1.888 job matcher din søgning 1.888 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KIBO Sikring A/S
Hegnsmontører

KIBO Sikring A/S

Vi søger 4 initiativrige og kvalitetsbevidste hegnsmontører til KIBO Sikrings Sjællandsafdeling. Du er stabil og kan møde til tiden hver dag, udføre en arbejdsopgave selvstændigt eller efter fremviste instruktioner, samt udvise interesse for arbejdet.

Som hegnsmontør bliver det bl.a. dit ansvar at sikre:

 • Opstartsmøder og afsætning med kunderne.
 • Planlægge arbejdsprocesser med kollegaer.
 • Installation af KIBOS sikringsløsninger herunder hegn, porte, pullerter mv.
 • Daglig kontakt med kunden.
KIBO Sikring A/S
Würth Danmark A/S
Butikselev Hillerød

Würth Danmark A/S

Vi søger en handelselev til vores håndværkerbutik i Hillerød. Brænder du for kunder og salg, så tilbyder vi en super uddannelse med masser af oplevelser og læring.

Unik System Design A/S Når du møder ind om morgenen vil du starte med at gøre butikken salgsklar. Når kunderne begynder at komme, servicerer du dem, både ved at vejlede dem i at finde de rigtige varer og ekspedere ved kassen. Du vil også tage imod bestillinger og svarer på spørgsmål over telefonen. Vores kunder er ikke på arbejde i weekenden, så det er du selvfølgelig heller ikke.

”Det jeg virkelig brænder for ved jobbet her ved Würth, det er at være en del af mine kunders hverdag. Derudover brænder jeg også helt vildt for selve salgsdelen i jobbet.” Rasmus, handelselev i Würth butikken i Næstved.

Würth Danmark A/S
CAD Kompagniet A/S
Ready Bathroom søger to tekniske designere

CAD Kompagniet A/S søger for kunde i Løsning og Vedbæk

Har du lyst til at omsætte familiers boligdrømme til virkelighed i en virksomhed i rivende udvikling? Så er du måske den, vi leder efter.

Ready Bathroom er i vækst og udvider den tekniske afdeling med to tekniske designere. En til hver af vores afdelinger i Løsning og Vedbæk.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Projektering af præfabrikerede badeværelser
 • Projektledelse
 • Kundekontakt
 • Kontakt til produktion som ligger i Polen (korrespondance på engelsk)
CAD Kompagniet A/S
Halsnæs KommuneSygeplejerske til Halsnæs Hjemmepleje

Halsnæs Kommune

Halsnæs hjemmepleje består af 4 grupper: sygeplejen, samt 3 plejegrupper – Hundested, Melby og Frederiksværk, der består af ca. 45 medarbejdere, der alle er uddannet SSH elle SSA. Sygeplejen har døgnbemanding, hvor de 3 plejegrupper kun kører dag- og aftenvagter.

Halsnæs hjemmepleje er en organisation, der arbejder på at skabe trivsel og arbejdsglæde i hverdagen, hvilket er en af årsagerne til, at vi lige er påbegyndt et 3½ år forløb – Vækstkultur – et forløb med forskelligt fokus på at hjælpe hinanden til at til at få en kultur, som vi kan være stolte af og trives i både i det enkelte område, men også på tværs af områderne.

Stillingen er nyoprettet – du skal i samarbejde med gruppen være med til at løfte fagligheden.

Halsnæs KommuneBrolægger/grå anlægsgartner søges til Natur og Vej

Halsnæs Kommune

Natur og Vej søger en brolægger/anlægsgartner, der primært skal beskæftige sig med belægning/asfaltarbejde. Er I et sammentømret 2-personers sjak, så hører vi også gerne fra jer.

Har du lysten og evnerne til at gøre en forskel og levere gode serviceoplevelser for alle brugere og borgere i Halsnæs Kommune? Hvis ja, så passer du helt sikkert godt i vores organisation.

Du bliver en del af en levende arbejdsplads med godt 25 engagerede og selvstændige kolleger, der udfører en bred pallette af arbejdsopgaver i kommunen.

Du bliver ansat på en arbejdsplads, der er i løbende udvikling, og hvor vi altid har travlt. Vi løser tingene i fællesskab, og du er derfor også klar til at byde ind på andre opgaver i afdelingen.

Zeppelin Power Systems
Vi søger en salgskonsulenter med stort drive

Zeppelin Power Systems

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Midt- og Nordjylland og til dækning af Sjælland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Power Systems
Sandager Træning & Hr ApSSupply Chain Planner – vil du med på en spændende rejse?

Sandager Træning & Hr ApS søger for BIBS i Hillerød

I rollen som BIBS' nye Supply Chain Planner vil du blive en del af den fantastiske rejse, som BIBS er på, og du vil blive en central spiller i virksomheden.

Idet der er tale om en central rolle for vores fremadrettede succes, sætter det nogle krav til dig som medarbejder. Du skal holde overblikket over vores tiltagende komplekse kæde, og samtidigt være i stand til tydeligt at kommunikere overblikket videre til resten af virksomheden.

Du vil blive en del af et stærkt, kreativt og dedikeret team, som brænder for at føre BIBS-brandet ud i verden.

Hottinger, Brüel & Kjær
Operatør - Proces Produktion

Hottinger, Brüel & Kjær, Nærum

Produktionen i Nærum består af 3 ledelsesområder med ca. 80 medarbejdere. Som operatør har du ansvaret for at producere efter forskrifter og normer, således at produkterne leveres i høj kvalitet til den planlagte leveringstid. Du vil indgå i et produktionsteam, hvor du trænes til en/flere processer af et produktionsflow. Dette er dit bidrag til at sikre ønsket kvalitet, både for produkt og leveringstid. Vi forventer at du indgår aktivt i at opnå løbende forbedringer i hverdagen.

Dit daglige arbejde inkluderer:

 • at gennemføre produktionsjob ved processted
 • at registrere data ifm. den løbende produktion
 • aktivt arbejde med Lean, herunder tavlemøder med opfølgning på ugens leveringer.
Hottinger, Brüel & Kjær
SIGA Services AG
Produktrådgiver

SIGA Services AG

Vi leder efter en produktrådgiver inden for salg, der du er ansvarlig for Sjælland, Fyn & Øerne

 • Du har erfaring fra salg med gode resultater eller har håndværker baggrund og ønsker at arbejde med salg
 • Du er hårdtarbejdende, struktureret, ydmyg og selvstændig
 • Du er overbevisende, kan opbygge tillid og sælge vores produkter til potentielle kunder
 • Du tager initiativet og arbejder proaktivt for at nå dine mål, hvor du tør udfordre din komfortzone

Du vil deltage i et 8-ugers træningsprogram. Normalt finder meget af træningen sted på vores hovedkontor i Schweiz, men på grund af situationen med Covid-19 er det ikke muligt. Under alle omstændigheder får du en grundig og god træning, så du er godt bekendt med dine arbejdsopgaver og vores virksomhedskultur.

SIGA Services AG
AgroviProjektleder i urban biodiversitet

Agrovi, Hillerød

Hos Agrovi arbejder vi hver dag for at inspirere til de bedste løsninger på jorden til gavn for både klima og bundlinje.

Lige nu søger vi en projektleder med speciale inden for urban biodiversitet, der kan være med til at udvikle vores rådgivning til boligselskaber, virksomheder og andre aktører med større udenomsarealer, der gerne vil gøre en indsats i forhold til biodiversiteten.

Du skal gerne have viden om:

 • konvertering af græsørkener til insektvenlige overdrev og lignende
 • insektvenlige beplantninger og grønne tage med mulighed for regnvandsafledning
 • tilpasning og ændring af eksisterende pleje-/driftsplaner for udenomsarealer
 • anlæggelse af insekthoteller og faunastriber
AgroviFundraiser & projektleder

Agrovi, Hillerød

Agrovi er midt i en rivende udvikling, så vi har brug for dig, der er interesseret i fremtidens planteavl og bæredygtig udvikling inden for fødevareproduktion.

Vi har i Agrovi et stort fokus på bæredygtighed, klima og biodiversitet, og på de områder, hvor landbruget kan være en del af løsninger på disse globale udfordringer. Du kommer til at bidrage til vores team med dine kompetencer inden for forretnings-udvikling, fundraising, projektansøgninger og ledelse af disse inden for bæredygtige løsninger.

Dine opgaver vil bestå af:

 • At sikre gennemførelse og gevinst-realisering af både nationale og internationale projekter
 • At arbejde kreativt og struktureret med idéudvikling
 • At kunne skære opgaver til i tid og omfang
Dekra Equipment & Services A/S
Uddannelseschefer til DEKRA

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby, Hillerød og Næstved

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du gennem ledelse, planlægning og udvikling får mulighed for at bidrage til udviklingen af de uddannelsesmæssige rammer og kompetencer samt skabe begejstring i undervisningslokalerne? Så er du måske den rette kandidat til en af de to stillinger som uddannelseschef hos DEKRA.

Som led i vores vækststrategi har lavet en ny organisation og vi søger derfor to uddannelseschefer:

 • Den ene uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af vores skoler i Hillerød og Næstved.
 • Den anden uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af de grundlæggende transportuddannelser i Brøndby.

For begge stillinger gælder det, at du vil varetage en bred pallette af opgaver på både operativt og taktisk niveau.

Dekra Equipment & Services A/S
M/S Museet for SøfartKurator og researcher med internationalt udsyn

M/S Museet for Søfart, Helsingør

M/S Museet for Søfart søger antropolog/kulturhistoriker/kurator med flair for at finde og formidle de gode historier fra 400 års maritim kulturhistorie. Er det dig?

M/S Museet for Søfart skal over de næste par år udvikle helt nye faste udstillinger. Udstillingerne skal bygge videre på museets tradition for at skabe poetiske, sanselige og overraskende udstillinger, der henvender sig et bredt publikum, herunder især dem, der ikke interesserer sig for søfart – endnu.

Vi søger derfor en ny kollega til udstillingsteamet, der skal være med til at finde de gode historier, der ikke er blevet fortalt endnu, og de nye spændende vinkler på søfartshistorien, der skal danne rygrad i de nye udstillinger.

JobTeam
Nyuddannet maskinmester - bliv selvstændig med eget vikar- og rekrutteringsbureau

JobTeam

Det er vigtigt, at du har en erhvervsmæssig baggrund inden for metalområdet og har stor lyst til at drive dit eget vikar- og rekrutteringsbureau. Din baggrund behøver ikke være fra vikar- og rekrutteringsbranchen, idet du vil få en grundig oplæring af vores erfarne konsulenter.

 • Opstart af eget vikar- og rekrutteringsbureau inden for det faglærte område
 • Opbygning af gode langevarige kunderelationer i dit eget distrikt
 • Rekruttering af egnede kontorkandidater til vikarjobs og fastansættelser
Sandager Træning & Hr ApSPlastmager

Sandager Træning & Hr ApS søger for BIBS Danmark ApS i Hillerød

Vi har en masse nye Arburg-maskiner og flere til samlingen er på vej de kommende år. Men vi mangler dig til at betjene dem!

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, og vi har brug for en ny plastmager til teamet.

Din primære opgave er i forhold til at følge planerne, opstilling og omstilling af alle sprøjtestøbemaskinerne samt vedligeholdelse af produktionen.

Det er et krav, at du har erfaring fra lignende produktioner. Uddannelse som plastmager eller tilsvarende er en fordel, det er dog ikke altafgørende.

Region Hovedstaden
Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til Rønnegård

Region Hovedstaden, Gørløse

Kunne du tænke dig en indholdsrig og fagligt tilfredsstillende hverdag på Rønnegård og være stolt af din indsats for én blandt 27 mennesker?

Rønnegård er et bo- og beskæftigelsestilbud beliggende på et stort og skønt naturområde og med 85 ansatte. På Rønnegård bor 27 voksne mennesker, som er mentalt og psykisk udfordret med divergerende funktionsniveau. Enkelte med fysiske udfordringer.

Ansættelsen kræver gode kommunikative evner, stærke kompetencer i forhold til mentalisering samt forståelse for og evne til at indgå i en anerkendende og værdig relation i forhold til beboerens verdensopfattelse.

Region Hovedstaden
Den Sociale Virksomhed
Uddannede pædagoger til specialtilbuddet Rønnegård

Den Sociale Virksomhed, Gørløse

Genopslag: Da vi får nye beboere med stort støttebehov, skal vi udvide antallet af medarbejdere og ansøgningsfristen er derfor forlænget.

Rønnegård er et højt specialiseret bo–, aktivitets- og samværstilbud (jf. Lov om socialservice efter §§ 103, 104 og 108) for 27 voksne.

Din hverdag vil foregå blandt mennesker som er mentalt og psykisk udfordret med divergerende funktionsniveau, hvilket kræver stærke kommunikative evner og stærke kompetencer i relation til mentalisering og forståelse for og evne til at indgå i en anerkendende og værdig relation i forhold til beboerens verdensopfattelse. Dit arbejde vil bestå i at skabe trygge rammer og struktur omkring beboerens hverdag, og du skal forstå din støttende rolle til fulde, når beboerne sættes på prøve i samspillet med omverdenen.

Den Sociale Virksomhed
Halsnæs KommuneSommerferieafløser til omsorg og pleje på Arresøparken

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Er du social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller ufaglært, og brænder du for at gøre en forskel for de ældre borgere, så er det hos Frederiksværk Plejecenter, du skal søge. Vi søger sundhedsfaglige medarbejdere til sommerferieafløsning i både dagvagt og aftenvagt.

Vi søger en ny kollega, som trives med at tage ansvar for at yde omsorg og pleje til beboerne på Arresøparken, der i stigende grad har behov for medarbejdere med en høj faglighed – med fokus på helheden.

Vi kan blandt andet tilbyde dig:

 • Et spændende job, hvor ikke mange dage ligner hinanden.
 • En spændende arbejdsplads i udvikling, hvor du vil have dygtige og engagerede kolleger.
 • Et plejecenter med fokus på god trivsel, gode rammer, dialog og samarbejde.
Den Selvejende Institution Allerød PrivatskoleLærer

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole

ALLERØD PRIVATSKOLE SØGER FRA 1. AUGUST 2021 EN NY LÆRER TIL AT DÆKKE:

MATEMATIK I UDSKOLINGEN, IDRÆT OG GERNE FYSIK/KEMI.

Udover dette skal du også varetage TO-LÆRER timer til faglige løft indenfor ovenstående fagområder.

Vi søger en engageret linjefagsuddannet lærer primært til matematik, idræt og gerne fysik/kemi. Vi lægger vægt på, at vores lærere evner at holde et højt fagligt niveau i undervisningen samtidig med, at elevernes trivsel er i højsæde.

Vi tilbyder:

 • Fleksible arbejdstider med individuelle aftaler vedr. tilstedeværelse samt én fast ugentlig mødedag.
 • Særdeles gode undervisningsfaciliteter og meget motiverede elever bakket op af ressourcestærke forældre.
 • En stilling, hvor din forberedelsestid prioriteres højt, idet vi anerkender, at undervisning af høj kvalitet kræver god forberedelse.
Fredensborg Kommune
Pædagog til Autismecenter Fredensborg/Ullerødskolen

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger en pædagog med et fagligt engagement og drivkraft, der har lyst til at arbejde på en specialskole for børn og unge med en autismediagnose. Du må gerne have kompetencer og interesse i at understøtte skolens indsats med teknologiforståelse og brug af teknologi i undervisningen.

På Ullerødskolen er vi vant til at arbejde på tværs af faggrupper, og vi har stor erfaring med at integrere undervisning og fritid til en sammenhængende skoledag for eleverne.

Vi er en personalegruppe, der har udviklet et samarbejde med humor, energi og et højt fagligt engagement. Vi stræber efter, at personalet skal være veluddannet både inden for deres egne fagområder, inden for autismeområdet og kende deres personlige virkemåder og værktøjer.