2.588 job matcher din søgning 2.588 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lolland Kommune
Anlægsstruktørlærling til Park & Vej

Lolland Kommune, Nakskov eller Maribo

Vil du være med til at sikre vedligeholdelse af anlæg, veje og grønne områder i Lolland Kommune? Har du ”ja-hatten” på? Så er det dig, vi søger!

Vi lægger stor vægt på, at du er frisk og har mod på at lære samt er engageret i arbejdet. Derudover trives du både med at arbejde selvstændigt og i et team.

Du vil komme til at indgå i vores driftsafdeling, som laver alt lige fra vedligehold af vores veje, stier, fortove, kloaker, parkeringspladser, nye anlæg og meget mere. Du vil blive en del af en moderne maskinpark med de rette hjælpemidler.

Lolland Kommune
Maribo Skole, Borgerskoleafdelingen søger en lærer

Lolland Kommune

Holder du af børn og unge mennesker – trives du med et spændende og afvekslende job i en travl hverdag, hvor faglighed vægtes højt - har du en humoristisk omgangstone, og er du uformel og jordnær?

Så er det måske lige dig, vi har brug for, som vores nye lærer på Maribo Skole.

Da en af skolens lærere har søgt nye udfordringer, har vi en attraktiv stilling ledig. Stillingen er på fuld tid og forventes besat snarest muligt.

Vi søger en lærer, der gerne skulle have dansk, tysk og evt. IT-kompetencer på cv´et. Skemaet vil have øvrige timer fra den humanistiske fagrække og holdtimer.

Holbæk KommuneEr du nysgerrig, reflekterende og har du lyst til at være med i implementeringen af KRAP metoden, så læs videre

Holbæk Kommune

Brænder du for at være med til at gøre en forskel for voksne med psykiske og fysiske handicap, så søger vi netop nu pædagoger til vores botilbud Søbæk Have.

På Søbæk Have er vores ambition at støtte udviklingshæmmede, der har et moderat til massivt behov for støtte, til størst mulig livsmestring, selvbestemmelse og indflydelse på eget liv og vi arbejder løbende med fokus på relevante forbedringer til gavn for borgerne.

Fagligt arbejder vi med afsæt i den anerkendende og relationelle tilgang, og vi inddrager forskellige pædagogiske metoder tilpasset den enkelte borger.

Holbæk KommuneSocial- og sundhedsassistent til Plejecenter Elmelunden

Holbæk Kommune

Er du vores nye kollega?

Er du uddannet social- og sundhedsassistent og har du lyst til at blive en del af et professionelt team af engageret kolleger omkring beboerne? Og hvor livskvalitet for den enkelte beboer er en most hver dag, alle dage, uanset hvilket tidspunkt på døgnet vi snakker om?

Så skal du lægge din ansøgning her. For så er du den vi leder efter.

Vi søger primært til aftenvagt:
1 social- og sundhedsassistent, 28 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. weekend, med ansættelse pr. 1. juli 2021 eller snarest derefter.

Zeppelin Power Systems
Vi søger en salgskonsulenter med stort drive

Zeppelin Power Systems

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Midt- og Nordjylland og til dækning af Sjælland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Power Systems
Bizcon
Leading GRC specialist

Bizcon, Roskilde

Leading GRC specialist with a passion for helping large corporations stay on top of Governance, Risk and Compliance.

Do you have a passion for governance, risk and compliance and the DNA of a Business Consultant? Do you strive to be among the best in your field and would you like to work with GRC solutions from DILIGENT Corporation - the world’s largest GRC SaaS provider? Then you might be our new leading GRC-specialist?

You will be our leading specialist within governance, risk and compliance, and you will be working with a highly innovative and truly data-driven software platform and one of the world’s leading GRC solutions. You will play a key role in the team and have a high impact on the way our customers work with GRC.

WASYS A/SServicemontør/elektriker

WASYS A/S, Roskilde

Hos WASYS A/S har vi specialiseret os i at styre, overvåge og flytte vand. Vi leverer gennemtestede systemer, solide løsninger og et stærkt partnerskab – og vi har succes! Derfor søger vi nu endnu en medarbejder, der vil med på WASYS-holdet.

Du har, via din elektrikeruddannelse, en grundlæggende viden, men er også nysgerrig på hvordan industrielle netværk, trådløs mobil-kommunikation, RTU-/PLC-løsninger og SRO-/SCADA-software spiller sammen. Måske du også har viden om dimensionering af industrielle anlæg.

Du trives med en alsidig hverdag, hvor tekniske løsninger er omdrejningspunktet, og hvor to dage ikke er ens. Du vil beskæftige dig med elektrisk og mekanisk montage af vores løsninger, både på vores værksted samt ude ”i felten” hos vores kunder.

SøfartsstyrelsenKontorchef til Søfartsstyrelsens afdeling for IT drift og udvikling

Søfartsstyrelsen, Korsør

Søfartsstyrelsen har været inde i en rivende udvikling i en årrække, og vi står i dag som en stærk maritim administration, der kan matche et søfartserhverv i international topklasse. Med det udgangspunkt har vi brug for en kontorchef, der kan varetage styringen med vores forretningssystemer.

Som kontorchef bliver du leder for 9 medarbejdere. Du får ansvaret for både drift og vedligeholdelse af styrelsens forretningssystemer og udviklingen af den samlede systemportefølje, så den til enhver tid passer til forretningens behov.

Vi lægger særligt vægt på, at it-drift og vedligehold fungerer optimalt og projektstyringen er effektiv, så styrelsen altid er på forkant. Det indebærer blandt andet en skarp leverandørstyring, en it-sikkerhed i top og et velfungerende beredskab ved systemnedbrud samtidig med, at vores it-udviklingsprojekter skal styres, så de kommer i mål.

Viktech P/SGrave/anlægsmedarbejder

Viktech P/S

Har du grave-erfaring? Vi søger lige nu kollegaer til vores fiberkundestik-team på Sydsjælland og Lolland Falster

Har du erfaring med at grave, skyde og evt. blæse fiber er det et plus - eller har du bare lysten til at lære det og være en del af vores kundestik team? Så skal du søge job hos os.

Vi kan tilbyde et fast arbejde med uformel omgangstone og kollegaer der brænder for deres arbejde.

Vi forventer at du er stabil, kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt og evt. har kurset: ”Vejen som arbejdsplads”.

Hospice Sjælland Den Selvejende InstitutionKok eller økonoma

Hospice Sjælland Den Selvejende Institution, Roskilde'

Kan du lave mad, ”så det gør livet værd at leve – selvom der kun er kort tid igen”, så har vi jobbet til dig.

På Hospice Sjælland søger vi en kok/økonoma 32 – 37 timer ugentlig. Et menneske der vil sætte præg på vores køkken og som kan se meningen med at lave mad til vores indlagte uhelbredelige syge.

Hvad får du?

 • Du vil hver dag gøre en forskel sammen med de andre i køkkenteamet, og de øvrige ansatte. Vi arbejder tværfagligt, vi har alle fokus på at hjælpe den enkelte patient.
 • Hvert måltid skal være fantastisk, indbydende, duftende, og en æstetisk oplevelse.
 • Du bliver leder af et team med tre dygtige ernæringsassistenter. Der er også tilknyttet et antal af frivillige til køkkenet.
SIGA Services AG
Produktrådgiver

SIGA Services AG

Vi leder efter en produktrådgiver inden for salg, der du er ansvarlig for Sjælland, Fyn & Øerne

 • Du har erfaring fra salg med gode resultater eller har håndværker baggrund og ønsker at arbejde med salg
 • Du er hårdtarbejdende, struktureret, ydmyg og selvstændig
 • Du er overbevisende, kan opbygge tillid og sælge vores produkter til potentielle kunder
 • Du tager initiativet og arbejder proaktivt for at nå dine mål, hvor du tør udfordre din komfortzone

Du vil deltage i et 8-ugers træningsprogram. Normalt finder meget af træningen sted på vores hovedkontor i Schweiz, men på grund af situationen med Covid-19 er det ikke muligt. Under alle omstændigheder får du en grundig og god træning, så du er godt bekendt med dine arbejdsopgaver og vores virksomhedskultur.

SIGA Services AG
Sydbank
Softwareudvikler

Sydbank, Aabenraa

Har du lyst til at blive en del af et kompetent udviklerteam i en af Danmarks største banker og udvikle software af høj kvalitet med fokus på automatisering? Brænder du for at arbejde agilt med fokus på løbende værdiskabelse?

I Sydbank arbejder vi med forretningskritiske systemer og applikationer. Området er i en spændende udvikling og vi er bl.a. ved at lave en ny produktorganisering med fokus på et Agilt/DevOps mind-set og vi har for kort tid siden købt af Alm. Brand Bank. Vi udvider vores team og søger derfor en dygtig softwareudvikler med stærke kompetencer indenfor .Net/C#.

Du bliver en del af vores Apps og Services team, der arbejder på løsninger på tværs af Sydbank. Teamet ligger i vores softwareudviklingsafdeling, hvor vi er 25 kompetente kolleger, som er en del af IT-området der tæller ca. 130 medarbejdere.

Sydbank
Boligselskabet SjællandServicefunktionær til vedligeholdelses- og serviceopgaver i lejemål

Boligselskabet Sjælland

Har du hænderne skruet ordentligt på? Brænder du for at levere et godt stykke arbejde og en god oplevelse for vores beboere hver gang? Søger du de bedste og dygtigste kollegaer, frihed under ansvar og trivsel på arbejdspladsen? Så kan denne stilling være dit drømmejob.

Teamet af servicefunktionærer i Roskilde består af 2 engagerede og dygtige medarbejdere, som varetager opgaver koncentreret omkring vedligeholdelse og service i vores lejemål. På vores områdekontor på Københavnsvej vil du få ca. 30 engagerede og dygtige kollegaer, der tager sig af beboerhenvendelser, syn af lejemålene, dialogen med afdelingsbestyrelserne, rengøring, de grønne områder m.m.

Boligselskabet Sjælland
Dekra Equipment & Services A/S
Uddannelseschefer til DEKRA

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby, Hillerød og Næstved

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du gennem ledelse, planlægning og udvikling får mulighed for at bidrage til udviklingen af de uddannelsesmæssige rammer og kompetencer samt skabe begejstring i undervisningslokalerne? Så er du måske den rette kandidat til en af de to stillinger som uddannelseschef hos DEKRA.

Som led i vores vækststrategi har lavet en ny organisation og vi søger derfor to uddannelseschefer:

 • Den ene uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af vores skoler i Hillerød og Næstved.
 • Den anden uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af de grundlæggende transportuddannelser i Brøndby.

For begge stillinger gælder det, at du vil varetage en bred pallette af opgaver på både operativt og taktisk niveau.

Dekra Equipment & Services A/S
PostNord DanmarkPakkeomdelere til Jyderup - midlertidig

PostNord Danmark

Bliv en del af vores team.

Vi mangler timelønnede medarbejdere til omdeling af privatpakker i hverdagene og som også skal indgå i en 14 dages turnus med omdeling af pakker til collect shops, nærbokse mv. i weekenden.

 • Depot Jyderup ligger på Lynggårdsvej 45, 4450 Jyderup
 • Du møder kl. 15:30 - 21:00 i hverdagene, samt kl. 07:30 - 13:40 i weekenden.
 • Timelønnen er 132,35 incl. omdelingstillæg

Stillingerne er tidsbegrænsede indtil 28. juni 2022.

JobTeam
Nyuddannet maskinmester - bliv selvstændig med eget vikar- og rekrutteringsbureau

JobTeam

Det er vigtigt, at du har en erhvervsmæssig baggrund inden for metalområdet og har stor lyst til at drive dit eget vikar- og rekrutteringsbureau. Din baggrund behøver ikke være fra vikar- og rekrutteringsbranchen, idet du vil få en grundig oplæring af vores erfarne konsulenter.

 • Opstart af eget vikar- og rekrutteringsbureau inden for det faglærte område
 • Opbygning af gode langevarige kunderelationer i dit eget distrikt
 • Rekruttering af egnede kontorkandidater til vikarjobs og fastansættelser
PostNord DanmarkPakkeomdeler til Slagelse - midlertidig

PostNord Danmark

Bliv en del af vores team.

Vi mangler timelønnede pakkeomdelere til udkørsel af privatpakker i hverdagene og som også indgår i en 14- dages weekendturnus med omdeling af pakker til collect shops, pakkebokse, nærbokse mv.

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Du værdsætter det frie og uafhængige job som pakkeomdeler, der kræver god fysisk form og du ønsker et job med ansvar og højt tempo. Du både kan og vil omstille dig til nye opgaver og vilkår.

Vores kunder oplever dig som positiv og professionel, du er en god repræsentant for os og du giver kunden den aftalte service og kvalitet.

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApSTømrere søges

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS, Haslev

Hos Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS bestræber vi os på altid at være de bedste til det, vi laver, og vi går derfor altid målrettet efter at levere den høje kvalitet og det høje serviceniveau, vi er kendte for hos vores kunder. Ordrebogen er godt fyldt op, og vi har brug for erfarne hænder i vores lille team.

Vi søger derfor tømrere med en solid og bred erfaring, der har lyst til at arbejde i en lille virksomhed, hvor alle tager del i det daglige ansvar for at yde vores kunder den bedste service på markedet.

Vi tilbyder:

 • God løn inkl. sundhedsforsikring, pension og feriepenge
 • Firmabil med det rette værktøj
 • Frihed under ansvar
Vordingborg KommuneVordingborg Musikskole søger violinlærer og orkesterleder

Vordingborg Kommune

Da den ene af vores violinlærere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi pr. 1.8.2021 en violinlærer til varetagelse af undervisning af 20-25 violinelever på alle niveauer.

Vordingborg Musikskole er en veldrevet institution med ca. 1200 elever og er blandt andet kendetegnet ved en stærk profil inden for den klassiske musik.

Ansættelsen indebærer bl.a. ledelse af vores velfungerende symfoniorkester ”Southside Symfoniorkester”, der består af ca. 25 elever på mellemniveau.

Undervisningen varetages i tæt samarbejde med en erfaren kollega omkring tilrettelæggelse af repertoire og direktion.

Stevns KommuneSocialrådgivere/socialformidlere søges til barselsvikariat - genopslag

Stevns Kommune, Store Heddinge

Til dig, som har lyst til at indgå i et spændende udviklingsarbejde med udsatte børn og deres familier, har Afdelingen for Udsatte Børn og Unge et barselsvikariat ledigt i perioden 1.august 2021 til 31.juli 2022.

Du vil primært blive beskæftiget med myndighedsopgaver i form af behandling af underretninger, udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser, iværksættelse af forebyggende indsatser og foranstaltninger og opfølgning på disse. Det betyder, at du vil have sagen fra den starter, til familien ikke længere behøver støtte fra afdelingen.

Herudover vil du skulle indgå i det tværgående distriktssamarbejde med bl.a. skoler, dagtilbud, PPR og sundhedsplejen, der har som mål tidligt at opfange og afhjælpe begyndende vanskeligheder hos børn i almenområdet.