1.670 job matcher din søgning 1.670 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

C-Level Consulting ApS
Ekstern sælger

C-Level Consulting ApS søger for Riawatech i Otterup

Solide produkter til klimasikring i hele Danmark

Du får ansvar for at besøge Riawatechs kunder, som er teknisk afdeling i alle kommuner i hele Danmark samt rådgivende ingeniører inden for spildevand. Produktet er velkendt i branchen, men stillingen er ny, og der er derfor fine muligheder for at se resultatet af din egen indsats.

Din hverdag kommer til at bestå af:

 • Struktureret planlægning af besøg 1 dag om ugen
 • Typisk 3 dage om ugen med kundebesøg
 • 1 dag om ugen på kontoret i Otterup
 • Enkelte rejsedage til hovedkontor i Sverige i bredere produktoplæring
SIGA Services AG
Produktrådgiver

SIGA Services AG

Vi leder efter en produktrådgiver inden for salg, der du er ansvarlig for Sjælland, Fyn & Øerne

 • Du har erfaring fra salg med gode resultater eller har håndværker baggrund og ønsker at arbejde med salg
 • Du er hårdtarbejdende, struktureret, ydmyg og selvstændig
 • Du er overbevisende, kan opbygge tillid og sælge vores produkter til potentielle kunder
 • Du tager initiativet og arbejder proaktivt for at nå dine mål, hvor du tør udfordre din komfortzone

Du vil deltage i et 8-ugers træningsprogram. Normalt finder meget af træningen sted på vores hovedkontor i Schweiz, men på grund af situationen med Covid-19 er det ikke muligt. Under alle omstændigheder får du en grundig og god træning, så du er godt bekendt med dine arbejdsopgaver og vores virksomhedskultur.

SIGA Services AG
Foodjob Nordic
Category Manager med stærk faglighed og passion for fødevarer

Foodjob Nordic søger for Løgismose A/S i Broby eller København

Foodjob Nordic søger nu for Løgismose A/S en dygtig Category Manager med drive, overblik og stærk kommerciel forståelse. Der er tale om en udfordrende, nyoprettet stilling, der skal styrke virksomhedens organisation, optimering og ledelseskraft. Stillingen har et væsentligt udviklingspotentiale både operationelt og personligt, da du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver.

Som Category Manager får du end-to-end ansvar for at drive udviklingen af nye kvalitetsmejeriprodukter fra idé til lancering. Det er afgørende, at du tør udfordre status quo, og at du tager ejerskab for at drive kategoriperformance i henhold til forretningsplanen og gældende budgetmål.

Foodjob Nordic
HumanTrust A/S
Projektchef B2B

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet

Har du lyst til at arbejde med spændende rækkehusprojekter på Jylland og Fyn, hvor du går forrest som projektchef på B2B-området og viser, hvordan godt købmandskab og byggeteknisk snilde ser ud? Har du desuden, hvad der skal til for at bygge en helt ny organisation op under dig? Så er du måske den nyeste tilføjelse til RækkehusCompagniet, som er vækstvirksomheden HusCompagniets nye forretningsben.

RækkehusCompagniet skræddersyer rækkehuse til investorer fra idé til overdraget, færdigbygget projekt.

Som projektchef B2B får du følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Ansvar for udførelse af alle B2B-rækkehusprojekter (Fyn/Jylland) inkl. økonomi
 • Ansvar for opbygning af ny teknisk afdeling til håndtering heraf (byggeledelse/tegnestue)
HumanTrust A/S
JobTeam
Nyuddannet maskinmester - bliv selvstændig med eget vikar- og rekrutteringsbureau

JobTeam

Det er vigtigt, at du har en erhvervsmæssig baggrund inden for metalområdet og har stor lyst til at drive dit eget vikar- og rekrutteringsbureau. Din baggrund behøver ikke være fra vikar- og rekrutteringsbranchen, idet du vil få en grundig oplæring af vores erfarne konsulenter.

 • Opstart af eget vikar- og rekrutteringsbureau inden for det faglærte område
 • Opbygning af gode langevarige kunderelationer i dit eget distrikt
 • Rekruttering af egnede kontorkandidater til vikarjobs og fastansættelser
POULSENTeknisk supporter til Danmarks største biogasproducent

POULSEN søger for Nature Energy i Odense

Målrettet og struktureret tekniker til førende virksomhed i den grønne omstilling.

Kan du bruge dine tekniske færdigheder til at sikre optimal drift på alle Nature Energy’s biogasanlæg i Danmark? Vil du have en central rolle i udviklingen af grøn energi i en virksomhed i vækst? Og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der også investerer i din udvikling? Så kan du være den tekniske supporter, vi søger til Nature Energy i Odense.

Du driver tværfaglige vedligeholdelses- og forbedringsprojekter fra idé til implementering og sikrer løbende videndeling mellem driftssupport og projektteamet i forbindelse med design af nye biogasanlæg og ombygninger.

A/S Global Risk Management Ltd.Financial Controller

A/S Global Risk Management Ltd., Middelfart

Would you like to become part of a strong professional team in an international company? Do you possess the skill to take full responsibility for our accounting processes working closely together with teams and stakeholders, and do you pursue further personal and professional development? Then you could become our new Financial Controller.

You will be part of the Backoffice/Finance Team and work closely together with other players such as the Sales teams, Middle-Office team, and IT department.

You will be responsible for the coordination of the monthly and yearly preparation of accounts internally and externally. Furthermore, you will play an important role in ensuring daily processes related to liquidity and credit management.

Bullerup private BørnehavePædagogisk medarbejder søges til Bullerup private Børnehave pr. 1.8.2021

Bullerup private Børnehave

I Bullerup private Børnehave søger vi en pædagogisk medarbejder til vores vuggestueafdeling.

Vi søger en medarbejder med relevant uddannelse og/eller relevant erfaring inden for området.

Bullerup private Børnehave er en privat integreret daginstitution, som ligger i bydelen Bullerup i Odense.

Vi rummer 59 børn fordelt på 2 børnehavegrupper og en vuggestuegruppe med 13 børn.

Vores kerneværdier i BpB er at skabe trygge rammer for børnene, så de kan udvikle sig til harmoniske, kreative, sociale og livsduelige mennesker.

Vores nøgleord er tryghed, nærvær og omsorg, der skabes af stabile, kompetente, nærværende og forstående voksne.

alles Lægehus A/S
Kompetente konsultationssygeplejersker søges til almen lægepraksis

alles Lægehus A/S, Faaborg

Til lægepraksis i Faaborg søger vi en erfaren sygeplejerske til opstart 01.08.21.

Som sygeplejerske i almen praksis vil du kunne arbejde med høj grad af selvstændighed i de daglige opgaver, men du vil også indgå i et fagligt samarbejde, samt have kontinuerlig sparring med dine kolleger i lægehuset.

Vi ønsker en sygeplejerske, der på stedet tager del i den faglige udvikling, hvor der bl.a. er stor fokus på opgavefordeling og kompetenceudvikling. Vi arbejder meget målrettet mod, at vores lægehuse skal være et rart og trygt sted for både vores patienter og medarbejdere, som vores nye sygeplejerske vil du bidrage til denne målsætning.

alles Lægehus A/S
Clayton Power A/SIndkøbselev i produktionsvirksomhed

Clayton Power A/S, Odense

Hos Clayton Power udvikler, fremstiller og sælger vi en af verdens førende løsninger indenfor strømforsyninger til eksempelvis servicebiler og mobile produktionsenheder.
Vi er en dynamisk virksomhed og fungerer i høj grad som et hold.

Clayton Power er en ung organisation i stærk udvikling. Det betyder for en elev der vil, at der er muligheder for at stifte bekendtskab med flere aspekter af funktionerne i en forarbejdende virksomhed. Aktuelt er der specielt opgaver indenfor indkøb og optimering af arbejdsprocesserne for vores indkøbsaktiviteter.

Du skal have lyst til at være en del af et travlt miljø, hvor beslutninger hurtigt omsættes til handling, og du vil have særligt fokus på områder som:

 • Ordrebehandling og tilhørende opfølgning
 • Tilbudsindhentning fra leverandører vedr. priser, lead time m.m.
 • Daglig kontakt med danske såvel som udenlandske leverandører
 • Vedligeholdelse af stamdata i Dynamics 365
Antidark ApSSalg- og marketingassistent

Antidark ApS, Middelfart

Er du serviceminded og god til at generere leads gennem eksekvering af marketingkampagner og et grundigt analytisk arbejde? Vil du være med til at forløse et endnu større potentiale i Europa, for et belysningsfirma i vækst? Så er du måske den, vi leder efter.

ANTIDARK står midt i en transformation til at være en forretningsorienteret og digital virksomhed med vækstambitioner på det europæiske marked. I vores salg- og marketingafdeling har vi derfor brug for en person, som vil være med til at øge vores målgruppes interesse for ANTIDARK og generere leads i hele Europa.

Derfor søger vi en salg- og marketingmedarbejder, som både kan arbejde analytisk og samtidig være hands on på eksekvering af marketingkampagner på tværs af lande i Europa, i tæt samarbejde med resten af salg- og marketingorganisationen.

 unit it
IT Account Manager

unit it

Vi søger en IT Account Manager, primært til SMB-segmentet. Jobbet omfatter salg til eksisterende kunder, men der vil også være stort fokus på nysalg. Du vil med ledelsen og dine salgskollegaer være ansvarlig for virksomhedens samlede salg. Salget foregår både på telefon og ved fysiske og virtuelle kundemøder. Vi sælger primært Vest for Storebælt, men har kunder i hele landet. Det vil være en fordel, at du bor i rimelig kørselsafstand fra trekantsområdet.

Du kommer til at arbejde for en virksomhed, som virkelig søger at lave de mest optimale løsninger for vores kunder. Du vil blive en del af et team, som løfter opgaven i flok.

Vi sørger naturligvis for onboarding og træning i vores produkter, ydelser og services, så du ved hvad du sælger. Din arbejdsdag vil primært omfatte håndtering af eksisterende kunder, samt opsøge og lande nye kunder.

 unit it
Activator GroupAmbitiøs teknisk sælger med potentiale til at blive salgschef

Activator Group søger for PAM A/S i Odense

For PAM A/S søger Activator Group en ambitiøs teknisk sælger med potentiale til at blive salgschef. Du skal indledningsvis i tæt parløb med Salgschefen indgå i det nuværende salgsteam.

Dine primære ansvarsområder og opgaver:

 • Salg af kundetilpassede og nøglefærdige løsninger til flytning af bulk-varer i industrielle processer. Løsningerne omfatter mekaniske og elektriske anlæg og maskiner inkl. styring.
 • Foruden salg af nye løsninger, indeholder jobbet udvikling af serviceløsninger og servicesalg.
 • Skabe og optimere afsætning af virksomhedens produkter og services på såvel eksisterende som nye markeder i Nordeuropa.
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
IT-systemarkitekt til udvikling af fremtidens digitaliserede forsvar

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse

Er du en erfaren og nysgerrig it-systemarkitekt, og brænder du for at udvikle dit speciale og dygtiggøre dig indenfor dit fag? Og kan du løfte IT-infrastrukturen, og sikre konsolidering af Forsvarets it for soldater i ind- og udland? Så er det dig, vi leder efter!
Stillingen har ingen fast geografisk placering, da vi har lokationer i hele landet. Det er derfor op til dig, hvor dit tjenestested skal være.

Stillingen indeholder en bred vifte af opgaver relateret til infrastruktur og netværksarkitektur, løsningsorienteret arkitektur samt kommunikativt og strategisk IT-arkitektur.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Syddansk Erhvervsskole
Kollega til personaleafdeling

Syddansk Erhvervsskole, Odense'

Kerneopgaven på Syddansk Erhvervsskole er uddannelse af unge og voksne. Vores bidrag i HR og Personale er at administrere og hjælpe organisationen med løn, ansættelser og vejledning i forhold til gældende regler og politikker. Vi lægger vægt på korrekt sagsbehandling og sætter pris på, at det sker i en respektfuld, men også uhøjtidelig dialog med hinanden i afdelingen og med alle i organisationen.

Vi varetager et ansvarsområde med meget varierede arbejdsopgaver. Derfor er vi generelt nysgerrige på vores arbejdsprocesser: Er der noget, vi kan gøre smartere? Elektroniske blanketter og administrative robotter hjælper os allerede til at støtte og effektivisere vores processer og vi er meget opmærksomme på at tage flere, elektroniske redskaber i brug, når det giver mening. Lige nu arbejder vi f.eks. med Officepakken, Docunote, SLS, HR-løn, Ludus, Innomate HR og SDBF (Skolernes digitale blanketflow).

Alumeco A/S
Handelselev med højt drive søges til international virksomhed

Alumeco A/S, Odense

Er du klar på at kombinere teoretisk og praktisk uddannelse og skabe dig en ambitiøs karrierevej inden for salg, så har vi stillingen til dig!

Aluwind

Som handelselev er du hver dag i kontakt med vores kunder og servicerer dem med vores produkter. Du er en del af vores kerneforretning, og derfor koordinerer du også løbende med vores øvrige afdelinger.

Du indgår i et dynamisk salgsteam præget af handlekraft og højt energiniveau, hvor du i tæt samarbejde med både interne og eksterne sælgere har ansvaret for den daglige professionelle servicering og kommunikation med vores kunder.

Alumeco A/S
Shipmondo ApSSoftwa­re­ud­vik­ler

Shipmondo ApS, Odense

Vil du være en del af teamet bag Danmarks bedste e-handelsværktøj?

Er du udvikler med stort U, og kan du lide at være drivkraften bagved, der får alt til at spille foran? Der er fuld fart på hos Shipmondo, og vi leder derfor lige nu efter DIG, der har lyst til blive en del af vores tech-team som backend-udvikler.

Hos os er alle velkomne, men det gør det lidt lettere, hvis vi snakker samme sprog. Derfor kunne vi forestille os, at du:

 • Er uddannet datamatiker, softwareingeniør, datalog eller tilsvarende (har du ikke følgende uddannelser, men har naturlig flair for software og udvikling, så hører vi også gerne fra dig)
 • Har erfaring med systemdesign og -udvikling i driftmiljøer
 • Har god forståelse af programmeringskoncepter (OOP, Datastruktur, SQL, HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Web Services osv.)
KMD A/SBusiness Specialist for Energy Solutions

KMD A/S, Odense

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger og samtidig understøtte den grønne omstilling? Så er du måske vores nye Business Specialist!

KMD A/S

Som Business Specialist bliver du en del af forretningsenheden Energy Solutions. Kerneopgaven er at udvikle og vedligeholde KMD Easy Energy, der er et moderne Kundeinformations- og Afregningssystem til energi- og forsyningsmarkedet i Danmark. Kunderne er private og offentlige.

I rollen som Business Specialist vil du arbejde agilt i spændingsfeltet mellem forretning og it. Du repræsenterer forretningen og produktet, og du vil i samarbejde med kunderne og vores udviklingsteams i både Danmark og Polen stå for udviklingen af KMD Easy Energy.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

KMD A/S
KMD A/SSenior Solution Architect

KMD A/S, Aarhus, Odense eller Ballerup

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger?

KMD A/S

Som Senior Solution Architect på KMD Elements er du med til at designe og udvikle en kompleks softwareløsning til håndtering, beregning, datadrevet beslutningsstøtte og udveksling af store datamængder på tværs af energi- og forsyningssektoren.

Løsningen udvikles i Microsoft Azure Cloud, og vi anvender PaaS services i Azure. Vi koder bl.a. i C#, Angular og TypeScript, og vi arbejder med responsivt web-design. På tværs af roller i organisationen samarbejder vi effektivt ved anvendelse af moderne værktøjer som MS Teams, Azure DevOps og Power BI.

KMD A/S
OBH-Gruppen A/S
Vi søger bygningsrådgivere i hele landet

OBH-Gruppen A/S, Odense, Måløv og Aarhus

Vi søger bygningsrådgivere, som kan yde kyndig rådgivning til boligejere, der går med tanker om ny-, til- eller ombygning af deres bolig. Er du bygningskonstruktør og vil du gøre en forskel for privatkunder rundt om i landet, så er det måske dig vi søger. I vores nystartede koncept yder vi bygherrerådgivning til privatkunder. Konceptet er baseret på vores samarbejde med Danske Bank, hvor vi laver Bolig- og Energirapporter.

Kvalifikationer:

 • Uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt
 • Har en håndværksmæssig baggrund
 • Erfaring med vurdering af bygningers tilstand
 • Er udadvendt og tillidsvækkende
OBH-Gruppen A/S