1.204 job matcher din søgning 1.204 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Profil Search Dygtig serviceleder

Jemac Kommunikation ApS søger for Dreier & Co. i Nyborg

Vores kunde, Dreier & Co A/S, oplever stigende efterspørgsel efter virksomhedens services og søger i den forbindelse, en dygtig serviceleder som vil være med til knytte kunderne endnu tættere til virksomheden.

Hvis du er tømrer og har det, der skal til for at yde kunderne den bedste service og hvis du har erfaring fra et tilsvarende job, så ser vi frem til at høre fra dig.

Opgaver

 • Daglig drift og planlægning af serviceafdelingen
 • Ledelse af pt. 6 servicetømrer og værksted
 • Alle former for serviceopgaver hos private virksomheder, offentlige virksomheder, private og boligforeninger
Profil Search Erfaren afdelingsleder

Jemac Kommunikation ApS søger for Dreier & Co A/S i Nyborg

Vores kunde, Dreier & Co A/S, oplever stigende efterspørgsel og søger i den forbindelse en erfaren afdelingsleder til deres tømrerafdeling, som vil være med i den fortsatte vækst.

Hvis du har solid ledererfaring med dig i ”rygsækken” fra et tilsvarende job, hos en større entreprenør eller tømrervirksomhed, så er du med sikkerhed et godt match.

Opgaver

 • Ledelse af tømrerafdelingen som pt. består af 40 mand
 • Deltage i ledermøder i virksomheden
 • Deltage i byggemøder
PeopleLinkQESH-specialist

PeopleLink søger for Montana i Haarby

Vil du gøre en stærk organisation endnu stærkere?

Hos Montana går det godt, og der er fortsatte vækstambitioner. Det betyder også en endnu større ambition indenfor QESH og et stigende behov for at samle de mange aktiviteter, der i dag er placeret rundt i organisationen. Med afsæt i en velfungerende miljø- og arbejdsmiljøorganisation, en høj produktkvalitet og en strategisk prioritering af miljøområdet er dine hovedopgaver, at:

 • Tage ejerskab, styre og vedligeholde systemer, certifikater, databaser, redegørelser mv.
 • Generhverve og implementere ISO45001
 • Identificere, planlægge og gennemføre f.eks. energi- og miljøprojekter, kvalitetsprocesser og standarder
 • Projektlede etablering af MiljøPlan 2030 – ISO14001 er på plads
Den Selvejende Institution Sophiagård ElmehøjenSygeplejerske søges ca. 33-37 timer om ugen

Den Selvejende Institution Sophiagård Elmehøjen, Broby

Sophiagård Elmehøjen er et bo- og arbejdssted for 24 udviklingshæmmede unge og voksne, beliggende i Broby på Fyn.

Som sygeplejerske vil du deltage på lige fod med pædagogerne i pædagogiske vagter. For en sygeplejerske vil det være; en fast morgenvagt om ugen kl. 6.30-9:00, en fast aftenvagt om ugen kl. 15.30-21.30 og en fast weekenddag om måneden kl. 8.30-21.30 + evt. en nattevagt.

Derudover vil du skulle deltage i gåture og måltider med beboerne et par gange om ugen. Disse vagter en er fast del af ansættelsen. Resten af tiden er til det sygeplejefaglige arbejde.

POWER A/S
Er du vores nye online sælger?

POWER A/S

Vores kunder er vilde med at handle på nettet. Derfor har vi brug for dig som vores nye elektroniksælger via vores salgschat, som er vores nye store satsning.

Jobindex A/S

Du skal kunne lide kunder og salg
Du skal altså være drevet af mål – og kunne lide at fejre dem med os. Det går stærkt hos Power, og vi er ivrige efter at prøve nye ting af. Derfor er det bestemt en fordel, hvis du hurtigt kan ændre kurs og er sulten efter at teste nye idéer og muligheder af.

Stillingen er fuldtid, og din arbejdsplads bliver i et af vores varehuse, så du er tæt på produkterne samt vores kollegaer.

POWER A/S
Stentevang børnehave og vuggestueUddannet pædagog

Stentevang børnehave og vuggestue, Ringe

I den grønne børnehave og vuggestue elsker vi at bruge naturen som læringsrum. Så kom og vær med til at vi sammen kan skabe et super miljø for fællesskab, trivsel og læring, og hvor fagligheden skal blomstre.

Vi er en privat børnehave og vuggestue som er beliggende i Ringe. Fra 1. oktober 2021 søger vi en uddannet pædagog til Stentevang børnehave og vuggestue. Det er i børnehavedelen vi søger en pædagog på 32-35 timer, der sammen med 2 andre kollegaer kan være en del af et "stueteam" i et hus, hvor der samarbejdes på tværs.

Vi ønsker at skabe det bedste dagtilbud for vores skønne og glade børn, men vi mangler dig, der ligesom os, ønsker en hverdag præget af høj faglighed og voksne som virkelig vil børnene. Voksne som formår at justere sig og at skabe nogle pædagogiske rammer, så alle børn kan blive mødt i øjenhøjde.

Cubion A/S
Souschef til Fangelbogård

Cubion A/S søger for kunde i Odense

Cubion A/S søger i nyoprettet stilling en souschef til Fangelbogård (tidligere Knagegården), der er et bo- og beskæftigelsestilbud for voksne med en psykisk funktionsnedsættelse.

Fangelbogård er:

 • Beboernes hjem, hvor det er essentielt for os at skabe tryghed, struktur og tillidsfulde relationer med fokus på retten til med- og selvbestemmelse.
 • En spændende arbejdsplads med kvalificerede, engagerede og fleksible medarbejdere for hvem formål og kerneopgave er stærkt meningsskabende
 • En arbejdsplads hvor der er plads og rum til udvikling – samt involvering i udviklingen af daglig praksis
Cubion A/S
fakta a/s
Souschef, Fakta Bellinge

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Twins Consulting ApSBUSINESS APPLICATION SPECIALIST

Twins Consulting ApS søger for Orifarm i Odense

 • Er du passioneret, selvkørende og hurtigt opfattende?
 • Har du det arkitektoniske overblik?
 • Har du fokus på optimering?

Så er det måske lige dig, vi søger til stillingen som Business Application Specialist til Orifarm.

Som Business Application Specialist bliver du en del af et team med ansvaret for Application Lifecycle Management (ALM) og står f.eks. for planlægning af og opfølgning på opgraderinger af den applikationsportfolio, du får ansvaret for.

Meusburger Georg GmbH & Co KGKørende sælger til Danmark, område Sønderjylland, Fyn (M/K)

Meusburger Georg GmbH & Co KG

Vi forstærker vores team!

Leder du efter en ny udfordring i en international succesrig virksomhed og har følgende færdigheder og kvalifikationer?

 • Uddannelse inden for metal- eller plastindustrien
 • Mindst 2 års erfaring inden for salg eller projektledelse
 • Sikker og høflig adfærd

Virksomheden Meusburger er som en del af Meusburger Group førende på markedet inden for præcise standardkomponenter. På verdensplan udnytter kunderne fordelene ved standardiseringen og får dermed glæde af mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål.

FTZ Autodele & Værktøj A/SHR-konsulent

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Odense

I HR-teamet i FTZ arbejder vi med hele HR-paletten, og i vores team er der opgaver, vi er fælles om, og opgaver, vi hver især har et selvstændigt ansvar for.

Vi er mere end 1100 medarbejdere og 100 ledere i FTZ, så vi har i teamet en vigtig fælles opgave i at supportere og coache vores ledere i en bred vifte af personale- og overenskomstspørgsmål, ligesom vi er fælles om den daglige HR-administration – herunder vedligehold af personaledata, udarbejdelse af kontrakter, tillæg og øvrige juridiske aftaler.

Du bliver en del af en stor og markedsledende grossistvirksomhed med et velfungerende og kompetent HR-team. HR-funktionen er et nøgleområde i FTZ, så du får en bred kontaktflade til hele organisationen, og du er tæt på ledelsen.

GældsstyrelsenFuldmægtig til Gældsstyrelsens økonomikontor i Middelfart

Gældsstyrelsen

Motiveres du af en dagligdag fyldt med spændende og mangeartede økonomiopgaver? Trives du med at opgaverne er foranderlige og komplekse, og er du en team-player? Så er du måske vores nye kollega i Gældsstyrelsens økonomikontor.

Du får en central rolle i at bidrage til kontorets kerneopgaver. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. dække følgende:

 • Budgetstyring og udarbejdelse af bevillingssager til Skatteministeriets departement
 • Udarbejdelse af styrelsens årsbudget og månedlig budgetopfølgning på lokalt niveau
 • Løbende omkostningsstyring, herunder lokal lønstyring
Gældsstyrelsen
G4S Security Services A/S
Vægtere til patruljevagt hos G4S Security Services, Århus, Syddanmark og Fyn

G4S Security Services A/S

Er du serviceminded, selvstændig og udadvendt? Så er du måske vores nye patruljevagt i en af ovenstående geografier.

Til vores patruljedeling, hvor arbejdsopgaverne er afvekslende og ikke 2 dage er ens, søger vi nye kollegaer til stillinger på 20-120 timer pr. måned.

Man vil indgå i driftens team af sikkerhedsvagter, der sammen skal medvirke til at opretholde et højt service og sikkerhedsniveau hos vores kunder, i Århus og omegn, samt i Syddanmark og på Fyn

Vagtfunktionen har en stor præventiv effekt og det er derfor vigtigt, at du er yderst årvågen og er i god fysisk form. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og levere er god service - lidt teknisk flair skader ikke.

G4S Security Services A/S
CASA A/S
Praktikanter til Fyn og Jylland – Forår 2022

CASA A/S

Din fremtid Som praktikant i CASA får du muligheden for at stille skarpt på din fremtidige karriere som Bygningskonstruktør. Du får muligheden for at omsætte teori til praksis. Vi giver dig ansvar og udfordringer, som vil udvikle dig både fagligt og personligt.

Som praktikant hos CASA bliver du en del af teamet på en af vores byggepladser. Opgaven består typisk i at følge op på underentreprenørers arbejder, sikre at byggepladsen fungerer ud fra byggepladsplanerne, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, mønsterrunderinger, tilsyn og endvidere følge projektledernes dagligdag.

Vi tilbyder en kultur der er baseret på vores kerneværdier: tillid, ordentlighed, respekt og synlighed.

CASA A/S
SocialstyrelsenVisionær og ambitiøs kontorchef

Socialstyrelsen, Odense

Vil du være med til at udvikle og løfte det specialiserede socialområde? Vil du gerne sætte retning for medarbejdere og faglige ledere, der understøtter Socialstyrelsens vision og kerneopgaver om at kvalificere den sociale indsats i kommuner, regioner og sociale tilbud, så der skabes målbare forandringer for den enkelte borger og for samfundet som helhed? Så er du måske vores nye kontorchef i Socialstyrelsens Center for Den nationale videns- og specialrådgivningsorganisation (VISO) og Center Mod Menneskehandel (CMM).

Centeret ledes af to kontorchefer og fem faglige ledere, der har den daglige personaleledelse af medarbejderne. De to kontorchefer deler personaleledelsen af de faglige ledere, som alle indgår i centerets samlede centerledelse. Centeret er kendetegnet ved høj kvalitet i opgaveløsningen, konstruktiv kollegial sparring og en venlig og uhøjtidelig omgangsform – også i perioder med travlhed.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NatureClimate Programme Specialist

Preferred by Nature

Passionate to tackle climate change? Dedicated to carbon emissions reduction?

If you recognised yourself, this position may be the right one for you!

We are currently seeking a new team member for Climate Programme Specialist position. This new person will work within our climate programme with a primary focus on our Preferred by Nature Carbon Footprint Management (CFM) services.

More specifically, your responsibilities will include:

 • Maintain Preferred by Nature Carbon Footprint Management Standard and related service materials (procedures, templates, ongoing support and guidance)
 • Develop and maintain client promotion and guidance materials related to Carbon Footprint Management services
 • Extensive use of emission factors database and support of companies in their efforts to calculate carbon footprint by providing them emission factors for different materials and energy sources
Indrykket:
Fiberline Composites A/S
IT Support Technician - med teknisk flair og systemforståelse

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Er du imødekommende og serviceminded helt ud til fingerspidserne? Har du teknisk flair og et bredt systemkendskab og er du nysgerrig på ny teknologi og optimeringen af IT-systemer og processer? Har du en passion for at drive 2nd line IT-support i en virksomhed i vækst, hvor blikket er rettet mod en globalisering? Har du evnerne til at skabe et struktureret overblik i en travl hverdag? Så er du måske vores nye IT Support Technician.

Med en udvidelse af flere fabrikker i udlandet, står vi overfor en rejse, hvor vi skal udvikle vores IT-systemer og organisation fra et lokalt til et globalt design.

Dit overordnede ansvar vil være 2nd line IT-support, herunder optimering af infrastruktur og sikre stabil drift samt drive implementering og optimeringen af IT-systemer, processer og IT-sikkerhed.

Fiberline Composites A/S
Fiberline Composites A/S
IT-studentermedhjælper

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Fiberline Composites A/S søger en studentermedhjælper til vores IT-afdeling. Vi søger en medarbejder, der har interesse for IT og er dygtig til at formidle på engelsk såvel som på dansk.

Som IT-studentermedhjælper kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag i højt tempo og store udfordringer. Vi forestiller os en stilling på 15-20 timer om ugen og er naturligvis fleksible i forhold til din igangværende uddannelse.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Udarbejde og vedligeholde procesbeskrivelser hvor brugervenligheden er i højsædet – på dansk såvel som på engelsk.
 • Udarbejde slutbruger manualer og evt. videovejledninger.
 • Opstille nye arbejdsstationer samt tjekke brugerens opsætning.
Fiberline Composites A/S
Scandic Hotel A/S
Kok, Scandic Odense

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye kok på Scandic Odense. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet. Og at din glæde for at lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S Bund: scandic-bund-spo.jpg

Opgaver

 • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet
 • Være køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
 • Egenkontrol
Scandic Hotel A/S
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote Teamleader

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration.

Du skal i det daglige bl.a. sikre effektiv, korrekt og rettidig lønadministration i teamet samt håndtere flere nye kunders opstart hos Amesto.

Du får stillet et fuldt hjemmekontor til rådighed og bliver herfra en del af en virksomhed, hvor du kan være med til at sætte retningen og specialisere dig i det, du helst vil.

Amesto AccountHouse