15.142 job matcher din søgning 15.142 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 15.142 resultater.
Radiocom Danmark A/S
Juniorsælger med teknisk forståelse og ambitioner

Radiocom Danmark A/S, Ishøj

Til styrkelse af vores salgsfunktion søges juniorsælger med teknisk forståelse og ambitioner om en stilling som Account/Key Account Manager.

I tæt samarbejde med salgsteamet vil dine opgaver være:

 • hunting og mødebooking af potentielle kundeemner i hele Danmark
 • kundebesøg, produkt- og virksomhedspræsentation
 • kontraktudarbejdelse, endeligt salg og ordrebehandling i NAV
Tryg Forsikring A/S
Are you dreaming of a career as a strategy consultant?

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Do you want to work in an industry that undergoes continuous change? Does working closely together with experienced strategy advisors in an environment that supports your personal and professional development sound attractive?

As our new Student Assistant your primary tasks will be to support strategically important projects at the group level and in the business areas across Scandinavia.

You will be part of a high-performing and dynamic team, where we set very high standards for our work and offer a steep learning curve. We actively support each team member’s professional development and take pride in having fun together.

Tryg Forsikring A/S
Sparekassen Sjælland-Fyn
Kunderådgiver til Amagerbrogade

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, København

Vil du være en del af et pengeinstitut med stærke værdier og fokus på lokal tilstedeværelse?

I jobbet som kunderådgiver bliver du en del af vores afdeling på Amagerbrogade og tilknyttes et team bestående af 6 personer. I det daglige får du en bred berøringsflade til vores filialer og erhvervscentre, samt stabsfunktionerne i hovedsædet.

Du arbejder primært med privatkunder og enkelte mindre erhvervskunder, og din rådgivning favner hele paletten fra boligkøb og investeringer til pension og forsikringer (livs- og skadesforsikringer). Vi har et stærkt fokus på den gode kundeoplevelse og rollen som professionel sparringspartner.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
TDC GroupKørende teknikere til hovedstaden

TDC Group

Kørende teknikere søges til Danmarks førende leverandør af kommunikationsløsninger og betalings-TV. Er det dig, eller kender du en?

Du har håndværksmæssig flair, ligesom kendskab til det elektriske og måle-tekniske område er en fordel. Derudover har du rutine i at arbejde med en PC. Vi forventer, at du kan yde en fremragende kundeservice, kan arbejde analytisk og selvstændigt samt holde hovedet koldt, når det går stærkt. Du tager ansvar og ved, hvad det vil sige at håndtere kunder professionelt.

Vi tilbyder:

 • · Individuel oplæringsfase med både teori og praktisk Hands-On oplæring
 • · 270 dygtige og engagerede kollegaer med mange års erfaring
Prodir ApSIntern salg/sales support

Prodir ApS, Hørsholm

Til vores kundeservice er vi på udkig efter en serviceminded og engageret medarbejder, som har alt det, der kræves for at yde en professionel service til vores kunder. Opgaverne består primært af:

 • Ordrestyring i vores SAP-system (modtagelse og behandling af ordrer)
 • Tæt kontakt med hovedkontoret i Schweiz
 • Telefonisk og e-mail-kontakt med kunderne for at yde service, support, hjælp med proaktive aktiviteter for at øge salget eller løse eventuelle problemer
 • Typiske varierende ad hoc-opgaver
Matas A/SButikschef søges til Matas Maribo

Matas A/S

I Matas Maribo er vi i alt 6 kolleger, som arbejder tæt sammen. Vi mangler dog en butikschef, for at vores team er helt fuldendt.

Er du vores nye butikschef?

Din rolle som butikschef i Matas er meget vigtig. - Naturligvis i forhold til vores kunder, som skal føle sig velkomne og inspirerede i vores butikker, og i lige så høj grad i forhold til alle os medarbejdere, som teamet bag en optimalt fungerende butik.

Den profil, vi søger i dig, er en viljestærk person med gennemslagskraft og dynamik. Du besidder gode menneskekundskaber og er dygtig til at skabe motivation hos dine medarbejdere. Du har et naturligt højt energiniveau og positiv livsindstilling generelt.

Prime Cargo A/S
Lønansvarlig

Prime Cargo A/S, Kolding

Har du interesse for at videreudvikle arbejdsprocesser og effektiviserer systemer?

I denne nyoprettet stilling får du det faglige ansvar for lønafdelingen. Du vil være den faglige tovholder, der går forrest, sætter dagsordenen og prioriterer jeres opgaver i samarbejde med teamet og din leder. Du får desuden en bred kontaktflade til hele virksomheden.

Dine primære opgaver omfatter:

 • Månedlige lønkørsler til både timelønnede og funktionærer i alt ca. 400 medarbejdere i DK.
 • Udarbejdelse af kontrakter og tillæg.
 • Håndtering og klargøring af grundlag til lønkørsel i form af lønregistreringer, ændringer ift. pensionsindbetalinger, ferie mv.
Prime Cargo A/S
Dansk Totalentreprise, Aalborg A/SByggeleder

Dansk Totalentreprise, Aalborg A/S

Dansk Totalentreprise, Aalborg A/S søger en rutineret byggeleder med solid erfaring til byggeprojekter i Egedal, Farum og Glostrup.

Vi forestiller os, at du har en baggrund som bygningskonstruktør eller anden håndværkeruddannelse med minimum 5 års byggeledelseserfaring fra byggebranchen, samt at du har kendskab til AB 92 og AB 18.

Du har en god fornemmelse for købmandskab, og du sætter en ære i at opnå det optimale resultat inden for kombinationen af pris, tid og kvalitet samt aflevering af mangelfrit byggeri. Du vil i det daglige skulle foretage dispositioner igennem byggefasen, der giver et godt slutresultat. Under udførelsesfasen er du den primære kontakt til underentreprenører og skal således på bedste vis sikre, at byggeriet afleveres til tiden og mangelfrit.

Frederikshavn KommunePædagog til Senhjerneskadecenter Nord i Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Ønsker du at

 • arbejde med borgere med erhvervet hjerneskade, der bor i et Hus, der har borgeren i centrum
 • samarbejde med andre fagligheder
 • være med til at udvikle SenhjerneCenter Nord
 • udvikle din egen faglighed og bruge alt hvad du kan

Så læs videre her!

SenhjerneskadeCenter Nord (SCN) er et botilbud for mennesker med erhvervet hjerneskade. Her bor 23 borgere, og vi har én aflastningslejlighed. SCN ligger i Frederikshavn på Anholtvej, tæt ved byen, med let adgang til alting.

Varde KommuneLeder af Træning og Rehabilitering

Varde Kommune

Som leder for Træning og Rehabilitering, bliver du leder for en stor gruppe dygtige, veluddannede og engagerede medarbejdere, der har styr på det daglige arbejde.

Vi har brug for en leder, der er i stand til at skabe udvikling, har blik for det kommende og som er i stand til at implementere de nye tiltag, der er behov for på en involverende måde. Det er samtidig centralt, at den ny leder har øje for både kvalitet i indsatserne og for optimering af driften, samtidig med at trivsel og motivation blandt medarbejderne bevares.

Når medarbejderne taler om deres nye leder, beskriver de en faglig kompetent leder, som er nærværende, rummelig og lydhør, og som evner at være synlig både i og uden for organisationen. De ønsker sig en visionær og strategisk leder, der har fingeren på pulsen, som kan skabe ro på bagsmækken og som er positiv, jordnær og inspirerende.

Matas A/SStedfortrædere

Matas A/S

Til nogle af vores Matas-butikker i Storkøbenhavn og Nordsjælland søger vi stedfortrædere, med god erfaring inden for branchen.

Som stedfortræder sikrer du butikkens daglige drift sammen med butikschefen. Du er rollemodel for butikkens medarbejdere, og du hjælper med at sætte salgsmål, så vi samlet når vores mål. Du er naturligvis også med til at sikre, at butikken fremstår salgsklar og indbydende for vores kunder hver dag. Sammen planlægger I ligeledes diverse salgsaktiviteter m.v.

Som stedfortræder er du ligeledes med til at coache og undervise personalet i salgsteknikker og produktkendskab m.v. Derfor tilbyder vi deltagelse i kædens salgs- og udviklingsprogrammer samt diverse kurser i produktkendskab.

Du er uddannet materialist eller salgsassistent med kendskab til branchen, og optimalt set har du allerede erfaring inden for ledelse.

Zolvo ApSKvalitetsbevidst mekaniker

Zolvo ApS, Ballerup

Er du uddannet automekaniker, automekaniker med speciale i EL eller lignende relevant uddannelse og erfaring, og vil du gerne være en del af et stærkt team i en sjov og udfordrende hverdag, hvor du er med til selvstændigt at finde løsninger, så er jobbet noget for dig.

Du vil indgå i teams med andre håndværkere, specialister, ingeniører og arbejdsmænd omkring opstilling og idriftsættelse af intralogistiske løsninger.

Dine opgaver vil spænde vidt fra mekanisk arbejde med opsætning af mekanisk anlæg og motorer samt servicering af disse, til el-teknisk arbejde og montøropgaver i forbindelse med projekter, hvor der skal opstilles nye eller nedtages/serviceres eksisterende anlæg. Din hverdag kan derfor godt være meget varieret, og geografisk kan det spænde fra hele Danmark og til opgaver i udlandet.

Ikast-Brande Kommune
Familieplejekonsulent til Familieplejen

Ikast-Brande Kommune

En af vore kollegaer har søgt nye udfordringer, derfor søger vi en ny medarbejder. Familieplejen er i Ikast-Brande Kommune organiseret som et team på 5 medarbejdere tilknyttet Familiehuset.

Familieplejens kerneopgaver er:

 • Supervision af plejefamilier
 • Rådgivning, vejledning og undervisning til plejefamilier
 • Matchning af barnet med aflastning/plejefamilien
 • Afholdelse af netværksgrupper for plejefamilier

Som plejefamiliekonsulent skal du kunne navigere i et betydeligt krydspres mellem barnets behov, plejeforældres kompetencer, rådgiveres handleplaner og biologiske forældre til barnet. Alle aktører med stor forventning om indflydelse på hvad der skal ske omkring barnet.

LGBT+HUSET
Alsidig projektmedarbejder

LGBT+HUSET, Aarhus

Vil du være med til at skabe de bedste vilkår for alle LGBT+personer i Aarhus og Østjylland? Og vil du være med til at udvikle og drive den største LGBT+ satsning i Aarhus nogensinde?

Som LGBT+HUSETs nye projektmedarbejder får du en vigtig rolle i driften, udviklingen og professionaliseringen af LGBT+HUSET i de kommende år. Sammen med de frivillige i huset og i tæt samarbejde med bestyrelsen er du med til at præge hvad LGBT+HUSET skal indeholde og repræsentere. Du får et stort ansvar, stor frihed og selvstændighed samt muligheden for at gøre en stor forskel for LGBT+miljøet i Aarhus og omegn.

Dine arbejdsopgaver vil udvikle sig løbende, og du skal være parat til en stilling med mange forskellige opgaver og en hverdag, hvor du skal holde mange bolde i luften. Vi forventer, at du i det første halve år vil have meget fokus på at udvikle og implementere effektive procedurer og workflows for driften af LGBT+HUSET.

LGBT+ Danmark
Frivilligkoordinator for LGBT+ Danmark i Jylland og på Fyn

LGBT+ Danmark, Aarhus

LGBT+ Danmark står midt i en vækstperiode med igangsættelse af flere landsdækkende initiativer, der samlet set udvider mulighederne for støtte til, rådgivning af og netværksmuligheder for LGBT+ personer. Hovedfokus for foreningens nationale arbejde vil de kommende år være at opbygge, understøtte og styrke LGBT+ bevægelsen i Danmark; særligt ved at udbrede sociale tilbud til hele landet, men ligeledes med fokus på rådgivningsaktiviteter samt igangsættelse og kapacitetsudvikling af lokale aktiviteter i tæt samarbejde med lokale LGBT+ organisationer og kommuner.

For at indfri disse ambitioner ansætter LGBT+ Danmark nu en frivilligkoordinator med base og daglig arbejdsplads i LGBT+HUSET i Aarhus. Koordinatoren skal understøtte, inspirere og styrke LGBT+ Danmarks unge frivillige i AURA-fællesskaber og øvrige frivillige sociale tilbud og LGBT+ grupper og organisationer i Jylland og på Fyn.

Scanlux Packaging A/S
Lagermedarbejder

Scanlux Packaging A/S, Fredensborg

Nu har du muligheden for at blive en del af Scanlux Packagings lagerteam og bidrage til den fremtidige vækst i en virksomhed i rivende udvikling. Vi søger en lagerassistent, der vil indgå i de daglige arbejdsopgaver på lageret herunder pluk af ordrer, vareudlevering, varemodtagelse, optællinger og opfyldning af varer på plukpladser. Disse opgaver varetages i samarbejde med et kompetent team, hvor dynamik, handling og godt humør er i højsædet.

Du vil blive en del af et team på 4 personer, hvor samarbejde og kommunikation er essentielt i en til tider hektisk hverdag. Det er derfor vigtigt at kunne holde hovedet koldt og fokusere på de foranliggende arbejdsopgaver. Teamånd er en vigtig bestanddel af organisationen og du vil opleve at skulle arbejde tæt sammen med øvrige afdelinger.

Scanlux Packaging A/S
Accountor Denmark A/SUdadvendt og energisk Finansbogholder

Accountor Denmark A/S, Herlev

Hos Accountor Denmark A/S skal vi udvide vores team til servicering af outsourcing kunder. Vi søger derfor en dygtig Finansbogholder, som selvstændigt kan varetage månedsafslutning for datterselskaber af større internationale koncerner og gerne vil prøve kræfter i Nordens førende konsulenthus inden for økonomi og regnskab.

Som Finansbogholder i Accountor vil du blive en del af et team, som servicerer internationale kunder, det er derfor vigtigt at du har erfaring fra et større selskab og forstår dig på regnskaber i koncernforhold. Du får overordnet ansvar for kundernes regnskaber og bliver en primær kontaktperson og faglig sparringspartner. Det er vigtigt at du er omstillingsparat, da det er en afdeling med fart på og nye opgaver let kan komme ind fra siden.

Accountor Denmark A/SErfaren og selvkørende Regnskabsansvarlig

Accountor Denmark A/S, Herlev

I Accountor Denmark A/S sørger vi nu en erfaren Regnskabsansvarlig, som skal beskæftige sig med de interne regnskabs- og rapporteringsopgaver. Har du lyst til at prøve kræfter i en intern funktion i Nordens førende konsulenthus inden for økonomi og regnskab, er denne stilling bestemt noget for dig.

Som Regnskabsansvarlig hos Accountor Denmark A/S skal du være glad for at arbejde med hele paletten inden for regnskab, da du i samarbejde med vores bogholder klarer det daglige bogholderi. Du bliver ansvarlig for månedsafslutning og rapportering til vores finske moderselskab. Det forventes, at du kan dit håndværk og dermed er i stand til at arbejde selvstændigt i hverdagen. Som person skal du have drive til at få dine arbejdsopgaver løst inden for deadlines.

Lægerne i Haarby I/SEr du vores nye konsultationssygeplejerske?

Lægerne i Haarby I/S

Hårbylægerne søger en ny sygeplejerske som afløser for vores gode kollega, som går på pension 1/11-2020.

Vi vægter høj sundhedsfaglig kvalitet og har ingen sekretærer ansat – derfor er arbejdsdagen travl og omskiftelig, med mange forskelligartede opgaver. Vi har i sygeplejegruppen valgt at være specialister indenfor hver vores felt, og da du skal være vores tovholder inden for astma og KOL, søger vi en sygeplejerske med særlig interesse og gerne kendskab til disse områder.

Derudover skal du forvente at udføre andre sygeplejefaglige opgaver såsom: blodprøvetagning, EKG, lungefunktioner, diverse podninger, skadestue arbejde med mindre skader, sårpleje og behandling, selvstændige konsultationer af eksempelvis halsbetændelse og urinvejsinfektioner, vaccination af børn og udenlandsrejsende og kvalitetssikringsopgaver. Sekretæropgaver inkluderer telefonvisitation, varebestilling og modtagelse, oprydning, afregninger, osv.

Jobindex A/S
Part-time Administrative Assistant

Jobindex A/S recruiting on behalf of The International Woodland Company A/S in Frederiksberg

The International Woodland Company A/S (IWC), headquartered in Copenhagen, Denmark, and with regional offices in Melbourne, Australia, North Carolina and Georgia, United States, is seeking a part-time Administrative Assistant to join its team in Copenhagen.

The new Administrative Assistant will have a supporting role with reference to the company’s Chief Operating Officer, helping the organization to run smoothly by taking care of some administrative and organizational tasks.

Your tasks and areas of responsibility will include:

 • Assist with proofreading, printing, binding of marketing material etc.
 • Support on client conferences and other events and meetings
 • Maintenance of website, LinkedIn, and intranet
Jobindex A/S