1.482 job matcher din søgning 1.482 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Publicity A/SPR-konsulent med erfaring

Publicity A/S, Aalborg

Publicity er et af Jyllands førende PR-bureauer, og vi servicerer til daglig nogle af landets mest spændende virksomheder og organisationer. Omdrejningspunktet er strategisk rådgivning og kommunikation samt eksekvering inden for PR, journalistik, sociale medier, content, analyse mv.

Vi søger en PR-konsulent, som:

 • mestrer alle de gængse PR-discipliner
 • kan rådgive om PR og kommunikation
 • trives i konsulentrollen og får et kick ud af at udvikle private og offentlige virksomheder
 • har forretningsforståelse og analytisk tæft
Konsulenthuset ballisager A/SKundesupporter til Sparex

Konsulenthuset ballisager A/S søger for Sparex A/S i Aars

Har du erfaring med reservedele til traktorer og landbrugsmaskiner? Sætter du en ære i at yde en engageret og professionel kundeservice? Så har vi måske jobbet til dig.

Til Sparex Danmarks salgskontor i Aars søger vi en person, der både kan – og har lyst til – at levere markedets bedste kundeservice, kombineret med salgssupport, til vores nye B2C-platform.

I denne spændende stilling får du stor selvstændighed og frihed under ansvar. Du vil have fokus på kundeservice og salgssupport via vores nye B2C-platform, og dermed gøre brug af dine kompetencer inden for råd og vejledning af private forbrugere i hele landet. Sparex i Danmark er inde i en positiv udvikling og sammen med fem engagerede kolleger – heraf to på landevejen – får du mulighed for at bidrage til den fortsatte succes gennem en udsøgt kundeservice.

Mulighed for hjemmearbejde
ABB A/SSalgsingeniør til Vand og spildevand

ABB A/S, Skovlunde eller Fredericia

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Vil du spille en nøglerolle i at sætte ABB på landkortet inden for spildevand? Effektiv spildevandshåndtering er et af de mest spændende og dynamiske fokusområder lige nu. Det gælder miljømæssigt, og det gælder vores drikkevand. ABB har en super produktpakke på el-teknikken til vandbehandling, og du skal sætte fokus på området.

I Electrification Products bliver du en del af et virkelig stærkt hold med bl.a. 15 tekniske sælgere og 6 produktingeniører til at bakke op med dyb teknisk viden.

PwC
Er du revisor med 2-4 års erfaring og brænder for at skabe succes sammen med andre?

PwC

Vi har tilgang af opgaver og søger ny kollegaer, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med vores nuværende medarbejdere. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende kunder og får masser af erfaring.

Arbejdsformen er teambaseret, og du vil blive involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt.

Vores dagligdag er præget af en afveksling mellem kendte tilbagevendende opgaver og helt nye opgaver. Arbejdsdagen kan til tider være hektisk, men humor og fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdet gør sammen med spændende arbejdsopgaver, at du vil få en udfordrende hverdag i et afslappet arbejdsmiljø.

PwC
Nordjyllands PolitiJurastuderende som studentermedhjælpere

Nordjyllands Politi, Aalborg

Er du interesseret i et spændende og udviklende studiejob på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver, samt fokus på høj faglighed, kvalitet og effektivitet?

Så har vi brug for dig som jurastuderende i en midlertidig oprettet sektion for IT-relateret økonomisk kriminalitet. Ansættelsen vil være midlertidig i 6 måneder med mulighed for forlængelse.

Du vil komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Vurdering og visitation af sager.
 • Udfærdigelse af slutskrivelser.
 • Udfærdigelse og kvalitetssikring af anmodninger til retten.
 • Juridisk bistand til sagsbehandlere.
BAUHAUS
Smilende og kundeorienteret 8 timers-sælger til BAUHAUS Aalborg

BAUHAUS

– I branchens bedste byggemarkedskæde

Er du til en hverdag med kunden i fokus, hvor både tempoet og humøret er i top? Og hvor du får masser af variation, hele tiden lærer nyt og hjælper byggeentusiaster på alle niveauer?

Som sælger i BAUHAUS er der ikke to dage, der er ens – men hver dag kan du nyde godt af:

 • gode kollegaers selskab, når I spreder smil hos kunderne og hinanden
 • udvikling af dine evner inden for rådgivende salg, hvor alt starter med kundens behov
 • ordnede arbejdsforhold samt medarbejderrabat og adgang til flere landsdækkende rabataftaler
SuperBrugsen
Ledertrainee, SuperBrugsen Svenstrup

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

SuperBrugsen
SuperBrugsen
Salgselev, Super Brugsen Svenstrup

SuperBrugsen

Vil du have løn for at lære en masse om butik og salg og få venner for livet? Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode.

Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen i Svenstrup. I butikken kommer du til at prøve det hele – lige fra at tale med kunder, når du sidder ved kassen, til at fylde varer op og til at arbejde på lageret.

Hurtigt bliver du en del af et super sammenhold, hvor vi sørger for, at du bliver godt klædt på til at hjælpe vores kunder og inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads – og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

SuperBrugsen
Asiainfo Denmark ApSCyber Security Architect

Asiainfo Denmark ApS, Aalborg/Copenhagen

AsiaInfo is an international company which started business in DK from 2013 with a stable and reliable partner. The headquarter is in Beijing, China. We aim on develop in Europe using our own BSS and CRM system. We can offer an international multicultural environment with ambitious team players.

AsiaInfo is looking for a Security Solution PM to lead security solution architecture throughout a project's lifecycle.

What will your job look like?

 • Lead the security solution architecture throughout project lifecycle (Business Development, Design, Development, Ongoing operations). Ensure security solution meets customer business and technical needs
 • Maintain the organization's effectiveness and efficiency by defining, delivering, and supporting strategic plans for implementing information security
 • Lead the security design throughout the project lifecycle and be accountable for security solution integrity
PM ENERGI A/SEL-TEKNISK PROJEKTLEDER TIL GENERATORANLÆG

PM ENERGI A/S, Brønderslev

Vi søger til snarlig tiltrædelse, en velkvalificeret projektleder til afvikling af ordrer i vores projektafdeling.

Med reference til den tekniske chef, får du ansvaret for den komplette gennemførelse af projekter vedrørende levering af generator- og UPS-styringer, herunder konstruktion, tilbudsindhentning, indkøb, økonomistyring samt opstart og aflevering af det færdige projekt til kunden. Hovedvægten af dine opgaver vil være el-tekniske projekter, med fokus på styring- og tavleombygning.

Som medarbejder hos PM ENERGI A/S bliver du tilbudt en selvstændig stilling i et godt og inspirerende arbejdsmiljø med mulighed for personlige og faglige udfordringer.

Shaping New Tomorrow
Graphic Designer

Shaping New Tomorrow, Aalborg

Do you want to become part of an untraditional and fast-growing company with more than 100 colleagues and a unique employee culture?

SNT ApS

As our new Graphic Designer, you will play a vital role in producing different kinds of graphic materials. With your drive and creative mindset, you will secure high quality within all our visual materials and transform ideas into inspiring graphics. You will join our passionate Creative Team, unfolding their creative minds at our national HQ located in the center of Aalborg city. You will be working closely together with our Graphic Design Specialist responsible for developing our visual identity. In addition, you will be referring to the Marketing Project Manager. In Creative, our goal is to create unique and original content that inspires people to stretch further.

Shaping New Tomorrow
A/S Sæby Fiske-IndustriKey Account Manager – Eksport

A/S Sæby Fiske-Industri

Er du resultatorienteret, og motiveres du af at udvikle kundeporteføljen, så har du nu muligheden for at blive en del af vores salgsstyrke.

Vi søger en proaktiv Key Account Manager med gode forhandlingsevner, som kan arbejde selvstændigt med at styrke og udbygge salget i Europa, Asien og USA. Som KAM skal du bidrage til eksekvering af vækststrategien i en af verdens største makrelkonserves virksomheder, ved at øge salget til såvel nye som eksisterende kunder og markeder.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvar bliver:

 • Udarbejdelse af kundespecifikke salgsstartegier
 • Skabe stærke relationer til nye og eksisterende kunder
 • Udarbejdelse, opfølgning og forhandling af tilbud
Danfoil A/S
Service-/rejsemontør

Danfoil A/S, Svenstrup

Vil du arbejde hos en af verdens førende producenter inden for marksprøjter? Så er du måske vores nye montør!

Hos os vil du få en alsidig stilling med stor indflydelse på egen hverdag, som gør, at du vil kunne udvikle dit kompetencefelt som montør markant. Du vil indgå i vores team af servicemontører der håndterer opgaver i både ind og udland samt renoverer sprøjter på vores fabrik.

Du har formentlig en baggrund som landbrugs-, truck- eller lastbilsmekaniker eller anden relateret uddannelse, med en form for tilknytning til landbruget. Du skal være en teamplayer, kunne arbejde systematisk, engageret og være afklaret med høj rejseaktivitet i sprøjtesæsonen. Der forventes du har gode sproglige færdigheder inden for tysk og engelsk. Og sidst, men ikke mindst, aldrig går på kompromis med kvaliteten!

Danfoil A/S
Vejdirektoratet
Sagsbehandler til myndighedsopgaver og særtransporter

Vejdirektoratet, Middelfart, Skanderborg, Aalborg, Næstved eller Fløng

Vil du arbejde med administration af særtransporter på Danmarks vejnet? Har du lyst til at være med til at sikre fremkommeligheden og sikkerheden på de danske veje? Så er du måske vores nye kollega.

Vejdirektoratet

Vejdirektoratet overtager opgaven med at give tilladelse til at køre med en særtransport på vejnettet den 1. oktober. Opgaven er dermed ny for Vejdirektoratet, og vi har brug for dig til at hjælpe med at opbygge en helt ny og digital sagsgang på området og samtidig sikre driften fra 1. oktober 2021.

Sammen med dit team får du ansvaret for sagsbehandling af ansøgninger om kørsel med særtransporter på det danske vejnet. Sagerne spænder vidt i omfang og kompleksitet. Der er både opgaver, hvor kreativiteten og logistikken skal i spil for at muliggøre transporten og de mere rutineprægede opgaver, hvor tilladelsen kan ekspederes hurtigere.

Vejdirektoratet
Hjemmearbejdsplads
Voxmeter
Arbejd hjemme, som interviewer

Voxmeter A/S

Vi søger interviewere i hele Danmark

Vi søger interviewere, der er venlige, nysgerrige – og som har respekt og tålmodighed overfor andre mennesker. Du vælger selv, hvornår du vil arbejde. Det kan være i dagtimerne, aftener og/eller i weekenderne.

Voxmeter har Danmarks bedste interviewkorps, drevet af en høj faglig stolthed. Vi oplærer og coacher vores interviewere, så alle er klædt ordentligt på til at gennemføre undersøgelserne.

Arbejdet foregår 100 % online, og din opgave bliver at interviewe folk via telefon. Alle dem du interviewer medvirker anonymt i en undersøgelse. Du skal altså ikke sælge noget.

Voxmeter A/S
HJHansen Genvindingsindustri A/SShredderfører/Smed

HJHansen Genvindingsindustri A/S, Hadsund

Kan du lide at køre en maskine, så den producerer optimalt – i dette tilfælde en shredder, der neddeler store jern og metalemner. Er du også en dygtig smed, der kan lide at reparere maskiner og andet udstyr?

Så har vi et job, der måske er interessant for dig.

Du skal blandt andet:

 • Køre shredderen efter oplæring – derefter dækker du og din kollega shredderproduktionen
 • Reparerere og vedligeholde shredderen og vores andet udstyr i samarbejde med eksterne smede
 • Følge op på produktionen og indtaste i lagersystem
Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedshjælpere til Ålbæk Hjemmepleje

Frederikshavn Kommune

Er du uddannet social- og sundhedshjælper, og kunne du tænke dig at arbejde i et lille, men fagligt stærkt team, hvor samarbejde på tværs af hjemmeplejen og plejecentret vægtes højt? Så er dette måske noget for dig?

Vi søger to engagerede social- og sundhedshjælpere til faste stillinger på 30 timer i aftenvagt. Der arbejdes hver anden weekend.

Ålbæk er en lille selvstændig gruppe, som dækker by og opland. Gruppen består af social- og sundhedshjælpere samt social- og sundhedsassistenter, og der er et tæt tværfagligt samarbejde med sygeplejersker og terapeuter.

Frederikshavn KommuneDagplejer til Skagen

Frederikshavn Kommune

Bor du i Skagen og går med et ønske om, at arbejde som dagplejer, hvor du blandt andet er med til at støtte børns trivsel, udvikling, dannelse og læring? Så har vi måske en stilling til dig.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 48 timer ugentligt, med startdato pr. 1. september eller snarest derefter.

Det er vigtigt, for at kunne lykkes i rollen som dagplejer, at du kan skabe tilknytning og sunde relationer og har lyst til at støtte børns udvikling og trivsel, således at forældre trygt og tillidsfuldt kan aflevere sit barn i dagpleje hos dig.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedshjælpere til SenhjerneskadeCenter Nord

Frederikshavn Kommune

SenhjerneskadeCenter Nord (SCN) er et botilbud for 23 personer, som alle har erhvervet en hjerneskade, og her er også én aflastningslejlighed.

På SCN ser vi de mange fagligheder som styrker, og vi arbejder på tværs af faggrænser. Det betyder, at de sundhedsfaglige medarbejdere også indgår i det pædagogiske arbejde, ligeså vel som de pædagogiske medarbejdere indgår i det sundhedsfaglige arbejde.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Muligheden for faglig udvikling i et innovativt, tværfagligt og udviklingsorienteret miljø.
 • Oplæring og godkendelse til respirationsopgaver.
 • En arbejdsplads, hvor arbejdsmiljø og samarbejde vægtes meget højt.
 • Faglig udvikling med fokus på neuropædagogik og neuropsykologi.
Hjørring Kommune
Beskæftigelsesmedarbejdere til faste stillinger søges til Sygedagpengeafdelingen i Jobcenter Hjørring

Hjørring Kommune

Vil du være med til at støtte vores borgere i at vende tilbage til arbejdsmarkedet og tænker du, at samarbejde er centralt i denne forbindelse? Så søger vi netop nu nye kollegaer.

Sygedagpengeafdelingen i Jobcenter Hjørring søger 2 nye kollegaer til faste fuldtidsstillinger som beskæftigelsesmedarbejdere. Vi er en afdeling, der vægter godt arbejdsmiljø og faglig nysgerrighed højt.

Hvad bliver din opgave?

 • I samarbejde med borgeren at lave realistiske jobmål, og lave klare aftaler med borgeren om, hvad der skal til for at nå jobmålene.
 • Sikre at borgerens situation udvikler sig mod arbejdsmarkedet eller mod afklaring til anden forsørgelse.
 • Udvikle og motivere den enkelte borger i forhold til at få et job, uddannelse eller anden opkvalificering.
Hjørring Kommune