2.361 job matcher din søgning 2.361 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Plejehjem Hedelund, 1. sal

Esbjerg Kommune

Vil du være en del af det bedste team, så læs videre her:

Vi søger en dygtig og engageret SSA på 1. sal Hedelund, som har interesse indenfor arbejdet med misbrugere. Stillingen er ledig fra 1. oktober 2021.

Stillingen er på 28 timer ugentligt i blandede vagter, dog fortrinsvis i aftenvagt og med arbejde hver 2. weekend.

Vi er en spændende afdeling med 23 faste beboere som er nuværende og tidligere alkoholmisbrugere fra 50 år og opefter. Herudover har vi en aflastningsstue til akutte beboere.

Vi arbejder tværfagligt med fokus på motivation og mestring af beboernes egne ressourcer, for at skabe livskvalitet for vores beboere. Vores mål er at skabe en god og sammenhængende hverdag for den enkelte.

Puls Human Relations ApSIT Manager, Nordics

Puls Human Relations ApS søger for Nagel Group i Padborg

Du vil skulle fortsætte integrationen til Group-IT, digitalisere processer og dokument flows samt have fokus på stabilitet, sikkerhed og omkostninger. Godt kendskab til forretningen og en god forståelse for samspillet mellem operationen og IT er din nøgle til succes.

Vores ambitiøse vækststrategi betyder at du skal arbejde med en fortsat integration til Group-IT – flere af vores systemer er allerede tæt integreret. Digitaliseringen har over de seneste år været højt prioriteret. Vi er ikke i mål, og fremtidens logistikløsninger vil kræve endnu mere af os, så du skal være dygtig til at se potentialerne og realisere de besparelser og effektiviseringer der ligger i eksempelvis automatisering og digitalisering af processer.

INEOS Energy
Engineers

INEOS Energy

We are looking for dedicated colleagues to join us at INEOS Energy. If you have a background in Engineering or another relevant technical field and are passionate about the offshore industry and oil & gas, we would very much like to hear from you and encourage you to apply with us.

INEOS Energy explore for and produce oil and natural gas and today our activities are centred in the North Sea of Denmark with the Siri, Nini, Cecilie, Stine and Hejre fields. We are currently 160 employees in Denmark spread across our offices in Esbjerg and Virum as well as our operated platform Siri in the North Sea.

We have exiting projects ahead of us, including the recent agreement to acquire HESS Denmark, which will deepen our operating position and provide opportunities for organic growth.

INEOS Energy
AHA
Entrépersonale

AHA, Fredericia

DEN GODE SERVICE STARTER I GARDEROBEN

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal tage imod vores gæster i entréen, tage imod overtøj og guide gæsterne videre til vores værtinder/værter. Du møder gæsterne med et smil, og da du også er det sidste ansigt, de møder, er det din opgave at få dem sendt godt hjem. Garderoben er dit ansvar, og du motiveres af at holde orden i samme og tage dig venligt af gæsterne.

AHA
AHA
Afryddere

AHA, Fredericia

SAMLER DU SERVIETTEN OP FRA GULVET, NÅR DU GÅR FORBI DEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal stå for afrydning, rengøring og opfyldning. Du motiveres af, at stedet ser pænt og præsentabelt ud, og du ser alt; servietten, der ligger på gulvet, glasset, der er tomt, og gæsten i hjørnet, der gerne vil i kontakt. Du er imødekommende og leverer en service, der får vores gæster til at smile, og du skal kunne se de små ting, der gør en forskel.

AHA
AHA
Bartendere

AHA, Fredericia

KAN DU MIXE DRINKS OG SERVERE DEM MED ET SMIL?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal servicere gæsterne med drikkevarer og sørge for, at baren er fuldt udstyret. Du skal kunne mixe drinks og servere dem med et smil. Du skal være ambitiøs omkring dit job, og du motiveres af, at alt omkring dig er i orden, og hver detalje står skarpt. Du sætter en dyd i at levere den bedste service, og at være smilende og imødekommende falder dig helt naturligt. Du skal kunne bevare overblikket, også når der er fart på, og altid være klar med en hjælpende hånd.

AHA
AHA
Værter/værtinder

AHA, Fredericia

KAN DU SKABE DEN GODE OPLEVELSE HVER AFTEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal byde vores gæster velkommen og introducere dem til stedet. Du motiveres af at give vores gæster den bedste oplevelse fra start til slut, og du kan levere service i topklasse. Det er din opgave at servicere gæsterne på gulvet, og du skal have øjne i nakken og være opmærksom. Du er ambitiøs omkring at tage dig af vores gæster, og du elsker at socialisere med alle slags mennesker.

AHA
2care4 ApSPharmacovigilance and Regulatory Affairs officer

2care4 ApS, Esbjerg

Vil du være med til at styrke vores PV og RA indsats og blive en del af et mindre team med branche-erfaring, højt til loftet og plads til det gode humør? Så er du måske den person, vi mangler til jobbet som PV & RA officer i 2care4.

Vi er en virksomhed i vækst, som mangler dig til at understøtte og udvide vores Pharmacovigilance set-up for parallelimporterede lægemidler. Du vil med tiden få ansvaret som Qualified Person for Pharmacovigilance (QPPV) for dette område i tæt samarbejde med vores QPPV for generiske lægemidler. Der vil derudover være regulatory affairs opgaver for både vores generiske og parallelimporterede lægemidler.

Idet der er tale om en nyoprettet stilling vil der være en høj grad af frihed til at udvikle og definere stillingen, og har du først præsenteret den rigtige løsning, der kan gøre en forskel for 2care4, er vi ikke bundet af lange beslutningsgange, men klar til at eksekvere.

Verisure
Kørende Sælger til salg af Tryghed

Verisure

Din karriere i Danmarks førende Alarmvirksomhed starter her!

Verisure

Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder

Vi ved, at vi ikke er bedre end vores medarbejdere – så vi vil have de bedste i branchen. Derfor tilbyder vi de udviklingsmuligheder der gør, at du kan forfølge dine karrieredrømme. I Verisure har vi et performancedrevet og uformelt arbejdsmiljø med sociale arrangementer, salgskonkurrencer m.m.

 • En attraktiv lønpakke uden loft - med en fast garanteret provision hver måned.
 • Firmabil, tablet og smartphone
 • Sundhedsforsikring
Verisure
STØTEK A/S
Technical Project Manager

STØTEK A/S, Vojens

STØTEK A/S er en økonomisk stærk, ekspansiv og international virksomhed, der er inde i en rivende udvikling og ekspanderer i øjeblikket med nye projekter hos både nye og eksisterende kunder. Vi søger derfor en selvstændig og ansvarsbevidst Technical Project Manager, der har lyst til spændende udfordringer i en virksomhed i positiv udvikling.

Du vil være en del af vores ingeniør- og udviklingsteam, der arbejder med at sikre overholdelse af kundekrav, dokumentation, derudover produktudvikling og meget mere. Arbejdsopgaverne er afvekslende, kommandovejene er korte, og der er mulighed for et stort og bredt ansvarsområde med mange bolde i luften.

Ansvar og opgaver:

 • Sikre overholdelse af tekniske, funktionelle og sikkerhedskrav.
 • Dokumentation, f.eks. D/P-FMEA'er, risikovurderinger, manualer osv.
 • Dokumentation i henhold til maskindirektivet og CE-mærkning.
Sports Connection ApS
Junior Controller

Sports Connection ApS, Esbjerg

Drømmer du om en karriere inden for Controlling i en international koncern? Har du lyst til at vokse og udvikle dig sammen med verdens 3. største skobrand?

Du får muligheden for at arbejde med et bredt spektrum af opgaver inden for controlling samt økonomi & regnskab. Du kommer til supportere kollegaer på tværs af alle niveauer i organisationen, og får muligheden for at udvikle dine faglige kompetencer og styrke din personlige profil i vores team.

Med reference til CFO skal du arbejde med en bred vifte af alsidige opgaver for hele virksomheden, hvor følgende opgaver er de primære:

 • Deltagelse i udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber
 • Deltagelse i udarbejdelse af budgetter
 • Deltagelse i digitaliseringsprojekter
Sports Connection ApS
Beirholm A/S
Eksportkoordinator

Beirholm A/S, Kolding

Vi søger en eksportkoordinator til at indgå i vores kundeteams, som foruden dig består af eksterne sælgere, indkøbere og logistikmedarbejdere. I teamet arbejder du tæt sammen med kunderne for at sikre dem de bedste tekstilløsninger samt udvikling af deres forretning i øvrigt.

Vi forventer, at du har solid erfaring i at samarbejde med såvel tysk- som engelsktalende kunder.

Som person er du robust, god til at arbejde selvstændigt, ligesom du er en god teamplayer. Du kan holde mange bolde i luften, trives i et dynamisk miljø, og du er god til at analysere, strukturere og prioritere med blik for at gøre det nemt at være kunde hos Beirholm.

Beirholm A/S
Carlsberg
Studentermedhjælper til Carlsberg Danmarks Kundecenter

Carlsberg, Fredericia

Har du naturligt flair for at servicere kunder og er i stand til at bevare fokus i et travlt miljø? Vil du præge Carlsbergs resultater direkte og se frem til en bred vifte af karrieremuligheder? Så læs videre her.

Carlsberg Breweries A/S Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med spændende arbejdsopgaver, og hvor vi brænder for at skabe de rigtige løsninger for vores kunder i alle størrelser. Dine opgaver vil omfatte følgende:

 • Eksekvere salgsaktiviteter og følge op på resultater i tæt samarbejde med kunden
 • Analyseudarbejdelse og -opfølgning
 • Eksekvering af kundeplaner og kampagner i tæt samarbejde med dine kunder
Carlsberg
Prokan RekrutteringPayroll manager til fødevarevirksomhed i Trekantområdet

Prokan Rekruttering søger for kunde

I forbindelse med udvidelse i koncernøkonomiafdelingen i en større kødforarbejdende virksomhed i Trekantområdet, søges en fagligt dygtig og robust lønansvarlig med stor erfaring til stillingen med reference til økonomichefen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Klargøre og afstemme materiale om løn for timelønnede og funktionærer
 • Holde styr på den daglige fraværsregistrering og refusioner og afholde sygefraværs- og mulighedssamtaler
 • At sikre overholdelse af regler og overenskomster
 • Medvirke til udarbejdelse af aftaler om ansættelser og opsigelser og tilsvarende
 • Behandling af refusioner
 • Bidrage til rapportering til ledelsen og andre
Indrykket:
Prokan RekrutteringKAM eller sælger til fødevarevirksomhed i Trekantområdet

Prokan Rekruttering søger for kunde

Til en større kødforarbejdende virksomhed i Trekantområdet søges en fagligt dygtig og robust KAM eller sælger med stor erfaring, der med reference til salgsdirektøren kan betjene det danske og nordtysk marked.

Vi forventer, at du har et indgående branchekendskab og brænder for salg og kundepleje. Du kommer sikkert med en baggrund som slagter eller kok, men har du erhvervet din erfaring på området på anden vis vil det det også være OK. Vi fokuserer mere på erfaring, drive og initiativ end på alder.

Vi forventer af du har bopæl i det sydjyske eller Nordtyskland.

Indrykket:
P. Christensen a/sMarketing Automation-konsulent

P. Christensen a/s, Kolding/Rødekro

Som Marketing Automation-konsulent bliver du en del af marketingafdelingen. Afdelingen arbejder med ny- og videreudvikling af digitale produkter samt kommunikation og markedsføring.

Du kommer til at spille en central rolle ift. at kortlægge og skabe kunderejser samt sikre relevant kommunikation på tværs af kanaler. Derudover står vi netop nu overfor at skulle implementere nye Marketing Automation-systemer, hvor du vil være en bærende kraft ift. at skabe værdi på baggrund af systemerne.

Dine primære opgaver omfatter:

 • Sikre og drive P. Christensens permissions og CRM
 • Implementere nyt Marketing Automation-system til at løfte P. Christensens digitale markedsføring
 • Definere segmenter, der kan omsættes til personaliseret markedsføring
Energinet
Product Owner til næste skridt i den grønne omstilling hos Energinet DataHub

Energinet, Fredericia

Vil du med på en af de mest spændende udviklingsrejser i den grønne omstilling? I Energinet skal vi til at udvikle ’Energy Track and Trace’, der med afsæt i data fra Energinets DataHub kan dokumentere sammenhængen mellem produktion af vedvarende energi og forbrug.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

Energinet
 • Definere løsninger i samarbejde med interessenter og dit team
 • Definere stories i samarbejde med teamet, samt opbygge, trimme og løbende prioritere backloggen, så du sikrer forudsigelighed i leverancer
 • Opbygge viden om ’Energy Track and Trace’ og agere faglig sparringspartner
 • Holde dig opdateret med udvikling og tendenser på markedet
Energinet
Syddansk Erhvervsskole
Afdelingsleder til mekanikeruddannelsen - personvogn

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Tænder du på at uddanne unge og voksne, så de bliver så dygtige som muligt inden for sit felt?
Drives du af at gøre en forskel og lade din ledelse folde sig ud gennem medarbejderne?
Så vil vi rigtig gerne i dialog med dig.

Syddansk Erhvervsskole søger afdelingsleder til personvognsmekanikeruddannelsen med ansvar for den pædagogiske og administrative ledelse af uddannelsen i Vejle.

Som kommende leder er det først og fremmest vigtigt, at du prioriterer nærheden til kerneopgaven højt. Du er til stede med nysgerrighed og entusiasme i dialogen med medarbejderne om den faglige og pædagogiske udvikling.

Scania Danmark A/S
Mekaniker Kolding

Scania Danmark A/S

Uddannet mekaniker til travlt værksted

Vi har travlt i Kolding og søger derfor en dygtig mekaniker til vores afdeling. Hos os får du gode arbejdsforhold og bliver en del af en velfungerende afdeling, hvor vi brænder for Scania og vores daglige opgaver. Sammen med os sikrer du den høje standard som alle vores værksteder leverer til vores kunder hver eneste dag. Som kolleger har vi det godt sammen, og du bliver hurtigt en del af holdet hos os.

Vi tilbyder

 • En spændende og alsidig hverdag hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser
 • En god løn der matcher kvalifikationer og overenskomst
 • Opkvalificering hos Scania Academy
Scania Danmark A/S
Billund KommuneGENOPSLAG Sygeplejefaglige teamledere med ambitioner for udvikling af fremtidens opgaveløsning

Billund Kommune

Der er tale om to selvstændige lederstillinger til tværfaglige teams i syge- og hjemmeplejen. For at understøtte ambitionerne omorganiserer vi området, hvor syge- og hjemmeplejen bliver knyttet tættere sammen. Vores forventning er, at det forbedrer de koordinerede indsatser, sikrer det optimale flow i opgaveløsningen og øger kvaliteten i de faglige indsatser gennem styrkelse af faglighederne. Du kan sammen med dygtige kollegaer være med til at få de sidste brikker til at falde på plads.

Dit nærværende lederskab rummer gode erfaringer med at omsætte og implementere udviklingstiltag sammen med dine medarbejdere og lederkollegaer. Din drivkraft, nysgerrighed, engagement og ansvarlighed er smittende, hvorigennem du er med til at styrke kulturen i organisationen.