2.198 job matcher din søgning 2.198 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esti Chem A/S
Supply Chain Specialist til bæredygtig produktionsvirksomhed i rivende udvikling

Esti Chem A/S, Gadstrup

Du vil blive en del af vores Supply Chain-team, som består af 5 personer, og som er ét af i alt fire teams i organisationen. Supply Chain-teamet er ansvarlig for customer-service, logistik, indkøb og planlægning,

Jobbet består dels af daglige driftsopgaver som løses i fællesskab inden for kundehåndtering, fakturering, logistik, batch styring og indkøb, og dels af specialistopgaver med individuelt ansvar.

Du vil blive vores indkøbsspecialist med opgaver som prissammenligninger, parameterstyring i NAV samt back up for vores planlægger.

Esti Chem A/S
Køge GymnasiumSkal du være eventkoordinator på Køge Gymnasium?

Køge Gymnasium

Vil du være med til at understøtte og udvikle en inkluderende og fællesskabsorienteret kultur på et gymnasium, hvor sammenhold og frivillighed er kendetegnende for elevgruppen? Kan du holde hovedet koldt og bevare det store overblik til arrangementer med over tusinde deltagere? Kan du sikre den tekniske opsætning med øje på detaljerne til mange forskellige arrangementer?

Så kan du være vores nye eventkoordinator på Køge Gymnasium.

Køge Gymnasium er en skole med et rigt kulturliv og en stolt tradition for mange sociale arrangementer. Vores elever brænder for deres udvalgsarbejde og som frivillige til vores arrangementer.

Som eventkoordinator på Køge Gymnasium får du en høj grad af selvtilrettelæggelse, mange forskellige opgaver og mulighed for at sætte dit præg på skolen.

Haslev LægecenterEr du vores nye social- og sundhedsassistent i Haslev Lægecenters laboratorie?

Haslev Lægecenter

Vi søger en dynamisk SSA med erfaring fra almen praksis eller laboratorie, 32-37 timer. Vi udvider vores kapacitet på laboratoriet med endnu en medarbejder. Vi søger derfor en SSA der har kendskab til arbejdsopgaverne i en almen praksis. Du ved, at blodprøvetagning, undersøgelse af uriner, mikroskopering samt EKG-tagning er kerneydelsen, men også at gode arbejdsfællesskaber skaber trivsel, udvikling og kvalitetsforbedringer.

Vi søger en kollega der er åben og arbejdsom, omstillingsparat og klar til nye udfordringer men også sætter en ære, i de rutinemæssige opgaver på laboratoriet.

Du er arbejdsom og trives i en arbejdsdag, med højt flow. Du arbejder selvstændigt og struktureret og altid med fokus på den gode patientkontakt. Du indgår og medvirker, til det gode arbejdsfællesskab med alle kolleger i huset.

Haslev LægecenterVi ønsker os, endnu en dynamisk og ansvarlig SSA eller Lægesekretær til Haslev Lægecenter

Haslev Lægecenter

Haslev Lægecenter er en stor kompagniskabspraksis beliggende lige midt i Haslev centrum og har cirka 14.000 patienter tilknyttet. Vores praksis er bestående af 8 faste læger, uddannelseslæger, 4 sygeplejersker, 4 lægesekretærer, et laboratorie med en SSA og 2 bioanalytikere, en stab og en praksismanager.

Vi har særligt brug for DIG, der i vores telefontid med høj faglighed og den gode dialog, guider og vejleder eller visiterer vores patienter til videre forløb i huset. Vi søger DIG, som er engageret, ansvarsbevidst, serviceminded, fleksibel og professionel, og har lyst til at være i en praksis, hvor arbejdsdagen kan være uforudsigelig men altid fagligt spændende og indholdsrig.

MAN Energy Solutions
Operation Engineer

MAN Energy Solutions, Holeby

Do you want to be our new four-stroke small bore operation engineer? Our Production Support Four-Stroke Department in Holeby is looking for a new colleague to support our worldwide net of licensees and customers.

MAN

As our new colleague, you will be part of a team of experienced colleagues providing the best service to our customers. You will be challenged professionally and develop your skills in an inspiring and international environment.

As Operation Engineer, you will:

 • Support customers with technical troubleshooting on MAN ES four-stroke engines
 • Support customers by e-mail and phone
 • Support our four-stroke licensees and site offices around the world
MAN Energy Solutions
KAR+CO
EHS Manager

KAR+CO recruiting on behalf of HARDI INTERNATIONAL in Nørre Alslev

In this newly created position, your primary area of responsibility will be to operate the safety organisation and be the frontrunner in an ongoing process of a cultural change towards safety and a better working environment. You will ensure improvement initiatives and implementation in collaboration with the company’s safety organisation.

The task is to be hands-on concerning describing, implementing, and monitoring the company policies within Environment, Working Environment, and CSR, where we lean towards the UN’s Sustainable Development Goals.

KAR+CO
BEC
Subject matter expert – compliance lead

BEC, Roskilde

Your role as subject matter expert, will be to drive all compliance related activities regarding BECs next data center – BEC Cloud. You will be the compliance beacon in the team, and handle all compliance activities and outsourcing regulations, which may occur – both towards internal and external stakeholders.

Your primary tasks and responsibilities will include:

 • Defining the compliance governance model for BEC Cloud (in collaboration with the team and stakeholders)
 • Ongoing dialogue internally in the Data & Cloud domain and with stakeholders on security and compliance matters
 • Implementation of relevant compliance control mechanisms on the platform
BEC
BEC
Business analyst for credit risk

BEC, Roskilde

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you.

In this position you will have the opportunity to leave your mark on a highly specialized area, which has significant influence on risk handling both in the banks and in BEC.

In the position as business analyst, you will communicate with the customers in order to define their needs. It is your responsibility to facilitate the dialogue with all the stakeholders in a professional way.

Your primary tasks and responsibilities will include:

 • Clarifying and aligning expectations and needs of our customers in cooperation with the product owner
 • Prioritizing and breaking down features into user stories and defining acceptance criteria with the product owner
BEC
Region SjællandVi søger en dygtig studentermedhjælper, der kan bidrage til kvalitet i patientforløb og læring

Region Sjælland, Slagelse

På en af Danmarks mest meningsfulde arbejdspladser har vi et studiejob til dig. Næstved, Slagelse, Ringsted Sygehuse (NSR) søger lige nu en studentermedhjælper til at hjælpe i det vigtige arbejde med patientsikkerhed, patientfeedback samt klage- og erstatningssager.

Region Sjælland

Du vil blive en del af administrationens Kvalitetsenhed på NSR sygehuse. Kvalitetsenhedens opgaveportefølje omfatter drifts- og udviklingsopgaver inden for bl.a. kvalitets- og forbedringsarbejde, patientsikkerhed, patientservice/klagesager, brugerinddragelse, tværsektorielt samarbejde, digitalisering, innovation og Sundhedsplatformen.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Arbejde med data og undersøgelser, eksempelvis kategorisering af kvalitativ og kvantitativ data, indtastning af data og udarbejdelse af powerpoint-præsentationer
 • Journalisering
 • Hjælpe med formidling og sagsfremstilling
Access TechnologyKørende salgskonsulenter – sælg fremtidens kaldesystemer til sundhedsområdet – nyoprettede stillinger

Access Technology

 • Er det vigtigt for dig, at dit arbejde giver mening?
 • Synes du, at velfærdsteknologi og sundhedsområdet er interessant?
 • Og vil du spille en vigtig rolle i en dansk pionervirksomhed i vækst, der opererer med banebrydende velfærdsteknologi inden for et samfundsvigtigt område?
  ”Vi er de førende inden for velfærdsteknologi og kaldesystemer. Så du kan se frem til en hverdag i en virksomhed, hvor det går godt – og så er det ovenikøbet i den grad en karrierestilling, hvor du i fremtiden kan udvide din rolle,” fortæller salgsdirektør Henrik Klode.

En lys fremtid i en succesfuld virksomhed
Stillingen giver dig rigtig gode muligheder for at få mere ansvar. På sigt kan du sælge vores andre produkter og eksempelvis udfylde en rolle som key account manager med indflydelse på vores strategiske kunder.

Er du interesseret?

Fibia P/S
Fibia søger Strategic Project Manager

Fibia P/S, Tilst eller Haslev

Stillingen er placeret i forretningsenheden BI, Strategi & Planlægning, der består af specialistfunktioner, som alle understøtter vores forretning i at opnå Fibias overordnede mål om at tilbyde fiberforbindelser til alle i hele vores geografiske dækningsområde. Helt konkret vil du indgå i teamet for Strategi og PMO.

Som Strategic Project Manager vil du arbejde med mange forskellige opgaver i tæt samarbejde med Fibias Ledelse. Stillingen, der er nyoprettet, tilbyder rige muligheder for personlig udvikling og ansvar for mange spændende interne opgaver og projekter relateret til intern forretningsplanlægning og udvikling. Her skal du fra et struktureret og strategisk perspektiv hjælpe med at lede, planlægge, udvikle og koordinere alle vores spændende projekter

Fibia P/S
Profil Search Sælger søges til byggebranchen

Jemac Kommunikation ApS søger for Evers A/S

Vores kunde Evers Danmark A/S oplever stigende vækst, og i den forbindelse søger vi nu en erfaren sælger med ægte ”hunterhjerte”. Hvis du har det, der skal til for at skabe markante resultater, og hvis du kunne tænke dig en stilling, hvor dine salgsegenskaber dagligt kommer i spil, så hører vi meget gerne fra dig.

Opgaver

 • Opsøgende salg til murere, større byggevirksomheder og arkitekter på Sjælland
 • Opsøgende og opfølgende salg til forhandlere i byggebranchen
 • Træning af forhandleres sælgere og sambesøg på byggepladser

Virksomheden har korte beslutningsveje, og du vil komme til at indgå i et team af engagerede kollegaer i en europæisk organisation i et uformelt miljø.

KAR+CO
HR Manager

KAR+CO recruiting on behalf of HARDI INTERNATIONAL in Nørre Alslev

You will be responsible for the HR department, the reception and canteen with all in all five employees.

The task of the HR function is among others to ensure that the company’s personnel policies are following applicable legislation, to provide personnel legal support, and otherwise be responsible for all employee-related processes – including responsible for:

 • Recruitment, including collaboration agreements with external partners
 • Organisational and employee development
 • Support the management in implementing organisational changes and HR-related topics in general
KAR+CO
Solrød KommuneØkonomi- og sekretariatsmedarbejder til Kultur- og Fritidssekretariat - genopslag

Solrød Kommune

Vil du være med til at sikre stabil økonomisk drift og solid udvikling på kultur- og fritidsområdet i Solrød Kommune? Og brænder du for at blive en del af et fælles sekretariat i tæt kontakt med fritidsbrugerne?

Hos Solrød Kommune søger vi en engageret og dygtig økonomi- og sekretariatsmedarbejder. Du vil få et udviklende og alsidigt job med meningsfulde opgaver, som har afgørende betydning for, at vi kan udvikle os på hele kultur- og idrætsområdet.

Som vores nye Økonomi- og sekretariatsmedarbejder vil du være med til at sikre en stabil økonomisk drift samt en skarp og strategisk økonomistyring. Med din arbejdsindsats skaber du grundlaget for, at vi kan træffe datainformerede prioriteringer og allokere midler til at udvikle vores kultur- og idrætsfaciliteter, -services og -aktiviteter. Derudover vil du varetage personaleadministrative opgaver og betjene vores mange forskellige brugere.

jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Nordic Debt Collection A/SInternational Collection Officer

Nordic Debt Collection A/S, Køge

Til vores internationalafdeling i Køge søger vi en sagsbehandler til tiltrædelse hurtigst muligt. Du indgår i en velfungerende og kompetent afdeling med 3 andre dygtige kolleger. Du imødekommer interne og eksterne kundehenvendelser på en professionel og effektiv måde og supporterer afdelingen med administrative opgaver. Sideløbende med sagsbehandlingen bidrager du med din viden og dine ideer til, hvordan vi organiserer arbejdet mest effektivt.

Sagsbehandlers kerneopgave er at varetage og sikre inddrivelsen for vores internationale klienter. Dette indebærer sagsbehandling, herunder telefonisk og skriftlig kommunikation på engelsk med samarbejdspartner og skyldner, samt vurdere og behandle sager med henblik på effektiv inddrivelse og konstruktiv dialog.

Du vil få en dynamisk og alsidig arbejdsdag med sagsbehandling, og en dag med stor kontaktflade både telefonisk og skriftlig.

CP ApS
Bygningskonstruktør

CP ApS, Viby Sj.

Vi søger en dygtig, alsidig kollega, der har lyst til at tegne og sammensætte færdige pavillonbyer og -bygninger, der typisk bruges som institutioner og skoler og som kontorlokaler på større byggeprojekter. Du vil indgå i et kompetent, engageret team af bygningskonstruktører, byggeledere, projektledere og sælgere, der alle arbejder tæt sammen for at skabe optimale løsninger til vores kunder.

Vi kan tilbyde et spændende, afvekslende job og søde, sjove kolleger samt gode løn- og arbejdsforhold, herunder frokostordning, pensionsordning, sundhedsforsikring og masser af sociale aktiviteter. Jobbet er et barselvikariat på ca. 10-12 måneder (evt. med mulighed for fastansættelse for den rette kandidat).

DINE PRIMÆRE OPGAVER

 • Tegne og rentegne vores modeller
 • Registrere ifm. ombygning af udlejningspavilloner
 • Lagerstyring af ledige pavilloner – oversigtstegninger
CP ApS
Stevns KommuneBehandlingshjemmet Magnoliegården søger uddannet pædagog

Stevns Kommune, Hårlev

Magnoliegården er et specialiseret behandlingshjem, hvor relationsarbejde er i centrum. Institutionen består af tre døgnafdelinger og intern skole.

På Magnoliegården har vi gode fysiske rammer, hvor kun fantasien sætter grænserne for den pædagogiske og læringsmæssige indsats. Vi er placeret i et naturskønt område med mange muligheder for udendørsaktiviteter både på stedet og i lokalområdet.

Målgruppen er potentielt normalt begavede børn med svære psykosociale vanskeligheder, tilknytningsforstyrrelser samt neuropsykiatriske diagnoser som bl.a. ADHD og autisme.

Vi arbejder med afsæt i teoriforståelser, som er relevante for børnenes vanskeligheder, og som baserer sig på et anerkendende menneskesyn.

Næstved Lægehus I/SSygeplejerske/social- og sundhedsassistent

Næstved Lægehus I/S

Vi søger en serviceminded, udadvendt og energisk kollega, der er glad for at møde mange mennesker i løbet af en arbejdsdag.

På det personlige plan lægger vi vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og opsøgende med patienterne samt indgå i et konstruktivt samarbejde med både læger og det øvrige personale. Det er vigtigt for os med et godt overblik i de situationer, hvor hverdagen bliver lidt hektisk og uforudsigelig.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle:

 • Telefonvisitation og reservation af konsultationer.
 • Egne - eller fælles konsultationer, hvor du anvender dine kompetencer.
 • Kronikerbehandling.
 • Patientmodtagelse.
Tandlæge Damgaard ApSTandplejer til luksustandlægeklinik

Tandlæge Damgaard ApS, Nykøbing Falster

Vil du være en del af vores klinik, hvor vi har fokus på vores glade patienter? Her værner vi om den gode stemning – og hinanden.

Som tandplejer hos os får du ansvar alt efter din erfaring og dine kompetencer og kan se frem til en hverdag med fart over feltet. Du får ansvar for patienter på lige fod med tandlægerne og kommer løbende på relevante certificeringskurser.

Dine opgaver indebærer bl.a. også at tage røntgenbilleder og aftryk til kroner, bideskinner og implantater samt afslutte tandlægens behandling ved fx at fremstille og påsætte et provisorium. Vi er fælles om patienter, og sammen sørger vi for, at hver eneste patient føler sig godt og professionelt behandlet.