2.288 job matcher din søgning 2.288 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Agenci Advertising ApS
Er du den bedste salgskonsulent?

Agenci Advertising ApS, Vejle

Bliver du drevet af gode resultater og har en vindermentalitet?

Du får:

 • Kompetent salgstræning og rigtig gode udviklings- og karrieremuligheder.
 • En af Danmarks bedste provisionsordninger, med fast høj grundløn.
 • Invitation til den årlige firmarejse til udlandet med alt betalt.

Som sælger hos os baner du vejen og hjælper danske virksomheder med at opnå deres drøm, ved at tilbyde dem annonceløsninger i vores produkter. Når du ringer op, har du sat dig grundigt ind i din nye potentielle kunde, så du forstår deres forretning og behov.

Agenci Advertising ApS
Billund Lufthavn A/SSecuritymedarbejdere til passagertjek

Billund Lufthavn A/S

Der er fremgang i trafikken, samtidig med at vi er ved at bygge et helt nyt Security. Derfor har vi brug for flere kollegaer til at være en del af et team, hvor der er fokus på høj sikkerhed og på at yde en god service.

Jobbet som securitymedarbejder består i at udføre sikkerhedskontrol af passagerer og deres bagage samt flybesætning og personale. Sikkerhedskontrol foregår både ved hjælp af metaldetektorer, røntgenudstyr og manuelt eftersyn, og du skal derfor være indstillet på at komme tæt på personer i forbindelse med visitationer.

Vi søger fastansatte på fuldtid og deltid med weekendvagter hver anden weekend. Der er også mulighed for at være fuldtid på ren weekend.

Sealing System A/SPLC-programmør

Sealing System A/S, Grindsted

Har du erfaring med PLC-programmering i Siemens og/eller Allen Bradley? Har du lyst til at arbejde med robotter og udvikling af løsninger til kunders interne transport- og pakkeprocesser? Så er det dig, vi søger til et udviklende job som PLC-programmør hos Sealing System A/S i Grindsted.

Sealing System er i kontinuerlig vækst og søger derfor en ny kollega til deres team af dygtige PLC-programmører. Virksomheden tilbyder løsninger, der spænder fra semiautomatiske pakkemaskiner til komplette, fuldautomatiske pakkelinjer med robotpalletering.

Som PLC-programmør hos Sealing System får du mulighed for at specialisere dig inden for Siemens og Allen Bradley og arbejde med bl.a. simulation, virtualization, test og OOE-data. Der er fokus på efteruddannelse, så du er opdateret på den nyeste software, og leverandørerne er jævnligt på besøg i huset. Kort sagt: et job, hvor du kan udvikle dig, og hvor din mening tæller!

InterComp Danmark ApSSælger til InterComp Danmarks BOLIG MAD DESIGN-messe

InterComp Danmark ApS, Rødekro

Er du Sønderjyllands skarpeste sælger?
… og kan du stå i spidsen for salg, planlægning og afvikling af InterComp Danmarks tilbagevendende BOLIG MAD DESIGN-messe i Bella Center Copenhagen? Så har du nu mulighed for at blive en del af holdet bag Danmarks største og mest professionelle messe inden for bolig, mad og design.

Du har:

 • Stor lyst til og erfaring med opsøgende salgsarbejde og kundekontakt
 • Erfaring med projektledelse lige fra salg og planlægning til afvikling og evaluering
 • Gode kommunikationsevner - både skriftligt og mundtligt
Sealing System A/SMontør

Sealing System A/S, Grindsted

Sealing System A/S er i stor vækst, og vi søger en medarbejder med lyst og evner til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til at tilgodese den enkeltes ønsker og ambitioner.

Du kan se frem til en udfordrende hverdag med varierende opgaver på forskellige lokationer i Skandinavien. Jobbet indebærer 100-150 rejsedage årligt, som i nogle tilfælde kan strække sig over weekender og helligdage.

Mere specifikt skal du blandt andet arbejde med:

 • Opstilling og indkøring af nye pakkemaskiner samt pakkelinjer på kundernes lokationer, herunder både mekanisk og elektrisk montage.
 • Koordinere og fordele arbejdsopgaver for interne og eksterne montører.
 • Opbygning og nedtagning af anlæg på virksomhedens lokation i Grindsted.
Sealing System A/SEl-konstruktør/projektmedarbejder søges!

Sealing System A/S, Grindsted

Vi har en stigende og stabil ordreindgang, og derfor søger vi en el-konstruktør/projektmedarbejder.

Som el-konstruktør hos Sealing-System skal du arbejde med de nyeste komponenter inden for industriel automation. Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig være en teamplayer. Du vil være en del af vores projekter fra start til slut i et team på fire el-konstruktører.

Om jobbet

 • El-projektering af anlæg
 • Udarbejdelse af dokumentation til projekter i projektteam
 • Valg af el komponenter til maskinanlæg
Soudal DanmarkDygtig lagermedarbejder til vores lager i Vejle

Soudal Danmark

Soudal-koncernen er den største uafhængige europæiske producent af fugemasser, lim og polyurethanskum til professionel og privat brug.

Din funktion bliver varemodtagelse, varepakning og vareforsendelse, ordreindtastning i SAP samt besvarelse af diverse lagerforespørgsler fra kunder og kollegaer på mail og telefon. Der kan forekomme telefon- eller mailbesvarelser på engelsk til vores Belgiske hovedkvarter, så grundlæggende engelsk i skrift og tale er en forudsætning.

Vi tilbyder en krævende og vigtig plads på Team Soudal med masser af arbejde, medansvar og dynamik. Gode kollegaer i et spændende firma og en vigtig rolle i vores fortsatte vækst i Danmark. Vi tilbyder fast løn, pensionsordning + sundhedsforsikring. Arbejdstiden er mandag-torsdag 8.00-16.00 og fredag 8.00-15.00. Vi følger 3F’s fællesoverenskomst. Ansættelse snarest muligt.

Sealing System A/SIntern montør

Sealing System A/S, Grindsted

Sealing System A/S er i stor vækst, og vi søger en medarbejder med lyst og evner til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til at tilgodese den enkeltes ønsker og ambitioner.

Vi tilbyder en alsidig stilling med spændende arbejdsopgaver og muligheden for at præge dine egne opgaver og din arbejdstid. Du vil opleve stor fleksibilitet og frihed under ansvar.

Du kan se frem til en udfordrende hverdag med varierende opgaver på vores lokation i Grindsted.

Mere specifikt skal du arbejde med:

 • Formontering og samling af pakkemaskiner.
 • Intern opstilling af nye pakkemaskiner samt pakkelinjer.
 • Opbygning og nedtagning af anlæg.
 • Maskinarbejde, herunder drejning og fræsning.
Sealing System A/SEl-montør/Elektriker

Sealing System A/S, Grindsted

Vi har en stigende og stabil ordreindgang, og derfor søger vi en el-montør.

Som el-montør hos Sealing-System skal du arbejde med de nyeste komponenter inden for industriel automation. Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig være en teamplayer. Du vil være en del af vores projekter fra start til slut.

Om jobbet

 • El-montage af maskiner og anlæg hos Sealing System og hos slutkunden
 • Deltagelse i test og idriftsættelse internt og eksternt
 • Fremstilling af styretavler og montagebokse
 • Rejseaktivitet må forventes ved projekter i indland/udland
Sonne Huse A/SSalgskonsulent – Trekantområdet

Sonne Huse A/S

Danmarks mest eksklusive fritidshuse.

Hele Danmark er dit markedsområde, men som salgskonsulent skal du primært servicere de mange kunder i Trekantområdet og din base og udgangspunkt bliver vores to udstillingshuse ved Fritidshusudstillingen Huset i Middelfart (tidligere Byggecentrum). Udstillingsbyen holder åbent hver lørdag, søndag og helligdage – og besøges af tusindvis af kunder.

Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt job med en attraktiv gage + en solid bonus opnået gennem dine salgsresultater. Det er således op til dig selv, hvor meget du vil tjene. Er du dygtig, kan du tjene mange penge.

FORCE Technology
NDT-inspektører og assistenter til hele landet

FORCE Technology, Ålborg, Esbjerg, Middelfart, Kalundborg og Brøndby

Har du en god teknisk forståelse, og er du i besiddelse af relevante certifikater i en eller flere NDT-prøvnings-metoder? Eller kan du se dig selv blive uddannet i sådanne metoder? Så er det måske dig, vi mangler!

Som inspektør skal du foretage inspektion og prøvning af svejsninger og komponenter. Du bliver en vigtig del af vores afdeling og skal blandt andet arbejde med:

 • tilstandskontrol på driftsanlæg, fx kraftværker, raffinaderier, skibsværfter m.m.
 • servicebesøg hos kunder bredt inden for energi- og produktionsområdet
 • større konstruktionsopgaver hos kunder.

Du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt gennem såvel efteruddannelse som sparring og samarbejde om opgaver med kollegaer. I forbindelse med løsning af nogle af dine opgaver vil du skulle an-vende automatiserede prøvningsmetoder, som du vil blive oplært i.

FORCE Technology
Varde KommuneAkut sygeplejeske

Varde Kommune

Vil du være med i fremtidens Akut sygepleje? Vi er i en spændende proces med kontinuerlig udvikling og implementering af tiltag i både Sygeplejen og Akut sygeplejen. Vi stræber efter at styrke, øge og udvikle på opgaver, kompetencer, samt øge den relationelle koordinering både tværsektorielt samt intern kommunalt. Vi er på en ny vej med ny ledelse og nye ambitioner.

Du vil få stor grad af indflydelse både i det daglige arbejde, men også i forbindelse med kvalitetssikrende processer, som skal styrke vores kerneopgave omkring borgeren. Vi søger sygeplejerske på 30-37 timer med start fra d. 1/10 eller efter aftale.

I Akutfunktionen er der meget fokus på at forebygge og undgå indlæggelser:

 • Borgere til I.V.-behandling, I.V.-antibiotika, I.V.-ernæring og I.V.-væske
 • Opfølgning efter kompliceret indlæggelse ved udskrivning
 • Speciel indsats til KOL-borgere og borgere med gentagne fald
 • Den ældre medicinske borger
Semco Maritime A/S
Student Assistant for HR

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Are you a student and do you have a keen interest in Human Resources? Then this might very well be the greatest opportunity you will ever come across.

The position will be 10-15 hours per week between 8:00 am and 4:30 pm and the main location for the tasks to be carried out will be in our offices at Esbjerg Brygge in Esbjerg.

You will be part of the HR department where you will be able to influence your own work and the ambitions and goals of the team. You will act as a strong support for mainly the two HR Business Partners.

Semco Maritime A/S
Meyers Tegnestue ApS Arkitektfirma-Totalrådgivning-Dans Ke.ArkBygningskonstruktør

Meyers Tegnestue ApS Arkitektfirma-Totalrådgivning-Dans Ke.Ark, Vojens

Vi søger en fuldtidsansat bygningskonstruktør gerne med håndværksmæssig baggrund.

Arbejdsopgaverne består i udførelse af detailprojektering til fagentrepriser og hovedentrepriser, materialebeskrivelse, bygningsregistrering og opmåling. Byggeledelse og tilsynsopgaver indgår som en naturlig del af arbejdet. Desuden vil du blive beskæftiget med behandling af miljøsager og beskrivelse af miljøudbud.

Arbejdet udføres i teams sammen med deltagelse af erfarne arkitekter og konstruktører. Vi anvender AutoCad, Revit, Byggeweb, Ibinder samt Molio.

Alment Praktiserende Læge Jacob Søndergaard ApSSpeciallæger i almen medicin

Alment Praktiserende Læge Jacob Søndergaard ApS, Skjern

Dit Lægehus har vokseværk med stor tilgang af patienter i både Ølgod, Skjern og Holstebro. Derfor udvider vi vores personale, og arbejder imod et mere tværfagligt miljø med tilknytning af fysioterapeut, farmaceut m.m.

Der tilbydes fastansættelse i en lægepraksis med masser af humor, høj faglighed og ingen stress. Du skal kunne lide at undervise og supervisere da vores koncept er bygget op omkring sygeplejerskernes nære kontakt til patienterne.

Ansættelse ved Dit Lægehus giver mulighed for speciallæger som ønsker faglig erfaring og læring i praksis-administration. Eller et arbejde for speciallæger som ønsker en ikke-stressende hverdag i et godt arbejdsmiljø uden administrative opgaver.

Varde KommuneVi tilbyder en spændende stilling i Primær Sygeplejen til dagvagt

Varde Kommune

Sygeplejen Tistrup søger netop nu en sygeplejerske til en fast stilling, som hovedsageligt skal køre i dagvagt eller kombineret dag/aften hvis ønskes. Stillingen er på 30-37 timer med fremmøde hver 4. weekend.

Sygeplejen er organiseret som en selvstændig enhed i Varde Kommune, vi er i alt ca. 80 sygeplejersker samt en sekretær fordelt på 2 matrikler, i Tistrup og i Varde. Udover de to sygeplejefaglige teams, har vi en akutfunktion og 3 koordinatorer. Du skal være en del af en flok udekørende sygeplejersker, som dækker for sygeplejen både på Inde- og Udeområdet, udover 4 sygeplejeklinikker.

Sygeplejen i Varde Kommune har søsat en ambitiøs strategi, som skal løfte kvaliteten i kerneopgaven, den borgernære sygepleje samt i den relationelle koordinering på tværs i organisationen. Vi er på en ny vej med ny ledelse og nye ambitioner.

Esbjerg Kommune
Sammenhængende uddannelsesforløb til social- og sundhedsassistent til Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Sammenhængende uddannelsesforløb til social og sundhedsassistent.

Er du optaget på grundforløb2 til social- og sundhedsassistentuddannelsen og har et optagelsesbrev fra SOSU-skole – kan du søge en elevstilling!

Det sammenhængende uddannelsesforløb består af grundforløb2 og uddannelsen til social- og sundhedsassistent, som foregår i samarbejde mellem Social- og Sundhedsskolen, Esbjerg Kommune og Region Syddanmark, vekslende mellem skole- og praktikforløb.

Vi tilbyder

 • En erhvervsuddannelse på højt fagligt niveau
 • Et miljø, hvor eleverne prioriteres højt.
 • Struktur på uddannelsen og hvor der er klare aftaler om elevforløb.
 • Praktikvejledere, praktikansvarlige ledere og en uddannelseskoordinator, som følger dig i forløbet.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælperelever til Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Til november 2021 søger Esbjerg Kommune social- og sundhedshjælperelever.

Banker dit hjerte for at arbejde med at gøre en forskel for mennesker, som har brug for hjælp? Drømmer du om en meningsfuld uddannelse, hvor du endda får løn undervejs? Er du ansvarsbevidst, motiveret og nysgerrig? Og har du mod på en hverdag med spændende pleje- og omsorgsopgaver med fokus på rehabilitering og Eden Alternatives principper? Så bliv Social- og sundhedshjælper i Esbjerg Kommune.

Vi tilbyder:

 • En erhvervsuddannelse på højt fagligt niveau.
 • Et miljø, hvor eleverne prioriteres højt.
 • Struktur på uddannelsen og hvor der er klare aftaler om elevforløb.
 • Praktikvejledere, praktikansvarlig leder og en uddannelseskonsulent, som følger dig i forløbet.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistentelever til Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Til november 2021 søger Esbjerg Kommune social- og sundhedsassistentelever.

Banker dit hjerte for at arbejde med at gøre en forskel for mennesker, som har brug for hjælp? Drømmer du om en meningsfuld uddannelse, hvor du endda får løn undervejs? Er du ansvarsbevidst, motiveret og nysgerrig? Og har du mod på en hverdag med spændende pleje- og omsorgsopgaver med fokus på rehabilitering og Eden Alternatives principper? Så bliv social- og sundhedsassistent i Esbjerg Kommune.

Vi tilbyder:

 • En erhvervsuddannelse på højt fagligt niveau:
 • Et miljø, hvor eleverne prioriteres højt.
 • Struktur på uddannelsen og hvor der er klare aftaler om elevforløb.
 • Praktikvejledere, praktikansvarlig leder og en uddannelseskonsulent, som følger dig i forløbet.
Esbjerg Kommune
Psykologisk konsulent/psykolog til Pædagogisk Enhed i Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Er du vild med at skabe de bedst mulige rammer for børn og unge i forhold til læring og trivsel? Og har du stærke kompetencer, som kan hjælpe pædagoger, lærere og andre fagligheder med deres arbejde? Så er det lige dig, vi står og mangler.

Pædagogisk Enhed i Børn & Kultur søger en psykologisk konsulent/psykolog, der brænder for at give børn og unge mulighed for at udvikle sig i inspirerende og inkluderende læringsmiljøer.

Vi har en kollega der går på barsel, hvorfor vi har et barselsvikariat, vi ønsker besat snarest muligt og senest 1. oktober 2021.

Vi ønsker en psykolog/psykologisk konsulent, som har modet til at udfordre, evnen til at tænke ud af boksen og karisma der kan samle. Du skal kunne skabe følgeskab og engagement og tage fat, samt være samarbejds- og netværksorienteret