1.137 job matcher din søgning 1.137 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.137 resultater.
UNIGgardin A/SKundekonsulent

UNIGgardin A/S, Nyborg

Til et 12-måneders vikariat i vores kundeservice søger vi en erfaren og udadvendt kundekonsulent, som har fokus på kundens behov, sætter en ære i at yde service af høj kvalitet til både kunder og samarbejdspartnere samt er i stand til at arbejde fokuseret og målrettet med detaljer indtil opgaven er løst.

Er du samtidig glad for at tale i telefon og – endnu vigtigere – kan du smile i den? Så har vi jobbet til dig!

Som vores nye kundekonsulent skal du:

 • Vejlede og servicere vores danske kunder, både over telefon, mail og chat.
 • Have dialoger med samarbejdspartnere og producenter fra både ind- og udland ifm. kundebestillinger.
 • Udføre administrative opgaver inden for bl.a. shipping, tracking og reklamationshåndtering.
House Nordic ApSLagerchef – er det dig?

House Nordic ApS, Søndersø

Har du mod på at arbejde på et lager, hvor tempoet er højt og humøret i top? Vil du med din gejst og centrale rolle sikre, at vores mange daglige forsendelser kommer ud til kunderne i rette tid og kvalitet? Så læs mere her.

Vores hovedlager er beliggende på Rebslagervej, og vi har 4 andre lagre med relativ kort afstand til hovedlageret. Det kræver struktur, overblik og en god ordenssans. Du vil få et stort ansvar i lagerstyring og optimering af interne transporter. Du er med til at sikre, at den daglige drift fungerer optimalt og lever op til det niveau af hastighed, sikkerhed og orden vi ønsker.

Sammen med et energisk team på 10 faste medarbejdere og 2 koordinatorer bliver din vigtigste opgave at sikre en effektiv og korrekt håndtering af vores ordrer.

House Nordic ApSSalgskoordinator – er du vores nye kollega?

House Nordic ApS, Søndersø

Brænder du for en karriere indenfor salg på B2B-markedet?

Brænder du for at levere gode kundeoplevelser? Ønsker du udfordrende opgaver med en bred kontaktflade indenfor salg? Vil du med på vores rejse?

Som Salgskoordinator hos House Nordic bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer. Du vil indgå i vores Sales support, som står for den daglige koordination af ordrer med alt, hvad det indebærer. Du vil supportere mange forskellige opgavetyper og løbende få egne ansvarsområder.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Ordrebehandling og behandling af indkomne mails.
 • Booking af fragt.
 • Fakturering.
House Nordic ApSTeamleder til indkøb – er det dig?

House Nordic ApS, Søndersø

Vil du være med til at sikre leveringssikkerheden hos en hurtigt voksende møbelgrossist? Har du lyst til at sikre god ledelse? Er du skarp til at disponere? Så er det måske dig, vi søger til en spændende teamlederstilling til vores indkøbsafdeling.

Som teamleder får du ansvaret for et energisk lille team. Med din proaktivitet og struktur sikrer du en optimal fordeling af arbejdsopgaver og udvikling af medarbejdere, så der sikres konstant udvikling i teamet.

Din vigtigste opgave bliver med din solide erfaring med pris- og kontraktforhandlinger, indkøb, lange leadtimes, begrænset lagerplads og varierende forecasts at sikre, at vi altid er leveringsdygtige og på forkant. Kendskab til FSC og EUTR-krav er en fordel.

Dagli'BrugsenSalgsassistent, Dagli'Brugsen, Brenderup

Dagli'Brugsen

Vi er 28 medarbejdere og har gennem de seneste år modtaget flere priser, bl.a. Byens Bedste Service og Byens Bedste Coronafighter i hele Middelfart Kommune.

Vi tilbyder:

 • Et job på 37 timer
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Blive en del af en spændende og lærerig ombygning, i en butik i vækst

I samarbejde med de andre medarbejdere skal du sikre, at butikken bevarer sit høje serviceniveau, altid fremstår frisk, indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Altid have kunden i fokus og yde den service, som vi er kendt for
 • Tage ansvar og ejerskab for dine afdelinger
 • Vareopfyldning
TARGET HeadhuntingCONTROLLER

TARGET Headhunting søger for Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S i Søndersø

Bag navnet Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S findes virksomheden på Nordfyn, som består af ca. 200 entusiastiske medarbejdere. Virksomheden er en betydelig leverandør af impulsprodukter, og bl.a. markedsleder på chips og snacks-kategorien med en række stærke produkter under brandet KiMs.

Arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Igennem grundlæggende forståelse af OC&S’s cupply chain, at kunne udarbejde analyser og være sparringspartner for Supply Chain (SC)
 • På eget initiativ udarbejde analyser og opsøge og udfordre SC organisationen
 • Væsentlig deltager i at udvikle systemer som øger indsigt i sammenhængen mellem handling og økonomisk konsekvens
Fonden Svennebjerggard
Kontor-/regnskabsmedarbejder

Fonden Svennebjerggard, Odense

Vi søger en medarbejder til at udføre almindelige kontoropgaver samt bogholderimæssige opgaver, på 30-37 timer ugentligt. Da det er en nyoprettet stilling, kan der derfor forekomme ændringer til stillingens timetal. Men vi forventer det i opstart ligger på 30 timer.

Stillingen vil være en kombineret stilling med arbejdsopgaver for bosted for børn og unge samt for virksomhed med ejendomsprojekter og udlejning af ejendomme. Det er ikke en betingelse du har erfaring indenfor disse brancher, idet det vil blive almindeligt forekommende kontor-/bogholder-opgaver.

Du skal forvente dine arbejdsopgaver vil blive af meget forskellig art på kontoret, dvs. daglige bundne opgaver til ad hoc-opgaver.

MARTECMARTEC og Skoleskibet DANMARK søger 2. og 3. styrmand (bevis som styrmand, 2. grad) i perioden midten af februar til midt december 2021

MARTEC

Der vil være et behov for afløsere. Derfor kan vi tilbyde ansættelse i en eller flere perioder i løbet af 2021. Det betyder, at der også er behov for afløsere i korte perioder i stillingskategorierne: Kaptajn (skibsførerbevis), overstyrmand (bevis som styrmand af 1. grad) og 1. styrmand (bevis som styrmand af 2. grad).

Kun ansøgere med gyldige danske certifikater – eller certifikater, som er godkendt af Søfartsstyrelsen i Danmark – vil komme i betragtning.

Perioden består af tre togter; henholdsvis et togt af ca. 7 ugers varighed i perioden marts-april 2021, hvor undervisningen om bord foregår på dansk, samt to længere togter i perioden maj-december 2021, hvor undervisningen om bord foregår på engelsk.

jem & fix A/S
Souschef - Nyborg

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/S
MARTECMARTEC og Skoleskibet DANMARK søger kvartermestre der er uddannet skibsassistent (4 befarne og 1 ubefaren skibsassistent) til togtansættelse i perioden midten af februar til midt december 2021

MARTEC

Perioden består af tre togter; henholdsvis et togt af ca. 7 ugers varighed i perioden marts-april 2021, hvor undervisningen om bord foregår på dansk, samt to længere togter i perioden maj-december 2021, hvor undervisningen om bord foregår på engelsk.

Skoleskibet DANMARK tilbyder:

 • Et udfordrende og krævende job med varierende opgaver
 • En levende og professionel arbejdsplads med indflydelse og ansvar
 • Ansættelse i henhold til gældende overenskomster
Confidence Search ApSJurist eller erfaren skadebehandler til nyoprettet erhvervsskadeteam

Confidence Search ApS søger for GF Forsikring i Odense

Kan du bidrage til teamet med omfattende erfaring og/eller dine juridiske kompetencer og metode, samtidig med at du udviser overskud til medlemmerne?

Erhvervsporteføljen i GF vokser, og vi ønsker at styrke vores kompetencer på erhvervsansvar og erhvervsregres med en ny kollega – gerne med juridisk baggrund, alternativt en erfaren skadebehandler med tung relevant erhvervserfaring.

Du får en spændende og selvstændig hverdag, hvor du primært kommer til at arbejde med skadebehandling indenfor erhvervsskadeområdet men også giver en hånd med, når der er ekstra travlt med bygningsskader på privatskadeområdet.

Din vigtigste opgave vil være at håndtere skadeforløbet fra start til slut, herunder at rådgive medlemmerne, så du sikrer dem den bedste løsning under hele skadeforløbet.

MARTECMARTEC og Skoleskibet DANMARK søger maskinchef (bevis som maskinmester, 1. grad) til togtansættelse i perioden midten af februar til midt december 2021

MARTEC

Perioden består af tre togter; henholdsvis et togt af ca. 7 ugers varighed i perioden marts-april 2021, hvor undervisningen om bord foregår på dansk, samt to længere togter i perioden maj-december 2021, hvor undervisningen om bord foregår på engelsk.

Vi forventer at du:

 • Er interesseret i at arbejde med unge
 • Er en holdspiller der trives med at lære fra dig
 • Behersker engelsk i skrift og tale
EY
Revisor, Public Afdeling, Odense

EY

Vil du gerne være revisor og kunne du tænke dig at blive en del af et af verdens førende revision og rådgivningsfirmaer? Så læs videre her.

Vi søger en talentfuld revisor til vores Public Afdeling i Odense med passion for faget og interesse i at fortsætte en karriere i en af nordens mest attraktive revisions- og rådgivningsvirksomheder. EY kan tilbyde dig en udfordrende og varieret hverdag i et ungt og dynamisk miljø med arbejdsopgaver for en bred vifte af offentlige virksomheder, NGO´er og lignende.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor alle arbejder sammen for at nå vores fælles mål. Du får masser af teamwork, ansvar og videreuddannelse, så du hurtigt udvikler dig til at være en betroet revisor og rådgiver for vores kunder.

Succeskriterier

 • Varetager egne opgaver, projekter og kunder
 • Agerer betroet revisor og rådgiver for vores kunder
EY
MARTECMARTEC og Skoleskibet DANMARK søger hovmester og kokke (skibskokkebevis) i perioden midten af februar til midt december 2021

MARTEC

På skoleskibets togter skal der være en hovmester og 2 kokke som laver den daglige mad til ca. 100 personer. På skibet serveres moderne og sund mad lavet fra bunden – af gode råvarer. Vi forventer, at hovmester og kokke vil blive afløst i løbet af rejsen.

Perioden består af tre togter; henholdsvis et togt af ca. 7 ugers varighed i perioden marts-april 2021, hvor undervisningen om bord foregår på dansk, samt to længere togter i perioden maj-december 2021, hvor undervisningen om bord foregår på engelsk.

Skoleskibet DANMARK tilbyder:

 • Et udfordrende og krævende job med varierende opgaver
 • En levende og professionel arbejdsplads med indflydelse og ansvar
 • Ansættelse i henhold til gældende overenskomster
Totalbanken A/SErhvervsrådgiver til Odense

Totalbanken A/S

Motiveres du af at lave forretninger, rådgive og servicere mindre erhvervskunder samt etablere og udbygge kunderelationer? Så er det måske dig, vi har brug for i vores filial i Odense.

Vi har ambitiøse mål, og vi har rigtig travlt. Vi søger derfor en ny kollega. Du kan blive en del af et team med 16 dygtige kolleger, som brænder for kontakten med kunderne og samtidig har overskud til et godt grin og en uformel omgangstone.

Vi tilbyder et job i en fleksibel og ambitiøs organisation, hvor DU

 • får ansvar for at pleje, udvikle og udbygge din egen kundeportefølje
 • skal levere en engageret, kompetent og personlig rådgivning til dine kunder
 • sikres personlig og faglig udvikling samt gode muligheder for at udnytte dine kompetencer

Som medarbejder i Totalbanken omfattes du af en række medarbejdergoder som fx personalebank, sundhedsforsikring, ulykkesforsikring og en aktiv personaleforening.

Miljø- og FødevareministerietFunktionsleder til Landskab & Skov

Miljø- og Fødevareministeriet, Odense

Har du lyst til faglig ledelse, og har du ambitioner om at udvikle dig ledelsesmæssigt? Så er du måske vores nye funktionsleder i Miljøstyrelsen i enheden Landskab & Skov.

Som funktionsleder vil du indgå i den faglige ledelse af enheden og din rolle vil være at sikre det faglige overblik og bistå kolleger med opgavevaretagelsen. Du vil skulle varetage den daglige, faglige ledelse af forventeligt to teams, men vil også have egne opgaver, og du vil som funktionsleder indgå i enhedens ledelsesgruppe sammen med enhedens kontorchefer. Funktionslederens egne opgaver vil afhænge af dine interesser og kompetencer. Enheden har i dag blandt andet teams inden for sagsområderne miljøvurdering, CITES, fredning, åbent land og skovlov.

Du vil få ansvar for en række administrative opgaver i enheder i relation til arbejdsprogram og økonomistyring.

Porcus ApSSekretær søges til dyrlægepraksis i Odense

Porcus ApS

Da vi udvider vores praksis, søger Porcus Svinefagdyrlæger en dygtig, engageret, omstillingsparat og imødekommende medarbejder til vores sekretariat.

Sekretariatets opgaver:

 • Skrive rapporter i vores IT-system. Rapporterne er indtalt på diktafon af dyrlæger.
 • Telefonpasning, hvoraf mange opkald medfører en opgave (f.eks medicinbestilling, eksporterklæringer, foderlægemiddelrecepter, kontakt til apotek m.m.)
 • Indhentning af data til vores mange ERFA-grupper og behandling af disse til udsendelse.

Hverdagen i sekretariatet kan i perioder være hektisk og travl, og det er vigtigt, du trives i et sådant miljø. Til gengæld kan du også få lov at præge og udvikle vores arbejdsplads.

Trackunit A/S
Engagement Manager

Trackunit A/S

Through the past two decades, Trackunit has been pushing digitalization within construction. Today, Trackunit is not only a leading IoT provider but a thought leader within a construction setting the agenda for the entire industry. By continuously challenging the status quo, Trackunit is determined to eliminate downtime. The question is: Are you in?

Trackunit A/S

Trackunit is now looking for an Engagement Manager to join our Consulting team. You are going to work with a portfolio of projects helping our global customers on their journey to digitalization. Consulting is a customer-facing entrepreneurial team helping our customers solve some of their most difficult challenges through strategic advisory, visioning, ideation, storytelling, business model design, rapid prototyping, and in-market testing and experimentation.

Trackunit A/S
SP Ventilation ApSMontør/tekniker til Fyn og omegn

SP Ventilation ApS

Har du erfaring med montering af ventilationsanlæg? Og lyder fleksible arbejdstider og en god løn som noget, du gerne vil nyde godt af?

Du står for montering og indregulering af vores Nilan- og Danfoss-ventilationsanlæg, så de nye husejere kan få den bedste start i deres drømmehjem.

Du får 10 kolleger, og selvom det er en selvstændig stilling, er vi i kontakt med hinanden stort set hver dag. Vi går meget op i at snakke med hinanden om opgaverne, og står du i en situation, du ikke ved, hvordan du skal håndtere, kan du altid give en kollega eller chefen et kald.

Comwell H.C. Andersen OdenseReceptionist

Comwell H.C. Andersen Odense

Kan du levere service i verdensklasse? - Så er du den vi mangler som vores nye receptionist på Comwell H.C. Andersen Odense.

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som receptionist på Comwell H.C.Andersen Odense vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaver:

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Reservationer af individuelle og leisuregæster
 • Udarbejdelse af tilbud og bekræftelser