5.930 job matcher din søgning 5.930 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Ergoterapeut søges til Barselsvikariat på Rehabiliteringscentret i Engesvang

Ikast-Brande Kommune

I Ikast-Brande har vi glimt i øjet – og tør gå til stregen, det er en del af vores DNA.

Vil du være en del af holdet på et professionelt sted med udvikling, livsglæde og trivsel?

Vi er en arbejdsplads i konstant bevægelse, der fagligt spænder vidt fra borgere med ortopædiske, kirurgiske, neurologiske og medicinske lidelser samt palliative forløb.

Vi søger en ergoterapeut, som brænder for rehabilitering, og selvstændigt kan tilrettelægge sin arbejdsdag i samarbejde med vores fysioterapeut.

Sondrup Bilcenter A/S
Ferieafløser søges til administrationsafdelingen

Sondrup Bilcenter A/S, Viby J

Vi søger en ferieafløser til vores administration i juli måned, evt. med opstart ultimo juni. Opgaverne er først og fremmest at hjælpe til med telefonbetjening.

Derudover kan der være forskellige forefaldende opgaver. Stillingen vil efter nærmere aftale være på 30-37 timer/uge. Vi ser gerne du har en fortid i kontorfaget.

Atletion A/SAGF og Ceres Park & Arena Facility Service søger medarbejder til studiejob

Atletion A/S, Aarhus

Vi står og mangler en eller flere pedeller til et attraktivt studiejob på byens sportskompleks.

Kan du lide sport og brænder for at gøre en forskel for mange forskellige idrætsudøvere og deres klubber. Og har du samtidig hænderne skruet rigtigt på og ikke er bange for at arbejde udenfor og med mange forskelligartede praktiske opgaver. Så har vi et job til dig.

Vi søger efter flere fleksible personer, der har lyst til et spændende og udfordrende studiejob. Arbejdsopgaverne er typisk pedel- og serviceopgaver i Ceres Park & Arena. Det er lige fra indvendig og udvendigvedligehold af området, stadion og vores haller. Det kan for eksempel være at skifte el-pærer, trække ledninger og renholde området, samt opstillinger til forskellige møder, kampe og events og klargøring til træning og kampe i vores tre haller.

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.Revisor-elev til RSM Danmark i Vinderup

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Vil du med på holdet af elever i RSM i 2021? Vil du videreuddanne dig på sigt?

Du bliver en vigtig del af holdet fra dag 1, hvor din mentor sammen med dine øvrige kolleger og ledere støtter og sparrer med dig, så du kommer godt og sikkert gennem din uddannelse. Samtidig bliver du også en del af vores hold af elever fra vores 13 afdelinger rundt om i Danmark. Med dem får du nye venskaber, masser af læring og gode fælles oplevelser og skoleophold.

Hos os får du:

 • En attraktiv uddannelse, hvor du hurtigt får ansvar, viden og spændende opgaver for vores kunder. Efter din elevtid er der gode muligheder for at du kan videreuddanne dig og læse HD, cand. merc. aud. eller statsautoriseret revisor – afhængig af hvad dine drømme er.
 • En sjov hverdag hvor du bliver udfordret i den takt, du selv er klar til.
Volvo Truck Center Danmark A/S
Teknisk stærk værkfører

Volvo Truck Center Danmark A/S, Randers

Vækkes din motivation, når du i samarbejde med teamet får sendt Volvo Truck Centers kunder glade og tilfredse videre ud på landevejen? Trives du i en aktiv og omskiftelig hverdag i rollen som midtpunkt for både kunder og medarbejdere? Så er jobbet som værkfører i Volvo Truck Center Randers måske dit næste job.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • Daglig drift af værkstedet
 • Kundebetjening, herunder indskrivning, sikring af fyldestgørende aftalegrundlag, opfølgning på service og reparation samt slutaflevering til kunden
 • Personaleledelse af mekanikerne, herunder planlægning af uddannelse og ferie, udarbejdelse af vagtplaner samt afholdelse af medarbejdersamtaler
Volvo Truck Center Danmark A/S
AffaldVarme Aarhus
Ingeniør, maskinmester eller lignende til Design af fremtidens fjernvarmenet ved AffaldVarme Aarhus

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Brænder du for at fordybe dig i fjernvarmens teknik og se planer blive til virkelighed?

Du får ansvaret for et antal distributionsområder og sikrer, at der er kapacitet i infrastrukturen jævnfør de udbygningsplaner, der er i området samt vedligeholdelse af de hydrauliske modeller og planer for området.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte:

 • Hydrauliske beregninger i programmet TERMIS.
 • Dimensionering af ledninger, både for renovering og udbygning af fjernvarmenet.
 • Udarbejde designgrundlag (ikke detail projektering) for bl.a. veksleranlæg, pumpeanlæg og andre bygværker i fjernvarmeinfrastrukturen.
AffaldVarme Aarhus
Sejergaard & Ellesen ApSFaglært murer/støbemedarbejder søges

Sejergaard & Ellesen ApS

Dygtig faglært murer søges med tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsopgaverne vil være varierende indenfor nybyggeri, flisearbejde og reparationsarbejde.

Vi tilbyder gode og frie arbejdsforhold.

Vi er et mindre firma, hvor vi vægter kvalitet og ordentlighed højt, og derfor forventes disse kvaliteter også hos vores ansatte.

Aros Forsikring - Gensidigt ForsikringsselskabBI Analytiker med økonomisk forståelse

Aros Forsikring - Gensidigt Forsikringsselskab, Viby J.

I Aros Forsikring har opgaveporteføljen fået vokseværk. Til en nyoprettet stilling søger vi derfor en BI Analytiker med økonomisk forståelse, som skal hjælpe med analyse af porteføljen samt videreudvikling af selskabets BI værktøjer. Det bliver således din fornemste opgave at forstå forretningens behov og omsætte denne til præsentation af løsninger.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Videreudvikling af selskabets datawarehouse samt opbygning af BI rapporter
 • Løbende dataanalyse af vores forsikringsportefølje
 • Deltagelse i produktudvikling, herunder prissætning og lønsomhed
 • Kontinuerlig drift/vedligehold samt udvikling af systemerne.
System TM A/S
Klejnsmed

System TM A/S, Odder

Da System TM fortsat er i en positiv udvikling, søger vi en klejnsmed til vores produktionsafdeling. Som klejnsmed kommer du til at indgå i vores team for fremstilling af dele til projektmontagen.

Arbejdet vil bestå af klargøring og opsvejsning af maskindele. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job. Det forventes desuden, at du kan arbejde selvstændigt, har en god tegningsforståelse, og at du lægger vægt på den håndværksmæssige udførelse.

System TM A/S
All NRG A/S
Accountant til vindindustrien

All NRG A/S, Lystrup, Aarhus

Kunne du tænke dig en spændende karriere i vindindustrien?

ALL NRG søger en struktureret og engageret Accountant til vores hovedkontor i Lystrup. Vi tilbyder en udfordrende stilling i en voksende og dynamisk virksomhed med mulighed for at arbejde med mangeartede opgaver inden for økonomi. Der vil være god mulighed for både personlig og professionel udvikling, og du vil være med til at præge din egen stilling.

Som vores nye Accountant vil du indgå i et mindre team og varetage mange forskellige opgaver inden for økonomi. Du vil både få ansvaret for dine egne opgaver samt arbejde tæt sammen med dit team. Det indebærer blandt andet løn, finans, debitor samt kreditor.

All NRG A/S
SOSA i almen praksis i Randers

Læge Henrik Vissinger

Kompetent og engageret SOSA søges til fast stilling i almen praksis centralt i Randers. Arbejdstiden er 30 - 32 timer per uge med start efter sommerferien, den 9. august 2021.

Du er SOSA med erfaring fra hjemmepleje og samarbejde med praktiserende læger eller erfaring fra arbejde i almen praksis. Kendskab til IT-systemet XMO er en fordel, men ikke et krav. Dine arbejdsopgaver vil bestå i dels selvstændige konsultationer med blandt andet blodprøvetagning, blodtryksmåling og enkle analyser i vores eget laboratorium.

Der er også sekretærarbejde med besvarelse af telefonopkald, betjening i receptionen og håndtering af henvendelser per mail.

Dueholm Group ApSDriftsleder med overblik, gåpåmod og ambitioner

Dueholm Group ApS, Hovedgård

Som et led i udviklingen af vores koncern, søger vi nu en driftsleder til at varetage den daglige ledelse af vores hønsestalde, landbrug og samarbejdet med vores producenter.

Brænder du for et job i en koncern, hvor du kan være med til at gøre en forskel og du har mulighed for at udvikle dig, så er det måske dig vi mangler. Du vil få en udfordrende og alsidig hverdag, hvor du gennem dine evner til at holde fokus i dagligdagen, arbejde struktureret og være proaktiv, kan bidrage til koncernens fortsatte vækst.

Du bliver en del af Dueholm Group og du vil have din daglige gang i vores stalde, ude hos producenterne og på vores hovedkontor.

Fletco Carpets A/SArea Sales Manager til de tysktalende lande (DACH-regionen)

Fletco Carpets A/S, Bording

Fletco Carpets er i rivende udvikling og ønsker derfor at udvide sælgerstaben med en passioneret og kommercielt tænkende sælger/Area Sales Manager med solid erfaring inden for B2B-handel, kundepleje og relationsbaseret kontakt.

Vi tilbyder et forløb, hvori dine personlige kompetencer bliver udfordret og videreudviklet gennem en grundig oplæring i produkt- og branchekendskab. Har du dette med dig i bagagen er vi sikre på, at vi kan tilføje noget nyt.

Din dagligdag vil som udgangspunkt foregå hos Fletco Carpets i Bording, men du må forvente et sted mellem 50 og 60 rejsedage om året.

Jobindex A/S
IT Helpdesk – hjælp kolleger over hele verden

Jobindex A/S søger for Stibo i Højbjerg

Er du vild med second level-support? Og vil du gøre en forskel for 1.600 kollegaer fordelt på 5 kontinenter – alt fra Nordamerika, Asien til Europa.

Så er det dig, der skal være med til at styrke vores Globale Helpdesk.

Du bliver den 4. person i vores Helpdesk Team placeret i Højbjerg (Aarhus). IT-afdelingen er fordelt på flere lokationer i hele verden, bestående af i alt 20+ fantastiske kollegaer. Det er et ansvarsfuldt job, så du skal kunne træffe selvstændige beslutninger, samt tage ejerskab af de opgaver der er i Teamet.

Helpdesk berører og arbejder med en meget bred vifte af produkter:

 • Office365 suiten, Active Directory, Azure
 • Unix, Vmware, Backup, MFA
 • Installation og fejlrettelser på printere, servere (Windows, Linux), Laptops (Windows, Linux), MAC, m.m.
Jobindex A/S
& friendsMarketing & Communications Specialist, Northern Europe

& friends recruiting on behalf of Dedalus Healthcare Denmark in Aarhus

 • Would you like to join Dedalus, the leading healthcare software provider?
 • And lead and execute the efforts, and be a part of something big?
On behalf of Dedalus Healthcare Denmark, we are looking for a highly skilled and professional Marketing & Communications Specialist, who would like to be part of leading the MarCom efforts, in the Northern Europe Region. It's a new position. Your workplace is in Aarhus, together with 80 motivated employees, and your reporting line is directly to the Regional General Manager.

As a proactive and passionate person, with a warm heart for customers, you will be:

Some of your responsibilities:

 • Coordinate/distribute the design of promotional material both online and offline Channels.
 • Advertise company products and services on various medias.
 • Promote products and services during events.
System TM A/S
2-3 mekaniske maskinmontører søges til montagegrupper

System TM A/S, Odder

Da System TM fortsat er i en positiv udvikling, søger vi flere montører til vores montagegrupper.

Som maskinmontør inden for mekanik kommer du til at indgå i en montagegruppe, hvor dine arbejdsopgaver består i at deltage i bygning af maskiner og maskindele og efterfølgende at montere disse i et samlet anlæg samt evt. at deltage i el-montagen. Du vil med tiden komme til at deltage i test af anlæg i virksomheden samt i installation og indkøring af anlæg hos virksomhedens kunder verden over.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job, at du har en faglig uddannelse som klejnsmed, maskinarbejder, mekaniker eller lignende, samt at du har gode sprogkundskaber.

System TM A/S
Easy Fair A/SProjektleder

Easy Fair A/S, Herning

Som projektleder hos Easyfair er du med til at skabe skræddersyede messestande, showrooms, butiks- og domicilindretninger for ambitiøse danske og internationale brands. Du styrer vores kunder trygt gennem alle faser – fra design til færdig løsning. Det skaber resultater for dig og dine kunder.

Som projektleder får du dine egne kundeprojekter, og det er din opgave at styre dem godt i mål – både ift. produkt, budget og deadlines. Du kommer med på vores projektleder-dreamteam, hvor du finder alle de kompetencer, du skal bruge for at styre dine projekter godt i mål. Sammen er I med til at nyfortolke den måde, vores kunder præsenterer deres brand og produkter på – uanset om det er på messen, i showroomet, i butikken eller i virksomheden.

Glæd dig til en hverdag med en utrolig bred kontaktflade, hvor du både taler med kunder, leverandører og dine kolleger.

Mejeriet Tunø ApSKok

Mejeriet Tunø ApS

På badehotellet Mejeriet Tunø har vi travlt og søger nogle gode kolleger. Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du tror, at vi kunne være et godt match.

Vi underholder og serverer for alverdens godtfolk på Tunø; sejlerne, sommergæsterne der går øen rundt, badehotelsgæsterne på weekendophold og de lokale øboere. Når corona ikke dominerer, afholder også vi diverse events og musikarrangementer.

I Mejeriets køkken har du udsigt til havnen og terrassen, her vil du bl.a. arbejde med gode råvarer, lave smørrebrød, bygge burgere med kød fra Grambogård Dyrevelfærd, klargøre lokale ø-grøntsager og bage brød. I vores søsterselskab, Tunø Røgeri, kan du – hvis du har interesse for røg - også få mulighed for at udfolde dine kreative evner med at røge fisk og skaldyr. Tunø Røgeri er beliggende på havnen og i delikatessebutikken kan man købe røgvarer, dressinger og salater.

Mejeriet Tunø ApSGastroassistent – Køkkenmedarbejder

Mejeriet Tunø ApS

På badehotellet Mejeriet Tunø har vi travlt og søger nogle gode kolleger. Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du tror, at vi kunne være et godt match.

Vi underholder og serverer for alverdens godtfolk på Tunø; sejlerne, sommergæsterne der går øen rundt, badehotelsgæsterne på weekendophold og de lokale øboere. Når corona ikke dominerer, afholder vi også diverse events og musikarrangementer.

I Mejeriets køkken har du udsigt til havnen og terrassen, her vil du bl.a. arbejde med gode råvarer, lave smørrebrød, bygge burgere med kød fra Grambogård Dyrevelfærd, klargøre lokale ø-grøntsager og bage brød. I vores søsterselskab, Tunø Røgeri, kan du – hvis du har interesse for røg - også få mulighed for at udfolde dine kreative evner med at røge fisk og skaldyr. Tunø Røgeri er beliggende på havnen og i delikatessebutikken kan man købe røgvarer, dressinger og salater.

FrameoIT Customer Supporter til det internationale tech-startup Frameo

Frameo, Aarhus

Vil du være med til at sikre den bedste tekniske kundesupport for en hurtigt-voksende platform, der bruges af over en million brugere verden over, og samtidig få en dyb indsigt i infrastrukturen og systemerne bag? Så er det lige netop DIG, vi mangler hos Frameo.

Dine arbejdsopgaver vil primært være at hjælpe vores brugere fra over 25 lande med 1st og 2nd level support via vores support-systemer. Du vil blive en del af vores voksende teknologi-team, som vil klæde dig godt på med viden om vores systemer og opnå indsigt i, hvad der foregår i maskinrummet på vores platform. Undervejs vil du skulle optimere og effektivisere support-processerne bl.a. gennem udvikling af selvhjælpsmateriale.