2.575 job matcher din søgning 2.575 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Holbæk KommuneEr du nysgerrig, reflekterende og har du lyst til at være med i implementeringen af KRAP metoden, så læs videre

Holbæk Kommune

Brænder du for at være med til at gøre en forskel for voksne med psykiske og fysiske handicap, så søger vi netop nu pædagoger til vores botilbud Søbæk Have.

På Søbæk Have er vores ambition at støtte udviklingshæmmede, der har et moderat til massivt behov for støtte, til størst mulig livsmestring, selvbestemmelse og indflydelse på eget liv og vi arbejder løbende med fokus på relevante forbedringer til gavn for borgerne.

Fagligt arbejder vi med afsæt i den anerkendende og relationelle tilgang, og vi inddrager forskellige pædagogiske metoder tilpasset den enkelte borger.

Holbæk KommuneSocial- og sundhedsassistent til Plejecenter Elmelunden

Holbæk Kommune

Er du vores nye kollega?

Er du uddannet social- og sundhedsassistent og har du lyst til at blive en del af et professionelt team af engageret kolleger omkring beboerne? Og hvor livskvalitet for den enkelte beboer er en most hver dag, alle dage, uanset hvilket tidspunkt på døgnet vi snakker om?

Så skal du lægge din ansøgning her. For så er du den vi leder efter.

Vi søger primært til aftenvagt:
1 social- og sundhedsassistent, 28 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. weekend, med ansættelse pr. 1. juli 2021 eller snarest derefter.

Zeppelin Power Systems
Vi søger en salgskonsulenter med stort drive

Zeppelin Power Systems

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Midt- og Nordjylland og til dækning af Sjælland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Power Systems
Bizcon
Leading GRC specialist

Bizcon, Roskilde

Leading GRC specialist with a passion for helping large corporations stay on top of Governance, Risk and Compliance.

Do you have a passion for governance, risk and compliance and the DNA of a Business Consultant? Do you strive to be among the best in your field and would you like to work with GRC solutions from DILIGENT Corporation - the world’s largest GRC SaaS provider? Then you might be our new leading GRC-specialist?

You will be our leading specialist within governance, risk and compliance, and you will be working with a highly innovative and truly data-driven software platform and one of the world’s leading GRC solutions. You will play a key role in the team and have a high impact on the way our customers work with GRC.

Dekra Equipment & Services A/S
Uddannelseschefer til DEKRA

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby, Hillerød og Næstved

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du gennem ledelse, planlægning og udvikling får mulighed for at bidrage til udviklingen af de uddannelsesmæssige rammer og kompetencer samt skabe begejstring i undervisningslokalerne? Så er du måske den rette kandidat til en af de to stillinger som uddannelseschef hos DEKRA.

Som led i vores vækststrategi har lavet en ny organisation og vi søger derfor to uddannelseschefer:

 • Den ene uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af vores skoler i Hillerød og Næstved.
 • Den anden uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af de grundlæggende transportuddannelser i Brøndby.

For begge stillinger gælder det, at du vil varetage en bred pallette af opgaver på både operativt og taktisk niveau.

Dekra Equipment & Services A/S
PostNord DanmarkPakkeomdelere til Jyderup - midlertidig

PostNord Danmark

Bliv en del af vores team.

Vi mangler timelønnede medarbejdere til omdeling af privatpakker i hverdagene og som også skal indgå i en 14 dages turnus med omdeling af pakker til collect shops, nærbokse mv. i weekenden.

 • Depot Jyderup ligger på Lynggårdsvej 45, 4450 Jyderup
 • Du møder kl. 15:30 - 21:00 i hverdagene, samt kl. 07:30 - 13:40 i weekenden.
 • Timelønnen er 132,35 incl. omdelingstillæg

Stillingerne er tidsbegrænsede indtil 28. juni 2022.

JobTeam
Nyuddannet maskinmester - bliv selvstændig med eget vikar- og rekrutteringsbureau

JobTeam

Det er vigtigt, at du har en erhvervsmæssig baggrund inden for metalområdet og har stor lyst til at drive dit eget vikar- og rekrutteringsbureau. Din baggrund behøver ikke være fra vikar- og rekrutteringsbranchen, idet du vil få en grundig oplæring af vores erfarne konsulenter.

 • Opstart af eget vikar- og rekrutteringsbureau inden for det faglærte område
 • Opbygning af gode langevarige kunderelationer i dit eget distrikt
 • Rekruttering af egnede kontorkandidater til vikarjobs og fastansættelser
PostNord DanmarkPakkeomdeler til Slagelse - midlertidig

PostNord Danmark

Bliv en del af vores team.

Vi mangler timelønnede pakkeomdelere til udkørsel af privatpakker i hverdagene og som også indgår i en 14- dages weekendturnus med omdeling af pakker til collect shops, pakkebokse, nærbokse mv.

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Du værdsætter det frie og uafhængige job som pakkeomdeler, der kræver god fysisk form og du ønsker et job med ansvar og højt tempo. Du både kan og vil omstille dig til nye opgaver og vilkår.

Vores kunder oplever dig som positiv og professionel, du er en god repræsentant for os og du giver kunden den aftalte service og kvalitet.

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApSTømrere søges

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS, Haslev

Hos Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS bestræber vi os på altid at være de bedste til det, vi laver, og vi går derfor altid målrettet efter at levere den høje kvalitet og det høje serviceniveau, vi er kendte for hos vores kunder. Ordrebogen er godt fyldt op, og vi har brug for erfarne hænder i vores lille team.

Vi søger derfor tømrere med en solid og bred erfaring, der har lyst til at arbejde i en lille virksomhed, hvor alle tager del i det daglige ansvar for at yde vores kunder den bedste service på markedet.

Vi tilbyder:

 • God løn inkl. sundhedsforsikring, pension og feriepenge
 • Firmabil med det rette værktøj
 • Frihed under ansvar
Vordingborg KommuneVordingborg Musikskole søger violinlærer og orkesterleder

Vordingborg Kommune

Da den ene af vores violinlærere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi pr. 1.8.2021 en violinlærer til varetagelse af undervisning af 20-25 violinelever på alle niveauer.

Vordingborg Musikskole er en veldrevet institution med ca. 1200 elever og er blandt andet kendetegnet ved en stærk profil inden for den klassiske musik.

Ansættelsen indebærer bl.a. ledelse af vores velfungerende symfoniorkester ”Southside Symfoniorkester”, der består af ca. 25 elever på mellemniveau.

Undervisningen varetages i tæt samarbejde med en erfaren kollega omkring tilrettelæggelse af repertoire og direktion.

Stevns KommuneSocialrådgivere/socialformidlere søges til barselsvikariat - genopslag

Stevns Kommune, Store Heddinge

Til dig, som har lyst til at indgå i et spændende udviklingsarbejde med udsatte børn og deres familier, har Afdelingen for Udsatte Børn og Unge et barselsvikariat ledigt i perioden 1.august 2021 til 31.juli 2022.

Du vil primært blive beskæftiget med myndighedsopgaver i form af behandling af underretninger, udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser, iværksættelse af forebyggende indsatser og foranstaltninger og opfølgning på disse. Det betyder, at du vil have sagen fra den starter, til familien ikke længere behøver støtte fra afdelingen.

Herudover vil du skulle indgå i det tværgående distriktssamarbejde med bl.a. skoler, dagtilbud, PPR og sundhedsplejen, der har som mål tidligt at opfange og afhjælpe begyndende vanskeligheder hos børn i almenområdet.

Vallekilde ValgmenighedOrganist

Vallekilde Valgmenighed, Hørve

Vallekilde Valgmenighed søger ny organist pr. 1. september 2021.

Vallekilde valgmenighed er en privat drevet menighed under Folkekirken. Vi har ca. 500 medlemmer og har egen kirke.

Organisten forpligter sig til at spille ved samtlige gudstjenester og kirkelige handlinger. Placering af ferier, friweekender og fridage aftales med præst og bestyrelse i relation til årets øvrige planlægning. Stillingen har et ugentligt timetal på ca. ni timer.

Haslev LægecenterKonsultationssygeplejerske til Sjællands største kompagniskabspraksis

Haslev Lægecenter, Haslev

Vi søger en sygeplejerske, som har fokus på tillid, faglighed og menneskelighed. En sygeplejerske med bred erfaring i rygsækken fra hospitalsregi eller primærsektor med fokus på det medicinske speciale.

Du bliver en del af en arbejdsplads med fokus på samarbejde, medbestemmelse, kvalitet og faglighed samt med kontinuerlig kompetenceudvikling og faglig sparring, som er individuelt tilpasset.

Derudover er du nysgerrig og opsøgende på nyeste viden omkring dit felt, og på baggrund af dette implementerer og følger du op på igangsatte projekter og tiltag. Det betyder blandt andet:

 • Selvstændige konsultationer inden for dine kompetencer og medhjælper ved enkelte af lægernes konsultationer.
 • Telefonvisitation og booking af konsultationer.
 • Medansvarlig for vores kronikerbehandling.
Wunderwear A/S
Fordi… du brænder for at sælge eksklusivt lingeri!

Wunderwear A/S, Næstved

Wunderwear søger lige nu initiativrige Sælgere til vores butikker i Næstved Storcenter. Som Sælger hos os kan du se frem til gode muligheder for personlig udvikling. Du vil som Sælger indgå i et dynamisk team, hvor professionel service og godt humør er en vigtig del af hverdagen.

Du vil igennem din ansættelse få lov til at prøve kræfter med en lang række opgaver inden for salg og service samt grundlæggende butiksdrift.

Vi tilbyder dig:

 • En stilling med ca. 15 ugentlige arbejdstimer med mulighed for flere timer i ferieperioder
 • Et spændende job, hvor du kommer til at arbejde med mode og eksklusive mærker inden for lingeri, nattøj, badetøj og strømper
 • Afvekslende opgaver af både salgs- og driftsmæssig karakter, herunder selvstændigt ansvar for en eller flere produktgrupper
 • Attraktive personalegoder
Wunderwear A/S
Cobot Lift ApSJunior Sales Manager for Exciting Cobot Solutions

Cobot Lift ApS, Slagelse

At Cobot Lift in Slagelse, we are expanding the core team to go truly global with sales of our robotic lift solutions. Are you a young self-starter sales person with a dedicated vision to sell to global customers and willing to travel, then you might be our new team member?

Cobot Lift is a small startup company, which has success in selling cobot solutions for elimination of various heavy lifts for items up to 45 kg.

After an introduction of our product portfolio then your core tasks will be:

 • Host online webinar demonstration to potential customers, which still is very active sales tool due to covid-19, but has been quite successful. Therefore, Cobot Lift expects to continue use as part of customer awareness campaigns, but also for online training purposes.
 • Sales visits in Scandinavia and globally
 • Daily coordination internally, and follow up with our distribution network to close the sales programs.
Pictura A/SSalgskoordinator

Pictura A/S, Roskilde

Vil du tage det næste skridt i din karriere og udvikle dit talent for salg, samtidig med at du bidrager til vores forsatte vækst. Så har du muligheden for at blive vores nye salgskoordinator.

Du skal være med til at sikre, at Pictura er den foretrukne samarbejdspartner inden for vores kategorier hos vores eksisterende kunder, samtidig med vi udvikler nye.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Daglig drift og udvikling af egen kundeportefølje, hovedsageligt i Danmark
 • Ansvarlig for præsentationer til kunde-, status- og årsmøder
 • Ansvarlig for salgsfremmende kampagner og aktiviteter med udvalgte kunder
DECO GROUP ASKundeservicemedarbejdere

DECO GROUP AS, Randers/Greve

Vil du være med til at flytte Skandinaviens mest spændende koncept inden for solafskærmning? Og er du en engageret ildsjæl med ”can do” resultater?

Har du solid erfaring med kundesupport, evt. fra kundecenter eller en anden support-afdeling, så er det måske dig der er vores nye kundeservicemedarbejder.

Vi varetager mange opgaver, typisk fordelt på forskellige kolleger, såsom:

 • Support til b2b/ b2C altså til vore forhandlere, gardinbusser og ”deres kunder”
 • Ordre- og reklamationsbehandling
 • Ruteplanlægning for vore udekørende kolleger
 • Produktvejledning
 • Mail- og telefon-support
SKORINGENSkoringen Waves søger Salgsassistent

SKORINGEN, Greve

Skoringen Waves søger Salgsassistent 30 - 37 timer om ugen, der elsker sko.

Dine arbejdsopgaver:

 • Service og salg til kunderne
 • Indflydelse på butikkens daglige drift
 • Merchandising
 • Opfyldning af varer/lagerarbejde
 • Lettere rengøring

Stillingen byder på dage med arbejde til kl. 19, og man skal være indstillet på at arbejde hver anden weekend (lørdag og søndag). Det er et job med masser af udfordringer og en hektisk, men sjov hverdag, hvor dagene aldrig er ens. Du vil komme ind i et team, som har et sjovt og uformelt miljø.

Mandecentret Botilbud ApS
Socialrådgiver med relevant erfaring søges til Mandecentret Slagelse

Mandecentret Botilbud ApS

Vil du være med til at op starte en helt ny afdeling af Mandecentret. Påvirke og udvikle arbejdet med mænd i krise? Vil du være en del af et dynamisk, innovativt og tæt kollegateam, hvor der både er plads til udvikling og udfoldelse. Så har du muligheden nu!

Vi søger en erfaren socialrådgiver med et solidt fagligt grundlag og gerne med erfaring fra det kommunale område, eller myndighed. Du har kendskab og erfaring med lovgivning indenfor det sociale område.

Dit arbejdsfelt indebærer blandt andet:

 • Visitationssamtaler
 • Kontaktperson for beboere
 • Ind- og udflytning af beboere
Mandecentret Botilbud ApS
Manova A/SVi søger en økonomichef

Manova A/S, København og Rønnede

I Manova søger vi en økonomichef, som skal varetage ansvaret for vores fællesadministration – der indbefatter Manova, Skovtårnet og Camp Adventure.

Du kommer til at være ansvarlig for den daglige drift af administrationen, procedurehåndtering og generelt administrationsudvikling af den samlede koncern for alle tre selskaber.

Du skal have erfaring og gode kvalifikationer indenfor regnskab og er rutineret bruger af økonomisystemer (E-conomic/Dataløn) og Excel. Det er desuden vigtigt, at du er omhyggelig, har fokus på kvalitet og er initiativrig.