1.901 job matcher din søgning 1.901 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fonden NordVirkKompetenceudvikler med pædagogisk og IT-faglig erfaring

Fonden NordVirk, Aalborg

NordVirk er i en spændende udvikling og søger nu en medarbejder med pædagogisk og IT-faglig erfaring, der kan indgå i vores IT-produktion og samtidig varetage vejlederopgaver for 4-6 unge mennesker med en autismeprofil. Vi tilbyder et spændende job med mange berøringsflader i en dynamisk organisation præget af et højt fagligt niveau. Stillingen er 37 timer pr uge.

Din daglige arbejdsopgaver vil primært være på lageret og IT-værkstedet i et tæt samarbejde med NordVirks værksteds- og produktionsleder, IT- og teknisk leder og NordVirks deltagere i tidsrummet 9.00-14.00. Din hovedopgave er at bistå og oplære deltagerne i NordVirks mange forskelligartede IT-produktionsprocesser, samt at udvikle deres arbejdskompetencer, indsigt og forståelse for at indgå aktivt på en arbejdsplads.

CuriaFrontend Specialist

Curia recruiting on behalf of AskCody in Aalborg

Join AskCody as Frontend Development Specialist on their journey towards modernizing their customer facing front ends.

As a Development Specialist - Frontend in AskCody, you will be responsible for participating in product development, from ideation to deployment and beyond. You will become a crucial part of a small cross-functional team of specialists that autonomously, efficiently, and continuously create solutions that AskCody’s customers love, in close collaboration with the Product Team.

Your responsibilities includes:

 • Building robust and secure frontend services that are performant, scalable, and which follow industry best practices with regards to software development craftsmanship.
 • Joining the Client team in continuously following best practice principles for software development.
CuriaFinance Manager til international vækstvirksomhed i Aalborg

Curia søger for kunde

Har du passion for at skabe det finansielle overblik samt være garant for valid og rettidig rapportering? Brænder du for at bringe din forretningsforståelse i spil i et internationalt miljø med stort fokus på den grønne omstilling? Og har du leder potentiale? Så er det måske dig, vi søger, til et attraktivt job i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed i med store muligheder for karrieremæssig udvikling.

Som Financial Manager bliver du leder for regnskabsfunktionen og en del af virksomhedens stærke økonomiteam. Du vil referere direkte til virksomhedens VP for Finans.

Du får ansvaret for at sikre høj kvalitet og en effektiv økonomifunktion via din ledelse, faglighed, engagement og drive til at gå forrest. Du påtager dig ansvar for at sikre, at funktionen har effektive processer samt dedikerede medarbejdere, der leverer høj kvalitet til tiden – så funktionen understøtter forretningen.

Indrykket: 
CuriaDriftsleder med et godt lederskab

Curia søger for Scandi Byg i Løgstør

Vil du være med til at sætte standarden for fremtidens byggeri, med en bæredygtig byggeproces af svanemærkede moduler i træ, og sikre, at de driftsmæssige mål nås gennem et tydeligt lederskab med fokus på at udøve værdibaseret og situationsbestemt ledelse. Så er er du måske Scandi Bygs nye driftsleder?

Til en af Scandi Bygs produktionsenheder i Løgstør søger vi en driftsleder, som ønsker at få en central rolle i driften og udviklingen af produktionen. Med reference til produktionschefen bliver du i samarbejde med den ligestillede driftsleder ansvarlig for den daglige produktion, dvs. det samlede ansvar for produktion af de ordrer, som virksomheden optager, samt den direkte daglige ledelse, kvalitet, arbejdsmiljø og sikkerhed samt løbende udvikling af produktionen. Alt sammen i tæt samarbejde med dine teamledere.

Bravida Danmark A/S
VVS tekniker til alsidige opgaver

Bravida Danmark A/S, Aalborg

Vi har mange opgaver og søger en VVS tekniker til Aalborg-området. Vi hjælper vores kunder med alt fra komplekse installationer til simple reparationer og forebyggende vedligeholdelse af erhverv, industri og boligforeninger.

Dine arbejdsopgaver vil primært være inden for service, vedligehold og mindre renoveringer. Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • En afdeling med højt til loftet og en humoristisk og uformel tone.
Bravida Danmark A/S
Power People Danmark ApSSouschef med passion for mad og service

Power People Danmark ApS søger for Arena Nord i Frederikshavn

Power People søger for sports- og kulturcenteret Arena Nord i Frederikshavn, en souschef til kulturhusets køkken.

Du er en kommunikerende kok, gerne med autoritet og gennemslagskraft – Men samtidig besidder du en god portion humor. Du hviler i dig selv - og du går op i at du og dine kollegaer, kommer til at yde deres bedste som en helhed.

Souschefen har ansvaret for ledelse af køkkenet, når der er større arrangementer i huset. Dette omfatter både gæster, men også forplejning af artister. Det er ligeledes souschefens ansvar at planlægge indkøb af råvarer, samt at sammensætte menuer. I husets café kører man med dagens ret ud af huset, og her er man også en vigtig del af planlægningen.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Brønderslev Kommune
Lærer til Brønderslev Heldagsskole

Brønderslev Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel i dit arbejdsliv? Vil du hjælpe børn med adfærdsmæssige og sociale udfordringer godt på vej, så de lever op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde i et miljø med høj professionalisme og faglighed? Og er du klar til at træde ind i en hverdag, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for børn med specielle behov? Så læs videre!

Brønderslev Heldagsskole er et specialpædagogisk undervisningstilbud for elever 0. til 7. klasse, som er udfordret ift. adfærd, kontakt og trivsel. Elevernes udfordringer er ofte forbundet med centralnervesystemet og det kommer til udtryk i form af vanskeligheder ift. at regulere følelser og psykiske belastningssymptomer, som f eks. lav frustrationstærskel, angstproblematikker, skolevægring, m.m.

Frederikshavn KommuneEngageret social- og sundhedsassistent til fast aftenvagt i Sæby Hjemmepleje

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til at arbejde i en plejegruppe med høj faglighed og stærkt sammenhold, så har vi en ledig stilling til dig som fast aftenvagt i Sæby Hjemmepleje.

Stillingen er på 28 timer, men det er muligt at øge timeantal samt at kombinere med dagvagter. Du vil få en god introduktion og oplæring, som tilpasses dine ønsker og forudsætninger.

Vi kunne tænke os, at du:

 • har evner og lyst til at være en god rollemodel, ser muligheder og er udviklingsparat, således at vi kan levere den bedste indsats til vores borgere inden for de givne rammer
 • kan arbejde selvstændigt og påtage dig opgaver svarende til dine kompetencer samt bidrage til et godt tværfagligt samarbejde
 • kendskab til CSC omsorg og flair for IT vil være en fordel
Frederikshavn KommuneFastansat ledsager til ledsageordningen

Frederikshavn Kommune

Er du vores nye medarbejder til at ledsage borgere over 18 år, der på grund af nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne ikke kan færdes på egen hånd uden for hjemmet?

Der er tale om en stilling på gennemsnitligt 20 timer pr. uge med mulighed for i perioder at levere flere ledsagetimer.

Du vil være det, man kalder en ”levende spadserestok”, hvilket betyder, at du er med som følge og støtte undervejs. Al ledsagelse foregår uden for borgerens hjem.

Der er ikke krav om en særlig uddannelse, men vi vægter bl.a. disse kvalifikationer:

 • At du har et rummeligt menneskesyn og respekt for andre mennesker
 • At du er smilende, imødekommende og har en god situationsfornemmelse
 • At du er frisk og i fysisk form (så du fx kan skubbe en kørestol)
 • At du kan lide og er god til at tale med forskellige mennesker
Frederikshavn KommuneIT- juniorkonsulenter

Frederikshavn Kommune

Center for IT, Digitalisering og Velfærdsteknologi søger pr. 1. august 2021, eller snarest derefter, to IT- konsulenter.

Vil du være med til at skabe værdi for borgere og virksomheder i Frederikshavn Kommune, samt bidrage til at drive den digitale transformation? Og kan du begå dig i en politisk styret organisation, hvor der er højt til loftet? - Så er du måske den rette til en af de to stillinger.

Begge stillinger er forankret i Center for IT, Digitalisering og Velfærdsteknologi (IDV), som understøtter og udvikler den moderne kommunale organisation, således Frederikshavn kommune effektivt kan skabe værdi for borgerne.

Kompetent
Projektledere

Kompetent søger for kunde

Dygtige og ambitiøse projektledere med stærke samarbejdsevner til succesfuld entreprenørvirksomhed i vækst..

Nye strategiske initiativer kombineret med stor efterspørgsel fra nuværende kunder skaber nye attraktive stillinger for ambitiøse projektledere.

Er du projektleder, og vil du gerne vil udfordres af nye spændende projekter eller er du en kompetent byggeleder, som er klar til at tage næste skridt - så er dette en enestående chance for dig!

Som projektleder bliver din hovedopgave at styre projekter sikkert i mål. Projekterne spænder bredt - i nogle perioder får du ansvar for en portefølje af projekter, mens du i andre perioder arbejder med et enkelt stort og komplekst projekt.

Toyota Material Handling Danmark
Key Account Manager (Jylland)

Toyota Material Handling Danmark

Er du interesseret i et job, hvor du får lov til at udvikle dig selv og en stærk forretning?

Vi er på udkig efter en erfaren salgsleder / Key Account Manager til at servicere og udvikle forholdet til nogle af vores vigtigste kunder.

Du vil få ansvaret for 5-10 Key Accounts-kunder, og porteføljen afstemmes i forhold til erfaring og kompetencer. Du er formentlig bosat i Vestdanmark og får muligheden for at arbejde fra en af vores afdelinger og fra hjemmekontor. Det har afgørende betydning, at du kan identificere dig med vores værdier og strategi.

Dine primære opgaver vil være:

 • Ansvar og ledelse af vores samarbejde med strategisk udvalgte Key Account kunder
 • Sikre kundesamarbejde med fokus på kundens oplevelse af kvalitet
 • Skabe en øget konkurrencekraft for kunden og Toyota Material Handling
Toyota Material Handling Danmark
Jysk DisplayErfarne montører/projektledere med sans for detaljen, godt overblik og rejselyst

Jysk Display

Dit arbejde vil primært bestå i at planlægge, forberede, bygge og montere messestande og indretninger over hele verden for både internationale kunder og nogle af Danmarks største virksomheder. Alle vores projekter er skræddersyet til hver enkelt kunde, og arbejdet er derfor meget varieret, kræver selvstændighed og håndværksmæssig snilde.

Som en del af vores store montørkorps samarbejder du tæt med vores øvrige montører, for at sikre høj kvalitet i projektet. Vi vægter service meget højt, og er stolte over, at vi altid går dét ekstra skridt for at gøre kunden tilfreds. Om det så betyder at sørge for at kaffen er klar, når kunder ankommer. Arbejdet foregår i både ind- og udland, og du kan forvente op til 100-150 rejsedage, men tilpasses individuelt.

Jysk DisplayMontører med sans for detaljen og rejselyst

Jysk Display

Dit arbejde vil primært bestå i at planlægge, forberede, bygge og montere messestande og indretninger over hele verden for både internationale kunder og nogle af Danmarks største virksomheder. Alle vores projekter er skræddersyet til hver enkelt kunde, og arbejdet er derfor meget varieret, kræver selvstændighed og håndværksmæssig snilde.

Som en del af vores store montørkorps samarbejder du tæt med vores øvrige montører, for at sikre høj kvalitet i projektet. Vi vægter service meget højt, og er stolte over, at vi altid går dét ekstra skridt for at gøre kunden tilfreds. Om det så betyder at sørge for at kaffen er klar, når kunder ankommer. Arbejdet foregår i både ind- og udland, og du kan forvente op til 100-150 rejsedage, men tilpasses individuelt.

Vangkærsminde ApSPædagog

Vangkærsminde ApS, Brønderslev

Opholdsstedet Vangkærsminde er et privat, socialpædagogisk opholdssted, der beskæftiger sig med unge med særlige udfordringer såsom psykiske lidelser, ADHD, ASF, omsorgssvigt, stress eller depression, ligesom de unge kan have komplekse sociale problemstillinger, begyndende kriminalitet og/eller en vanskelig skolegang bag sig. Vi tager udgangspunkt i den enkelte unges muligheder og drømme.

Vi søger en uddannet pædagog med følgende egenskaber/kompetencer

 • Relationspædagog med stort R.
 • Brænder for socialpædagogisk arbejde.
 • Har kendskab til målgruppen – gerne med erfaring fra tidligere ansættelser indenfor området.
Danfotech Middleby Denmark, Filial af Danfotech INC., USAErfaren, kvalitetsbevidst og struktureret maskiningeniør med ambitioner

Danfotech Middleby Denmark, Filial af Danfotech INC., USA, Aalborg

Er du en dygtig konstruktør inden for maskinkonstruktion til fødevarebranchen?
Har du lyst til at være en del af et stærkt team, hvor vi jagter fælles mål samtidigt med vi hjælper og passer på hinanden?
Vil du have et fleksibelt job, hvor du har stor indflydelse på egne opgaver fra start til slut?
Så er du måske den nye konstruktør til Danfotech Middleby Denmark i Aalborg.

Du kommer i samarbejde med dine kollegaer til at arbejde med hele Danfotechs produktprogram, og du vil få en hverdag, hvor du bliver tilknyttet projekter, udviklingsopgaver, standardisering eller dokumentationsopgaver, selvstændigt såvel som deltager i projektgrupper.

Jobindex A/S
Traveling Field Technician with a fondness for freedom and the open road

Jobindex A/S recruiting on behalf of MAKEEN Energy

Do you want a truly international work environment, cruising the northern European continent? In this position, you will help our industrial customers by servicing their LPG and LNG installations.

“For the right person this is the perfect job. You will get to explore Europe and have tremendous freedom to plan your travels around your private life,” Head of Group After Sales, Jens Nørbæk explains.

After a thorough introduction, you will:

 • Provide maintenance, repairs or handle more critical tasks
 • Train and instruct operators in new products, security measures, functionality and maintenance procedures

Read more about the job and apply here

Jobindex A/S