148 job matcher din søgning 148 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bornholms BoligselskabØkonomimedarbejder

Bornholms Boligselskab, Nexø

Har du erfaring med økonomistyring, herunder udarbejdelse af budgetter og årsregnskaber? Kan du samarbejde og kommunikere med mange forskellige mennesker? Har du lyst til at arbejde sammen med kompetente kolleger i et mindre boligselskab på Bornholm?

Du skal trives med at have en meget afvekslende dag med mange forskellige administrative opgaver.

Arbejdet omfatter hovedsageligt:

 • Udarbejdelse af budgettet for vores afdelinger
 • Udarbejdelse af årsregnskaber
 • Afstemninger og budgetopfølgning
MT Højgaard A/S
Maskinførere og håndmænd - Rønne Havn

MT Højgaard A/S

Vi er i fuld gang med 2. etape af udvidelsen af Rønne Havn og søger maskinførere og håndmænd til hurtig tiltrædelse.

Til dette projekt søger vi maskinførere og håndmænd, som kan være med til at udføre nedenstående opgaver. Kan du se dig selv i den rolle, så er det måske dig vi leder efter?

 • Kørsel med gummiged
 • Gravemaskine kørsel
 • Dumper kørsel
 • Stendepot kørsel
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Hoffmann Denmark ApSMarketing Specialist (m/f/x)

Hoffmann Denmark ApS, Copenhagen

To strengthen our team at Hoffmann Denmark ApS in Denmark, we are looking for a Marketing Specialist (m/f/x) as soon as possible.

Your responsibilities:

 • Together with your marketing colleague from the Headquarter and the Regional Sales Manager of Denmark, you define the marketing and communication priorities of your market in addition to regular communication and exchange with the International Marketing Team
 • Deploy successful marketing campaigns and own their implementation from concept to execution, budget planning and controlling as well as monitoring and monthly reporting of all activities
 • Planning, organization, and implementation of country-specific marketing projects such as trade fairs, customer events, webinars, and coordination of global and local promotions

We reward your commitment with an attractive salary package

JYSKJYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Rønne

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Sælger, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • mulighed for at udfordre dig selv og styrke dine kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket:
Molslinjen A/S
Lønkonsulent med Controllerpotentiale til vores kontor i Aarhus eller Rønne - Kombardo!

Molslinjen A/S

Molslinjen er i en rivende og spændende udvikling, som har medført meget stor vækst og øget kompleksitet i forretningen. Hvis du drives af at løse regnskabsmæssige udfordringer i dit arbejde og få afstemningerne korrekt, så søger vi en kollega, som har lyst til at arbejde med komplekse løn-/budget- og regnskabsforhold. Du vil således blive en del af lønteamet, som blandt andet skal sikre vidensdeling, korrekt rapportering af lønnen til finans samt udbetaling af løn.

Vi kan tilbyde et job med selvstændigt ansvar og stor indflydelse på udviklingen af jobbet. Referencen vil være til økonomichefen, men der vil være et meget tæt samarbejde med resten af lønteamet, som er en del af økonomiafdelingen. Det må derfor forventes, at du også tager del i nogle af de operationelle opgaver i forbindelse med lønadministrationen.

Molslinjen A/S
Bornholms Energi og Forsyning A/SEr du vores nye projektleder med spildevandsteknisk erfaring?

Bornholms Energi og Forsyning A/S, Rønne

Bornholms Energi & Forsyning har i relation til den kommende, nye spildevandsplan mange spændende kloakprojekter i støbeskeen i årene fremover, og vi søger derfor en projektleder med spildevandsteknisk erfaring til Teknisk Afdeling.

Dine arbejdsopgaver:

 • Projektering og modelberegninger i relation til ledningsnet, pumpestationer mv.
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale og budgetter
 • Projektstyring inkl. økonomiafrapportering og tilsyn med anlægsarbejder
 • Lodsejeraftaler og kontrakter
Bornholms Energi og Forsyning A/SEr du vores nye Finance Manager?

Bornholms Energi og Forsyning A/S, Rønne

Bornholms Energi & Forsyning søger en erfaren Finance Manager, som skal lede og udvikle vores bogholder- og regnskabsfunktionen.

Som Finance Manager i Bornholms Energi & Forsyning får du en proaktiv rolle, hvor du deltager i optimering af eksisterende drift og processer samt implementering af nye, kommer med forbedringsforslag og understøtter den samlede økonomifunktion med relevant og faglig sparring.

Du får ansvaret for bogholderi- og regnskabsfunktionen, herunder ledelse af funktionens fire medarbejdere. Bogholderi- og regnskabsfunktionen er en del af den samlede økonomiafdeling.

Bornholms Energi og Forsyning A/SProjektudvikler for Energiø-initiativer

Bornholms Energi og Forsyning A/S, Rønne

Er du udadvendt, strategisk tænkende, har indsigt i energisektoren og brænder du for den grønne omstilling, er du måske vores nye projektudvikler for initiativer på Energiø-området.

BEOF ønsker at styrke sin position i forhold til de potentialer, Energiøen bringer med sig, og klargøre den eksisterende forretning til forandringerne. Vi ønsker at etablere nye samarbejder og partnerskaber, samt bringe eksisterende på banen, for at igangsætte initiativer til en omstilling af BEOF og vores forretning, så vi kan drage fuld nytte af Energiøen.

Til dette søger vi en dygtig og engageret projektudvikler, der har dybe projektlederkompetencer, indsigt i energisektoren og gode organisatoriske kompetencer. En del af arbejdet bliver at analysere og udvikle planer for virksomheden på Energiø-området samt organisere og drive partnerskaber til at understøtte dem.

Bornholms Energi og Forsyning A/SEr du vores nye Business Controller?

Bornholms Energi og Forsyning A/S, Rønne

Bornholms Energi & Forsyning søger en Business Controller til at optimere koncernen gennem forbedret rapportering og ledelsessparring.

Som ny Business Controller bliver du en vigtig sparringspartner; både i bogholder- og regnskabsfunktionen, men også på tværs i organisationen, da du får en central organisatorisk placering med stor berøringsflade. Du får en bred opgaveportefølje med stor variation mellem spændende drifts- og udviklingsopgaver. Business Controlleren refererer til koncernens økonomichef og indgår i ledelsesteamet for koncernens økonomifunktion.

Dine arbejdsopgaver:

 • Sikre relevant og rettidig ledelsesrapportering
 • Drive udviklingen og implementeringen af systemer til understøttelse af budgettering og rapportering i samarbejde med koncerns IT-afdeling
 • Sparre med forretningen om regnskabsmæssige og økonomistyringsmæssige forhold
Bornholms Energi og Forsyning A/SBrænder du for formidling, er du måske vores nye kommunikationsmedarbejder?

Bornholms Energi og Forsyning A/S, Rønne

I Bornholms Energi & Forsyning (BEOF) ønsker vi at styrke vores kommunikationsindsats og søger derfor en strategisk orienteret og initiativrig kommunikatør, som skal fokusere på den interne og eksterne kommunikation i virksomheden samt medvirke til at formidle vores eksisterende og kommende udviklingsprojekter

Som kommunikationsmedarbejder vil du få en central rolle i at sikre en styrket og ensartet kommunikationsindsats. Du skal medvirke til at fortælle de mange gode historier og muligheder fra en virksomhed, som befinder sig i centrum af den grønne omstilling - og dermed tydeliggøre, hvilken værdi BEOF skaber i det omkringliggende samfund. Både lokalt, nationalt og internationalt.

Hjemmearbejdsplads
Medeasy ApS
Stillingsudlysning

Medeasy ApS

Vi leder efter en kombineret oversætter og SoMe-ansvarlig i MedEasy.dk

Vi tilbyder videoer i anatomi og fysiologi, sygdomslære, medikamentregning og mikrobiologi. Vi planlægger udvidelse med egne moduler i farmakologi, psykiatri og smitteværn i årene som kommer. Meget af det faglige indhold som benyttes i sociale medier i Danmark produceres på Norsk, Svensk og Engelsk.

Vi søger en studerende indenfor sundhedssektoren som kan hjælpe oss med oversættelser til dansk, publicering og interaktion med vores følgere.

Vi kan tilbyde dig en 25 % deltidsstilling, og mulighed for fleksibelt at kunne øge dette op til 50 % i de perioder hvor du synes der er plads til det i forhold til dit studie (fleksibel stillingsændring gældende efter prøvetiden)

Medeasy ApS
Bornholms BrandforsikringAutotaksator - vikariat på Bornholm

Bornholms Brandforsikring, Rønne

Vores nuværende autotaksator går på orlov, hvorfor vi har akut brug for en vikarierende autotaksator. Hvis du har erfaring fra autobranchen, kendskab til skadesreparation i autobranchen og tør tage ansvar for at sikre gode kundeoplevelser, kan du blive en del af Bornholms største skadeforsikringsselskab.

Jobbet som autotaksator sikrer dig udfordringer og forskelligartede arbejdsopgaver hver dag. Vi forsøger at adskille os i forhold til andre forsikringsselskaber ved, at du som autotaksator følger kundens skade fra start til slut, og dermed sikrer den personlige kommunikation og optimale løsning for kunden i tæt samspil med de lokale autoværksteder, som du har løbende og tæt dialog med.

Du er også en vigtig ambassadør, som løbende skal bidrage til at vedligeholde gode og stærke bånd til vores lokale autoværksteder.

Hjemmearbejdsplads
Eli Lilly Danmark A/SPRA Manager Denmark

Eli Lilly Danmark A/S, Herlev

At Lilly, we unite caring with discovery to make life better for people around the world. We are a global healthcare leader headquartered in Indianapolis, Indiana.

We’re looking for you to manage and help deliver Lilly product access dossiers to the Danish Medical Counsel (MC). You’ll lead Market Access initiatives across the 5 Danish regions including the work on guidelines and recommendation lists, and maximise sales/positioning in national tender process.

Some of your key responsibilities:

 • Project Management
 • Market Access
 • Tender Management
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
MiljøministerietNaturstyrelsen Bornholm søger fuldmægtig

Miljøministeriet, Aakirkeby

Nu har du chancen for at prøve en arbejdsperiode på en ø – vi kan ikke afvise, at du bliver afhængig!

På Bornholm har vi travlt – og ikke mindst i Naturstyrelsen. Øen er i vækst, og natur og friluftsliv er en meget vigtig dagsorden. Hos os i Naturstyrelsen har vi fået nye opgaver, så vi har brug for ekstra hjælp i en periode, mens vores nuværende fuldmægtig løser andre opgaver.

Du er ansvarlig for vores arbejdsprogram, brugerråd, projektporteføljestyring, økonomistyring, myndighedsbehandling, forvaltning og juridiske aftaler. Du er i tæt dialog med gode kollegaer i hovedkontoret i Randbøl, og du indgår i et netværk af fuldmægtige fra de andre enheder i Naturstyrelsen. Du skal påregne at skulle til Randbøl 1-2 gange pr. måned.

Du er spilfordeleren, som sørger for at det som efterspørges også leveres – til aftalt kvalitet og tid.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: