8.079 job matcher din søgning 8.079 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Safe Online ApSAmbitiøs International Sales Executive...

Safe Online ApS, København

Safe Online leder efter en energisk, passioneret og resultatorienteret Sales Executive til vores tech startup i hjertet af København. Branchen har et kæmpestort vækstpotentiale – og du kan komme med på rejsen sammen med os!

 • Drømmer du om en vækst- og udviklingsrejse i en spændende SaaS/tech-startup, hvor du vil være en central brik i den fremtidige, kommercielle succes?
 • Synes, du at det er meget spændende at udbrede innovative og intelligente softwareløsninger, der er bygget på Machine Learning og kunstig intelligens (AI)?
 • Har du også ambitioner om at arbejde med internationale markeder?
Volvo Danmark A/S
Logistikkoordinator

Volvo Danmark A/S, Taastrup

Brænder du for at få tingene til at ske i den korrekte rækkefølge, så de rigtige lastbiler bliver leveret på rette sted til rette tid? Og er du glad for tværfagligt samarbejde og netværk med både fabrikker og forhandlere? Så er stillingen som logistikkoordinator hos Volvo Danmark måske det rette job for dig.

Som logistikkoordinator vil du få en afgørende rolle i forhold til den logistiske proces fra ordre til levering af lastbiler. Stillingen er en nøglefunktion i vores organisation, hvor det bliver din opgave at supportere salgsprocessen i vores netværk, så vi får solgt flest mulige lastbiler.

Din arbejdsdag vil foregå fra kontoret i Taastrup og vil indeholde opgaver, der sikrer problemfri køretøjslogistik og fakturering. Der vil være fokus på en grundig oplæring og stillingen giver mulighed for udvikling af opgaver og ansvarsområder.

Volvo Danmark A/S
Zeppelin Power Systems
Vi søger en salgskonsulenter med stort drive

Zeppelin Power Systems

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Midt- og Nordjylland og til dækning af Sjælland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Power Systems
GC Nordic ABPRODUCT SPECIALIST

GC Nordic AB, Copenhagen

- to strengthen our GC Nordic team in Denmark with a result oriented professional to cover Zealand.

As a Product Specialist, you advise and sell dental products to dentists and dental hygienists. You are responsible for maintaining customer relationships and achieve various sales targets. You independently schedule appointments for the creation of new business with existing customers and to create new business with new account start ups. Daily acquisition of new customers is necessary for long-term success. Within the sales process, giving hands-on training and the usage of the CRM system are important roles.

What do we offer you?

 • A challenging job in an international and diverse company.
 • Flexible hours.
 • Competitive salary package including benefits.
 • A great company culture, based on respect and comradeship.
Frederiksberg KommuneBørneambassaden søger pædagog til vuggestue

Frederiksberg Kommune

Det er nu, du har muligheden for at være med til at udvikle Børneambassadens pædagogiske praksis i arbejdet med den styrkede læreplan.

Børneambassaden har brug for en ildsjæl, der skal være med til at skabe nærvær, omsorg, tid og plads til både leg og læring. Sammen med gode kollegaer vil du arbejde målrettet på at skabe de bedste læringsmiljøer for børn.

Er legen mere end bare fri leg og er kreativitet meget andet end maling og papirklip? Så er Børneambassaden måske noget for dig.

Vi arbejder med at styrke børnenes sociale, sproglige, kognitive og motoriske udvikling. Det gør vi for, at de bliver robuste, både til livet og skolen.

Inco CC København A/SSalgsassistent til isenkram-afdelingen i inco Cash & Carry i Kødbyen

Inco CC København A/S

Microplane, Witt og Bialetti, siger det dig noget? Og vil du være med til at udvikle isenkram-området i inco CC København?

I Isenkram er vi et lille team på to salgsassistenter og en salgsleder. Vores sortiment er bredt og dækker fra elpærer og køkkenmaskiner over bage- og kontorartikler til arbejdstøj og -sko.

Jobbet er alsidigt, og opgaverne består blandt andet af salg og rådgivning, varebestilling, -modtagelse, -opfyldning og fakturering. Du vil få ansvar for dit eget om­råde og kontakt til egne leverandører med mulighed for at sætte dit eget præg på afdelingen.

Børns Vilkår
Praktikant til Børns Vilkårs IT-team

Børns Vilkår, Valby

Brænder du for IT, og vil du være med til at stoppe svigt?
Bliv praktikant i vores IT-team i Valby.

Som praktikant i vores IT-team bliver du en del af en lille afdeling i fuld udvikling. Du får indblik i organisationsdrift og indgår i en hverdag med mangfoldige arbejdsopgaver. Nogle opgaver er faste mens andre opstår ad hoc.

Din viden og dine idéer er velkomne!

Børns Vilkår
Frederiksberg KommuneKompetent afdelingsleder søges til Lejlighederne LSV på Frederiksberg

Frederiksberg Kommune

Vi søger en fagligt stærk socialfaglig profil til stillingen som afdelingsleder.

En afdelingsleder, der kan gå foran og sammen med medarbejdere og ledelsesteamet sikre, at indsatsen over for borgerne har høj faglig kvalitet. Er du en leder, som kan formidle klare mål og forventninger, så der skabes fælles retning, ansvar og god holdånd? Og kan du drive faglige udviklingsprocesser, så der skabes de bedst mulige rammer for borgerne? Så er det måske dig, vi søger som vores nye afdelingsleder og kollega.

Som afdelingsleder bliver du en del af den samlede ledelse for bofællesskabet Lioba og Lejlighederne LSV. Din primære funktion vil være som daglig leder af Lejlighederne LSV, med ansvaret for 30 beboere og 12 fuldtidsansatte medarbejdere i dag-, aften-, og rådighedsvagt.

Ballerup KommuneSønderhaven søger ferieafløsere

Ballerup Kommune

Skal du bruge din sommer på noget fornuftigt – skal du snuse til et spændende job der giver mening?

Sønderhaven har brug for dig som kan og vil have feriejob og måske studiejob i forbindelse med optagelse på studie til efteråret.

 • Vil du arbejde med ældre mennesker og deres særlige behov?
 • Er du nysgerrig og tør stille de mange spørgsmål og tage ved lære?
 • Arbejder du både med hjerte og hjerne?

Så send os en ansøgning.

Kjær & Sommerfeldt
Dygtig vinkonsulent søges til Danmarks ældste og fineste vinforretning

Kjær & Sommerfeldt, København

Hos Kjær & Sommerfeldt er passion for mennesker, vin og resultater den drivende kraft og nøglen til vores succes.

Vi søger en dygtig og erfaren vinkonsulent, som i tæt samarbejde med det øvrige team har lysten og drivet til at bringe vores forretningsområder til et endnu højere niveau – og til at bidrage til det arbejde, der skal gøres for at drive en travl, velbesøgt butik.

Du skal elske at servicere vores mange søde kunder, levere god rådgivning og sætte en ære i at yde en exceptionel god service over for vores mange kvalitetsbevidste private kunder, virksomheder, hoteller og restauranter. Du kan lide at afholde smagninger, og det er naturligt for dig at underholde og fortælle historier fra vinens verden.

Kjær & Sommerfeldt
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Nordic Specialist Remote Support

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s, Ballerup

Vil du være med til at sætte ekstra skub i Konica Minoltas transformation, og har du lyst til en spændende rejse ind i IT-verdenen? Så har vi masser af spændende udfordringer til den rette kandidat.

Vi søger en dygtig Remote Support Tekniker, som er engageret, kreativ og resultatorienteret, og som får ting til at ske. Du brænder for at hjælpe vores kunder til en enklere hverdag med IT-systemer. Du vil ligeledes have et tæt samarbejde med dine nordiske kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Nordic Specialist Remote Support ansvarlig på ekspertniveau for Remote Server Platform i norden
 • Sikre viden og træning for medarbejdere og partnere
 • Projektledelse til Remote Support-området
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Satair A/SShipping Specialist

Satair A/S, Kastrup

For our Satair Copenhagen site, we are looking for a Shipping Specialist. The team consists of seven dedicated employees and is part of a total Warehouse team of 38 employees.

You will work closely with our colleagues in Customer Order Service and a large number of external stakeholders, being forwarding agents and various transportation companies to carry our products safely and swiftly from supplier to customer.

Satair offers first class material management solutions in the aftermarket business of the aviation industry, and is a key part of the Airbus Customer Services unit. Satair is a $2.0 billion-turnover global company with more than 1,100 employees, operating from 10 locations worldwide.

The aviation industry is an ever changing and fast moving environment. With our global functional organization, you will be part of a truly international family.

ØkonomistyrelsenVil du være en del af specialistteamet på en af Danmarks største lønløsninger? Vi søger to regelsprogsprogrammører til Team Statens Løn

Økonomistyrelsen, København

Vil du, med en stor grad af forretnings- og it-forståelse, være med til at vedligeholde og optimere Statens Lønløsning?

På løn- og pensionsområdet er vi i dag et kompetent og erfarent team, der hver måned sikrer korrekt og rettidig udbetaling af løn til ca. 180.000 ansatte i staten og pension til ca. 167.000 tjenestemandspensionister. Lønnen og tjenestemandspensionen skal være korrekt i henhold til gældende overenskomst/aftaler og skal udbetales til tiden. Vi foretager hver måned mange ændringer i lønsystemet, der alle udspringer af ændringer i gældende regelsæt – f.eks. ved overenskomstfornyelser, ændringer i skattelovgivningen - eller opstår som følge af nye behov hos vores kunder.

Københavns KommunePædagog til det fantasifulde hus Kastaniehuset på Nørrebro med Reggio Emilia-præg

Københavns Kommune

Vil du være med til at skabe små og store oplevelser sammen med børnene gennem glæde og nærvær, så de føler sig som en unik del af et fællesskab?
Og vil du arbejde i et Reggio Emilia-inspireret pædagogisk miljø, hvor de æstetiske læreprocesser fylder?

Så er det dig, vi mangler til vores vuggestue!

Reggio Emilia-pædagogikken er et centralt pædagogisk fokuspunkt i vores pædagogik. Det betyder, at æstetiske oplevelser og læreprocesser fylder rigtigt meget i vores hverdag. For os handler det om et struktureret miljø for børnene, bygget op omkring kreativ udfoldelse, men i særdeleshed børnekunst.

Vi har også fokus på organisering af vores arbejdsopgaver, der blandt andet gør det muligt for alle medarbejdere at få opgaver og faglige udfordringer, der rækker ud i det større arbejdsfællesskab i huset og klyngen som helhed.

JobTeam
Nyuddannet maskinmester - bliv selvstændig med eget vikar- og rekrutteringsbureau

JobTeam

Det er vigtigt, at du har en erhvervsmæssig baggrund inden for metalområdet og har stor lyst til at drive dit eget vikar- og rekrutteringsbureau. Din baggrund behøver ikke være fra vikar- og rekrutteringsbranchen, idet du vil få en grundig oplæring af vores erfarne konsulenter.

 • Opstart af eget vikar- og rekrutteringsbureau inden for det faglærte område
 • Opbygning af gode langevarige kunderelationer i dit eget distrikt
 • Rekruttering af egnede kontorkandidater til vikarjobs og fastansættelser
Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistenter til Sønderhaven

Ballerup Kommune

Social- og sundhedsassistenter søges til vores aftenhold med start 1. september 2021.

Skal du med på en rejse, hvor vi søger nye mål for den faglige udvikling og arbejdet med personcentreret omsorg? Hvor hverdagen er fyldt med faglig sparring, refleksion og tværfagligt samarbejde.

Lige nu har vi et par spændende attraktive stillinger, som vi glæder os til at dele med dig hvis:

 • Du vil arbejde med ældre mennesker og deres særlige behov
 • Du kan krydse faggrænser uden at miste din faglige sikkerhed
 • Du både arbejder med dit hjerte og dine faglige kompetencer
Ballerup KommuneSygeplejerske til Sønderhaven

Ballerup Kommune

Er du frisk på at tage med på en rejse, hvor vi søger nye høje mål og går nye veje med den faglige udvikling og arbejdet med personcentreret omsorg? Vi vægter faglig sparring, refleksion og tværfagligt samarbejde.

Som sygeplejerske er du tiltænkt en spændende NY rolle med stort fagligt ansvar og faglige udfordringer, der gør hver dag til en spændende arbejdsdag i tæt samarbejde med ”søster plejecenter”.

Du vil få stort ansvar for både løsning af sygepleje faglige opgaver og dels supervision, sparring og kollegial sparring. Vi er i gang med at nytænke din rolle, så har du idéer og tanker til, hvordan en spændende arbejdsdag ser ud, så tag det endelig med.

Nets Group A/S
Sales Agent (Danish clients)

Nets Group A/S, Ballerup

To further strengthen our business, we are looking for a goal-oriented Sales Agent.

KMD A/S

As Sales Agent, you’ll join an open and sharing community with highly skilled colleagues. Take for example Gabriel who is responsible for the Competitions in our department and describes himself as 5% of being a Party starter. You can come as you are and be at your best at Nets.

Skills, ambition and that little personal twist make you succeed:

 • Your professional skills and experience form most of your qualifications, but it’s also your personality that makes the difference at Nets.
 • Negotiations is something you enjoy
 • Outspoken, and not afraid to go against the crowd
Nets Group A/S
Babcock & Wilcox Vølund A/S
Student Worker for Proposal Department – Renewable Energy

Babcock & Wilcox Vølund A/S, Glostrup

Are you eager to apply your skills in a company delivering technology for renewable energy plants around the world? Do you want to use your aptitude for numbers and engineering knowledge to support a busy proposal department?

Your focus will be to support our proposal project managers in day-to-day tasks and supporting the proposal projects for our core technology. You will assist us in establishing estimating tools and databases and ensure a continued update. You will use your technical engineering knowledge to understand our heavily instrumented, state-of-the-art Waste-to Energy and Biomass Power Plant equipment, utilising modern technology and a high degree of automation.

Babcock & Wilcox Vølund A/S
Mikkeller ApSField Sales Representative

Mikkeller ApS, København

Vi leder efter en ny kollega til at udfylde en ny, spændende rolle som Field Sales Representative, hvor hovedopgaven er at sikre et øget salg af Mikkeller øl i dagligvarebutikkerne i Storkøbenhavn.

Du bliver en del af et internationalt salgsteam på 15 medarbejdere, og det er således nødvendigt, at du kan kommunikere på både dansk og engelsk.

Et udsnit af dine arbejdsopgaver:

 • Tæt samarbejde med Key Account Manager om optimering af salg til vores kunder i de større supermarkedskæder.
 • Skabe stærke relationer til købmænd i ovennævnte kæder bl.a. via smagninger og andre events.
 • Optimere Mikkellers merchandise udstillinger i udvalgte butikker – fx i form at installation af Mikkeller køleskabe.
 • Deltagelse i salgsmøder med resten af salgsteamet.