1.120 job matcher din søgning 1.120 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.120 resultater.
Nordfyns Kommune
Natsygeplejerske til Sygeplejen

Nordfyns Kommune, Søndersø

Sygeplejen i Nordfyns Kommune søger sygeplejerske til en fast nattevagtstilling.

Historisk set har natsygeplejerskerne arbejdet 5+2 på fast dage – 28 timer/ugentligt og hver anden weekend. Dette er stadig en mulighed, men der er også åbenhed omkring nye modeller til at sammensætte et vagtrul.

Sygeplejen i Nordfyns Kommune har 35 udekørende sygeplejersker ansat og de er fordelt på tre kontorer i kommunens hovedbyer. Som sygeplejerske om natten er du en del af det samlede nattevagtsteam af sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter.

Nordfyns Kommune
Centersygeplejerske til Plejecenter Otterup

Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune søger pr. 1. september 2020 eller snarest en centersygeplejerske til Plejecenter Otterup.

Stillingen er 32-37 timer i dagvagt mandag-fredag (afhængig af timeantal og rul) og maks. 1-2 helligdage om året.

Plejecenter Otterup består af Kærgården, hvor der er 8 huse med hver 10 beboere og Bryggergården med 2 afdelinger med hver 13 beboere.

Vi ønsker at du:

 • har interesse for og gerne erfaring med DÆMP
 • kan arbejde selvstændigt – du visiterer selv sundhedslovsydelser
 • kan arbejde målrettet med tidlig opsporing og rettidig indsats.
Ecit Services A/S Junior Financial Controller søges til fremgangsrig transportvirksomhed

Ecit Services A/S søger for Tide Bus Danmark A/S i Odense

Vil du gerne arbejde i en driftsorienteret stilling med spændende og afvekslende opgaver, hvor du får masser af mulighed for at udvikle dine kompetencer i samarbejde med et kompetent regnskabsteam?

Du bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling med 7 medarbejdere, og du får en dynamisk hverdag, hvor du arbejder som støttefunktion med support mod driften, samtidig med at du arbejder tæt sammen med selskabets Financial Controller omkring en række forskellige opgaver indenfor regnskab og controlling. Herudover arbejder du også arbejder med analyser og rapportering:

 • Controlling og afstemninger (resultatopgørelsen)
 • Regnskabsudarbejdelse af måneds- og årsregnskab
 • Omsætningsanalyse og øvrige nøgletal
Brødrene Dahl2 Eksterne Salgskonsulenter til segmentet små og mellemstore virksomheder

Brødrene Dahl

Er det en god dag, når du har knyttet endnu en kunde tættere på virksomheden? Har du mod på at udvikle dine salgsevner i en rolle, som har høj strategisk prioritet? Vi søger to eksterne salgskonsulenter, som skal øge kendskabet til Brødrene Dahl samt vores ydelser – for vi kan meget mere end at sælge produkter.

”Du skal søge jobbet ved Brødrene Dahl, hvis du brænder for at skabe resultater, udvikle dine salgskompetencer i et ambitiøst team med en stærk high five kultur.” siger Salgsleder Louise Møller Christensen.

Som ekstern salgskonsulent skal du italesætte konkrete værdier og afdække kundens behov med disse. Du har du kontakt til små og mellemstore virksomheder og får tildelt dit eget distrikt, hvor hovedopgaven bliver at knytte kunderne tættere på Brødrene Dahl ved at udbrede kendskabet til vores brede produktsortiment og services.

Brødrene Dahl
Hunkemöller
Vi søger en salgselev til vores butik i Odense

Hunkemöller

 • Drømmer du om at bruge dine salgsevner i en elevstilling med solide udviklingsmuligheder?
 • Elsker du lingeri, og har du ambitioner om at udvikle dit salgstalent endnu mere og måske blive butiksbestyrer?
 • Vil du begynde en 2-årig elevuddannelse, hvor du både sælger lingeriprodukter i butikken og deltager i lærerige skoleforløb med andre salgselever?
 • Og vil du være en del af et passioneret team af kollegaer, der er stolte af at arbejde hos Europas førende lingeribrand?
Irma.dk

Så har du her muligheden for at blive uddannet i Hunkemöllers butikker og få en elevuddannelse, der veksler mellem fuldtidsarbejde i butikken og 8 intensive skoleforløb. Som salgselev får du oveni en grundlæggende lederuddannelse, der giver dig unikke karrieremuligheder.

Er du klar på nye salgsudfordringer?

Hunkemöller
Berendsen Textil Service A/S
Produktionschef til vaskeri i Svendborg

Berendsen Textil Service A/S

Hos os er vasketøj ikke bare vasketøj. Det er en kompliceret proces, som på nogle områder er meget højteknologisk med meget dokumentation, og som på andre områder er relativ lavpraktisk.

Berendsen Textil Service A/S

Vi søger derfor en produktionschef til vores vaskeri i Svendborg, som har en evne til hurtigt at tilegne sig ny viden, og som kan styre driften i produktionen på en måde, så vi på én og samme tid opfylder kunderne behov og egne interne mål.

Dine opgaver er:

 • Rapportering og nøgletalsopfølgning
 • Produktionsplanlægning
 • Planlægning af reparationer og vedligehold
Berendsen Textil Service A/S
GML-HR A/SBusiness Controller

GML-HR A/S søger for kunde

Kan du se dig selv i en vækstorienteret virksomhed, hvor højt drive og innovation spiller en betydelig rolle og er du talknuseren som er stærk analytisk og samtidig forretningsorienteret?

Du får i rollen mulighed for at samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen og samtidig gøre brug af dine økonomiske kompetencer. Samtidig er du den der gør en forskel ved at optimere processer, således at effektiviteten højnes og forretningen fokuserer på de rette KPI’er.

Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Udarbejde rapporter, præsentationer og analyser til rapporteringspakker
 • Tæt opfølgning på og samarbejde med virksomhedens interne stakeholders
 • Budgetter, forecasts og lønsomhedsanalyser
GML-HR A/S
PeopleLink
Værkfører

PeopleLink søger for kunde

Ordreproduktion af kvalitetsprodukter i træ

Du får som medarbejdende værkfører en alsidig hverdag, hvor ledelse er i fokus.

Med reference til direktøren får du det samlede ansvar for produktion på ca. 10 medarbejdere, der med deres fleksibilitet og faglige dygtighed sikrer, en hurtig omstilling af produktion til nye ordrer og kvalitet i det færdige produkt. Din hovedopgave er, at:

 • Alle har en god dagligdag, hvor de ved, hvad de skal og er velmotiverede.
 • Kontakt til faste leverandører af råvarer, forbrugsvarer og lettere indkøbsopgaver
 • Vedligehold og optimering af maskinparken
Blue Ocean Robotics ApSUI Developer for mobile robots

Blue Ocean Robotics ApS, Odense

We make robots for humans enabling people around the world to do their job with better health and safety while also improving their productivity, skills and eventually their quality-of-life.

We expect you to have some years of experience and a proven track record from a relevant industry. It is important that our teams focus on development that adds value to our customers, so you have experience with product maturing. You need to have the following experience for the position:

 • React
 • Typescript
 • Git
 • Javascript
 • UI design based on css/styled-components
ERIK arkitekter A/S
Bæredygtighedsspecialist

ERIK arkitekter A/S, Aalborg, Aarhus, København, Odense eller Viborg

I ERIK tager vi bæredygtighed seriøst og vi opsætter – sammen med vores bygherrer – bæredygtighedsmål for alle vores projekter. Som bæredygtighedsspecialist i ERIK vil du være med til at opsætte bæredygtighedsmålene og sikre, at de også bliver nået. Som bæredygtighedsspecialist og en del af bæredygtighedsteamet i ERIK, får du mulighed for at arbejde selvstændigt, ligesom du kommer til at arbejde med projekter af vidt forskellig karakter.

Som bæredygtighedsspecialist i ERIK lægger vi meget vægt på, at du er samarbejdsorienteret og har lyst til at deltage i og bidrage til og i vores faglige udvikling og dialog. Du får meget ansvar og ikke bange for at tage det.

Du får mulighed for at komme med på et hold, som er under opbygning, og være en del af en uhøjtidelig og dynamisk organisation.

ERIK arkitekter A/S
ABB A/SProject Engineer med ambitioner om udvikling til Lead rolle

ABB A/S, Odense

Når du bliver en del af ABB, bliver du del af en førende, global virksomhed, der er drevet af at skabe en bæredygtig fremtid. Med innovative, digitale teknologier baner vi vejen for adgangen til renere energi.

Med base på kontoret i Odense/Skovlunde er din opgave at udføre service- og projektopgaver for energi- og procesvirksomheder i hele Danmark. Opgaverne spænder fra en enkelt dags optimering og programmering hos en mindre kunde til totalprojekter af et års varighed. I disse er du med hele vejen fra design over programmering til idriftsættelse og opfølgning på det samlede projekt.

Dine ansvarsområder

 • Deltage i automations-projekter – fra design til færdigt løsning idriftsat hos kunden
 • Håndtere serviceopgaver, herunder mindre ad hoc-programmeringsopgaver ude hos kunden
 • Programmere procescontrollere (PLC)
Davidsens Tømmerhandel A/S
HR Business Partner

Davidsens Tømmerhandel A/S

Til en nyoprettet stilling søger vi lige nu en HR Business Partner, som er drevet af at supportere forretningen i det daglige arbejde med at skabe resultater - og som kommer med et stærkt og forretningsorienteret mindset og solid erfaring fra en tilsvarende rolle.

Du får en aktiv rolle i at bidrage til den spændende rejse, vi er på lige nu, hvor vi arbejder intenst med at ruste os til morgendagens udfordringer - både i forhold til digitalisering af vores HR-processer, professionalisering af vores rekrutteringsprocesser, den daglige én til én sparring med vores ledere og meget mere.

Som HR Business Partner hos os agerer du på både operationelt og taktisk niveau - og arbejder også med at drive en strategisk HR-agenda helt ud i hjørnerne af forretningen.

Davidsens Tømmerhandel A/S
NOVASOL A/S
Danmarks største feriehusudlejer søger stærke salgsprofiler til NOVASOL i hele Danmark

NOVASOL A/S

Kunne du tænke dig at afholde dine kundemøder i omgivelser som disse...
Kunne du tænke dig at arbejde med sommerhuse?
Kunne du tænke at skabe rammerne for gode ferieoplevelser?

NOVASOL, Danmarks største feriehusudlejer, oplever stor vækst i disse år og søger derfor efter dynamiske og solide salgsprofiler med fokus på at fastholde og udvide vores portefølje af udlejningshuse.

Stillingerne er baseret i henholdsvis Nordøstjylland, Vestjylland, Fyn samt på Sjælland. Det bliver bl.a. dit ansvar at tegne kontrakter på nye huse til udlejning gennem NOVASOL. En ligeså vigtig arbejdsopgave, er rådgivningen af nuværende feriehusejere i forbindelse med udlejning, ombygning og restaurering, med henblik på at optimere udlejningen af deres feriehus.

NOVASOL A/S
Bravida Danmark A/S
Trainee med teknisk uddannelse

Bravida Danmark A/S, Odense

Vil du lære at begå dig som projektleder, serviceleder eller projektassistent i byggebranchen? Kan du sætte din tekniske viden i spil på praktiske projekter? Og vil du udvikle dit potentiale og få solide lederkompetencer – mens du gør karriere i én af landets mest succesfulde installationsvirksomheder?

Som trainee hos Bravida bliver du rustet til at varetage rollen som projektleder, entrepriseleder eller projektassistent gennem både uddannelse og praktisk erfaring. Du får indblik i alle facetter af projektprocessen, og i det daglige er du en del af et team af projektledere, hvor du assisterer med:

 • Personaleledelse
 • Projektøkonomi og indkøb af materialer
 • Strukturering af arbejdet og koordinering af arbejdsopgaver
 • Arbejdsmiljø og tilsyn med arbejdet på byggepladserne
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Trainee med teknisk uddannelse, Kolding og Odense

Bravida Danmark A/S

Vil du lære at begå dig som projektleder, serviceleder eller projektassistent i byggebranchen? Kan du sætte din tekniske viden i spil på praktiske projekter? Og vil du udvikle dit potentiale og få solide lederkompetencer – mens du gør karriere i én af landets mest succesfulde installationsvirksomheder?

Som trainee hos Bravida bliver du rustet til at varetage rollen som projektleder, entrepriseleder eller projektassistent gennem både uddannelse og praktisk erfaring.

Vi tilrettelægger traineeforløbet ud fra din uddannelsesmæssige baggrund og erfaring. Selve traineeforløbet starter i januar 2021 og varer 12 måneder, hvor du i en kombination af 2-dages kurser, on-the-job-training og projektarbejde bliver rustet til at fungere som projektleder, entrepriseleder eller projektassistent i byggebranchen.

Bravida Danmark A/S
VejdirektoratetIngeniør til Trafikafvikling i Middelfart

Vejdirektoratet

Vil du sikre vejen frem for trafikanter på statsvejnettet? Har du lyst til at samarbejde med mange fagspecialister og være i kontakt med både entreprenører og borgere?

Vi har trafikanten i fokus og sikrer fremkommelighed og trafiksikkerhed, samtidig med at vi skaber rammerne for et sikkert arbejdsmiljø, når vejarbejde udføres. Vi bidrager til udbudsmaterialer ved større og mindre anlægs- og driftsprojekter, fører trafiktilsyn og medvirker til udarbejdelse af vejregler m.m.

Du får ansvaret for sagsbehandling af ansøgninger om rådighed over vejareal i forbindelse med anlægs- og driftsopgaver. Med andre ord skal du behandle godkendelser af afmærkninger og vilkår ved anlæg- og driftsprojekter på statsvejene.

På sigt vil du også blive involveret i Vejdirektoratets egne udbudsprojekter i forhold til afmærkning og vilkår til vejarbejderne.

Odense Kommune

Sygeplejersker til Rugårdsgruppen - vikariater

Odense Kommune

Vil du være med til at gøre en forskel for borgerne og støtte dem til et meningsfuldt og selvstændigt liv? Vil du være med til at forme fremtidens sygepleje i Odense Kommune, så hører vi gerne fra dig.

Byens største hjemmeplejegruppe søger to sygeplejersker til længerevarende vikariater på 32-37 timer ugentligt. Tiltrædelse 1. oktober 2020-28. februar 2022.

Om jobbet

 • Vi udfører kompleks og grundlæggende sygepleje til borgere i eget hjem jf. Lov om Sygepleje.
 • Vi udfører dagligt planlagte og akutte opgaver i en meget omskiftelig hverdag.
 • Vi oplever et meget stort flow af borgere i vores forløb, som kan være både korte forløb, men også livslange borgerforløb.
Odense Kommune
Verisure
Kørende Sælger til salg af Falck Alarm-løsninger

Verisure

Vi er i massiv vækst og søger derfor nye kolleger til vores Falck Alarm-teams i hele landet. Falck Alarm blev i 2016 opkøbt af Verisure A/S, Europas førende alarmselskab. Vi tror på, at det er en menneskeret at føle sig tryg, og derfor arbejder vores +18.000 passionerede medarbejdere dagligt på at beskytte over 3 mio. kunder på tværs af de 16 lande, vi er repræsenteret i.

Carlsberg Breweries A/S

Som kørende sælger i Falck Alarm får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden.

Hos Falck Alarm ønsker vi at give alle med det rette drive og motivation chancen for at blive en del af familien og komme med på vores vækstrejse. Derfor har vi udviklet et struktureret onboarding-program, så du på bedste vis lærer alt om vores salgsprocesser og markedsledende produkter og services.

Verisure
Verisure
Lederaspiranter til kørende salg – Verisure/Falck Alarm

Verisure

Vi er fortsat i vækst og søger derfor ambitiøse kolleger, der drømmer om at arbejde med ledelse og på sigt kan indtræde i en rolle som Teamleder med ansvar for ét af vores Verisure- og Falck Alarm-teams til vores salgsafdelinger i hele landet.

Du vil til at begynde med indtræde i en rolle som Kørende Salgskonsulent, hvor du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde samt sikre, at alarmsystemet bliver leveret til rette tid. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Verisure
Kørende Sælger – Verisure A/S DK

Verisure

Vi er i massiv vækst og søger derfor nye kollegaer til vores Verisure-teams i hele landet.

Verisure

Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender. Da vi altid bestræber os på at møde vores kunder, når de ønsker det, vil aftenarbejde kunne forekomme et par gange om ugen.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure