1.918 job matcher din søgning 1.918 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Zeppelin Power Systems
Vi søger en salgskonsulenter med stort drive

Zeppelin Power Systems

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Midt- og Nordjylland og til dækning af Sjælland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Power Systems
HumanTrust A/S
Projektchef B2B

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet

Har du lyst til at arbejde med spændende rækkehusprojekter på Jylland og Fyn, hvor du går forrest som projektchef på B2B-området og viser, hvordan godt købmandskab og byggeteknisk snilde ser ud? Har du desuden, hvad der skal til for at bygge en helt ny organisation op under dig? Så er du måske den nyeste tilføjelse til RækkehusCompagniet, som er vækstvirksomheden HusCompagniets nye forretningsben.

RækkehusCompagniet skræddersyer rækkehuse til investorer fra idé til overdraget, færdigbygget projekt.

Som projektchef B2B får du følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Ansvar for udførelse af alle B2B-rækkehusprojekter (Fyn/Jylland) inkl. økonomi
 • Ansvar for opbygning af ny teknisk afdeling til håndtering heraf (byggeledelse/tegnestue)
HumanTrust A/S
JobTeam
Nyuddannet maskinmester - bliv selvstændig med eget vikar- og rekrutteringsbureau

JobTeam

Det er vigtigt, at du har en erhvervsmæssig baggrund inden for metalområdet og har stor lyst til at drive dit eget vikar- og rekrutteringsbureau. Din baggrund behøver ikke være fra vikar- og rekrutteringsbranchen, idet du vil få en grundig oplæring af vores erfarne konsulenter.

 • Opstart af eget vikar- og rekrutteringsbureau inden for det faglærte område
 • Opbygning af gode langevarige kunderelationer i dit eget distrikt
 • Rekruttering af egnede kontorkandidater til vikarjobs og fastansættelser
Frederikshavn KommuneByggesagsbehandler til Center for Teknik og Miljø

Frederikshavn Kommune

Center for Teknik og Miljø søger nye medarbejdere til afdelingen Byg og Ejendomsdata for at styrke byggegruppen, da vi har forrygende travlt og fortsat ønsker at efterleve ambitionerne om effektiv og hurtig byggesagsbehandling.

Du vil blive tilknyttet Byggegruppen, som løser opgaver indenfor:

 • Byggesagsbehandling, herunder koordinering af byggesager i forhold til anden lovgivning og den øvrige del af myndighedsområdet.
 • Vejledning af rådgivere, virksomheder og borgere inden for byggeområdet.
 • Administration af kommuneplan, lokalplaner, vedtægter og deklarationer.
 • Tilsyn og klagesager.
Deck1 A/S
Junior Sales Manager for DECK1 – future offshore transport marketplace

Deck1 A/S, Aalborg

We are looking for a junior sales person who, together with the CEO, can follow a newly defined sales and go to-market strategy to make DECK1 the leading marketplace for offshore professionals.

After an introduction of our product portfolio then your core tasks will be:

 • Hosting seminars & online webinars demonstrating DECK1 to potential customers. DECK1 is aiming for global reach, and with expected travel restrictions we expect to use online tools as part of customer awareness campaigns and online training purposes
 • Travels in Europe initially, and moving to global travels as we expand the marketplace
 • Daily coordination internally, and follow up with our partners and network to ensure customer satisfaction and success
Deck1 A/S
FGU VendsysselUnderviser til vores værksted Byg, Bolig og Anlæg på skolen i Hjørring

FGU Vendsyssel

Lyder det som en spændende opgave at stå i spidsen for et hold af unge mennesker? Begejstres du selv af at bygge, lave haveanlæg eller udføre god ejendomsservice? Brænder du for at gøre en afgørende forskel for unge mennesker?

FGU Vendsyssel er en institution, der udbyder forberedende grunduddannelse (FGU) til unge mennesker mellem 16 og 25 år på tre forskellige spor: Almen grunduddannelse, erhvervsgrunduddannelsen og produktionsgrunduddannelse. Undervisningen foregår både på værksteder, i undervisningslokaler og i form af virksomhedspraktik.

Din opgave vil være på vores værksted på Skolen i Hjørring. Du vil have et hold af elever, der er tilknyttet linjen Byg, Bolig og Anlæg. Sammen med holdet vil du arbejde med byggeri i form af murerfaget, etablering af anlæg og arbejdsopgaver indenfor ejendomsserviceområdet.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
IT-systemarkitekt til udvikling af fremtidens digitaliserede forsvar

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse

Er du en erfaren og nysgerrig it-systemarkitekt, og brænder du for at udvikle dit speciale og dygtiggøre dig indenfor dit fag? Og kan du løfte IT-infrastrukturen, og sikre konsolidering af Forsvarets it for soldater i ind- og udland? Så er det dig, vi leder efter!
Stillingen har ingen fast geografisk placering, da vi har lokationer i hele landet. Det er derfor op til dig, hvor dit tjenestested skal være.

Stillingen indeholder en bred vifte af opgaver relateret til infrastruktur og netværksarkitektur, løsningsorienteret arkitektur samt kommunikativt og strategisk IT-arkitektur.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Migatronic A/S
Indkøbsassistent

Migatronic A/S, Fjerritslev

Vi søger en erfaren indkøbsassistent, som er vant til og trives med de mange forskellige opgaver, udfordringer og deadlines, der er del af dagligdagen i en indkøbsafdeling. Dine opgaver og ansvar vil bl.a. være:

 • at arbejde med rutinerne i forbindelse med vare disponering og tilrettelser af stamdata.
 • daglig kommunikation med vores mange leverandører.
 • varetage disponering af en lang række tekniske komponenter (standardvarer og tegningsvarer) fra både ind- og udland. Materiale- og bearbejdningskendskab vil således være en fordel, men ikke et must.
 • at holde dig ajour med ankomsttider fra vores transportører ved importeret gods. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med fragthåndtering, metoder og indfortoldninger, således du kan tage en dialog med vores transportører eller vores leverandører omkring forsendelser.
Migatronic A/S
Sintex a/sVi søger operatører til fast daghold og fast nathold

Sintex a/s, Hobro

Vi har travlt og søger derfor operatører til fast daghold og fast nathold på Sintex i Hobro. Sintex er en del af Grundfos, og vi laver komponenter i metal til primært pumpe- og bilindustrien.

Om jobbet:

 • Påsætning og pakning af mindre emner Gennemføre målinger på emner regelmæssigt og reagere ved fejl
 • Gennemføre målinger på emner regelmæssigt og reagere ved fejl
 • Udbedre maskinfejl eller tilkalde teknikere

Vi tilbyder enten et attraktiv daghold eller fast nathold med fast mødetid, samt et godt arbejdsmiljø med gode forhold samt en positiv og uformel omgangstone. Hos os tæller alle gode ideer!

Gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med fokus på nyskabelse, tårnhøj kvalitet og bæredygtighed.

jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Hadsund

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

HumanTrust A/S
Projektudviklingschef

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet

Er du den nye projektudviklingschef til Nordens største husbyggerfirma, HusCompagniet? Hvis du vil med på en vækstrejse, hvor du står for identifikation og indkøb af arealer til byggeri samt udvikling/ byggemodning af udstykninger, så skal du helt sikkert læse med her…

HusCompagniet er Danmarks og Nordens største husbyggerfirma, der er specialister i moderne parcelhuse og rækkehuse til private købere og professionelle investorer.

Den sunde vækst har ført en række nyoprettede stillinger med sig, heriblandt stillingen som projektudviklingschef Jylland/Fyn. I denne rolle bliver dine vigtigste ansvarsområder at identificere, indkøbe og udvikle udstykninger til række- og parcelhuse beliggende i Jylland og på Fyn samt at byggemodne udvalgte områder inkl. budgetansvar.

HumanTrust A/S
DSBSalgsassistent til Aalborg Station DSB 7-Eleven (8 timer pr. uge)

DSB

Vil du være en del af en virksomhed, hvor DU kan gøre en forskel sammen med dedikerede kollegaer, som støtter og motiverer hinanden, samtidig med at vi har det sjovt – så er dette jobbet for dig!

Din hverdag består bl.a. af at byde kunderne velkommen og sørge for en flot og præsentabel butik. Du vil i løbet af dagen få lov til at udføre mange forskellige opgaver såsom bagning, rengøring, trimning og tilberedning af mad.

I DSB 7-Eleven:

 • Har vi plads til mangfoldighed samt giver hinanden ros & anerkendelse.
 • Skaber vi positive oplevelser sammen med kunderne.
 • Har vi engagement & opfordrer hinanden til at være den bedste version af sig selv.
DSB
JELD-WEN Danmark A/S
Produktionsmedarbejder til fabrikken i Løgstør

JELD-WEN Danmark A/S

Vil du være en del af et stærkt og fleksibelt team, der beskæftiger sig med produktion af døre til arkitekter, håndværkere og boligejere? Og kan du navigere i en travl hverdag og stadig bevare fokus på kvalitet og godt håndværk?

Så får du nu muligheden for at prøve kræfter med en spændende stilling som produktionsmedarbejder til vores fabrik i Løgstør.

Dine primære opgaver er:

 • Maskinoperatør
 • Pakning af karme og døre
 • Forskellige montageopgaver

Vi tilbyder et job i et godt arbejdsmiljø, hvor du får en spændende og dynamisk hverdag med en frisk omgangstone. Vi har arbejdstøj og værnemidler til alle, en god kantine, sundhedsforsikring og en aktiv personaleklub på fabrikken.

JELD-WEN Danmark A/S
Kommuneqarfik Sermersooq
Sermersooq Erhverv i Tasiilaq søger Erhvervs- og turismekonsulent/job-nr. 347/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Brænder du for Erhvervs- og turismeudvikling?

Sermersooq Erhverv søger netop nu en engageret og drivkraftig konsulent til en stilling i Tasiilaq, hvor du kan forvente stort ansvar og spændende opgaver.

Tasiilaq er i en positiv udvikling! I Sermersooq Erhverv har vi blandt andet fokus på bæredygtig udvikling af regionen, til gavn for turister og lokalbefolkningen. Derfor søger vi en konsulent til en stilling, med fokus på erhvervs- og turismeudvikling.

Dine opgaver:

 • Understøtte Erhvervsråd Østs arbejde og indsatsområder
 • Opstarte lokale erhvervsnetværk f.eks. indenfor turismeområdet
 • Planlægge og eksekvere relevante events
Kommuneqarfik Sermersooq
Danske BankContinuous Improvement Lead for DK, KYC Natural Persons

Danske Bank, Høje Taastrup, Aalborg, Vejle or Aarhus

Do you want to play a critical role in Financial Crime Prevention, KYC Natural Persons in Danske Bank? Are you motivated by problem-solving, root cause analysis, continuous improvements, management sparring, speaking up and working with lean in an ever changing environment?

Your responsibility will be ranging widely

 • Sparring partner to and supporting the Head of Area (HoA) in Denmark on the continuous improvement journey for the market area
 • Driving centralised continuous improvements and projects along with SMEs from the production and team members
 • Being the lead of the continuous improvement group consisting of five CI-, System- and Data- leads. This includes internal sparring and coaching
Tican Fresh Meat A/S
Tekniker

Tican Fresh Meat A/S, Thisted

Til Tican Fresh Meat A/S i Thisted søger vi en dygtig og engageret tekniker eller lignende, som kan stå for drift af palletering i vores frysehus samt drift af produktionslinjer. Som tekniker bliver du en del af vores tekniske afdeling, der har det el-tekniske og mekaniske ansvar for fabrikken i Thisted. Vi udfører alle former for reparations- og optimeringsopgaver.

Arbejdsopgaver

 • Drift af palletering og frysehus samt drift af produktionslinjer
 • Vedligehold, fejlfinding og reparation af maskinparken elektrisk og mekanisk
 • Optimeringsarbejde på maskiner og produktionsanlæg, herunder omstilling af maskiner

Vi kan tilbyde frihed under ansvar i en organisation med en uformel omgangstone og gode kolleger.

Tican Fresh Meat A/S
THISTED KOMMUNE
Lærer med dansk og matematik til overbygningen på Snedsted Skole

THISTED KOMMUNE

Er du vild med unge mennesker? – vil du gerne i et stærkt team? – er samarbejde og fælles ansvar lige dig? – og kan du undervise i matematik og dansk? – så har vi et godt tilbud til dig!

THISTED KOMMUNE

Vi har brug for en lærer, der har linjefag eller tilsvarende kompetencer i dansk og matematik. Du kommer til at have størstedelen af dine timer i vores overbygning, hvor der også ligger en delt klasselærerfunktion. Du skal have matematik på vores erhvervslinje – en klasse med maks. 10 elever, der har begrænset fagrække og stærkt fokus på at få indsigt og erfaringer via samarbejde med erhvervslivet.

Marel A/S

Configuration Specialist

Marel A/S, Støvring, Aarhus, Germany, Iceland or Netherlands

Do you have an interest for the structural part of machine configuration? Are you good at understanding different ERP-systems and being the link between Innovation and Sales?

As a Configuration Specialist, you are part of the Global modelling community in Marel as well as being part of the Global Sales Operations team aligning and defining global standards, guidelines, policies and processes. You structure and secure global alignment on Configuration modelling as well as future quotation tools.

Some of your tasks:

 • Pro-actively steering the creation and maintenance process for configuration models
 • Driving successfully implementation of configuration models in collaboration with Innovation and Supply Chain
 • Driving creation and maintaining configuration models in the designated Marel tool
Marel A/S
TEE JAYS A/S
Engageret sælger

TEE JAYS A/S, Svenstrup

Som sælger i Export Teamet i TEE JAYS A/S bliver du en del af en stærk, erfaren salgsorganisation. Du får ansvaret for at realisere virksomhedens ambitiøse vækststrategi i Europa i et tæt samarbejde med vores to andre medarbejdere i Export Teamet.

Dine opgaver bliver blandt andet at sikre den fortsatte vækst med eksisterende forhandlere samt at udvikle nye forretningsrelationer. Arbejdsopgaverne inkluderer blandt andet:

 • Daglig kundekontakt og ordrebehandling fra hovedkontoret med forhandlere i Europa.
 • Effektiv og struktureret planlægning af fysiske og værdiskabende forhandlerbesøg.
 • Udvikling af eksisterende forhandlere og vedligeholdelse og supportering af TEE JAYS Ambassadører.
TEE JAYS A/S
Carsoe A/SWarranty Specialist

Carsoe A/S, Aalborg

Er du resultatorienteret og trives i en hverdag med stor frihed til at planlægge og eksekvere projekter, mens du samtidig skal have meget kundekontakt?

Til vores After Sales-afdeling søger vi en Warranty Specialist, som vil få ansvaret for garanti- og reklamationssager på større projekter i hele verden.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Forhandling med kunder og leverandører
 • Overordnet ansvar, koordinering og egen deltagelse i udbedring af reklamationer
 • Kvalitetssikring

Vi forestiller os, at du bl.a. har en baggrund som konstruktør, og måske senere projektleder, og er vant til at arbejde og forstå store og komplekse projekter.

Carsoe A/S