2.781 job matcher din søgning 2.781 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blue Water Shipping A/S
Eksport Gateway luftfragtsspeditør til Billund

Blue Water Shipping A/S

Yder du den bedste service overfor kunder, agenter samt leverandører? Kan du lide at have en hverdag hvor ikke 2 dage er ens? Kan du finde den mest optimale løsning for forretningen, og ser du mulighederne i stedet for begrænsningerne? Kan du holde et køligt overblik også når det går stærkt?

Blue Water Shipping A/S

Kan du svare ja til ovenstående, så kan det være netop dig, som vi er på udkig efter!

Vi har travlt og har derfor behov for et ekstra sæt hænder. Du har her muligheden for at blive en del af vores unikke team i Billund , der er karakteriseret af en stærk teamånd – høj faglighed med opbakning af resten af kontoret og et unikt fællesskab med en uformel omgangstone./p>

Blue Water Shipping A/S
WeMatchHR Business Partner

WeMatch søger for River Online Group i Kolding

Har du erfaring med tiltrækning og rekruttering af specialister i DK, DE og øvrige Europa, og har du lyst til at være med til at internationalisere en virksomhed, der vil revolutionere branchen inden for online marketing? Så har vi et spændende job til dig!

WeMatch søger lige nu en engageret kollega for River Online Group, der med sin store forretningsforståelse og solide HR-værktøjskasse kan sikre ressourcer og kompetencer på virksomhedens vækstrejse.

Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor du også vil håndtere følgende opgaver:

 • Udarbejdelse af HR-årshjul samt HR-nøgletalsanalyser og -actions
 • Workforce planning, talentudvikling, fastholdelse og onboarding
 • HR-support til implementering af internationale forretningsplaner
POWER A/S
Ansvarlig for Kasse og Click&Collect til POWER i Esbjerg

POWER A/S

Som kassemedarbejder bliver du en del af et sammentømret hold af serviceeksperter, der til dagligt bemander kassen og yder en professionel service til vores mange kunder. Allerede fra første dag vil du opleve, at du arbejder i et af Danmarks bedste varehuse.

Jobindex A/S

Det er sjældent, at en kassemedarbejder får så meget ansvar og indflydelse som her. Samtidig har vi et helt fantastisk sammenhold kollegerne imellem. Og der er altid en venskabelig konkurrence om at yde den bedste service. Det gør, at jeg er stolt over at kalde det mit varehus,” siger kassemedarbejder Nicoline Christensen.

POWER A/S
Dansk Transport Kompagni A/S
Regnskabsmedarbejder til vores økonomiafdeling

Dansk Transport Kompagni A/S, Padborg

Vi har travlt hos DTK og søger derfor til vores koncernøkonomifunktion i Padborg, en dygtig regnskabsmedarbejder. Du vil indgå i et dynamisk økonomiteam på 9 dygtige kollegaer, der servicerer alle selskaber i koncernen.

Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af forskellige opgaver, med alt fra behandling af indkomne kreditorfaktura, løbende bogholderi og regnskab, til håndtering af vores finansmails. Du vil også være backup på andre områder i bogholderiet i forbindelse med ferie og andet fravær.

Du vil konkret komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Behandling af indkomne kreditorfaktura i vores elektroniske fakturahåndteringssystem
 • Debitoropfølgning, herunder rykning for betaling og effektivisering af processen herfor
 • Bogføring af bank, løbende afstemninger og i forbindelse med regnskabsafslutning
Dansk Transport Kompagni A/S
Andersen Partners Advokatfirma
Advokatfuldmægtig med interesse for proces

Andersen Partners Advokatfirma, Kolding

Har du vinderinstinkt, og kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk team, der stræber efter at levere de bedste resultater for klienten?

Vi søger en fuldmægtig til vores procesafdeling. Du får et lærerigt job med spændende sager, hvor du primært kommer til at bistå afdelingens procesadvokater med sagsførelse i form af udarbejdelse af notater og skriftveksling.

Andersen Partners’ procesafdeling består af dybt engagerede folk med veludviklede konkurrencegener og du bliver en del af et team, der forventer, at du er grundig og at du ikke har noget imod at knokle, når det gælder. Til gengæld lover vi, at du ikke kommer til at savne din fritid, for du får nogle sjove og alsidige arbejdsdage med spændende sager, og du får masser af erfaring med førelse af både nationale og internationale rets- og voldgiftssager.

DELPRO A/SPROJEKTLEDER til Facility Management

DELPRO A/S, Vamdrup

Til styring af mindre projekter og service opgaver hos vores kunder primært i Jylland og på Fyn, herunder styring af underentreprenører, søges en PROJEKTLEDER til Facility Management

DELPRO er inde i en meget positiv udvikling og har brug for endnu en kollega, der vil spille med på holdet.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

 • Tilsyn og opfølgning på de daglige opgaver i marken
 • Løbende assistance til afdelingslederen
 • At bistå ved opstart/oplæring af nye medarbejdere
Brørup Lægehus I/S
Konsultationssygeplejerske

Brørup Lægehus I/S

Vi har fået flere patienter og ønsker derfor at ansætte endnu en konsultationssygeplejerske med tiltrædelse 1.10.21.

Brørup Lægehus er en kompagniskabspraksis med ca. 7100 patienter. Vi er aktuelt 5 læger, 4 sygeplejersker, 1 bioanalytiker, 2 lægesekretærer og 3 uddannelseslæger.

Vi tilbyder en meget varieret arbejdsdag med selvstændige konsultationer og udfordrende opgaver, hvor du får lov til at udvikle dig fagligt i tæt samarbejde med det øvrige personale og lægegruppen.

Sygeplejerskerne afløser både i sekretariatet og laboratoriet. Det giver fleksibilitet og styrker fællesskab og faglighed på tværs af faggrupperne. Vi har frokostordning og god stemning i kaffestuen.

SALUS Boligadministration A.m.b.aKulturmedarbejder til boligsocial helhedsplan i Sønderborg

SALUS Boligadministration A.m.b.a

Brænder du for det boligsociale arbejde og for at gøre en forskel for beboerne i udsatte boligområder? Vil du arbejde i et projekt, hvor udvikling, engagement og kvalitet er i fokus?

Som boligsocial kulturmedarbejder ansættes du i Sønderborg Andelsboligforening med fast arbejdsplads i det boligsociale sekretariat i et af boligområderne med daglig reference til projektlederen. Her bliver du en del af et tværfagligt boligsocialt team på i alt 8 medarbejdere. I helhedsplanen arbejdes der også med beskæftigelse, brobygning mellem folkeskolen og hjemmet, fritidsvejledning m.m.

Ivoclar Vivadent
Clinical Product Specialist, Danmark

Ivoclar Vivadent

Vi leder efter dig, der er klar til en ny udfordring inden for professionelt og fagligt salg til tandlæger.

Rollen inkluderer salgsansvar for Danmark af hele vores velrenommerede og eftertragtede kliniske produktportefølje, rettet mod tandlæger.
Ivoclar Vivadent har desuden en yderst professionel produktportefølje udviklet til Dental Teknikere/Dental Laboratorier, og i øvrigt en spændende pallette af løsninger indenfor Digital Dentistry.

Rollen som produktkonsulent indbefatter:

 • Sælge og understøtte Ivoclar Vivadents produkter i Danmark, i samarbejde med vores etablerede forhandlernet
 • Pleje eksisterende kontakter og give dem løsninger skræddersyet til deres behov
 • Øge salg og markedsandel ved at foretage markedsanalyser, skabe muligheder og nå nye kunder
Ivoclar Vivadent
VELUX A/S
Experienced Logistics Coordinator with a knack for analytics

VELUX A/S, Kolding

At the VELUX Group, we give you the chance to grow. To shape your own career. To work in an international environment. To be part of a company that leads the market in sustainable indoor living. We offer you a world of opportunities – if you have the ability and the drive to take them.

Velux A/S

Would you like to work with logistics planning and inventory control on a global scale? Do you enjoy working with data and using your insights in statistics and KPI’s to optimize business processes, and would you like to work with analytics to continually optimise performance in our logistics processes?

VELUX A/S
REMA 1000
Købmand

REMA 1000, Esbjerg

Som Købmand i REMA 1000 kommer du med på vinderholdet i et af Danmarks mest succesrige franchisekoncepter med et bagland, der tager sig af alt fra sortiment, markedsføring og administration til daglig bogføring, så du i stedet kan koncentrere dig om at gøre det du er god til – nemlig at drive din butik.

Savner du frihed i dit nuværende job? Er du initiativrig, dynamisk og villig til at yde en stor arbejdsindsats? Har du erfaring fra dagligvarehandelen som Købmand, varehuschef, uddeler, butikschef eller lignende? Er du klar til at investere kr. 300.000 og blive selvstændig købmand?

REMA 1000

Kan du svare ja til de fleste af spørgsmålene? Så er muligheden for at blive selvstændig Købmand og franchisetager i REMA 1000 kommet et skridt nærmere. Pt. søger vi en købmand til en af vores butikker i Esbjerg-området.

REMA 1000
Würth Danmark A/S
Sælger med håndværkerbaggrund i Aabenraa-Haderslev

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Unik System Design A/SSalget målrettes altid mest muligt, til den enkelte kunde. I denne stilling er dine kunder i byggebranchen, dvs. tømrere, glarmestre, malere, tagdækkere, murermestre, produktionsvirksomheder m.fl. i området Aabenraa, Haderslev, Vojens og Løgumkloster.

Gennem sparring med regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Du overtager et sundt og bæredygtigt distrikt og vil fungere som kundernes samarbejdspartner hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på, at tilføre merværdi til kundens forretning.

Würth Danmark A/S
Grønlands Selvstyre
Uddannede social- og sundhedshjælpere

Grønlands Selvstyre, Maniitsoq

Najugaqarfik Elisibannguaq, som hører under Socialstyrelsen, søger uddannede social- og sundhedshjælpere til samtlige afdelinger.

Najugaqarfik Elisibannguaq er en specialdøgninstitution for 21 voksne udviklingshæmmede. Beboernes alder er fra 39 til 75 år.

Til stillingen som social- og sundhedsmedhjælper forventer vi:

 • At du er indstillet på at fortsætte det pædagogiske samarbejde med vores nuværende medarbejdere.
 • At du er stabil.
 • At du er dobbeltsproget dansk/grønlandsk.
 • At du er interesseret i at arbejde med udviklingshæmmede, og har forståelse for hver enkelt beboers udviklingstrin.
Grønlands Selvstyre
ECCO Sko A/S
Indkøbsassistent med ansvar for læder

ECCO Sko A/S, Bredebro

Vil du være med til at sikre, at vores R&D- og Design-afdelinger får kvalitetslæder til tiden, så vi fortsat kan lave produkter, man som dansker kan være stolt af at se ude i verden? 

"Du bliver eneansvarlig for læderindkøb i den danske del af teamet. Og fordi vi ejer hele produktionskæden selv, er du med på sidelinjen fra produktets spæde start til produktionen af den færdige kollektion ruller,” fortæller Head of Operations, Global Sourcing Organisation (GSO), Edward Noortman.

Interesseret? Så læs mere her. 

ECCO Sko A/S
TNT Danmark ApSLagermedarbejder 37 timer — morgenvagter

TNT Danmark ApS, Kolding

Til vores morgenlager søger vi en ny medarbejder til teamet.

Arbejdstiden er fra 04:00 til 12:00. Aflønning sker i henhold til gældende lokaloverenskomst med 3F. Du bliver en del af et erfarent team, hvor du er med til at sikre, at TNT leverer en god kvalitet til vores kunder i form af rettidig levering og høj datakvalitet ved at sikre korrekt scanning og sortering.

Primære arbejdsopgaver

 • Scanning og sortering af alle indkommende forsendelser
 • Efterleve procedurer og processer for kvalitet og sikkerhed
 • Forefaldende lagerarbejde, samt klargøring af lager til næste hold
Nuuroo A/SDesigner

Nuuroo A/S, Vejle

Er du iderig, kreativ, selvstændig og med et godt humør? Så er du måske vores kommende Designer.

Vi søger en designer til at indgå i vores nuuroo brand designteam, der har lyst til at arbejde i en dynamisk og kreativ virksomhed. Motiveres du af at være en del af et team, som arbejder tæt sammen om at skabe de bedste produkter, så er dette måske noget for dig?

Dine arbejdsopgaver er varierende og indeholder alle led af designprocessen – lige fra den kreative start med produktudvikling, produkt og design tegninger, håndtering af prøver, tæt dialog med vores leverandører. Du vil således være involveret i mange forskellige opgaver, og det er derfor vigtigt for os, at du trives med både faste opgaver samt diverse ad hoc-opgaver. Du bliver en del af vores designteam, men vil også arbejde tæt sammen med både produktchef, sælgere og ikke mindst med vores leverandører.

N&K Spedition A/S
Kontorassistent

N&K Spedition A/S, Esbjerg

Struktureret og administrativ stærk kontorassistent søges.

Er du struktureret og har en udpræget sans for detaljer, og kan du se dig selv i en levende og innovativ transportvirksomhed? Så er det måske dig vi søger til en administrativ stilling på vores hovedkontor i Esbjerg.

Som vores nye kontorassistent indgår du i et tæt samarbejde med de nuværende medarbejdere i vores UK -afdeling. Du kommer i berøring med andre afdelinger i huset, men også vores udenlandske kontorer samt leverandører og kunder, hvorfor det er vigtigt, at du er en god kommunikator.

 N&K Spedition A/S

Du kommer til at varetage opgaver, som bl.a. omfatter:

 • Oprettelse af bookinger
 • Vedligehold af kørselslister / bookinger
 • Statistik / registrering af kørsel
N&K Spedition A/S
Ørsted
Structural Engineer

Ørsted, Skærbæk or Gentofte

Imagine a future where your structural engineering background combined with your tool development expertise is key in enabling effective design of offshore foundations.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be the main developer of our in-house jacket foundation design tool. By working in close collaboration and alignment with designers and numerical specialists you’ll help ensure that user demands are accommodated with focus on delivering the right level of quality to ensure effective execution of asset projects. You’ll be key in insuring that our tool package is fit for future demands and needs, by which you’ll have an active role in shaping the tool strategy.

Ørsted
JKSFormand søges til Entreprenørfirmaet Østergaard A/S i Vejle

JKS søger for Østergaard A/S

Har du erfaring med jord-, kloak, belægnings- og forsyningsarbejde? Vil du have ansvar for den daglige ledelse af anlægsprojekter og føre tilsyn med opgaver og kvalitet? Er du fremadsynet, og kan du koordinere og omprioritere efter behov? Så hører vi gerne fra dig!

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S søger en kompetent formand, som kan lede de dygtige medarbejdere på flere anlægsprojekter i den traditionelle anlægsafdeling. Som formand inden for jord, kloak og belægning har du ansvaret for den daglige ledelse.

Du møder ind på adressen, hvor projekterne er i gang, og dine opgaver vil bl.a. være:

 • Daglig ledelse på pladserne
 • Deltagelse i byggemøder
 • Kvalitetssikring af opgaver og projekter
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Ribe

Louis Nielsen A/S

Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du vil blive en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Vi adskiller os med vores gode humør, engagement, vilje og lyst til at gøre en positiv forskel. Ydermere vil du blive mødt med en hverdag, hvor udvikling er afgørende for indfrielse af vore målsætninger.

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselev-uddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Louis Nielsen A/S