, og har ca. 275 elever og 75 ansatte. Skolen er karakteriseret ved dygtige og engagerede medarbejdere, udviklende og motiverende læringsmiljøer, høj kvalitet, faglighed og gode fysiske rammer. Ådalskolen Bohr har en 2-sporet almen del fra 0.-6. klassetrin og danner samtidig rammen om en række specialpædagogiske grupper.

De specialpædagogiske grupper består af elever med diagnoser spændende over ADHD, GUA, Autisme, Asperger til angst, tilknytningsforstyrrelser m.m.

Esbjerg Kommune
Pædagog, pædagogisk assistent eller social- og sundhedsassistent til Krohaven

Esbjerg Kommune

Du er pædagog, pædagogisk assistent eller social- og sundhedsassistent, som gerne vil være en del af det pædagogiske team i Specialcenter Krohaven Aflastningen, i en stilling på 26 timer ugentligt.

Vi er et aflastningstilbud for ca. 50 børn og unge i alderen 0-23 år med varigt nedsatte fysiske og/eller psykiske funktionsevner.

Krohaven tilbyder børnene og de unge et trygt ophold med gode oplevelser med hinanden og glæder sig til næste ophold, hvor nye oplevelser venter dem.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Skovbo

Esbjerg Kommune

Brænder du for dit fag? Vil du indgå i et team med gode kolleger, hvor trivsel og faglighed vægtes højt, så se med her:

Vi søger en social- og sundhedsassistent til vores team i zone Spangsbjerg. Du skal kunne starte hurtigst muligt eller den 1. december 2020. Vi arbejder fast hver 2. weekend med mulighed for indflydelse på arbejdsrul, timer og mødetid.

Om os:

 • Vi er et aftenvagtteam med fælles indmøde på Skovbo Centret.
 • Vi arbejder i et stort geografisk område og er derfor inddelt i zoner, hvilket afspejles på vores kørelister.
 • Vi benytter os af TeamEffect, hvor du dagligt bedømmer din arbejdsdag med fokus på trivsel og arbejdsmiljø.
Esbjerg Kommune
Social - og sundhedshjælpere til udekørende aftenvagt Hjemmeplejen Nord

Esbjerg Kommune

Da vi øger med to ruter i teamet, søger hjemmeplejen Nord Aften fire social- og sundhedshjælpere til fast ansættelse. Vi er fleksible i forhold til timetal, der kan vælges 28-30-32-34-36 timer. Der arbejdes hver 2. weekend.

Hjemmeplejen Nord Aften kører ud fra Områdecenter Gjesing Midtby. Teamet er delt op i 4 zoner. Hver zone består af en social- og sundhedsassistent, og et antal hjælpere samt springere. De to af stillingerne er som social- og sundhedshjælpere i rød zone og de to andre stillinger er som springere, hvorfor det ikke kan forventes at være knyttet til en fast zone.

I teamet arbejder vi vedholdende med det gode arbejdsmiljø, arbejdsglæde og trivsel. Vi har en anerkendende kommunikation, vores tilgang er med baggrund i borgerperspektivet, og vi støtter borgernes egenomsorg gennem mestring.

Esbjerg Kommune
Fysioterapeut til Klinisk Vejlederteam

Esbjerg Kommune

Brænder DU for at bidrage til et spændende klinisk studiemiljø, hvor der i fællesskab skabes nærværende læringsmuligheder med høj kvalitet og engagement – så læs med her.

I Sundhedscenteret arbejder vi dedikeret og tæt på borgerne. Vi møder og tilrettelægger indsatsen med borgeren ud fra et helhedsperspektiv, med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer, behov, motivation og parathed. Sundhedscenteret består af afdelingerne Genoptræningen, Borgerrettet Forebyggelse, Patientrettet forebyggelse og Videnscenter for Demens med fysisk placering rundt i hele kommunen.

Vi ønsker, at du har følgende kvalifikationer:

 • En uddannelsesmæssig baggrund som fysioterapeut med minimum 3-5 års erfaring.
 • Du har stærke pædagogiske og faglige kompetencer og stor lyst til at vejlede og formidle til studerende.
Esbjerg Kommune
Lærer til barselsvikariat på Danmarksgades Skole Urban

Esbjerg Kommune

Danmarksgades Skole Urban i Esbjerg Kommune søger pr. 20. november 2020 en lærer, som brænder for elevernes læring og trivsel.

Vi søger en lærer til en 37 timers stilling med timer i dansk, idræt, kristendom og billedkunst på 2. årgang. Derudover er der delt klasselærerfunktion på 2. årgang, samt evt. læsevejlederopgaver i stillingen.

Stillingen er tidsbegrænset i perioden 20. november 2020 - 25. juni 2021 med mulighed for forlængelse. Urbanskolen består af 4 fysiske afdelinger med i alt 1600 elever og 250 ansatte, Danmarksgades Skole er en af dem.

Urbanskolen bygger på værdierne fællesskab, entusiasme, kvalitet og kreativitet. Urbanskolen er Esbjerg Kommunes kulturprofilskole, hvor kultur og dannelse tillægges stor betydning i skolens daglige virke.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Esehuset, aftenvagt

Esbjerg Kommune

”Esehuset er et unikt plejehjem, som rummer både demens og psykiatri. Her er fokus på retten til selvbestemmelse, hvor respekt, tryghed og de nære relationer skaber værdig livskvalitet for den enkelte borger”

Brænder du for demens/psykiatri så kom og bliv en del af et fantastisk team i rivende udvikling.

Netop nu søger Esehuset – både Grøn og Rød afdeling en social- og sundhedsassistent til en fast aftenvagtsstilling på 28 timer pr. uge med tiltrædelse den 1. december 2020 eller snarest muligt.

Vi er placeret centralt i Sædding og er Esbjerg Kommunes eneste Gerontopsykiatriske Center for ældre borgere med demens og/eller en kronisk sindslidelse. Vi har plads til 78 beboere – hvoraf der også er 10 midlertidige boliger til afklaringsophold. Som SSA i aftenvagt vil du blive ansat enten i Grøn eller Rød afdeling med fast tilknytning på hver vores 1. sale.

Esbjerg Kommune
Auraskolen søger 2 uddannede lærere pr. 1. januar 2021 til faglig og relationel indsats

Esbjerg Kommune

Auraskolen søger 2 uddannede lærere til nyt team der skal arbejde målrettet med trivsel for elever, grupper og klasser.

Vi søger 2 uddannede lærere pr. 1. januar 2021, der brænder for og gerne har solid praksiserfaring med at arbejde med elever, grupper eller klasser som har brug for, at blive positivt understøttet i udviklingen af et godt skoleliv. I Esbjerg arbejder vi med et overordnet begreb; MIL (målrettede inkluderende læringsfællesskaber) som er en samlet betegnelse for mange forskellige indsatser som alle har det formål, at flest mulige børn og unge trives i og deltager i skolens læringsfællesskaber.

Hos os kan du forvente:

 • Forventningsfulde og nysgerrige børn og unge
 • Et spændende, alsidigt og udviklende job
 • Samarbejde med kompetente og arbejdsomme kolleger
Esbjerg Kommune
Område Bramming søger 2 pædagoger

Esbjerg Kommune

Er du en nærværende pædagog, der brænder for omsorgen og det pædagogiske arbejde med børn i alderen 0-6 år? Tør du at føre an og skabe trygge, udviklende og stimulerende læringsmiljøer for større og mindre børnegrupper? Så er du måske vores nye pædagog.

Bramming-området har 4 afdelinger med i alt 11 matrikler, hvor Børneuniverset er en afdeling, og Snurretoppen er en afdeling. Stillingen i Børneuniverset, er i Tumlebo vuggestuen, på adressen Birkealle 2a, 6740 Bramming, du skal være indstillet på at kunne arbejde i hele Bramming området.

Vi forventer, at du som pædagog:

 • er med til at udvikle og drage omsorg for børn i alderen 0-6 år
 • kan reflektere over praksis og anvende læringsteorier og -metoder
 • kan tage ansvar for at lede og skabe udviklende læringsmiljøer for børnegruppen
RMG-Inspektion A/SEr du taljonglør, og nyder du at være økonomisk sparringspartner?

RMG-Inspektion A/S, Fredericia

Til RMG-Inspektion i Fredericia søger vi en ny regnskabsansvarlig. Så har du lyst til en alsidig stilling, hvor du kan bruge din store erfaring, så er dette lige jobbet for dig.

I jobbet som regnskabsansvarlig vil du få en spændende og selvstændig rolle med en bred vifte af opgaver, hvor din lyst til at forstå forretningen og processerne vil kobles sammen med din stærke regnskabsmæssige erfaring. Der er tale om et ansvarsfuldt og alsidigt job, hvor du i tæt reference til og samarbejde med direktøren bliver ansvarlig for virksomhedens fulde bogholderifunktion.

Jobbet er en deltidsstilling på 25-30 timer pr. uge. Et selvstændigt og fleksibelt job som du i høj grad er med til at præge.

Scan Wear ApSØkonomiansvarlig/Controller

Scan Wear ApS, Vojens

Vi søger en økonomiansvarlig til en nyoprettet stilling i en virksomhed, hvor du får muligheden for at være med til at forme og udvikle den fremtidige forretningsmæssige platform, samtidig med at du får en central rolle i den daglige drift af vores økonomiopgaver.

Du får ansvaret for vores økonomifunktion med direkte reference til virksomhedens leder. Du skal forestå de daglige opgaver i økonomifunktionen, samt være med til at understøtte vores udvikling af forretningsgange og processer. Opgaverne er mange og alsidige i et dynamisk miljø, hvor krav og opgaver udvikler sig løbende.

Dine daglige opgaver er bl.a.:

 • Kreditorstyring og bankbetalinger.
 • Løbende bogføring og afstemning.
 • Lønhåndtering og administration.
Fredericia KommuneDemenskonsulent til Demensteamet, Plejen

Fredericia Kommune

Vi søger en fagligt velfunderet demenskonsulent til vores Demensteam, der består af 5 demenskonsulenter, 1 musikterapeut og 1 leder.

I Fredericia Kommune arbejder vi koncentreret med udvikling af demensområdet. Vi har uddannet 25 videnspersoner på diplom/akademiniveau og efteruddannet hele Plejens personale i demens.

Pårørendegrupper, undervisning af pårørende, børnehavebørn, frivillige, samarbejdspartnere. Fællesfaglig indsats 1-1 og i grupper i samarbejde med Demensfællesskabet Lillebælt, borger- og familiesamtaler samt rådgivning er nogle af vores indsatsområder.

Udviklingen fortsætter, og har du lyst til at være en del af denne spændende proces, være en aktiv deltager og kan sige ja til nedenstående, så ser vi frem til at modtage en ansøgning fra dig.