8.531 job matcher din søgning 8.531 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg KommuneFuldtids støttepædagog til Skolen på Grundtvigsvej søges til et-årigt projektansættelse

Frederiksberg Kommune

Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, søger en 37-timers AKT-pædagog til varetagelse af en støtteopgave på to 0. årgangs tvillingepiger, som er enkelt integrerede i vores almenmiljø. Indsatsen skal gennemføres med fokus på at understøtte og udvikle børnenes deltagelsesmuligheder og lyst til læring. Indsatserne gennemføres i vekselvirkning mellem individuelle støtteindsatser i almenmiljøet, hold/gruppeindsatser, samt co-teaching og sparring med skolens øvrige pædagogiske personale.

Det pædagogiske udgangspunkt på Skolen på Grundtvigsvej er, at alle børn har særlige behov og særlige talenter; alle har ret til at indgå i lærende fællesskaber og alle børn skal ikke lære det samme, men alle børn skal lære mere. Dette børnesyn er gældende for skolens arbejde med at understøtte alle børns udvikling i aldersblandede fællesskaber.

GoLearn Aps
Telemarketingschef - GoLearn

GoLearn Aps, Ballerup

GoLearn søger en stærkt motiverende og udviklende leder for vores team af mødebookere, der hver dag brænder for at bidrage til vores store succes.

Visionen er ikke til at tage fejl af – vi er Netflix for online kurser målrettet erhvervslivet. Efter blot 4 år er kundebasen gået fra 0 til +150.000 betalende brugere. Referencelisten tæller nogle af landets største virksomheder såsom ISS, Dansk Industri og Securitas. Vi er ekstremt stolte af det, vi har opnået til dato, men ambitionerne er langt større.

Derfor søger vi nu efter en motiverende telemarketingschef, der kan løfte vores team med 5 Business Development Representatives til nye højder. Dit overordnede ansvar bliver at sikre højt motiverede sælgere, via medarbejderudvikling og en stærk team-kultur.

GO DREAM ApSRegnskabsmedarbejder

GO DREAM ApS, København

Hos GO DREAM har vi siden 2007 levet og åndet for oplevelser. Vi tænker i oplevelser, drømmer om oplevelser og lever dem ud.

Med reference til vores økonomidirektør vil du blive en del af et team, der varetager den samlede økonomifunktion for GO DREAM Holding ApS.

Dit primære arbejdsområde bliver regnskab og controlling samt udarbejdelse af forskellige rapporter.

Vi forestiller os, at du vil få berøring med hele paletten af afdelingens opgaver – herunder, men ikke begrænset til:

 • Afstemning af diverse konti
 • Daglig bogføring
 • Controlling og vedligeholdelse af kreditorer og debitorer
 • Ad hoc-opgaver i forbindelse med revision
GoLearn Aps
Customer Success Manager

GoLearn Aps, Ballerup

Kan du opbygge relationer til nogle af Danmarks største virksomheder?

GoLearn søger en erfaren og kommerciel orienteret Customer Success Manager, der brænder for at tage ansvar og udvikle stærke værdiskabende kunderelationer til nogle af Danmarks største virksomheder.

Du skal være med til at definere vores værdiskabende aktiviteter, når kunderne har taget løsningen i brug, og du skal sikre, at vores eksisterende kunder får succes med brugen af vores digitale kurse.

I rollen som Customer Success Manager vil dine primære opgaver være:

 • Onboarding og implementering af nye kunder
 • Afholdelse af digitale Kick-off webinarer for nye kunder
 • Krydssalg- og mersalg til vores eksisterende kunder
Vangskov Biler A/SEr du en god og stabil automekaniker/tekniker?

Vangskov Biler A/S, Glostrup

– SÅ ER DET DIG VI MANGLER.

Til vores Glostrup-afdeling søger vi en af branchens bedste mekanikere, som sætter en ære i kundeservice, tillid og loyalitet, samtidig med at du er yderst resultatorienteret og målrettet.

VI TILBYDER BL.A.:

 • En flot og velrenommeret bilforretning med stort service- og pladeværksted.
 • En unik arbejdsplads, hvor alt er af nyere dato og i orden, herunder lifte, værktøj, borde/skabe mv.
 • Stor personlig indflydelse, da vi sammen skal skabe de gode resultater.
John Hansen Møbelhåndværks Eftf. ApSGulvlægger eller lign. søges til hovedstadsområdet

John Hansen Møbelhåndværks Eftf. ApS

Vi søger en gulvlægger eller lignende til opstart hurtigst muligt.

Du skal være fleksibel, gerne have erfaring med montering af linoleum, vinyl, trægulve og tæpper/tæppefliser og kunne begå dig på større byggepladser.

Hvis ovenstående passer til dig, tilbyder vi:

 • Ordnede lønforhold
 • Sundhedsordning
 • Fleksible arbejdsforhold
K.W. Bruun Import A/SBusiness Analyst søges

K.W. Bruun Import A/S, Glostrup

K.W. Bruun Import A/S søger en medarbejder, der er passioneret for data og brænder for at skabe indsigt og værdi baseret på fakta. Som Business Analyst vil du arbejde tæt sammen med de forretningsansvarlige, hvor du bliver sparringspartner i forhold til udvikling og drift af værdiskabende BI-understøttelse.

Du bliver en del af et ambitiøst Business Intelligence-team, der er i rivende udvikling, og som har ansvaret for virksomhedens datawarehouses og rapporteringsplatform. Afdelingen kommer til at bestå af tre Business Analysts og en BI Manager samt to tilknyttede BI-backend-ressourcer.

I stillingen som Business Analyst får du et stort indblik i de performancemæssige data i en ambitiøs og succesfuld koncern i kraftig vækst, hvor du får en vigtig rolle i forhold til opbygning af den fremtidige BI-platform, baseret på PowerBI.

Skanding A/S
Teknisk chef

Skanding A/S, København

Er du passioneret omkring både konstruktioner og personaleledelse? Så skal Skanding bruge dig! Vi tilbyder en anderledes ledelsesrolle, der giver tid til både personaleledelse, personlig udvikling og faglige udfordringer med fleksible rammer.

I rollen som Skandings nye tekniske chef får du ansvar for rådgivningsopgaver inden for både nybyggeri, renovering og transformation. Personale- og udviklingsrelaterede opgaver vil du bruge ca. halvdelen af din tid på - den anden halvdel kommer til at handle om projektrelaterede opgaver.

Vi forestiller os, at du blandt andet er uddannet med en byggefaglig uddannelse på min. bachelorniveau.

Skanding A/S
Tjenestetorvet ApSSalgskonsulent

Tjenestetorvet ApS, København

En spændende position inden for et voksende og innovativt firma. Du vil komme til at arbejde meget selvstændigt og tale med interessante virksomheder inden for mange forskellige brancher. Et job hvor du reelt kan hjælpe virksomheder med at få flere kunder.

Arbejdsopgaver:

 • Etablere nye aftaler med virksomheder inden for en række forskellige brancher og flere nye er på vej.
 • Identificere mulige kunder, analysere hvor behovene ligger og sætte dig ind i alt omkring branchen.
 • Du kommer til at tale med både små og store virksomheder, så du kommer til at få en spændende og varieret arbejdsdag.
Behandlingsskolerne ApS
Pædagog til Behandlingsskolerne Chrysalis Virum

Behandlingsskolerne ApS

Vil du have et meningsfyldt job og hjælpe børn med særlige og komplekse udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde i et miljø med høj professionalisme og faglighed? Så læs videre!

Behandlingsskolerne

Behandlingsskolerne er Danmarks største private organisation for behandling og undervisning af psykisk sårbare børn og unge i den skolepligtige alder 8-16 år, der alle har sammensatte, iboende diagnostiske vanskeligheder. Vi er konstant i vækst og udvikling og er derfor organiseret i forskellige små skoler, som er tilrettet efter elevernes udfordringer og behov.

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsskolerne ApS
Lærer til Dagbehandlingsskolen Chrysalis Virum - Linjefag i tysk

Behandlingsskolerne ApS

Vil du have et meningsfuldt job?

Behandlingsskolerne

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Kunne du tænke dig, at prøve kræfter med at undervise på flere niveauer og arbejde i et miljø med høj professionalisme og faglighed indenfor specialområdet?

Så kan du blive en del af vores afdelinger på Behandlingsskolerne i Virum.

Behandlingsskolerne ApS
Foreningen BLOXHUB
Assistent til HUB Manager

Foreningen BLOXHUB, København

Kan du have mange bolde i luften og stadig have øje for detaljen? Kan du favne mange mennesker og meget forskellige opgaver i et hektisk miljø, men stadig bevare overblikket og smilet på læben? Så er det måske dig vi leder efter!

Kontorfællesskabet BLOXHUB leder efter en ny kollega, der kan assistere vores HUB Manager med at få den daglige drift i kontorfællesskabet til at fungere optimalt på et højt niveau.

Stillingen er alsidig; der vil både være administrative rutineopgaver, men også en god portion ad hoc-opgaver af varierende karakter - nogle på gulvet og nogle bag en skærm.

Foreningen BLOXHUB
Lemvigh-Müller A/S
Serviceminded IT-supporter

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vil du være en del af IT Service Desk hos Danmarks største stål- og teknikgrossist? Og har du lyst til en hverdag i en central afdeling, hvor god stemning, sparring og hjælpsomhed er nøgleord?

Vi er ved at forstærke vores digitale ressourcer i IT-driftsafdelingen i Herlev. Vi er i alt 17 kolleger, og som en del af vores team, kan du se frem til at spille en central rolle i Danmarks førende stål- og teknikgrossist.

Vi søger en dedikeret IT-supporter til vores Service Desk i Herlev. Teamet består af 6 medarbejdere, som yder 1. og 2. linje-support til vores 1300 medarbejdere på tværs af landet, hvor størstedelen er ansat i Herlev, Kolding, Odense og Randers.

TACK International A/S
Konsulent i ledelse

TACK International A/S, København/Åbyhøj

Vi får et travlt efterår og søger derfor konsulenter, som kan hjælpe os med at levere stærke ydelser indenfor organisationsudvikling, ledelse, projektledelse og salg.

TACK international tilbyder et spændende job med stor variation i arbejdsopgaverne, høj grad af frihed og let adgang til ansvar. Du vil hurtigt blive en del af eksisterende projekter i samarbejde med dygtige kolleger og få dine egne opgaver og kunder at varetage.

Som konsulent vil du i høj grad selv kunne styre din dagligdag. Arbejdsopgaverne vil afhænge af dine erfaringer, men vil typisk omfatte følgende:

 • Kunderådgivning på strategisk og taktisk niveau vedr. salg og ledelse
 • Undervisning i TACKs koncepter på vores åbne kurser og firmatilrettede uddannelser
 • Specialdesign af udviklingsforløb til kunderne
 • Organisationsanalyse
TACK International A/S
A/S Peder Nielsen BeslagfabrikJuniorkonsulent

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik

Der er fuldt tryk på hos PN, og derfor ønsker vi at udvide vores salgsteam med 2 juniorkonsulenter. Som juniorkonsulent skal du besøge og servicere vores mange kunder på Sjælland eller Fyn og Sønderjylland. Vi forventer, at du medvirker aktivt til fastholdelse og udbygning af vores kundeportefølje samt synlighed i dit distrikt.

Måske er du udlært i et byggemarked, værktøjsmagasin eller trælast og har nu drømmen om at prøve kræfter med livet på landevejen. Du er resultat- og løsningsorienteret og motiveres af tilfredse kunder. Du arbejder selvstændigt og struktureret. Som en åben og udadvendt person kommunikerer du godt med alle, og din evne til at lytte hjælper dig til at afkode kundens behov. At opsøgende salg ofte kræver en ekstra indsats, er for dig naturligt.

AutoBranchen Danmark
Digital manager

AutoBranchen Danmark, København

Er du skarp til at kommunikere på digitale kanaler, segmentere til forskellige målgrupper og gøre fagudtryk let forståelige? Har du flair for at arbejde med data, tal og statistik? Er e-mailkommunikation og annoncer på SoMe en naturlig del af din værktøjskasse? Så er det dig, vi leder efter til at tage AutoBranchen Danmarks digitale kommunikation til nye højder.

AutoBranchen Danmark har store ambitioner om at videreudvikle de digitale kanaler – og dem skal du være med til at realisere. Vi vil øge vores synlighed med afsæt i organisationens mærkesager, så medlemmer, politikere og forbrugere får viden og god guidance i den massive omstilling, autobranchen står midt i.

Som digital manager har du en skarp og hurtig pen. Du skriver godt og korrekt dansk og kan tilpasse og formidle kompliceret politisk, juridisk og fagteknisk stof på tværs af målgrupper, medier og platforme.

Saint-Gobain Distribution Denmark A/SHar du flair for tal? Så bliv økonomielev hos os

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Brænder du for at lære alt om at styre bogholderi, regnskab og økonomi i en stor koncern? Som økonomielev hos Saint-Gobain Distribution Denmark får du en god start på karrieren og kommer til at arbejde i et miljø, hvor medarbejdertilfredsheden er i top.

Uddannelsen er 2-årig, og du kommer til at arbejde i forskellige teams på vores hovedkontor i Brøndby. Har du engagement og talent for tal, vil vi sørge for, at dine faglige kvalifikationer hele tiden udvikler sig.

Den praktiske del vil føre dig igennem de traditionelle bogholderi- og økonomifunktioner, herunder:

 • Kreditorhåndtering: fakturabehandling, bogføring og betaling af leverandørfakturaer
 • Finans: anlæg, varelager moms, løn, bank, omkostninger, afstemninger og månedsluk
 • Debitorhåndtering: bogføre indbetalinger, følge op på forfaldne tilgodehavender og fakturering
Better Energy
Lawyer or Assistant Attorney for M&A and Corporate

Better Energy, Frederiksberg

We are seeking a Lawyer or Assistant Attorney with good interpersonal skills to ensure a continuously high and solid professional foundation in our M&A and Corporate team in Legal.

Your tasks will primarily be:

Your tasks will primarily be:

 • Providing legal advice to your team and executive members across the Better Energy group.
 • Negotiation, drafting and reviewing various agreements related to M&A and Corporate processes, including signing and closing preparations and processes.
 • Management of M&A and due diligence processes in co-operation with our legal project managers and other team members across the entire Better Energy group, including managing contact with internal and external stakeholders and legal counsels, legal quality control of documents and Q/As etc.
Better Energy
Jobindex A/S
Scandinavian Financial Controller with management experience

Jobindex A/S recruiting on behalf of Avis Budget Denmark A/S in Albertslund

Are you looking for a chance to provide strong leadership, direction and management of our finances in Denmark, Sweden and Norway?

Right now, we’re strengthening our financial resources in Scandinavia. That’s why we need your help to take the lead on financial controlling and forecasting, head our finance teams and help set the strategic direction to take our business forward.

So, what are you waiting for? Take the next step in your career with a highly successful global organisation and help us create a more connected world.

Jobindex A/S
Better Energy
Are you our future Legal Financing team lead

Better Energy, Frederiksberg

We are seeking an ambitious and hardworking senior or junior lawyer or assistant attorney with good interpersonal skills to ensure a continuously high and solid professional foundation to work with legal financing matters in our Legal team.

Working as a lawyer in Better Energy you will work together with leading lawyers in the business, share experience and knowledge as you would in larger law firms, but simultaneously be included in the essential commercial/legal interconnection and decision makings that you would not otherwise be exposed to.

Your tasks will primarily be:

 • Negotiate, draft and comment on loan agreements, LMAs and security packages for project financing, portfolio financing and top co-financing.
 • Negotiate, draft and comment on agreements re. guarantee providers etc.
Better Energy