2.734 job matcher din søgning 2.734 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Agrometer A/SIndustrielektriker/automatikmekaniker

Agrometer A/S, Grindsted

Har du erfaring med PLC-styringer og diagrammer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor den enkelte har indflydelse, og hvor der er højt til loftet? Har du håndværket i orden? Så er du måske vores nye elektriker eller automatikmekaniker.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede totalløsninger til gyllehåndtering og vandingsanlæg til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og engagement. Vi søger nu yderligere en ambitiøs og dygtig kollega, der som del af holdet ønsker at skabe resultater.

Dit ansvar
Opbygning af el-systemer primært på vores selvkørende udlæggere, herunder programmering af PLC-styringer, samt udarbejdelse af diagrammer og styklister. I samarbejde med indkøbsafdelingen skal du også deltage i komponentsøgning og leverandørudvælgelse.

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
Semco Maritime A/S
Team Lead Offshore

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vil du være en del af en spændende virksomhed indenfor energisektoren?

Til vores SECE Team offshore søger vi Team Leads til arbejde i dansk sektor med forventet opstart august/september 2021. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab. Du bliver en del af Oil & Gas Service, hvor vi bl.a. leverer på SECE (Safety & Environmental Critical Elements).

Team Lead Offshore (TLO) indgår som leder for et multi-disciplin team offshore. TLOs rota vil blive 1 uge på kontor – 2 uger offshore – 3 uger fri. Kontorugen vil blive brugt til Work preparation, planlægning og forberedelse for den kommende offshore tur.

Semco Maritime A/S
Semco Maritime A/S
Instrumentteknikere (offshore)

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vi søger instrumentteknikere til offshore-arbejde i dansk sektor. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab.

Du har:

 • en baggrund som industrielektriker, automatikmekaniker, procesoperatør, maskinmester eller lign.
 • offshore-erfaring
 • erfaring som instrumenttekniker

Der er gode muligheder for faglig udfordring og personlig udvikling. Semco Maritime er i vækst, så der er jobmuligheder inden for både projektarbejde og fast turnus.

Semco Maritime A/S
Easyfood A/SEr du struktureret anlagt og forbedringsorienteret? Så er du måske vores nye QA Specialist

Easyfood A/S, Kolding

Som en del af QA-afdelingen på Easyfood, er du med til altid at sikre løbende forbedringer således vi kan være på forkant med de krav, vi stilles overfor.

Du er med til at sikre, at vores virksomhed og vores systemer leverer høj kvalitet og fødevaresikkerhed samt at vi lever op til fødevarelovgivningen, fødevarestandarder og kundekrav – herunder vores certificeringer i IFS og McD SQMS.

Du bliver en del af en faglig stærk kvalitetsafdeling, hvor der tilføjes flere ressourcer og sparres på tværs af organisationen. Vi er imødekommende i en uformel tone, og altid villige til at løbe en ekstra mil for at nå i mål med god kvalitet til tiden.

TechsoftSystemudvikler med flair IT & Automationsløsninger

Techsoft, Kolding

Vil du være med til at løfte automationsbranchen til et nyt niveau, hvor automation og IT smelter sammen. Så har vi drømmejobbet med gode kollegaer og udfordrende opgaver.

Techsoft er et moderne automationshus, hvor vi sætter den allerstørste ære i at omsætte knowhow og passion for teknologi til værdiskabende IT- og automationsløsninger. Techsoft har eksisteret siden 1991, og er en virksomhed styret af sunde værdier og holdninger.

Vi har primært fokus på projektorienterede opgaver. Det vil sige: analysere, designe og udvikle vores kunders idéer til færdige løsninger.

Jobbet indeholder:

 • Systemudvikling på kunde orienterede projekter, både frontend og backend.
 • Udvikling af interne værktøjer som giver os det vigtige forspring i markedet.
 • Udforske nye digitale løsninger og tage stilling til hvilken teknologi der matcher kunden og opgaven bedst.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt ved hjemmeplejen i Tjæreborg

Esbjerg Kommune

Udegruppen på Tjæreborg Ældrecenter søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling i aftenvagt.

Arbejdstiden er på gennemsnitligt 30 timer pr. uge. Du vil komme til at arbejde 3/2 og hver anden weekend.

Vi forventer, at du:

 • Sætter borgerne i centrum i en foranderlig hverdag
 • Er en god ambassadør for Esbjerg Kommune
 • Kan vejlede og sparre med dine kolleger
Comwell KoldingMeetingDesigner

Comwell Kolding

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som MeetingDesigner på Comwell Kolding kommer du til at spille en vigtig rolle. Ud over at levere en høj kvalitet og service i vores mødeprodukt, vil du også få et udfordrende, selvstændigt og detaljeorienteret job hvor formidling af information til resten af huset er i højsæde. Hos Comwell vil vi være de absolut bedste inden for møder og konferencer og stillingen udgør derfor en central position på hotellet. Du er ”to go person” og forventes at kunne bevare et køligt overblik og bakke op om driften i alle situationer.

Foodjob Nordic
Technical Project Manager til international farmaceutisk virksomhed

Foodjob Nordic søger for Fertin Pharma i Vejle

Foodjob Nordic søger nu en teknisk velfunderet Technical Project Manager til Fertin Pharma i Vejle. Den rette kandidat bliver en del af en virksomhed med mere end 100 års erfaring med innovation, produktudvikling og produktion af konfekture produkter, kosttilskud og lægemidler - inklusiv førende produkter med nikotin.

Du får ansvar for projektledelse af virksomhedens CAPEX-projekter baseret på solid planlægning, valide data, effektiv opfølgning og kommunikation. Du skal i perioder forvente nogen rejseaktivitet.

Jobbet:

 • Projektledelse af større og mindre teknologiprojekter i Fertins fabrikker, herunder deltage i relevante interne og eksterne kundemøder samt kunde- og myndighedsinspektioner
 • Leverandørstyring samt udarbejdelse af change controls, URS og kvalificeringsdokumentation i samarbejde med afdelingens GMP-specialister
Foodjob Nordic
Polytech A/SPlastmager til ekstrudering

Polytech A/S, Esbjerg

Grundet vækst og travlhed i termoplastafdelingen, søger vi endnu en Plastmager/operatør til en ny produktion i Esbjerg.

Dit speciale er ekstrudering og du brænder for at være en del af driften og udvikle den. Den rette person får ansvaret for en stabil drift og vil blive inddraget i den løbende udvikling.

Dine opgaver:

 • Opstart og indkøring af produktionen
 • Overvåge produktionen
 • Vedligehold/klargøring af produktions udstyr
G4S Security Services A/S
Servicetekniker til G4S Security Services A/S, Kolding/Odense/Trekantsområdet

G4S Security Services A/S

Er du selvstændig og serviceminded og uddannet elektriker? Så er du måske vores nye teknikker til Kolding/Esbjerg/trekantsområdet

Du bliver en del af et velfungerende team af dygtige serviceteknikere, som brænder for deres arbejde og sætter en ære i, at give vores kunder en god oplevelse. Og så kommer du til at arbejde med det meste af G4S´produktpalette.

Er du stærk inden for Milestone, Symmetry, NOX, SPC samt kendskab til serveropsætning og netværk, er det selvfølgelig kun en fordel ….. Ellers lærer du det her

Du kan lide at arbejde selvstændigt og du værdsætter at du selv har indflydelse på planlægningen af din dag, hvor det falder dig helt naturligt, at få kunden til at føle sig i centrum.

G4S Security Services A/S
SkattestyrelsenDygtige og engagerede medarbejdere søges til kontrol af pensionsafkastbeskatning i Persondata 11

Skattestyrelsen, Fredericia

Brænder du for at behandle store sager inden for pensionsområdet i Skatteforvaltningen? Så er du muligvis en af vores nye kollegaer til pensionsafkastbeskatning i Fredericia.

Vi kontrollerer virksomheders pensionsbeskatning, vejleder og behandler sager indenfor området.

Alle vores kontrolopgaver er fra skrivebordet, på nær et par gange om året, hvor vi fortager fysisk kontrol hos Banker/pensionsselskaber.

Dine primære opgaver vil være:

 • Kontrol af penge- og pensionsinstitutternes afregning af pensionsafkastskat
  • Gennemgang af regnskaber
  • Skattetekniske beregninger
  • Analyse af de store mængder data, som institutterne stiller til rådighed
Skattestyrelsen
Hammer Andersen Sales Recruitment
Erfaren Key Account Manager til Kiilto

Hammer Andersen Sales Recruitment søger for Kiilto

 • Har du erfaring med salg til det professionelle rengøringsmarked i Danmark?
 • Drives du af at skabe resultater samt gode langvarige kunderelationer?
 • Og har du en vindende personlighed med et smittende godt humør?

Så er du måske vores nye Key Account Manager!

Du bliver en del af vores dynamiske hverdag, hvor du får en bred kontaktflade hos spændende virksomheder i hele Danmark. Dit primære ansvarsområde bliver at opbygge og udvikle vores forretning indenfor professionel rengøring – med øje for kundetilpassede totalløsninger. Vi tilbyder kvalitetsprodukter, ekspertise og en høj grad af service – altid med kundens behov i centrum. Derfor forventer vi, at du er god til at etablere langvarige kunderelationer, tillid og ikke mindst resultater.

Slothmøller A/SAfdelingsleder for Konstruktionsafdelingen søges til SlothMøller – en del af Oluf Jørgensen Group

Slothmøller A/S, Sønderborg

Brænder du for ledelse inden for konstruktionsfaget, og kan du stå i spidsen for en fortsat fremgang for SlothMøllers konstruktionsafdeling i Sønderborg?

Her får du muligheden for at lede en velfungerende konstruktionsafdeling med mulighed for at fortsætte udviklingen af afdelingens potentiale.

Dine opgaver tæller blandt andet:

 • Udvikling og daglig ledelse af konstruktionsafdelingen.
 • Ressource- og økonomistyring.
 • Sparring med konstruktionsafdelingerne i Oluf Jørgensens A/S 5 afdelinger.

Vi værdsætter det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Lidl Danmark K/STransport Planner

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vil du være med til at sikre daglige leverancer til vores 64 Lidl-butikker vest for Storebælt, og kan du bevare et overblik og skabe et dynamisk flow i vores transportleverancer. Så er du måske vores nye Transport Planner.

Som Transport Planner i vores Procesafdeling på centrallageret i Kolding er du med til at sikre en præcis, korrekt og omkostningsbevidst levering af varer til vores butikker i Jylland og på Fyn. I jobbet vil du blandt andet forestå den daglige turplanlægning samt afvikling af lastbiler.

Om jobbet

 • Planlægning af ture
 • Daglig kontakt med vores vognmænd
 • Udlevering og kontrol af fragtbreve til vores chauffører

Vi tilbyder

 • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humør
 • En spændende og varierende arbejdsdag med ansvar og frihed til selv at planlægge arbejdsdagen
Lidl Danmark K/S
 Total Denmark
Student Assistant in HR Operations

Total E&P Danmark A/S, Esbjerg

Are you a current student seeking to combine your studies and theoretical knowledge with practical experience from an international, high performing energy organization? And are you interested in kick-starting your career within HR Operations? If yes, then this student assistant position at Total in Esbjerg might be your match!

Total

As a Student Assistant at Total, you will get to understand the oil and gas industry. In becoming the responsible energy major committing to better energy, there is still a need for hydrocarbons in meeting energy demands. Take action today and shape tomorrow’s energy in Total at the office in Esbjerg, Denmark by contributing to a shared ambition for responsible energy, tackling extraordinary technological challenges in multicultural teams. In this team, you will be provided with an in-depth insight into the everyday work life interfacing with a multitude of stakeholders.

Total E&P Danmark A/S
FRONTPEOPLE A/SKEY ACCOUNT MANAGER

FRONTPEOPLE A/S søger for Blika a/s i Esbjerg

Blika er i vækst, og søger en Key Account Manager til at opbygning af et nyt forretningsområde, samt vedligeholdelse og udvikling af forhandlere.

Opgaven er at være opsøgende ift. salg til nye og bestående kunder i hele Danmark. Du bliver ansvarlig for hele salgsprocessen i tæt samarbejde med salgs- og projektafdelingen samt internt salg.

Som Key Account Manager driver du din egen pipeline og leder projekter med kortere tidshorisont. Du udarbejder indretningsskitser og gennemfører produkttræning hos forhandlere, ligesom du bliver en aktiv part i budgetlægningen samt udarbejdelsen og gennemførelsen af KAM planerne. Du vil have din daglige gang på hovedsædet i Esbjerg, når du ikke hos kunderne i hele landet.

World of Adventure A/SWorld of Adventure teambuilding og event søger erfaren fuldtids teambuilding afvikler og eventkoordinator

World of Adventure A/S, Kolding

World of Adventure har været en førende leverandør af events og teambuilding siden 1992 og er med tusindvis af afholdte arrangementer en af Danmarks mest erfarne virksomheder på området. Nu søger vi endnu et stærkt medlem af vores team til at lave Danmarks bedste arrangementer.

Dine arbejdsopgaver:

 • Afvikling af alt fra mindre til større arrangementer med alt fra 10 til 1000 deltagere
 • Når du ikke selv afvikler, hjælper du vores mange andre instruktører, med at lave gode arrangementer og sikre at de kommer godt afsted på opgave.
Danfoss A/S
Logistic Coordinator - High-Pressure Pumps (ID: 17774)

Danfoss A/S, Nordborg

This role has varying exiting tasks and you will be working across the entire HPP supply chain. One of the key tasks will be to improve our reliability and availability and act as a supply chain project resource.

Another main responsibility in the role will be to drive or participate in different supply chain projects: This could be within NPD, supplier resourcing, optimization of internal process etc.

Job Responsibilities

 • Weekly follow up on our reliability and availability including root course analysis. We have high ambitions towards our reliability and availability so we need a strong person that can continue our journey towards world-class reliability and availability.
 • Implement improvement/corrective actions related to reliability and availability
 • Represent Supply Chain in projects or drive and act as project leader (NPD, resourcing, optimization projects etc.)
Danfoss A/S
Lidl Danmark K/SKvalitetsassistent

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Vil du være en del af en stor international virksomhed? Så søger vi lige nu en struktureret, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst medarbejder til at indgå i vores kvalitetsteam i Kolding.

Har du en uddannelse inden for fødevare, og brænder du for at arbejde med kvalitetsrelaterede opgaver? Så er det måske dig, vi søger som kvalitetsassistent.

 • Du vil indgå i et mindre team i en ISO 9001 certificeret afdeling, som består af 20 topmotiverede og dygtige medarbejdere.
 • Kvalitetsafdelingen er i det daglige en del af Indkøbsafdelingen, hvor vi arbejder tæt sammen med vores indkøber for at sikre kvalitet af vores food- og nonfood-produkter.
 • Teamet arbejder både med kvalitetssikring af vores leverandører og vores produkter, hvor du blandt andet vil blive ansvarlig for at planlægge og gennemføre smagstests af produkterne samt behandle produktrelaterede kundehenvendelser.
Lidl Danmark K/S