1.192 job matcher din søgning 1.192 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.192 resultater.
1423 ApSPlanlægger og Shipping Manager søges til succesfuld spiritusvirksomhed

1423 ApS, Ringe

Vil du være 1423 ApS’ nye Planlægger og Shipping Manager? Få en meget central rolle, hvor du vil få ansvaret for alle interne og eksterne produktioner af spiritus og i tæt samarbejde med eksterne speditører vil du sikre, at al import af spiritus fragtes sikkert mod Europa fra oversøiske markeder.

Som Planlægger og Shipping Manager i 1423 vil du besidde en central rolle i virksomheden, som kræver tæt samarbejde internt og eksternt, således produktioner planlægges og eksekveres i den ønskede tidshorisont. Dine primære opgaver vil være:

 • Tæt samarbejde og overdragelse fra indkøb således varer fragtes til vores lager i rette tid, pris og kvalitet
 • Planlægning af mindre interne tappeopgaver som udføres på vores lager i Ringe
 • Planlægning af større eksterne tappeopgaver som udføres eksternt
1423 ApSIntern Salg Koordinator søges til succesfuld spiritusvirksomhed

1423 ApS, Ringe

Vil du være 1423 ApS’ nye Interne Salg Koordinator? Bliv mindeleddet mellem salg og drift organisationen, hvor du hjælper sælgerne samtidigt med, at du sikrer at løsningerne fungerer effektivt i resten af organisationen.

Som intern salg koordinator i 1423 vil du være bindeleddet mellem sælgerne og drift organisationen, og dermed være i kontakt med mange forskellige opgaver og personer. Af person nyder du kombinationen af faste arbejdsopgaver og nye opgaver, som kræver mere fordybelse. Derudover er høj service med kunden i fokus altid dit udgangspunkt. Dine primære opgaver vil være:

 • Tæt samarbejde med syv sælgere, som dækker det danske marked samt alle eksportmarkeder
 • Ordrebehandling fra tilbud til ordrebekræftelse samt håndtering af reklamationer og kreditnotaer
 • Reklamationsstyring og håndtering mod transportører
SafeLight a/sIntern salgs- og projektmedarbejder med el-teknisk baggrund

SafeLight a/s, Middelfart

Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed, så se her:
Vi søger en ny Intern salgs- og projektmedarbejder med el-teknisk baggrund

Kunne du se dig selv i en intern stilling, hvor du får rig mulighed for at specialisere dig inden for områderne sikkerhedsbelysning, talevarsling og tonevarsling, så er du måske vores nye medarbejder.

Dine arbejdsopgaver:

 • Teknisk rådgivning af vores kunder, såvel el-installatører, elektrikere som arkitekter & el-rådgivere
 • Udarbejdelse af projektforslag for vores kunder
 • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på disse i tæt dialog med vores eksterne salgsteam
Lægerne Centrumpladsen I/SLægesekretær

Lægerne Centrumpladsen I/S, Svendborg

Lægeklinikken Centrumpladsen søger pr. 1. februar 2021 eller før, en ny lægesekretær 24-30 timer/uge.

Vi er en moderne/velfungerende kompagniskabspraksis beliggende midt i Svendborg.

Du vil opleve et engageret tværfagligt team og vil kunne få opgaver, der strækker sig udover sekretærrollen.

Arbejdsopgaverne omfatter visitation, receptfornyelse, receptionsfunktion, journalskrivning, fakturering, samt kontakt til eksterne samarbejdspartnere m.m.

HMC ApSSales Manager for Scandinavia

HMC ApS recruiting on behalf of HISHTIL

The Job

 • The Job is a new fulltime position referring to the Export Sales Manager in Israel.
 • Sales of high-quality plant material to pot plant nurseries through distributors.
 • Optimize sales to existing customers and activities to acquire new customers.
 • Collect and structure feedback from the Scandinavian market (DK, SE, NO, SF).
 • Assist distributors on marketing and sales-promotion activities.

The new Sales Manager must be excellent in personal services and sales technique and be able to build up solid and lasting relations.

University College LillebæltAdjunkt/lektor til UX og indholdsproduktion

University College Lillebælt, Odense

Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale studerende? Vil du i tæt samarbejde med kolleger være med til at gøre en forskel for de studerendes læringsproces og drømmer du om at sætte dine kompetencer i spil for de studerende?

På UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger vi en adjunkt/lektor til multimediedesigneruddannelsen til at undervise i UX og indholdsproduktion. Uddannelsen er forankret i afdelingen Marketing, digital udvikling og design, som omfatter 8 uddannelser med 47 medarbejdere og ca. 1.200 studerende.

Vi søger en kollega, som brænder for sit fag, såvel som arbejdet med de studerendes læring. Du vil indgå i et team med kompetente kollegaer, hvor I samarbejder om læringsaktiviteter og sikrer rammerne for et godt studiemiljø. Det er derfor vigtigt, at du er en teamplayer, og at du medvirker og tager initiativer til pædagogisk og faglig fornyelse.

Haarslev Industries A/S
Student/thesis worker for Documentation department

Haarslev Industries A/S, Søndersø

The Haarslev documentation department is looking for a student/thesis worker to develop our documentation process.

The work consists of designing a system that assists the creation, management and publishing of our user manuals and spare part manuals.

The task is suitable for an active, development-oriented student, who is familiar with areas such as technical writing, XML, DITA, documentation management, documentation version control, documentation language control, component content management and content reuse.

Haarslev Industries A/S
Imerco
Butikschef til Imerco Assens

Imerco

Som butikschef i Assens får du sammen med dine 4 kolleger ansvaret for at skabe gode kundeoplevelser og inspirerende salgsopstillinger. Her står du nemlig i spidsen for en butik, hvor der stadig er mulighed for individuelle tilpasninger indenfor vores koncept.

Som butikschef er det din vigtigste opgave at inspirere og motivere dine medarbejder til at give kunderne en positiv salgsoplevelse, som giver dem lyst til at komme igen.

Som leder bruger du ca. 80 % af din arbejdstid ude på gulvet sammen med dine medarbejdere. Udover at sørge for en salgsklar og inspirerende butik bliver du ansvarlig for at:

 • følge op på salgsparametre og budgetter
 • coache og inspirere dine medarbejdere til at opnå gode salgsresultater
 • varetage personaleadministration – fra rekruttering til bemandingsplaner
 • støtte op om og guide uddannelsen af elever.
Imerco
Koppers Denmark ApSSystemadministrator

Koppers Denmark ApS, Nyborg

Har du lyst til et alsidigt job, hvor du får høj grad af selvstændig indflydelse på at drifte og optimere systemer og applikationer, der har afgørende betydning for Koppers forretning i hele Europa?

Dine opgaver omfatter blandt andet:

 • Sikring af høj driftsstabilitet og overvågning af server- og netværksmiljø.
 • Sikring og håndtering af en til alle tider effektiv helpdeskfunktion, med høj kvalitet og brugertilfredshed i et globalt miljø.
 • Deltagelse i udviklings- og implementeringsprojekter regionalt og globalt.
Sweco Danmark A/S
ER DU BLANDT BRANCHENS BEDSTE INDEN FOR INDUSTRIMILJØ? – VI SØGER PROJEKTLEDERE OG SPECIALISTER

Sweco Danmark A/S, København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg

Er du ekspert inden for et eller flere områder inden for industrimiljø?

Du vil blive en del af vores Miljøafdeling, der består af ca. 50 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på kontorer rundt i landet. Vi har et godt, uformelt og tværfagligt arbejdsmiljø, og du vil få nogle af Danmarks førende eksperter som kolleger og mulighed for at arbejde med en bred pallette af projekter i en stor organisation.

Dine primære arbejdsopgaver i stillingen vil omfatte:

 • Projektledelse for egne projekter
 • Fagmedarbejder og fagansvarlig på større fælles projekter
 • Kvalitetssikring af andre medarbejderes opgaver inden for dit/dine specialer
Sweco Danmark A/S
Odense Kommune

Udviklingsorienteret rehabiliteringsleder til nyt sundhedsfagligt specialteam for det specialiserede område

Odense Kommune

Har du ledelseserfaring, er du samarbejdsorienteret og faglig stærk? Bliver du motiveret af at tænke nyt og være fagligt ansvarlig for udviklingen af dit område? Og brænder du for at skulle forme og stå i spidsen for en nyoprettet specialenhed af sygeplejersker?

Så er du måske vores kommende rehabiliteringsleder til en nyoprettet stilling i ældre- og handicapforvaltningen i Odense Kommune – som har det sygeplejefaglige ansvar for bostederne inden for de tre forløb medfødt hjerneskade, erhvervet hjerneskade og sindslidelse.

Dine daglige arbejdsopgaver kommer til at spænde bredt mellem personaleledelse af din enhed og de praktiske opgaver der relaterer sig hertil - samt faglig ledelse, kvalitetssikring og udvikling af sygeplejen indenfor hele det specialiserede område.

Odense Kommune
Alex Andersen Ølund A/S
Lønbogholder

Alex Andersen Ølund A/S, Odense

Har du erfaring med lønbehandling? Har du kompetencer inden for personale og administration? Og arbejder du struktureret og præcist? Så er du den nye lønbogholder vi står og mangler i Alex Andersen!

Alex Andersen er en arbejdsplads i rivende udvikling og nu er der blevet behov for at udvide lønbogholderiet med endnu en dygtig kollega.

Du vil blive en del af Alex Andersens løn og HR-afdeling som holder til i hovedkvarteret i Odense. Her afregnes der løn for 6 forskellige lande, men vores kommende lønbogholder vil udelukkende komme til at arbejde med ansatte i Danmark, herunder timelønnede og funktionærer. Arbejdsopgaverne kommer til at spænde bredt og bl.a. bestå af udfærdigelse af ansættelsesaftaler, arbejde med timeregistreringer, lønudbetaling, overførsel til E-indkomst og refusioner.

Alex Andersen Ølund A/S
Den Selvejende Institution HolbrogaardVi søger en socialfaglig medarbejder med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 32 timer

Den Selvejende Institution Holbrogaard, Faaborg

Holbrogaard er et miljøterapeutisk og psykodynamisk behandlingssted, der tilbyder døgnbehandling til unge med personlighedsforstyrrelser eller andre former for psykiatriske lidelser; samt børn og unge der har været udsat for traumatiserende overgreb. Holbrogaard har plads til 10-12 børn og unge i alderen 12-18 år. Efter det 18. år er der mulighed for at tilbyde støtte og efterværn.

Vi søger en kompetent pædagog/sundhedsfaglig medarbejder, gerne med erfaring fra behandling og/eller psykiatri. Med interesse for og lyst til at igangsætte aktiviteter med de unge.

Vi tilbyder:

 • Et fagligt stærkt arbejdsmiljø med gode kollegaer.
 • Arbejde i et tværfagligt samarbejdsrum med psykodynamisk tænkning som basis.
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
Great NorthernFacility Manager

Great Northern, Kerteminde

Har du erfaring med ledelse indenfor drift og vedligehold? Kan du sikre driften af Great Northerns bygninger og faciliteter, så både teknik og de fysiske rammer fungerer optimalt, og vores gæster altid får en unik oplevelse. Så har vi måske jobbet til dig.

Du får en vigtig rolle på Great Northern med at sikre stabil drift og løbende planlægge og styre vedligeholdelse samt forbedringer af de fysiske faciliteter, som altid skal være i top.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være

 • Udarbejde, og løbende tage ansvar for, vedligeholdelsesplan for alle vores faciliteter
 • Sikre ”best-in-class” vedligeholdelse, og at de rette kompetencer kommer på opgaven
 • Leder for Facility afdelingen og sikre god trivsel i teamet
Semler GruppenServicerådgiver til Semler Retail Odense

Semler Gruppen

Trives du i en udadvendt og koordinerende rolle, hvor du fungerer som en forbindelse mellem kunden og vores værksted? Så er du måske vores nye Servicerådgiver, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje – at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

I denne position rådgiver du dine kunder om alle servicemuligheder, afdækker kundens behov og bruger dette som et grundlag for at oprette værkstedsordrer. Ydermere vurderer du garantier og servicekontrakter, koordinerer aftaler og sikrer således, at reparationer udføres korrekt.

Selvfølgelig påpeger du aktivt passende yderligere tjenester eller reparationsbehov og er kontaktpunktet for dine kunder i hele reparationsperioden.

boligtilbolig.dk a/s
Ejendomsmægler med erfaring og empati søges til vores butik i Odense

boligtilbolig.dk a/s

Er du ærlig, kompetent, jordnær, smilende og ikke bange for at tage fat er det dig vi har brug for til vores butik i Odense. Vi tilbyder et spændende job og et uformelt arbejdsmiljø. Vi er yderst fleksible da vi ikke er styret af et kædekontor. Vi er Fyens bedste mægler på Trustpilot og din indsats skal være med til at gøre os endnu bedre. Stillingen er fleksibel så er du den rigtige person, men ønsker nedsat tid kan det også lade sig gøre.

Vi oplever en øget efterspørgsel efter vores koncept hvor sælger selv fremviser og har brug for en ny dygtig kollega. Dine opgaver vil bestå i vurdering og salg. Det vigtigste er at du kan skabe tillid til kunderne og følge op på vurderingerne således at din kommisionering er bedre end markedet. Vi tilbyder god lønpakke. Sidst men ikke mindst har du fri 16.00 og hver weekend så du er 100 % klar til mandag morgen.

Odense Kommune

Sygeplejerske til Mågebakkegruppen

Odense Kommune

Har du lyst til at blive vores nye kollega?

Mågebakkegruppen søger to sygeplejersker til faste stillinger i dagvagt på 32 timer ugentligt (kan ændres, hvis ønskes) samt weekendarbejde hver 4. uge. En sygeplejerske til barselsvikariat i dagvagt på 32 timer samt weekend arbejde hver 4. uge.

Mågebakkegruppen er fysisk beliggende i Odense SV, og er en del af forløbet Vedvarende sygdomsudvikling i Ældre- og Handicapforvaltningen, som primært er borgere med f.eks. sklerose, parkinson, demens. Borgere som ikke selv kan varetage sit rehabiliteringsforløb, og som gennem længere tid har brug for hjælp af sygeplejerske, hjemmepleje, m.m.

Odense Kommune
A-Kassen FrieMedarbejder til deltidsjob i lønadministrationen

A-Kassen Frie, Odense

I økonomiafdelingen varetager vi de økonomiske og regnskabsmæssige opgaver for fagforening, a-kasse, forsikringsselskab og Foreningen DANA. Derudover udarbejder vi regnskaber for vores lokale regioner og sektioner. Fagforeningen driver tillige Henne Mølle Å Badehotel, som vi også fører regnskabet for.

Du skal varetage alle opgaver i forbindelse med lønadministrationen for vores fire virksomheder. Du vil desuden komme til at bidrage til forskellige andre opgaver i økonomifunktionen og indgå i samarbejde med HR. Dine opgaver vil hovedsageligt omfatte:

 • Lønudbetaling til ca. 150 funktionærer og timelønnede
 • Alle former for lønrefusion og indberetninger til offentlige myndigheder
Nordic Waterproofing A/S
Forsikringsadministrator

Nordic Waterproofing A/S, Vejen

Nordic Waterproofing A/S For at styrke vores rådgivning yderligere, etablerer vi nu en stilling som Forsikringsadministrator, som i et dagligt samarbejde med virksomhedens Technical- and Legal Manager skal varetage forsikringsadministrationen for franchiseselskaberne.

De daglige opgaver:

 • Forsikringsadministration med opfølgning på forsikringsomkostninger for franchisevirksomhederne under Phønix Tag- og Hetag Tagdækning kæderne.
 • Økonomistyring og fordeling af præmieopkrævninger på de enkelte forsikringstyper (Ansvarsforsikring, Arbejdsskadeforsikring, Autoforsikring, Erhvervsforsikring, It- og maskinkaskoforsikring, Transportforsikring og Rejseforsikring).
 • Indhentning og tegning af sagsrelaterede entrepriseforsikringer.
Nordic Waterproofing A/S
Nature Energy Biogas A/S
Landbrugs- og biomassekoordinator – til bæredygtig energi

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil og være med til at sikre positivt samarbejde med landbruget samt optimal og kontinuerlig indlevering og afsætning af biomasse til/fra vores biogasanlæg? Og vil du:

 • Have en central rolle i udviklingen af grøn energi?
 • Være med til at udvikle biogasforretningen i en virksomhed i vækst?
 • Have en stilling, hvor vi investerer i din udvikling – og du investerer i jobbet?
Nature Energy A/S

Du får en vigtig rolle i at udbrede kendskabet til Nature Energy i landbrugserhvervet og understøtte dialogen med primærproducenter, herunder opdyrkning af samarbejdspartnere og understøtte udbredelsen af afsætningskanaler. Du vil indgå som en tværgående rolle i Supply Chain teamet, hvor du vil understøtte og videreudvikle funktioner i afdelingen.

Nature Energy Biogas A/S